|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Serial "Beautiful People"
no nie mówcie!! czyli do kiedy jest ?
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
przegapiłam dzis
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie to taki prosty typowy serialik z prostą fabułą o miłości...ale spodobał mi się
takie rzeczy oglądałam jako nastolatka ale miło znów powrócić do takich romansów szkolnych itp szkoda,że obejrzałam tylko pare odcinków teraz niestety w tym czasie pracuję
|
|
#35 |
|
BAN stały
|
fajny ten serial... niestety tylko 16 odcinków... szkoda...a ciekawe czy jest druga część... bo serial nawet przypadł mi do gustu...
|
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też oglądam "Beautiful People"
Uwielbiam ten serial, jest świetny! Szkoda tylko, że ma tak mało odcinków
|
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
no kurde, dzisiejszt odcinek mnie zaskoczyl.
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Napiszecie co było dzisiaj? Nie mogłam obejrzeć
.
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
ja również odglądam ten film jest super tylko szkoda że tak mało odcinków
|
|
|
|
|
#40 |
|
BAN stały
|
mnie też... ale tak pozytywnie...
a to streszczenie dla HULA_HULA dzisiejszego odcinka... " Lynn jest samotna. Córki pragną jej pomóc w znalezieniu partnera. Umieszczają jej profil w Internecie. Sophie wybiera się na narty z przyjaciółmi. Gideon przechwala się, że ma romans z dziewczyną ojca. Chris i Sophie dobrze się razem czują, chociaż wydają tak różni. Lynn przeżywa szok, gdy odkrywa, z kim spotyka się jej starsza córka. Maddy udało się doprowadzić do spotkania z potencjalnym inwestorem (okazuje się nim Luke). Dziewczyną Luke'a Daltona jest Karen. " |
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
Lynn - matka, otworzyła strone tego profilu randkowego ktory załozyły jej córki i ukazał sie nagi grubas
![]() ![]() ![]() to było prześmieszne szybko zamkneła laptopa, i była taka speszona ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Mi też bardzo spodobał sie ten serial
:P
|
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
Niby taki typowy serial z prostą fabułą, ale podoba mi się. Niestety jest tylko 16 odcinków. Mam do was pytanie - wiecie jak się nazywa ten aktor, który gra fotografa ? (u niego pracuje Karen) - fajny jest. Podoba mi się też Chris i Nicholas
Obsada jest naprawdę dobra, szczególnie męska. Szkoda, że jest tylko 16 odcinków.A tak na marginesie - aktorka grająca Karen i aktorka grająca Sophie są w tym samym wieku (24 lata). Ja jak się dowiedziałam to byłam trochę zaskoczona. Myślałam, że aktorka grająca Sophie ma tak jak jej bohaterka z 17, 18 lat.
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Tylko 16 odcinków?! Czyli wyemitują i koniec? Buuu
Szkoda bo świetny serialik heh
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Nie oglądam, widziałam tylko fragmenty... I nie bardzo mi się podoba, ta główna bohaterka (z pieprzykiem chyba
) ma ładne włosy, ale jest przesłodzona Nie podobają mi się takie seriale, ale nie chcę tu nikogo urazić, jak ktoś lubi to nic do niego nie mam
|
|
#47 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aktorka grająca Sophie wygląda dużo młodziej |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
A tak na marginesie - aktorka grająca Karen i aktorka grająca Sophie są w tym samym wieku (24 lata). Ja jak się dowiedziałam to byłam trochę zaskoczona. Myślałam, że aktorka grająca Sophie ma tak jak jej bohaterka z 17, 18 lat.
[/QUOTE] [QUOTE=audreyy;8188904]Niby taki typowy serial z prostą fabułą, ale podoba mi się. Niestety jest tylko 16 odcinków. Mam do was pytanie - wiecie jak się nazywa ten aktor, który gra fotografa ? (u niego pracuje Karen) - fajny jest. Podoba mi się też Chris i Nicholas Obsada jest naprawdę dobra, szczególnie męska. Zgadzam się obsada męska bardzi fajna.. mi sie podoba ten co chodził z ta z pieprzykiem i teraz wyjechal :P wiecie jak on sie nazywa??
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
kochane a wiecie moze jak nazywa sie ten co pracuje z Sophie w kawiarni?
![]() ![]() Karolciavp pytałaś zapewnie o Jackson Rathbone
|
|
#51 |
|
Przyczajenie
|
Sawa, to jest Sean Wing (w serialu Chris). A ten aktor, który gra fotografa to Matthew Del Negro. Dzięki, Edyta.
|
|
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
audreyy dziekuje
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
Nie moge sie doczekac kolejnego odcinku
szkoda ze bedzie jakis o hawajach i ciekawe czy fajne bedzie
|
|
#54 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
a dziś Chris i Sophie się tak słodko pocałowali
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
OOhhh przegapiłam chyba ten moment!!! Ale Chris jest śliczny swoją drogą. Ma takie ładne oczy i ciemne brwi... Praktycznie oglądam ten serial tylko żeby na niego popatrzeć ;P I w ogóle mężczyźni którzy tu grają są nawet ładni, a to się żadko zdarza...
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
Odpowiem na te pytania co do ilości odcinków. Tak, cały serial liczy 16 odcinków, czyli 2 sezony. Producenci przerwali produkcję za sprawą niskiej oglądalności, najprawdopodobniej było to spowodowane tym, że amerykańska stacja, która emitowała BP zrobiła długą przerwę w puszczaniu serialu między 8 a 9 odcinkiem. Cóż, bywa, nie oni pierwsi zepsuli całkiem dobry serial z banalnego powodu.
Oglądałam BP do zeszłego tygodnia, niestety cały poprzedni tydzień pracowałam od rana i nie miałam możliwości oglądania odcinków, a szkoda, bo skończyłam na etapie, na którym Sophie wybrała Nick'a. Nie oglądam teraz końcowych odcinków, mimo, że mogłabym, bo nie chcę sobie zepsuć wrażenia i mam nadzieję, że uda mi się znaleźć w necie do ściągnięcia te odcinki, których nie widziałam :P Dalej, ktoś pytał, dlaczego serial nazywa się "Piękni". Otóż w którymś z odcinków, nie pamiętam dokładnie w którym, nauczyciel podzielił klasę Sophie na dwie grupy i każda grupa dostała za zadanie przygotować gazetkę szkolną, lub coś w tym rodzaju. Grupa Nick'a przyjęła wtedy nazwę "Piękni". A tak w ogóle, to nie trawię Sophie. W ogóle. Przesłodzona, fakt. Ale poza tym, gdybym miała taką laskę w pobliżu, już by była martwa, jak można w ogóle zrobić przyjaciółce coś takiego, co ona zrobiła tej Annabelle? Mówię tu m.in. o całowaniu się z Gideonem. Myślałam, że w solidarności z A. wydrapię Sophie oczy przez ekran :P Moją ulubioną postacią tam jest Nick. Pomijając, że gra go Jackson Rathbone xD to jakoś najbardziej sympatyczny mi się wydaje. Annabelle też była ok.
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' |
|
|
|
|
#58 |
|
BAN stały
|
dziewczyny ale mnie dzisiejszy odcinek zaskoczył... a raczej jego końcówka... wtedy jak Sofii poszła szukać Chrisa....i spotkała go z tym dzieckiem.. szok... wszystko mogłabym sie spodziewać ale nie takiego zakończenia dzisiejszego odcinka... ciekawe co jutro bedzie... nie mogę się już doczekać...
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
..i zaskoczylo mnie to, ze wystapila w tym odcinku erin wasson ![]() super jest ten serial , nie moze sie skonczyc ![]() i tak sie usmiałam z zachowania Lynn, na tej imprezie
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
mi się wydaje,że ten wiersz to coś o sofii, i wydaje mi się,że jej siostra będzie z tym fotografem ;d
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

nie wiem bo nie mogę sprawdzić programu .
takie rzeczy oglądałam jako nastolatka ale miło znów powrócić do takich romansów szkolnych itp