|
|
#1021 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VII
ewanka ,
![]() a nie skladalas nigdzie alternatywnie??
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje studentki...
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
na temat informatyki? ja nie wiem nic
wiem tylko, że ciagle mówią, że to kierunek na który opłaca się iść bo jest duże zapotrzebowanie na informatyków i w przyszłości też będzie ale Inde się dostała na infe stosowaną więc ona na pewno wie więcej niż ja ![]() Cytat:
![]() a ile miejsc jest? i ilu chętnych było? ![]() ale masz jeszcze KUL przecież
|
|
#1024 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jeśli chodzi o AGH to IS jest na wielu wydziałach, ale tylko na elektrycznym na jakimś poziomie. Na innych jest to informatyka związana z geologią, fizyką itd. Ogólnie jeśli chodzi Ci o infę, to to czy wybierzesz infę czy infę stosowaną nie ma większego znaczenia. Ważne jest to co będziesz umiała. Nie ma zbyt wielkiej różnicy. Wczoraj pisałam czym różnią się te dwa kierunki tam mniej więcej.
|
|
#1025 |
|
Zadomowienie
|
tak tak czytałam
![]() no właśnie o agh chodzi.. dziekuje Inde za informacje , musze przemyslec ZA i PRZECIW...strasznie glupia pogoda ;/ duszno jak cholerka u mnie..
|
|
#1026 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jeśli nie na elektryczny to ja bym zrezygnowała. a jeśli na elektryczny to dziwie się, że się zastanawiasz
|
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
Infa jest naprawde kierunkiem po ktorym mozna znalezc dobra prace
Moj kolega z klasy gimnazjalnej uczyl sie infy (chyba ojciec go uczyl czy cos) juz od podstawowki a w gimnazjum juz zarabial projektujac strony internetowe w miesiac potrafil robic kilka projektow dla kilku firm i wyciagac okolo 4 tysiace (jako gimnazjalista) ![]() Teraz idzie na informatyke ale do prywatnej szkoly, bo chce miec po prostu papierek bo prace juz ma zalatwiona ![]() Daltego mysle ze studiowanie infy napewno bedzie przydatne w przyszlosci, oczywiscie o ile ktos lubi to bo ja jak mialam programowanie to malo rozumialam z tego ale to tez dlatego ze nauczycielka nie potrafila nam wytlumaczyc nic a nic ![]() No ide jesc moje pierogi
|
|
|
|
#1028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak teraz coś zrobię nowego to Wam się pochwalę ![]() dostałaś list z AGH? bo ja nie dostałam ale TŻ dostał, podaja tam jaki próg był na jego kierunek też miałam dzisiaj pierogi |
|
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny drogie
któraś z Was składała papiery na budownictwo na PŚ, prawda? Chciałam się zapytać, jaki jest w tym momencie próg, bo miałam składać ale zrezygnowałam i jestem ciekawa, czy bym się dostała
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
mama mi zrobiła na zapas i zamroziła, żebym mogła je jeść jak oni mnie zostawią na 2 tygodnie i pojadą na Mazury ![]() wogóle to trochę odechciało mi się tak samej zostawać;/ i jeszcze TŻ jedzie na Słowacje w ten sam dzień co rodzice! Już zapowiedziałam przyjaciółkom, że mogą się do mnie wprowadzić! |
|
|
|
#1032 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nooooooooooo nie na alektryczny :| chyba zrezygnuje ;/... i CHYBA sprobuje na cos z tych wolnych miejsc... w koncu dobrze, ze jest ta lista, mozna cos jeszcze podpatrzec ;] DZIEWCZYNY Z AGH! a nie wiecie jak to jest:np jesli nie dostalam sie na jakis z kierunkow, ktory mialam w podaniu, a bardzo mi na nim zalezy i duzo pktow mi nie brakuje do ost przyjetej osoby to jesli inni - przyjeci zrezygnuja to ktos nastepny "wskakuje" na ich miejsce?? jest cos takiego jak listy rezerwowe? czy w ogole mozna juz sie dostac tylko na te kierunki, gdzie sa wolne miejsca??
|
|
|
#1033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Szkoda ze TŻ akurat jedzie wtedy kiedy bedziesz sama a na dlugo jedzie?
|
||
|
|
|
#1034 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Ja też.
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
na tydzień jedzie na szczęście ale ja w drugim może jade nad morze;/
|
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam się na biotechnologię na PŚ...
![]() ale nie na ten wydział co chciałam... :/ choć na szczęście przez pierwszy rok materiał jest taki sam a potem się przeniosę, bo chcę robić specjalizację z chemicznego... więc gitarka ![]() teraz tylko dowieźć dokumenty ...
|
|
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
A ja ide na UJ
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
na co? moja przyjaciółka też się dostała na UJ na prawo więc spokojnie mozemy zacząć szukać mieszkania! |
|
|
|
#1039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na jaki chcialas wydzial i na jaki sie dostalas? ![]() I skladalas jeszcze na cos innego? ![]() Czyli sie dostalas? gratki A na co? |
|
|
|
|
#1040 |
|
Zadomowienie
|
Mieszkania i kwatery nad morzem
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
UJ - europeistyka...
Ale sie opije dzisiaj... Wroce w niedziele chyba
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
Idzie któraś z was na Uniwersytet Rzeszowski?? Myślicie, że to dobry wybór... Mam straszny dylemat.......;/ na administracje....
|
|
|
|
#1043 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Progi są na stronie uczelni i tak U mnie próg był 862 chyba. Cytat:
We wrześniu (II tura) będzie można tam gdzie będą nadal wolne miejsca (np. ktoś zrezygnuje).
|
|
#1044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no własnie teraz te progi zobaczyłam ![]() u mnie było 828 TŻ już dostał ten list, podobno tam jest jakieś info o progach, formulrz do przyjecia do akademika, podanie o stypendium, jakies formularze o zarobkach i cała reszta makulatury
|
|
|
|
|
#1045 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1046 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
a tak ogólnie mnie z tą szkołą dopadło ;/
|
|
|
#1047 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja już te papierki sobie sama podrukowałam więc mogą sobie darować wysyłanie ![]() z resztą pisali na stronie, żeby nie czekać z wpisem na studia aż przyjdzie ten list. ja to i tak pewnie pod koniec przyszłego tygodnia będę w Krk albo nawet 21 lipca na ostatnią chwilę. załatwianie papierów o akademik jest straszne! strzeżcie się!
|
|
#1048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja chyba pojadę w poniedziałek ![]() mamy nadzieje z przyjaciółkami, że znalezienie mieszkania zamknie sie w 3 góra 4 wizytach w Krakowie, bo inaczej oszalejemy ![]() Black ja Cie chetnie przyjmę na te 2 tygodnie ![]() ktoś pije ze mna piwko? bo ja własnie chłodzę się reddsem
|
|
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
O, przypomniało mi się coś. Gdy chciałam wcześniej jechać do Krakowa, nie wiem, po co, ot tak, na zakupy czy coś, to był problem u kogo mogę przenocować albo choćby zostawić rzeczy, bo nie mam żadnej rodziny albo znajomych.
A teraz problem się rozwiązał, bo tak dużo z was idzie do Krakowa. I koniec, macie przechlapane, jak będę kiedyś chciała zawitać w Krakowie, to już się mnie nie pozbędziecie, wejdę oknem lub kominem ![]() Żeby nie było: nie jestem seryjną morderczynią ani nie mam na imię Wojtek, i nie mam 12 lat
|
|
|
|
#1050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:58.

nie odp tam wyyyyżej..