|
|
#2671 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009... :)
Cytat:
Co do mnożenia mam jeszcze jeden sposób. Chcemy pomnożyć np. 5 * 9, więc mnożymy 5*10 i odejmujemy tę cyfrę inną od 9 (w tym wypadku 5) i wychodzi nam 45. Mam nadzieję że zrozumiałyście moje tłumacznia Cytat:
Tylko że ja nie mam jedzenia, a to niestety swoje waży. Na ile w ogóle lecisz?? I dokąd jeśli mogę wiedzieć
|
||
|
|
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I na normalny 15. Wymiarami mysle ze sie zmieszcze, mam miec 55x40x20 max. Normalnie torba spełnia wymiary, ale jak sie wypcha to ją potem zmierze jeszcze. O wage sie w sumie tak nie martwie bo to moje jedzenie suche to mi zajmuje 3kg ![]() A lece na miesiąc do Anglii Jak bede wracac to miejsca bede miała wiecej, wiec ciuchow napakuje wiecej Wrazie co wpakuje do TŻ
|
|
|
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
Grudniowa, ja na pewno będę liczyć
Na sprawdzianach z maty najwięcej miałam właśnie "głupich" błędów. A to minusy mi się poprzestawiały, a to 4x8 było 24 i takie tam
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tak czytam te wasze sposoby na nożenie to jestem wniebowzieta ze nie zdaje matury z matmy
![]() Chociaz moja biologia nie lepsza |
|
|
|
#2675 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pamiętam taką śmieszną<?> sytuację: weszłysmy z kumpelą do piekarni po drozdzówki. Ja kupilam sobie tą taką tartę z budyniem i owocami. Wychodzimy no i zaczynamy jeść.. I nagle koło mnie przelatuje osa a ja co? panika!!! Odskoczyłam w tył i wleciałam na jakiegoś faceta Wtedy jeszcze większa panika i chlast! Tarta wylądowała na spodniach...na szczęście moich![]() ![]() ![]() Nie no jak sobie to przypomnę... A co do prostownicy...ja zainwestowałam w taką za 200 zł.. i tak i tak nie mogę o niej powiedzieć, ze jest rewelacyjna Cytat:
Ja tam Niemcow lubię, a jak widzę jakiekolwiek przejawy niemiecko-polskiej nienawisci, to aż mi się w srodku gotuje
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
Nika Oj os to ja sie niestety tez boje
Zawsze w panike i w pisk A w domu to sie zamykam w pokoju z kotem I lookam na kontrole z gazetą w reku co jakies 20 minut O dziwo odkad jest ciepło tylko raz mi cos wleciało I tak dobre 6h siedziałam zamknieta w tym pokoju bo bałam sie wyjsc |
|
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a jakiej firmy te Wasze prostownice?
![]() Nika, moją ciocię kiedyś osa w pupę ugryzła Chciała usiąść na leżaku (ciocia ), a tam już osa jej miejsce zajęła ![]() ...ja się boję dżdżownic ![]() Jak byłam mała to myślałam, że mi wejdą na buty, gdy przechodziłam obok ![]()
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam to trochę inaczej rozbite, bo w sumie też mam 25kg ale mam 5 i 20 i w sumie dobrze, bo moja torba waży 15kg, z czego sama walizka ma 5kg ![]() grudniowa, z tym liczeniem do 100 na kalkulatorze to zawsze się babka z matmy śmieje jak ktoś jest w odpowiedzi albo przy tablicy i se liczy na kalkulatorze 4*4
|
|
|
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
Oj...a ja uwielbiam burzę
![]() Niedawno przeszla taka, mmm
|
|
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie zakupiłam Mante MH-02. Przetestowałam ja na szybkiego już i ... nagrzewa sie błyskawicznie, prostuje z tego co widze też o niebo lepiej niz moje poprzednie gówienko wiec ogolnie jestem zadowolna. Nie mam wielkich loków wiec na szczescie nie potrzebuje wiekszych cudów
![]() Ksh O matko w pupe ? Nieźle, mnie raz ugryzła w srodku ucha, a raz mi sie usadowiła we włosach i załatwiła mi palec jak myłam A mojego kuzyna ugryzła w... to coś po przeciwnej stronie pupy ![]() Organizm O kurde ale ze mnie tłuk czasami Niedaleko Birmingham bede ![]() Ja w sumie nie wiem czy to moje rozłozenie jest dobre czy nie, ale mam nadzieje ze dam rade. W życiu sie na tyle nie pakowałam wiec wiecie ![]() Aaaa zaraz meczyk
|
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam ostatnio czyjąś opinię, iż niskie osoby są złośliwe.
![]() Co o tym sądzicie? ![]() (Ja jestem niska i złośliwa. Czasem. :dibalek
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubie być złośliwa, ironia jest cudowna Albo wypominac ludziom rozne rzeczy. Chociaz nie ukrywam ze to w wiekszosci w zartach. Jak ktos mnie zna to rozumie te moje złośliwości
|
|
|
|
|
#2683 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja mam prostownicę z Babyliss Pro, kupowaną w salonie fryzjerskim, bo po mojej ostatniej która w ogóle nie prostowała chciałam coś porządnego. |
||
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
Może niskie osoby chcą złośliwością nadrobić fakt, że nie mogą na większość osób patrzeć z góry?
![]() A tak serio - bujda, tu wzrost nie ma nic do rzeczy
|
#2685 | ||
|
Raczkowanie
|
sydunia w tamtym roku ok. 400pln
mam nadzieje, ze w tym tez tyle ![]() Cytat:
przyznam sie szczerze ze sie troche balam...ze mnie gdzies porwie ten wiatr...jeszcze nigdy tak szybko nie zmokłam![]() Dzisiaj miałam za darmoche saune, taki upał...a burzy zadnej nie bylo, nawet deszczu...co sie dzieje z ta pogoda ![]() Cytat:
a w podstawowce nauczcielka sie denerwowala, ze w taki sposob uczymy sie x9 ![]() A z polakiem..z włsnym tematem to u nas nauczycielka poinformowała nas po wystawieniu ocen. Jak zwykle u niej bywa zawsze zapomina...sprawdziany potrafi trzymac, a raczej sprawdzac minimum miesiąc, zazwyczaj trzyma 2-jak piszemy kolejny oddaje nam poprzedni. Ale ona jest nauczycielem i jej mozna...nam niestety nie...shewa moja mama robila kotlety na taki wyjazd i ona nie owijala w folie tylko po usmazeniu, wlozyla do garnka...to sie gotowalo, potem wlozyla to wszystko do sloika a ten tluszcz czy to coś co w garnku zostalo wlewala tez do sloika i odracala na dekielek.w taki oto sposob mialo sie niby nie zepsuc...i chyba nie zepsulo, bo siostra zjadla ze smiakiem. nie wiem, czy wiesz o co chodzi![]() a burzy się boje, ale najbardziej w nocy.
|
|
|
#2686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2687 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zwiałam stamtad ile sił w nogach XDCytat:
![]() UUU... to pewnie ciocia przez kilka kolejnych dni niezbyt chętnie na czymkolwiek siadała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Juz wolę jak jest gorąco![]() Co do polskiego to mam identycznie... Tzn z tą psorką...
|
|
#2688 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a prostownica jaka s z MPM .. rok ma, niby temperature moge ustawic, ale i tak niszczy włosy
|
|
|
#2689 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na CM kurs jest tańszy ALE od stycznia po 6h dziennie w weekendy ![]() Cytat:
Chociaz ja włosów raczej codziennie prostowac nie bede ![]() Cytat:
Poza tym to jest kwestia kilku godzin, potem to wyląduje w lodowce ![]() Ale to w słoikach to leciało?? To mi by było podejrzewam za ciezkie. A tak w foli to lżejsze napewno
|
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2690 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jakbyś zgadła Cytat:
![]() A co do jedzenia to może spróbuj rzeczy typu kotlety,wędliny itp. zapakować hermetycznie? W niektórych sklepach mają taką usługę. Moja mama zawsze tak robi jak wysyła różne pyszności Cytat:
Więc do niskich nie należe i złośliwa nie jestem
|
||||
|
|
|
#2691 |
|
Raczkowanie
|
shewa właśnie, właśnie ... ty lecisz, a ona autobusem jakies 26 godzin jechała.
![]() prostownica zła nie jest, ale ja włosy to mam takie 'inne'..puszyste, sianowate i one nie lubią jak się 'coś' z nimi robi...o lokach moge zapomniec, prostownica jeszcze coś zdziala... najlepsze sa te na pare prostownice ... w salonach fryzjerskich włosy są lśniące i proste...mmm ![]() chce mecz, a nie jakies filmidło
|
|
#2692 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
|
|
#2693 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też racja. Ale fajnie tak bez ładowania kosmetyków, tylko z odżywką wyprostwać włosy i mieć ładne i proste...chociaż nie wiem, czy nie ładowały mi jakiś specyfików...ale ... , tata ostatnio mi mówił, że teraz jest moda na naturalne włosy a nie jakies prostowanie..
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2694 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2696 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle to radzę poważyć wszystko dokładnie, żeby na lotnisku nie okazało się, że musisz coś zostawić ![]() Cytat:
tzn tą część z wrogiem![]() Cytat:
tzn niby w głowie mam od razu wynik, ale tak sobie i tak sprawdzam zawsze![]() Cytat:
Bo jak byłam w podstawówce, to koniecznie chciałam mieć karbownicę. I kupiłam taką z wymiennymi wkładkami, gdzie prostownica też jest. Tylko że ona się do niczego nie nadaje i tylko leży gdzieś w szafie![]() Jak byłam mała, to mi wleciała za bluzkę i ugryzła w kilku miejscach na plecach długo trwało zanim mnie uspokoili później.W ogole zauważyłam, że teraz te robactwo jakieś zmutowane lata ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja jak w nocy burza, to z reguły nie słyszę nie wiem jak ja śpię, bo ja naprawdę mało w nocy słyszę
|
||||||
|
|
|
#2697 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() EDIT: Dziewczyny, a które dokladnie te prostownice z Remingtona macie? http://www.pl.remington-europe.com/c...ton-europe.com
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja wygląda ( ) jak ta http://www.pl.remington-europe.com/c...ton-europe.com
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
Fryzjerki spryskują włosy przed sprostowaniem czyms takim w płynie, jakąś odżywką dlatego są takie boskie
Ja mam prostownicę philips pro ceramid jade, jest świetna, ale rzadko używam bo i tak mam suche włosy bez niej. U mnie osy mają gniazdo w kominie! Tzn miały rok temu, a teraz jeszcze żadnej nie widziałam, wiec chyba ostatecznie się wyniosły. Jak z kimś wieczorem gadałam na gg to musieli się przyzwyczajać do niewyjaśnionych długich przerw kiedy wybiegałam z pokoju ![]() Ale się uśmiałam dziewczyny Oglądałam 'Jej wysokość Afrodyta'. Nie wiem czemu ludzie mówią ze humor Allena jest ciężki (?), to są chyba jedyne komedie które mnie śmieszą polecam.
|
|
#2700 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak mam rozpuszczone wlosy to raczej juz wyprostowane ![]() sydunia z racji tej, ze to sad moich rodziców to musiałam być codziennie.Wyszło jakieś 2 tygodnie(bez niedzieli oczywiscie)u nas 40gr za 1kg z cena to roznie od 30gr do 50 gr...w naszym rejonie. Raz mi sie zdarzyło nie obudzić sie w nocy w czasie burzy...byłam wymęczona zbieraniem truskawek i goszczeniem mojej rozwydrzonej kuzynki...spałam jak zabita.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

Nienawidzę mnożenia x9 
W podreczny miałam wziazc to suche jedzenie, pare bluzek i tego kebaba dla TŻ... ALE mi sie to suche jedzenie ledwo mieści
Tylko że ja nie mam jedzenia, a to niestety swoje waży. Na ile w ogóle lecisz?? I dokąd jeśli mogę wiedzieć 

I pająków
Pamiętam taką śmieszną<?> sytuację: weszłysmy z kumpelą do piekarni po drozdzówki. Ja kupilam sobie tą taką tartę z budyniem i owocami. Wychodzimy no i zaczynamy jeść.. I nagle koło mnie przelatuje osa a ja co? panika!!!
Odskoczyłam w tył i wleciałam na jakiegoś faceta