|
|
#871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie
Cytat:
Ja marze o chłopczyku, taki fajny, malutki tyci tyci więc się ciesz jak będzie. Z synem za pare lat jeszcze będziesz mogła na dyskoteki chodzić:P
|
|
|
|
|
#872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja to będę młodą mamusią więc kto wie..... ale ja jednak wolałabym córkę.Jednak jak to mówi mój mąż " Co by nie było będę kochał jak swoje " oczywiście on to mówi w żartach..... A gdzie sie podziała Mishoko ?? Idę zaraz na pizzę bo mam chętkę....mam tylko nadzieję, że mnie nie zemdli |
|
|
|
|
#873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mężulek zabiera na pizzorke?:P Mischoko chyba nie ma dostepu do neta na weekendzie
|
|
|
|
|
#874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś strasznie tu cicho....co się z Wami dzieje laski??Oj się chyba dzieje dzisiaj |
|
|
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się prysznicowałam i czekam na Tż, po 22 przychodzi z pracy
POkaze Wam, jakie mi Tż kupił pizamki, w gruncie rzeczy ja chciałam takie, on chciał gorset i pończochy A ja chce mieć coś na wyjazd do Anglii do spania U mnie kosztuja 37 zł, a na allegro z przesyłką 46 zł...http://www.allegro.pl/item394507273_...yrafa_r_s.html Tylko koszulka jest cała różowa. Fajnie leżą
|
|
|
|
#876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
A jak materiał się sprawuje?KOszule nocne też były A najlepsza firma, zobaczyłam jak przyszłam do domu...Vienetta Secret chyba podróbka Victoria's Secret:P
|
|
|
|
#878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo możliwe....to tak jak kiedyś był nie wiem czy pamiętacie ADIDOS Materiał....W sumie ok nie rozciągnął się w sumie ani trochę(przynajmniej mój) ale się tak jakby troszkę "zmechacił" jednak nie wykluczam, że wyprałam z czymś od czego się tak porobiło.
|
|
|
|
|
#879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamietam Adidosa...Ja nie miałam na szczęscie nic z tej kolekcji
|
|
|
|
|
#880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Budź go i niech Cie zabiera na pizze!!!Obiecał w końcu
|
|
|
|
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
ale my byliśmy już....Tylko jak zjedliśmy to niestety musieliśmy się szybko ewakuować bo zaczęło mnie mdlić.....w sumie ponad godzinę nas tylko nie było....najadł się i śpi....
|
|
|
|
#883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no faktycznie Cie nie było byłaś wtedy pewnie, kiedy ja się prysznicowałam![]() edit:ja zmykam, Tż idzie...dobranoc
|
|
|
|
|
#884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak właśnie wtedy...papa
|
|
|
|
|
#885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak w ogóle to chciałam się z Wami przywitać dziewczynki! Ależ mnie rozleniwił ten weekend! Ja nie wiem, jak ja jutro wstanę do pracy... No, ale na razie o tym nie myślę. Przecież jeszcze cała niedziela przed nami! Buziaki!
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
jaka dzisiaj fajowa pogoda
jestem ciekawa co Tż wymyśli![]() wczoraj bylismy w Pizza Hut i Ikea jeszcze zwiedzilismy inne sklepy przyjechałam mega najedzona piłam jeszcze kawe mrożona ale nie była zbyt dobra ![]() Alkamor pisałam że by chciała mieć córeczkę a Domi synka ![]() Ja chce córeczke moj Tż też |
|
|
|
#887 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie dziewczyny z GANGU - poranno-niedzielnie. U nas pogoda zdechła, słońca zero, za to chmury coraz większe nadciągają. No ale my nic w planie na dzisiaj nie mieliśmy-typu wyjazd czy rowery, bo mój tż skrobie ściany przed malowaniem w pokoju, a ja własnie biorę się do pracy. Po południu szybki obiadek i wypad na cmentarz, a do wieczora znowu praca. I tak nam zleci niedziela.
Ja też na rozstępy polecam krem z firmy Mustela-super, tylko cokolwiek cena porażająca!
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
Witam a ja wam nic nie odpize bo ledwo na oczy patrze ale musze z rana sie odezwać że zyje że całą z tej parapetówy róciłam.
Do 23 siedzielismy w domu potem właścicielka mieszkania która rodzi za oik 2 tyg bo ma termin na 25 lipca ![]() moim aytem na dwa kursy zawiozła nas do Darlówka, bylismy na plazy na namiotach potem przy latarni -tam jest dysko a potem zostawilismy z mężem wszytskich i poszlismy do apollo- na dancing... to jest hotel 4 **** i w dodatku nad samym brzegiem morza, było zajefajnie!!!! O 3 rano taxa wrócilismy do domu a auto zostało w darłowie i musze busem sie tłuc żeby kluczyki odebrac ;p pa ide sie prysznicowac... a kacora mam mordercę
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny!!
Nie chcialo mi się dziś zwlec z lóżka po wczorajszej wizycie przyjaciól ( i kilku drinkach mam nadzieje, że @ nie bedzie mi jutro tak douczać, bo na razie trochę mnie pobolewa podbrzusze Domi, piżamka słodka Alkamor, nie mogę się doczekać, kiedy wkleisz fotki usg swojej dzidzi No nic, zmykam dziewczyny, muszę doczytać kodeks pracy na jutro do pracy....bleee
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
Ej dziewczyny! Co jest z tymi facetami? Wyobraźcie sobie, że mój właśnie się mnie pyta, czy jedziemy na tor cartingowy. Powiedziałam, że nie, bo jest ponad 30 stopni i nie mam ochoty prażyć się na słońcu. To wiecie co zrobił? Pojechał sam! Dupek jeden!
Popołudniu jedziemy z moimi rodzicami na imieniny do mojego wujka za Lublin i ja niby mam prowadzić. Nie jeździłam praktycznie jakieś 7 lat, poza tym kiedyś miałam wypadek, jak ja prowadziłam i panicznie boję się siadać za kierownicą. Wiem, że muszę się wreszcie odważyć, bo samochód znacznie ułatwiłby mi życie , zwłaszcza teraz. Ale nie potrafię się nie denerwować jakoś...
|
#891 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ostatnio widziałam tylko plamkę na ekranie.Ale myślę sobie, że teraz jak mam iść w piątek i mam posłuchać serduszka to może dostanę jakąś "fotkę" malucha ??
|
||
|
|
|
#892 |
|
Raczkowanie
|
U nas właśnie mocno pada, oddam "królestwo" za upał!
Ale mam znowu doła. Wyobraźcie sobie że moja psiapsiólka która jest od troszkę więcej niż dwóch lat mężatką (w tym samym wieku co ja) urodziła dzisiaj drugie dziecko-córeczkę, starszy jej syn ma 17 miesięcy. Ja jej naprawdę nie zazdroszczę ale dlaczego jedni mają od razu a inni muszą czekac latami-przecież my jesteśmy już ponad 12 lat po ślubie??? Jakby któras chciała pogadać to podaję swój nr gg- 3433917-prosze puknąc do mnie abym przeszła na forum GANGU-pozdrawiam.
|
#893 |
|
Zadomowienie
|
Proszę bardzo gdzie pouciekały staraczki
Nakryłam Was i chcę się dołączyćjakie testy sie zdaje zeby dołaczyć do gangu
|
|
#894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihihihiiiii test tzw. lojalności pod tytułem NIE WYDAJ NAS ps. pogoda była dupna więc wróciliśmy wcześniej a teraz na wódkę idziemy ja w środę @ chyba, pić czy nie pić oto jest pytanie
|
|
|
|
|
#895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzis jestem nie do zycia morderca mnie morduje tylko tak sie dręczy ze mna a jadłabym za dwóch a teraz będę wybierała zdjęcia slubne aby powiększyc i w antyramy włozyc i na ściany bo w koncu musze wam te moje polalowane pokoje pokazać!!!
|
|
|
#896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez mam dostac @ jakoś niby 14-15 tylko że ostatni ylk sie 9 dni przesunął i teraz tez może tak byc bo kasia muswiła że skoro tempka tak wskazuje to była owulka czyli @ powinna być po 18 lipca? jak mi sie uda to wam pokaże wykres bo jest taki szalony że szok musze go wydrukowac i zeskanowac chyba że znacie jakies strony gdzie wpisze jeszcze raz tempki i wam linka podam?
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
Z GRUBSZA RZECZ UJMUJĄC WEEKEND MINĄŁ TAK
![]() ps. ja o kaca się nie martwię ;P ale wiecie gdyby zdarzył się cud nad Odrą to raczej pić nie powinnam prawda- hihihiiiii
|
|
|
|
#898 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co slychowac?? My dzis po basenie mam stwierdzila ze moj TZ nie ma w sobie odrobiny czulosci dla mnie wiec fajnie jest wlasna matka widzi co u corki sie w malzenstwie dzieje Boli mnie kregoslup kurde sypie sie no nic starosc nie radosc ![]() Bylam na ziolowej saunie oczyscilam sie solarke zaliczylam i poplywalam do tego masaze wodne wiec dogodzilam sobie ile sie dalo Wlasnie chopaki spia a ja rozpracowuje PInacolade i w nosie mam ze pije sama hehehe Gab dopiero focie zobaczylam fajowe i widac ze sie kochacie |
|||
|
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
Załozyłam konto na 28dni juz drugi raz;p bo płacic nie chciałam ale zobaczymy za miesiac, nie wiem czy ida wam sie wejsc w mój wykres ale takich temperatów to ja nie widziałąm u nikogo
, organizm mój oszalał![]() http://28dni.pl/madziwniaP/wykresy/2008-06-14
|
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hihi z tego co widze to zaciskamy dziewczynki kciuki zaciskamy slonko a kiedy @ LAseczki ja zdjecia z basenowa na NK wrzucilam Asiu juz ciebie do GG dodaje ![]() Dla laseczek ktore wladaja jezykiem angielskim polecam stronke i film ktory wlasnie ogladam hihi http://www.watch-movies.net/movies/wall-e/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.

Mdłości mnie czasem dopadają ale jeszcze nie zwróciłam nic, że tak powiem.Pomimo wszystko nie są przyjemne
więc się ciesz jak będzie. Z synem za pare lat jeszcze będziesz mogła na dyskoteki chodzić:P

A ja chce mieć coś na wyjazd do Anglii do spania

a teraz będę wybierała zdjęcia slubne aby powiększyc i w antyramy włozyc i na ściany bo w koncu musze wam te moje polalowane pokoje pokazać!!!