![]() |
#691 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rolki godne i niegodne polecenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Raczkowanie
|
Patin, ja wlasnie mierzylam te, ktore polecilas! Te Rollerblady 6.0. I jestem miedzy wymiarami, jeden za maly, drugi za duzy,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Raczkowanie
|
80mm są jak najbardziej w sam raz
![]() ![]() PS: Przy mierzeniu zwróć uwagę na to jak rolki trzymają kostki. A i myślę,że jeżeli masz za duże rolki możesz założyć jakieś grubsze bawełniane skarpetki. Stopy nie powinny 'latać' w czasie jazdy. ![]()
Le fruit défendu a le plus de saveur ![]() Edytowane przez maitre Czas edycji: 2008-06-29 o 23:14 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Raczkowanie
|
no to masz klopocik to chyba lepiej te wieksze albo sprobuj spark 4.0w tez rolerblade albo poradz sie ziko to wlasnie on mi doradzil
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#695 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Na pierwszą jadę umówilam się z koleżanką, która ma mniejsze kólka, a wiadomo, że jak baby jeżdżą to języki też pracują. No i natrafilysmy na lekki stok w dól i przy moich kólkach w wingach nagle w polowie zdania odjechalam od niej na jakieś 4 m do przodu i dopiero dokończylyśmy jak mnie dogonila. No a z tym zatrzymaniem to chyba każdy ma problem. LaFica to może jak z tych Wingów 6.0 co mierzylas jest gdzieś w necie rozmiar pośredni i wtedy możan się skusić na kupno w ciemno. Ja moje wingi mam ciut za duże na dlugość ale przez to, że są dość wąskie to w miarę dobrze trzymają mi stopę. Natomiast na luzy w kostce to zico poradzil mi wlożyć wkladkę pod samą piętę i pomoglo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rolki:)
Przyszłam pochwalić się zakupem
![]() Od piątku jestem posiadaczką Rollerblade Zetrablade III W oraz kompletu ochraniaczy marki K2 ![]() ![]() Liczę jednak na to że się nie poddam i za niedługo nie będę musiała się wstydzić ![]() W sobotę znalazłam mały kawałek parkingu, więc stwierdziłam, że nie ma co zakładać ochraniaczy bo przecież tylko spróbuję jak się jeździ. No i gleba ![]() ![]() ![]()
#697 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() Rolki sa zgrabniutkie, w bucie noga ma naprawde wygodnie, nic nie uciska i nie obciera. A przy malutkiej wkladeczce faktycznie kostka jest lepiej ustabilizowana- INFO DLA ZAINTERESOWANYCH/POSZUKUJACYCH WIZAZANEK. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#698 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Raczkowanie
|
Dzieki
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Przyczajenie
|
LaFinca to super że jesteś zadowolona, a poza tym to nie ma co przeczyć to patrząc z babskiegoi punktu one są bardzo ładne.
A za tą wkładkę pod piętę, to pokłony przekaże zico ![]() A zaciekawilaś mnie z walką z celulitem, ja niestety ćwiczylam aerobik całą jesień i zimę i niby ok, ale jak tylko za dużo sobie pofolguję z piwekiem i słodkościami to wszystko on nowa. Daj znać kiedy zauważysz efekty. |
![]() ![]() |
![]() |
#702 |
Raczkowanie
|
Asia, jutro jade do domku porobic odpowiednie zdjecia (wiadomo czego), uloze tez plan strategiczny. Mysle, ze pierwsza kontrole zrobie dopiero po 6-8 tygodniach, caly opis postaram sie wtedy zamiescic na Fitness. Wiec zagladaj, zobaczymy obiektywnie, jak to naprawde z tymi pomaranczami jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no a ja mam teraz strupa na lokciu i obity lewy poldupek ![]() a na Blonia zaczne chyba jezdzic po 22. bo ok 21 zdecydowanie jest za ciasno. wkurza mnie, ze ludzie jezdza tak bezmyslnie. powinien byc zachowany jakis kierunek - po prawej jedziemy w jedna strone, po lewej w druga. a tu kazdy wjezdza na siebie, a wiekszosc jak skreca w bok to nawet sie nie obruci, nie popatrzy tylko wjezdza prosto pod kola. Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-07-02 o 08:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#704 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja do czasu aż się nie nauczę jako tako chcę jeździć w jakichś mało uczęszczanych miejscach, żeby na nikogo nie wpaść ![]() ![]()
![]() |
#705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#706 |
Zakorzenienie
|
Ja Wam powiem co sie dzieje na trojmiejskiej trasie nadmorskiej . Rolkarze wariują jak niewiem, a rowerzyści sie wkurzają i dzyndzolą na złość dzwonkami . Masakra . Albo jak tu jechać jak cała rodzinka 5osobowa uczy się jezdzic i przewracają sie ;/ .
|
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Przyczajenie
|
Na sportowo!! Rolki!
Witam serdecznie...
Ze względu, że to mój pierwszy post na forum chciałem się serdecznie ze wszystkimi przywitać ![]() ![]() ![]() Chciałem się Was doradzić w sprawie doboru rolek...sezon w pełni..kiedyś jeździłem na łyżwach więc na rolkach również powinienem dać rade...sport wydaje się bardzo przyjemny i można zgubić kilka cennych kalorii ![]() więc chyba się opłaca...zakupu chce dokonać na allegro..podeślę Wam link : http://allegro.pl/item393918308_rolk...ozmiar_41.html Chciałem poprosić Was o opinię na temat produktu oraz sprzedawcy...myślę, że warto zaufać tak sprawdzonemu sprzedawcy ? |
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
♥
|
Dot.: Na sportowo!! Rolki!
tutaj dziewczyny doradzaja co do wyboru rolek:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ighlight=rolki
|
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Raczkowanie
|
Sunny Tiger, jak ida postepy? Ja wczoraj juz wszedzie pojechalam na rolkach
![]() ![]() ![]() Co do jazdy w ochraniaczach, kupilam takie zwykle Rollerblade na kolana (czuje sie pewniej) i rekawiczki rowerowe (bez palcow) na rece. Owszem, nagdarstka przed zlamaniem nie ochronia, ale w razie, gdybym sie podparla...niewiadomo o co... w parku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#710 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#711 |
Raczkowanie
|
Mysle, ze za miesiac zobaczymy pierwsze rezultaty. Na pewno wzmacnia sie m. czworoglowy, zwlaszcza glowa boczna, dobrze pracuje tez tulow i nawet rece. Ale tylek slabiutko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#712 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Aha - jeździć minimum 40 minut, nie za szybko - tak, żeby swobodnie rozmawiać i nie mieć zadyszki - w tym tempie jest maksymalne spalanie tłuszczu. Im dłużej jeździsz (powyżej 25-30 minut) tym lepiej się on spala. Tutaj niska pozycja, lecz zdecydowanie powinienem mieć ugięte nogi - jestem za bardzo pochylony, a za proste mam nogi - zmęczenie dało we znaki: http://lh3.ggpht.com/kmieto7/SB6-f2U...0/DSC_0578.JPG http://lh6.ggpht.com/kmieto7/SB6-umU...M/DSC_0580.JPG Cieszę się, że wkładki pomagają - normalna rzecz ![]()
![]() |
#713 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#714 |
Raczkowanie
|
Hello, ja dzisiaj po raz pierwszy od wielu wielu (czyt. ok. 10 ) lat śmigałam na roleczkach
![]() ![]() |
![]() |
#715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolo 23 i pozniej na Bloniach sa glownie rolkarze. Ja sie dzisiaj tak pozno wlasnie wybieram. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
BAN stały
|
kurcze a ja sobie rolki kupiłam i nie jeżdżę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Raczkowanie
|
flybird, zmobilizuj się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
Raczkowanie
|
Witam,
Zdecydowałam się dołączyć do waszego grona ![]() Zastanawiam się nad zakupem rolek Powerslide Phuzion D2. Czy ma ktoś ma jakieś doświadczenia z nimi związane ? Przyznam szczerze, że podobają mi się przede wszystkim ze względu na swoją funkcjonalność. Proszę o komentarze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#719 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam te hybrydy u siebie. Powiem krótko - fajny bajer. Ale: - będziesz chodzić w bucie i go zużyjesz. Wymiana rolek za jakiś czas nieunikniona. - trzymanie stopy nie jest tak dobre jak w rolkach tradycyjnych Za plus, że możesz bardzo szybko z kółek przejść na buty. Świetne jak jedziesz na shoping ![]()
![]() |
#720 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.