|
|
#1351 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. III
|
|
|
|
#1352 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8190960]
![]() Demoniku; dzieki za super przepisy, mam nadzieje, ze Maatra je wszystkie wyprobuje i nam zaserwuje w sobote i po jco a glupia pisalam o tych 3 rulonach ciasta Barbeaa, a jak ta Twoja kumpela ma na imie??? moja Marta byla ja moze teges z kompem,ale ostatnio wizaz zaniedbalam,dlatego tak pozno zaproszenie...![]() edit Murmu, serwowalam zbyt czesto bo ja makarony uwielbiam. wyjadl dzis kurczaka i warzywa, no i podziekowal. twierdzil ze obiad pyszny ... taaaaaaaaaa
|
#1353 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1354 |
|
Wtajemniczenie
|
polozylam na siebie makaron sphagetti i zapytalam czy jestem seksi
|
#1355 |
|
Rozeznanie
|
Leosia, coś za bardzo ten ogórek na Twoją podświadomość wpłynął
.Maatra, ale na głowę położyłaś ? Peruczkę taką ? |
|
|
|
#1356 |
|
Konto usunięte
|
U Tz jest kolega i pija wino, a ja przy komputerze ![]() I sie pytaja z czego sie smieje, jak im tlumacze o co chodzi, to spogladaja na siebie z poblazliwym usmieszkiem pelnym wspolczucia ![]() Ignoranci ze Slowacji, phi |
|
|
|
#1357 |
|
Wtajemniczenie
|
oj dziewczyny dziewczyny dorosnijcie,ile Wy macie lat
zmykam sie tulic, bo to nam ostatnio tylko dobrze wychodzi ![]() ps. ostatnio mierzylam stroj kapielowy i poczulam,ze mam piersi takie ciezkie. pierwsza mysl : ciaza niby nie ma opcji,ale to jako pierwsze przyszlo mi na mysl. poczulam strach.edit : wlasnie pow o moich odczuciach TZ...chyba nie bedzie dzis tulenia. zapytal tylko,gdzie jest test... edit2. wlasnie mnie obmacal,a raczej moje piersi i pow,ze mi sie wydawalo. nie no teraz to ja sie naprawde obraze !!!!!!!!!!!!!!!
|
#1358 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1359 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
.
|
||
|
|
|
#1360 |
|
Wtajemniczenie
|
juz edytowalam,ale za nim Wy to zauwazycie, to wieki mina....wiek robi swoje
|
#1361 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1362 |
|
Rozeznanie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8191444]
Zero szacunku dla starszych, no tak, ta dzisiejsza mlodziez Za naszych czasów to młode dziewczęta skromne były, rączki w małdrzyk, buzia w ciup . A teraz....
|
|
|
|
#1363 |
|
Wtajemniczenie
|
ehhhhhhhhhhh z wielkim bolem ja mloda,pelna zycia Aga,opuszczam Was
ide sie tulic,jutro dopiero na 16 do pracy uwielbiam pracowac na pol etatu ![]() cwiczylam kick boxing Lea,wiec radze uwazac ,bo Twoje stare kosci moga tego nie wytrzymac
|
#1364 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie powtórzę za naszą koleżanką "grzeczna dziewczynka"
Cytat:
Jutro mąż po mnie przyjeżdża, w niedzielę wyjeżdżamy (strasznie mi smutno )A Ty kiedy będziesz na Lubelszczyźnie? Cytat:
Cytat:
Dawaj więcej, dawaj Pysiu Cytat:
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8187434] ![]() Uwaga uwaga, nadaje z pracy Pelna konspiracja ![]() Chcialam Wam podziekowac za postawe w dniu dzisiejszym, mam co czytac, a praca nie zajac, nie ucieknie To mały łobuz z Malwinki ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
? Pamiętam, że wtedy przez umysł mi przemknęło "A co to za cholera ?"Cytat:
![]() Cytat:
Joasiah wybacz,ale zawsze proponujesz spotkanie, kiedy ja skądś wracam, a wtedy mam i sprzątanie mieszkania i pranie ubrań, które się uzbierały podczas wyjazdów. --------------------------- Tamtam my mamy nowe osiągnięcia. Ola podczas pobytu w Lublinie nauczyła się dwóch rzeczy: 1. Schodzić tyłem z łóżka (dotąd probowała tylko przodem) 2. Chodzić trzymana za rączki. |
||||||||
|
|
|
#1365 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
A z kim sie idziesz tulic, z makaronem ![]() Cytat:
![]() EDIT Wielkie brawa dla Olci za nowe umiejetnosci , dzielna dziewczyna A Anetka chyba sie obrazila na nas, bo sobie poszla
|
|||
|
|
|
#1366 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Lublin i na mamę, i na córcię dobrze wpłynął. Brawa dla Oleńki ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8191533]A ja opanowalam do perfekcji zabijanie wzrokiem [/quote]![]() Cytat:
Zresztą moje dziecko obudziło się po raz ósmy.... |
||
|
|
|
#1367 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8190700]ide zapodac sobie jakiegos ogorka, czy cus
[/quote]A ja zapodałam sobie loda ![]() Cytat:
![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8190700] (wlasnie spi, w pozie hmmmmm ....ginekologicznej ) [/quote][1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8190700]sałatka ze słonecznikiem i dynią -garść słonecznika(prażonego na suchej patelni teflonowej) -garść dynii(prażonej) -1 duże jabłko -puszka ananasa -2 piersi kurczaka -5 jajek -sok z jednej cytryny -1 ząbek czosnku -vegeta -majonez, jogurt[/quote] Ja chyba jakaś dziwna jestem, bo nie lubię żadnych pestek w sałatkach Cytat:
![]() A my to niby co oziębłe 30-stki ??? [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8191444]ejejejejejejej Manto sie szykuje w piatek natrzyj tylek cebula i poduche wloz w spodnie, minimalnie zlagodzi bol Wlej i ode mnie ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8191544] Wielkie brawa dla Olci za nowe umiejetnosci , dzielna dziewczyna [/quote] ciociom
|
||
|
|
|
#1368 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To gdzie Ty gości przyjmiesz?? Będziecie teraz siedzieć po turecku na podłodze , a chłopcy będą mieć więcej miejsca do baraszkowania. Cytat:
Jaka Zuzia już duża. Ładnie stoi, a minki robi świetne, takie smykowate Bujny włos jej się rzucił Cytat:
Masz racje Kubuś ważniejszy , jednak szkoda, że się nie mieści Cytat:
Cytat:
Pysiu coraz bardziej mnie zadziwiasz, świetne te Twoje prace. Kubuś na pewno z mamą nie będzie się nudził, zapewnisz mu bardzo kreatywne zabawy Fotka jest niesamowita Może Malwika chciała zobaczyć czy się przestanie ruszać dzieci to mają pomysły i zainteresowania![]() Nie martw się 2 tygodnie szybko miną. Cytat:
Przepraszam ![]() Cytat:
No, no, co chcesz od Anek ?? ![]() Cytat:
Grabisz sobie Pewnie Anetka zaraz wkroczy do akcji![]() Cytat:
Ooooo chyba Ci uszło na sucho ![]() Cytat:
Gratuluję Oli postępów ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8191544]A ja opanowalam do perfekcji zabijanie wzrokiem [/quote].. Dzięki dziewczyny uśmiałam się dziś przy Was. Dobrze, że mnie nikt nie obserwuje, Maja śpi, Tż też się ululał.Maja dziś jeździła na rowerku, oczywiście sama nie pedałowała, aż tak zdolna nie jest . Miała niesamowitą radochę. Moczyła nóżki w basenie, choć to już mniej jej się podobało. Goniła psa i spacerowała za jedną rączkę.
|
||||||||||
|
|
|
#1369 |
|
Zadomowienie
|
Kilka dzisiejszych fotek.
|
|
|
|
#1370 |
|
Rozeznanie
|
Ja sie nie obrazilam tylko obowiazki malzenskie wzywaly, TZ zdrowieje wiec okladow koncowke zapodalam
![]() A Murmus chciala zdjecia? To prosze, TZ robil mi pasemka a wygladalo to tak ![]() Sliczna? |
|
|
|
#1371 |
|
Rozeznanie
|
Dobra a tak powaznie to specjalnie dla Murmus fotki, ktore w sumie juz tu kiedys wklejalam. Na drugim zdjeciu juz uwidaczniaja sie moje kosci i nos, teraz jest jeszcze gorzej...
Anusiu, sliczne Twoje fotki, Maja urocza i slodka. Bardzo ladna dziewczynka Joasiu, Twoja mala tez jest fajniutka, urosla sporo, fajny wlos jej sie zrobil i minki strzela swietne. |
|
|
|
#1372 |
|
Rozeznanie
|
Anusiu, Maja jest śliczną dziewczynką, a jaka samodzielna
. Bardzo ładnie Jej w tej żółtej chusteczce Aneta - zdjęcie z pasemkami powaliło mnie na kolana hihihi - folia na głowie, słoik (z ogórkami? ) w ręce i Smak Życia na koszulce. Ekstra!A tak już na poważnie to niezły z Ciebie Pinokio. Wyglądasz przepięknie - masz wąski nos, dlatego pewnie Ci się wydaje, że go tak widać. Ciesz się jednak, że nie masz takiego kartofla jak ja . Zawsze chciałam mieć taki delikatny nosek A włosy i oczy..... . Piękne i tyle.
|
|
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
aneta no właśnie chcialam napisać, że bardzo ładna kobieta z Ciebie
i ja nie widzę żadnego Pinokia gdybym uwazała inaczej nic bym nie napisała PS. ładną macie wenę ostatnio do pisania
|
|
|
|
#1374 |
|
Rozeznanie
|
No Pinokio, bo kłamie w żywe oczy koleżankom
.
|
|
|
|
#1375 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po prostu piękna Cytat:
Jesteś bardzo ładną kobietą, nos wcale nie wysuwa się na plan pierwszy, raczej włosy, oczy i usta (pomijając Partyka bo tak to on stanowi plan pierwszy )Cytat:
Cytat:
Dziękuję w imieniu Mai za miłe komentarze Całkowicie się z Tobą zgadzam
|
||||
|
|
|
#1376 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny to mile co piszecie i dziekuje za komplementy ale nawet TZ uwaza ze wczesniej jak te kosci policzkowe nie sterczaly to wygladalm lepiej. Jak ogladam zdejcia np ze slubu ( co bylo troche ponad rok temu) to wygladalam duzo mlodziej, teraz zmeczenie, niewyspanie rzucaja sie w oczy. No ale co, mlodsza nie bede a szczesliwsza mozliwe wiec to mi wystarczy
![]() Kanciu, ta wena na pisanie to przez Murmeliusa, bo to taki prowokator. Siedzi i zaczepia, zadymy tylko szuka. Wiec jak zajade nad baltyckie piaski i spotkam ja to bedzie sie kurzylo , ona juz dobrze wie za co.PS a zauwazylyscie na tym zdjeciu z pasemkami jak TZ podpisal je? Predator
|
|
|
|
#1377 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie musi byc lublin, moze byc kazimierz,naleczow itp... jestem w SZOKU Si w ogole nie chce sie niczego uczyc ;/ wszystko co robi nauczyl sie sam. nie ma mowy,zeby podal mi lapke,albo skorzystal z pomocy schodzenia z lozka,lub sofy.hmmm moze lubelszczyzna tak dziala,zobaczymy czego Si sie nauczy podczas pobytu u dziadkow ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8191544] A ja opanowalam do perfekcji zabijanie wzrokiem ![]() [/quote] nie strasz.... ` Cytat:
![]() Cytat:
gratulujemy Si lubi rowerek,ale sam go prowadzi,wspina sie na niego,zeby widziec cos przez okno, lub zawadiacko siedzi na kole.... mowilam,ze wszystkiego sam sie uczy odwazna jestes ![]() i tak uwazam,ze jestes sliczna. swoja droga niezly duet teraz tworzycie Pinokio i Teletubis nie pogada .... ************************* ************************* ******************* budze sie o 6 30,a moj TZ wstajemy i bierzeemy sie za sprzatanie juz od wczoraj powtarzal,ze jak tylko wstaniemy to bedziemy sprzatac. pomeczyl mnie 30 min i pozwolil spac dalej. sam zrobil co chcial robic w duecie i jeszcze sniadanko dostalam do lozka...zeszlam na dol i uslyszalam,ze mam powazne klopoty jesli talerz zostal w lozku...ehhh jak on mnie dobrze zna wlasnie dostalam ulotke wakacji z dziecmi w Alpach. specjalne hotele,z darmowa opieka,zabawami dla dzieci,atrakcjami...zaraz obadam ceny.mysle,ze juz za rok mogloby to naszym dzieciom sprawiac wielka frajde moze bedzie ktos zainteresowany ?? wlasciwie to sa hotele dla dzieci,a rodzice to taki dodatek
|
|
#1378 |
|
Rozeznanie
|
hahaha usmiałam się Anetka czarownica
![]() ![]() ale potwierdzam ładna z ciebie kobitka jest ![]() Berbeaa czemu tak blisko sie pytasz bo u nas baaaardzo ciezko jest wynajac i to tylko ja ubłagałam sąsiadkę i temu wynajeła a co do Zuzki to psotna jest taka moja kochana łobuziara mała Ivy ja proponuję ogolnie spotkanie bo jestesmy co 2 tyg zawsze u tesciowej no ale ok nie narzucam się juz ![]() Moona a mi się jeszcze wczoraj myslało i w Potterze jest Luna Lovegood czy jak sie ona tam zwie taaak mi sie pomyslalo hehehehe Anusia kurcze twoja mała wyglada jakby juz miala conajmniej roczek taka duża panna i juz na rowerze jezdzi ![]() a ja juz potłukłam kotlety na obiad i obrałam ziemniaki i bede miala spokoj jeszcze zrobie sałatkę gyrosa i juz |
|
|
|
#1379 |
|
Rozeznanie
|
Maatra nie odwazna tylko raczej srednio madra
![]() te zdjecia nie powinny ujrzec swiatla dziennego ale tyle sie z nich smialismy z TZ ze teraz z Wami tez moge ![]() Dzieki za komplement Co do sprzatania to masz fajnie, ograniete wszystko, sniadanie w lozku... pokazalabym to co napisalas TZowi ale skomentuje to pewnie krotko: Tak one wszystkie maja dobrych mezow tylko Ty jedna masz takiego....
|
|
|
|
#1380 |
|
Rozeznanie
|
maatra a fundniesz takie mi wczasy to ja bardzo chetnie
![]() ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.

)
Obiecuje ze wiecej nie bede
.
, dzielna dziewczyna 
[/quote]

ciociom