Maturzyści 2009... :) - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-12, 19:49   #2671
organizm
Zakorzenienie

Dot.: Maturzyści 2009... :)

Cytat:
Napisane przez wszełka Pokaż wiadomość
Co do 7x8 w 2 klasie podst. ktos nauczył mnie wierszyka " jabłko jest czerwone, jabłko trzeba zjeść. Siedem razy osiem jest 56." głupie ale dalej pamiętam Nienawidzę mnożenia x9
Nie jesteś sama, muszę się nauczyć tego wierszyka
Co do mnożenia mam jeszcze jeden sposób.
Chcemy pomnożyć np. 5 * 9, więc mnożymy 5*10 i odejmujemy tę cyfrę inną od 9 (w tym wypadku 5) i wychodzi nam 45.
Mam nadzieję że zrozumiałyście moje tłumacznia

Cytat:
Napisane przez shewa Pokaż wiadomość
Nakupowałam sobie takiego suchego jedzonka, zupki chińskie, pare gorących kubków, pare kiśli, no i sosy. To do ryżu bedzie w sam raz. Napioke jeszcze kotletów, w folie owine i jakos dam rade

Tylko gorzej ze teraz kompletnie nie wiem jak sie spakować W podreczny miałam wziazc to suche jedzenie, pare bluzek i tego kebaba dla TŻ... ALE mi sie to suche jedzenie ledwo mieści
Pamiętaj, że bagaż podręczny nie może przekroczyć 5kg no i ma swoje maksymalne wymiary.. Zobaczysz, nie będzie tak źle i spokojnie się spakujesz Ja też się martwiłam, że będę miała nadbagaż, a zostało mi jeszcze 5kg na zakupy w Anglii Tylko że ja nie mam jedzenia, a to niestety swoje waży. Na ile w ogóle lecisz?? I dokąd jeśli mogę wiedzieć
organizm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 19:52   #2672
shewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez organizm Pokaż wiadomość

Pamiętaj, że bagaż podręczny nie może przekroczyć 5kg no i ma swoje maksymalne wymiary.. Zobaczysz, nie będzie tak źle i spokojnie się spakujesz Ja też się martwiłam, że będę miała nadbagaż, a zostało mi jeszcze 5kg na zakupy w Anglii Tylko że ja nie mam jedzenia, a to niestety swoje waży. Na ile w ogóle lecisz?? I dokąd jeśli mogę wiedzieć
Ja mam na podręczny bagaż 10 kg I na normalny 15. Wymiarami mysle ze sie zmieszcze, mam miec 55x40x20 max. Normalnie torba spełnia wymiary, ale jak sie wypcha to ją potem zmierze jeszcze. O wage sie w sumie tak nie martwie bo to moje jedzenie suche to mi zajmuje 3kg
A lece na miesiąc do Anglii Jak bede wracac to miejsca bede miała wiecej, wiec ciuchow napakuje wiecej Wrazie co wpakuje do TŻ
shewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 19:52   #2673
ksh
Zakorzenienie

Grudniowa, ja na pewno będę liczyć Na sprawdzianach z maty najwięcej miałam właśnie "głupich" błędów. A to minusy mi się poprzestawiały, a to 4x8 było 24 i takie tam
e veux seulement oublier
Et puis je fume

ksh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 19:53   #2674
shewa
Zakorzenienie

Jak tak czytam te wasze sposoby na nożenie to jestem wniebowzieta ze nie zdaje matury z matmy
Chociaz moja biologia nie lepsza
Stary 2008-07-12, 19:54   #2675
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj tak... drewno, łyko, korek.. genialne :sciana:
Dzisiaj na cmentarzu sie zastanawialismy czy to co wyrosło to chryzantema cioci. A tato mowi ze przeciez nie ma kwiatów.
A ja po wczorajszej nauce biologi stwierdziłam ze to moze dopiero gametofit, albo sporofit i przy nastepnym pokoleniu wyrosnie Nie musze mowic jak na mnie rodzice patrzyli
A chyba pojde na kurs z indexu, bo prowadzi moja babka od biologi a z nia wszystko rozumiem, swietnie tłumaczy Albo mam jeszcze drugi do wyboru na Collegium Medicum...

Nakupowałam sobie takiego suchego jedzonka, zupki chińskie, pare gorących kubków, pare kiśli, no i sosy. To do ryżu bedzie w sam raz. Napioke jeszcze kotletów, w folie owine i jakos dam rade

Tylko gorzej ze teraz kompletnie nie wiem jak sie spakować W podreczny miałam wziazc to suche jedzenie, pare bluzek i tego kebaba dla TŻ... ALE mi sie to suche jedzenie ledwo mieści

Ja sie boje burzy I pająków

Aaaa kupiłam sobie prostownice w koncu porządną Ucieszyłam sie jeszcze bardziej jak weszłam na allegro a tam widze ceny 79, 69, 50, a ja dałam 39
Co do owado-fobii to ja mam straszną... ale dotyczaca os;/ Bardzo utrudnia mi to życie Pamiętam taką śmieszną<?> sytuację: weszłysmy z kumpelą do piekarni po drozdzówki. Ja kupilam sobie tą taką tartę z budyniem i owocami. Wychodzimy no i zaczynamy jeść.. I nagle koło mnie przelatuje osa a ja co? panika!!! Odskoczyłam w tył i wleciałam na jakiegoś facetaWtedy jeszcze większa panika i chlast! Tarta wylądowała na spodniach...na szczęście moich
Nie no jak sobie to przypomnę...

A co do prostownicy...ja zainwestowałam w taką za 200 zł.. i tak i tak nie mogę o niej powiedzieć, ze jest rewelacyjna

Cytat:
Napisane przez ksh Pokaż wiadomość
To Wy na to, że Niemcy są Waszymi przyjaciółmi

Grudniowa, kurczę, w sumie na maturze z matmy można mieć kalkulatory, więc nawet nam ta tabliczka mnożenia niepotrzebna
A jak że Niemcy sa przyjaciółmi Ja tam Niemcow lubię, a jak widzę jakiekolwiek przejawy niemiecko-polskiej nienawisci, to aż mi się w srodku gotuje

30.37.45
75.74.50
Nikaa1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 19:57   #2676
shewa
Zakorzenienie

Nika Oj os to ja sie niestety tez boje Zawsze w panike i w pisk
A w domu to sie zamykam w pokoju z kotem I lookam na kontrole z gazetą w reku co jakies 20 minut O dziwo odkad jest ciepło tylko raz mi cos wleciało I tak dobre 6h siedziałam zamknieta w tym pokoju bo bałam sie wyjsc
Stary 2008-07-12, 19:59   #2677
ksh
Zakorzenienie

Dziewczyny, a jakiej firmy te Wasze prostownice?

Nika, moją ciocię kiedyś osa w pupę ugryzła Chciała usiąść na leżaku (ciocia), a tam już osa jej miejsce zajęła

...ja się boję dżdżownic
Jak byłam mała to myślałam, że mi wejdą na buty, gdy przechodziłam obok
e veux seulement oublier
Et puis je fume

Stary 2008-07-12, 20:00   #2678
organizm
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam na podręczny bagaż 10 kg I na normalny 15. Wymiarami mysle ze sie zmieszcze, mam miec 55x40x20 max. Normalnie torba spełnia wymiary, ale jak sie wypcha to ją potem zmierze jeszcze. O wage sie w sumie tak nie martwie bo to moje jedzenie suche to mi zajmuje 3kg
A lece na miesiąc do Anglii Jak bede wracac to miejsca bede miała wiecej, wiec ciuchow napakuje wiecej Wrazie co wpakuje do TŻ
Pytałam gdzie konkretniej do tej Anglii
Ja mam to trochę inaczej rozbite, bo w sumie też mam 25kg ale mam 5 i 20 i w sumie dobrze, bo moja torba waży 15kg, z czego sama walizka ma 5kg

grudniowa, z tym liczeniem do 100 na kalkulatorze to zawsze się babka z matmy śmieje jak ktoś jest w odpowiedzi albo przy tablicy i se liczy na kalkulatorze 4*4
Stary 2008-07-12, 20:02   #2679
Anuu
Zakorzenienie

Oj...a ja uwielbiam burzę
Niedawno przeszla taka, mmm
Anuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 20:04   #2680
shewa
Zakorzenienie

Ja sobie zakupiłam Mante MH-02. Przetestowałam ja na szybkiego już i ... nagrzewa sie błyskawicznie, prostuje z tego co widze też o niebo lepiej niz moje poprzednie gówienko wiec ogolnie jestem zadowolna. Nie mam wielkich loków wiec na szczescie nie potrzebuje wiekszych cudów

Ksh O matko w pupe ? Nieźle, mnie raz ugryzła w srodku ucha, a raz mi sie usadowiła we włosach i załatwiła mi palec jak myłam A mojego kuzyna ugryzła w... to coś po przeciwnej stronie pupy

Organizm O kurde ale ze mnie tłuk czasami Niedaleko Birmingham bede
Ja w sumie nie wiem czy to moje rozłozenie jest dobre czy nie, ale mam nadzieje ze dam rade. W życiu sie na tyle nie pakowałam wiec wiecie A walizke mam chyba w miare lekką

Aaaa zaraz meczyk
Stary 2008-07-12, 20:04   #2681
paula007
Zakorzenienie

Przeczytałam ostatnio czyjąś opinię, iż niskie osoby są złośliwe.

Co o tym sądzicie?

(Ja jestem niska i złośliwa. Czasem. :dibalek

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 20:06   #2682
shewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula007 Pokaż wiadomość

Co o tym sądzicie?

Kłania sie 160 cm ironi
Lubie być złośliwa, ironia jest cudowna Albo wypominac ludziom rozne rzeczy. Chociaz nie ukrywam ze to w wiekszosci w zartach. Jak ktos mnie zna to rozumie te moje złośliwości
Stary 2008-07-12, 20:07   #2683
organizm
Zakorzenienie

Cytat:
A w domu to sie zamykam w pokoju z kotem I lookam na kontrole z gazetą w reku co jakies 20 minut O dziwo odkad jest ciepło tylko raz mi cos wleciało I tak dobre 6h siedziałam zamknieta w tym pokoju bo bałam sie wyjsc
Ja nie lubię żadnego robactwa, a os też się boję. Moja babcia jest uczulona na osy.

Cytat:

Nika, moją ciocię kiedyś osa w pupę ugryzła Chciała usiąść na leżaku (ciocia), a tam już osa jej miejsce zajęła

...ja się boję dżdżownic
Moja koleżanka ubierała buta i ją użądliła w stopę. A jak byłam nad jeziorem to facet pił piwo z puszki no i o mało co by nie połknął osy czy pszczoły, ale w porę się zorientował i wypluł..

Ja mam prostownicę z Babyliss Pro, kupowaną w salonie fryzjerskim, bo po mojej ostatniej która w ogóle nie prostowała chciałam coś porządnego.
Stary 2008-07-12, 20:13   #2684
ksh
Zakorzenienie

Może niskie osoby chcą złośliwością nadrobić fakt, że nie mogą na większość osób patrzeć z góry?

A tak serio - bujda, tu wzrost nie ma nic do rzeczy
e veux seulement oublier
Et puis je fume

Stary 2008-07-12, 20:13   #2685
szarmancka
Raczkowanie

sydunia w tamtym roku ok. 400pln mam nadzieje, ze w tym tez tyle

Cytat:
Napisane przez Nikaa1990 Pokaż wiadomość
Mnie wczoraj spotkalo to samo ^^ Ale schowałam się pod daszkiem od monopolowego
niestety ja nie miałam gdzieprzyznam sie szczerze ze sie troche balam...ze mnie gdzies porwie ten wiatr...jeszcze nigdy tak szybko nie zmokłam

Dzisiaj miałam za darmoche saune, taki upał...a burzy zadnej nie bylo, nawet deszczu...co sie dzieje z ta pogoda

Cytat:
Dzięki za ten wierszyk Może w końcu się nauczę XD
A akurat z 9 nie mam problemów...Znasz metodę mnozenia X9 na palcach?
w podstawowce, chyba w pierwszej klasie nauczyla mnie kolezanka i pamietam do dzis...zawsze na matmie tak licze a w podstawowce nauczcielka sie denerwowala, ze w taki sposob uczymy sie x9

A z polakiem..z włsnym tematem to u nas nauczycielka poinformowała nas po wystawieniu ocen. Jak zwykle u niej bywa zawsze zapomina...sprawdziany potrafi trzymac, a raczej sprawdzac minimum miesiąc, zazwyczaj trzyma 2-jak piszemy kolejny oddaje nam poprzedni. Ale ona jest nauczycielem i jej mozna...nam niestety nie...

shewa moja mama robila kotlety na taki wyjazd i ona nie owijala w folie tylko po usmazeniu, wlozyla do garnka...to sie gotowalo, potem wlozyla to wszystko do sloika a ten tluszcz czy to coś co w garnku zostalo wlewala tez do sloika i odracala na dekielek.w taki oto sposob mialo sie niby nie zepsuc...i chyba nie zepsulo, bo siostra zjadla ze smiakiem.nie wiem, czy wiesz o co chodzi

a burzy się boje, ale najbardziej w nocy.
szarmancka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-12, 20:19   #2686
Neszikaa
Zadomowienie

Cytat:
Oj tak... drewno, łyko, korek.. genialne :sciana:
Dzisiaj na cmentarzu sie zastanawialismy czy to co wyrosło to chryzantema cioci. A tato mowi ze przeciez nie ma kwiatów.
A ja po wczorajszej nauce biologi stwierdziłam ze to moze dopiero gametofit, albo sporofit i przy nastepnym pokoleniu wyrosnie Nie musze mowic jak na mnie rodzice patrzyli
A chyba pojde na kurs z indexu, bo prowadzi moja babka od biologi a z nia wszystko rozumiem, swietnie tłumaczy Albo mam jeszcze drugi do wyboru na Collegium Medicum...
nie mozna miec zajec indexu z nauczycielem, ktory cie uczy w szkole. Jest jeszcze druga babka z I LO, no niby ma duza wiedze, ale jak dlamnie to przynudzala. Stwierdzilam, ze index to strata kasy i za rok nie zamierzam chodzic.
Takes just a touch to drop a stop
On the top of the world.

Wakacje
Neszikaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 20:23   #2687
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Cytat:
Nawet mi ne przypominaj XD Wczoraj do mojego pokoju wleciał wielku szerszeń Zwiałam stamtad ile sił w nogach XD

Cytat:

...ja się boję dżdżownic
Ja mam z Bosha

UUU... to pewnie ciocia przez kilka kolejnych dni niezbyt chętnie na czymkolwiek siadała

Cytat:
Ja sobie zakupiłam Mante MH-02. Przetestowałam ja na szybkiego już i ... nagrzewa sie błyskawicznie, prostuje z tego co widze też o niebo lepiej niz moje poprzednie gówienko wiec ogolnie jestem zadowolna. Nie mam wielkich loków wiec na szczescie nie potrzebuje wiekszych cudów

Ksh O matko w pupe ? Nieźle, mnie raz ugryzła w srodku ucha, a raz mi sie usadowiła we włosach i załatwiła mi palec jak myłam A mojego kuzyna ugryzła w... to coś po przeciwnej stronie pupy

Organizm O kurde ale ze mnie tłuk czasami Niedaleko Birmingham bede
Ja w sumie nie wiem czy to moje rozłozenie jest dobre czy nie, ale mam nadzieje ze dam rade. W życiu sie na tyle nie pakowałam wiec wiecie A walizke mam chyba w miare lekką

Aaaa zaraz meczyk
Takiego określenia to jeszcze nie słyszałam

Cytat:

Co o tym sądzicie?

Czy ja wiem... "przelecialam" sobie w mysli po wszystkich znajomych i u niektórych się sprwdza, a u niektórych nie
Cytat:
Napisane przez szarmancka Pokaż wiadomość
Dzisiaj miałam za darmoche saune, taki upał...a burzy zadnej nie bylo, nawet deszczu...co sie dzieje z ta pogoda

A z polakiem..z włsnym tematem to u nas nauczycielka poinformowała nas po wystawieniu ocen. Jak zwykle u niej bywa zawsze zapomina...sprawdziany potrafi trzymac, a raczej sprawdzac minimum miesiąc, zazwyczaj trzyma 2-jak piszemy kolejny oddaje nam poprzedni. Ale ona jest nauczycielem i jej mozna...nam niestety nie...
A u mnie dzisiaj caly dzień pada Juz wolę jak jest gorąco
Co do polskiego to mam identycznie...Tzn z tą psorką...

30.37.45
75.74.50
Stary 2008-07-12, 20:25   #2688
szarmancka
Raczkowanie

Cytat:

Co o tym sądzicie?

ja do najnizszych nie naleze, a tez bywam złosliwa.

a prostownicajaka s z MPM .. rok ma, niby temperature moge ustawic, ale i tak niszczy włosy
Stary 2008-07-12, 20:38   #2689
shewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neszikaa Pokaż wiadomość
nie mozna miec zajec indexu z nauczycielem, ktory cie uczy w szkole. Jest jeszcze druga babka z I LO, no niby ma duza wiedze, ale jak dlamnie to przynudzala. Stwierdzilam, ze index to strata kasy i za rok nie zamierzam chodzic.
Kurde szkoda, bo gdybym miała chodzic to własnie tylko ze wzgledu na nia.
Na CM kurs jest tańszy ALE od stycznia po 6h dziennie w weekendy

Cytat:
ja do najnizszych nie naleze, a tez bywam złosliwa.

a prostownicajaka s z MPM .. rok ma, niby temperature moge ustawic, ale i tak niszczy włosy
To dobrze ze jej nie kupiłam, bo i tak mam włosy zniszczone. A zastanawiałam sie nad nia
Chociaz ja włosów raczej codziennie prostowac nie bede

Cytat:

shewa moja mama robila kotlety na taki wyjazd i ona nie owijala w folie tylko po usmazeniu, wlozyla do garnka...to sie gotowalo, potem wlozyla to wszystko do sloika a ten tluszcz czy to coś co w garnku zostalo wlewala tez do sloika i odracala na dekielek.w taki oto sposob mialo sie niby nie zepsuc...i chyba nie zepsulo, bo siostra zjadla ze smiakiem.nie wiem, czy wiesz o co chodzi

Hmmm ja wiem tyle że jak sie usmarzy i zawinie w folie to tez sie nie zepsują Poza tym to jest kwestia kilku godzin, potem to wyląduje w lodowce
Ale to w słoikach to leciało?? To mi by było podejrzewam za ciezkie. A tak w foli to lżejsze napewno
Stary 2008-07-12, 20:43   #2690
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, polskiego ustnego w żadnym wypadku się nie bójcie!
Weźmiecie temat, który Wam odpowiada, ładnie opracujecie i po krzyku.
Nauczyciele nie są znowu tacy surowi na ustnym.
A zresztą wynik będzie tylko potrzebny na polonistykę, więc...
Kurde,a ja patrzyłam socjologię u siebie w mieście na Uniwersytecie i nie wiem czy dobrze zrozumiałam,ale polski jest wliczany

Cytat:
Nie znałam tego
Ale nigdy (nawet w podstawówce) nie miałam problemu żeby w kolejnosci zapamiętać planety ^^ Więc nie było mi potrzebne

EDIT:
Już widzę jak teraz wszystkie wizażanki siedza przed monitorem i wyginają sobie palce u rąk

Jakbyś zgadła

Cytat:

Ja sie boje burzy I pająków

Aaaa kupiłam sobie prostownice w koncu porządną Ucieszyłam sie jeszcze bardziej jak weszłam na allegro a tam widze ceny 79, 69, 50, a ja dałam 39
Ja mam prostownicę Remingtona, od 3 lat używam, przez 2 lata nałogowo,prawie codziennie i jestem zadowolona zarówno z jej działania jak i stanu włosów Mogę z czystym sumieniem polecić
A co do jedzenia to może spróbuj rzeczy typu kotlety,wędliny itp. zapakować hermetycznie? W niektórych sklepach mają taką usługę. Moja mama zawsze tak robi jak wysyła różne pyszności

Cytat:

Co o tym sądzicie?

Ja mam 171cm. Więc do niskich nie należe i złośliwa nie jestem
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 20:45   #2691
szarmancka
Raczkowanie

shewa właśnie, właśnie ... ty lecisz, a ona autobusem jakies 26 godzin jechała.
prostownica zła nie jest, ale ja włosy to mam takie 'inne'..puszyste, sianowate i one nie lubią jak się 'coś' z nimi robi...o lokach moge zapomniec, prostownica jeszcze coś zdziala...
najlepsze sa te na pare prostownice ... w salonach fryzjerskich włosy są lśniące i proste...mmm

chce mecz, a nie jakies filmidło
Stary 2008-07-12, 20:58   #2692
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Jakbyś zgadła

Cytat:
shewa właśnie, właśnie ... ty lecisz, a ona autobusem jakies 26 godzin jechała.
prostownica zła nie jest, ale ja włosy to mam takie 'inne'..puszyste, sianowate i one nie lubią jak się 'coś' z nimi robi...o lokach moge zapomniec, prostownica jeszcze coś zdziala...
najlepsze sa te na pare prostownice ... w salonach fryzjerskich włosy są lśniące i proste...mmm

chce mecz, a nie jakies filmidło
To chyba głównie zasługa fryzjera, a nie prostownicy. Pamiętam, że chyba na bal z okazji zakończenia gimnazjum byłam u fryzjera by wyprostować wloski... dokladnie się przygladłam jaką ma prostownicę - taka sama była w sklepie za ok 60 zł! Nie pamiętam jaka firma niestety. No a moje wlosy byly idealnie proste, gładkie i lśniace...

30.37.45
75.74.50
Stary 2008-07-12, 21:19   #2693
szarmancka
Raczkowanie

Cytat:

To chyba głównie zasługa fryzjera, a nie prostownicy. Pamiętam, że chyba na bal z okazji zakończenia gimnazjum byłam u fryzjera by wyprostować wloski... dokladnie się przygladłam jaką ma prostownicę - taka sama była w sklepie za ok 60 zł! Nie pamiętam jaka firma niestety. No a moje wlosy byly idealnie proste, gładkie i lśniace...

Też racja.Ale fajnie tak bez ładowania kosmetyków, tylko z odżywką wyprostwać włosy i mieć ładne i proste...chociaż nie wiem, czy nie ładowały mi jakiś specyfików...
ale ..., tata ostatnio mi mówił, że teraz jest moda na naturalne włosy a nie jakies prostowanie..
Stary 2008-07-12, 21:27   #2694
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Cytat:
Też racja.Ale fajnie tak bez ładowania kosmetyków, tylko z odżywką wyprostwać włosy i mieć ładne i proste...chociaż nie wiem, czy nie ładowały mi jakiś specyfików...
ale ..., tata ostatnio mi mówił, że teraz jest moda na naturalne włosy a nie jakies prostowanie..
Noo..tak :P zależy jakie się ma te naturalne :P Bo ja w moich czarnych rozwichrzonych tak niezbyt wygladam ^^

30.37.45
75.74.50
Stary 2008-07-12, 21:29   #2695
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde,a ja patrzyłam socjologię u siebie w mieście na Uniwersytecie i nie wiem czy dobrze zrozumiałam,ale polski jest wliczany
Ale ustny?

Cytat:
Ja mam prostownicę Remingtona, od 3 lat używam, przez 2 lata nałogowo,prawie codziennie i jestem zadowolona zarówno z jej działania jak i stanu włosów Mogę z czystym sumieniem polecić
Ooo, ja też mam remingtona. Od roku używam. Kosztowała jakieś 80zł. i jak na tę cenę, jestem bardzo zadowolona.

Stary 2008-07-12, 21:31   #2696
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:

a nie masz w normalnym bagażu trochę wolnego miejsca?
w ogóle to radzę poważyć wszystko dokładnie, żeby na lotnisku nie okazało się, że musisz coś zostawić

Cytat:
Napisane przez grudniowa-szatynka Pokaż wiadomość
Babka od niemieckiego z mojej szkoły mówi, że z przyjacielem się zawsze dogadasz a język wroga trzeba znać
mi tak w domu mówią jak się niemca nie chcę uczyć tzn tą część z wrogiem

Cytat:
Napisane przez organizm Pokaż wiadomość
Nie jesteś sama, muszę się nauczyć tego wierszyka
Co do mnożenia mam jeszcze jeden sposób.
Chcemy pomnożyć np. 5 * 9, więc mnożymy 5*10 i odejmujemy tę cyfrę inną od 9 (w tym wypadku 5) i wychodzi nam 45.
Mam nadzieję że zrozumiałyście moje tłumacznia
ja tak liczę tzn niby w głowie mam od razu wynik, ale tak sobie i tak sprawdzam zawsze

Cytat:

Ja mam nie wiem jaką prostownicę Bo jak byłam w podstawówce, to koniecznie chciałam mieć karbownicę. I kupiłam taką z wymiennymi wkładkami, gdzie prostownica też jest. Tylko że ona się do niczego nie nadaje i tylko leży gdzieś w szafie

Jak byłam mała, to mi wleciała za bluzkę i ugryzła w kilku miejscach na plecach długo trwało zanim mnie uspokoili później.

W ogole zauważyłam, że teraz te robactwo jakieś zmutowane lata

Cytat:

Co o tym sądzicie?

Hmmm prawie każdy nauczyciel, któego spotkałam w swym życiu, jeśli był niski i gruby, to był złośliwy

Cytat:
sydunia w tamtym roku ok. 400pln mam nadzieje, ze w tym tez tyle

i ile dni pracowałaś?

ja jak w nocy burza, to z reguły nie słyszę nie wiem jak ja śpię, bo ja naprawdę mało w nocy słyszę
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 21:35   #2697
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
ja jak w nocy burza, to z reguły nie słyszę nie wiem jak ja śpię, bo ja naprawdę mało w nocy słyszę
Może po prostu masz szczelne okna ?

EDIT:
Dziewczyny, a które dokladnie te prostownice z Remingtona macie?
http://www.pl.remington-europe.com/c...ton-europe.com

30.37.45
75.74.50
Stary 2008-07-12, 21:41   #2698
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
Może po prostu masz szczelne okna ?

EDIT:
Dziewczyny, a które dokladnie te prostownice z Remingtona macie?
http://www.pl.remington-europe.com/c...ton-europe.com

Moja wygląda () jak ta http://www.pl.remington-europe.com/c...ton-europe.com

Stary 2008-07-12, 21:43   #2699
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

Fryzjerki spryskują włosy przed sprostowaniem czyms takim w płynie, jakąś odżywką dlatego są takie boskie niestety drogie cholerstwo.
Ja mam prostownicę philips pro ceramid jade, jest świetna, ale rzadko używam bo i tak mam suche włosy bez niej.

U mnie osy mają gniazdo w kominie! Tzn miały rok temu, a teraz jeszcze żadnej nie widziałam, wiec chyba ostatecznie się wyniosły. Jak z kimś wieczorem gadałam na gg to musieli się przyzwyczajać do niewyjaśnionych długich przerw kiedy wybiegałam z pokoju

Ale się uśmiałam dziewczyny Oglądałam 'Jej wysokość Afrodyta'. Nie wiem czemu ludzie mówią ze humor Allena jest ciężki (?), to są chyba jedyne komedie które mnie śmieszą polecam.
Stary 2008-07-12, 21:44   #2700
szarmancka
Raczkowanie

Cytat:
Noo..tak :P zależy jakie się ma te naturalne :P Bo ja w moich czarnych rozwichrzonych tak niezbyt wygladam ^^
ja nawet nie umiem okreslic dokladnie koloru moich włosów, raz sa brazowe, raz jakies bez koloru tzn. szare.., czasami widac cos rudawego...musze chyba kupic farbe i zrobiic z nimi porzadek... jak nie prostuje to robie sobie kitka, tylko grzywke prostuje i juz...
jak mam rozpuszczone wlosy to raczej juz wyprostowane

sydunia z racji tej, ze to sad moich rodziców to musiałam być codziennie.Wyszło jakieś 2 tygodnie(bez niedzieli oczywiscie)u nas 40gr za 1kgz cena to roznie od 30gr do 50 gr...w naszym rejonie.

Raz mi sie zdarzyło nie obudzić sie w nocy w czasie burzy...byłam wymęczona zbieraniem truskawek i goszczeniem mojej rozwydrzonej kuzynki...spałam jak zabita.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości