|
|
#1141 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.III
Cytat:
Cytat:
Mnie podstrzykło w karku 😥 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Dobrze, że na wizytach wszystko ok😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez jeszcze nie ale 21 marca nareszcie sie przeprowadzam wiec wtedy zacznę urządzać pokoik dla maluszka ️
|
|
|
|
|
#1143 |
|
Wtajemniczenie
|
Wlasnie widzialam pierwsze ruchy na brzuszku! Maly robi sie coraz bardziej odwazny!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
tynie
Tymczasowo Zua właśnie wciagnelam.banana. Czemu..owoce do tej godziny? |
|
|
|
#1146 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja na wieczór objadam się czekoladą :/ w lutym przytyłam 2,5kg, a ciągle mam nadzieję, że z nadejściem wiosny zacznę więcej spacerować i waga będzie stała w miejscu
Edytowane przez emma90 Czas edycji: 2018-03-01 o 21:46 |
||
|
|
|
#1147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1148 |
|
Wtajemniczenie
|
Pola, tak jak dziewczyny pisza, owoce maja wysoki ig, a banany dodatkowo to cukry proste, ktore dają mocnego strzala, i zaraz cukier spada. Jeżeli masz cukry ok to noe zaszkodzi Ci taka zachcianka, ale nie jest to wskazane przy diecie cukrzycowej.
|
|
|
#1149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczę rano,jaki wpływ miał banan na poranny cukier.
|
|
|
|
#1151 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór!
Wybaczcie, że się tak długo nie odzywałam. Najpierw mnie dopadło masakryczne choróbsko, a potem szkoliłam dziewczynę na moje miejsce w pracy. W związku z tym, witam się na l4! Nie dam rady się poodnosić do wszystkich, wybaczcie i to. ![]() Gratuluję wszystkim udanych wizyt, up i innych! Widziałam, że ktoś się martwił, że jeszcze nic nie ma kupionego dla dziecka. Nie wiem czy moje stwierdzenie się liczy, wziąwszy pod uwagę, że niemal wszystko co mieliśmy dla pierwszego dziecka, mimo, że wędrowało po znajomych, już do nas wróciło, ale... dla drugiego nie kupiłam jeszcze nic. Możliwe, że po up coś kupię, ale też szaleć nie będę, bo niestety w moim przypadku l4 ma ciemną stronę finansowo, więc trzeba się ograniczać. Odnośnie karmienia piersią, to też miałam Was pisać, jak to u Was wygląda na tym etapie ciąży. U nas chyba całkiem przypadkiem odstawiłam Młodego. Po prostu ta choroba, która mnie teraz dopadła tak mnie przeorała, że nie czułam się na siłach, żeby karmić, nawet jeśli to było już tylko jedno karmienie w nocy. Powiedziałam Młodemu, że źle się czuję i nie daję rady produkować mleczka. Zrozumiał to, dużo się przytula, ale o mleczko już nie pyta. Trwa to chyba już ponad tydzień. Zobaczymy co będzie dalej, ale w ciąży nie wiem czy udałoby mi się wrócić do karmienia, bo mam wrażenie, że brodawki się zrobiły przez ten krótki czas mega wrażliwe. Tyle z mojej strony! Dobranoc Dziewczyny! |
|
|
|
#1152 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc Odowska! To może dobrze sie stalo z tym karmieniem? Chyba ze chcialas kontynuować?
A jak sie czujesz? Trzyma Cie jeszcze choroba? Ja leze w lozku ale glodna jestem wiec zaraz wstaje... dzis ide do pracy, wiec znow mniej mnie bedzie na forum... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, witam się przeziębiona, wreszcie dopadło i mnie...
Widzę, że dziś tylko Emma idzie do lekarza, więc trzymam kciuki
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
Odowska witaj na l4!!!
MalaGosia zdrowka!Oby.szybko.przesz ło. Kropka miłego dnia w pracy!! Emma czekamy na wiadomości! Ja przed śniadaniem,jajo,szynka,se r.zolty(jem go na potęgę),natka.Obiad na dzisiaj mam.,to.w planach sortowanie prania! |
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
Pola
![]() Ja wczoraj miałam jajko na miękko, mmm pycha
|
#1156 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
O jajko na miekko! My mamy jajka zawsze w sobote/niedziele to zrobie sobie na miekko ![]() Emma trzymam kciuki za wizyte! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.U nas też jajka to weekendowe danie ale dzieci mnie wczoraj tak prosiły, że zrobiłam na kolację
|
|
#1158 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry !
Ale wczoraj miałam wieczór jakies kłucie w klatce jakby w przeponie przychodziło falami tak pare minut i puszczało z 3 razy juz myślałam jechać do szpitala. Przeszło naszczescie. Za to poranek nie mogłam nic wcisnąć zjadłam banana, chciałam wziąć magnez jeszcze i mnie pociągnęło rzyganie 😞 Ogarnęłam sie do pracy , ale wezmę połówkę urlopu nie wysiedze. Żołądek juz ok zjadłam, ale chce troche poleżeć. Miała któraś taki ból ? Licze ze nie wróci. Miałam półtora roku usunięty pęcherzyk żółciowy i w sumie podobny ból jak po operacji miałam po zjedzeniu czegos. Tłustego hm... |
|
|
|
#1159 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiepsko spałam :/ strasznie mi niewygodnie i cierpną nogi i ręce co chwile zmieniam pozycje. Chciałabym kupić sobie tego rogala do spania, może coś pomoże..Dziękuje za kciuki za wizytę dzisiaj to drugie UP u mojego prowadzącego i robi je na NFZ wiec super i porównam sobie wyniki z tym środowym
|
|
|
|
#1160 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!
|
|
#1162 |
|
Wtajemniczenie
|
Odowska witamy na l4 !!!
![]() Pola jak cukier ? U mnie te kanapki nocne na prawdę dają rade ! Dzis 76! A na sniadanko zjaflam pół makreli wedzonej, mniam ! Dietetyk mówiła że mogę, ale nie na kolacje, bo niestety wędzoną rybe dlugo trawimy. Mozemy jesc ryby wędzone na ciepło - te u których ścięte jest białko. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1163 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale na czas ciąży się powstrzymuję bo nie wiem które są wędzone na ciepło... nie zawsze jest taka inf
|
|
|
|
|
#1164 | |
|
Zakorzenienie
|
Zua na czczo 69( lekko za niski)',po śniadaniu 73,powinny byc wyższe.Jestem zła,bo niby nie jestem glodna,a powinnam cos zjeść,bo szybko może dojść do niedocukrzenia.Chyba do śniadania dorzucę jakiś owoc i przed spaniem jakaś kanapkę.Rzeczywiście czuję ,ze niski cukier,bo jestem senna. Zjadłam kilka susxonych śliwek i rodzynej,pije kawkę.
Twoje cukry super!!Ja na 2 śniadanie zjem makrele z puszki w sosie pomidorowym. Napisz ,jak po śniadaniu. ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1165 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja wcinam museli z mlekiem, później podglądnę syneczka i lecimy do Ikei i coś zjeść
|
|
|
|
|
#1166 |
|
Raczkowanie
|
Witam w gronie chorych :/ miałam okropny sen że urodziłam w maju i na dodatek nie synka A córeczkę i mała leżała w inkubatorze. Dawno nie mialalam tak realistycznego snu :/
te sny w ciąży są przerażające :/Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1167 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
Emma,bo.w poprzedniej ciąży.mialam.cukrzycę ciężarnych
Neska zdrówka!Ja dzisiaj.miałam sen że taki maly ptaszek mnie atakowal,jakies glisty po mnie chodziły,a po lydce gryzl mnie mały wąż.Okropne! |
|
|
|
#1169 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie daj się tym snom !
|
|
#1170 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

zdecydowanie klimaty Blanki! Zwłoki, kryminały, medyczne itp
. Także Blanka polecam!
No i Pilcha kocham bardzo 😻 (ale to już zupełnie inna liga 

️

.
co chwile zmieniam pozycje. Chciałabym kupić sobie tego rogala do spania, może coś pomoże..