|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
reklama na wizażu jest płatna! Nie mam tu uprawnień więc nie zedytuję posta ale ZP się należy.
|
|
#362 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ych, tez w Norwegii nieco przytylam, chyba dlatego ze jem duzo i bez wartosci odzywczych, niestety,ale staram sie w miare tutejszych mozliwosci zmienic to. Dziekuje ![]() Czekam na fotki! Cytat:
Co do peruki- jest fantastyczna, umie dokonac rpawdziwej metamorfozy,ale zalezy na ile czasu, jesli masz wolne 60zl rzuc na ta z ebayu I koniecznie dbaj kazdego wieczoru o naturalne...Nie gol sie na lyso... Cytat:
Pewnie, kocham go, ale cos we mnie peklo i kocham i nie jestem slepa. I boli mnie, mielismy zostac przyjaciolmi a on nagle cholernie chamsko zerwal kontakt i napisal ze kiedys sie odezwie. (napisalam tak: Nie szukaj ze mna kontaktu. jesli musisz zrywac kontakt zeby wyszukwiac jakies panny (notabene, nie pomyslales jak ona bedzie sie czula, jesli sie dowie, ze jest plasterkiem na swieza rane? jak ty bys sie czul...?). Nie gram juz w te gierki co kiedys. gdyby ci zalezalo na naszej relacji, nie zrywalbys jej. mam nadzieje, ze wyjdzie ci na dobre ta wymiana. trzymaj sie) Zostaje w Norwegii. Nie znam jezyka. Mam isc do szkoly. Nie wiem, nie wroce juz do swojej szkoly, nie zobacze ludzi, nie wiem czy uda mi sie wziasc zwierzaka naszego z polski. Ujrzalam ze inny przyajciel, z GDA, jest przede wszystkim zajety soba. Jestem przerazona. I samotna. Ale z tym poradze sobie juz sama,bo ludzie ktorym ufalam spieprzyli. W Polsce zostawilam 3,moze 4 osob o ktorych bede pamietac. Wujek, dwaj malarze i przyjaciolka. |
|||
|
|
|
|
#363 |
|
BAN stały
|
No ale po co sie tak denerwowac kazdy chce sie zareklamowac z jak najlepszej strony
pozdarwiam serdecznie
|
|
|
|
|
#364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dorotko- z jednej strony przykro ale może tak będzie lepiej. Jesteś silna babka- dasz sobie radę
|
|
|
#365 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#366 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kiedy mam ochote je powyrywac to zawsze sobie przypominam Twoje wlosy i to jak powiedzialas, ze nie obcinalas ich i dbasz o nie od wielu lat, chyba jeszcze od poprzedniego wieku? Cytat:
Cytat:
mam nadzieje, ze znajdziesz niedlugo kogos odpowiedniego dla Ciebie i bardziej doroslego a ten Twoj faktycznie zachowal sie nieladnie.wooow to wielkie zmiany u Ciebie...troche zaradnosci i sily i dasz rade Twoi rodzice postanowili ze zostajecie, bo znalezli jakas fajna prace? a do ktorej klasy teraz idziesz? Norweski jest uwazany przez niektorych za troszke trudnawy jezyk..jakich jez obcych sie uczylas do tej pory?a peruke sobie kupie, od jakiegos czasu przegladam i szukam dla siebie jakiegos fajnego modelu. moglabys mi napisac na PW od ktorego sprzedajacego kupilas swoja? dzisiaj wkoncu moje wloski poszly pod nozyczki. scielam jakies 5 cm i teraz mam takie soft afro ok 6 cm odrostu i 7 pofarbowanych. kolorystyczna beznadzieja nadal, ale przynajmniej fajnie sie ukladaja. mam nadzieje, ze jak troche scielam te zniszczone to beda mniej wypadac...chociaz po glebszym zastanowieniu to one ostatnio przestaly wypadac tak beznadziejnie jak sie czesze to nic nie ma na grzebieniu i jak splukuje to poleci max10. tylko to wyrywanieno i kupilam dzisiaj sobie jeszcze serum na koncowki matrixa i merz special. po przerwie znowu nissim wraca do lask codziennego uzywania( )a potem to juz im nieba uchyle, tylko zeby ze mna ladne zostaly juz koniec histeri na tle wlosow ![]() karla- co dzisiaj pacasz na wlosy? oleje czy 'glutki'?
Edytowane przez noell88 Czas edycji: 2008-07-12 o 15:32 Powód: dopisek |
|||
|
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis chyba naloze na wlosy olejek ale z jajkiem
Bo na sloncu dzis siedzialy ![]() ![]() Tylko najpierw przeczytam jak to zrobic ![]() ale upał
|
|
|
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
Dorotko,
Dobrze, że wzięłaś sprawy w swoje ręce. Jednakże szkoda tych chwil spędzonych razem, ale wiem, że jesteś twardą kobitą( ) i dasz sobie radę ze wszystkim
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
upał dzisiaj okrutny
![]() Karla- ja mam teraz to samo z włosami. To jeden z dwóch najgorszych dla nich okresów- drugim jest zima ze względu na sezon grzewczy. Co bym nie robiła i tak woda z nich paruje. Massssakra
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
Juz myslałam ze mi sie olejek zgubil
ale jest.I teraz go podgrzewam zaraz dodam zoltko jajka i naloze na wlosy
|
|
|
|
|
#371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wszystkie wcierki dodatkowo je jeszcze wysuszaja |
|
|
|
|
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zastanawiam się czy nie kupić dużej butli aloesu i psikać je 3x dziennie. Niczego bardziej teraz nie pragną jak "nawadniania"
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio zafarbowałam u fryzjerki rozjasniaczem to myslałam ze sie wysusza no i byly suche ostatnio kilka dni temu Przymnielam szamponem z palette no i teraz sa na zmiane suche i tluste Masakra
|
|
|
|
|
|
#375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chwiliwo nadrabiam jantarem
|
|
|
#376 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dziekuje, przydadza sie baaaardzo ![]() co to za wasze miejsce? zaintrygowalas mnie liczymy na jakies fajne last minute![]() Cytat:
![]() dziekuje, chociaz rewelacyjne to one nie sa, ALE... zdalam co do niego to ciagle nie jestem pewna czy dobrze robie wracajac, ale na probe sie zgodzilam. pozyjemy, zobaczymy... ![]() Cytat:
bede sie meldowac juz codziennie, najczesciej jak sie da [w pracy niestety jestem od 7.45 do ok 17.15 wiec w tych godzinach jestem praktycznie niedostepna ]uh, wasze kciuki maja magiczna moc jak juz sie nieraz przekonalam, wiec po cichu licze, ze i tym razem... ![]() ![]() Cytat:
ejejej, to widze, ze mnie duzo ominelo. na stale wyjechalas? ale jak to? strescisz mi....? tak wiesz, po starej dobrej znajomosci ![]() co do chlopaka: podziwiam cie. to bardzo dojrzala decyzja, ja najwidoczniej do takiej nie doroslam. widac, ze z ciebie super madra dziewczyna! ale i tak trzmaj sie i wiedz, ze bedzie dobrze ale dzis jestem sciorana... przydalaby sie mocna kawa!
-Well, sometimes I do... Edytowane przez blonndee Czas edycji: 2008-07-12 o 19:06 |
||||
|
|
|
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
blondee Witaj
|
|
|
|
|
#378 |
|
Wtajemniczenie
|
witam,witam
|
|
|
#379 |
|
Zadomowienie
|
Widzę, że większość narzeka na upał, a ja żadnego dziś nie widziałam. Było ciepło i ładnie
![]() Lanessa - Uhm, no to nie ciekawie.. Czemu zostajesz w Norwegii? Sama tak postanowiłaś? Ja jutro wyjeżdżam, jeśli nie będę się udzielać przez ok. 2 tygodnie oznacza to, że sąsiedzi albo odłączyli internet albo założyli hasło Chociaż, może wieczorem tatuś wpuści na komputer ![]() Na marginesie, ograniczyłam do niezbędnych rzeczy kosmetyki do włosów, a i tak wyszłaby z tego następna walizka
|
|
|
#380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzie jedziesz ? ![]() Ja juz powoli sie troche pakuje i na kosmetyki to tez chyba druga walizka bedzie potrzebna
|
|
|
|
|
|
#381 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak będę wracać do Krakowa to pewnie trzecia będzie potrzebna
|
|
|
|
#382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co tu tak cicho ? Mam pytanie Co polecacie aby ulatwic rozczesywanie wlosow ?
|
|
|
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#384 |
|
Zadomowienie
|
Wypada się pożegnać, odezwę się jutro albo za 2 tyg
![]() Chociaż i tak już większości nie ma, Dobranoc. ![]() (Nareszcie będę mogła znów myć głowę niechlorowaną, kranową wodą!)
|
|
|
#385 |
|
Rozeznanie
|
Eyna bedziemy czekac
a ja dzisiaj sobie robie maraton filmowy z bratem, bo nie mozemy spac...sa sa sa
|
|
|
|
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mykam spać więc też się żegnam. Kolorowych
|
|
|
#387 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Niestety nie mialam czasu sie odzywac przez kilka dni bo mam remont w domu i same wiecie jak to jest (virka chyba najbardziej) ![]() blondee --> gratuluje wynikow matury! Mam nadzieje ze dostaniesz sie na wymarzone studia i witaj spowrotem Dorota --> Przykro mi z powodu rozstania zarowno z chlopakiem jak i z POlska... Ale wierze ze znajdziesz w Norwegii rowniez bratnie dusze i ze Ci sie tu zycie ulozy. Jestem w takiej samej sytuacji... Od niedawna zamieszkuje w LOndynie i to juz na stale... Testnie najbardziej chyba za rodzicami i przyjaciolmi No ale co zrobic takie zycie...Co do wlosow... moje mimo iz na upaly narzekac tutaj nie moge... strasznie suche JUz niewiem co do nich stosowac... Ehh Jedynie co to moj olejek na nie dziala ale tylko wtedy kiedy go naloze na okolo pol godz przed myciem. Niestety to ostatnio niemozliwe bo przez ten remont nie mam ani czasu ani sily ani warunkow do takich rzeczy![]() No i musze poprostu musze Wam to napisac... I zaznaczyc ze jestescie jedynymi osobami ktorym o tym mowie.... Jestem po uszy zakochana... 2 dni temu bylam zmuszona spac (przez remont ) u niego w domu... I mimo ze do niczego miedzy nami nie doszlo... to byla najwspanialsza noc w moim zyciu... Byl poprostu kochany... w ogole wszystko jest juz super... tylko jest jeden problem... Ja wyjezdzam do POlski na miesiac gdzies... a on sie przeprowadza na dniach do nowego mieszkania w ktorym oprocz niego mieszkaja 2 Polki i 1 Hiszpanka Obawiam sie ich bardzo... Przystojny, mlody, wolny facet pod jednym dachem z wolnymi laskami... Blagam powiedzcie ze nie wszyscy leca na wdzieki kobiet bo inaczej chyba zeswiruje. No a tak poza tym jestem sciorana.... Do 21 sprzatalam dom... POzdrawiam i milej nocki zycze
|
|
#388 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
|
#389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzień dobry i miłego dnia życzę
|
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co ile uzywasz ? i ile trzymasz ?![]() Eyna-Udanej wycieczki do zoaczenia za miesiac ![]() Bo ty wrocisz to ja jade i sie miniemy ![]() |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.

ale w ciagu tego czasu bylam lacznie 2noce w domu, to nawet 2doby nie byly
ale juz do was wrocilam i obiecuje pokazywac sie codziennie po pracy!
mozesz mi napisac gdzie kupilas peruke?
Przecież byliście taką fajną parą...?
Trzymaj się, Kochana 

pozdarwiam serdecznie

)a potem to juz im nieba uchyle, tylko zeby ze mna ladne zostaly

widzę podróżujesz ostro... Ja z moim pokochaliśmy Grecję, a w szczególności nasze małe za