|
|
#2251 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cytat:
tęsknota jednostajnie skrapla się uboga jestem - mam tylko ciało usta ściągnięte tęsknotą a ja tak bardzo tęsknie nadludzko tęsknie osiemdziesiąt sześć tysięcy czterysta sekund codziennie something's missing and I don't know why- za czymś tęsknię i nie wiem, dlaczego i wciąż próbuje tęsknić mniej tęsknota przyszła w dużych czarnych butach wielkimi krokami targa uczuciami coś o tęsknocie, może się przyda pozdrawiam
|
|
|
#2252 |
|
Raczkowanie
|
ja też bym poprosiła pare opisów, moja sytuacja jest taka że: 4 miesiace temu zerwałam z chłopakeim którym byłam 5 miesięcy (szczęsliwa, tylko że uświadomiłam sobie to dopiero teraz). gadam z nim często, czasem sie spotykamy... i własnie nie wiem jak mu to powiedzieć że przepraszam za to że nie chciałam tego naprawiać że odpuściłam za szybko. Wiem, że o to co dobre należy walczyć....teraz chce walczyc o to co nas łączyło i czy on też miałby ochote powalczyć ze mna
Bardzo bardzo prosze. A może miałybyście też jakiś pomysł co zrobić z tą sytuacją? (od tego czasu jak był ze mna nikgo nie miał ja też nie- w jego i w moim życiu były małe epizody ale nie wyszło nam oddzielnie...może wyjdzie nam tylko razem)...co robic? ooo;p ja tak zawsze się rozpisuje |
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
coś ode mnie .. anglo- języczne ![]() lazy days beautilf days beachy hair water fights hot guys tanned skin school out ; summers in ! the summer when everythins changed ! school out . summers in . lets the fun begin ! hey you ! it`s ME ! the girl of your dreams .. enter my world boy ! .. |
|
|
|
#2254 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jaki jest sens karać mężczyznę, którego się kocha? O ile prościej jest cieszyć się jego miłością. Pamiętasz, jak mówiłam, że będę kochała Cię do końca świata i o jeden dzień dłużej? Kłamałam... Zawsze będę Cię kochać. Na miłość nigdy nie jest za późno. Za to na samotność zawsze jest za wcześnie. Czasami nie wiemy ile nas z kimś łączy, dopóki nie zaczniemy się pakować. Z wiekiem czas zaczyna nam odbierać różne rzeczy. To w życiu normalne. Ale dowiadujemy się o tym dopiero, gdy coś stracimy. Coś straciłam. Nie jestem do końca pewna co... ale wiem, że nie zawsze czułam się taki... uśpiona. Ale wiecie co? Nigdy nie jest za późno, żeby to odzyskać. Ci, co próbują, nigdy nie przegrywają... Nigdy! mam nadzieje że coś się przyda ![]() |
|
|
|
|
#2255 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuje;* jesteś wielka;* Cytat:
(wiek) lat temu dołączyłam do świata wariatów x] 'It's my day .. My B-Day.. / to mój dzień.. mój dzień urodzin..' dzisiaj rozdaję darmowe cukierki:P jeszcze chwila i będę DUŻA!. XD sto lat?? kto ze mna tyle wytrzyma??:P wszyscy mają słodkie minki.. dziś są moje urodzinki:P |
||
|
|
|
#2256 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje
![]() cos sie przyda a jeszcze jakies macie... prosze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma za co
![]() Czasami myślę, że wcale Cię nie ma - łatwiej mi wtedy kochać się z nim... Odkąd rzucił na nią czar, zapomniała kim naprawdę jest ... Płacz, płacz...w słonym deszczu umyj oczy z resztek snu ... Teraz sama dziwi się, jak tak mogła przespać życia pół... Co takiego było w nim, że nic nie chciała więcej? Trzy sukienki, kilka zdjęć - to wszystko, co dziś ma z miłości tej Zostań proszę Cię tak długo szłam zmęczyłam się... Święta chwila ta niechaj święci się, święta moja łza na koszuli twej... Święta zwykłość dnia bo znalazłam Cię... Ułóżmy gwiazdę z naszych ciał niech chroni nas niech świeci nam... Piękną jestem ja a rycerzem ty z tobą długo chcę i szczęśliwie żyć...
|
#2258 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to najlepszy sposób, bo faceci często są mało domyślni, i owijanie w bawełnę nic nie pomoże ![]() a opisy (może coś się przyda): nawet na końcu świata będę czuć że kiedyś byłam tylko Twoja no i co? szczęście uciekło nim zdążyłam je złapac pozostała tylko szara mgiełka przyjaźń to teraz dla mnie za mało (można skrócić) wciąż jesteś Kimś Więcej przyjdź do mnie, jeśli zwątpisz w swoje szczęście pozwól mi jeszcze raz uwierzyć, że szczęście istnieje no-one can ever say it's true but I know that I will always be with you-nikt nie może tego potwierdzić ale wiem, że zawsze będę z Tobą well, I just wanna be with you right here with you, just like this I just wanna hold you close po prostu chcę być z Tobą właśnie teraz, tu, tak zwyczajnie, jak zawsze po prostu chcę Cię mieć zawsze blisko cały czas chce jednego dnia więcej cały czas potrzebuje jednego dnia więcej z Tobą każdą chwilę - -spędzoną z Tobą- kataloguję skrzętnie w bibliotece mojej pamięci gdy odkochasz się, ja zakocham Cię na powrót, na powrót i na przekór wiarę w miłość przywróć mi moje serce wydało bezgłośny krzyk ...tylko wróć będę walczyć o każde Twe spojrzenie czyż nauczono kogokolwiek poza wypowiadaniem słowa 'walcz', jak walczyć? do mnie przyjdź, i od progu bezwstydnie powiedz mi, czego chcesz When you need someone I promise I'll be there for you -jeżeli będziesz kogoś potrzebował, obiecuję,że będę tam, gdzie zechcesz Ty pilnuj moich snów i przychodź kiedy chcesz I know that you wanna be mine -wiem,że chcesz być mój Kochaj mnie, a będę Twoją za jedną kroplę Ciebie oddam prawą dłoń słuch powonienie
|
|
|
#2259 |
|
Raczkowanie
|
nie łatwo tak pogadać...tak otwarcie.....bo pomyśli że jakas nachalna jestem
no ale moze rozmowa to i tak jedyne wyjscie
|
|
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla nich najgorsze jest domyślanie się, zgadywanie o co jej chodzi itd wypróbowałam i się dowiedziałam ostatnio, że mój TŻ mnie wybrał właśnie przez to, że zachowuję się jak człowiek, a nie jak rozkapryszona księżniczka, której trzeba czytać w myślach wyślę Ci coś na PW ![]() Dziś jest taki dzień, w którym szklanka jest do połowy pełna
|
|
#2261 |
|
Raczkowanie
|
Patriizia dziękuję Ci bardzo;***
---------- Chmury z waty cukrowej. Moja dłoń w Twojej.. w Twe ramiona upadam. okryci tylko pocałunkami..aksamitem ciepłych dłoni.
|
#2262 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie umrzemy, bo się nie da umrzeć z drugiej stony nieba. W barze pustych marzeń. Jak kochać to mówić milczeniem bo słowa po nic są. Więc nowoczesnie terroryzuj, romantycznie hipnotyzuj mnie. Euforię w dłoniach nosić.. Przygryzam wargi żeby za Tobą nie krzyczeć.. W filiżance szukam Twojego smaku. Zeby nie zwariować trzeba uciec w samotnośc. Na dyskotece nie trzęse tyłkiem, lecz parkietem. Słuchaj, to nie jest tak, że ja jestem bez serca. Czasem musze je ukrywać, by nie dać się zdeptać. [chyba za długie na opis] xp Jak się coś powtórzyło to przepraszam.
|
|
|
#2263 |
|
Raczkowanie
|
* Czy wiatr śpi kiedy nie wieje?
* Gdy nikt nie patrzy wysyłam do Ciebie wiatrzne pocałunki. * Nie mogę oddychać gdy jesteś za daleko. * I pewnie wcale Cię nie obchodzi, to że mnie ranisz? * Rzuć wszystko i chodź się całować! * Kolorowe niebo. * Lubię Twoje oczy, inspirują mnie. * Bo gdy się kogoś kocha koc nie jest za krótki, ani herbata za zimna. W dalszym ciągu prosiłabym o opisy dotyczące tajemniczości. ![]()
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
#2264 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki mam jeszcze jedno pytanie co do tego opisu ponieważ nie jestem pewna,może któraś z was będzie wiedziała która opcja dobra
![]() Są takie oczy, których nigdy nie zapomnę There are eyes, that I'll never forget czy they are eyes,which I'll never forget a może istnieje jeszcze inna poprawna ![]() Proszę o szybką pomoc ------ Pozwól znów zapatrzeć się w słońce i opadające jego promienie. Twoja dusza jest drugą częścią mojej Niech jutro będzie lepsze niż wczoraj, a dziś okaże się, darem od losu.
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
There are such eyes, that I'll never forget... Na mur beton tak ![]()
|
|
#2266 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję;********
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
' znów do ramion tuli twarz jakby sny w ramionach działy się'
'nie rozdzieli już nic dusz w każdym królestwie tak samotnych' 'Myśl, która w serce wbija nóż..' 'W ustach kamienie zamiast słów I serce nauczone milczeć ' '..dłonie kryjące twarz nagle całe mokre są..' 'czuję w sercu jak bardzo mi brak .. kogoś brak ' 'Kup różowe okulary.. załóż buty nie do pary..' 'są między nami dotknięcia..' '..Twoje oczy obejmują mnie.. w ustach tonie serca brzeg' 'pod poduszkę wkładam dni nie chcę byś dotykał ich ' |
|
|
|
#2268 |
|
Raczkowanie
|
xxxJuanaxxx AnusiaPn
dzieki za opisiki buziolki =*
|
|
#2269 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#2270 |
|
Wtajemniczenie
|
^ Tylko te drzwi pozostaną zamknięte, do których nie pukałeś.
^ The sun won’t shine since you went away... Słońce nie świeci, odkąd odszedłeś.. ^ Seems like the rain’s falling every day.. Jest tak, jakby deszcz padał każdego dnia.. ^ miłość i nadzieje ładuje w kieszenie : )) ^ Bawmy się i szlalejmy bo wszystko jest bezsensu; )) ^ a tego dnia świat się do mnie uśmiechnął... i już było pięknie... ^ You told me you loved me... why did you leave me, all alone? Powiedziałeś, że mnie kochasz.. dlaczego zostawiłeś mnie całkiem samą?.. ^ No one to talk to and no one to hold me, I’m not always strong... Nie ma z kim pogadać, nie ma mnie kto przytulić, nie zawsze jestem silna... ^ Kolor nieba. Smak dzieciństwa. ^ wieczory długie i złe, krótkie dnie... więc całuj mnie częściej... ^ I'll be anything 4 u, I'll become ur earth and sky, forever never die.. Będę wszystkim dla ciebie, stanę się twoim niebem i twoją ziemią na zawsze, nigdy nie przeminę.. ^ I dropped a tear in the ocean. Once they find it, I'll stop loving you.. Uroniłam łzę w ocean. Jak już ją znajdą, przestanę cię kochać. |
|
|
|
#2271 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ytat: Napisane przez Maggie93 http://www.wizaz.pl/forum/images/buttons_n/viewpost.gif I'm leaving but I will come back ![]() Wyjeżdzam ale wróce. Far away.. I miss U Daleko... Tęsknię za Tobą Somewhere.. Greetings 4 all ![]() Gdzieś... Pozdrowienia dla wszystkich I'm leaving but piece of me will stay ![]() Wyjeżdżam, ale cześć mnie zostanie |
|
|
|
|
#2272 |
|
Raczkowanie
|
* Zaciskam pięści, inaczej miałbyś całą twarz wymazaną czerwoną szminką.
* Walcząc ze wspomnieniem twojego toksycznego uśmiechu. * Trochę za Tobą potęsknię, ale cii... * No mam do niego słabośc. * Z Tobą gryźć chmury. * Dalej nie wiem jak udało Ci się przewrócić mój świat do góry nogami. * W nocnej pułapce Twojego głosu Tam nawet oddycham Tobą * Słowami też można dotykać. Nawet czujej niż dłońmi. * Ta nuda już mi uszami wychodzi. * Bo uwielbiam patrzeć jak palisz jak z namaszczeniem formujesz śmierdzące chmurki ale nigdy się o tym nie dowiesz bo Cię nienawidzę. O tajemniczości nie ma nic, a nic? Proooszę ![]()
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
#2273 |
|
Raczkowanie
|
[quote=ToFiKoL;8182663]
To nie mój chłopak, tylko mój narzeczony ! / He's not my boyfriend, he's my fiancé! mam tylko to mam nadzieje że się przyda ![]() dziekuje... a moze zna ktos jeszcze jakies opisy??
Kocham mojego SIERŚCIUSZKA http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200305183338.png Zareczyliśmy się http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200808020929.png Powiemy "TAK" http://s6.suwaczek.com/20100619310113.png Edytowane przez natalucha7986 Czas edycji: 2008-07-11 o 13:29 Powód: lit |
|
|
|
#2274 |
|
Wtajemniczenie
|
opisy dotyczące chłopaka...hmm coś o tym, że w jednej chwili wszystko sie skończyło? mówiłam, że jak tak bedzie oleje go..ale jednak tak nie ejst...bo sie dziwnie czuje....
Dziewczyny cos na taką sytuacje?
|
#2275 |
|
Raczkowanie
|
Widzę, że nikt mi tu nie pomoże... :|
|
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
proszę bardzo ) ![]() hehe cieszę się że komuś się podobają to z piosenek..
![]() Opisików część dalsza: 'gdy szczęście długo trwa to na przekór w nas kiełkuje wolno strach..' 'od kiedy nie ma Cię ołowiany czas rani mnie..' 'to tak boli .. boli gdy wraca magia naszych chwil ' 'kiedy zjawisz się nie oczekuj słów .. wielkie szczęście nieme jest' 'kiedyś przyjdzie ten dzień.. dzień, w którym znów spotkamy się' 'Może właśnie jesteś tu.. może uśmiechasz się..' 'Przed siebie znów wyciągasz dłoń.. nie ma tam nikogo..' 'Nadzieja chwili tej to nie jest sen to tylko ja codziennie szukam nas' 'W nienazwane wchodzę dni i w lata bez powrotu' 'zmierzchu po świt szukamy zachłannie.. pragniemy jak nikt' 'wspomnienia we mnie mieszkają pełne niezwykłych sił' 'Palcami usta swoje liczę.. próbuję zgadnąć które moje' |
|
|
|
#2277 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
śliczneeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeee
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
'Party Time.. z uśmiechem wyruszam na podbój parkietu
''bo życie to bal jest nad bale.. imprezowo ;]' 'Imprezuje.. i cały wiruje świat.. magia zabawy, flashów i barw' yyyy nie mam pomysłów ![]() oranzadkawproszku cieszę się heh ![]() ps. od każdej z dziewczyn zabieram po troszku opisów ![]() i wszystkim dziękuje.. każdej z osobna ;] cuda ;* |
|
|
|
#2279 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
można by było przetłumaczyć ?:P
|
|
|
#2280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój teraxniejszy : ślina na język przynosi Ci wiele czasami pod wpływem czasami od tak...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

pozdrawiam

bo jeszcze kilka dni i mam urodzinki =) dzieki