Facet poznany na necie - co o tym myślicie? - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-13, 08:41   #511
myszeczka00
Wtajemniczenie

Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?

Flofferku

Na poczatku gratuuje szybkiej decyzji
Po drugie, nie pomoge Ci bo sama jeszcze nie spotkalam sie z moim znajomym.
Ale bede Ci dzielnie kibicować

A z tymi doktorantami, mniejszość jest poważna, natomiast z tego co ja zdąrzylam zauważyć u siebie na uczelni po tzw. ' godzinach' hehehe to sa zwyczajni ludzie
Jajcarze do granic hahaha
Takze nie denerwuj sie

Moze rzuć temacik hmm... o czym pisze prace no nie wiem co o nim juz wiesz a czego jeszcze nie
Po prostu zeby bylo LUźNO

myszeczka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-13, 08:43   #512
Hot Lady
Zakorzenienie

hejka, ja mogę wam coś na ten temat powiedzieć, bo mam doświadczenie w wirtualnych znajomościach myślę, że trzeba być ostrożnym, ale naprawdę warto dać temu szansę, jestem szczęśliwa od ponad roku, jesteśmy razem, każdego dnia, życia nabrało setki róznych kolorów, jest cudownie, pa,iętam moje obawy przed wirtualnością zderzoną z rzeczywistością - ale było cudownie, teraz jesteśmy prawdziwi, namacalni, znamy się w realnej prestrzeni i szczerze kochamy się, znam bardzo dużo przypadków ślubów par poznanych na czacie czy też innych komunikatorach wirtualnych, życzę wam powodzenia
Że jest na świecie taki ktoś,
Kto będzie DUSZĄ, SERCEM, CIAŁEM
Chciał podzielić ze mną los
Hot Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-13, 08:55   #513
Flofferek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszeczka00 Pokaż wiadomość
Flofferku

Na poczatku gratuuje szybkiej decyzji
Po drugie, nie pomoge Ci bo sama jeszcze nie spotkalam sie z moim znajomym.
Ale bede Ci dzielnie kibicować

A z tymi doktorantami, mniejszość jest poważna, natomiast z tego co ja zdąrzylam zauważyć u siebie na uczelni po tzw. ' godzinach' hehehe to sa zwyczajni ludzie
Jajcarze do granic hahaha
Takze nie denerwuj sie

Moze rzuć temacik hmm... o czym pisze prace no nie wiem co o nim juz wiesz a czego jeszcze nie
Po prostu zeby bylo LUźNO
nio wlasnie najlepiej, by bylo luznie i spontanicznie
swego czasu czesto sie spotykalam z chlopcami z neta, ale to bylo jakies ponad 4 lata temu i nie ukrywam (fakt, ze mlodsi wtedy bylismy), ale inni ludzie byli. nie bylo w glowie oo umowie sie z nia i przelece. nie wiem naiwnej szukaja czy co? poza tym z tamtych czasow mam kilku dobrych kolegow pozniej poznalam mego eks narzeczonego (ta ma slynna historia gdzies na wizazu opisywana), no i po rozstaniu zostalam sama, praktycznie bez znajomych i z trudnoscia zdobycia porzadnego chlopaka....

no nic zobaczymy jak bedzie, ide depilowac gice, a najgorsze ze mam te durne babskie dni i nie ubiore sie w jakis fajny letni stroj (chodzi o dol), a jest tak goracoooo...

ps. odpukac, ja to jak trafialam to bardziej na napalencow lub cioty, a moja kolezanka to albo na cioty albo na psychopate-klamczucha z pewnych zrodel dowiedzialysmy sie, ze jest gejem zarazonym hiv, ktory kradl w pociagu i ktos sie nim zaopiekowal. pozniej owy osobnik zaczal sie wykrecac mowic, z eto nieprawca, ze ktos jaja sobie z niego robi (ciekawe jaja), nastepnie dugo si enie odzywal do niej, ona wywalila jego kontakty (aaa a na poczatku rozmow wydawal si emily i w ogole, mieli sie spotkac, aaahh jak dobrze, ze nie doszlo do tego). po kilku miesiacach odezwal sie i tlumaczyl, ze siedzial w wiezieniu. pozniej mial opisy na gg, ze sie zakochal, no spoko... (w ogole ma dziwne opisy, a na nk ma rozne symbole nazistowskie), az tu napisal do kumpeli, ze jest smiertelnei chory, ze wywalili go z pracy (taaa ciekawe, ze tam gdzie niby pracowal, wzieliby osobe karana), rzucila go laska itp... okazalo sie, ze klamal... dalej nie wiem co sie dzialo.. mam nadzieje, ze juz nei utryzmuje z nim kolezanka kontaktu.

aaaa i tez uwazam, ze z 1 strony powinno sie spotykac szybciutko, a nie prowadzic kilkumiesieczne rozmowy, chociaz ja z eksem to 3 miesiace gadalismy i z mojej strony nic nie wskazywalo, ze chce z nim sie spotykac nawet mi sie nie podobal na poczatku jak i na zdjeciach
Flofferek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-13, 09:09   #514
Hot Lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Flofferek Pokaż wiadomość
ps. odpukac, ja to jak trafialam to bardziej na napalencow lub cioty, a moja kolezanka to albo na cioty albo na psychopate-klamczucha z pewnych zrodel dowiedzialysmy sie, ze jest gejem zarazonym hiv, ktory kradl w pociagu i ktos sie nim zaopiekowal. pozniej owy osobnik zaczal sie wykrecac mowic, z eto nieprawca, ze ktos jaja sobie z niego robi (ciekawe jaja), nastepnie dugo si enie odzywal do niej, ona wywalila jego kontakty (aaa a na poczatku rozmow wydawal si emily i w ogole, mieli sie spotkac, aaahh jak dobrze, ze nie doszlo do tego). po kilku miesiacach odezwal sie i tlumaczyl, ze siedzial w wiezieniu. pozniej mial opisy na gg, ze sie zakochal, no spoko... (w ogole ma dziwne opisy, a na nk ma rozne symbole nazistowskie), az tu napisal do kumpeli, ze jest smiertelnei chory, ze wywalili go z pracy (taaa ciekawe, ze tam gdzie niby pracowal, wzieliby osobe karana), rzucila go laska itp... okazalo sie, ze klamal... dalej nie wiem co sie dzialo.. mam nadzieje, ze juz nei utryzmuje z nim kolezanka kontaktu.

aaaa i tez uwazam, ze z 1 strony powinno sie spotykac szybciutko, a nie prowadzic kilkumiesieczne rozmowy, chociaz ja z eksem to 3 miesiace gadalismy i z mojej strony nic nie wskazywalo, ze chce z nim sie spotykac nawet mi sie nie podobal na poczatku jak i na zdjeciach

to rzeczywiście miałyście szczęście przyciągając jakiś takich nie halo facetów, to co piszesz z tym więzieniem - to niezłe bajki opowiadał, ja to przed takim bym wiała, gdzie pieprz rośnie, a ile byłaś ze swoim byłym narzeczonym? ja w swoim zakochałam się na gruncie rzeczywistym i jest boskooo
Stary 2008-07-13, 09:17   #515
Flofferek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hot Lady Pokaż wiadomość
to rzeczywiście miałyście szczęście przyciągając jakiś takich nie halo facetów, to co piszesz z tym więzieniem - to niezłe bajki opowiadał, ja to przed takim bym wiała, gdzie pieprz rośnie, a ile byłaś ze swoim byłym narzeczonym? ja w swoim zakochałam się na gruncie rzeczywistym i jest boskooo
ale wlasnie o to chodzi, ze teraz na takich popadam, naprawde coraz mniej porzadnych wolnych facetow

a z tamtym bylam prawie 4 lata, 2 tyg temu bylby nasz slub, ktorego nawet nie odwolal (bo skoro on zerwal znajomosc, to on powinien sie tym zajac...), a najlepsze bylo to, ze ja osoba, ktora ani romantyczna, ani kochliwa, pierwszy raz w zyciu zakochalam sie w nim i to po tygodniu/dwoch? dobre, coo takze wiem, ze szybko mnie ponownie nie wezmie, skoro przed nim mialam wielu chlopakow, a do zadnego nic nei czulam poza sympatia ehhh..
Stary 2008-07-13, 09:53   #516
Hot Lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Flofferek Pokaż wiadomość
ale wlasnie o to chodzi, ze teraz na takich popadam, naprawde coraz mniej porzadnych wolnych facetow

a z tamtym bylam prawie 4 lata, 2 tyg temu bylby nasz slub, ktorego nawet nie odwolal (bo skoro on zerwal znajomosc, to on powinien sie tym zajac...), a najlepsze bylo to, ze ja osoba, ktora ani romantyczna, ani kochliwa, pierwszy raz w zyciu zakochalam sie w nim i to po tygodniu/dwoch? dobre, coo takze wiem, ze szybko mnie ponownie nie wezmie, skoro przed nim mialam wielu chlopakow, a do zadnego nic nei czulam poza sympatia ehhh..

szczęka mi opadła po 4latach ślub odwołany? tak nagle zerwał znajomość? czy o coś wam poważnego poszło, jeżeli mogę wiedzieć? no tragedia, rozumiem cię ja też miałam róznych chłopaków, ale kochałam tylko jednego jedynego! z miłością nie jest tak łatwo, ale jeżeli jest to warto walczyć i starać się aby trwała
Stary 2008-07-13, 09:55   #517
myszeczka00
Wtajemniczenie

Oj Flofferku !

Ja mam nadzieje ze ten Twoj znajomy to wreszcie jakis normalny chopek bedzie hehe
Bo z tego co napisalas bo mialas nieciekawie jak i Twoja kolezanka
jenyyy ze tez tacy ludzie chodza po ziemi ??? szok!

Widzisz Floff (moge tak pisac?) Ty masz durne dni, i nie mozesz ubrac sie super fajnie jesli chodzi o sprawe dołu, to ja Ci powiem ze przez moj PMS stracilam chęci na kontakty z moim kolezką
Zupelnie, jakbym stala sie jakas oziębła.
I wiem, czuje to, ze to juz nie bedzie jak dawniej, juz mi po prostu tak bardzo na nim nie zalezy. Ale ja glupia jestem

Mowisz, ze lepiej spotkac sie szybciej.
Mozliwe, ze tak ale w moim przypadku to:

po pierwsze: lubie troszke przedluzyc, zeby tego kogos mniej wiecej poznac, co lubi czego nie, jaki jest, zeby po prostu miec o czym rozmawiac

po drugie: ja jeszcze nie moge z racji jego nieobecnosci w kraju

Tak to właśnie wgląda. Ja powiem mu dzisiaj ze traci na mnie czas, zobaczymy jaka bedzie jego reakcja

A Tobie Floffi zycze powodzenia taka piekna pogoda, oby Was burza nie zastała bo to zbyt romantyczne heeh
Czekam z niecierpliwoscia na relacje

EDIT:
Hot Lady- cudowny masz opis

Edytowane przez myszeczka00
Czas edycji: 2008-11-13 o 23:52
Stary 2008-07-13, 10:27   #518
Flofferek
Zakorzenienie

Cytat:
szczęka mi opadła po 4latach ślub odwołany? tak nagle zerwał znajomość? czy o coś wam poważnego poszło, jeżeli mogę wiedzieć? no tragedia, rozumiem cię ja też miałam róznych chłopaków, ale kochałam tylko jednego jedynego! z miłością nie jest tak łatwo, ale jeżeli jest to warto walczyć i starać się aby trwała
Cytat:
Oj Flofferku !

Ja mam nadzieje ze ten Twoj znajomy to wreszcie jakis normalny chopek bedzie hehe
Bo z tego co napisalas bo mialas nieciekawie jak i Twoja kolezanka
jenyyy ze tez tacy ludzie chodza po ziemi ??? szok!

Widzisz Floff (moge tak pisac?) Ty masz durne dni, i nie mozesz ubrac sie super fajnie jesli chodzi o sprawe dołu, to ja Ci powiem ze przez moj PMS stracilam chęci na kontakty z moim M....
Zupelnie, jakbym stala sie jakas oziębła.
I wiem, czuje to, ze to juz nie bedzie jak dawniej, juz mi po prostu tak bardzo na nim nie zalezy. Ale ja glupia jestem
A cos czuje ze on chyba hmm jakby to powiedziec zauroczyl sie czy cos w ten desen...

Mowisz, ze lepiej spotkac sie szybciej.
Mozliwe, ze tak ale w moim przypadku to:

po pierwsze: lubie troszke przedluzyc, zeby tego kogos mniej wiecej poznac, co lubi czego nie, jaki jest, zeby po prostu miec o czym rozmawiac

po drugie: ja jeszcze nie moge z racji jego nieobecnosci w kraju

Tak to właśnie wgląda. Ja powiem mu dzisiaj ze traci na mnie czas, zobaczymy jaka bedzie jego reakcja

A Tobie Floffi zycze powodzenia taka piekna pogoda, oby Was burza nie zastała bo to zbyt romantyczne heeh
Czekam z niecierpliwoscia na relacje

EDIT:
Hot Lady- cudowny masz opis
nio ja tak na szybko, bo juz wylaze, ubralam sie debilnie, ale w te dni lubie miec tylek calkowicie niewidoczny i ochroniony

co do tego eksa to wkleje wam linka do mego watku, tam w sumie wszystko opisane
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219863

jajć denerwuje sie tym spotkaniem, zeby bylo o czym gadac... ehhh dobra lece.. tryzmajcie kciuki by bylo milo. pozdrawiam i do pozniej
Stary 2008-07-14, 10:42   #519
ViVian66
Zadomowienie

wcinam sie tak troche w temat, ale musze sie wypisac, ze jak dzisiaj do mnie nie zagada na gg, to ja napisze do niego i zapytam o co chodzi. Mam jakies głupie uczucie, że to uwłacza mojemu honorowi, ale zrobie to.
Aż sie boje co odpisze
ViVian66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 10:58   #520
myszeczka00
Wtajemniczenie

Vivian kochana,

Nie boj sie Ile mozna czekac, prawda? Ta niepewnosc moze zabijac....
Poczekaj, fakt.
Pozniej napisz mu co masz do powiedzenia.

Napisz pozniej jaka byla jego reakcja.
Trzymam kciuki.

Czas edycji: 2008-11-13 o 23:54
Stary 2008-07-14, 12:54   #521
Hot Lady
Zakorzenienie

Flofferek bardzo fajnie, że wrzuciłaś linka - to moja dzisiejsza lektura, moja głowa jest za mała, aby to wszystko ogarnąć i zrozumieć, ale cieszę się, że się pozbierałaś i nie zamykasz się na świat - na pewno nie było łatwo, ale ty dałaś sobie z tym radę, powiedz mi jak to jest teraz? spotkaliście się jeszcze kiedyś? przez przypadek? nie wiem jak taki ktoś mógłby po takim czynie jeszcze spojrzeć tej 2 osobie w oczy...

dlaczego na świecie jest tyle osób, które są stworzone do tego, aby ranić innych? zabierać im szczęście, radość, miłość, kawał życia...straszne,

dziewczynki bądźcie ostrożne z tymi znajomościami, życzę celnych strzałów i owocnych spotkań 3majcie się ciepło

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-14, 14:11   #522
Flofferek
Zakorzenienie

Cytat:
Flofferek bardzo fajnie, że wrzuciłaś linka - to moja dzisiejsza lektura, moja głowa jest za mała, aby to wszystko ogarnąć i zrozumieć, ale cieszę się, że się pozbierałaś i nie zamykasz się na świat - na pewno nie było łatwo, ale ty dałaś sobie z tym radę, powiedz mi jak to jest teraz? spotkaliście się jeszcze kiedyś? przez przypadek? nie wiem jak taki ktoś mógłby po takim czynie jeszcze spojrzeć tej 2 osobie w oczy...

dlaczego na świecie jest tyle osób, które są stworzone do tego, aby ranić innych? zabierać im szczęście, radość, miłość, kawał życia...straszne,

dziewczynki bądźcie ostrożne z tymi znajomościami, życzę celnych strzałów i owocnych spotkań 3majcie się ciepło
nio, wkleilam linka, bo nei ma co zasmiecac ta 'przepiekna i przeromantyczna' opowiescia tego watku, a tam w wiekszosci jest opisane co i jak bylo na tamten moment.
on nigdy wiecej nei chcial sie spotkac, poprostu wyszedl ode mnie i ciach, jakby mnie nigdy nie znal, a wiekszosc rzeczy bylo u mnie..... ojj przykro mi sie robi jak o tym mysle przez pyrzpadki go spotykalam, ale on albo sie smial ze mnie, albo patrzyl okropnym wzrokiem jak na szmate albo poprostu odwracal wzrok... wczoraj chyba go widzialam, szkoda ze on mnie nie

i tu nawiazanie do wczorajszej hmm randki/spotkania? chyba randki, bo dostalam kwiatka
pozwolicie w ogole, ze sie wygadam...
umowilismy sie w pewnym miejscu u mnie na osiedlu, tak stoje stoje czekam na niego, wyszlam sobie wczesniej i dlatego czekalam i zdalam sobie sprawe, ze umowilam sie praktycznie pod blokiem debila hehe... no to mysle sobie, super.. ale nie widzialam go. przyjechal tamten chlopak, nazwijmy go pan X mm ale ma ladny samochodzik (nie jestem jakas na forse, ale milo mi sie zrobilo, ze go stac, ze pracuje..). dostalam rozyczke milo.. sam chlopak nie brzydki, ladnie schludnie ubrany, duzy plus ale cholernie chuuudy.. no do rzeczy. pojechalismy na wycieczke, ale jadac mijal nas samochod podobny do samochodu kolegi debila, a jechalismy ta trasa, gdzie mieszka ta jego lalunia, wiec chyba do niej tak gnal, a lamal przepisy ze hoho (jak pomysle, ze moim autem tak jezdzil i nie szanowal, to cos mi sie robi...), wyprzedzil nas ten samochod, ale tak gnal ze tylko przypuszczam, ze to byl on, szkoda ze mnie nie widzial

przyjechalismy na miejsce, polazilismy, skwar nieziemski, a ja w dlugich portkach przez te babskie dni;/w sumie duzo gadalismy o roznych rzeczach. postawil mi lody, byly ok, ale az mi glupio sie zrobilo, bo wafelek musialam wyrzucic - mam od kilku dni aparat na zeby i nie moglam ugrysc polazilismy, pogadalismy i wrocilismy, odwiozl mnie pod dom, poszlismy n akrotki spacer, zero tematu seksu
troszke za grzeczny jest jak dla mnie, ale chetnie bym sie z nim ponownie spotkala, chociaz znam swoje szczescie, ze jak spotykam kogos takiego, to pozniej nie ma juz kontaktu, a bardzo rzadko podobaja mi sie chlopcy i robia tak dobre wrazenie
oczywiscie odezwal sie na gadu, powiedzial, ze chetnie znow by sie spotkal... alewiadomo, czasem mowia to (nawet ci grzeczni), wlasnie z grzecznosci... no zobaczymy. ale bardzo milo wspominam spotkanie

a ktoras z was mowila, ze chlopak sie nie odzywa... tez mialam podobna sytuacje ostatnio, tylko ze ja sie z nim jeszcze nie spotkalam. ale milo sie gadalo, fotki wyslal, chcial sie TYLKO na piwko umowic, fajnei sie zartowalo, az tu nagle cisza. co wejde na gg, on ucieka, dziwne, bo jesli nei chce gadac, niech mnie wywali z kontaktow (nie wierze, ze to przypadki, bo sa za czesto), a z drgiej strony po jakiego grzyba proponowal spotkanie i to kilka razy... moze kogos spotkal? no ale tak sie nie robi.
Stary 2008-07-14, 14:22   #523
Hot Lady
Zakorzenienie

czyli było miłe kulturalne spotkanko z różyczką w tle, fajnie cieszę się oby tak dalej, może coś się rozwinie, miałam kumpelką która 2lata była z dość napakowanym facetem - miał niezły obwód ramienia, klatę itd. gdy się rozstali, ona poznała kolejnego, zupełne przeciwieństwo swojego eksa - niezykle chudy, tak jak pisałaś ale są razem do dziś , powiedziała,że nauczyła się kochać go takiego jakim jest i że nie siła mięśni stanowi o tym czy czuje się przy kimś bezpieczna - bardzo mi się to spodobało...
Stary 2008-07-14, 14:23   #524
myszeczka00
Wtajemniczenie

Oj Floffi

No, od razu lzej na duszy hehehe
Mowisz ze chlopak za grzeczny jak na Ciebie? hihi Moze chodzi o brak spontanicznosci ? bo u mnie bez tego nie przejdzie hehe, chociaz pierwsze spotkanie zawsze bywa sztuczne

łoo kurcze, ciesze sie ogromnie ze jakos wrocilas z tego spotkania uradowana
Miejmy nadzieje, ze kontakt sie nie urwie?
Ale tak szczerze mowiac, chcialabys sie z nim spotykac? ?

Piszesz ze masz aparat na ząbki, góra czy dół?
Ja juz mialam kiedys ale glupioa sciaglam wczesniej i znow wrocilo wszystko do 'normalnosci'
Jak sie spotkam z moim to moze.... dopiero po jakims czasie uswiadomie mu ze bede aparatką
Troszke sie krępuje, bo bede miala teraz we wrzesniu praktyki w szkole i tak z aparatem... wiem wiem dziecinne podejscie.

Jak sie z nim czujesz ?

HotLady TRZYMAJ ZA NAS KCIUKI heheh

Stary 2008-07-14, 14:29   #525
Hot Lady
Zakorzenienie

Cytat:
Oj Floffi

Mowisz ze chlopak za grzeczny jak na Ciebie? hihi Moze chodzi o brak spontanicznosci ? bo u mnie bez tego nie przejdzie hehe, chociaz pierwsze spotkanie zawsze bywa sztuczne

Ja juz mialam kiedys ale glupioa sciaglam wczesniej i znow wrocilo wszystko do 'normalnosci'
Jak sie spotkam z moim to moze.... dopiero po jakims czasie uswiadomie mu ze bede aparatką
Troszke sie krępuje, bo bede miala teraz we wrzesniu praktyki w szkole i tak z aparatem... wiem wiem dziecinne podejscie.

Jak sie z nim czujesz ?

3mam dziewczynki z calutkich sił
Stary 2008-07-14, 14:45   #526
Flofferek
Zakorzenienie

Cytat:
Oj Floffi

Jak sie z nim czujesz ?

nio wlasnie o to chodzi, ze ja mam mega poczucie humoru, potrafie sie smiac z tak durnych rzeczy, ze niektorzy to uwazaja, ze jestem jakas hmm durna? ale mam znajomych co tez tak maja i jest luz.. oby tylko na takiego chlopa trafic. a on ani zbytnio nie pije, nie pali (to akurat dobrze), u nas jest tak ze czasem sie spotykamy na wodeczke i pijemy ile wlizie, gadajac, smiejac sie, a u niego hmm raczej by to tak nie przeszlo... ale ma wiele innych zalet, wiec tym tak nei dramatyzuje

TAK chcialabym sie z nim spotykac, no napewno jeszcze raz spotkac, zobaczyc, jak bedzie ponownie hehe, ale cos czuje, ze wielka dupa z tego bedzie.... niestety...

natomiast co do aparatu, to wiedzial, ze nosze, bo sluchal raz mych lamentow, jak mnie kly bola raczej nie rpzeszkadza mu to i chwala za to aparat mam na gore i na dol od razu zalozony. aaa ty nei przejmuj sie, nie krepuj, jak masz mozliwosc zakladaj metal na zabki uwazam, ze zaden wstyd nosic aparat, gorzej miec cos nei tak z zebami, jak mam szpary i rzadko usmiecham sie do zdjec, bo sie wstydze ja sie tylko wcoraj glupio czulam jak sie smialam gadajac z nim, bo gorna warga zaczepiala mi sie o aparat i swiecilam klami na niego, hehe...

Cytat:
czyli było miłe kulturalne spotkanko z różyczką w tle, fajnie cieszę się oby tak dalej, może coś się rozwinie, miałam kumpelką która 2lata była z dość napakowanym facetem - miał niezły obwód ramienia, klatę itd. gdy się rozstali, ona poznała kolejnego, zupełne przeciwieństwo swojego eksa - niezykle chudy, tak jak pisałaś ale są razem do dziś , powiedziała,że nauczyła się kochać go takiego jakim jest i że nie siła mięśni stanowi o tym czy czuje się przy kimś bezpieczna - bardzo mi się to spodobało...
nio moj pierwszy chlopak tez byl chudy jak szkapulec, pozniej od razu trafilam na wysokiego, umiesnionego (ale nie bez przesady) chlopaka i od tamtej pory podobaja mi sie wyzsi, zbudowani faceci, poprostu lepiej sie czuje... to on ma mnie nosic na rekach, nie ja jego hehe
ale zgadzam sie z toba, ze nie sila miesni stanowi o poczuciu bezpieczenstwa, wczoraj czulam sie z nim bezpiecznie, no bo przeciez pierwsze spotkanie a on mnie wywiozl 50 km za miasto hehe...

jajć oby sie udalo, chociaz na jakis czas, naprawde brakuje mi faceta, spacerow, rozmow... nawet calowania, no w koncu musze na kims calowanie z aparatem wyprobowac
Stary 2008-07-14, 15:26   #527
dragonka123
Rozeznanie

Ja mojego mężczyzne poznałam 3 lata temu na fotka.pl też bałam się na początku bo wcześniej nie spotykałam się z nikim przez neta ale coś mnie do niego ciągneło no i spotkaliśmy się i do tej pory jesteśmy razem
dragonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 15:31   #528
myszeczka00
Wtajemniczenie

oj! ja tez tak chce jak Dragonka

nas tez cos cholernie do siebie ciagnie, ale mimo wszystko dystansik
a on mi uniemoliwia zeby sie trzymac tego dystansu , co za facet

Ech, tak bym chciala zeby spotkanie nasze bylo normalne, sympatyczne i jedno z kilkuset..

Powiedzialam mu wczoraj ze ja jednak to traktuje jak zwyczajna znajomość a nie fakt bycia razem.
on niby tez, ale cos czuje ze chyba ... no wiecie to --> hehe

Stary 2008-07-14, 16:17   #529
wadercia
Wtajemniczenie

GG do wadercia

Ohoho, spotkania przez neta tak?
Zawsze byłam im przeciwna. Często, gdy kogoś 'poznawałam', rozmawialismy, a gdy przychodził temat spotkania wszystko bardzo szybko się kończyło.
Jednak raz się skusiłam. Podobnie jak koleżanka na górze.... fotka.pl, spotkanie i w odrazu coś zaiskrzyło. Ahh.. i oby iskrzyło jak najdłużej ; )

A wszystkim innym paniom, życzę powodzenia w takich spotkaniach.

wymienię

wadercia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-14, 18:47   #530
kosmiteczka
Zadomowienie

facet poznany na necie hmm- mój tż od 4 lat jestesmy razem
miedzy nami 8 lat róznicy heheh a od pazdziernika zamieszkamy w końcu razem
no i jeszcze jedno- on Kraków, ja -Warszawa. Spotkania byly rzadko, raz na 3 tygodnie i na 2 dni sie spotykalismy, teraz w wakacje ja do niego jezdze na kilka dni czesto...
oj nasz zwiazek przetrwał ogromną próbę- czasu, tęsknoty, przeciwności losu, także sprzeciw moich rodzicow, bo wiadomo 8 lat roznicy to dla nastolatki sporo.
Ale niedługo planujemy razem zamieszkac i te wszystkie cierpienia nam sie mam nadzieje zwrócą podwojnie, bo bedziemy miec sie na codzien
a ja po 4 latach nadal jestem diabelnie zakochana

COCO JAMBO I DO PRZODU
kosmiteczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 19:14   #531
myszeczka00
Wtajemniczenie

kurcze ja tez tak chce no !!!!

Stary 2008-07-15, 14:14   #532
ViVian66
Zadomowienie

dobra, odpisal. ...
dosc tak milo, jak zwykle, przepraszal ze nie odzywal sie. mial wypadek samochodowy
ViVian66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 15:31   #533
myszeczka00
Wtajemniczenie

oj Vivian....

bardzo mi przykro, co z nim, Napisz prosze

a Ty sie trzymaj dzielnie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-15, 17:40   #534
Justinka_
Rozeznanie

A ja nadal nie jestem pewna,czy mam sie spotkac z moim .Fajnie nam sie rozmawia,mamy wspolne tematy,ale nie wiem czy pasowalibysmy do siebie.Mam taki jakis wewnetrzny opór.On na razie nie wysuwa propozycji spotkania.Do takich spraw podchodzi powoli,z wyczuciem.Nie wiem co robic.Byc moze jesli sie z nim nie umówie,to nie tak predko znowu kogos poznam,o ile w ogole to sie stanie .Nie wiem co robić.
Justinka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 23:33   #535
pipistrelloOoO
Przyczajenie

Ja również poznałam swojego TŻ w necie.. dokładniej przez czata! hehe on jak i ja, weszliśmy pierwszy i ostatni raz na niego, i to ja się do niego odezwałam - miał taki fajny nick - przez 3 miesiace rozmawialismy ze sobą na gadu. W trakcie tych rozmów wyszło, że mieszkamy niedaleko siebie. Więc sie spotkaliśmy. O zgrozo miałam wtedy niepełne 15 lat! Teraz jak o tym myśle ciarki mnie przechodzą jesteśmy razem prawie 6 pięknych lat i planujemy małżeństwo, także wierze jak najbardziej w miłość dzieki 'kabelkowi'
pipistrelloOoO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 00:05   #536
ViLLeMkA
Zakorzenienie

a ja jak Was tak czytam to mnie to przeraza....

znaczy o czas chodzi... e najlepiej jak najszybciej :|

ViLLeMkA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 11:21   #537
MalinowaNastka
Rozeznanie

Jak dobrze być w Polsce!

- Znalazłam?

- Tak!
Kocham!

Edytowane przez MalinowaNastka
Czas edycji: 2009-05-29 o 14:53
MalinowaNastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 14:54   #538
myszeczka00
Wtajemniczenie

o oo moj szkrab wrocil

Nastuniu kochana dzieje sie oj dzieje.
Boshe ile ja mam ci do opowiedzenia.

ON WRACA 15 SIERPNIA
cholewcia, co to z nami bedzie, matko i corko

ps. ech wzbraniam sie zeby nie nic nie czuc ale on..... powoduje, ze nie jestem w stanie byc nieczula i obojetna. !!!!

ech.... no coz, glupia sytuacja !!!!!

Nastuniu, napisze Ci PW

Czas edycji: 2008-11-13 o 23:57
Stary 2008-07-17, 16:59   #539
ViLLeMkA
Zakorzenienie

ejjj.. a myslicie ze po 2 latach gadania w necie to ma szanse przeniesc sie do reala?
przy sprzyjajacych okolicznosciach?

i nie chodzi mi i zwiazek tylko tak... noo [yhhy yhhy]

ale teorytycznie pytam

ViLLeMkA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 20:06   #540
MalinowaNastka
Rozeznanie

Żartujesz???!!! 15 sierpnia????!!!!!
Ostro!!! Ja nie mogę!! Opowiadaj, jak to tak wcześnie
Głupie gadu nie chodzi mi
Szybko mi opowiadaj!! Nie było mnie tydzień, a u Was normalnie tak się plany pozmieniały
Mów mi tu migiem jak to

- Znalazłam?

- Tak!
Kocham!

Edytowane przez MalinowaNastka
Czas edycji: 2009-05-29 o 14:52
MalinowaNastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości