Maturzyści 2009... :) - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-11, 17:06   #2581
Anuu
Zakorzenienie

Dot.: Maturzyści 2009... :)

W takim razie ja też idę robić porządki w moim angielskim
Ja siebie sama nie poznaję ^^
Motywujecie mnie normalnie
Wracam niebawem

Hmm, woda do odkamieniania? A smaczNa chociaż była?:P
Anuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 17:21   #2582
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula007 Pokaż wiadomość
To prawda ale prywatne lekcje u dobrego nauczyciela, to spory wydatek.
A np. w szkole językowej, do której chodziłam pracują najlepsi nauczyciele z regionu, a cena kursu wydaje się przystępna.
W ubiegłym roku płaciłam 109zł miesięcznie. To była cena za grupę 10-12 osobową, ale w trakcie roku grupa wykruszyła się do 6-7 osób, więc byłam bardzo zadowolona. Zajęcia dwa razy w tygodniu po dwie godziny lekcyjne. Miałam zajęcia z polskim lektorem i z native speakerem (Szkot).
Ale kurs przedmaturalny też tam planuję, chyba jest trochę tańszy. Obym tylko na fajnego lektora trafiła.
Cytat:
Napisane przez ksh Pokaż wiadomość
Ja też wolę w grupie. Już 3 lata znam się z tymi ludźmi i tworzymy naprawdę zgraną paczkę, cały czas śmiejemy, ogólnie wszystko na luzie
Co do kosztów... ja za te zajęcia w grupie (4 osoby) płacę 15zł za godzinę. I mam 4 godziny w tygodniu. W tym dwie z Hamerykańcem Indywidualne kosztują od ok 30zł w górę... Zalezy też kto prowadzi. Wiadomo, że do matury potrzebny by był ktoś naprawdę dobry.
skoro już macie jakąś szkołę sprawdzoną, to też co innego

Cytat:
Że tak zapytam - wszystkie zdajecie angielski R? Robiłyście już te testy maturalne?
na swoim prywatnym ang robię. tzn nie całe matury, ale ćwiczenia z matur czy z książek maturalnych. w szkole na lekcjach niby też trochę. póki co bardziej niby

Cytat:
Napisane przez grudniowa-szatynka Pokaż wiadomość
Niby tak.. ale biorąc studentkę to w sumie nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi taka osoba jest dobra do rozmawiania ale gramatykę wolę od nauczyciela. No a w grupie wiadomo raźniej jak bym z nią była sam na sam to bym się zestresowała za bardzo.. a tak to jak wszyscy gadają to od razu luz blues i czujesz się jak na imprezie (prawie że)
ja nie mam ang ze studentką, tylko chodzę do osoby, która jest nauczycielką w innym LO. i jest bardzo sympatyczna, mogę sobie z nią też tak normalnie porozmawiać i w ogóle fajnie jest

Cytat:
Napisane przez organizm Pokaż wiadomość
Mam takie samo zdanie na ten temat. Najpierw chciałam iść na kurs do szkoły językowej, ale potem stwierdziłam że skoro tak bardzo zależy mi na językach, to lepiej pójść na indywidualne, przynajmniej będę miała nauczyciela tylko dla siebie i będziemy pracować nad tym czego ja nie potrafię.
Tym bardziej że chodziłam 4 lata do szkoły językowej i wszystko zależy od lektora. Dwa lata pod rząd miałam tak beznadziejną babkę, że zrezygnowałam.
Chociaż prawdą jest, że kurs grupowy wyjdzie zdecydowanie taniej.

Na dwa tygodnie Gdyby nie koszta, chętnie pojechałabym i na miesiąc
ja miałam beznadziejną nauczycielkę od 2 klasy gimnazjum i wtedy zaczęłam chodzić na prywatne lekcje. nie chciałam zacząć się cofać w języku. w 1 klasie LO też trafiłam na beznadziejną. nie robiliśmy nic. kompletnie. do tego mieliśmy książkę, która nic nie wnosiła. nie mieliśmy żadnych ćwiczeń słuchowych, żadnych pisemnych, czytań też mało. ewentualnie na sprawdzianach się jakieś takie rzeczy pojawiały. no i wszystko mówiła do nas po polsku na szczęście udało nam się zmienić nauczyciela, co w tej szkole uchodzi za niemożliwe no i teraz nie powiem żeby obecna nauczycielka była naprawdę dobra, ale przynajmniej coś robimy. no i chociaż już przestała próbować wmawiać nam, że na pewno wszystko już mieliśmy w 1 klasie, tylko tak mówimy, że nie

Cytat:
Napisane przez beoneself Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dzięki Wam za Interpals
Od wczorajszego popołudnia mejluję cały czas z chłopakiem z Florydy, fajnie mi się z nim pisze, mimo że siedzę pół godziny nad każdą wiadomością, rozkminiając intensywnie jakiego czasu użyć i sprawdzając połowę słów na ling.pl
Chłopak jest bardzo wyrozumiały ładnie, gramatycznie pisze i mamy takie same zainteresowania.

Śmiesznie, dawno nie pisałam ot tak sobie wiecie z innych chłopakiem, bardzo miło i tak dalej, odkąd jestem z moim tż
wiesz co, chyba rozmawiamy z tym samym chłopakiem
bo do mnie napisał też jakiś z Florydy i jak sobie dzisiaj weszłam na Twój profil, to masz go w znajomych
ale nie bój się, nie odbiję Ci go

Cytat:
be pozwolę sobie przyjąć podziękowania.
Mnie tam Turcy denerwują. Jeden mi wczoraj piszę, że oglądał mój profil i wygląda na to, że jestem... księżniczką.

Przynajmniej na lekcjach to robicie. U nas tragedia
Moja klasa z angielskiego cienka. Połowa ma trudności z napisaniem podstawy na 30%.
zrób sobie dla niego zdjęcie w koronie

ja jestem w tej niby lepszej grupie i w niej wszyscy będą zdawać rozszerzenie. no chyba że się rozmyślą przez wakacje.

i ogólnie rzecz biorąc, to raczej nie są to ich wymysły większość powinna mieć z rozszerzenia wysokie wyniki.
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 17:22   #2583
organizm
Zakorzenienie

Cytat:
Że tak zapytam - wszystkie zdajecie angielski R? Robiłyście już te testy maturalne?
Ja zdaję rozszerzenie, a większość mojej klasy pewnie będzie zdawała podstawę. Co do wypracowania, mi się marzy opis człowieka A najbardziej boję się też listeningu

Cytat:
Od wczorajszego popołudnia mejluję cały czas z chłopakiem z Florydy, fajnie mi się z nim pisze, mimo że siedzę pół godziny nad każdą wiadomością, rozkminiając intensywnie jakiego czasu użyć i sprawdzając połowę słów na ling.pl
Chłopak jest bardzo wyrozumiały ładnie, gramatycznie pisze i mamy takie same zainteresowania.

Śmiesznie, dawno nie pisałam ot tak sobie wiecie z innych chłopakiem, bardzo miło i tak dalej, odkąd jestem z moim tż
Ja przez ten tydzień nie miałam czasu nikogo zagadywać, ale po powrocie poszaleję na tej stronce
organizm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 17:26   #2584
beoneself
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
wiesz co, chyba rozmawiamy z tym samym chłopakiem
bo do mnie napisał też jakiś z Florydy i jak sobie dzisiaj weszłam na Twój profil, to masz go w znajomych
ale nie bój się, nie odbiję Ci go
O ty wredna...
Cholera, a tak na logikę, to co oni mają z tego że gadają z nami jakąś łamaną angielszczyzną (przynajmniej jeśli o mnie chodzi)?
To chyba... wątpliwa przyjemność

Cytat:
Ja przez ten tydzień nie miałam czasu nikogo zagadywać, ale po powrocie poszaleję na tej stronce
Ja długo byłam bardzo sceptycznie nastawiona do tej strony, teraz jestem zachwycona
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 17:30   #2585
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

Cytat:

zrób sobie dla niego zdjęcie w koronie
(z burger kinga sese)

Cytat:

No to wracam do flirtowania

Wiecie co... chyba dzisiaj przez przypadek wypiłam kawę z wodą w której było trochę odkamieniacza z czajnika...
Matko myślicie że ja umre ?
W każdym razie, hm, bedę mocno odkamieniona
Życie po to jest, żeby próbować różne smaki.. kiedyś chciałam ugotować pierogi ale ostatecznie rozmyśliłam się i zrobiłam z tej wody herbatę w póllitrowym kubku.
Dodam, że była już posolona to była najobrzydliwsza rzecz jaką w życiu wzięłam do ust
Stary 2008-07-11, 17:32   #2586
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
O ty wredna...
Cholera, a tak na logikę, to co oni mają z tego że gadają z nami jakąś łamaną angielszczyzną (przynajmniej jeśli o mnie chodzi)?
To chyba... wątpliwa przyjemność

Ja długo byłam bardzo sceptycznie nastawiona do tej strony, teraz jestem zachwycona
wredna nie od dziś

też się nad tym zastanawiałam. no bo wiadomo, ja piszę, bo sobie coś język podszkolę. a on? I have no idea

swoją drogą to musieliście już sporo wiadomości wymienić, bo my póki co po 2 i to takie banalne, że mimo swych obaw, obyło się bez słownika

a zagadywałaś do kogoś sama? bo ja jeszcze nie. jak wchodzę, to sprawdzam czy ktoś coś gdzieś napisał i po chwili wychodzę.

grudniowa e tam najgorsza, nowe trendy w piciu herbaty
moja mama kiedyś wstała w nocy się czegoś napić, poszła do kuchni, nie chciało jej się światła zapalać, chwyciła za butelkę, napiła się, po czym zorientowała się, że to była butelka z olejem
Stary 2008-07-11, 17:34   #2587
beoneself
Zakorzenienie

Ja nie, ja tylko odpisuję na wiadomości które mi się podobają, do nikogo nie zagadywałam.

Śmieszne są te wszystkie "u r soooo hot!" ale i tak mam wielką uciechę
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 17:35   #2588
organizm
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
wredna nie od dziś

też się nad tym zastanawiałam. no bo wiadomo, ja piszę, bo sobie coś język podszkolę. a on? I have no idea

swoją drogą to musieliście już sporo wiadomości wymienić, bo my póki co po 2 i to takie banalne, że mimo swych obaw, obyło się bez słownika

a zagadywałaś do kogoś sama? bo ja jeszcze nie. jak wchodzę, to sprawdzam czy ktoś coś gdzieś napisał i po chwili wychodzę.
Miałam o to samo pytać!
Wiecie co, może tym hamerykanom i innym turkom się nudzi??
Stary 2008-07-11, 17:38   #2589
paula007
Zakorzenienie

A pytają Was wszyscy Turcy czy macie msn?

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 17:39   #2590
sydunia
Zakorzenienie

do mnie Turek żaden nie pisał póki co, więc ja tam nie wiem
Stary 2008-07-11, 17:41   #2591
ksh
Zakorzenienie

Cytat:
(z burger kinga sese)

Życie po to jest, żeby próbować różne smaki.. kiedyś chciałam ugotować pierogi ale ostatecznie rozmyśliłam się i zrobiłam z tej wody herbatę w póllitrowym kubku.
Dodam, że była już posolona to była najobrzydliwsza rzecz jaką w życiu wzięłam do ust
Cytat:

grudniowa e tam najgorsza, nowe trendy w piciu herbaty
moja mama kiedyś wstała w nocy się czegoś napić, poszła do kuchni, nie chciało jej się światła zapalać, chwyciła za butelkę, napiła się, po czym zorientowała się, że to była butelka z olejem

Ja kiedyś wypiłam wodę z nawozem do kwiatków...
e veux seulement oublier
Et puis je fume

ksh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 17:49   #2592
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:

Ja kiedyś wypiłam wodę z nawozem do kwiatków...
to tak żebyś lepiej rosła

ja jeszcze pamiętam jak byłam mała, siedziałam u babci w kuchni z dużo starszą siostrą cioteczną. i ona jadła jakieś coś białego. spytałam jej czy to cukier puder. ona że tak. więc ja się łapczywie rzuciłam na to, wsypałam sporo do buzi i... ona mnie nabrała, to była sól
Stary 2008-07-11, 17:55   #2593
paula007
Zakorzenienie

Nie jadę do Zakopanego.
Rodzice nie mogą dać kumpeli kasy, bo mają teraz dwa wesela.
Buuu

Ale trudno, pojadę sobie za to na kilka dni do Krakowa do kuzynki. Miasto pozwiedzam wzdłuż i wszerz.

Stary 2008-07-11, 17:55   #2594
organizm
Zakorzenienie

Cytat:

ja jeszcze pamiętam jak byłam mała, siedziałam u babci w kuchni z dużo starszą siostrą cioteczną. i ona jadła jakieś coś białego. spytałam jej czy to cukier puder. ona że tak. więc ja się łapczywie rzuciłam na to, wsypałam sporo do buzi i... ona mnie nabrała, to była sól

Mi mój tata wykręcił taki numer.. Woła mnie i mówi że mam spróbować pysznej śmietanki, bo sam zrobił. No to co, uwielbiałam słodycze to od razu wielką łychę sobie wzięłam - jakie było moje zdziwienie gdy zorientowałam się, że to okropnie ostry chrzan!
Stary 2008-07-11, 18:00   #2595
sydunia
Zakorzenienie

paula szkoda, że nie wyszło, ale Kraków też fajna opcja
Stary 2008-07-11, 18:02   #2596
ksh
Zakorzenienie

Cytat:

haha
ku przestrodze łakomym dzieciom

Cytat:
Nie jadę do Zakopanego.
Buuu

Ale trudno, pojadę sobie za to na kilka dni do Krakowa do kuzynki. Miasto pozwiedzam wzdłuż i wszerz.
A z jakąś inną koleżanką nie mogłabyś jechać?
Choć Kraków również ciekawy
e veux seulement oublier
Et puis je fume

Stary 2008-07-11, 18:11   #2597
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
A z jakąś inną koleżanką nie mogłabyś jechać?
Choć Kraków również ciekawy
Tak, mogłabym, ale zawsze jest problem - kasa.
Ja tam mam "oszczędności" z 18. więc inaczej do tego podchodzę.
Poza tym znajdź tu jeszcze kogoś, kto lubi po górach łazić.

Ale sierpień i tak będzie mój.

Stary 2008-07-11, 18:14   #2598
organizm
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jadę do Zakopanego.
Buuu

Co się odwlecze to nie uciecze
A Kraków to też fajna opcja, ja uwielbiam to miasto!
Stary 2008-07-11, 18:19   #2599
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

Kraków wiem coś o tym
Za Zakopanem nie przepadam jako miastem, wiadomo dlaczego, ale Tatry są wspaniałe

Be strasznie mnie rozśmieszyło U R SOOOOO HOOT Już widzę ich z rozdziawionymi gębami przed monitorem bo piękne Polki pierwszy raz w życiu widzą
Stary 2008-07-11, 18:39   #2600
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anuu Pokaż wiadomość
A ja właśnie szukam jakiegoś rozwiązania na nie jedzenie z nudów albo podjadanie przed kompem:P styropian zacznę jeść
I ogólnie to się nudzę
Tego z tym styropianem jeszcze nie słyszalam

Cytat:
Byłam z mamą rano na zakupach i po całym mieście latały okropne tłuste mrówki ze skrzydłami.. Było ich całe mnóstwo..
Te wredne robactwo! Mi dzisiaj wleciał do pokoju wielki ochydny szerszeń :P w pół sekundy bylam juz w innym pokoju

Cytat:
Napisane przez wszełka Pokaż wiadomość
U mnie nie ma żadnych kursów przedmaturalnych, więc planuje sobie załatwić jakieś prywatne lekcje od września.

Dzisiaj rano zadzwonił do mnie mój instruktor i okazało się że mam 2 godziny jazdy po mieście ( pierwszy raz) Panika była niezła, w momencie gdy kazał mi jechać w stronę miasta ja wypadłam z tekstem " ale po co tam? przecież tu na placu jest tak faajnie..." No ale nie było tak źle jak myślałam

Za chwilę idę wreszcie spotkać się ze znajomymi, może pogramy dziś w siatkę czy coś bo jakoś mnie nosi

Kompletnie nie rozróżniam dni tygodnia w czasie wakacji- wczoraj uparcie kłóciłam się z szefem że przedwczoraj był piątek
dobry tekst ^^

Cytat:
Ja zdaje podstawę, bo moja nauczycielka twierdzi, ze R do niczego mi sie nie przyda. A juz zupełnie odradza ustny R, bo podobno o wiele trudniejszy a ten to juz wogóle się nie przydaje

Cytat:
Moje liceum jest niby językowe.. ale to też momentami bujda na resorach ale przynajmniej babkę mamy ostrą co nie idzie na żadne ustępstwa
W moim liceum łatwiej sie nauczyc niemieckiego. Praktycznie uczę się go od 2 lat, a angielskiego od... 11! A jak gadam z kims na Interpalsie to wszyscy twierdza ze lepiej idzie mi po niemiecku Zreszta, sama to wiem... Ale mature chcialabym z angielskiego

Cytat:
Tak, mogłabym, ale zawsze jest problem - kasa.
Ja tam mam "oszczędności" z 18. więc inaczej do tego podchodzę.
Poza tym znajdź tu jeszcze kogoś, kto lubi po górach łazić.

Ale sierpień i tak będzie mój.
Ja lubię lazić po górach

Dziewczyny, złapałam takiego doła że chyba się bedę rok wykopywać... Te moje huśtawki nastrojów doprowadza mnie do obłędu kiedyś. Od poniedzialku miałam wysmienity humor, nawet znajomi pytali się co sie stało ze mi tak wesolo. A nie stało się nic. Dzisiaj natomiast przyszedł taki dół, że...A tez sie nic nie stało
Wiecie moze z czego to moze wynikać? Mam juz tego dosyć

30.37.45
75.74.50
Nikaa1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 18:47   #2601
sydunia
Zakorzenienie

Nika może to tak przed okresem?
Stary 2008-07-11, 18:51   #2602
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Cytat:
Nika może to tak przed okresem?
No właśnie nie.. bo u mnie jest to kwestia kilku dni....a nie co miesiac... po prostu 3 dni euforii, 5 dni totalnego doła.... i tak w kółko;/ rzadko zdarzają się "normalne" dni ;/

30.37.45
75.74.50
Nikaa1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 19:12   #2603
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikaa1990 Pokaż wiadomość
Ja lubię lazić po górach
Jedź ze mna.

Cytat:
Dziewczyny, złapałam takiego doła że chyba się bedę rok wykopywać... Te moje huśtawki nastrojów doprowadza mnie do obłędu kiedyś. Od poniedzialku miałam wysmienity humor, nawet znajomi pytali się co sie stało ze mi tak wesolo. A nie stało się nic. Dzisiaj natomiast przyszedł taki dół, że...A tez sie nic nie stało

Oj

Stary 2008-07-11, 19:24   #2604
Anuu
Zakorzenienie

Cytat:

Możemy tylko wspierać
Anuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 20:08   #2605
sydunia
Zakorzenienie

ksh http://www.ukr.agh.edu.pl/?pg_symb=faq#19
tak sobie weszłam z ciekawości zobaczyć czy są progi może.
na Twoją inżynierię akustyczną wcale jednak nie był taki wysoki. myślę, że warto w takim razie zdawać matematykę
Stary 2008-07-11, 22:00   #2606
organizm
Zakorzenienie

Cytat:
Oj Trzymaj się Ja też tak czasem mam, że przez kilka dni cały czas jestem zmierzła, wszystko mnie denerwuje i wszystkich mam dość
Stary 2008-07-11, 22:03   #2607
sonnerin
Rozeznanie

GG do sonnerin

Mówiac szczerze to ja was podziwiam, ze cokolwiek robicie Ja próbowałam zadania z matmy robić ale zero koncentracji to sobie dałam spokój :P

A co do hustawki nastrojów - ja też bardzo często mam, niestety. A najlepsze jest to, że generalnie teraz mam czas dołów ech.

sonnerin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 22:05   #2608
Neszikaa
Zadomowienie

Cytat:
Neszika, pooglądaj sobie lepiej Turków niektórzy podwyższają samoocenę
Ja teraz na interpals gadam z jakimś chłopakiem z Guamu, które każde zdanie (to znaczy on nie używa znaków interpunkcyjnych, może lepiej -każdą myśl) kończy albo zaczyna " oh haha lol"
Zagadała jeszcze jakaś dziewczyna z Anglii, podając swój adres domowy i pisząc drukowanym literami ADD ME TO FRIENDS!!!

Ale jest fajnie

Słuchałam paru, nie wiem z której strony, chyba z przedostatniej i były całkiem przystępne. Baaardzo wyraźnie mówili. Nie to co na FC, gdzie musisz sie jeszcze zmagać z różnymi szmerami, akcentami i zjadaniem końcówek
Uffff........ to sobie w wolnym czasie poslucham =)

Cytat:
Grudniowa, smacznego Jedz na zdrowie Moja była matematyca mówi "nie rozumiem, jak można sobie odmawiać jedzenia, skoro to jest jedna z największych przyjemności"
Świeta racja! Ja tam godzinami moglabym cos podjadac czy wcinac. Chyba tez mam ta alergie na cukier ze nic sie potem nie odklada

Cytat:
Mnie się podobają te z serii English Cafe.
http://www.eslpod.com/website/show_all.php?cat_id=2

Trudniejsze słówka są w trakcie audycji wyjaśniane i powtarzane.

Tylko szkoda, że to amerykańskie, bo wolałabym się z tym brytyjskim akcentem osłuchać.
Dziekuje

Cytat:
ksh dziękuję

dziewczyny, a nie wolałybyście zamiast kursu pójść na prywatne lekcje?
mi się to wydaje lepszym pomysłem, nie wiem jak z kosztami, bo nigdy nie orientowałam się w cenach kursów. ale pewnie podobnie by wyszło. a jednak z prywatnych lekcji, moim zdaniem, więcej można wynieść. bo jednak zawsze nauczyciel zajmuje się tylko Tobą i może poświęcić więcej czasu na rzeczy, z którymi macie problem, a mniej na te, które macie już opanowane.

czym zabrudziłyście? najwyżej powieś tam jakieś zdjęcie czy plakat

i jakich niby kompleksów? przecież nie masz sobie nic do zarzucenia!

u mnie ciągle jest babcia, ale siedzą na tarasie wszyscy i już tam ja się nie wcisnę więc sobie na chwilkę przyszłam do komputera

Tez mi sie wydaje,ze prywatne lekcje wiecej daja. Chodzilam na takie i troche pomogly oswoic mi sie z mowieniem. A zabrudzila sie od krzesla. Ale farba zmywalna wiec wyczyscilam i terazjest jasniejsz =) A plakat na takiej wysokosci to chyba nie bardzo

Kompleksow to tam duzo mam.... Nie bede was zanudzac

Cytat:

Skad ja to znam... 30 minut =)
Tez odkad jestem z TZ nie pisze tak czesto z innymi, ale sama nie wiem czybym chciala zeby on pisal z jaks ladnka Niemka (bo uczy sie niemca). ale czy Niemki moga byc ladne? :P

Cytat:

Wiecie co... chyba dzisiaj przez przypadek wypiłam kawę z wodą w której było trochę odkamieniacza z czajnika...
Matko myślicie że ja umre ?
W każdym razie, hm, bedę mocno odkamieniona
A ja znalazlam wlos w jedzeniu. I go ehym jakby skonsumoalam? Niedosc ze obrzydzenie mnie wzielo to jeszcze skretem kiszek mnie strasza :P Ale bedzie raźniej przynajmniej :P

Cytat:
do mnie Turek żaden nie pisał póki co, więc ja tam nie wiem
Do mnie tez!

Cytat:
Nie jadę do Zakopanego.
Buuu

Ojej, zobaczysz jeszcze sie wyszalejesz!

A ja dzisiaj.. pierwszy raz za kolkiem siedzialam! Z mama, ale trzeba bylo pocwiczyc przed instuktorem. Swietna sprawa ^^
Takes just a touch to drop a stop
On the top of the world.

Wakacje
Neszikaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 22:18   #2609
ksh
Zakorzenienie

Cytat:
ksh http://www.ukr.agh.edu.pl/?pg_symb=faq#19
tak sobie weszłam z ciekawości zobaczyć czy są progi może.
na Twoją inżynierię akustyczną wcale jednak nie był taki wysoki. myślę, że warto w takim razie zdawać matematykę
Dzięki za link
Właśnie jestem po pierwszej powtórce z matmy Zaprzyjaźniam się z asymptotami
Mam zamiar do września (najdłużej )robić matmę, jeśli nie będzie mi szło, wtedy wracam do geografii (O masakra, co ja robię ?! )

Nika przytulam
Takie nastroje najlepiej jest przeczekać Popłakać trochę, to też dobrze robi, a dobry humor sam przyjdzie
e veux seulement oublier
Et puis je fume

Stary 2008-07-11, 22:25   #2610
sydunia
Zakorzenienie

ksh nie ma za co

w ogóle to kto tutaj matematykę zdaje? bo się gubię
ja, sonnerin, może ksh, ktoś jeszcze?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości