|
|
#1531 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.III
Polu, czy chodzi o dietetyka ?
jutro napisze, ale nie ma tego dużo. Bede sama to bede miala czas ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1533 |
|
Wtajemniczenie
|
Blanka potwierdzam zdanie dziewczyn
szary lub żółty ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Głodnemu chleb na myśli :P:P Różowy wózek mi się mniej podoba, tak jak niebieskie dla chłopców. W ogóle unikam takich połączeń kolorystycznych, dla synka co najwyżej kupię coś w ciemnym granacie
|
|
|
|
#1534 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Mówisz? A co byś wolała? Ja bym się chyba bezpieczniej czuła, jakby lekarz podjął decyzję, a nie mi zostawiał... To tak jakby mówił coś w rodzaju "jest ryzyko, ale ja za to nie biorę odpowiedzialności."
|
|
#1535 |
|
Wtajemniczenie
|
Kto tu powiedział, że mały ruch? Miałam 10 stron do nadgonienia!
Ovejita odpoczywaj, leż, i staraj się nie martwić na zapas! Z tego co doczytałam, to szyjka miała taki chwilowy spadek, a teraz się znów wydłuża. Najwidoczniej potrzebowałaś drastycznej drogi do L4... Mam nadzieję, że szyjka będzie dalej się wydłużać i był to tylko krótki epizod strachu! zUa bardzo się cieszę, że rozprawa skończyła się pozytywnie. Teraz trzymam kciuki, żeby pieniądze szybko wróciły do teściowej i żebyście i Wy odzyskali swoje pieniądze! Blanka bierz szaro-żółty. Jest taki hm... słoneczny i pozytywny! Dziewczyny nie jestem w stanie odnieść się do każdej, bo musiałabym chyba milion postów cytować. A że zazwyczaj na komórce podczytuję i później z głowy odpisuję, to zwyczajnie wypada mi z głowy to co chciałam powiedzieć/napisać... Miałam dzisiaj pierwsze spotkanie grupowe z położną. Bardzo fajna kobitka i wybrałam ją jako swoją położną. Miałam dzisiaj męczący dzień w pracy. Niby jeszcze tylko kilka tygodni do planowanego L4, ale coraz trudniej mi znieść pracę. Jestem rozkojarzona, nie chce mi się, drażnią mnie codzienne sytuacje... A poza tym nie mam czasu dla Was! A dla mnie ważne jest, żeby Was tutaj podczytywać...
|
#1536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mysle ze bym chciała spróbować naturalnie bo na brzuchu miałam juz wystarczająca ilośc operacji i znaczków mi starczy ![]() . Ale poważnie to tak zalezy mi ma szybszy, dojściu do siebie. Wiem ze tesciowa przyjedzie na poród ale nie chce byc od kogos całkiem zależna. Poza tym chce doświadczyć tego naturalnie. Zobaczymy jakie mam możliwości. Chociaz koleżanka mi mówiła ze ona miała dwie cesarki i na naturalny w życiu by sie nie zdecydowała. |
||
|
|
|
#1537 |
|
Zadomowienie
|
Nadrobiłam😊
Wizyt gratuluję! Blanka mi się całkiem szary podoba 😍 Ciuszki macie słodkie. 😍 Co do Wagi to się wkurzyłam.Uwazam,co jem ograniczam się a 5 kg na plus. Przecież kurcze zjem sobie pączka, ale raz za czas😣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1538 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mamy za sobą ciężkie rozmowy dotyczące męskiego imienia, mojemu przyszłemu mężowi żadna z moich propozycji nie odpowiada, za to on ma tylko jedną propozycję także nie ma w czym wybierać. Mnie propozycja w miarę odpowiada ale jakoś mi nie pasuje do małego niemowlaczka tylko już do takiego nastolatka. Narazie rozmowy stanęły na Przemku.. Gdzieś tam jeszcze podoba nam się Szymon ale obawiam się nadmiernej popularności tego imienia.. ![]() Jeśli nasz brzdąc potwierdzi na badaniach połówkowych swoją męskość, wtedy rozmowy wejdą na wyższy poziom i coś będziemy musieli wybrać. ![]() ![]() Ja czekam na przelew wypłaty, bo spodobało mi się kilka rzeczy na wishu i do próby zamówię kilka rzeczy dla dziecka i być może dla siebie. ![]() Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1539 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a poza tym ok, raczej zdrowo
|
|
|
|
|
#1540 | ||||
|
Raczkowanie
|
O matko, dwa dni mnie nie było i nie mogłam nadrobić, a Wy mówicie, że tu cicho
Gratuluje dobrych wyników wszystkim dziewczynom, które miały w tym czasie badania ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że rozprawa za Tobą i z pozytywnym zakończeniem Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mnie też wczoraj po powrocie z kina złapał taki okropny ból żołądka, że ledwo leżałam Co do ruchów, to w piątek jakoś przycichły, sobotę miałam całą zajętą więc w tym zabieganiu nie czułam nic przez cały dzień, dopiero wieczorem jak mąż przyłożył ucho do brzucha to dostał dwa porządne kopy w głowę i tak to dzieć przedstawił się tatusiowi |
||||
|
|
|
#1541 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry dziewczyny! Ja za chwile wstaje z lozka, ale tak mi sie nie chce...
Slabo spalam w nocy, do męża dzwonili kilka razy z pracy w nocy, bo nie potrafili sobie poradzic, ja sie ciagle budzilam, potem niewygodnie mi bylo, ręce dretwialy... ech... KarolinaK dziewczyny daly juz Ci duzo rad. Ja sama tak bolesnych zaparc nie mialam, ale mialam swego czasu problemy. Staram sie jesc wiecej blonnika, warzyw i owocow no i poje wodę. Activia tez mi chyba pomaga, chociaz nie przepadam za nią... pije tez herbatki ziolowe na wzdecia- one poniekad tez mi pomagają uporac sie z problemami. A tak poza tym to zauwazylam, ze mój Maly Adaś ma swoje pory do wiercenia się. Zaznwyczaj jest to okolo poludnia i potem wieczorem! Wtedy zawsze sie wierci i kopie mnie! Nad ranem czasem tez daje o sobie znac, ale juz nie tak regularnie i dlugo jak w te jego ulubione pory! Tez zauwazacie regularnosc w kopniakach? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie się podłamałam, gdzie mi do prania ubranek???
ja nawet jeszcze nie mam wszystkiego ...Dzień Dobry
|
#1543 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
planuje prac jakos przelom maja i czerwca, wczesniej wydaje mi sie, że nie ma sensu... znajac mnie, pralabym wtedy drugi raz 😂Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nic nowego praktycznie noc nie kupilam oprocz 2 rzeczy. Dziewczyny dzisiaj zaczynamy testować przepis: https://www.przepisownia.pl/napoje-p...cfcd2-bxf6ix6c Bursztynku zaczęłaś stosować lactovaginal? Karolina na wzdęcia,jakieś bóle brzucha polecam jakąś osłonkę np dicoflor Aandra współczuję bóli. Edytowane przez pola25 Czas edycji: 2018-03-06 o 07:48 |
|
|
|
|
#1545 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1546 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Ja z wyprawki mam 2 body haha więcej zakupów nie mamy myslalam ze zaczniemy kupować po UP, ale jako że jestem leżącym centrum dowodzenia to na chwile się wstrzymamy i zaczniemy się przygotowywać na początku kwietnia
|
|
|
|
#1547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sandam.jak przygotowania? |
|
|
|
|
#1548 |
|
Wtajemniczenie
|
Gdzie te czasy kiedy spałam do 10?
|
|
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od początku ciąży śpię dużo mniej,kiedyś bylam.spiochem.
|
|
|
|
#1550 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1551 |
|
Rozeznanie
|
O jakie przygotowania pytasz? Do ślubu? Zostały do załatwienia samochody no i cały mój ubiór, bo krawcowa nie zacznie mi przeszywać sukni dopóki nie będę miała butów. A z tym mam nie mały problem, bo mam rozmiar buta 35. Są przecudowne białe buty w deichmannie na dość wysokim obcasie i koturną przez co nie czuć wysokości ale od rozmiaru 36.
️ chciałabym buty w których jeszcze gdzieś wyjdę typu z wyciętymi palcami ale nie jest z tym łatwo. W ccc buty ślubne mają mieć od rozmiaru 35 ale narazie trzeba czekać..Tak samo mamy problem z poradnią życia rodzinnego bo podobno babka urzęduje w godzinach 16-18 w czwartki i ostatnie dwa tygodnie pocałowalismy klamkę, nie ma nawet kogo o to zapytać bo w tych godzinach w kościele nic się nie dzieje.. Szczerze mówiąc już mi to wszystko powoli bokiem wychodzi.. ![]() Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
maja tez stronkę internetowa jak znajdę to Ci podeślę chociaż wydaje mi się że w sklepie jest więcej tych butów niż w necie, Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Znalazłam http://slubne-buty.pl/katowice.php Edytowane przez Camelitos Czas edycji: 2018-03-06 o 08:53 |
|
|
|
|
#1553 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeszcze nie zaczęłam, mam jeszcze 2 globulki pimafucin który przepisał mi gin i od razu zacznę brać lactovaginal już czeka w lodówce. Cały czas biorę doustny probiotyk i tym żelem się smaruje. Miałam pytać czy ten lactovaginal bardzo brudzi? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1554 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
️Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1555 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
są tam rozmiary 35 też Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1556 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
Sandam o te przygotowania pytałam. Ja mam na strychu moje buty ślubne rozmiar 35,idę poszukać
Edytowane przez pola25 Czas edycji: 2018-03-06 o 09:00 |
|
|
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie myślałaś w razie czego nas kolorowymi butami? Wiadomo,co kto lubi, ale teraz to jest dość modne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1559 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciepło, wygodnie
|
|
|
|
|
#1560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

jutro napisze, ale nie ma tego dużo. Bede sama to bede miala czas 

a poza tym ok, raczej zdrowo

ď¸.

️ chciałabym buty w których jeszcze gdzieś wyjdę typu z wyciętymi palcami ale nie jest z tym łatwo. W ccc buty ślubne mają mieć od rozmiaru 35 ale narazie trzeba czekać..Tak samo mamy problem z poradnią życia rodzinnego bo podobno babka urzęduje w godzinach 16-18 w czwartki i ostatnie dwa tygodnie pocałowalismy klamkę, nie ma nawet kogo o to zapytać bo w tych godzinach w kościele nic się nie dzieje.. Szczerze mówiąc już mi to wszystko powoli bokiem wychodzi..