Włosomaniaczki :D - część III - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-07-12, 11:49   #361
Jolie2601
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

reklama na wizażu jest płatna! Nie mam tu uprawnień więc nie zedytuję posta ale ZP się należy.
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-12, 12:04   #362
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
czesc kotku
ja tez bardzo tesknilam, z 1,5miesiaca mnie tu nie bylo ale w ciagu tego czasu bylam lacznie 2noce w domu, to nawet 2doby nie byly ale juz do was wrocilam i obiecuje pokazywac sie codziennie po pracy!
czuje, ze za 1rekrutacja sie nie dostane, pewnie dopiero za 2. na ug to w ogole nawet nie licze... ale co by nie bylo musze, MUSZE wyladowac w 3miescie.lub okolicach!
ojej, az nie chce pytac co sie stalo, bo pamietam ze byliscie udana para... trzymaj sie koteczku
ja zaczne diete jak w koncu skoncze prace, tu jestem uzalezniona zywieniowo od kucharki. ale juz troche schudlam po egipskim obzarstwie, moja praca jest zdecydowanie fizyczna wiec juz czuje po spodniach roznice chociaz jeden plus tego syfu...
oj, znow nietakt z mojej strony... myslalam ze to twoje, naprawde! juz chcialam pytac jak tego cudu dokonalas. bardzo ci do twarzy
pokaze, pokaze, za sekundeczke
Zaden nietakt,nietakt to bedzie jak nie zobacze cie codziennie na tym watku
Ych, tez w Norwegii nieco przytylam, chyba dlatego ze jem duzo i bez wartosci odzywczych, niestety,ale staram sie w miare tutejszych mozliwosci zmienic to.
Dziekuje
Czekam na fotki!

Cytat:
Napisane przez noell88 Pokaż wiadomość
dzieeeeeeeeeeeeeeeeeewczy ny zalamalam sie kompletnie

dzisiaj jak szykowalam sie do wyjscia na barowke to sie przyjrzalam dokladniej i w jednej chwili stanely mi lzy w oczach i oczywiscie zostalam w domu buczec w poduche, chlip

mam niezle przeswity wloski zaczely wypadac od stresu, zniszczenia farbowaniem pol roku temu...probowalam je ratowac, ale juz nie mam sily. juz nie wiem co robic

a z lewej strony mam taki mega przeswit....sama sobie chyba wyrwalam. Dorotka, chyba mam cos podobnego do Ciebie mozesz mi napisac gdzie kupilas peruke?

albo zgole sie na lyso..ale ja mam tak krzywego globusa, ze bym musiala sie zaprzyjaznic z jakims turbanem lub beretem...a buuuuuuuuuuu
Ja wczoraj tez plakalam bez powodu, dlaczego, zaraz napisze...
Co do peruki- jest fantastyczna, umie dokonac rpawdziwej metamorfozy,ale zalezy na ile czasu, jesli masz wolne 60zl rzuc na ta z ebayu I koniecznie dbaj kazdego wieczoru o naturalne...
Nie gol sie na lyso...

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość

Jak to? Przecież byliście taką fajną parą...? Trzymaj się, Kochana
Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Też się zdziwiłam właśnie, wydawało się taka dobra para, a tu.. ?
Lanesso
Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
no właśnie, jak to
Coz, sama nie wiem, nie pasujemy do siebie? Ale musialam sie nim opiekowac troche jak malym dzieckiem-rzucal bardzo przykre slowa,a potem cofal. Gdyby chociaz raz- ale nagminnie. Nie potrafie wyrzuc slow z serca tak szybko, jak on wyrzucal i zapominal.Stracil dla mnie wiarygodnosc.
Pewnie, kocham go, ale cos we mnie peklo i kocham i nie jestem slepa. I boli mnie, mielismy zostac przyjaciolmi a on nagle cholernie chamsko zerwal kontakt i napisal ze kiedys sie odezwie.
(napisalam tak:
Nie szukaj ze mna kontaktu. jesli musisz zrywac kontakt zeby wyszukwiac jakies panny (notabene, nie pomyslales jak ona bedzie sie czula, jesli sie dowie, ze jest plasterkiem na swieza rane? jak ty bys sie czul...?). Nie gram juz w te gierki co kiedys. gdyby ci zalezalo na naszej relacji, nie zrywalbys jej.
mam nadzieje, ze wyjdzie ci na dobre ta wymiana.
trzymaj sie)

Zostaje w Norwegii. Nie znam jezyka. Mam isc do szkoly. Nie wiem, nie wroce juz do swojej szkoly, nie zobacze ludzi, nie wiem czy uda mi sie wziasc zwierzaka naszego z polski.

Ujrzalam ze inny przyajciel, z GDA, jest przede wszystkim zajety soba.
Jestem przerazona. I samotna. Ale z tym poradze sobie juz sama,bo ludzie ktorym ufalam spieprzyli. W Polsce zostawilam 3,moze 4 osob o ktorych bede pamietac.
Wujek, dwaj malarze i przyjaciolka.
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-12, 12:09   #363
eve860812
BAN stały

No ale po co sie tak denerwowac kazdy chce sie zareklamowac z jak najlepszej strony pozdarwiam serdecznie
eve860812 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-12, 12:12   #364
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eve860812 Pokaż wiadomość
No ale po co sie tak denerwowac kazdy chce sie zareklamowac z jak najlepszej strony pozdarwiam serdecznie
ja się nie denerwuję. Poczytaj regulamin tego wortalu to się dowiesz, że jest to łamanie nie tylko jego ale i prawa. To nie moje podwórko, ale widzę, że uporczywie spamujesz forum. Za to jest ban stały.

Dorotko- z jednej strony przykro ale może tak będzie lepiej. Jesteś silna babka- dasz sobie radę
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-07-12, 15:07   #365
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Oleje na głowę, a po kilku godzinach będzie sexy
Mam nadzieje

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Coz, sama nie wiem, nie pasujemy do siebie? Ale musialam sie nim opiekowac troche jak malym dzieckiem-rzucal bardzo przykre slowa,a potem cofal. Gdyby chociaz raz- ale nagminnie. Nie potrafie wyrzuc slow z serca tak szybko, jak on wyrzucal i zapominal.Stracil dla mnie wiarygodnosc.
Pewnie, kocham go, ale cos we mnie peklo i kocham i nie jestem slepa. I boli mnie, mielismy zostac przyjaciolmi a on nagle cholernie chamsko zerwal kontakt i napisal ze kiedys sie odezwie.
(napisalam tak:
Nie szukaj ze mna kontaktu. jesli musisz zrywac kontakt zeby wyszukwiac jakies panny (notabene, nie pomyslales jak ona bedzie sie czula, jesli sie dowie, ze jest plasterkiem na swieza rane? jak ty bys sie czul...?). Nie gram juz w te gierki co kiedys. gdyby ci zalezalo na naszej relacji, nie zrywalbys jej.
trzymaj sie)

Zostaje w Norwegii. Nie znam jezyka. Mam isc do szkoly. Nie wiem, nie wroce juz do swojej szkoly, nie zobacze ludzi, nie wiem czy uda mi sie wziasc zwierzaka naszego z polski.

Jestem przerazona. I samotna. Ale z tym poradze sobie juz sama,bo ludzie ktorym ufalam spieprzyli. W Polsce zostawilam 3,moze 4 osob o ktorych bede pamietac.
Przykro mi, ale może rzeczywiscie tak będzie lepiej I pamiętaj ze zawsze masz nas, chociaż wiadomo że to nie to samo co ktoś bliski na miejscu.
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-12, 15:30   #366
noell88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
J

Nie poddawaj się Rybeńko, nie wolno
Chwilkę odsapnij, nie stresuj się, zobaczysz, że będzie dobrze
Włosy niestety są o tyle niewdzięczne, że potrzeba czasem duuużo czasu, aby były efekty i na pierwszy rzut oka nie widać. Ale nie załamuj się i dbaj o nie dalej, zobaczysz, że przyjdzie dzień, w którym się odwdzięczą
uch, dodalas mi troche sily, dzieki z natury jestem raczej niecierpliwa i te wlosy naprawde daja mi niezla szkole kiedy mam ochote je powyrywac to zawsze sobie przypominam Twoje wlosy i to jak powiedzialas, ze nie obcinalas ich i dbasz o nie od wielu lat, chyba jeszcze od poprzedniego wieku?

Cytat:
Moja mama, komentując długość włosów do jakiej dążę: "Tak je odżywia, odżywia, a potem chce mieć je do dupy"

Chyba pójdę już spać. Dobranoc.
niezla mamcia
Cytat:

Ja wczoraj tez plakalam bez powodu, dlaczego, zaraz napisze...
Co do peruki- jest fantastyczna, umie dokonac rpawdziwej metamorfozy,ale zalezy na ile czasu, jesli masz wolne 60zl rzuc na ta z ebayu I koniecznie dbaj kazdego wieczoru o naturalne...
Nie gol sie na lyso...

oooooj mam nadzieje, ze znajdziesz niedlugo kogos odpowiedniego dla Ciebie i bardziej doroslego a ten Twoj faktycznie zachowal sie nieladnie.

wooow to wielkie zmiany u Ciebie...troche zaradnosci i sily i dasz rade Twoi rodzice postanowili ze zostajecie, bo znalezli jakas fajna prace? a do ktorej klasy teraz idziesz? Norweski jest uwazany przez niektorych za troszke trudnawy jezyk..jakich jez obcych sie uczylas do tej pory?

a peruke sobie kupie, od jakiegos czasu przegladam i szukam dla siebie jakiegos fajnego modelu. moglabys mi napisac na PW od ktorego sprzedajacego kupilas swoja?

dzisiaj wkoncu moje wloski poszly pod nozyczki. scielam jakies 5 cm i teraz mam takie soft afro ok 6 cm odrostu i 7 pofarbowanych. kolorystyczna beznadzieja nadal, ale przynajmniej fajnie sie ukladaja. mam nadzieje, ze jak troche scielam te zniszczone to beda mniej wypadac...chociaz po glebszym zastanowieniu to one ostatnio przestaly wypadac tak beznadziejnie jak sie czesze to nic nie ma na grzebieniu i jak splukuje to poleci max10. tylko to wyrywanie

no i kupilam dzisiaj sobie jeszcze serum na koncowki matrixa i merz special. po przerwie znowu nissim wraca do lask codziennego uzywania()a potem to juz im nieba uchyle, tylko zeby ze mna ladne zostaly juz koniec histeri na tle wlosow

karla- co dzisiaj pacasz na wlosy? oleje czy 'glutki'?

Edytowane przez noell88
Czas edycji: 2008-07-12 o 15:32 Powód: dopisek
noell88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-12, 16:30   #367
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Ja dzis chyba naloze na wlosy olejek ale z jajkiem Bo na sloncu dzis siedzialy
Tylko najpierw przeczytam jak to zrobic

ale upał

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-12, 16:31   #368
Narek
Zakorzenienie

Dorotko, Dobrze, że wzięłaś sprawy w swoje ręce. Jednakże szkoda tych chwil spędzonych razem, ale wiem, że jesteś twardą kobitą( ) i dasz sobie radę ze wszystkim W razie czego masz oparcie w nas

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-12, 16:44   #369
Jolie2601
Zakorzenienie

upał dzisiaj okrutny
Karla- ja mam teraz to samo z włosami. To jeden z dwóch najgorszych dla nich okresów- drugim jest zima ze względu na sezon grzewczy. Co bym nie robiła i tak woda z nich paruje. Massssakra
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-07-12, 16:53   #370
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Juz myslałam ze mi sie olejek zgubil ale jest.I teraz go podgrzewam zaraz dodam zoltko jajka i naloze na wlosy

Papierosy
zapuszczanie
Stary 2008-07-12, 17:31   #371
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noell88 Pokaż wiadomość
karla- co dzisiaj pacasz na wlosy? oleje czy 'glutki'?
Chyba glutka z kallosem, żebym nie musiała ich potem męczyć szorowaniem szamponem

Cytat:
upał dzisiaj okrutny
Karla- ja mam teraz to samo z włosami. To jeden z dwóch najgorszych dla nich okresów- drugim jest zima ze względu na sezon grzewczy. Co bym nie robiła i tak woda z nich paruje. Massssakra
To teraz wyobraź sobie jak moje wyglądają a wszystkie wcierki dodatkowo je jeszcze wysuszaja
Stary 2008-07-12, 17:53   #372
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
To teraz wyobraź sobie jak moje wyglądają a wszystkie wcierki dodatkowo je jeszcze wysuszaja
moje to samo zastanawiam się czy nie kupić dużej butli aloesu i psikać je 3x dziennie. Niczego bardziej teraz nie pragną jak "nawadniania"
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-07-12, 18:10   #373
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
moje to samo zastanawiam się czy nie kupić dużej butli aloesu i psikać je 3x dziennie. Niczego bardziej teraz nie pragną jak "nawadniania"
A psikadlo nie wystarcza? U mnie daje rade, ale zaraz po myciu i po tych wcierkach to jak kopa siana
Stary 2008-07-12, 18:33   #374
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:

U mnie tez
Ostatnio zafarbowałam u fryzjerki rozjasniaczem to myslałam ze sie wysusza no i byly suche ostatnio kilka dni temu Przymnielam szamponem z palette no i teraz sa na zmiane suche i tluste Masakra

Papierosy
zapuszczanie
Stary 2008-07-12, 18:39   #375
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
A psikadlo nie wystarcza? U mnie daje rade, ale zaraz po myciu i po tych wcierkach to jak kopa siana
składniki mi się skończyły chwiliwo nadrabiam jantarem
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-07-12, 18:42   #376
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Nooo, nareszcie
Power of WizażHairWitches jest z Tobą trzymamy ciuki za wybrane studia.
Cieszę się, że ułożyło Ci się również w życiu osobistym. A do tego ta Grecja widzę podróżujesz ostro... Ja z moim pokochaliśmy Grecję, a w szczególności nasze małe za z 4 mieszkańcami na krzyż, do którego wysłało nas biuro podróży [jechaliśmy na traf, więc do końca nie wiadomo było gdzie trafimy]. A gdzie konkretnie jedziecie?

dziekuje, przydadza sie baaaardzo
co to za wasze miejsce? zaintrygowalas mnie my planujemy rodos, ale kusi nas thassos cosik. zobaczymy liczymy na jakies fajne last minute
Cytat:
Izuś!
Pisałyśmy niedawno o Tobie, że nas bezczelnie olałaś
Gratuluje świetnych wyników na maturze i trzymam kciuki za dalsze powodzenia
Fajnie, że znów jesteś ze swoim TŻ'etem. Chociaż pamiętam, co pisałaś o nim po rozstaniu
haha, czytalam [postanowilam 3czesc nadrobic w zadoscuczynieniu za to, ze przez 2 sie raczej poki co nie przegryze...]
dziekuje, chociaz rewelacyjne to one nie sa, ALE... zdalam
co do niego to ciagle nie jestem pewna czy dobrze robie wracajac, ale na probe sie zgodzilam. pozyjemy, zobaczymy...
Cytat:
stęskniłam się za Tobą zaglądaj do nas częściej. Gratuluję maturki- niezły wynik- myślę, że dostaniesz się bez problemu. Trzymaj się cieplutko [w pracy i nie tylko]
a jak ja za wami!
bede sie meldowac juz codziennie, najczesciej jak sie da [w pracy niestety jestem od 7.45 do ok 17.15 wiec w tych godzinach jestem praktycznie niedostepna]
uh, wasze kciuki maja magiczna moc jak juz sie nieraz przekonalam, wiec po cichu licze, ze i tym razem...
Cytat:
Zaden nietakt,nietakt to bedzie jak nie zobacze cie codziennie na tym watku
Ych, tez w Norwegii nieco przytylam, chyba dlatego ze jem duzo i bez wartosci odzywczych, niestety,ale staram sie w miare tutejszych mozliwosci zmienic to.
Dziekuje
Czekam na fotki!

(napisalam tak:
trzymaj sie)

jak tylko bede mogla to wstawie, promise!
ejejej, to widze, ze mnie duzo ominelo. na stale wyjechalas? ale jak to? strescisz mi....? tak wiesz, po starej dobrej znajomosci
co do chlopaka: podziwiam cie. to bardzo dojrzala decyzja, ja najwidoczniej do takiej nie doroslam. widac, ze z ciebie super madra dziewczyna!
ale i tak trzmaj sie i wiedz, ze bedzie dobrze

ale dzis jestem sciorana... przydalaby sie mocna kawa!

Edytowane przez blonndee
Czas edycji: 2008-07-12 o 19:06
blonndee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-12, 18:46   #377
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

blondee Witaj

Papierosy
zapuszczanie
Stary 2008-07-12, 19:07   #378
blonndee
Wtajemniczenie

witam,witam
Stary 2008-07-12, 19:38   #379
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Widzę, że większość narzeka na upał, a ja żadnego dziś nie widziałam. Było ciepło i ładnie

Lanessa - Uhm, no to nie ciekawie.. Czemu zostajesz w Norwegii? Sama tak postanowiłaś?

Ja jutro wyjeżdżam, jeśli nie będę się udzielać przez ok. 2 tygodnie oznacza to, że sąsiedzi albo odłączyli internet albo założyli hasło Chociaż, może wieczorem tatuś wpuści na komputer
Na marginesie, ograniczyłam do niezbędnych rzeczy kosmetyki do włosów, a i tak wyszłaby z tego następna walizka
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-12, 19:46   #380
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
Widzę, że większość narzeka na upał, a ja żadnego dziś nie widziałam. Było ciepło i ładnie

Lanessa - Uhm, no to nie ciekawie.. Czemu zostajesz w Norwegii? Sama tak postanowiłaś?

Ja jutro wyjeżdżam, jeśli nie będę się udzielać przez ok. 2 tygodnie oznacza to, że sąsiedzi albo odłączyli internet albo założyli hasło Chociaż, może wieczorem tatuś wpuści na komputer
Na marginesie, ograniczyłam do niezbędnych rzeczy kosmetyki do włosów, a i tak wyszłaby z tego następna walizka
a zapytam gdzie jedziesz ?
Ja juz powoli sie troche pakuje i na kosmetyki to tez chyba druga walizka bedzie potrzebna

Papierosy
zapuszczanie
Stary 2008-07-12, 21:13   #381
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Cytat:
Napisane przez WweronikaWw Pokaż wiadomość
a zapytam gdzie jedziesz ?
Ja juz powoli sie troche pakuje i na kosmetyki to tez chyba druga walizka bedzie potrzebna
Do Monachium Jak będę wracać do Krakowa to pewnie trzecia będzie potrzebna
Stary 2008-07-12, 21:19   #382
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
Do Monachium Jak będę wracać do Krakowa to pewnie trzecia będzie potrzebna
aha

Co tu tak cicho ?

Mam pytanie Co polecacie aby ulatwic rozczesywanie wlosow ?

Papierosy
zapuszczanie
Stary 2008-07-12, 21:45   #383
hula_hula
Zakorzenienie

GG do hula_hula

Czeeeść.
Cytat:
Napisane przez WweronikaWw Pokaż wiadomość

Mam pytanie Co polecacie aby ulatwic rozczesywanie wlosow ?
Na mokro, czy na sucho? Bo jak na mokro, to dla mnie niezawodny jest callos latte.
hula_hula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-12, 23:24   #384
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Wypada się pożegnać, odezwę się jutro albo za 2 tyg
Chociaż i tak już większości nie ma,
Dobranoc.

(Nareszcie będę mogła znów myć głowę niechlorowaną, kranową wodą!)
Stary 2008-07-12, 23:36   #385
noell88
Rozeznanie

Eyna bedziemy czekac

a ja dzisiaj sobie robie maraton filmowy z bratem, bo nie mozemy spac...sa sa sa
noell88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-13, 00:21   #386
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Wypada się pożegnać, odezwę się jutro albo za 2 tyg
Chociaż i tak już większości nie ma,
Dobranoc.

(Nareszcie będę mogła znów myć głowę niechlorowaną, kranową wodą!)
udanego wyjazdu i do zobaczenia na maniaczkach

ja mykam spać więc też się żegnam. Kolorowych
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-07-13, 00:26   #387
atsenka
Zadomowienie

Witam
Niestety nie mialam czasu sie odzywac przez kilka dni bo mam remont w domu i same wiecie jak to jest (virka chyba najbardziej)

blondee --> gratuluje wynikow matury! Mam nadzieje ze dostaniesz sie na wymarzone studia i witaj spowrotem

Dorota --> Przykro mi z powodu rozstania zarowno z chlopakiem jak i z POlska... Ale wierze ze znajdziesz w Norwegii rowniez bratnie dusze i ze Ci sie tu zycie ulozy. Jestem w takiej samej sytuacji... Od niedawna zamieszkuje w LOndynie i to juz na stale... Testnie najbardziej chyba za rodzicami i przyjaciolmi No ale co zrobic takie zycie...

Co do wlosow... moje mimo iz na upaly narzekac tutaj nie moge... strasznie suche JUz niewiem co do nich stosowac... Ehh Jedynie co to moj olejek na nie dziala ale tylko wtedy kiedy go naloze na okolo pol godz przed myciem. Niestety to ostatnio niemozliwe bo przez ten remont nie mam ani czasu ani sily ani warunkow do takich rzeczy

No i musze poprostu musze Wam to napisac... I zaznaczyc ze jestescie jedynymi osobami ktorym o tym mowie.... Jestem po uszy zakochana... 2 dni temu bylam zmuszona spac (przez remont) u niego w domu... I mimo ze do niczego miedzy nami nie doszlo... to byla najwspanialsza noc w moim zyciu... Byl poprostu kochany... w ogole wszystko jest juz super... tylko jest jeden problem... Ja wyjezdzam do POlski na miesiac gdzies... a on sie przeprowadza na dniach do nowego mieszkania w ktorym oprocz niego mieszkaja 2 Polki i 1 Hiszpanka Obawiam sie ich bardzo... Przystojny, mlody, wolny facet pod jednym dachem z wolnymi laskami... Blagam powiedzcie ze nie wszyscy leca na wdzieki kobiet bo inaczej chyba zeswiruje.

No a tak poza tym jestem sciorana.... Do 21 sprzatalam dom...

POzdrawiam i milej nocki zycze

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-13, 02:09   #388
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
[..] No i musze poprostu musze Wam to napisac... I zaznaczyc ze jestescie jedynymi osobami ktorym o tym mowie.... Jestem po uszy zakochana... 2 dni temu bylam zmuszona spac (przez remont) u niego w domu... I mimo ze do niczego miedzy nami nie doszlo... to byla najwspanialsza noc w moim zyciu... Byl poprostu kochany... w ogole wszystko jest juz super... tylko jest jeden problem... Ja wyjezdzam do POlski na miesiac gdzies... a on sie przeprowadza na dniach do nowego mieszkania w ktorym oprocz niego mieszkaja 2 Polki i 1 Hiszpanka Obawiam sie ich bardzo... Przystojny, mlody, wolny facet pod jednym dachem z wolnymi laskami... Blagam powiedzcie ze nie wszyscy leca na wdzieki kobiet bo inaczej chyba zeswiruje.

Nie wszyscy lecą na wdzięki każdej kobiety
Stary 2008-07-13, 08:42   #389
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
No i musze poprostu musze Wam to napisac... I zaznaczyc ze jestescie jedynymi osobami ktorym o tym mowie.... Jestem po uszy zakochana... 2 dni temu bylam zmuszona spac (przez remont) u niego w domu... I mimo ze do niczego miedzy nami nie doszlo... to byla najwspanialsza noc w moim zyciu... Byl poprostu kochany... w ogole wszystko jest juz super... tylko jest jeden problem... Ja wyjezdzam do POlski na miesiac gdzies... a on sie przeprowadza na dniach do nowego mieszkania w ktorym oprocz niego mieszkaja 2 Polki i 1 Hiszpanka Obawiam sie ich bardzo... Przystojny, mlody, wolny facet pod jednym dachem z wolnymi laskami... Blagam powiedzcie ze nie wszyscy leca na wdzieki kobiet bo inaczej chyba zeswiruje.

Chatul ma rację. Poza tym widać, że facet jest w porządku, więc nie ma się o co martwić. Cieszę się, że jesteś szczęśliwa

dzień dobry i miłego dnia życzę
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-07-13, 09:20   #390
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
Napisane przez hula_hula Pokaż wiadomość
Czeeeść.

Na mokro, czy na sucho? Bo jak na mokro, to dla mnie niezawodny jest callos latte.
Tzn po umyciu uzywam kallosa ale nic nie daje Co ile uzywasz ? i ile trzymasz ?

Eyna-Udanej wycieczki do zoaczenia za miesiac
Bo ty wrocisz to ja jade i sie miniemy

Papierosy
zapuszczanie
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości