|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styl American Girl część III :)
wiecie co własnie zrobiłam ?
głupia ja polazłam z nożyczkami do łazienki i ścięłam taką cieniutką dłuższą warstwę grzywkową na bok.. i tak sie noszę na bok zaraz będę suszyc ![]() głupia ja ;D dzięki Tyteczka a co do samoopalacza to ja lubię moje balsamy brązujące z zapach bardzo podobny w sumie mój TZ zawsze jak się czymś wysmaruję ( a ja lubie rzeczy typu " malinowy jogurt do ciała" "masełko do ciała biała czekolada" itp ;P ) to od razu - "czuję coś nowego w moim pokoju... a to Ty "aaa właśnie rpzeczytałam i muszę się pchwalić ;D Emilka mój TZ raz mi kręcił lokówką włosy... na początku lokówka zaczęła dymić a nigdy to się nie działo bo wyłącza sie jak się przegrzeje ;D a najlepsze to jest to, że początkowych nie skręciło a pozostałe tak i miałam pól głowy kręconej i pół nie ;d ale że to było na działce zdala cywilizacji to się cieszył swoim dziełem ;D a co do paznkocie to ja swojemu malowałam
|
|
#2762 |
|
Rozeznanie
|
pokaz sie
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie jest taki problem, że nie mam jak zrzucić fotek z tel. na kompa ;/ dopiero mogę TZ poprosić... a w ogóle ;D
dzisiaj spotakałam się z nim a on że ładnie wygladam ok... to mówie do niego 'zrób mi zdjęcie".. patrzy się patrzy i "wizaz ?!?".. ja oczywiście, że nie gdzie tam ;d ale pewnie i tak swoje wie ![]() zrobie fotke jutro jak sobie całe włoski zrobie.. w ogóle to może i pokręce od razu to mu powiem żeby mi wrzucił
|
|
#2764 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2765 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale sie dzisja obkupilam
jestem taka szczesliwa ze ach... moze te ciuszki co kupilam sa tandetne ale dla mnie sa najpiekniejsze zakochalam sie w kazdej z tych rzeczy no nic ![]() I kupilam te buciki drewniaki i tez jestem zadowolona a i pazokietki sobie zrobilam :JUPI: ide spac bo jutro te chrzciny moje
|
|
|
|
#2766 |
|
Konto usunięte
|
Anulek, cutesyshoes.com
milusiaam pokaz wazne, ze tobie sie podobaja, a tandetnosc w 90% zalezy nie od ciucha, ale zestawienia
|
|
|
|
#2767 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i to jest swieta racja, ja bym jeszcze dodala ze zalezy od osoby ktora to nosi
|
|
#2768 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio tak patrze na siebie i mi az glupio ze czasem potrafie sobie cos glupiego wmowic a po tym jeszcze narzekam i nie wiadomo co a okazuje sie ze to moja wybujala wyobraznia Nóżki masz ladne
|
|
|
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
kiiciia, pushit : ja to samo mam.. też mam fazę, że grube nogi mam - ile ja się wczoraj ze sobą biłam żebym te spódniczkę w ogóle załóżyła.. mnie poza tymteż TZ wyciągnął z jeansów w lato
|
|
#2771 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ile musial na mnie nakrzyczec zeby dotarlo do mnie ze nie mam nóg slonia hehemacie jakies nowe zdjecia Marii ???
|
|
|
|
|
#2773 |
|
Konto usunięte
|
widzialam te w deichmanie, ale tu mi sie tak podoba, ze one sa ze szmatki zrobione
to my chyba faktycznie mamy cos ze wzrokiem, bo ja u eyo nie widze grubych nog |
|
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1215892293
te ladnie by pasowaly do tych Twoich czerwonych spodenek i czarnej bluzeczki
|
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
kiiiciiia : tzn wiesz.. nosić noszę ale co on się czasem nasłuch, że jak ja w tym wyglądam albo, że jak on się nie wstydzi takiego mamuta ze soba prowadzić
![]() ooo Miska wróciła udała sie impreza ??
|
|
#2776 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Przewstałąm już sobie wymyślać bzdury i jedyne co chciałąbym tak na 100 % zmienić to wyrównać zęby i schudnąć tak z 10-15 kg (waga nie kłamie )
|
|
|
|
|
#2777 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Do mojego TŻ przyjechało tylko 2 kumpli, ale za to siedzieliśmy do 4 rano, i wyszło na to, że rozbili namiot w ogródku Muszę zaraz uciekać znowu do nich
|
|
|
|
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
kochana 10-15kg ?!? chyba przesadziłaś ostro
![]() z linii moich kompleksów to chcę schudnąć 5-8kg ( 3kg juz poznikało), zrobić coś z włosami, opalić się ładnie i najważniejsze chyba to pozbyć się śladów z plecków ;( jak byłam młodsza to mi się masa wyprysków tam robiła a ja się durna drapałam non stop i mam teraz wzorekj w krowę i walczę z tym ciężko, w ogóle kiedyś miałam bardzoo dużo takich na buzi ale to już wygrałam i jestem z niej happy. W kwestii ząbków to kolorek mój mi odpowiada zawsze mi wszyscy mówili, że mam białe.. tylko, że są niemiłosiernie krzywe a to już gorsza sprawa ;/
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
haha nie zla imprezka ;D
|
|
#2780 |
|
Wtajemniczenie
|
mi tez we mnie najmniej sie podobaja nogi
![]() eyo pokaz w koncu ta grzywkę ja bym sie chyba nie odwazła sama obciac
|
|
|
|
#2781 |
|
Raczkowanie
|
moje najnowsze foto :P
hmm, jak mysliscie coś zmienic do bycia ag ? |
|
|
|
#2782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Ty chcesz sie przewracac na ulicy jak wiatr zawieje Nie chcem byc tyczka ale jeszcze troszke chcem zrzucic .Jak bede wazyc przy tym 60kg ale bede sie dobrze czuc z tym to tak zostanie i nie bede patrzyc na wage Zreszta takie lekie krągłości są fajne Popatrz na nogi Sandry takich bym w zyciu nie chciala a ma szczuple(wg mnie za bardzoCytat:
Ale nie ma co narzekac bo od tego nikt nie schudnie bierzmy sie za siebie i tyle
|
||
|
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
Dziuniaaa z jakiego konta bierzesz zdjecia Jennifer?
|
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
Emilka : TZ widze dopiero wieczorami ;D nie bede go jeszcze mms'ami dreczyć z rana
wiec jak zrobie foto to pewnie dzisiaj poznym wieczorem wrzuce albo jutro z ranahermiona : masz cudowne włoski takie właśnie bardzo AG a co do zmian.. hym troszkę bardziej dziewczęce ciuszki i ew. troszke więcej opalenizny chociaż i tak masz ładny kolor ![]() kiiiciiia : ja też nie lubię nóg Sandry.. efekt w całości jest taki, że masz duży tułów na cieniutkich patyczkach.. nie ładnie to wygląda. Wolę figurę Jenn też jest szczupła ale bardziej proporcjonalna.
|
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i masz sliczne włosy mi pasujesz na ag
|
|
|
|
|
#2788 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hehe, no opalic sie musze koniecznie ! ale jak narazie chora jestem wiec. na basen niee pojde. hehe no i dzex za rade
|
|
|
|
|
#2790 |
|
Konto usunięte
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1215950219 oo to jest bardziej w stylu w jakim sie nosilam, czyli matowe zloto, opaski, ale ja nosilam materialowe i policyjne okulary
Bardziej mi sie to podoba niz takie barbie blyskotki, gdzie wszedzie pełno sreberka i cyrkonii. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:20.

głupia ja polazłam z nożyczkami do łazienki i ścięłam taką cieniutką dłuższą warstwę grzywkową na bok.. i tak sie noszę na bok
zaraz będę suszyc 
a co do samoopalacza to ja lubię moje balsamy brązujące z zapach bardzo podobny w sumie 

})i({ Amore Dolce Vita })i({ 

? Ty chcesz sie przewracac na ulicy jak wiatr zawieje
i masz sliczne włosy