![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: Bridezillas 2009 - PART IV :)
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
heh...tylko szkoda,, ze szefowej tez ciezko bylo od razu powiedziec o egzaminie, za ktory mam zaplacic polowe, czyli jeden miesiac pracowac tylko po to by zdac egzamin......
Dla mnie to bez sensu....bo ja mialabym byc przez kilka miesciecy tylko na zapelnienie godzin, kiedy nie pracowalby ten chlopak to jest na umowe....za 300 zl.... nie, na pewno nie
#63 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
za szkolenie nie, ale za egzamin sie płaci, caly kosztuje 700 zł i jezeli bym nie zdala to wtedy za calosc place ja, a jak zdam to tylko (!) połowe... jak dla mnie to i tak duzo, awtedy bym juz odejsc nie mogla, bo musialbym zwrocic druga polowe...... Jakbym chcial odejsc po dwoch czy trzech miesiacach....
a ta firma to TOTOLOTEK
#65 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
#67 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
kurde ja tez ciagle nie moge nic znalezc konkretnego mam juz dola
![]()
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny- nie jesteście same....cholera ja tych cv to juz dziesiątki wysłałam... i nikt oczywiście nie oddzwonił...ale łudzę się, że jak będę mgr to może łatwiej pójdzie...cóz- nadzieja matka głupich....
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do pracy. Smieszy mnie fakt, ze mowia, ze bezrobocie spada. A co sie dziwic, skoro wszyscy studenci na czas wakacji za granice wyjezdzaja a budowy latem ruszaja? No i mimo tych wyjaazdwo studenckich jakos trudo jest wogole o prace... ![]() ![]()
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
Hmmm doszliśmy do porozumienia...cieszy mnie to i mam nadzieje, że będziemy pracować na swoimi charakterami
![]() ![]() Co do pracy, to polityka w Polsce jest na dnie, młodzi, wykształceni ludzie muszą pracować w zupełnie innym niż wyuczony zawód, często za psie pieniądze...wyjeżdzać za granice itp. Sama miałam wielkie problemy z praca i po skończonych studiach pracowałam jako kelnerka na śniadaniach ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to cieszę się, że się dogadaliscie ![]() ![]() a co dopracy to jest masakra...cholera jasna po to skonczyłam studia, zeby teraz pracować gdziekolwiek i za marne pieniądze? tragedia...Kiedys bylo tak,że ludzie po studiach mieli zapewniona porządną prace...a teraz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wierzę, że dogadacie się z Tż, w życiu bywa różne, ale najważniejsza jest rozmowa i chęć bycia razem ![]() Cytat:
![]() ![]() u mnie dokładnie tak samo, nachodziłam się, napytałam, porozsyłałam CV i głucha cisza, ale się nie martwię, to nic nie da, trzeba myśleć pozytywnie |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#75 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do pracy to ja też mam nadzieję...bo w sumie czym jest moj okres szukania pracy w porownaniu z innymi, ktorzy szukaja przez wiele wiele miesiecy... dziewczynki- damy rade i znajdziemy porzadna prace!!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
cześć
#78 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 | ||
Zakorzenienie
|
aaa juz kumam, jestem zakrecona
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() sysunia oj przemow tesciom do glowki bo to tak troche nieladnie... ja jestem juz w domku, ale u tz wiec narawie zdjec tez niedam bo by widzial.. ale kolo 21 bede u siebie to wrzuce ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim!
Martucha bo my tu strasznie czekamy na te zdjęcia! |
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wczesniej mgr-ow bylo bardzo malo i dlatego ich prace byly dobrze platne. Obecnie, kogo by nie spotkac to kazdy jest mgr-em lub licencjatem (tylko po jakich szkolach; nawet moja siostra cioteczna, ktore ma tzw. "zolte papiery" z racji trudnosci w nauce! ma papierek licencjata ![]() ![]() ![]() Ja np. po swoich studiach przez 3 miesiace stazu bede zarabiac 600 zl, a pozniej juz normalnie zatrudniona bede zarabiac 1400 zl (podone wynagrodzenie dostaja sprzataczki w szpitalach!), gdzie analityk to tak na prawde prawa reka lekarza, bo bez niego lekarz niemoglby ani postawic diagnozy, ani wdrozyc leczenia ani sprawdzic czy leczenie jest skuteczne. I gdzie tu sprawiedliwosc? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#82 | |
Raczkowanie
|
ja mam kurs totolotka i egzamin tez i placi sie a szkola cie w zakladzie pracy i jeszcze masz chyba pare godzin gosciu przyjezdza i cie szkoli ja przynajmniej tak mialam i mam wszystkie pytania i odp na ten durny egzamin a u mnie placila moja szefowa
Cytat:
![]()
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale trudno, szukam dalej ![]()
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
Kurcze no nie zdąrzyłam się dopisać na koniec starej części, wczoraj cały dzień przesiedziałam w pracy bo po mojej zmianie poszłam jeszcze zastąpić koleżanke z innego działu na 3 godziny., ale przynajmniej TŻ po mnie przyjechał i nie musiałam wychodzić jak była największa ulewa i burza
![]() ![]() A jutro rano jade wlaśnie z nią na zakupy, a po południu na szkolenie o którym już wcześniej wspominałam. A wy się dziewczyny nie załamujcie napewno znajdziecie prace, ja tez mam czasem doła, że po studiach nic nie znajde w zawodzie(bo ta teraz to tak tylko w czasie studiów), jedyne co mnie pociesza to to, że na inżynierów jest zapotrzebowanie aktualnie, ale nie wiadomo co będzie za 2-3lata. Tak więc głowa do góry ![]() ![]() ![]() Annfas Śliczny kolor, jak tak patrze na takie rudości to też bym chętnie się farbła, ale postanowiłam, do ślubu nie farbuje ![]() ![]() ![]() martucha super że masz już suknie .. też bym chciala.. ale kurcze nie wiem kiedy się wybiore coś oglądać bo jak ja mam wolne to mama w pracy i odwrotnie, a chciałabym z nią jechać.. Tak tak ja też czekam na zdjęcia ![]()
#85 |
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny ale mnie martwicie tymi postami
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
czesc kcohane
wlasnie wrocilam z mezusiem i mamcia z windsoru ![]() ![]() ![]() ![]() widze, ze poruszacie tamta pracy w pl...eh powiem wam, ze przez to ja mam wielki dylemat czy wracac do pl..oboje z Tz mamy..niby mpwia niektorzy ze teraz latwiej, ale z tego co mi mowia znajomi itp wcale tak nie jest ![]() ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem ze po powrocie do Polski bedzie ciezko,ale z tego co zaobserwowalam to moi znajomi zdobywaja coraz lepiej platne prace.Wiec moze jest to tez kwestia posiadanego doswiadczenia zawodowego??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z ta praca w zawodzie to owszem jest ciezko w uk ale....z tego co ja obserwuje i widze po sobie...jesli masz juz jakis dyplom z polski z wyzszym wyksztalceniem bardzo czesto jest tak, ze poprostu musisz skonczyc pewien stopien kursu i potem nie jest zle ze znalezieniem pracy w zawodzie...wystraczy sie dopytac w jobcenter albo cuncilu....wclae nie jest tak zle
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
no juz juz wklejam
![]() aha uprzedzam ze jest na mnie za duzaaa duzo za duza i jak ja uszyja na mnie to te koronki beda pod piersiami zaookragli mi sie pupa, zrobi talia itd.. zreszta wiecie ![]() P7112570.jpg P7112571.jpg P7112572.jpg i jak ![]() ![]() ![]() Cytat:
i zeby bylo smiesznie ja majacv juz licencjata w przedszkolu niepublicnzym zaraviam 1200 za normanie 8 godzini dziennie z dziecmi (w panstwowym bylo by gorzej - 800 zl niecale za 5 godzin) a tz ktory ma srednia budowalnke, bez matury bo uwazal ze mu nie jest potzrebna - rypiac lopata i kladac wodociagi (jego firma sie zajmuje wodociagami i kanalizacja, ale on tez jest fizycznym pracownikiem tzn niechodzi w garniturku tylko rypie z pracownikiem) zarabia notabene kilkakrotnie wiecej odemnie.. niemowie ze to niesprawiedliwe.. tylko takie sa rozbieznosci w tym kraju
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.