|
|
#1711 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.III
Kurcze jak ja wam zazdroszczę tych zakupów itd. A ja praktycznie wszystko mam więc sobie tylko tak oglądam..
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1712 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Co do dopisania książeczek na 1 stronie jestem za, to bardzo przydatna informacja ![]() Ja ten kocyk na pewno zamówię z ali - moja koleżanka zamówiła i też mi mówiła że jest identyczny jak ten ze smyka ![]() Dzisiaj mnie jakaś duuuuża wena dopadła przebrałam pościel, posprzątałam w sypialni, zrobiłam pranie, wyprasowałam i w końcu rozliczyłam pity teraz już czas na relaks, myćko i tv
|
||
|
|
|
#1713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam w domu koty od urodzenia, są cudowne, kochane, ale ta sierść na ciuchach Rożek napewno kupię . Nie wiem jak teraz, ale te rożki usztywniane zwykle mają opcje wyjęcia tej wkładki usztywniającej
|
|
#1714 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dobry!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, takie piękne rzeczy wrzucacie, że ach Swoją drogą - odnośnie rożków. A to nie jest tak, że te usztywnienia są zazwyczaj po prostu wyciągane? I może taki rożek być zarówno usztywniany jak i nie? W każdym razie my taki mieliśmy. A i jeszcze w dodatku Wam zdradzę, że kilka (kilkanaście) razy posłużył nam też jako kołderka. I potwierdzam, że magnez wpływa na jakość snu. Od kiedy bardziej dbam o jego poziom, też lepiej śpię. Świetne efekty daje moczenie stóp na noc w wodzie z magnezem (tylko nie polecam, jeśli macie ranki na stopach). Jak macie jakieś objawy sugerujące niedobory magnezu, to spokojnie można podnieść dawkę, a potem ją powoli obniżyć do jakiegoś stałego poziomu, żeby podtrzymać. Na wypadek wątpliwości, ile magnezu można wziąć na dobę - skutkiem przedawkowania magnezu jest biegunka, więc dwa wnioski 1) jak czujecie jakieś przelewania w brzuchu po magnezie, to można się spodziewać, że już jesteście blisko 2) tak naprawdę przedawkowanie nie niesie skutków ubocznych, bo po prostu ten nadmiar jest wydalany (oczywiście jak sobie ktoś będzie robił czyszczenie jelit magnezem codziennie, to konsekwencje będą przykre, ale obstawiam, że raczej by Wam takie karkołomne pomysły do głowy nie przychodziły ). Nieco gorzej sprawa się ma z dodatkami, jakie są w tych tabletkach. Dlatego staram się nieco tego magnezu sobie przyswajać też innymi drogami transdermalnie i razem z wodą do picia (Muszynianka wróciła do łask).Dziś przede mną ciężka noc, bo nasze kocie panienki miały sterylki, a Tż pojechał do pracy na noc. Mam jakieś opory, żeby się w ogóle kłaść spać, bo czuję, że muszę pilnować tych ogonów moich biednych. Swoją drogą szkoda, że ludzie tak szybko nie dochodzą do siebie po operacjach... |
||||
|
|
|
#1715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Oddałam w zeszłym roku rodzinie w potrzebie większość rzeczy, został mi tylko fotelik, łóżeczko bez materaca i bujaczek . No i kocyki, ale to i starsze korzystają nieraz i większość różowa teraz wszystkie pościele, rożki, pieluchy, ręczniczki itp. muszę szukać, średnio się za to narazie zabieram...
|
|
#1716 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ogląda ktoś Barwy Szczęścia? ![]() Gratuluję weny, ja taką podobną miałam wczoraj. ![]() Camelitos, (tak a propos, jak można zdrobnić twój nick? :mysli: ) odnośnie kocyka, to tamten link jest już nieaktualny, dlatego podsyłam inny, który znalazłam. Zawsze patrzę na sprzedawców i feedbacki, więc ta opcja był najlepsza, a kocyki są identyczne. ---> https://pl.aliexpress.com/item/Natur...460.0.0.vjqNgI
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-03-07 o 19:40 |
|
|
|
|
#1717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Myślę, że chyba się to nie zmieniło.
|
|
#1718 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
:brawo: Bardzo lubię czytać twoje posty, są przesiąknięte mądrością i biją inteligencją.
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
Tak tak, ja miałam też wyciąganą wkładkę. Tylko teraz wiedząc, że i tak mi nie odpowiada nie będę kupować już tego usztywnianego bo szkoda, żeby leżało, jak i tak tego nie użyje.
|
|
|
#1720 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzięki za link Hehe skrócić to chyba do wielbłąda Camel |
|
|
|
|
#1721 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1722 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez bym chciała zeby mi sie zdarzały. Niestety czuje je bez ustanku ☹️. Nic sie nie polepsza. Ehh ja śpię pieknie. Ale nogi mi troszke tez drętwieją to znaczy mam takie uczucie czasami jak leżę. Oj od teraz czekają mnie USG co 8 tygodni zupełnie sie tego nie spodziewałam ale Z tego sie ciesze! Poród bedzie wywoływany i SN. Mowi ze na mięśniaka dostanę jakis zastrzyk ale jak obejrzała notatki to mowi ze jest z boku i niw powinien jakos przeszkadzać. Cytat:
Wszystko cudne ️ ️ ️. Zazdroszcze ze juz możecie kupować takie piękności! Nadrobię w kwietniu ![]() Cytat:
Jakie kolorki u nas w M&S tez takie dziecięce sukieneczki sprzedaja. W takich mocnych kolorach. Fajne na lato ![]() Cytat:
Czyli wszytsko pod kontrola! Super! Cytat:
Ehh ja kłade sie miedzy 20-21 i dosypiam spokojnie do 7:30 oczywiscie z kilkoma przerwami na siku. Poki co nie wiem co to bezsenność na szczescie. Maluszke mi chyba majstruje przy szyjce bo czuje takie dziwne uczucie tam w dole . No i zaczal sie dzis rozpychać przy mojej ranie od wyrostka bo tam kopie i mnie pobolewa tam wlasnie...
|
|||||
|
|
|
#1723 | |
|
Wtajemniczenie
|
Wielbłądzik?
Camelku, co przechodzi na Carmelku. ![]() Cytat:
|
|
#1724 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też łykam magne b6 i uzupełniam Muszynianka 😊 Głaski dla futer, dzielne pacjentki 😺 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1725 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Moja mała od wczoraj wieczora chyba szaleju się najadła bo z małymi przerwami cały czas kopie i do z różnych stron brzucha 😃 A tak wogole Pola gdzie jesteś ????? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet tutaj o tym pisałam, miała taki bardzo bardzo aktywny dzień teraz już coraz częściej tak ma ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1727 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1728 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wyobrażam sobie co będzie za kilka tygodni. Heh Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Głaski przekazane! Pacjentki dzielne i baaardzo głodne, ale dziś nie mogę im wiele dać. |
|
|
|
|
#1731 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to jestem całe średniowiecze z ruchami za wami, Dziewczyny.
A dzisiaj już 18t6d, ale Ela przecież też nie czuje.Ja mam glukozę pojutrze. Nigdy nie miałam, nie wiem jak to zniosę. Niby lubię słodkie, ale najbardziej boję się, że zwymiotuję.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-03-07 o 20:53 |
|
|
|
#1732 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1733 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam krzywa cukrowa do zrobienia 19.03
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1735 |
|
Zadomowienie
|
Cześć,
Podczytuje Was cały czas, ale jakoś chwilowo podłamałam się. Dostałam wyniki badań ALAT i ASPAT powyżej normy za m-c powtórka. Liczę, że to nie będzie cholestaza ciążowa :/ . Nie mam pęcherzyka żółciowego, więc ogólnie wątroba ma trochę gorzej. Póki co przechodzę na dietę lekkostrawną, a że początki są trudne detox od słodyczy, pizzy, mięsa tłustego itd. to też organizm musi się przestawić. Najważniejsze, żeby pomogło. Tak, że jakiś dołek mnie dopadł i powoli muszę jakoś się pozytywniej nastawić. |
|
|
|
#1736 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1737 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pasuje mi, bo jest całkowicie niegazowana Cytat:
ale raczej wstrzymam się do następnej aby ominąć okres podwyższonego zachorowania na grypę. Zobaczę.. albo pójdę 14.03 z rana, albo przed Świętami - wtedy będę się mieścić w widełkach 24-28tc ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
aby nie było to nic poważnego
|
|||
|
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
Ja doceniam to, że mam punkt pobrań u ginekologa.. I nie muszę chodzić do przychodni gdzie jest multum zarazkow
|
|
|
#1739 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny możecie mi napisać jak jest z zamawianiem na tym alli? Nigdy tego nie robiłam. Czy identyczne jak na allegro? Chodzi mi o to że jak zamówię u różnych sprzedawców to za każdym razem place koszt wysyłki i zamówienia będą przychodzić osobno? Oczywiście wiem ze na zamówienie trochę się czeka. Może głupie pytanie ale nie mam o tym zielonego pojęcia😂i jak najlepiej sprawdzić czy sprzedawca jest w porządku.
|
|
|
#1740 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

Może nam obojgu się poszczęści? 

Dlatego wszystko co milusie, puchate i designerskie odpada, bo po prostu będzie zaraz obkłaczone, oślinione i wymemłane kocimi kopytami.
ja już po up, jak zwykle mój dziecko nie współpracowalo 
Wyniki chyba ok, jak patrzyłam na normy to się mieszczę, więęęęc nie mam cukrzycy? Wyniki odpowiednio: 75, 103 i 100 - przed glukozą, godzinę po i i 2h po. Zua, Pola, co myślicie?

:brawo: Bardzo lubię czytać twoje posty, są przesiąknięte mądrością i biją inteligencją.

słabo śpię, bo ciągle drętwieją mi nogi
️
. No i zaczal sie dzis rozpychać przy mojej ranie od wyrostka bo tam kopie i mnie pobolewa tam wlasnie...

aby nie było to nic poważnego