|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie
mi dzisiaj jest smutno ze jeszcze nie jeste w ciazy.Bylam pewna ze o tym czasie juz bede w ciazy i ze od wrzesnia zaczniemy wszystko kupowac a tu klops
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Blondynka fajowe kolory, prosimy więcej zdjęć gadżetów
![]() Kasia to bierz się za mężulka dziś nie ma on odwrotu dziś
|
|
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia lekarzowi się nie odmawia.Bierz się dzisiaj za męża
![]() ![]() domi Ty żeś się strasznie agresywna dla Tego swojego TŻta zrobiła blondynka taki kolor ścian zawsze chciałam mieć ale jak mieszkałam jeszcze w domu to nie było sensu tak malować bo pokój był nie za duży a teraz sie mężowi nie podoba i jeszcze jedno...czy ten żyrandol to nie był przypadkiem w Castoramie kupowany??A mi się tak strasznie nic nie chce, że nawet mężowi obiadu nie zrobiłam.Po prostu nie mam siły,zresztą dopiero co wstałam, bo ucięłam sobie drzemkę
|
|
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak w castoramie a kolor mi sie srednio podobal natomiast Tż bardzo
|
|
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, nie smuć się, niedługo dzieciata będziesz
![]() oj Kathi, to pewnie dziś wieczorem nie będzie Ciebie na wizażu, ale wybaczamy a ja mam dziś dzień na porządki, kuchnie wysprzatałam, ale teraz na spacer z psiakiem (i męzem) i po zakupy na weekend
|
#847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NIe mów Ala, że teraz Ty rozumiem Cię, bo ja to dopiero miałam perypetie ostatnio
|
|
|
|
|
#848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie....to byłoby nic!! wrócił pijany do domu wcześniej jeszcze poszedł do swojego braciszka.Dzwonił do mnie wcześniej i mówił żebym poszła tam ale ja powiedziałam, że nie idę bo się nie najlepiej czuję!!!!No to właśnie widać jak mu zależy.Jak ja nie chciałam iść to on poszedł sam, u*******ił się...a teraz śpi.Tylko mnie wkur....i poszedł w kime.A ja miałam nadzieję, że może na pizzę pójdziemy!!już nie wspomnę o tym, że jutro na 6 ma jazdy!!!Boże jak on mnie denerwuje!!!Nawet się palant nie zapytał co mi jest, jak się czuję...nic kur....NIC!!! ![]()
|
|
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedna I w dodatku każdy ma inne wady. Widziałaś jak mój wariował ostatnio...I już mysli, że wszystko dobrze, jak dawniej...Pewnie Ci jutro powie, ze dzwonił za Tobą, żebyś przyszła ![]() Mi bardzo wolno internet chodzi. Po 22 ma przyjśc mój Tz, jestem w dalszym ciągu dla niego oziębła |
|
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
Wieczór mam po prostu tak ze***isty, że lepiej nie mówić.Dzwoniła już jego matka i się pytała czy dotarł bo chyba musiała go widzieć i powiedziała, żebym mu przekazała,że jutro od niej zbierze....opier***.Nawet nie wiem co mam ze sobą zrobić...spać mi się nie chce bo w dzień się zdrzemnęłam.FUCK!!!
|
|
|
|
#851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety tacy są...nie wiem, co Ci poradzić, choc rozumiem jak się czujesz Niech śpi narazie a jutro się z nim policzysz. Dobrze, że nie jest jeszce tak późno, gorzej jakby wrócił o 3 nad ranem![]() Ja czekam na mojego, zobaczymy czy zabłyśnie dzisiaj
|
|
|
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wy tu wszystkie narzekacie na TŻ a ja chce sie pochwalić... Moje szczęście dzis cały czas podchodzi i mnie całuje i tuli i chce sie przytulac i głaskac to przy zlewie to oprzy obiedzie to wszędzie.. uciekł mi synus- piesek mój a zbierało się na burze ja za nim ze smycza a tu padac zaczeło i to porzadnie i burza brrr wracam zmachana do domu , a tu naprzeciwko mój bohater idzie z parasolką!!! No cudny jest... TŻ nigdy nie pójdzie sam nigdzie bez poinformowania mnie i raczej tylko na ryby z kolegami jeździ bezemnie ( zaznaczam.. oni tam nie pija jak to zwykle bywa u wedkarzy) Np. jutro miał iśc na urodziny do kolegi i to by była pierwsze oddzielen wyjscie od slubu a ja miałam iśc na parapetówe a potem na plaże bo tak imprezy dyskoteki saitp. ale niestey mój mąż chyba nie idzie bo kolega nie robi jednak tylko ze mna na parapetówę a potem na tańce... oj jak ja go kocham PS. tak jak pisałam wcześniej on sie tak diametralnie zmienił- czytac otworzył sie po tej akcji z moim wyjazdem na 4 dni z domu w kwietniu ![]()
|
|
|
#853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój pod tym wzgledem jest taki sam...Nie pije, nie łazi nigdzie beze mnie, nie ogladnie się za inną ... Pod tym względem jest ok.A jak mielibysmy iśc gdzieś osobno, to pewnie uciekłby z miejsca swojego pobytu i przybiegł i podglądał mnie przez okno, czy nie zarywam jakiegoś kolesia ![]() Jeszcze 20 min i sie zjawi ![]() A ja jestem opalona, to wyjście na solarke dużo mi dało dziś. Pierwszy raz w tym roku poszłam, ostatni raz byłam w listopadzie ale się łądnei opaliłam, zwłaszcza teraz zaczyna być widać |
|
|
|
|
#854 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki mój Tz już do mnie idzie trzymajcie kciuki, żebym miała siłe go wyszkolić i żeby mi sie to udało.
Odwaliłam się teraz w mini, bluzke z dekoltem i szpilki oraz pomalowałam. Mimo tego, że juz noc Nie wiem po co, on ma obsesje ostatnio na punkcie mojej urody a ja nie bede się specjalnie w szmaty podarte ubierała. Teraz bede to podkreslala jeszcze bardziej Mam nadzieje, ze dobrze robie Ale moze dzieki temu pozbedzie sie zazdrosci...Ps; Pliss nie uwazajcie mnie przypadkiem za narcyza, bo róznie mozna to odebrac
|
|
|
|
#856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie polazł na jazdę!!Ja mu ****a dzisiaj dam!!acha no i spaliśmy oddzielnie!! |
|
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
przyszłam poczytać i powiedzieć cześć do poniedziałku wieczorem, bo jadę na weekend nad jezioro!! A co ![]() Miłego pisania gadania itd. Kasi Słonko poproszę foto jak najszybciej i nie martw sie w poniedziałek będę w formie coś wymyślimy wspólnie Co dwie głowy to nie jedna ![]() Buziaki kochane Madzia wyliczanka była zaje-----biaszcza
|
|
|
|
#858 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja kiedys tez mowilam ze ja sama nigdy ze moj by mnie zabil a teraz ciesze sie jak moge isc z kumpelkami na pifeczko hihiCytat:
ale zadowolona jestem bardzo zaciowy facet a nie jakis pan profesor madrala ![]() Cytat:
![]() Dominika jak tam godzenie sie z TZ??? pewnie wiecej sie dzialo niz u mnie ![]() U as MAx poszedl spac jak na zlosc o 22 i moj TZ tez reszty nie bede opowiadac bo niema sensu Efekt taki ze jak zajde w tym cyklu to mozecie mowic ze dziecko sama sobie zrobilam z marnym udzialem mojego TZ ![]() Ide doprowadzic sie do porzadku oi cos zaplanowac ![]() Milego dnia ja pewnie zjawie sie po poludniu lub wieczorkiem |
|||||
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
ja na Tż nie narzekam
na razie wszystko sie uklada swietnie wczoraj odbylismy powazna rozmowe i jest superja ost ciagle mowie mojemu Tż o zdrowych odzywianiu pije on codziennie w pracy 2 kawy rozpuszczalne ale teraz juz tylko jedna, alkoholu wogole-nigdy nie pił.Teraz go namawiam na ten 2 tyg wyjazd ale on jest pracuś i cieżko mi idzie-ale raczej pojedziemy Kathi czekam na foty włosków
|
|
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi, mój TŻ też zaczyna dbać o siebie, po wczorajszych badaniach, jak się dowiedział od pani z laboratorium, że tryb życia ma duże znaczenie dla jakości plemników, to się tym przejął (nic to, że mu to wiele razy już mówiłam). W sumie jakoś specjalnie złego trybu życia nie prowadzimy, ale przede wszystkim więcej ruchu nam się przyda
![]() No a dziś wpada do nas para przyjaciół pooglądać fotki z Grecji, opić nasze obrony (bo to znajomi z moich studiów, razem się teraz broniliśmy), więc wieczór zapowiada się bardzo milo (no i jednak nie tak zdrowo, jak planowałam:P). Ja nie wyobrażam sobie, żeby mój mąż tylko ze mną gdzieś chodził, byłaby to masakra, głównie dla mnie zresztą mój B. też ma swoich znajomych ( na szczęście tylko płci męskiej
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj byłam z ta oferta z bezrobocia oczywiscie juz byla nieaktualna.Ale w tym pasazu byl sklep Akpol z gadzetami dla dzidziusiow i oczywiscie weszlam wozki zobaczyc
![]() Dzisiaj planujemy wypad do M1 i przy okazji do Ikea moze tez skoczymy do Pizza Hut |
|
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc Kochane
Ja wróciłam od Tż, bo poszedł do pracy. Nie planowałam u niego zostać...Pól nocy szalelismy, jak nigy i jeszcze rano...o matko za jakie grzechy, jak on taki niedobry Ale troszke mojej premedytacji w tym było i zresztą chciałam. Tylko teraz bolą mnie plecy nie wiem czemu.Musze sie pochwalic, że kupił mi piżamke, w gruncie rzeczy to spóźniony prezent imieninowy. I nie jest to jakaś sexi, tylko różowa z krówk,a bardziej słodka niż sexowna![]() Ale Was widze wogóle nie ma ![]() ![]() Acha i jeszcze mi sie jedno przypomniało...Moja ciocia, tzn mojej mamy siostra miała cyste (chyba, ale coś groźnego w każdym razie)i ma wszystko w środku wyciete, teraz druga ciocia jest w szpitalu, bo są podejrzenia, że również ma. I to druga siostra mojej mamy. Czy takie coś jest dziedziczne?Fakt, że ciocie raz na 15 lat chodzą do gina
|
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, czy są dziedziczne cysty. Mam nadzieję, że jeśli będę mieć córeczkę, to nie odziedziczy po mnie moich problemów z hormonami, torbielami itp
Moja mama nie miała żadnych problemów z zajściem w ciążę po raz pierwszy, wszystko u niej grało z cyklami, niestety nie mam tak jak ona ale z drugiej strony lekarze tak spaprali mamie poród, że miała zakażenie i nawet konieczna była transfuzja krwi i potem przez to moja mama 2 razy poroniła, w tym raz w 5 miesiącu ciąży
|
#864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mężem się Kochana tak nie martw, mi sie cos wydaje, że on głupieje, bo ma boginie w domu Cytat:
Wszystko przez tych lekarzy To Twoja biedna mama miała przejścia nieciekawe![]() A ja się tak przestraszyłam, bo ja ciocia w tym tygodniu poszła do szpitala to zaczeło mnie to martwic i zastanawiać. Zresztą poczytam na necie zaraz o tym dokładnie. |
||
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie od teściowej wróciłam.TŻ dalej maluje pokój.Musiałam wrócić bo mnie brzuszek boli
Już dzisiaj się trochę na nim wyżyłam ale jeszcze nie do końca A może teraz to po czereśniach??bo na głodny żołądek jadłam i dopiero potem o 15 obiad??Ogólnie chyba się zaraz położę! U mnie chyba będzie padać bo jest masakra....jest straszliwie duszno.....
|
|
|
|
#866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie tez strasznie duszno, chodze w biustonoszu po domu, bo z tego upału mozna paść. Bardzo boli mnie kręgosłup, nie wiem czemu moze na zmiane pogody...Własnie podczytuje Cie na wątku o mamusiach marcowych regularnie Skoro inne mają takie wzdecia, to może nie tylko przez czeresnie Ale nie masz jeszcze mdłości ani nic z tych rzeczy?
|
|
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
Domi kregoslup od harcow cie boli haha co wy kamasutre przerabialiscie w nocy``
Laski juz trzeci raz pisze bo z laptopa mamy i wcina mi wiadomosci U fryzjera nie bylam nie chcialo mi sie ma przyjsc laska do mnie w poniedzialek wieczorem do domu wiec we wtorek sie pochwale jak bedzie czym korci mnie na krotko sciac Maz skacze kolo mnie Jutro jeziorko ale nie z Domi wiec nas nie bedzieCysty nie sa dziedziczne wiecej napisze jutro rano lub w poniedzialek |
|
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasienka lesencjo nie wiem czy z harców może mnieboleć kręgosłup, zdarza mi się to pierwszy raz. Chociaz wczoraj chwilke cwiczyłam, może to przez to. Zwłaszcza z jednej strony czuje ból ![]() Was nie ma więc ja sobie chyba obejrze jakiś film z Bollywoodu Czeka mnie ponad 20 do obejrzenia...hmmmm za który to się wziąść?
|
|
|
|
|
#869 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wczoraj odebrałam wyniki testosteronu, estradiolu i progesteronu-wszystko w normie. Tylko dlaczego dalej nie ma dzidzi? Dzisiaj wynieśliśmy wszystko z jednego pokoju mamy-będziemy malowac i przestawiać meble z drugiego pokoju. Tak kazała mi zrobic moja pani psycholog-abym nie miała smutnych wspomnień. Zobaczymy czy to podziała?
Jestem najszczęśliwszą mamą pod słońcem. Edytowane przez asia_stan Czas edycji: 2008-07-12 o 18:10 |
|
|
|
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe a ty Mdłości mnie czasem dopadają ale jeszcze nie zwróciłam nic, że tak powiem.Pomimo wszystko nie są przyjemne |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.

nie ma on odwrotu dziś

I OCZYWISCIE CZEKAMY NA ZDJECIA