![]() |
#1771 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
ava80 kurcze wspolczuje, glupio wyszlo okrponie, nie wiem czemu ludzie chca koniecznie sie mieszac w wasze zycie, niektorzyto w ogole nie maja pomyslunku. Po takich tekstach to ja w ogole bym chyba nie chciala zeby przychoddzili nie przejmuj sie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I pamiętaj- to ma być Wasz dzień, a jeśli ktokolwiek ma lub chce Wam to odebrać, to może lepiej niech się nie zjawia
![]() |
#1773 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo podobają mi się takie naturalne fryziki właśnie ![]() Cytat:
![]() Jak tylko znajdę pewne zdjęcie dziewczyny, która ma tak poklejone kłaki, to Wam pokażę. Ooooo mam http://www.saamart.com/?ac=galeria&id=9&f=122 http://www.saamart.com/?ac=galeria&id=10&f=133 Ładna dziewczynka, a włosy.... bleeeeeeeeeeeeeeeeee ![]() A propos, Ci fotografowie są niesamowici! Zdjęcia ich są cuuuuuuuuudowne!!! ![]() Nawet nie zaczęłam go robić a Ty już go w myślach zjadłaś ![]() Cytat:
Nie czuję się taka osamotniona w swym grzechu ![]()
![]() |
#1774 |
Zakorzenienie
|
Ava, to jacyś pomigani ludzie są, skoro powiedzieli Wam takie rzeczy
![]() na prawdę nie warto się denerwować, a ich postawa świadczy tylko o braku kultury ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() O naszym slubie prawie rok wczesnioej wiedzieli tylko moi chrzestni, gdyz zawsze mi powtarzali ze musza sie do tego dnia przygotowac heheheh ![]() Ja tez od jednej pary caly czas slysze ze termin nie bardzo im pasuje bo to poczatek roku szkolego i ze maja wydatki a to 500 km do przejechania, ble ble ble... Niech sobie gadaja tyle ich, zrobia co beda uwazac, najwyzej bedzie mi troszke przykro jak odmowia... Ale nigdy wszystkim sie nie dogodzi. A jesli ktos zaczyna mi cos wypominac to sorka, ale tylko pokazuje mi swoje oblicze i w tym momencie na mnie liczyc juz za bardzo nie moze... ![]() Ava80 nie pozwol by ktos ingerowal w Twoje szczescie, i Cie rozliczal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1776 |
Rozeznanie
|
czyli to nie ja jestem nienormalna..? bo już naprawde zwątpiłam
![]() dzieki dziewczyny.. bo siedze i myślę nad tym w pracy. a nie powinnam warczeć na każdego wchodzącego czy dzwoniącego do biura.. ![]()
![]() |
#1777 |
Wtajemniczenie
|
ava po prostu brak słów
![]() to oni powinni się wstydzić i jak mogą wypominaćWam prezenty i to ze zaproponowali Wam zamieszkanie-przecież nikt ich nie zmuszał do tego wg mnie to nie są prawdziwi Przyjaciele-prawdziwy Przyjaciel nie oczekuje rekompensaty. powinni czuć się zaszczyceni, że chcecie razem z nimi świętować a nie fochy i awantury urządzać. co do wpisu do blogu-no comment ***jakw m... pasuje tu przysłowie: Modli się pod figurą a diabła ma za skórą*** główka do góry-mam nadzieję że w tym dniu będziesz miała obok się same przyjazne osoby ![]() kasieńka bo mi się w wszuystko z jedzonkiem dzisiaj kojarzy-zeby tylko dzisiaj ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-11 o 11:36 Powód: przypomniało mi się pasujące zdanie, no i dla Kasieńki |
![]() ![]() |
![]() |
#1778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1779 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki prosze powiedcie mi jedna rzecz bo tak sie nad tym, zastanawiam i juz sama nie wiem, a czasu nie duzo
![]() Jesli chodzi o garnitur TZta to przy garniturze 2 czesciowym (czyli wiadomo-spodnie i marynarka) ![]()
#1780 |
Zakorzenienie
|
Skierka jak wolicie. Jeśli będzie miał krawat, to możecie dokupić kamizelkę, ale równie dobrze można się obejść bez niej
#1781 |
Raczkowanie
|
u nas bedzie krawat bez kamizelki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1782 |
Zakorzenienie
|
A jeszcze musze sie wam pozalic, bo zrozumiecie mnie najlepiej
![]() ![]() Bylam ostatnio u fryzjera zrobic fryzure probna... i jakos tam mi sie w miare podobalo, ale jak wrocilam do domu i sie jej przyjrzalam, i zaczelam zastanawiac to juz sama nie wiem czy to to co chcialam.... niestety zdjecia nie zrobilam wiec nawet nie bedziecie mogly ocenic... ale chcialam cos luznego, czyli zakrecone wlosy, lekko upiete i puszczone. Bardzo podobaja mi sie tez takie eleganckie upiecia jak koki czy w tym stylu ale ubzduralam sobie ze bede miala okragla twarz jak wszystkie wlosy bede miala zaczesane ![]() ![]() Takie peplanie to chyba pierwsze oznaki stresu ![]() a tym bardziej ze wczoraj zeszla mi skora z plecow! ![]() ![]()
#1783 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1784 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do obraczek... pojechalismy do jubilera na 11 a tu kartka ze czynne od 13!!! wiec lazilismy po tym skwarze (ale kupilismy buty dla TŻ do slubu ![]() ![]() Zrobi je nam na 23 lipca wiec na pewno sie pochwale ale teraz to mi pewnie spac nie da...
![]() |
#1785 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest w 100% pewne. Nawet nie wiem co napisać... Dziewczyny już napisały wszystko... Ja tylko dodam, że po takim czymś zapomniałabym o tym, że kiedykolwiek ich znałam... ![]() Główka do góry!!! ![]() Cytat:
Gorzej jest z tzw. ubieraniem tortu... ![]() Zazwyczaj "pomaga" mi mamuśka, która ma wg mnie niemałe zdolności w tym kierunku. ![]() Jak coś stworzymy to wkleję foteczki ![]() Daget!!!!!!!!! Ty zboczyco ![]() ![]() ![]() hehehehehehe ![]() Agatko kochana tak to jest z tymi mamami!!! ![]() Narobią krzyku, a później i tak przyznają rację! ![]() Ale mówiłaś, że ostatnio obrączki byly dobre jak mierzyliście chyba nie??? To czemu teraz powiekszaliście??? To na pewno przez upał! ![]() Czy ja coś źle pamiętam i to nie Ty już mierzyłaś te uszczelki ?? ![]()
![]() |
#1786 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętaj, że to Wasz dzień - w końcu tyle się napracowaliście, żeby wszystko było w ostateczności tak, jak sobie wymarzyliście. Widać, niektórzy tego nie rozumieją, ile to wszystko kosztuje nerwów, pieniędzy i dobrych chęci. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1787 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja probna bede miala dwa tyg przed slubem dopiero ![]() Cytat:
Radze wybrac innego swiadka bo za takiego ja bym podziekowala i pokazala na dowidzenia srodkowy palec... ze niby mieszkaliscie u nich 2 miesiace i ze co mieliscie dac im znac zaraz na poczatku zanim planowaliscie sie pobrac?? Chore dla mnie... Moja droga glowa do gory ![]() ![]() Doceniacie fakt ze moglicie z nimi mieszkac ale to nie znaczy ze macie im nogi myc do konca zycia za to... po prostu brak mi slow... glowa do gory i nie plakac mi juz bo ![]() Kasienka - ja mierzylam sama w poniedzialek bo TŻ nie bylo bo byl jeszcze w szpitalu i byla ok a teraz wogole nie chciala wejsc na palucha a u K. to juz wogole... on ma tez chude paluszki ale ma gdube kosci i u niego to do kosci nawet nie dochodzila... dziwna sprawa mam nadzieje ze w efekcie koncowym beda idealne... i chyba zaczne sie o to modlic ![]()
Nasz ślub: ![]() ![]() Maja: ![]() ![]() Zębuszka: ![]() ![]() Edytowane przez Agata R Czas edycji: 2008-07-11 o 13:39 Powód: dla kasienki :-) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Raczkowanie
|
AVA80 TO bardzo przykre co Was spotkalo...widzimy teraz po tym jak ludzie potrafia zniszczyc czyjes szczescie jak potrafia byc zlosliw....
to moze akurat nie podobna sytacja do Twojej ale posluchajcie ![]() dziekuje Wam kochane robaczki za mile komentarze odnosnie bukeitu dla rodzicow... ![]() dzownilam dzis do salonu zapytac na ktora mam przyjechac we wtorek do przymiarki ale pani powiedziala ze zadzwoni do mnie bo suknia bedzie po 18 lipca...dobrze ze zadzwonilam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1789 |
Raczkowanie
|
dziewczynki ktora z Was ma slub jutro?
posluchajcie tej piosenki za 3 tygdonie jade na slub do Boleslawca i kolezanka ma ta piosenke na 1 taniec http://youtube.com/watch?v=8I7a24mHBr0 |
![]() ![]() |
![]() |
#1790 |
Wtajemniczenie
|
piekna ta piosenka
![]() sprawdzałam w kalendarzu ślubnym i żadna z naszym PM nie jest wpisana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1791 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() cały dzień nie miaąłm czasu do Was zajrzeć, naotwierałąm sobie - jak zwykle, okienka tu i na nk i ![]() Teraz to będe musiałą sobie tydzień wolnego wziąć zeby wszystko nadgonić ![]() Miłego weekendu zyczę i mam nadzieję, że za duzo nie napiszecie. Buziaki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1793 | |
Wtajemniczenie
|
ja zawsze czekam z niecierpliwością
![]() za to potem jak sie posypią ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1794 |
Zadomowienie
|
I wyżalę się dodatkowo, ze jak pisałam posta to mysłalam, że jest po 16 i moge lecieć do domu :/ pomyliłam sie, ale na szczęście udało mi się wygodnić jeszcze parę rzeczy.
Buziaki LilStar ![]() Dzień bez wizażu to dzień stracony - dla mnie dzisiejszy taki jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Raczkowanie
|
Zawsze omijałam ten wątek, bo nie wiem czemu, ale myślałam, że tu się wchodzi tylko po to żeby sie zameldować ze swoją datą ślubu, a tu proszę taka niespodzianka - gwarno, tłoczno tu u Was, ale przede wszystkim to przemiło
![]() Zacznę może więc od zameldowania się: ![]() Ślub za niecały miesiąc - 9.08.2008 w Wiśle. Czy jeszcze któraś z Was ślubuje w ten dzień? |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() PS. Pochwal się jak tam przygotowania ![]()
![]() |
#1797 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja biore 23.08 pochwal sie koniecznie czym tylko sie da ![]() ![]()
![]() |
#1798 | |
Zakorzenienie
|
ze co, że niby ja?
![]() ![]() I co w koncu z tymi uszczelkami, najpierw sa dobre a potem za małe, a moze odwrotnie zeście je przymierzyli hihihih ??? Zartuje, to przez ten skwar ja tez jak ściągnełam swój pierścionek zaręczynowy ledwo go z powrotem załozyłam ( a nadal sie zastawialiśmy czy aby go nie zwęzić) ![]() Cytat:
![]() No dziołszki ja sie pakuje bo dzis viva la Pruszków... juuuupiiiiii ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Zadomowienie
|
Cześć!!
Sorki że się wtrącam w słowo ![]() ![]() ![]() ![]() Czy któraś z Was ma suknię z włoskiej tafty?? moja z takowego materiału będzie i zastanawia mnie jak się ona nosi, czy bardzo się mnie?? Będę wdzięczna za info ![]() Do tego chciałabym żebyście mi doradziły, czy warto wydawać 400zł na bolerko z koronki?? Byłam w salonie i bolerko które najbardziej mi się spodobało i pasuje do sukienki właśnie tyle kosztuje. Strasznie mi sie ono podoba tylko ta cena, jak myślicie warto na jeden raz?? Jak Wy robicie?? Dodam że wypożyczenie nie wchodzi w grę, bo po weselu wyjeżdżam z suknią na jakby to powiedzieć drugie błogosławieństwo małżeństwa gdzie bolerko będzie konieczne, więc muszę mieć własne. Proszę was o poradę ![]() ![]()
#1800 |
Zakorzenienie
|
Hej...
Mam tzw. stolca... <Czytaj doła> Nie chcę ślubu... ![]() Pokłóciłam się z Ukaszem... Jestem ostatnio okropna dla niego... <przyznaję bez bicia> i się na mnie pogniewał. Zadzwonił, że nie przyjedzie dziś do mnie, tylko jedzie do swojego domu rodzinnego. Ma przyjechać jutro po mnie i mamy jechac na te urodziny. Ja oczywiście powiedziałam, że nie mam najmniejszego zamiaru tam jechać i robić szopkę jacy to my szczęśliwi nie jesteśmy... Wiem o tym, że to przeze mnie się pokłóciliśmy, ale co to da że go przeproszę?? On nie przyjmie i tak przeprosin, a ja się nie potrafię zmienić... Próbuję od 7 lat prawie i dupa z tego wychodzi ![]() Tragedia istna... w dodatku to że pojechał do domu zmieni tylko to , że będę jeszcze bardziej wściekła!!!!!!!!!!!!!!! Nienawidzę jak on tak robi ![]() Dobra nie marudzę już... Wklejam fotki zaproszeń, chociaż nie wiem czy się jeszcze przydadzą... Miałam je dzisiaj skończyć, ale nawet mi się nie chce...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.