![]() |
#3451 |
Zadomowienie
|
Dot.: aktualna lista marzeń
Po dłuższym czasie napawania się tym co mam, w końcu zapragnęłam nabycia:
-Kyoto -Molecule01/Escentric01 -coś mocno paczulowego |
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Rozeznanie
|
Hinoki na czele listy. Na Statkusa się napaliłam, ale nie znalazłam w sensownej cenie, z czasem zapał do tropienia ostygł, a wraz z nim mania mienia. Myślę i myślę... Chwilowo nic poza CdG. Znając swoje nawyki zapewne niedługo ustrzelę coś zupełnie innego.
EDIT: Przypomniałam sobie! Flałerbomba chcę, najgorsze, że nie wiem co brać, edt czy edp. Coś kiedyś wąchałam, ale co to było..? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3454 |
Rozeznanie
|
Marzy mi sie setka flowerbomb mam juz 30 ml i 50, ale ciagle mi malo. Obiecałam sobie, ze do konca pazdziernika zagosci na mojej połeczce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Zakorzenienie
|
Watku spraw bym miała:
ocean Coco M ![]() i Innocent Vera Wang edp mała uzywka Dolce Vita Edytowane przez nefernefer35 Czas edycji: 2008-07-03 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- B. Spears. Midnight Fantasy, dziś porannie kliknięta pięćdziesiątka w ciemno - Obsession Night na półce leży już odlewka - Trussardi Inside, również odlewka na półce - Escada Moon Sparkle - upolowana używka z 30ml Obecne marzenia: - ? ![]() - B. Banani Time to Play, jednak nie mam ogromnej potrzeby, a ceny na Allegro zwalają z nóg ![]() - Cacharel, Noa Perle - jedynie mała odlewka 10ml, tyle by mi wystarczyło
![]() ![]() |
![]() |
#3459 |
Zakorzenienie
|
LA PRAIRIE Silver Rain EAU DE PARFUM 50ml - KT 270 PLN
|
![]() ![]() |
![]() |
#3460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() -Chance EDT (najchętniej w wersji Twist&Spray z wymiennymi wkładami) -Ogródek Nilowy -Mirra TdO -Kiwi YR i może jeszcze jakieś słodziak-jadalniak z Comptoir sud Pacyfique ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Zadomowienie
|
Oby w tym miesiącu starczyło na:
Trussardi Inside Euphoria CK A dalej: Jose Jose Eisenberg Sun Jil Sander i...ech,na razie niech to się chociaż zmaterializuje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3462 |
Zadomowienie
|
Obecnie do pełni szczęścia brakuje mi Moon Sparkle, Paris Hilton Edp, Heiress, nie pogardziłabym także D&G the One. Kusi mnie takze Migdałowa Nina Ricci bo jest na allegro w świetnej cenie. jednak byłby to strzał w ciemno, bo nie znam zapachu. Uwielbiam zapach migdałów, boję sie jednak czy nie występuja jedynie w nazwie tych perfum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3463 |
Zakorzenienie
|
Miesiąc temu marzenia były takie:
Jaisalmer Avignon Musc Ravageur (nieduża ilość) Dwa z nich są coraz bliżej spełnienia. MR na razie nie kusi, bo w ten upał nie używam i już zdażyłam zapomnieć jakie one piękne. Na razie cieszę się tym co mam i czekam na dobicie do dna w niektórych flaszeczkach. Innego rodzaju zakupy mnie ostatnimi czasy pochłonęły i zapał do kupowania perfum jakby zmalał. Cieszy mnie to bardzo ![]() ![]()
#3464 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Lanvin Rumeur 2 Rose
Gucci II Chance Eau Fraiche Escada Moon Sparkle Cacharel Noa CSP Amour de Cacao zapas Addict 2 zapas Moschino zapas Flowerbomba EDT ojjj dużo ![]() Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2008-07-04 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nic nie muszę. Lekko mi. W szafce znajduję - jak wykopaliska- moje stare butelczyny, odkrywam je, podobają mi się na nowo. Dobrze, ten stan mi się podoba.
![]() |
#3466 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Trochę myślę o Terre... Edytowane przez Kota Czas edycji: 2008-07-05 o 17:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3468 |
Zadomowienie
|
A w mojej liście marzeń wciąż i nadal aktualne są Dune
![]() Od niedawna - Kenzo Jungle Elephant - zadowolę się nawet trzydziestką ![]() Pytanie brzmi: kiedy uda mi się na nie zaoszczędzić? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3470 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Od dluzszego czasu mysle o Dune, a ostatnio po spedzeniu kilku godzin na czytaniu forum zapragnelam miec Slonia. Gdybys jeszcze chciala miec Gris Clair, L'or Torrente i klasiko Prade to juz bylaby przedziwna zbieznosc upodoban ![]() EDIT. Zapomnialam o Trusardim Inside, ale moze to znak, ze nie chce ich wcale tak bardzo jak myslalam:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3471 |
BAN stały
|
a w mojej lliscie:
Flowerbomb edt Flowerbomb edp Flowerbomb Extreme Euphoria(ale dopiero gdy mama TZ skonczy swoj flakonik ![]() Code edp Lolita Lempicka L Hypnotic Poison Miss Dior Cherie i to byloby narazie tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3472 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() I jak Ci idzie oszczędzanie na nasze cuda? Ja postanowiłam zaciśnięcie pasa i basta! Do końca wakacji powinnam go mieć ![]() ![]() Jak dla mnie w perfumeriach jest za drogo - a jeśli nie widać różnicy, to po co przepłacać? ![]() http://www.perfumy-perfumeria.pl/man...ection=&page=2 http://www.kokai.pl/index.php?ktg=1&producent=37 http://www.dolce.pl/christian_dior/dune/2375.php5 Ten ostatni zestawik wychodzi najtaniej, a poza tym - skończy się 50ml, będę znów zmotywowana, by zbierać na kolejne... ![]() A resztę Twoich (a może też i moich ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3473 |
Raczkowanie
|
Ojej,moja WISHLIST jest dluga
1)Lolita Lempicka 2)Moschino-Couture 3)Burrbery- Britt 4)Escada-Magnetism 5)duza flacha Dolce Vita |
![]() ![]() |
![]() |
#3474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3475 |
Zakorzenienie
|
a mi sie marzy tylko pure poison i addict...Pewnie jak będe je już miała to pojawią się następne, ale póki co zrobiłam małe zapachowe zakupy i zamierzam trochę kasy przeznaczyć na inne przyjemności
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3476 |
lipiec na maksa!!! :)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Zakorzenienie
|
Mała transformacja
![]() -któryś herbaciak L'occitane(ale nie wiem który) -Chance EDT (tak jak już wspominałam wersja 3X20ml) -Czarna Coco -Mirra TdO albo inny w tym typie.Mam ochotę na słodki,jadalny orient.Nie wiem tylko czego szukać ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3478 |
Zakorzenienie
|
może Mira Bai?
![]() ![]() Na mojej liście marzeń na razie nie ma tłoku ![]() ![]()
#3479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3480 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Może coś w stylu Rahat Loukoum Lutensa? Jeśli tureckie słodycze to właściwa droga wypróbuj także Loukhoum Keiko Mecheri i Montale Sweet Oriental Dream ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.