![]() |
#3361 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
![]() To dawaj znać co z tą socjologią, bo to dziś ta lista nie? ![]() No to wiesz, przebudziłaś się jak nic ![]() Ja jak sobie pomyśle jakie miałam cudowne oceny w gimnazjum, to normalnie bez porównania z liceum. Muszę się przebudzić, koniecznie ![]() Ale jak się teraz na coś dostaniesz to jedziesz na wieś? Wydaje mi się że należy Ci się jakiś odstresowacz ![]() No ja miałam ambicje zdawać biologie albo chemie rozszerzoną - w końcu to moje przedmioty wiodące. Ale musiałabym chyba już teraz kupić sobie książki i kuć, bo np taka biologia to dosyc obszerna jest ![]() Więc postanowiłam skupić się na czymś co lubię i myślę o większym przyłożeniu sie do języka (względnie języków) i iść w ślady Lunki ( ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie rób mi z niego takiego alkoholika ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Może na tym ślubie byś poznała kogoś fajnego ![]() Ale widzisz taki typ niby patałach, a wie kogo zaprosić ![]() Co do facetów to właśnie listonosz przyniósł mi wezwanie na szczepienie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3362 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj oj to rzeczywiście grubsza sprawa ![]() ![]() praca pracą, testy testami ale żeby tak nie mieć zupełnie siły ? ![]() to ja chyba też ![]() ![]() i co podziałały ? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i ja też chciałam być wetem ale boje sie krwi ![]() szczepienie które przychodzi pocztą to już przegięcie ![]() ale miałam wczoraj śmieszną sytuacje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3363 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Brat powiedzial, ze moglam na fizyke zlozyc, bo tam wszystkich przyjmuja, on to ma poczucie humoru ![]() ![]() A na wies raczej nie jade... W niedziele kuzynka miala po mnie przyjechac, ale chyba bede musiala zaczekac az druga liste oglosza i papiery zaniesc, jedynie, ze ktos moglby to za mnie zrobic, ale sama nie wiem... Zona zeglarza? Plot kurcze jaka Ty pomyslowa jestes ![]() ![]() A tak w ogole to jak bym poszla na resocjalizacje to pewnie pozniej pracowalabym z wiezniami, albo z dzieciakami z poprawczaka, nie brzmi to zbyt ciekawie, wiem :P Jezyki to dobry pomysl ![]() ![]() Zaistniec na salonach ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3364 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja już sobie z Kimim porozmawiałam i jest między nami znów dobrze ![]() Wkurzał się że wydaje jego ciężko zarobione pieniądze ![]() Ciasteczka chyba faktycznie podziałały, bo mi jednak wybaczył ![]() No jak to, Lunka Ty możesz być idolem nastolatek, ja to jestem pikuś w porównaniu z tym co jeszcze podbijesz ![]() widze że wszystkie chciały grzebać w zwierzątkach ![]() no wiesz, a to jeszcze taka głupia kartka zgięta na pół sklejona znaczkiem ![]() ![]() No i kolejna co przegapiła życiową szanse ![]() W ogóle Ty podrywaczko, niby śmiechu chichu z czegoś tam, a to chodziło o to żeby wyrwać biednego nic nie podejrzewającego chłopaczka ![]() Cytat:
![]() Właśnie mi sie podoba kolor włosów Harrego, czyni go to takim oryginalnym ![]() Jakbyś pracowała z więźniami to byś poznała takiego Majkela Skofilda czy coś, fajna sprawa ![]() ![]() No ja ogólnie myślę języki, poszłabym na filologie fińską, ale chyba nie ma takiej u mnie w mieście ![]() ![]() ![]() ![]() No i niby zdecydowana, a jednak nie ![]() Spoko, jeszcze zdazysz zagladnac do slownika ![]() ![]() ![]() (moja kuzynka tak sie uczyla slowek z angielskiego zeby wzbogacic slownictwo ![]() ![]() E tam wystraszyla, goscie by sie wystraszyli Twojego partnera i na Ciebie by juz nie zwracali uwagi ![]() A ja byłam dzisiaj na zakupach, w sensie miałam zimnioki i takie inne kupić i kupiłam sobie baletki przecenione na 14zł ![]() ![]() ![]() A miałam taką śmieszną sytuacje bo w ogóle szłam przez sklep i ciągle gdzie nie poszłam na jaki dział w supermarkecie to za mną tacy dwaj kolesie. Ja na ciuchy - oni za mną - kij że w staniki weszłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3365 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moze zrob tak nast razem jak juz bedziesz bez rodzinki to wtedy jakis podejdzie ;] Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Oryginalny to on jest przez to co czasem wyprawia ![]() Majkela na pewno ![]() ![]() Cytat:
Jestes zdecydowana tak jak ja ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3366 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O jejku Ty to potrafisz wystraszyc ludzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3367 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie wiedziałam, że Ty też jesteś przeciwko mnie, jak to człowiek może się pomylić ![]() ![]() ![]() ![]() zamknęłabyś się z Majkelem w karcerze pod pretekstem sesji u psychologa ![]() No właśnie nie ma.. Ale co chwile nowe kierunki tam otwierają, więc cza cały czas czuwać ![]() ![]() A to taki masz sposób ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Każdemu może się zdarzyć przecież kichanie ![]() A gdzie się w ogóle wszyscy podziali? Takie małe PW nam się tu zrobiło ![]() Swoją drogą ja też znikam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3368 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Eeee, to bardzo ładnie że znowu jest git ![]() hehe, jeszcze ![]() ![]() i wszystkim sie to nie udało ![]() ![]() heh fajnie to myślało wyglądać z tym listonoszem ![]() tja, niby to takie głupie spojrzenia no i nie moge sie rzucać na każdego napotkanego faceta ![]() ![]() no ale kurcze ja go nie podrywałam, on sam zaczął sie do mnie śmiać ![]() no to z opisu był podobny do tego co ja widziałam w swoim autobusie ![]() ale odstraszacz ![]() ![]() Cytat:
![]() chyba rzeczywiście będe próbować tą metode na kolejnych pacjentach ![]() Cytat:
![]() a Ty gdzie znikasz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3369 |
Zadomowienie
|
cześć kochane
![]() ja juz wróciłam z Dublina, znów tyle namachałyście, że nie wiem kiedy to nadrobię ![]() nie jestem jeszcze w temacie więc napiszę tylko, że pierwszy lot samolotem był świetny ![]() ![]() A co do tego oblanego egzaminu, poprawiłam go na 5 ![]() ![]() ![]() pozdrawiam Was mocno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też chciałabym polatać, ale boje sie że może mi być niedobrze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3371 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do latania, moja siostra cierpi na chorobę lokomocyjną, jak jechałyśmy autobusem na lotnisko to wymiotowała, a jak wsiadła w samolot wszystko jak ręką odjął ![]() ![]() więc może i Ty nie masz się czego bać ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3373 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie ma się co bać turbulencji ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee to ok ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3375 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No pustki, ale za tydzień wyścig to sie zacznie ![]() Ja jestem tu praktycznie cały czas ale to ww roku szkolnym mam mniej czasu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3377 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja studiuję resocjalizację, bardzo bym kiedyś chciała pracować w zawodzie, ale wiadomo jak to jest u nas w kraju... liczą się znajomości... więc tez nie wiem dokładnie co jeszcze w życiu przyjdzie mi robić ![]() a ja jak na razie też całymi dniami na wizażu siedzę, w między czasie trochę książkę poczytam. I zlecą tak zaraz całe wakacje ![]() no ale masz rację, tylko wyścig się zbliży,znów będzie tu zatrzęsienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no własnie, wszystko wyjdzie w praniu ![]() a nie to ja, poza wieczornymi wypadami z przyjaciółką nadrabiam oglądanie filmów i czytanie książek ![]() a jak Kas wróci to dopiero będzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3379 |
Zadomowienie
|
wszystkie się chyba zmówiły, że robią sobie wakacje od wizażu
![]() ale może i słusznie bo ten wizaż uzależnia strasznie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3381 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dobra, to pisz kogo chcesz zaprosić a ja sie zajme resztą ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3383 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to ja bym na tej imprezce chętnie widziała kimiego no i roberta. i jeszcze boruca, choć on nie z tej bajki, no ale dobra ![]() a jaka to reszta, którą chcesz się zająć??? ![]() będziesz wysyłać do nich maile z naszymi zdjęciami i z propozycją nie do odrzucenia? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja sie zajme Ferdkiem, Ventyle, Sutilem hmmm, kogo by tu jeszcze wziąć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3385 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kurcze mi się trochę smutno zrobiło, bo weszłam na watek, gdzie dziewczyna napisała, że zmarł jej TŻ. Jechał rowerem do domu i wpadł pod samochód ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to już sie tym zajmuje i zaraz rozkręcamy impreze, bierzemy chłopaków i zabieramy sie z tego wątku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3387 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a gdzie to do GP, ileeeee imprez ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3389 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3390 |
Zakorzenienie
|
dobra to jadymy za granice
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.