|
|
#1291 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. III
Tez sie zdziwilam
Mozesz ![]() Juz za chwileczke, juz za momencik ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja tez tak daje Oliemu, on ladnie siedzi, wklada jedzonko do buzi, odgryza, memle, wypluje, i od nowa, nie wiem dlaczego nie chce polykac ![]() Serio, pakujesz meza, wooow, dlaczego on nie moze sam ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1292 | |
|
Zadomowienie
|
Czasem się cieszę, że Majcia jest ostrożna, ona za jedną rączkę trzymana nie chce iść. Chyba, że coś bardzo chce dostać, wtedy ledwie się trzyma i pędzi ![]() Cytat:
Zgubiłaś, bo wiesz co, co się daje i odbiera to się w piekle poniewiera. Trzeba było pożyczać
|
|
|
|
|
#1293 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
......................... Pysiu, Demoniczku: pieknych macie kinomaniakow Ale to zdjecie z trzymaniem sie chlopcow za raczki troche mnie zaniepokoilo Nie, zebym byla nietolerancyjna, ale wiecie Pysiu: piekna bizuteria |
|||
|
|
|
#1294 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
u nas nauka jedzenia idzie super. ona uwoelbia jeść sama z miseczki. przyklejam do blatu krzesełka i nie wyrzuca na siebie no i daje radę i połyka. także całkiem sporo pitrafi sama zjeść. fotka malutka bo to kawałek z klasowego zdjęcia demonik- biżuteria super- piekne kolory, jeszcze fotkę z jakimś zestawem i tobą i ok.Jasieczek słodziutki-dzieci lubia bawić sie jedzeniem ale pewnie i tak mu smakowało mimo tych resztek na sobie. Katarzynka77-może jej nie poznasz bo tak przybrała na wadze ale ta rozłąka pewnie wam dobrze zrobiła. wiem że tęskniłaś ale jaka radość teraz będzie!ja też się męcze z zakładaniem pieluch , juz uczę sie jej na stojaco zakładać. ale zwykle udaje mi sie ja czymś zainteresować. a fotka ząbków taka sobie bo to wcale nie tak łatwo jej buzię otworzyć żeby ząbki zobaczyć. miłego dnia. ja spadam do pacuni dobrze że moje dziecko też wczesnie wstaje to jeszcze rano mamy troche czasu na zabawę,
|
#1295 | |
|
Zadomowienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8180012]Oj oj oj, ale nam tu sie robi watek chorowitkow
[/quote] Ja bardziej jestem kontuzjowana niż chora.Cytat:
Domyślam się, Maja swoje usteczka zawsze mocno zaciska, kiedy chce tam zajrzeć. .... Trzeba się zaraz barć za gotowanie i pranie, nie chce mi się:/ szkoda, że krasnoludki za mnie tego nie zrobią. Gdzie się podziewa Ivy?? Myshii też dawno nie było i Motylek mało się odzywa ![]() edit: Najlepsze życzenia dla Poli |
|
|
|
|
#1296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama juz potrafi jeść z miseczki? Kurcze, zdolniacha dziewczyna ![]() Dziewczyny jaki macie swój ulubiony błyszczyk ?
|
|
#1297 |
|
Rozeznanie
|
Buziaczki dla Poli
Moona no na swoim w koncu ale i tak przylaza i mowia wez sprzatnij wez cos tam oooolewka
|
|
|
|
#1298 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moze i fajnie, bo mam duzo wolnego czasu,ale gdzie tu czas na zabawe jak o 16 do pracy wychodze ![]() zazdroszcze wesel, mimo iz nie lubie. teraz jednak nabralam ochoty na tanczenie i strojenie sie ![]() masz jakis pomysl co zrobic,jak mleka nie sciagniesz?? Cytat:
![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8180012] eeeeeeeee, a nie w piatek wieczorem ![]() [/quote] przejezyczenie Cytat:
![]() ja dzis nabralam ochoty na zakupy,zobaczylam wczoraj te kolczyk ii pomyslalam,ze znajde moje turkusowe i sobie je kupie, nad strojem kapielowym tez sie zastanawialam,a tu KLOPS leje jak z cebra ![]() Tz wczoraj posprzatal dzis bedziemy mieli nowa sofe,wiec stara juz sprzedalismy i pozostaje mi siedziec na podlodze, bo fotel zawalony prasowaniem,ktore obiecalam dzis zrobic....dobrze,ze wiem gdzie Tz puffy pochowal sesesese
|
|
#1299 |
|
Rozeznanie
|
Demoniku, Jas jak zwykle sliczny.
Pysiu, bardzo ladna bizuteria, Ty to masz raczki i glowe pelna pomyslow... a zdolnosci to ohoho. jestem pod wrazeniem Demoniku czekamy na zdjecia jak juz bedziesz miala je na sobie. Lemonka sie rozspiewala i fantazjuje a Anusia roztanczyla. Milej zabawy na kolejnej imprezie i uwazaj na siebie Joasiu na jakim osiedlu teraz miszkacie? Maatra, ja tez po tych prezentacjach bizuterii dzisiaj ide na zakupy, u nas nie pada i mam nadzieje ze znajde cos fajnego. Ach te baby... ...... U nas wszystko w sumie ok, Probuje malego odstawiac od piersi, w dzien juz nie karmie wcale, w nocy troszeczke. Czuje ze zalacza mi sie tez ssanie i ciagle biegam do lodowki cos przegryzc. Te moje kilogramy to chyba szybko teraz wroca ![]() Kurcze poza tym nic sie jakos nie dzieje i nie wiem co Wam ciekawego napisac
|
|
|
|
#1300 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jestem chętna Cytat:
![]() Myślę, że nie potrzebnie, mama ma troszkę wytchnienia i może złapać oddech, a dziadkowie radość i dumę ze wspólnego spaceru z wnusiem Ja jak wyprawiam Kubę na spacer z babcią to szybko potem mam atak zazdrości, że mnie przy nim nie ma i tęsknoty ![]() Cytat:
dla Klauduni za śliczne perełki ![]() Cytat:
![]() I mi chyba bardziej podobasz się w jasnych włoskach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poczatki zawsze nie są łatwe, ale może to jest dobra droga ![]() Biżu jest wykonana z modeliny Fimo techniką millefiori Dla chętnych tu są moje prace biżu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=138329 Cytat:
Sama nawet gdybym bardzo chciała juz nie zrobiła bym takiego samego... wzorek wykonany bardzo trudno podrobić [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8180012] Pysiu: piekna bizuteria dziekuje
|
|
#1301 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
przestalam juz kupowac ubrania w tym koloze, bo mnie smerfetka nazywali ![]() lece prace poogladac.....aaaa jesli to Twoj stary watek, to juz widzialam je dawono,dawno temu,zaraz sie upewnie
|
|
#1302 |
|
Rozeznanie
|
Pysiu widzialam inne Twoje prace wlasnie, jestes niesamowita... piekne sa te cuda
Jak dlugo sie tego uczylas? |
|
|
|
#1303 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
moje prace na poczatku nie były jakos ujmujace ale lepie od kilku lat... tesknie za tym, od urodzenia Kubusia nic niezrobiłam...coraz czesciej kłebi mi sie w głowie mysl jak tu sięzorganizować, by znalezc czas na lepienie biżu
|
|
#1304 | ||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witamy Was
Zaraz pewnie się w tych stronach pogubię ![]() Bardzo mi się podoba to słowo na "J" bardzo dawno go nie słyszałam, moja polonistka lubiła go używać Cytat:
![]() Cytat:
.Ola zaczęła się przytulać, co mnie bardzo cieszy Cytat:
Cytat:
dla giganta Cytat:
niemożliwe Puchatek umie płakać???Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8169522]Ja juz zrezygnowalam z biegania po do domu za Olim z pielucha w rece, blednym wzrokiem i rozwianym wlosem [/quote]Cytat:
(choć uważam, że to pic na wodę fotomontaż). Chciałam nawet bardzo skorzystać z rady, jak się składa prześcieradła z gumką, ale nijak mi nie wychodziło Ja zrozumiałam, że ona tylko kota/y posiada. Ja książki nie kupię, chyba ![]() Cytat:
|
||||||||||||
|
|
|
#1305 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Najserdeczniejsze życzenia miesięcznicowe dla Poli! Samoobsługowy Jasio dziękuje za komplementy .Pysiu, obejrzałam Twój biżuteryjny wątek i zbieram szczękę z podłogi Podobnie zresztą jak umiejętności i zręczne łapki Joasi Cytat:
![]() A z kolanem musisz koniecznie iść do lekarza, zwłaszcza, że ból się nasilił. Cytat:
Oby Wam się dobrze mieszkało .Cytat:
.Cytat:
: zamiast malin można na wierzch położyć cienkie plasterki jabłek, gęsto, na zakładkę, posypać cynamonem, zapiec. Albo słodkie śliwki. Albo gruszki... Lub zrobć wytrawną przekąskę (ściągnięte z A.W. Thompsona ) - kwadracik ciasta posmarować częściowo bazyliowym pesto, częściowo kozim twarożkiem, położyć na to plasterek pomidora lub ćwiartkę pomidorka koktajlowego, zapiec. I wcinać .Cytat:
![]() Cytat:
Gdy mój brat był mały, podejrzewano u niego celiakię, miał kiepski apetyt i biegunki... Leciało z niego po prostu. I choć mama poiła go, to trochę się odwodnił . Celiakię jednak wykluczono, lekarze nie mieli innego pomysłu, a brat na szczęście sam wydobrzał. Rozsmakował się w zupach, o czym kiedyś już napomknęłam, zjadał ok. 400 ml dziennie .[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8179787]Ja tez tak daje Oliemu, on ladnie siedzi, wklada jedzonko do buzi, odgryza, memle, wypluje, i od nowa, nie wiem dlaczego nie chce polykac [/QUOTE]Może już niedługo Oli zacznie połykać jedzenie? Niech na razie się nim bawi, może któregoś dnia trybiki zaskoczą i Olivierek coś zje? Jaś połyka, ale tego jest naprawdę niewiele. No i masa żarcia na podłodze. Ale trenuję cierpliwość i słodko się uśmiecham. [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8180012]Ale to zdjecie z trzymaniem sie chlopcow za raczki troche mnie zaniepokoilo Nie, zebym byla nietolerancyjna, ale wiecie [/QUOTE] ![]() Toć to jeszcze dzieci Lubię błyszczyki, ale maniaczką nie jestem i nie lubię, gdy lepią mi się do nich włosy, blee. Wolę transparentne, nabłyszczające szminki .Mój ulubiony błyszczyk to Stellars Gloss Heleny Rubinstein, kolor Star Lilac. Mam go już 3 lata . Drugi ulubiony to Lip Gloss Gosh, kolor 0059 .Lubię też błyszczyki (płynne pomadki?) L'Oreala i Bourjois. Cytat:
.Nawet jeśli wróci Ci parę kg, to nic Ci one nie zaszkodzą, bo jesteś szczupluteńka. Nie martw się na zapas . Mnie po odstawieniu wrócił 1 kg, ale ostatnio mocno sobie pofolgowałam.
|
|
#1306 |
|
Rozeznanie
|
Pyśka Ty zdolniacho po raz 2 Ci to powiem!
Piękna biżu a jeszcze piękniejszy gest! Demoniku na niedzielę wystrój się w prezencik. mężowi przekazałam życzenia -Dziękuje Ci bardzoW poniedziałek będą badania! Dorka dobrze Ci w takich włoskach, zresztą ładnemu to we wszystkim ładnie! --------- Rano poszłam na te badania z Weroniką bo nie miałam jej z kim zostawić. martwiłam się jak ja sobie z nią poradzę ale w poczekalni obok nas usiadła dziewczyna w moim wieku i Weronika od razu zainteresowana (korale, piercionki i tobebka) więc w którymś momencie znalazła się u niej na kolanach i tak już został do momentu mojego wyjścia z gabinetu! było dużo ludzi ale nie wiem czy (mimo jej serdeczności) nie postąpiłam zbyt bezmyślnie? jak wyszłam z gabinetu to nawet mnie nie zauważyła bo ta dzieczyna tak super ją zabawiała! a z drugiej strony trzeba sobie jakoś radzić więc chyba aż tak xle nie postąpiłam tym bardziej że jak na początku przeprosiłam że Weronika się do niej "dobiera" to ona odparła ze śliczna niunia i że wogóle jej to nie przeszkadza a wrecz z miłą chęcią by ją moment potrzymała! Acha nie żeby to był powód do chwalenia ale napisałaś Demoniku że Kubuś płakał i to głośno, zapewniam Cię że Weronika jak by się rozryczała to byś dopiero się zdziwiła bo ona w to jest poprostu nie pokonana! płacz z krzykiem i piskiem w jednym czasem ja mam ochotę pitnąć z domu ale już tylko sobie wyobrażam co byłoby dalej w tej jej arii operowej Edytowane przez berbeaa Czas edycji: 2008-07-11 o 11:29 Powód: Kubuś we łzach!???????? |
|
|
|
#1307 | |
|
Zakorzenienie
|
Wystroję się w kolczyki, bo ja lubię być taka "niekompletna"
. A wisiorek może jutro włożę? ![]() Cytat:
Jakiś czas temu byłam z koleżanką w restauracji, usiadłyśmy na zewnątrz, w ogródku. Podeszła do nas kelnerka, Jaś oczywiście wyszczerzył się od ucha do ucha i zaczął świergotać. Dziewczyna zapytała, czy może go wziąć do środka i dać ciasteczko. Odparłam, że tak. I zaraz później ugryzłam się w język i przeraziłam się. Z duszą na ramieniu odprowadzałam ich wzrokiem, na szczęście siedziałyśmy niedaleko wejścia, a cała ściana pokryta była szybami, więc wszystko widziałam. Jaś radosny, wymachiwał rączkami, wziął sobie z miski dwa kruche ciasteczka i szczęśliwy wrócił z kelnerką. Ta, gdy jadłam sałatkę zaproponowała, że może się nim zająć (siedział grzecznie w wózku i podgryzał ciasteczka), ale powiedziałam, że nie ma takiej potrzeby, bo synek zajął się ciastkami. I że serdecznie za nie dziękuję i za propozycję opieki. I choć gest był miły, to w przyszłości raczej nie skorzystam...
|
|
#1308 |
|
Raczkowanie
|
pysiu jestem wielbicielką Twojej bizuterii - przepiękne, masz nie zwykły talent i życze Ci z całego serduszka by udalo ci się tak zorganizowac czas bys mogła znowu tworzyc takie cudeńka
|
#1309 |
|
Rozeznanie
|
Ja właśnie po fakcie sie zastanowiłam co zrobiłam bo w identycznej sytuacji zostawiła mnie moja mama jak miałam roczek i porwała mnie kobieta! na szczęście mama wyszła szybko i wybiegła z tej przychodni za nią i zdąrzyła mnie wyrwać
a już wsiadałyśmy prawie do tramwaju!głupia jestem ale już nigdy tak nie zrobię! |
|
|
|
#1310 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Najserdeczniejsze życzenia dla Poli Cytat:
![]() Berbeaa masz bardzo specyficzne poczucie humoru Dzisiaj już piątek, więc pewnie jesteś po kłuciu... Moją ostatnią wolę już mężowi przekazałam: kremacja + żadnych sztucznych kwiatów + Lolitka zakopana z moimi prochami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to super wiadomość ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dla Klauduni Cytat:
Cytat:
piękne!!! Ależ ta nasza Pyśka zdolna Cytat:
dla samoobslugowego Jasiulka Jestem Anusiu Mój to Almay Whipped Gloss na lato, wiosnę i jesień. Na zimę tłusty Sally Hansen (nawet mróz mu niestraszny). |
|||||||||||
|
|
|
#1311 |
|
Rozeznanie
|
Ivy a co juz nie wracasz w ogole do Białegostoku?? no tak znowu się narzucam ze spotkaniem
nie przyszło mi na mysl ze ty po prostu nie chcesz soorki Demonik wystroj sie wystroj i pokaz nam tu ![]() Pysia a ja zapomnialam ciebie pochwalic one są sliczne ![]() Berbeaa kiedy wyniki? anetka mieszkamy na tym samym osiedlu w tym samym bloku tylko rodzice maja numer mieszkania 4 a my 5 wiec mieszkanie obok
|
|
|
|
#1312 |
|
Rozeznanie
|
w poniedziałek bo poszlam prywatnie za sugestią koleżanek z forum...
|
|
|
|
#1313 | |||
|
Rozeznanie
|
Najlepsze życzenia dla Poli!
Cytat:
Cudna ta Twoja biżuteria! Uwielbiam właśnie coś takiego, nie żadne tam brylanty, czy rubiny... Cudowności! Cytat:
Cytat:
. A z prześcieradłami jakoś sobie radzę po swojemu. Może nie są poskładane w idealną kostkę, ale kulka to też nie jest, więc nie jest źle .Brawo! Grzeczna dziewczynka . W poniedziałek czekamy na wyniki. Trzymam kciuki, aby były jak najlepsze. |
|||
|
|
|
#1314 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kto przylazł ???Cytat:
Ja też nie przepadałam za takimi imprezami, teraz wszystko jest dobre, jeśli mogę wyjść i potańczyć gdzieś i się pobawić. Po południu dostanie jogurt plus owoce, a w nocy w razie czego kaszka do picia. Cytat:
Dzięki, będę się oszczędzać ![]() Cytat:
No nie, a ja nie wiedziałam nawet, że takie piękności robisz. Osz Ty niedobra, link do wątku powinien być w podpisie Cytat:
Tak, Majunia jeszcze nigdy nie piła modyfikowanego, w razie czego mam jakoś próbkę mleczka. Kaszka też jest, więc myślę, że mama sobie jakoś poradzi, gdyby mojego mleka brakło. Czekamy na wyniki. Cytat:
Cytat:
Czasem szybciej się coś powie lub zrobi, niż pomyśli. Dzieciakom nic się nie stało, także wszystko jest w porządku. Cytat:
To już wiem kto przylazł
|
||||||||
|
|
|
#1315 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wolny czas napewno dobrze wykorzystasz,ze ani sie obrocisz a Kubus bedzie juz z Toba. Cytat:
![]() sliwek nie ma, jablka bezsmakowe,za to gruszki mamy calkiem calkiem ![]() 2 wersje zrobie dzis,ale mi smaka narobilas,to znak, bo mam pest w lodowce(zawsze mam :P) moglabys mi wkleic link jaki serek masz na mysli, bo w sklepie jest duzy wybor kozich serow.mysle ze chodzi o taki w plastikowym pudeleczku blekitno czerwony,ale wolalabym sie upewnic.niektore sery bardzo sie rozplywaja,ale wolalabym nie popsuc tego przepisu ![]() no pewnie,ja dojrzalam wczesniej,ale na kazdego przychodzi odpowiednia pora (czytaj zmeczenie)Cytat:
bardzo lubie tego lekarza. caly czas zastanawiam sie jakiej jest narodowosci. moze Wy cos obstawiacie. ma na imie Ian Menshiil,mowi swietnie po rusku i angielsku. mam jego zdjecia jakby co Cytat:
dobrze,ze tu nie ma problemu,zeby dzieci brac wszedzie ze soba. chyba jedna zostawilabym u recepcjonistki...jak juz kiedys wspomnialam Tz w restauracji ogrodku zostawil Simulke raz z kelnerem,a pozniej rodzina polakow,ktora przysiadla sie niedaleko,wiec 2i raz poprosil ich. pewnie zastanawiacie sie co tam robil,otoz siedzial nad rzeka i ogladali labadki . jak wrocil i mi to opowiedzial,to ja odpowiedzialam : bardzo milo z ich strony.dopiero po jakims czasie dotarlo do mnie co on zrobil.Cytat:
![]() ************************* ************************* ********** bylismy w sklepie,sofy nie bedzie, zostalismy oszukani w przyszlym tyg,ale to samo mowili tydzien temu...ehhh trzeba bylo potrzymac dluzje nasza stara ;/dzis przyszedl moj nowy super szybki internet,zaraz biore sie za podlaczanie ![]() Simulek znowu spi. Ivy zostajesz w lbn ???? do kiedy ???? EDIT : ale sie dzis rozpisalam... ![]() tak troszke nie na temat. brakuje mi przyjaciolki, moze poprostu dobrej znajomej. kogos na kim mozna polegac,jest slowny...Tz taki jest,ale ja bym chciala kolezanke. Taka z prawdziwego zdarzenia ;P dzwonie do X ,ze po lekarzu ja odbiore, bo mam auto,a dzis leje. dzwonie 6 razy nie dobiera. znam ja na tyle,ze wiem iz spi,ale tak sie przeciez nie robi. podobnie,gdy umawiamy sie na spacer. naschodzi sie do niej gosci i spaceru nie ma, bo ona jest tak kochana dla wszystkich,ze nikomu nie odmowi i nie wyprosi. pozniej ide sama na spacery to sie obraza... EDIT 2,zadzwonila do mnie przed chwila i niezadowolonym tonem pow,ze czekala na mnie.wie,ze dzwonilam,ale tel zostawila u gory. gryzlam sie w jezyk,zeby nic nie pow. czy ludzie naprawde nie maja juz wyobrazni??
Edytowane przez maatra Czas edycji: 2008-07-11 o 14:03 |
|||||
|
|
|
#1316 |
|
Rozeznanie
|
anusia no wlasnie mowie o rodzicach
![]() to moze ja powklejam troche fot mojej panny zaraz wam pokaze co ona dzisiaj mi robi
|
|
|
|
#1317 |
|
Rozeznanie
|
maatra jak ja ciebie dobrze rozumiem
|
|
|
|
#1318 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A są priorytety Kubusia stronka ważniejsza ![]() Ślicznie dziękuję Wam za wszystkie miłe slowa pod mym adresem...Jest mi niezmiernie milo... Dziękuję Wam Cytat:
********** Ja właśnie już po sprzątanku, zrobieniu obiadku, ba nawet pazurki na jutrzejszą imprezkę pomalowałam ![]() Ale jak tu zorganizować czas na robienie biżuteri ? ![]() Będę intensywnie myślała przez wekend ![]() Swoją drogą to nie mogę się już doczekać jak Puchatek będzie miał kilka latek i będziemy mogli lepić modelinę razem... Może nie koraliki ale jakieś zwierzaczki, długopisy i zapewne samochodziki ![]() No i z chęcią porysuję, pomaluję z maluchem... już dawno nie rysowałam, pomijając drzewko na cianie ![]() Moze razem będziemy robić...takie cusie...
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
Albo takie cusie...
![]() Będę wymyślała alternatywy gier komputerowych i internetu ![]() Edit: przepraszam, za te monotematyczne posty...czasem dobrze sie dowartosciować Obiecuje ze wiecej nie bede
|
#1320 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że wyrwała Cię ze szpon porywaczki, kto wie, czy miałabyś teraz taką słodką Weroniczkę i poprawiała nam humor na wątku .Cytat:
i moim zdaniem pasuje on również do gruszek Cytat:
.Używam takiego serka: http://www.☠☠☠☠☠☠.pl/product,CHAVROU..._3272770003148. Na prostokącik ciasta (o wymiarach ok. 10 x 5 cm) kładę jedną łyżeczkę pesto i jedną łyżeczkę twarożku, lekko rozsmarowuję. Pomiędzy serek i pesto wciskam pomidora, żeby nie wypadł. Piekę i wcinam .Cytat:
Cytat:
. Albo Izrael ![]() Dawaj fotę Cytat:
Cytat:
Mam wiele znajomych, parę bliskich koleżanek, a brak "przyjaciółki od serca" jest chyba wynikiem mojego charakteru. Nie umiem należycie pielęgnować przyjaźni, czasem stwarzam dystans, a czasem, zwłaszcza, gdy mi źle, lubię pobyć sama... No i od wielu lat moim najlepszym przyjacielem jest Michał, a na to psiapsiółki różnie reagowały: czasem niedowierzały, czasem były zazdrosne. Cytat:
Mały, słodki, pogodny ryjek .Pyśka, no normalnie już mnie w dołku kłuje z zazdrości Śliczne są Twoje prace, wszystkie bez wyjątku
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.

zastanawialm sie juz ostatnio,czy oni siedza w siedzonkach samochodowych, czy tam rozdaja takie specjalne foteliki

ale ta rozłąka pewnie wam dobrze zrobiła. wiem że tęskniłaś ale jaka radość teraz będzie!

.
.

.