Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-12, 09:16   #4801
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

dzien dobry wszystkim

dziewczyny, bylam na Mamma Mia wczoraj! sluchajcie, nie ma chyba lepszego filmu!!!! cos niesamowitego!!! pierwszy raz bylam w kinie,zeby ludzie klaskali po filmie! A w pierwszych rzedach tanczyli!! yly momenty,ze prawie plakalam ze smiechu i taki,ze sie poplakalam prawie ze wzruszenia bo tak piekne sceny byly... chcialam,zeby sie ten film nigdy nie skonczyl...Cala sala ludzi, wiekowo od 10 do 110 atmosfera fantastyczna, gra aktorska nie do pobicia i wogole to jeden z takich filmow,ze jak sie wychodzi z kina to zycie wydaje sie piekniejsze a ludzie lepsi.. Polecam goraco. Wyciagnijcie rodzicow tez
albo TZtow, bo moj byl zachwycony mimo,ze sie balam ze to nie dla facetow film.
A Meryl Streep powinna Oscara dostac za swoja role

teraz popijam kawusie, czuje sie srednio bo w kazdej chwili okres moge dostac(z jednej strony sie ciesze,ze mam a z drugiej to wypada mi centralnie w dniu slubu) , potem wpadna znajomi zorbic zdjeica domu i wystawimy na sprzedaz na weeeknd.

Zycze milego weekendu!
Stary 2008-07-12, 09:20   #4802
orzeszek01
Zakorzenienie

Czesc Dziewczynki

ja sie własnie pakuję;(

nie chce sie rozstawac z Tz

Malinko, a czy kolczyk w języku nie przeszkadza w całowaniu?
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 09:29   #4803
anniaa

Witam Dzisiaj mam bardzo dobry humor. wczoraj sobie poćwiczyłam i jeszcze przed praca pojechałam do centrum i kupiłam 2 bluzki i 3 bluzke mama mi kupiła dostałam jeszcze od babci kieszonkowe wiec cały czas cos kupuje i cały czas przy kasie
Lolciu ojoj współczucia cały czas rodzina na głowie. a co sie dzieje ze masz wątpliwości ?
Agness ładny kolczyk mnie ostatnio dziewczyna brata namawiała na kolczyk w języku czy w nosie ale sie nie zgodziłam
0rzeszku doskonale Cie rozumiem. ja ostatnio tz widziałam hm... 21 czerwca (?)
i prawdopodobnie zobacze go w połowie sierpnia

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 09:33   #4804
LoLcIa123
Zakorzenienie

Po prostu mam wątpliwości,jakoś tęsknie za życiem singielki,zawsze miałam na boku pełno facetów,tu poflirtowałam z tym,tu z tamtym bez wyrzutów,chyba jeszcze jestem za młoda na taki poważny związek,chciałabym się wyszalać,'nauczyc życia',są chwile,że nigdy bym nie pomyślała o rozstaniu,bo tak mi dobrze,no ale niestety bywają też takie jak te ,chyba jestem nienormalna

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 09:36   #4805
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

orzeszku - nie nie przeszkadza ja go nawet nie czuję tzn. nie czuję, że mam coś w buzi

i z wyjazdu nici tzn. nici w tym tygodniu bo siostra jest po badaniu i lekarz jej nie pozwolił jechać

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 09:39   #4806
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość

i z wyjazdu nici tzn. nici w tym tygodniu bo siostra jest po badaniu i lekarz jej nie pozwolił jechać
będzie jeszcze okazji hoho

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-07-12, 10:41   #4807
orzeszek01
Zakorzenienie

Spakowałam sie o 12 przyjezdza Tz i zawozi mnie na dworzec
Nie chce jechać. Ale musze, Mamie bedzie przykro..;(
to nie fair ze jedni mają całe rodziny koło siebie razem z Mamą i ojcem, a niektórzy nie;(
juz mi sie na płacz zbiera;(

Gdybym nie pojechala zrobiłabym Mamie ogromną przykrość, a tego nie chce. Dwa tygodnie mam u Niej spędzić, Tz bedzie wracał co sobote do domu.. smsowanie znacznie ograniczone ehh;(

Malinko- mnie korci własnie w języku kolczyk, ale boje sie bólu , a poza tym strasza mnie ze jesli kolczyk(metal) uderza o metal(sztućce) to wtedy jakies drgania wywołuje i nowotwór jest czy cos ehh mam nadzieje ze straszyli

Lolciu, tez czasem chciałabym byc singielką wolną, mogącą flirtowac itp, ale jednak za bardzo kocham swojego TZ ta, który jest dla mnie wszytskim i tak strasznie chcialabym abysmy byli całe wakacje razem a nie musieli sie rozstawac..;(
Wróce po 2tyg bo musze sie gdzies do skzoły zaczerpic, moze na 2rekrutacje mnie przyjmą chopc watpię..

no cóz;(

D\Narazie Dziewczynki

Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-12, 10:46   #4808
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

U mnie dziś zamulania chorobowego dzień drugi. Nuuudzi mi się juz troche, nie lubie chorowac. Samopoczucie lepsze, aczkolwiek trochę słabo się czuję, jak to zawsze po przeleżanych dniach. Zapas snu zrobiłam chyba na nastepny miesiąc Jutro juz zamierzam stawić się w pracy, w koncu aktywniejsze zycie Jak juz wspomnialam wciaz mam wyrzuty sumienia, ze te 2dni wolnego wzielam no,ale nie bede już smęcić
i jak tam zdrówko dziś? ja też się nudzę jak choruję, straaaasznie

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość

Nie chcę się rozpisywać i zanudzać Tak więc powiem tylko, że nieźle mnie przedwczoraj strażak wystawił Jednego jestem pewna - nikt już nie dostanie u mnie drugiej szansy.
ja tam lubię jak się rozpisujesz

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość

Poniżej zamieszczam zdjęcie noska po tygodniu muszę wymienić kolczyk,ale może i dobrze,bo ten którym mi przekuwała mi się za bardzo nie podoba
śliczny kolczyk

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
U mnie nic ciekawego w sumie,dzisiaj pojechała moja rodzina z Niemiec do domu,za 2tygodnie wpada druga tura nie wiem co Oni tu widzą,ale niech im będzie,już widzę dom pełen dzieciaków,wrzeszczącego kuzyna,mojego brata łażącego z piwem i bratanka fochającego na wszystko co się rusza ekstra dom wariatów mam nadzieję,że w tym czasie już wyjedziemy z Tż-etem,chociaż nadal nie wiemy gdzie,a jednak wolimy w jedno miejsce na dłużej pojechać,znowu zastanawiamy się nad Wrocławiem
współczuję rodzinki
Wrocław polecam, fajnie tam jest, tylko drogo i dużo ludzi w sumie podobnie przez to jak w Krakowie

Cytat:
Napisane przez Krytia Pokaż wiadomość

Marcheweczko a może coś nie tak na imprezie zrbiłaś?
być może, jednak się tego prawdopodobnie nie dowiem
Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Zapomniałam sie "pochwalić"- nie przyjeli mnie na studia, ani na pedagogike ani na stosunkistraciłam 180 zł które zaplaciłam za rekrutacjhe tylko
przyjade po 2tyg zeby gdziekolwiek pójsc do szkoły dalej bo chce studiowac, ale jak widac jestem taka tepa ze sie nie dostałam
Orzeszku nie martw się ja też się nie dostałam na żadne studia w pierwszym rzucie, chociaż maturę miałam prawie najlepiej w szkole napisaną (z tym ze za moich czasów obowiązywały egzaminy wstępne). To wcale nie znaczy że już nigdzie nie możesz pójść, zawsze jest wiele opcji które możesz wykorzystać Przede wszystkim składaj odwołania !!

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość

Dziewczynki... ja juz sama nie wiem, co myśleć o tym ! Wczoraj TŻ przyjechał do mnie, posiedzial 2 godziny, ktore zresztą tak szybko zlecialy, że masakra i było taaaak miło, że aż żal było się rozstawać ! Ciągle tylko mnie przytulal, całował, prawił mi komplementy i bylo mi z nim tak super, ze szok... Jesli ja sie w nim nie zakocham, to chyba będzie jakis cud Za 3 tygodnie planujemy jechac nad morze Poza tym mówi mi o wszystkim, jest zazdrosny, kochany.... Aaaaaaaa Załamka Dziś jedziemy chyba na grilla, do jego znajomych, troszke mam "stracha", ale dam rade
Tymczasem lece zaraz na zakupy.

po raz kolejny powiem "a nie mówiłam"

nie bój się, będzie gut na pewno na fajnych znajomych no i to supr że chce Cię już im przedstawić

ja też dziś będę miała małe wyzwanie, bo umówiliśmy się z TŻ-em z ludźmi z naszej byłej klasy, którzy jeszcze nie widzieli nas razem no ale jakoś to przeżyję pewnie będzie śmiesznie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
dzien dobry wszystkim

dziewczyny, bylam na Mamma Mia wczoraj!sluchajcie, nie ma chyba lepszego filmu!!!! cos niesamowitego!!!
widziałąm zapowiedź tego filmu i też mi sie spodobała muszę zobaczyć
Cytat:
teraz popijam kawusie, czuje sie srednio bo w kazdej chwili okres moge dostac(z jednej strony sie ciesze,ze mam a z drugiej to wypada mi centralnie w dniu slubu) , potem wpadna znajomi zorbic zdjeica domu i wystawimy na sprzedaz na weeeknd.
coś tak czuję że w dniu ślubu to raczej okresu nie dostaniesz, bo stres na to nie pozwoli

Cytat:
ja sie własnie pakuję;(

nie chce sie rozstawac z Tz
szybko zleci
Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Witam Dzisiaj mam bardzo dobry humor. wczoraj sobie poćwiczyłam i jeszcze przed praca pojechałam do centrum i kupiłam 2 bluzki i 3 bluzke mama mi kupiła dostałam jeszcze od babci kieszonkowe wiec cały czas cos kupuje i cały czas przy kasie
hehe, zazdroszczę

Cytat:
Po prostu mam wątpliwości,jakoś tęsknie za życiem singielki,zawsze miałam na boku pełno facetów,tu poflirtowałam z tym,tu z tamtym bez wyrzutów,chyba jeszcze jestem za młoda na taki poważny związek,chciałabym się wyszalać,'nauczyc życia',są chwile,że nigdy bym nie pomyślała o rozstaniu,bo tak mi dobrze,no ale niestety bywają też takie jak te ,chyba jestem nienormalna
rozumiem Cię doskonale, sama miałam kiedyś takie przemyślenia (a starsza byłam od Ciebie wtedy, już na studiach byłam ) Ale powiem Ci że jak będziesz pewna że jednak chcesz zostać singielką to będziesz to czuła. Skoro masz tylko takie wahanie to jeszcze nie jest źle

wczoraj wróciłam późno od TŻ-a i już nie chciało mi się produkować postów oglądaliśmy Sierociniec - straszne, polecam jak ktoś się lubi bać

Zaraz idę porządki robić, trzeba mamie pomóc a później będę się pakować, bo na 18 to spotkanie ze znajomymi a wieczorem jadę do Kato jeszcze bo jutro o 5.30 mam pociąg z Katowic do tej ciotki mojej

zamelduję się pewnie wieczorem

a tymczasem miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 11:53   #4809
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Witam Was nie mam teraz możliwości podyskutować, więc zrobię to wieczorem. Alew strasznie się boję - sprawdziłam znaczenie tego koszmaru ostatniego. Podobno oznacza to zagrożenie życia albo materialne dla mnie i moich bliskich, a ja jutro jadę w podróż i ten mój tata: powiedziałam coś do mojego taty (we śnie), a za chwile z kuchni wychodzi KOLEJNY w białej poświacie...
Dodam, że nie wiem skąd ten sen, bo o tym wyjeździe w ogole nie myslalam...
Moja mama też już się wystraszyła jak jej o tym powiedziałam...

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 13:41   #4810
agness51
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Jutro jade do Mamy, na 2tygodnie najprawdpodobniej.
Tz wyjezdza w poinedziałek do pracy, niedaleko , i bedzie przyjezdzał co tydzien do domu na soboty, chce zarobic jakas kase, smutno mi ze sie rozstaniemy na jakis czas no ale co zrobic
bedziemy rzadko do siebie pisac, bo on praca a mnie jeden sms kosztuje 2 zł

Zapomniałam sie "pochwalić"- nie przyjeli mnie na studia, ani na pedagogike ani na stosunkistraciłam 180 zł które zaplaciłam za rekrutacjhe tylko
przyjade po 2tyg zeby gdziekolwiek pójsc do szkoły dalej bo chce studiowac, ale jak widac jestem taka tepa ze sie nie dostałam
Kochana,mam nadzieję,że czas bez TŻ-ta szybko będzie leciał nie jesteś tempa na pewno gdzieś Ciebie przyjmą

A co do mojego kolczyka,wiecie,moment przebicia tylko troszeczkę zabulał,bo było takie 'pyk',ale po chwili już było po wszystkim zadowolona jestem,choć już planuję inny kolczyk,i się zastanawiam jaki będzie najlepszy

Cytat:
Dzień dobry.

Agness, bolało ?? I jak z TŻetem ?? opowiadaj
Co do kolczyka,pisałam wyżej
A odnośnie TŻ-ta to po prostu tak się cieszyliśmy na swój widok,że szok,wczoraj nie mogłam się nim nacieszyć,więc wróciłam dopiero po 22 i już nie miałam siły włączać kompa

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Agness ładny kolczyk mnie ostatnio dziewczyna brata namawiała na kolczyk w języku czy w nosie ale sie nie zgodziłam
Dziękuję Mi się od dawna już podobał w nosie,to w końcu mam
Gratuluję zakupów

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
i
śliczny kolczyk
Dziękować
I udanego dnia kochana

Do mnie niedługo TŻ przyjeżdża,mieliśmy się nawet przez chwilę dzisiaj nie zobaczyć,bo jest trochę chory,ale nagle stwierdził,że jak ze mną pisze (przez smsy) to nagle się lepiej poczuł i uparł się,że to on przyjedzie
Powizażuję i wyjdę za godzinkę po niego

W ogóle trochę boli mnie nosek,ale przeżyję,najgorsze te piersze dni chyba

Miłego dnia

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 15:00   #4811
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
Malinko- mnie korci własnie w języku kolczyk, ale boje sie bólu , a poza tym strasza mnie ze jesli kolczyk(metal) uderza o metal(sztućce) to wtedy jakies drgania wywołuje i nowotwór jest czy cos ehh mam nadzieje ze straszyli
Nie wiem skąd oni takie rzeczy wzieli Środek języka jest nie unerwiony więc przebicie nie boli (prawie) ja nic nie czułam, a swoim czasem miałam 2 w języku Tylko trzeba pielęgnować tzn. zmieniać czyscić odkażać a tak to luzik (o tutaj zdjęcie )

Cytat:
będzie jeszcze okazji hoho
Wiem wiem mam nadzieję

Ewusia - a mnie tam Sierociniec nie przestraszył tylko jeden momen jak ona zaczeła już dorosła bawić się w raz dwa trzy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-12, 17:40   #4812
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Dzień dobry.

Mango siostrzyczko... a dlaczego jakies dziewczyn mialyby Cie "zgnoic" ??
Agness, bolało ?? I jak z TŻetem ?? opowiadaj
Orzeszku, nie jestes tepa !! nie mów tak !! To, że Ci sie nie udało, to jeszcze nie koniec świata Baw sie dobrze u Mamy
Lolcia, prawde mowiac współczuje tej wizyty rodzinnej, wiem jakie to męczące... A co to za piesek

Dziewczynki... ja juz sama nie wiem, co myśleć o tym ! Wczoraj TŻ przyjechał do mnie, posiedzial 2 godziny, ktore zresztą tak szybko zlecialy, że masakra i było taaaak miło, że aż żal było się rozstawać ! Ciągle tylko mnie przytulal, całował, prawił mi komplementy i bylo mi z nim tak super, ze szok... Jesli ja sie w nim nie zakocham, to chyba będzie jakis cud Za 3 tygodnie planujemy jechac nad morze Poza tym mówi mi o wszystkim, jest zazdrosny, kochany.... Aaaaaaaa Załamka Dziś jedziemy chyba na grilla, do jego znajomych, troszke mam "stracha", ale dam rade
Tymczasem lece zaraz na zakupy.

Miłego dnia
Lepiej nie myśleć tylko żyć chwilą i się cieszyć

Cytat:
dzien dobry wszystkim

dziewczyny, bylam na Mamma Mia wczoraj! sluchajcie, nie ma chyba lepszego filmu!!!! cos niesamowitego!!! pierwszy raz bylam w kinie,zeby ludzie klaskali po filmie! A w pierwszych rzedach tanczyli!! yly momenty,ze prawie plakalam ze smiechu i taki,ze sie poplakalam prawie ze wzruszenia bo tak piekne sceny byly... chcialam,zeby sie ten film nigdy nie skonczyl...Cala sala ludzi, wiekowo od 10 do 110 atmosfera fantastyczna, gra aktorska nie do pobicia i wogole to jeden z takich filmow,ze jak sie wychodzi z kina to zycie wydaje sie piekniejsze a ludzie lepsi.. Polecam goraco. Wyciagnijcie rodzicow tez
albo TZtow, bo moj byl zachwycony mimo,ze sie balam ze to nie dla facetow film.
A Meryl Streep powinna Oscara dostac za swoja role

Zycze milego weekendu!
Heh jeszcze w życiu nie czytałam jak ktoś tak chwalił film
Cytat:
orzeszku - nie nie przeszkadza ja go nawet nie czuję tzn. nie czuję, że mam coś w buzi

:przytu l:
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Życie jest do kitu i tyle.
Krytia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 19:47   #4813
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
widziałąm zapowiedź tego filmu i też mi sie spodobała muszę zobaczyć

Ewcia, no musisz isc!

coś tak czuję że w dniu ślubu to raczej okresu nie dostaniesz, bo stres na to nie pozwoli

wiesz Ewcia, tylko z tymi moimi okresami jak ich pare lat nie bylo to teraz zanim dostane to jestem spuchnieta, cera sie psuje,humor masakra zrabany i wogole ostatnia rzecz jaka chce na slubie to myslenie o zmienie podpaski albo syf na czole..o zlym samopoczuciu i dyskomforcie nie wspomne.. nie wiem jak to zalatwic..boje sie przesuwac okresu i zaczynac tabletek jak wkncu po paru latach wszystko wraca do normy...

Zaraz idę porządki robić, trzeba mamie pomóc a później będę się pakować, bo na 18 to spotkanie ze znajomymi a wieczorem jadę do Kato jeszcze bo jutro o 5.30 mam pociąg z Katowic do tej ciotki mojej

i jak tam i cioteczki ?
a tymczasem miłego dnia

Cytat:
Napisane przez Krytia Pokaż wiadomość
Heh jeszcze w życiu nie czytałam jak ktoś tak chwalił
bo on kurna jest naprawde szalowy! az mi sie zapragnelo miec 50 pare lat
Dobrze,ze zrobili taki film bo pokazuje,ze zycie wcale nie musi sie konczyc po 50ce.

hej laleczki,

ja wlasnie sie wykapalam i zasiadla z tz przed Tv, zaraz zrobie popcorn i chcemy film obejrzec - The Mist, ogladal ktos?
Bylam dzis z kumpela na zakupach i kupilam super fajna torebke, taka niby sportowa Hooch. zachwycona jestem

zycze przyjemnego wieczorka!
Stary 2008-07-12, 19:50   #4814
schism_
Zadomowienie

Heyah^^

Jaki ruch na plotkowym ,nawet człek nie zdąży wszystkiego przeczytać ;P

I kolejny weekendzik na półmetku. Początek spędziłam całkiem intensywnie, udając sie do niejakiej Galerii Bałtyckiej, poszlajałam się po sklepach, kupiłam ente rurki (tym razem szare w lamparcią cętkę )i bluzkę oczywiście w tych samych sklepach co zwykle , po drodze usłyszałam "komplement"od jakiegoś trÓ skejto-imoł-srimoł dupka,co to do swej lubej palnął tekst: 'Patrz ona ma sznytę pośrodku szyi, dzgnął ją ktoś czy co" Myślałam,że ***n...ę mu w twarz ze śmiechu xD
Zauroczona cudnymi butami w Venezii,z a'la wężowej kolorowej skóry na słupku ,przybita ceną (ok.3-4 stówy==') ukoiłam smuteczki na czekoladzie,później lodach. I tak wcinając owe przysmaki ,podziwiałam zaiste komiczny widok ,par/znajomych , wśród których to ,facet zajadał apetyczne,pokaźne desery lodowe,zaś kobitka (smukła,zgrabna et.c) potulnie lizała przez bite 15 minut nędzną gałkę i z takim wstręto-zachwytem wpatrywała się w wizerunki tych wszystkich ciast,pucharów itd. Hyhy trochę zaczyna mnie przerażać ta mania dbania o linię,zdrowego odżywiania itd. Żeby wiecznie odmawiać sobie przyjemności wynikających z konsumpcji wspomnianych łakoci...

Wyspać się klasycznie nie wyspałam,all przez to,że jakiś czart pokusił mnie,by włączyć wieczorem radio, padło na Trójkę ,po wieści,że o 1.00 fragmentarycznie transmitować będą na żywo koncert Comy w Węgorzewie jakoś mi się snu odechciało. Niby tylko3 kawałki (w tym jeden z nadchodzącego albumu *______*),ale humor poprawiły nieziemsko, zwłaszcza,że dziś grają w Gdańsku (beze mnie )

Dzisiaj ,przez tą duchotę non-stop się leniłam/kłóciłam z matką , nie licząc krótkiego spaceru po rewirach
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 23:07   #4815
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Witam Was nie mam teraz możliwości podyskutować, więc zrobię to wieczorem. Alew strasznie się boję - sprawdziłam znaczenie tego koszmaru ostatniego. Podobno oznacza to zagrożenie życia albo materialne dla mnie i moich bliskich, a ja jutro jadę w podróż i ten mój tata: powiedziałam coś do mojego taty (we śnie), a za chwile z kuchni wychodzi KOLEJNY w białej poświacie...
Dodam, że nie wiem skąd ten sen, bo o tym wyjeździe w ogole nie myslalam...
Moja mama też już się wystraszyła jak jej o tym powiedziałam...
tylko czasem nie popadaj w paranoję w związku ze snami mnie sie regularnie codziennie śnią takie głupoty, ze aż głowa mała jakbym się miała przejmować to już bym siwa była

Cytat:

A odnośnie TŻ-ta to po prostu tak się cieszyliśmy na swój widok,że szok,wczoraj nie mogłam się nim nacieszyć,więc wróciłam dopiero po 22 i już nie miałam siły włączać kompa
heheheheh, przewidziałam to za pomocą mojej szklanej kuli ^^

Cytat:

Ewusia - a mnie tam Sierociniec nie przestraszył tylko jeden momen jak ona zaczeła już dorosła bawić się w raz dwa trzy
ja to taki bojok jest okropny że mi nie wiele trzeba do strachu, wiec parę razy podskoczyłam, zwłąszcza ze muzyka była dość taka nastrojowa i jeszcze mnie później TŻ straszył w drodze powrotnej, myślałam ze go trzepnę

Cytat:
wiesz Ewcia, tylko z tymi moimi okresami jak ich pare lat nie bylo to teraz zanim dostane to jestem spuchnieta, cera sie psuje,humor masakra zrabany i wogole ostatnia rzecz jaka chce na slubie to myslenie o zmienie podpaski albo syf na czole..o zlym samopoczuciu i dyskomforcie nie wspomne.. nie wiem jak to zalatwic..boje sie przesuwac okresu i zaczynac tabletek jak wkncu po paru latach wszystko wraca do normy...
no to faktycznie ciężka sprawa kijowo jakbyś miała akurat okres, albo dzień przed na ślubie.. że też nie można tym jakoś swobodniej manewrować

Dotarłam do Katowic wcześniej spotkanie z ex-podstawówką (z niektórymi po 8 latach ) całkiem udane lekko byli zdziwieni wszyscy że się zmieniłam i nie jestem już grzeczną dziewczynką ^^
najfajniejsza była burza która mnie złapała w drodze przeszłam w niej dosłownie parę metrów a byłam mokra jakbym spod prysznica wyszła no ale z cukru nie jestem więc przeżyłam

idę się myć i spać bo pobudka przed 4 kocham pociągi o 5.34

Żegnam się widzimy się w środę

Buziaki Kochane moje
\

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-13, 07:00   #4816
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Heyah^^

Jaki ruch na plotkowym ,nawet człek nie zdąży wszystkiego przeczytać ;P

I kolejny weekendzik na półmetku. Początek spędziłam całkiem intensywnie, udając sie do niejakiej Galerii Bałtyckiej, poszlajałam się po sklepach, kupiłam ente rurki (tym razem szare w lamparcią cętkę )i bluzkę oczywiście w tych samych sklepach co zwykle , po drodze usłyszałam "komplement"od jakiegoś trÓ skejto-imoł-srimoł dupka,co to do swej lubej palnął tekst: 'Patrz ona ma sznytę pośrodku szyi, dzgnął ją ktoś czy co" Myślałam,że ***n...ę mu w twarz ze śmiechu xD łomatko co za tępy "
trÓ skejto-imoł-srimoł"
Zauroczona cudnymi butami w Venezii,z a'la wężowej kolorowej skóry na słupku ,przybita ceną (ok.3-4 stówy=='...) ukoiłam smuteczki na czekoladzie,później lodach. I tak wcinając owe przysmaki ,podziwiałam zaiste komiczny widok ,par/znajomych , wśród których to ,facet zajadał apetyczne,pokaźne desery lodowe,zaś kobitka (smukła,zgrabna et.c) potulnie lizała przez bite 15 minut nędzną gałkę i z takim wstręto-zachwytem wpatrywała się w wizerunki tych wszystkich ciast,pucharów itd. Hyhy trochę zaczyna mnie przerażać ta mania dbania o linię,zdrowego odżywiania itd. Żeby wiecznie odmawiać sobie przyjemności wynikających z konsumpcji wspomnianych łakoci... no to jest straszne ja no cóż prawie zawsze biore 4 a jak widziałam ostatnio facet jadł 0,5l bakaliowych z grycana a dziewczyna męczyła się z jedną

Wyspać się klasycznie nie wyspałam,all przez to,że jakiś czart pokusił mnie,by włączyć wieczorem radio, padło na Trójkę ,po wieści,że o 1.00 fragmentarycznie transmitować będą na żywo koncert Comy w Węgorzewie jakoś mi się snu odechciało. Niby tylko3 kawałki (w tym jeden z nadchodzącego albumu *______*),ale humor poprawiły nieziemsko, zwłaszcza,że dziś grają w Gdańsku (beze mnie )

Dzisiaj ,przez tą duchotę non-stop się leniłam/kłóciłam z matką , nie licząc krótkiego spaceru po rewirach
A mój nastrój jest taki choćby mnie ktoś młotkiem uderzył. Mam ochote ryczek a czemu bo oczywiście waga wskazała 0,5kg więcej (o tak mam się czym przejmować ale kurcze nie umiem nie),telefon komórkowy się zepsuł a na wakacje wyjeżdżam za całe 3 dni boli mnie brzuch i ciekawe co jeszcze się wydarzy.
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-07-13, 11:56   #4817
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Wczoraj był wspaniały dzień! od rana miałam fatalny humor,snułam się po domu z nudy itd,w końcu poszłam na chwile na dwór,wychodzę z domu,patrzę tu mój Tż-et stoi nie umawiałam się z nim w ogóle,pisaliśmy ciągle esy,po prostu szok! ucieszyłam się strasznie na jego widok,bo było mi tak smutno tego dnia,posiedzieliśmy chwilę na dworze z moimi rodzicami i poszliśmy do mnie bo robiło się burzowo,leżeliśmy sobie w łóżku i o mamo,Tż-et mi powiedział,że mnie kocha tak mnie zatkało,że aż nie wiedziałam co powiedzieć! powiedział mi,że jestem pierwszą osobą w życiu której to powiedział i że teraz już klamka na nas zapadła,wczorajszy dzień jednak rozwiał wszystkie moje wątpliwości,bo był taki cudowny,mówił mi że jestem śliczna i że dzisiaj tylko ja jestem najważniejsza,że choć nie miał kasy żeby akurat dzisiaj przyjechać,to musiał,bo wiedział że było mi smutno,wspaniały dzień,aż musiałam się z Wami podzielić moim szczęściem .
A teraz mam jeszcze do Was pytania,na wakacjach z Tż-etem będę musiała dla nas gotować,chciałabym gotować jakieś pyszna,a zarazem zdrowe rzeczy,żeby przekonać go jednak że zdrowe nie znaczy fee,bo On lubi opychać się niezdrowymi rzeczami liczę na Waszą pomoc .

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-07-13, 11:59   #4818
agatka-a
Zakorzenienie

Hej

Chciałam wam przekazać pozdrowienia od Ather, która aktualnie leni się nad morzem i pyszne rybki wcina
agatka-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-13, 12:03   #4819
anniaa

Cytat:
Napisane przez agatka-a Pokaż wiadomość
Hej

Chciałam wam przekazać pozdrowienia od Ather, która aktualnie leni się nad morzem i pyszne rybki wcina
pozdrów ja równiez
Cytat:
Cześć dziewczyny
Wczoraj był wspaniały dzień! od rana miałam fatalny humor,snułam się po domu z nudy itd,w końcu poszłam na chwile na dwór,wychodzę z domu,patrzę tu mój Tż-et stoi nie umawiałam się z nim w ogóle,pisaliśmy ciągle esy,po prostu szok! ucieszyłam się strasznie na jego widok,bo było mi tak smutno tego dnia,posiedzieliśmy chwilę na dworze z moimi rodzicami i poszliśmy do mnie bo robiło się burzowo,leżeliśmy sobie w łóżku i o mamo,Tż-et mi powiedział,że mnie kocha tak mnie zatkało,że aż nie wiedziałam co powiedzieć! powiedział mi,że jestem pierwszą osobą w życiu której to powiedział i że teraz już klamka na nas zapadła,wczorajszy dzień jednak rozwiał wszystkie moje wątpliwości,bo był taki cudowny,mówił mi że jestem śliczna i że dzisiaj tylko ja jestem najważniejsza,że choć nie miał kasy żeby akurat dzisiaj przyjechać,to musiał,bo wiedział że było mi smutno,wspaniały dzień,aż musiałam się z Wami podzielić moim szczęściem .
A teraz mam jeszcze do Was pytania,na wakacjach z Tż-etem będę musiała dla nas gotować,chciałabym gotować jakieś pyszna,a zarazem zdrowe rzeczy,żeby przekonać go jednak że zdrowe nie znaczy fee,bo On lubi opychać się niezdrowymi rzeczami liczę na Waszą pomoc .
ooo to super bardzo sie ciesze ze powiedział te "magiczne słowa" i widzisz jak szybko wszystko sie wyjasniło

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-13, 13:13   #4820
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Cześć dziewczyny
Ale masz super TŻ i super że wreszcie ci t powiedział i wiesz możesz być pewna że to było szczere

Cytat:
Napisane przez agatka-a Pokaż wiadomość
Hej

Pozdrów ją
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor

Edytowane przez Krytia
Czas edycji: 2008-07-13 o 15:15
Stary 2008-07-13, 13:29   #4821
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ale mam dziwny dzień dzisiaj ... już 2 szklanki pobiłam a nawet nie z własnej winy,bo jedna spadła jak leżała koło zlewu,a ja akurat stałam w kuchni,a potem otworzyłam szafkę i jedna nagle wyleciała i oczywiście obie na małe kawałki się stłukły

LoLciu - super,że się w końcu doczekałaś
Agatko - pozdrów Ather

Miłego dnia

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-13, 13:31   #4822
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Witam kochane!

Lolciu - no i w KOŃCU! Się doczekałaś i widzisz - przynajmniej wiesz,żeto było mega szczere^^

Wiecie co... Siedzę dalej w tym Gdańsku, po pierwszym spotkaniu ze znajomymi TŻ-a nie byłam zbytnio zadwolona, ale później? Haaaa.... Spotkaliśmy się z taką parą i świetni ludzie, wczoraj byliśmy na urodzinach i też super było To nic,że o 23 zahaczyliśmy jeszczeo mcdonalda Co najśmiesniejsze.. tak szamam jak dziki osioł a... schudłam
W ogóle rodzinka od TŻ-a super, mamcia po prostu jest świetna! Ahhh^^ Fajna teściowa, fajna xD

Jutro okaże się czy się dostałam na studia Boję się jak cholera;(
A dzisiaj babcia od TŻ ma imieniny.. to chwilkę posiedzimy i bzzzzzium do Sopotu ;D

Miłęgo dnia kochane ;****

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-13, 14:35   #4823
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
musiałam się z Wami podzielić moim szczęściem ..
Lolciu super!! ciesze sie,ze sie tak fajnie wam uklada. Dobrze jest wiedziec, ze ktos nas kocha...

Cytat:
Dzień dobry

Ale mam dziwny dzień dzisiaj ... już 2 szklanki pobiłam a nawet nie z własnej winy,bo jedna spadła jak leżała koło zlewu,a ja akurat stałam w kuchni,a potem otworzyłam szafkę i jedna nagle wyleciała i oczywiście obie na małe kawałki się stłukły
moj TZ zbil miske dzis ale jak to sie u mnie mawia w rodzinie ''to na szczescie''

hello,

ja wlasnie robie obiadek,bylam na zakupach i wypatrzylam super bluze Nike..czerwona(mimo,ze to nie moj kolor) przechodzaca w pomaraczowy a sciagacze i golf zolte..Na zamek. Piekna...i nie kupilam bo mi szkoda kasy bylo a teraz zaluje.. I chyba po obiedzie TZta wyciagne i po nia pojade...

zjadlam dzis mnostwo pysznych truskawek,pogoda piekna pierwszy raz od paru dni wiec po obiadku pojedziemy pograc w badmintona do parku. Moze ruch przyspieszy troche moj okres bo cos od wczoraj dostaje i nie ma jeszcze.

udanego popoludnia!
Stary 2008-07-13, 15:07   #4824
tamonita
Zakorzenienie

Cześć Laski.

Ajj, ale mam dziś wariacki dzien... Wogole wczoraj takie jaja byly, że brak słów Korzystam z tych wakcji na maxa i niedługo to chyba wogole spac nie bede chodziła, bo wtedy kiedy normalni ludzie wstaja ja sie ostatnio klade... Poznałam kolejnych znajomych TŻta i chyba nawet byl zazdrosny o mnie, bo w sumie to poznałam głównie (choć nie tylko) jego kumpli I nie wiem dlaczego, ale znów słyszałam od nich jaka to ja jestem za***ista, w porządku etc... No, ale to raczej dobrze Niech wie co "ma" Spałam ponad 2,5 godziny i przez to teraz w ramach wypoczynku troszke poleżalam pod bluzą TŻta, ktora mi zostawił mmmm Wczoraj ogólnie mielismy iść na grilla, ale nie wypaliło więc zakręcilismy się w innym towarzystwie i było superrr A wogole wczoraj mineło 2 tygodnie Odkąd sie poznalismy (a mam wrazenie, jakbym znała go od zawsze ) wogóle kolega TŻ spytał (specjalnie) czy jestesmy parą, a TŻ sie oburzył i mówi "a co Ty myslisz ?!! Oczywiscie, ze jestesmy !"
W sumie ide zaraz sie ogarnąć, bo po 18 spodziewam się tego mojego...

Nefruś, no to super, że tak podpasowali Ci znajomi i rodzina TŻ Naprawde super, bo to bardzo ważne Ciekawe jak bedzie wyglądało moje pierwsze spotkanie z "teściową" Mam nadzieje, ze wyniki rekrutacji będą pozytywne, trzymam kciuki mocno !!
Agness a nie mowiłam, ze rostanie z TŻ tylko przyczyni sie do podgrzania uczuc
Agatko pozdrów Ather także
Lolciu Ale super, że wkońcu TO usłyszałaś, no widzisz, najwyraźniej Twoj TŻ potrzebował 100% pewności i wynika z tego jedynie, że nie należy do ludzi, takich "łatwych" i rzucających słów n wiatr Gratuluje
Agolku, nie oszczędzaj na sobie zbyt bardzo ! Pamiętaj, że Tobie też się coś od życia nalezy !! Jedź i kup tą bluze

I Dziewczynki wiecie co ?? Wkońcu mam takie wrazenie, ze znów Kocham życia !

Miłej niedzieli
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-13, 15:17   #4825
schism_
Zadomowienie

Nefre- Miło,że podoba Ci się w 3city
Lolcia- Takiego TŻ'ta nic tylko ze świecą szukać
Tamo-szalejesz ...^^

Niedziela jak niedziela ;P Pojechałam z matką do Orłowa,przejść się tu i ówdzie,oczywiście zahaczając o sklepy. Jeszcze trochę a ta zakupowa mania chyba wpędzi mnie do grobu
Sprawdzałam na stronie uniwerku rankingi przyjęć i jak na razie na Kulturoznawstwie zwolniło się jedno miejsce Toteż jestem już na 183, hyh może do 17 lipca coś się zmieni... Rozkiminiając na temat dalszej edukacji stwierdziłam,że poprawię w przyszłym roku maturę z anglika,gegry,napiszę z biologii i zastartuję na psychologię jako drugi kierunek, zawsze można też iść zaocznie/wieczorowo. Zresztą wszystko okaże się w trakcie,póki co nadchodzący rok akademicki planuję spędzić na luzie, bezstresowo

Ogólnie staram się porządnie relaksować przed środowym wyjazdem na kontrolę do Wawy. I tak jutro rodzicielka zadzwoni spytać się dr'a o wynik owego badania, więc dowiem się przed Jakby co w zanadrzu jest obfity w alkohole barek,a i paczka fajek dla kurażu
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-13, 16:30   #4826
agatka-a
Zakorzenienie

pozdrowiłam
agatka-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-13, 20:08   #4827
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Lolcia - noo Najwidoczniej TŻ czekał, żeby powiedzieć TO, jak już będzie pewny w 100%. Nie jest typem osoby mówiącej coś tak po prostu. Cieszę się

agness - duchy

tamo - zazdrosny

A ja padam na twarz, nie nawidzę takiej pogody. Odstawiłam na 3 ms tabletki i czuję się fatalnie. Ale już od września znowu biorę. Wyjazd się przesunał przez "TO" siostry, ale badanie jest cholernie nie przyjemne więc cholera... Ale jedziemy w przyszłym tygodniu. WKOŃCU ZOBACZĘ KOCHANE GÓRY Ja muszę iść do mojego gina, żeby mi usg zrobił. Ogolnie jestem strasznie zakręcona. Boli mnie biodro i barki. Nie nawidze swojego łóżka . Muszę iść na USG biodra, tylko gdzie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-13, 21:25   #4828
201801220933
Konto usunięte

Hejka Wam wszystkim.

Wypadałoby sie przywitać po powrocie.

Jednak Wizaż uzależnia i prędzej czy później zawsze sie do niego wraca.
Wszyscy tutaj tacy mili i życzliwi.
201801220933 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 12:18   #4829
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

dzien dobry

to juz popoludnie a nikogo jeszcze dzis nie bylo? gdzie sie podziewacie?

ja juz po lunchu,sie objadlam jak niewiem ale glodna bylam jakos dzis
Mialam dzis spotkanie z moja manager i bede mogla wziasc dodtakowy urlop w listopadzie wiec chyba zabukujemy wycieczke dzis albo poczekam do wyplaty,zobacze

pogpda bardzo srednia,wieje,pada i ogolnei malo letnio

sciskam was mocno
Stary 2008-07-14, 12:45   #4830
LoLcIa123
Zakorzenienie

Ale tu cichutko ostatnio
Ja czekam na Tż-eta,aż przyjedzie mi pieska zabrać

Tymoteusz
23.11.2014r

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości