|
|
#1981 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.III
Nie jestem ekspertem, ale warto mieć chyba taki i taki
dzieć sam wybierze, który mu odpowiada - niestety
|
|
|
|
#1982 |
|
Wtajemniczenie
|
Emma, własnie dlatego zapytałam, bo też lubię taki styl, ale niestety mój portfel krzyczy "NIE LUBISZ, WCALE CI SIE TO NIE PODOBA"....
Co do smoczków to ja oczywiście w standardzie powiem, że jeszcze nie wiem Boże dziewczyny nie poznaje się. Dzisiaj na prawdę siedzę w necie i przeszukuje wyprawkowe rzeczy. Wyluzowałam się i nie myślę o problemach. Mogłabym tak codziennie
|
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam nadzieję, że mała pokocha silikonowe, bo te kauczukowe mnie odrzucają.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1984 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja z tymi silikonowymi mam problem, żeby były w jednolitych kolorach
|
|
|
|
|
#1985 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#1986 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie dają duże porcje i zawsze kurczaka bierzemy na połowę bo dla jednego to za dużo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
Oj ale mnie rozkłada.
Już mnie zaczynają mięśnie boleć ![]() Suchy kaszel brr.. Dziwne bo mam bardzo niska temperature 35,6 Znalazłam w spiżarce sok domowy, to pije z herbatka i do tego cytryna.. Na noc chyba Zaryzykuje i jakoś spróbuję przeżyć wypicie mleka z czosnkiem.. Chociaz na samą myśl mi słabo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1988 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1989 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i pod kołdrę wygrzać się. Ja przy chorobie też nie gorączkuje albo bardzo rzadko jak miewam anginy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1990 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuje 😊 |
||
|
|
|
#1991 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie póki co omijają te tematy. Może dlatego, że głównie siedzę w domu i unikam dużych skupisk ludzi. Jutro mój dzień wychodny, ale nie wiem czy iśc do sh czy odpuścić. Jak tak do lipca co tydzień będę chodzić, to mi miejsca w domu zabraknie na to wszystko co kupuje. ALE! Może jutro dla odmiany pojade do chińczyka i sobie majtek nakupuje, jest to jakiś plan. |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1992 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1993 |
|
Zadomowienie
|
Bursztynek za przesyłkę płaci się raz.
Zua ja właśnie mam tą kołderkę upatrzoną w koszyku. Cudne kolory! Blanka dużo pij, najlepiej domowe przetwory z czarnego bzu i porzeczki. Zdrówka! Zgrusia ja też nie wiedziałam! Dobrze, że mamy dziewczyny!
W radości i w smutku mój dom jest w Twoich ramionach Edytowane przez kitosa Czas edycji: 2018-03-09 o 15:24 |
|
|
|
#1994 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie przeglądałam Hubiego i widzę, że najbardziej popularne pieluchy tetrowe są gramatury 110, a z tego co sprawdziłam Folinka polecała 140. Folinka, podeślesz, które pieluchy polecasz? Bo rozmiarowo większość to też 75x75 lub 70x80. Jakiej wielkości pieluchy polecasz najbardziej? Cytat:
czytam aktualnie Rodzicielstwo bliskości - sporo poruszonych tam kwestii jest intuicyjnych, ale pozwala też spojrzeć na aspekty rodzicielstwa z dodatkowych perspektyw ![]() Cytat:
Ostatni zaczęliśmy rozważać jeszcze inne opcje i wizytę 03 kwietnia.Cytat:
faktycznie pomagało! Nie wyobrażam sobie wypić tej mikstury z czosnkiem ![]() Uff... poprasowałam pierwszą partię ciuchów, druga się suszy teraz czas na odpoczynek, co by się nie przeforsować
|
||||
|
|
|
#1995 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
śliczne tylko mój portfel to bardzo boli.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1996 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za bardzo się w domu zamknęłam to teraz mam.. To będzie moja pierwsza choroba od dawna, już zapomniałam jak bolą mięśnie mleko z masłem i miodem piłam jako dziecko codziennie wieczorem ![]() Ale podobno z czosnkiem lepiej działa na choroby. Ja też muszę kupić majtki 😂 Jak robiłam zakupy do torby do szpitala to kupiłam 6szt. Ale oczywiście nie wpadłam na to, żeby kupić coś większego niż S. I teraz nie wiem czy się zmieszcze w nie 😂 chociaż zad mi nie rośnie. Boje się tylko, że od tego kaszlu małej się coś stanie, chociaż brzuch mi nie twardnieje, a mała się rusza. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
ale spróbuję się jak narazie przekonać do mleka z czosnkiem.Jak nie dam rady wypić to z miodem i masłem spróbuję ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
Zua tak ,tak piękne!
Emma u nas dopiero niedawno słońce wyszło.Ooooo,kolejne zakupy! Bursztynku oj zjadłoby się kurczaczka w chrupiącej panierce. Blanka co do smoczków,to szczerze ,jeszcze o tym nie myślałam.Kuruj się!!! Edytowane przez pola25 Czas edycji: 2018-03-09 o 16:01 |
|
|
|
#1998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do cukrzycy też nie mamy w rodzinie skłonności, żadna w ciąży nie miała.. No zobaczymy jaki będzie wynik. Liczę na to, że mała wda się w tatusia i nie będzie aż taka duża... M.miał jakoś 3200 😂 nadzieję można mieć zawsze... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
Zua mi też się włączyło wicie gniazda,czuję ,że czas upływa nieubłaganie...W między czasie ogarniam kwestie sypialni,fajnie by było,jakby za 2 mies.była gotowa.
![]() Camelitos ile ml dziennie tej żurawiny? Bursztynku pijemy tak samo:mleko/miód/masło/czosnek Zgrusia oddzywaj się częściej. ![]() Zua mnie też omijaja, my to w więzieniu siedzimy. Zua ale ten chińczyk ,to sama pójdziesz??!! Po co Ci majtki?? ![]() Aandra zdrówka! Ovejta nawet nie wiedziałam,że jest jakaś gramatura pieluszek Ja jak przystało na połączenie emerytki i ciężarnej , wyszłam na podwórko w asyście moich dwóch mężczyzn. Po przejściu 3 rundek wokół domu,poddałam się. Dzisiaj nie mój dzień,jakoś mi się ciężko oddycha. Też już to macie? Także TŻ wystawił mi krzesło i podnóżek ,siedziałam sobie w słoneczku. Czuję się dotleniona. Mój sąsiad ,miły starszy pan,dał mi malinki w słoiku,no nie pożałował cukru,śmiem twierdzić,że było to słodsze od glukozy |
|
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
Pola mnie najbardziej zabijają schody haha 😂 chodzić mogę, ale wolniej, wtedy spokojnie daje rade.
Bo jak ostatnio poszłam szybszym tempem do przychodni to aż mi brzuch zrobił się twardy, zaczął boleć, ciśnienie wysokie i tętno 126 😂 Na takie szybsze marsze mam szlaban od lekarza. Chociaż ogólnie przyznaje że szybciej się męczę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
Blanka co do Twojej Ninki ,to myślę,że to kwestia genetyczna. Moja mała też jest spora,ale nie umywa się do Twojej. Generalnie,cieszmy się,że są większe ,na tym etapie oczywiście.
Co do pulsu,to ja mam wyższy od kilku dni. Brzuch mi urósł,jakoś tak mi ciężej. No nic ,lepiej nie będzie. Stefcia odezwij się,napisz co u Ciebie??? ciekawe co u Monyi i Marka? Edytowane przez pola25 Czas edycji: 2018-03-09 o 16:25 |
|
|
|
#2002 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
️ to wlasnie o nim wspominałam tu juz wiele razy na problemy z pęcherzem. W smaku cierpki ale działa cuda!Cytat:
Wywołują dlatego ze to pierwszy poród. Szczerze to sie chyba nawet ciesze. Z częstego Usg tez. Cytat:
Jakie ładne. A ja dzis juz moge zacząc kupować wyprawkę. Poznaliśmy płeć. Miałam nosa. Od początku miałam bardzo dobre przeczucie. I 362 gramy szczęścia. Wszystko wyglada jak powinno jednak musze wrócic na zdjecie profilu bo maluszek pokazywał swoj piekny kręgosłup jedynie za to w całej okazałości. Serduszko biło przepięknie ale trzeba tez dopracować fotki. Powtórka za 10 dni. Łożysko mam na ładnie tylnej ścianie i pewnie dlatego czuje prawdziwe kopniaki. |
|||
|
|
|
#2003 |
|
Wtajemniczenie
|
Polu Kochana, chińczyk w sensie taki sklep z ciuchami, a nie restauracja haha
A majtki, bo jakoś tak mało mam ! Nie wiem, moze pogubiłam hahaha.Też męcze się szybko na schodach. Zawsze sie brechałam z tych krzesełek na półpiętrach dla starszych ludzi, co by sobie odpoczęli jak wchodza gdzieś wyżej, a teraz żałuje, ze u mojej mamy na klatce takich nie ma. Czwarte piętro to katorga. Wchodziłam do niej któregoś dnia i już po prostu zdychałam na trzecim piętrze. Mama wyjżała na klatke i sie brecha ze mnie mowiąc "nie przesadzaj!" a ja jak sie oburzyłam dziewczyny, prawie w bezdechu coś tam odburknełam dysząc jak po maratonie, to kobiecina zbiegła po mnie na półpiętro hahaha
|
|
|
|
#2004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że wszystko ok, w którym tc miałaś wykonywane? Łożysko masz tak jak ja na tylnej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O rety wierze Ci! Ja na drugim pietrze juz zdycham. A jak ktos przy mnie idzie i musze mowic to juz w ogole jakbym faktycznie maraton przebiegła
|
|
|
|
|
#2006 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
Czekamy na chłopczyka
. Chciałam zawsze dziewczynkę ale od początku miałam bardzo silne przeczucie ma chłopca. Zawsze z Tz mówiliśmy o nim jako o chlopcu... także jakos przyzwyczaiłam sie do tej mysli. I jeszcze dzis rano mówiłam Tz’owi ze jesli to nie chłopiec to sie chyba naprawde zawiodę. Tz dumny ze nazwisko przetrwa . Imię mamy faworyta ale nie zdradzę.
|
|
|
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodać ci niebieski kolor na pierwszej stronie?? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2009 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2010 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
superWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.

dzieć sam wybierze, który mu odpowiada - niestety

tylko mój portfel to bardzo boli..

️ to wlasnie o nim wspominałam tu juz wiele razy na problemy z pęcherzem. W smaku cierpki ale działa cuda!
Ja jeszcze w tyleee z czytaniem.

Dodać ci niebieski kolor na pierwszej stronie??
super