|
|
#4621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Cytat:
Rav w końcu duże, ładne piersi to zaleta nie wada więc się ciesz Ja pokochałam swoje B i dobrze nam razem, zwłaszcza że Tżet uwielbia mniejsze piersi, choć wiadomo jak się kocha to akurat rozmiar biustu jest bez znaczenia ![]() Ważne by były ładne Horror jest do doopy więc z Wami posiedzę
|
|
|
|
|
#4622 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chcę Nockę zobaczyć! Ale nie wiem gdzie
|
|
|
|
#4623 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- mieszkam w usa, i nie chce mi się bawić w ściąganie - za drooogo . Obecnie kupuję Freyę i Fantasie za max. 20-30$ (40-60zł), na przecenach w sklepie pod pracą. Wyjątkiem był strój kąpielowy (120$ auauau), i bezramiączkowiec.Dorinko - tak jest ze wszystkim. Po prostu trzeba się zaakceptować. Ja mam nos jak0 truskawka, okrągły brzuszek, za wysoka nie jestem, a i tak czuję wzrok facetów na sobie. Trzeba podkreślać co się ma ładnego, i uśmiechać się szeroko - no chyba że ma się popsute zęby .O matko: http://biel.com.pl/offer/biustonosze...duction_ac3330
|
|
#4624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
co jak co ale prawie 500zł za stanik
Rav bo ja tutaj umre, ale Ty pewnie go gdzies w usa na promocji dorwałaś![]() http://biel.com.pl/offer/biustonosze...duction_ac3330
|
#4626 |
|
Zakorzenienie
|
a ja chyba, chorera, ały czas mam problem ze znalezieniem właściwego stanika :/
cześć przy niedzieli
|
#4627 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A butki b.ladne, aczkolwiek ja mam wstet do peep-toe gdzie sie nie rusze tam peer-toe a innych butow ladnych dorwac nie moge :/ (szukam na wesele znajomych..)Cytat:
![]() ![]() ![]() a jaki horror to byl? ![]() wysle ci na priva:P |
||
|
|
|
#4628 |
|
Rozeznanie
|
Czesc i czolem
!Wczoraj mnie TZ wykurzyl z wizazu, gdyz znienacka wrocil, sprawdzil cos na kompie i zamknal mi stronke Widze, ze cisza glucha, jak to w niedziele
|
|
|
|
#4629 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, kobietki!
Ja tylko na chwilę, w piżamie jeszcze siedzę Muszę się Wam pochwalić. W piątek przełamałam się i włożyłam moją nową szmizjerkę w drobniutkie paseczki, do tego gruby pasek brązowo-zgniłozielony i brudnoróżowe sandałki na małym obcasie. Całość nawet mi sie podobała, choć miałam wrażenie, że wszyscy ludzie się gapią na moje białe nogi TŻ nie umiał się ode mnie odkleić Stwierdził, że muszę częściej chodzić w sukienkach ![]() Wczoraj, po pijaku, trochę się posprzeczalićmy na temat wiary katolickiej Już jest ok. Tęsknię za T.Zmykam się przebrać. Miłej niedzieli! |
|
|
|
#4630 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jaaaasne, już lecę ![]() Asiuk - do białych nóg też trzeba się przyzwyczaić. Ja mam plażę pod nosem, ale jak już na nią idę, to filterek 70 na całe ciało, i siedzę w cieniu (w wiatrochronie), więc do skwarków nie należę. Nie wiem jak sytuacja wygląda w Polsce, ale tutaj niewiele jest opalonych osób. Wiem, że pisałaś, że żadna z nas na pewno tak biała jak ty nie jest, ale taki twój urok - podreśl to. Ja dzisiaj mam fazę jak Cape. Wstałam, umyłam naczyńka, nastawiłam praleczkę, zrobiłam pranie ręczne, masaż Tżtowi który w międzyczasie spał, a teraz zabieram się za małe sprzątanko. Później jedziemy do ikei bo brakuje nam kilku pierdółek. A później na plażę na grilla.
|
|
#4631 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu dzisiaj cicho
![]() Rav, w Polsce, moim zdaniem, nadal panuje kult opalonego ciała. Zresztą sama osobiście uważam, że totalnie blade ciała wyglądają niezdrowo W piątek był już taki upał, że nadszedł czas na debiut mojej sukieneczki. Mielismy iść z T. do kościółka, ale burza pokrzyżowała nasze plany. No i smutno z powodu śmierci prof. Geremka
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4632 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Cytat:
Poza tym reakcja Twojego TŻ powinna Cię do tego całkiem przekonać.Już Ci pisałam, że też jestem blada, jak ściana, mam strasznie jasną karnację, piegi i jestem rudzielcem. Ale już się przyzwyczaiłam do mojej bladości Tobie radzę zrobić tak samo Cytat:
nigdy się nie opalała i mówiła o tym chętnie ... miała alabastrową skórę i była z tego dumna
|
|||
|
|
|
#4633 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4634 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Coś pięknego! Ja chcę rudą córeczkę!
|
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Pewnie będę miala sporo nadrabiania... Ale zajmę się tym jutro w pracy . Spędziłam super weekend nad jeziorem . Podróż trochę męcząca, ale coś za coś...
|
|
#4636 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Hehehe... ja niebardzo, ale myślę, że może mi się to przytrafić W każdym razie jest to bardzo prawdopodobne Za to moja mama powiedziała, że marzy o rudej wnuczce i że nawet sobie nie wyobraża, żeby mogło być inaczej
|
|
|
|
#4637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mi po prostu opalenizna pasuje i tyle.Właśnie wróciłam z chrzcin . Padam! Znowu miałam przygodę z teściem . Na codzień mnie unika, a gdy wypije to sytuacja wygląda odwrotnie . Teść siostry TŻ-a za to opowiadał mi różne polityczno - historyczno - geograficzne historie bo stwierdził, że jestem mądrą dziewczynką i we mnie leży przyszłość narodu. TŻ aż był zazdrosny . Na koniec trochę głupio wyszło bo zostałam z siostrami TŻ-a (z dwoma) i pomagałam sprzątać i jak TŻ wrócił (odwoził rodziców) to zrobił mi tosta. Siostra TŻ-a (ta u której były chrzciny) mówi "no nie, tyle jedzenia było a dopiero teraz jesz", a TŻ "ona nie jadna nic na ciepło, wszystko było z mięsem". W piątek jedzemy na poprawiny
|
|
|
|
|
#4638 |
|
Zadomowienie
|
Bry wieczór, wpadłam na chwilę pełna entuzjazmu pochwalić się, że... mam w końcu szafę! Normalnie radości co nie miara. Wreszcie zapanuje porządek w pokoju, a nie wszędzie będą kupki ubrań
W ogóle świetne i tanie Ikeowskie rozwiązanie znalazłam. Jak którąś z Was by to interesowało to zerknijcie TUTAJ ![]() Kilka dni smutnej passy przerwane, oczyściłam głowę ze złych myśli i harmonia powróciła
|
#4639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4640 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie zakupy skończyły się nowymi zasłonami, seeerią ramek na obrazy (wkleję zdjęcie jak zostaną zaaranżowane), prześcieradełkiem, kieliszkami do drinków (nawiązuję do mojej ostatniej przemowy o minimaliźmie) i osłonkami na doniczki do kwiatków, które przybyły. W dwupokojowym mieszkaniu mamy obecnie: 27 doniczek z kwiatkami . I tak kupiłam dwwie doniczki na zapas, bo wiem, że zaraz trzeba będzie coś rozsadzić...Jak ulokuję nowe rzeczy, powklejam zdjęcia. A za moment idę muszę iść na grilla - kupiliśmy wczoraj świeżą rybkę taką z oczami itd., i jak jej dzisiaj nie zjemy, to czeka ją zamrażalnik, bo pojutrze znów w samolot...
|
|
#4641 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry ;-)
Wracając do szafy, to musiałam kupić coś na szybko, więc i w miarę taniego, bo ciuchy walały się wszędzie. W przyszłości zdecydowanie marzy mi się taka garderoba jaką dostała Carrie z SATC od swojego nażyczonego ;]
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dziś mój ostatni dzień w pracy przed urlopem Nema bardzo fajna ta Twoja nowa szafa Mi też szalenie podoba się garderoba, którą Carrie dostała od Biga... ale na to to trzeba mieć kawał mieszkania ![]() Tak w ogóle, a propos SATC, wczorajszy dzień spędziłam oglądając serial cały dzień... Ehhh... Jakoś mnie osoba Carrie zainspirowała do ciuchowych przemyśleń...
|
|
|
|
#4643 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na prawdę polecam, te ciuchy, butki... no i problemy... typowo babski serial, chociaż czasem i mój TŻ się załapie na seans i nie narzeka ![]() Warto... o wiele bardziej niż film. I dopiero po obejrzeniu serialu można zrozumieć, dlaczego Carrie się aż tak wściekła, jak Big nie pojawił się w kościele... po ich wszystkich perypetiach
|
|
|
|
|
#4645 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
smak mojego dzieciństwa i wakacji u babci . Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zaraz Cię zaproszę na nk . Cytat:
Ja nie wiem ile obecnie mam par... Ostatnio liczylam jakies 2 lata temu i mialam prawie 30 par... Od tego czasu na pewno trochę wyrzucilam, ale i sporo kupilam... Kiedys policzę, bo sama ciekawa jestem . Zawsze miałam słabość do butów. Cytat:
|
|
#4646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja tam kultywuję białe ciało i tyle, nie pójdę na solarium przed ślubem nawet raz , nawet nie wiem czy samoopalaczem się posmaruję, lubię siebie naturalną i tyle .... Dzisiaj dostałam rajstopy w sprayu, zobaczę co to za ustrojstwo, oczywiście w kolorze glow light Dzień dobry , alez pogoda jesienna, założyłam nawet skórzaną marynarkę a myślałam że latem jej nie założę ![]() Ines dzięki za sugestie kucykowe
|
||
|
|
|
#4647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu nie mogę się opalać... co więcej - nie lubię ![]() I faktycznie średnio obchodzi mnie co jest modne, bardziej interesuje mnie, że dla mnie opalanie się jest bardzo, ale to bardzo niezdrowe. Ale miałam kilka dziwnych sytuacji związanych z moją bladością (już z resztą chyba Wam pisałam), np. jak mi moja nauczycielka w-f w liceum powiedziała, żebym poszła w końcu na solarium, bo ona już nie może patrzeć na moje blade, nieapetyczne nogi miło, co?
|
|
|
|
|
#4648 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4649 |
|
Zakorzenienie
|
hej
|
|
|
|
#4650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak sparwdzę ten spray do nóg to dam Ci znać wzięłam naturalny kolor więc liczę na fajny efekt, jedynie wygładzenie i taki glow a nie nogi wysmarowane czekoladą bo tego nie znoszę Już mnie nosi, żeby zobaczyć jak działa i polazłam do łazienki i psiknęłam na ręce, fajne to bardzo i w kolorze mojego ciała Dzisiaj mam jeszcze nowy tusz do testów, ten polecany przez Nockę Wonder Lash z Oriflame , zobaczymy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

nie ma co chować
.

Rav bo ja tutaj umre, ale Ty pewnie go gdzies w usa na promocji dorwałaś

jaaaasne, już lecę

. Coś pięknego! Ja chcę rudą córeczkę!
. I tak kupiłam dwwie doniczki na zapas, bo wiem, że zaraz trzeba będzie coś rozsadzić...