![]() |
#511 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
Flofferku
![]() Na poczatku gratuuje szybkiej decyzji ![]() Po drugie, nie pomoge Ci bo sama jeszcze nie spotkalam sie z moim znajomym. Ale bede Ci dzielnie kibicować ![]() ![]() A z tymi doktorantami, mniejszość jest poważna, natomiast z tego co ja zdąrzylam zauważyć u siebie na uczelni po tzw. ' godzinach' hehehe to sa zwyczajni ludzie ![]() Jajcarze do granic hahaha ![]() Takze nie denerwuj sie ![]() Moze rzuć temacik hmm... o czym pisze prace no nie wiem co o nim juz wiesz a czego jeszcze nie ![]() Po prostu zeby bylo LUźNO ![]()
#512 |
Zakorzenienie
|
hejka, ja mogę wam coś na ten temat powiedzieć, bo mam doświadczenie w wirtualnych znajomościach
![]()
![]() |
#513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() swego czasu czesto sie spotykalam z chlopcami z neta, ale to bylo jakies ponad 4 lata temu i nie ukrywam (fakt, ze mlodsi wtedy bylismy), ale inni ludzie byli. nie bylo w glowie oo umowie sie z nia i przelece. nie wiem naiwnej szukaja czy co? poza tym z tamtych czasow mam kilku dobrych kolegow ![]() ![]() no nic zobaczymy jak bedzie, ide depilowac gice, a najgorsze ze mam te durne babskie dni i nie ubiore sie w jakis fajny letni stroj (chodzi o dol), a jest tak goracoooo... ![]() ps. odpukac, ja to jak trafialam to bardziej na napalencow lub cioty, a moja kolezanka to albo na cioty albo na psychopate-klamczucha ![]() ![]() aaaa i tez uwazam, ze z 1 strony powinno sie spotykac szybciutko, a nie prowadzic kilkumiesieczne rozmowy, chociaz ja z eksem to 3 miesiace gadalismy i z mojej strony nic nie wskazywalo, ze chce z nim sie spotykac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to rzeczywiście miałyście szczęście przyciągając jakiś takich nie halo facetów, to co piszesz z tym więzieniem - to niezłe bajki opowiadał, ja to przed takim bym wiała, gdzie pieprz rośnie, a ile byłaś ze swoim byłym narzeczonym? ja w swoim zakochałam się na gruncie rzeczywistym i jest boskooo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a z tamtym bylam prawie 4 lata, 2 tyg temu bylby nasz slub, ktorego nawet nie odwolal (bo skoro on zerwal znajomosc, to on powinien sie tym zajac...), a najlepsze bylo to, ze ja osoba, ktora ani romantyczna, ani kochliwa, pierwszy raz w zyciu zakochalam sie w nim i to po tygodniu/dwoch? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczęka mi opadła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Wtajemniczenie
|
Oj Flofferku !
Ja mam nadzieje ze ten Twoj znajomy to wreszcie jakis normalny chopek bedzie hehe ![]() Bo z tego co napisalas bo mialas nieciekawie jak i Twoja kolezanka jenyyy ![]() Widzisz Floff ![]() ![]() Zupelnie, jakbym stala sie jakas oziębła. I wiem, czuje to, ze to juz nie bedzie jak dawniej, juz mi po prostu tak bardzo na nim nie zalezy. Ale ja glupia jestem ![]() Mowisz, ze lepiej spotkac sie szybciej. Mozliwe, ze tak ale w moim przypadku to: po pierwsze: lubie troszke przedluzyc, zeby tego kogos mniej wiecej poznac, co lubi czego nie, jaki jest, zeby po prostu miec o czym rozmawiac po drugie: ja jeszcze nie moge z racji jego nieobecnosci w kraju Tak to właśnie wgląda. Ja powiem mu dzisiaj ze traci na mnie czas, zobaczymy jaka bedzie jego reakcja A Tobie Floffi zycze powodzenia ![]() ![]() Czekam z niecierpliwoscia na relacje ![]() EDIT: Hot Lady- cudowny masz opis ![]()
Ain't No Mountain High Enough ![]() ![]() ![]() Edytowane przez myszeczka00 Czas edycji: 2008-11-13 o 23:52 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#518 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() co do tego eksa to wkleje wam linka do mego watku, tam w sumie wszystko opisane http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219863 jajć denerwuje sie tym spotkaniem, zeby bylo o czym gadac... ehhh dobra lece.. tryzmajcie kciuki by bylo milo. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Zadomowienie
|
wcinam sie tak troche w temat, ale musze sie wypisac, ze jak dzisiaj do mnie nie zagada na gg, to ja napisze do niego i zapytam o co chodzi. Mam jakies głupie uczucie, że to uwłacza mojemu honorowi, ale zrobie to.
Aż sie boje co odpisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Wtajemniczenie
|
Vivian kochana,
Nie boj sie ![]() Poczekaj, fakt. Pozniej napisz mu co masz do powiedzenia. Napisz pozniej jaka byla jego reakcja. Trzymam kciuki.
Ain't No Mountain High Enough ![]() ![]() ![]() Edytowane przez myszeczka00 Czas edycji: 2008-11-13 o 23:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Zakorzenienie
|
Flofferek bardzo fajnie, że wrzuciłaś linka - to moja dzisiejsza lektura, moja głowa jest za mała, aby to wszystko ogarnąć i zrozumieć, ale cieszę się, że się pozbierałaś i nie zamykasz się na świat - na pewno nie było łatwo, ale ty dałaś sobie z tym radę, powiedz mi jak to jest teraz? spotkaliście się jeszcze kiedyś? przez przypadek? nie wiem jak taki ktoś mógłby po takim czynie jeszcze spojrzeć tej 2 osobie w oczy...
dlaczego na świecie jest tyle osób, które są stworzone do tego, aby ranić innych? zabierać im szczęście, radość, miłość, kawał życia...straszne, dziewczynki bądźcie ostrożne z tymi znajomościami, życzę celnych strzałów i owocnych spotkań ![]()
![]() |
#522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() on nigdy wiecej nei chcial sie spotkac, poprostu wyszedl ode mnie i ciach, jakby mnie nigdy nie znal, a wiekszosc rzeczy bylo u mnie..... ojj przykro mi sie robi jak o tym mysle ![]() ![]() ![]() i tu nawiazanie do wczorajszej hmm randki/spotkania? chyba randki, bo dostalam kwiatka ![]() pozwolicie w ogole, ze sie wygadam... umowilismy sie w pewnym miejscu u mnie na osiedlu, tak stoje stoje czekam na niego, wyszlam sobie wczesniej i dlatego czekalam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przyjechalismy na miejsce, polazilismy, skwar nieziemski, a ja w dlugich portkach przez te babskie dni;/w sumie duzo gadalismy o roznych rzeczach. postawil mi lody, byly ok, ale az mi glupio sie zrobilo, bo wafelek musialam wyrzucic - mam od kilku dni aparat na zeby i nie moglam ugrysc ![]() ![]() troszke za grzeczny jest jak dla mnie, ale chetnie bym sie z nim ponownie spotkala, chociaz znam swoje szczescie, ze jak spotykam kogos takiego, to pozniej nie ma juz kontaktu, a bardzo rzadko podobaja mi sie chlopcy i robia tak dobre wrazenie ![]() oczywiscie odezwal sie na gadu, powiedzial, ze chetnie znow by sie spotkal... alewiadomo, czasem mowia to (nawet ci grzeczni), wlasnie z grzecznosci... no zobaczymy. ale bardzo milo wspominam spotkanie ![]() a ktoras z was mowila, ze chlopak sie nie odzywa... tez mialam podobna sytuacje ostatnio, tylko ze ja sie z nim jeszcze nie spotkalam. ale milo sie gadalo, fotki wyslal, chcial sie TYLKO na piwko umowic, fajnei sie zartowalo, az tu nagle cisza. co wejde na gg, on ucieka, dziwne, bo jesli nei chce gadac, niech mnie wywali z kontaktow (nie wierze, ze to przypadki, bo sa za czesto ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Zakorzenienie
|
czyli było miłe kulturalne spotkanko z różyczką w tle, fajnie cieszę się
![]() ![]()
![]() |
#524 |
Wtajemniczenie
|
Oj Floffi
![]() No, od razu lzej na duszy hehehe ![]() Mowisz ze chlopak za grzeczny jak na Ciebie? ![]() ![]() ![]() łoo kurcze, ciesze sie ogromnie ze jakos wrocilas z tego spotkania uradowana ![]() Miejmy nadzieje, ze kontakt sie nie urwie? Ale tak szczerze mowiac, chcialabys sie z nim spotykac? ? ![]() ![]() ![]() Piszesz ze masz aparat na ząbki, góra czy dół? Ja juz mialam kiedys ale glupioa sciaglam wczesniej i znow wrocilo wszystko do 'normalnosci' ![]() Jak sie spotkam z moim to moze.... dopiero po jakims czasie uswiadomie mu ze bede aparatką ![]() Troszke sie krępuje, bo bede miala teraz we wrzesniu praktyki w szkole i tak z aparatem... wiem wiem dziecinne podejscie. Jak sie z nim czujesz ? ![]() ![]() HotLady ![]() ![]()
#525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
3mam dziewczynki z calutkich sił ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#526 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TAK ![]() ![]() natomiast co do aparatu, to wiedzial, ze nosze, bo sluchal raz mych lamentow, jak mnie kly bola ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ale zgadzam sie z toba, ze nie sila miesni stanowi o poczuciu bezpieczenstwa, wczoraj czulam sie z nim bezpiecznie, no bo przeciez pierwsze spotkanie a on mnie wywiozl ![]() ![]() jajć oby sie udalo, chociaz na jakis czas, naprawde brakuje mi faceta, spacerow, rozmow... nawet calowania, no w koncu musze na kims calowanie z aparatem wyprobowac ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Rozeznanie
|
Ja mojego mężczyzne poznałam 3 lata temu na fotka.pl
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Wtajemniczenie
|
oj! ja tez tak chce jak Dragonka
![]() ![]() ![]() ![]() nas tez cos cholernie do siebie ciagnie, ale mimo wszystko dystansik ![]() a on mi uniemoliwia zeby sie trzymac tego dystansu , co za facet ![]() Ech, tak bym chciala zeby spotkanie nasze bylo normalne, sympatyczne i jedno z kilkuset.. ![]() Powiedzialam mu wczoraj ze ja jednak to traktuje jak zwyczajna znajomość a nie fakt bycia razem. on niby tez, ale cos czuje ze chyba ... no wiecie ![]() ![]()
#529 |
Wtajemniczenie
|
Ohoho, spotkania przez neta tak?
Zawsze byłam im przeciwna. Często, gdy kogoś 'poznawałam', rozmawialismy, a gdy przychodził temat spotkania wszystko bardzo szybko się kończyło. Jednak raz się skusiłam. Podobnie jak koleżanka na górze.... fotka.pl, spotkanie i w odrazu coś zaiskrzyło. Ahh.. i oby iskrzyło jak najdłużej ; ) A wszystkim innym paniom, życzę powodzenia w takich spotkaniach. ![]()
#530 |
Zadomowienie
|
facet poznany na necie hmm- mój tż od 4 lat jestesmy razem
![]() miedzy nami 8 lat róznicy heheh a od pazdziernika zamieszkamy w końcu razem ![]() no i jeszcze jedno- on Kraków, ja -Warszawa. Spotkania byly rzadko, raz na 3 tygodnie i na 2 dni sie spotykalismy, teraz w wakacje ja do niego jezdze na kilka dni czesto... oj nasz zwiazek przetrwał ogromną próbę- czasu, tęsknoty, przeciwności losu, także sprzeciw moich rodzicow, bo wiadomo 8 lat roznicy to dla nastolatki sporo. Ale niedługo planujemy razem zamieszkac i te wszystkie cierpienia nam sie mam nadzieje zwrócą podwojnie, bo bedziemy miec sie na codzien ![]() a ja po 4 latach nadal jestem diabelnie zakochana ![]()
![]() |
#531 |
Wtajemniczenie
|
kurcze ja tez tak chce no !!!!
![]()
#532 |
Zadomowienie
|
dobra, odpisal. ...
dosc tak milo, jak zwykle, przepraszal ze nie odzywal sie. mial wypadek samochodowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Wtajemniczenie
|
oj Vivian....
bardzo mi przykro, co z nim, Napisz prosze a Ty sie trzymaj dzielnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#534 |
Rozeznanie
|
A ja nadal nie jestem pewna,czy mam sie spotkac z moim
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Przyczajenie
|
Ja również poznałam swojego TŻ w necie..
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Zakorzenienie
|
a ja jak Was tak czytam to mnie to przeraza....
znaczy o czas chodzi... e najlepiej jak najszybciej :|
#537 |
Rozeznanie
|
Jak dobrze być w Polsce!
![]()
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-05-29 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#538 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nastuniu kochana dzieje sie oj dzieje. Boshe ile ja mam ci do opowiedzenia. ON WRACA 15 SIERPNIA cholewcia, co to z nami bedzie, matko i corko ![]() ps. ech wzbraniam sie zeby nie nic nie czuc ale on..... powoduje, ze nie jestem w stanie byc nieczula i obojetna. !!!! ech.... no coz, glupia sytuacja !!!!! Nastuniu, napisze Ci PW ![]() ![]() ![]()
Ain't No Mountain High Enough ![]() ![]() ![]() Edytowane przez myszeczka00 Czas edycji: 2008-11-13 o 23:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Zakorzenienie
|
ejjj.. a myslicie ze po 2 latach gadania w necie to ma szanse przeniesc sie do reala?
przy sprzyjajacych okolicznosciach? i nie chodzi mi i zwiazek tylko tak... noo [yhhy yhhy] ale teorytycznie pytam ![]()
#540 |
Rozeznanie
|
Żartujesz???!!! 15 sierpnia????!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Ostro!!! ![]() ![]() Głupie gadu nie chodzi mi ![]() ![]() Szybko mi opowiadaj!! ![]() ![]() Mów mi tu migiem jak to ![]() ![]()
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-05-29 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.