![]() |
#2221 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Wtajemniczenie
|
Kasieńko no co za historia z samego rana. Ucałuj Nikosia, biedny maluszek, pewnie mocno się poturbował. I tak jak radziła Ana- obserwuj go dzisiaj i jutro, bo wstrząs mózgu ujawnia się dopiero po pewnym czasie.
I nie obwiniaj się, cóż stało się, terazważne by Nikusiowi nic nie było. Mnie Konrad też jakieś dwa dni temu rąbnął z łózka. Kokosiłam się nim i z Alą i nawet nie wiem kiedy i jak Konrad znalazł się na ziemi. Nie widziałam upadku, więc nie wiem czy upadł z wysokości i uderzył głową, czy spadł na tyłek, plecy i główką uderzył. Ale nic mu nie jest. A z ząbkami- jeśli się nie ruszają to chyba jest z nimi wszystko ok. Franiu dobrze że już jest po wszystkim i że nie ma żadnych blizn. A u mnie znów pochmurno i siąpi deszcz ![]() ![]() Kasiu to super że będziesz mieć neta, to będziemy w kontakcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2223 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O, przypomniało mi się że wczoraj Ala otworzyła sobie szufladę w kuchni, wzięła nóż i ogórka i chciała go pokroić. Ja w tym czasie odbierałam paczkę od listonosza i nie miałam pojęcia co wyprawia w kuchni. Pokroiła, ale swego palca. No pokroiła to za duże słowo, po prostu zacięła się lekko w palec. Ale nawet nie płakała. Trochę krewki poleciało, ale niedużo. Na pytanie dlaczego wzięła nóż, mimo że wie że nie wolno noży ruszać, odpowiedziała, że chciała pokroić ogórka Konradkowi ![]() Kochana siostrunia, zawsze jak narozrabia to zwala winę na Konradka ![]() Kasiu333 super że wkleiłaś linka do albumu. Może każda z nas by tak zrobiła? Nie trzeba by było wchodzić w profile tylko wystarczyło by kliknąć. Pozatym każdy by wiedział, że ta osoba ma założony album. Michał wczoraj przerzucił zdjęcia na kompa, także niedługo też zrobię album. Muszę tylko zobaczyć jak się go robi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2224 |
Zadomowienie
|
Isiu spi to moge cos wiecej napisac.
Czarinko,oczywiscie pytaja matki w szpitalu czy chca zeby corka miala przeklute uszka ![]() Ciesze sie,ze Trollaski maja sie lepiej. Dobre te napisy w parkach o nie dokarmianiu szczurow ![]() Kasiu,a gdzie Ty tak nam wybywasz co chwile? ![]() ![]() Mam jeszcze do Ciebie pytanko...czy na Twojej rezerwacji lotu znajduje sie imie i nazwisko Krystianka? bo ja na mojej mam tylko moje dane i przy moim nazwisku jest "+ 1 niemowle".Troche sie martwie czy przy odprawie nie bedzie problemow ![]() esti,rzeczywiscie Twoja Julka ma bardzo dlugie nozki ![]() ![]() ![]() Wiecie co moj Isiu ostatnio polubil ![]() ![]() ![]() W ogole Maly juz taki kumaty, rozumie wszystko co sie do niego mowi;jak powiem,ze np. ma odlozyc cos na swoje miejsce lub przyniesc to i owo to odpowiednio reaguje.Jak mowie,ze idziemy sie ubrac to staje przy schodach i czeka,bo wie,ze zaraz bedziemy wchodzic na gore.Ojjj,duuzo by pisac,bo dzien w dzien pokazuje cos nowego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2225 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ogolnie to mam problem,bo nie wiem gdzie mam te wszystkie noze trzymac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2226 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2227 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zresztą widzę Synta, że Tobie jest po prostu przykro z takiego obrotu sprawy, Jutka też się nie odzywa... Mnie ta sprawa nie dotyczy bezpośrednio, ale czuję taki...niesmak? Mnie na Twoim miejscu byłoby bardzo, ale to bardzo przykro. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2228 |
Rozeznanie
|
Czarina: to nie do końca tak.... ja absolutnie nie będę miała do nich (a raczej do niego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj kupiłam sobie strój kąpielowy bo jutro jedziemy z Mareczkiem nad jeziorko pochlupać się troszkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Wtajemniczenie
|
Synta ale wiesz to że Tobie z Piotrusiem ciężko się dalej ruszyć bo źle znosi jazdę samochodem (wymiotuje?) jest w pełni zrozumiały. Natomiast praca przy aucie, ogródku, brak czasu i nie wiem co jeszcze to tyko wymówki.
I albo ma się ochotę spotkać, albo nie. I dokładnie masz rację- nie wiem po co ta zabawa w kotkę i myszkę- albo się mówi że nie przyjedziemy, lub sa małe szanse bo to czy tamto, albo przyjmuje się zaproszenie i ustala się dogodny termin. A o chlupaniu w jeziorku nic mi nie mów ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2230 |
Zadomowienie
|
jestesmy u tesciow od chyba piatku w tamtym tygodniu.doi\piero teraz zalorzyli znow neta wiec pisze.sama w domu jestem i zamiast sprzatac i gotowac obiad to ja pije piffko i siedze na kompie,znaczy przed
![]() przejrzalam tytlko wszystko.widzialam fotki krystianka,kubusia,frania i julki.o mamuniu ale z esti laska!!!!!!!!!szok.ja to nie wiem jak sie nad morzem pokarze w stroju ![]() ![]() mielismy dzis jechac na inscenizacje bitwy pod grunwaldem ale nie jedziemy. hadzi ja na slubie bylam w 5 m-cu ciazy.czy w 4tym? ![]() ![]() ana o koscielnym narazie nie myslimy.tzn ja nie mysle.rafal chce ale po co koscielny jak nie wiedomo jak to sie wszysstko dalej potoczy jak bede pewna ze zostaniemy razem i bedzie dobrze to wezmeimy,jak kase tez uzbieramy ![]() ![]() ![]() ![]() ale maja tu fajansiasta klawiature w ogole nie umeiem na niej piasac,wiec przepraszam za literowki a nie amma czasu na poprawki. tati teraz bardzo silnie zabkuje.jak nigdy prawie nic nie dawala znac o tym to teraz maroda od 3 dni.budzi sie w nocy,poplakuje.tylko mama i mama.dzis w nocy w sumie lepiej bylo i w dzien tez wiec moze juz konec ale do paszczy to zajrzec nie da.ostatio ja podpuscilam latarka to dala zajrzec i znalazlam lewa 4 ![]() gada coraz wiecej.jest taka madra.az jestem w szoku.nowe wyrazy-.kółko,bułka,jaskołka-kuka.i full onomatopej ![]() zaczelam palic.przy piwku.ale ciiiiii.4 lata bez fajki.... dobra spadam cos porobic.
#2231 |
Zadomowienie
|
kasiuS a wlasnie co do tych moich slubnych butow.szukalam,szukalam i szukalam w sklepach zlotych i nie znalazalam.ani zadnych co by pasowalya jak byly to rozmiaru nie bylo oczywiscie
![]() ![]()
#2232 |
Zadomowienie
|
wybaczcie ze tak pisze ale mis ie przypomnialo a nie chce juz edytowac.
Ikola moim zdaniem powinnas sie wziac ostro za odstawinie uli od cyca.zobaczysz i ile jest lepiej.poswiec 2 noce i juz beda efekty.naprawde,wiem co mowie,mialam to samo z tati.a ateraz jest niebo! esti a czemu ty tak dlugo odciagalas pokarm ze az 2 tygodnie?ja przez 3 pierwsze dni.pozniej fakt mialam banie i bolaly ale nie tak nieznosnie.teraz juz oficjalnie zakonczylismy karmienie.przedwczoraj cudem wycisnelam z trudem 1kropesie.a w staniku nie mam juz nic.nie wiem czemu wkleslych stanikow nie produkuja ![]() ![]() ![]() ![]() kurna jakies traktory tu jezdza zaraz mi tati obudza ![]() ![]() ![]()
#2233 |
Zadomowienie
|
Madziu,super,ze sie odezwalas
![]() ![]() Nasze foty mozesz obejrzec u mnie w profilu- zalozylam 4 albumy.Chyba bede sie musiala do Kasi333 usmiechnac,zeby mi zrobila takiego linka z dostepem do albumow w podpisie,bo ja za cho***e nie wiem jak sie za to zabrac.A to rzeczywiscie bardzo ulatwilo by sprawe ![]() Zabkami sie nie przejmuj,bo wychodza Tatiance zupelnie prawidlowo ![]() ![]() O cyckach-widmach to nawet mi nic nie mow ![]() ![]() Traktory mowisz ![]() ![]() ![]() Calusy dla Was wielkie i wracajcie do nas szybciorem ![]() ![]() Czarinko,ale Ty tego naszego Januszka "gnebisz" ![]() ![]() Wspolczuje pogody ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
Raczkowanie
|
jejkuuu...no to pociagnal sie temat nieszczesliwych wypadkow
![]() KONIEC ![]() ide troche ogarnac mieszkanie bo od rana mam taki balagan ze az wstyd sie przyznac ![]() ![]() ![]() ![]() buziaki dla was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
Zadomowienie
|
Kasiu,wrzucilam w podpisie linka do albumow tylko podpowiedz mi prosze,jak zrobic zeby bylo tak jak u Ciebie,czyli zeby byl tylko napis bez linka przy nim (kombinuje jak moge ale mi nie wychodzi
![]() Franka,nie przejmuj sie,z naszymi szkrabami taki burdelik to norma ![]() Piszta,bo sie nudze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2236 |
Raczkowanie
|
ana2 wiem ze taki balagan to norma
![]() ![]() ![]() pochwalilam sie tesciowej ze go obcielam na 1mm to powiedziala ze KRYMINALISTA ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2237 |
Zadomowienie
|
Ana ja na chwilkę do Ciebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Zadomowienie
|
Kochani
dzień dobry wpadłam przesłać buziaczki, za godzinkę wyjeżdżamy. trzymajcie się. kocham Was, będę tęsknić, buziaczki |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 |
Zakorzenienie
|
witam wszystkich.
![]() pobyt u rodzinki musialam skrocic bo wito mnie wykonczyl psychicznie i fizycznie, nie zaaklimatyzowal sie, nie chcial jesc, spac, marudzil, caly czas siedzial u mnie na rekach, tesknilza irkiem i nie spodobal mu sie moj kuzyn, jak tylko widzial darka to uciekal do mnie, w sumike wiekszosc czasu przegadalismy z tztem na gg, tzn. wito patrzyl w monitor a tatus go zabawial, krotko mowiac jestem wykonczona, przez 16 miesiecy zycia mojego syna, jeszcze nie dal mi tak w kosc jak przez te ostatnie dni, po wyjsciuz pociagu nie to dziecko, zobaczyl tzta, przytulil sie i wrocił "do siebie" zaczelam nadrabiac zaleglosci, tr0oche to potrwa mam 6 stron do czytania, ciekawam co u was... jula,ana - super zdjecia w albumach ![]() ana - swietne to logo wyszlo nad sklepem, zdolniacha z twojego tzta garnuszki - trzymam kciuki za powodzenie akcji powiekszania rodzinki ![]() gołabku - u nas to samo z przewijaniem wita, tez mi ucieka ![]() freddy - cale szczescie ze twoja karta sie znalazla ![]() esti-ale z ciebie laska ![]() franka -a gdzie pracujesz, mozejednak udacie sie wyskrobac troche czasu dla nas,a z kim bedziesz zostawiac franka? super fotki, fajnyjest ten namiot freddy - super fotki ![]() nie dam rady wiecej poczytac, bo wito juz mnie tu zaczepia, dokoncze wieczorkiem milej niedzieli ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2240 |
Raczkowanie
|
echhh te dzieciaki...wito woli najwyrazniej swoje znane juz kątki
![]() ![]() moj Mały wlasnie myje podłoge ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2241 |
Wtajemniczenie
|
Kurczę no może rzeczywiście się czepiam i niepotrzebnie jeżdżę po Januszu. Ja Janusza bardzo szanuję, podziwiam Jego oddanie rodzinie, pracę w domu, opiekę nad Misiem. Uważam że jest fajnym facetem. Ale strasznie irytuje mnie Jego jedna cecha- "pierdzenie w fotel", wiecie co mam na myśli. W sumie nie powinno mnie to obchodzić, bo mnie nie dotyczy, nie robi mi to żadnej krzywdy. Ale po prostu szkoda mi dziewczyn. A ta sytuacja podwójnie mnie zirytowała bo wygląda to trochę tak, jaby Janusz chciałby być proszony, jakby ogrywał jakąś szopkę. Bardzo możliwe, że się mylę, no ale takie odniosłam wrażenie.
I osobiście, gdyby mnie dotknęła taka sytuacja to byłoby mi przykro, ale nie dlatego że ktoś nie może przyjechać, ale dlatego że nie chce, lub że mnie wodzi za nos. |
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
Raczkowanie
|
oooooooj czarinka ale pojechalas januszowi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Siedzimy na wsi.Upały okropne.Bartul w swoim żywiole ![]() ![]() ![]() ![]() Nie czytałam dużo tylko ostatnią stronę bo mi net szwankuje i nie mam cierpliwości. Hadżi daj się namówić kobitkom na wyjazd.Zrób to dla Julci ![]() Buziaki dla wszystkich mocne ![]() ![]() ![]()
#2244 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No cóż... napisałam to co myślę. Zresztą zawsze staram się pisać tak, by nikogo nie obrazić, bo i po co? Niestety już tak mam, że staram się być szczera na forum, nawet jeśli są to gorzkie słowa. Uważam że na tyle się już poznaliśmy i w sumie zaprzyjaźniliśmy, że możemy pisać prosto z mostu. Zresztą Janusz i dziewczyny też się nie "cykali" i kiedy trzeba było stawiali mnie do pionu. Nie zawsze "słodkimi" słowami. I za to jestem im wdzięczna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Raczkowanie
|
nooo-chodzilo mi o caloksztalt
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Wtajemniczenie
|
Witojcie
![]() My żyjemy ![]() Jest mega burza więc tylko zamelduję, że zapraszamy do obejrzenia nowego albumu. (Franka - dodałam Cię do przyjaciół, więc też zapraszam ![]() Odpisywać będziemy jutro. Tylko 3 pytania do Czarinki (wiesz, że Cię uwielbiam i pamiętaj o tym ![]() ![]() 1. Ile razy zapraszałam Ciebie i Trolaski do nas? ![]() 2. Ile razy nas odwiedziliście? ![]() 3. Jak powinnam się czuć po udzieleniu odpowiedzi na 2 pierwsze pytania? ![]() OK, muszę już wyłączyć kompa bo pierony strzelają coraz bliżej, do jutra ![]()
![]() |
#2247 |
Wtajemniczenie
|
Hejka!
Moge sie pochwalic? Moge? To znaczy Wiktorie? I tak sie pochwale... Pojechalismy dzis do tesciow i oczywiscie zapomnialam zabrac smoka dla Wiki. Troche sie balam pory spania, no ale trzeba bylo polozyc dziecko spac. Po wypiciu soczku oczywiscie bylo: "Da!" Ale mowie, ze nie ma. Wiec oczywiscie Wiki ani myslala o spaniu, tylko chciala sie dalej bawic. Jako ze pokoj u cioci byl dla niej nowoscia, to wszystko musiala dotknac, a ja udawalam, ze spie, ale obserwowalam ja po cichu. W koncu cos ja przestraszylo i wskoczyla do mnie na lozko, przytulila sie, ja jej troche pomruczalam do ucha i zasnela. Calosc trwala jakies pol godziny. A teraz juz w domu pomyslalam sobie, ze skoro nie bylo tak zle, to moze pojde za ciosem i tez nie dalam. Tym razem juz tylko lezala, mowila "Da", spiewala "Aaaaaa", az w koncu padla. Chcialabym miec w sobie sile, zeby jednak nie popuscic i juz nie dawac smoka do spania, ale nie wiem czy wytrwam, bo jednak dluzej to zasypianie trwa, a tak smoczek ja uspokaja... Ale i tak jestem z niej dumna! |
![]() ![]() |
![]() |
#2248 |
Zadomowienie
|
Aguś brawa dla Wikuni, myślę że skoro już diwe noce spała bez to nie dawaj bo po co dziecku mącic w główce??!! skoro tak łatwo zniosła brak smoka nie warto do niego wracać według mnie.ja już raz po miesiącu dałam olafowi smoka i zaczęło się od nowa, teraz już będe mądrzejsza poprostu wyrzuciłam wszystkie smoki w tym dwa nowiutenkie które kupiłam ostatnio. znowu je chciałam schowac na czarną godzinę ale tp głupota bo dziecku w główce nie chce mieszać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
Zadomowienie
|
Łojojoj!!! A co tu takie zamieszanie??
![]() ![]() Janusz jedźcie do Synty, bo: 1. Będziesz miał niepowtarzalną okazję zobaczyć gwiazdki przez lunetę za free! (chyba, że Synta ma lunetę na żetony ![]() 2. Babochy wstrętne się od Ciebie odczepią. 3. Uśmiech na twarzach Twojej i Synty rodzinki jest...bezcenny ![]() Komisyjnie zamykam temat ![]() ![]() AgaG brawo dla Wikusi ![]() ![]() Julitko u nas już burza minęła, ale aż powietrze teraz inne, bo było starsznie duszno, no i podlewać nie musieliśmy ![]() ![]() Marta serdecznie współczuję, ja tak miałam z Krystianem u koleżanki, ale tylko przez 3 godziny, coś w niego wstapiło normalnie ![]() ![]() ![]() Czarinko 210 km to troszke za daleko jak na podróż autobusem, więc chyba zostaniemy przy Cambridge, ale to już ustalimy na miejscu, teraz najważniejsze to szczęśliwie dolecieć ![]() Madziu no tak... koniec karmienia... ![]() ![]() ![]() ![]() Krystianek miał dziś mały wypadek. Huśtałam go na huśtawce i złapał za futrynę i piz**ł głową w futrynę ![]() ![]() ![]() Ana ja faktycznie tak od Was uciekam (pojawiam się i znikam jak murzyn na pasach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Zakorzenienie
|
wpadlam na chwilke, bo padam na ryjoch, mielismy okropne popoludnie, najpierw pękł nam gloeny zaeor wody i mielismy powodz w piwnicy, cale szcescie ze ekipa zwodociagow przyjechala dosyc szybko i wymienili na nowy, a pozniej rozpetala sie ulewai zalalo namsasiadow, tych co zawsze z naprzeciwka, bylismyimpomagac a irek teraz jeszcze siedzi w pracy i "reaguje kryzysowo"
jula- no i jak jedziecie do synty??? spadam kąpac sie i spac, bo ni mom siłufuf do jutra, spijcie dobrze ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:33.