|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Stepper
|
![]() ![]() |
![]() |
#2552 |
Rozeznanie
|
No nie wiem popoludniu rozmawialam z mamą i tam też poszalalo, drzewa polamane i jakieś duże szkody, i dlatego wiem że przyjdzie i do mnie ta burza, pewnie w nocy.
Ja tak się boje burzy że nawet teraz stara jestem a glowę pod poduszką trzymam w trakcie burzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Zadomowienie
|
Ja też się boje to jest nas dwie,przeżyłam kiedys smierc kolesia w ktrego uderzył piorun ,od tej pory sie boje.Moze nie dojdzie do was ,przejdzie gdzies obok
|
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Zakorzenienie
|
ja się bałam jako dziecko ale teraz mi przesżło jakos na szczęście...wiecie, dzwonila do mnie dzisiaj recenzentka moje pracy i powiedziala ze dała mi max liczbe punktów
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam nadzieje że przejdzie, bo ta ostatnia co byla to masakra, myslalam że grat szyby powybija ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2556 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No to super, to teraz się już tak nie stresuj będzie dobrze i wiem że latwo tak doradzać. ja też nigdy ze stresem nie moglam sobie poradzić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2557 |
Zadomowienie
|
neska gratuluje a tak sie martwisz o tą swoją prace.
madzia a ty juz nie kracz z ta burzą ,przejdzie bokiem zobaczysz |
![]() ![]() |
![]() |
#2558 |
Zakorzenienie
|
na razie się troche uspokoilam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Zakorzenienie
|
witam!!
tż pojechał ![]() ![]() ![]() mam już stepper i wczoraj tak dla spróbowania chodziłam na nim 10 minut i zrobiłam jakieś 340 czy 360 kroków,ale nie wiem czy to dużo,ile się powinno robić kroków i w jakim czasie.dziś żadnych zakwasów nie mam,ale dziś też nie ćwiczyłam bo chciałam z tż spędzić jak najwięcej czasu,ale jutro już będę...no i próbuję ćw na tylną stronę ud i pośladki i w instrukcji jest napisane,że trzeba na piętach ciężar opierać...ale jakoś tak nie czuję by mnie jakoś wyjątkowo mocno mięśnie i pupa się napinały...no chyba,że się do przodu pochylę to wtedy tak...no,ale trzeba być wyprostowanym więc sama nie wiem jak to ma wyglądać pozdrawiam Was!!! ![]()
#2560 |
Rozeznanie
|
No na pewno będziesz się denerwować na to chyba nie ma rady , stes przychodzi i odchodzi. Będzie dobrze, a ja znowu będę mogla się z tej okazji wina napić
![]() Zobaczymy czy przejdzie na razie zaczelo troszkę wiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Zakorzenienie
|
a poza tym to od około godziny 20 pada u mnie i burza już przeszła...na szczęście teraz deszcze bez burzy...od czasu do czasu zagrzmi,ale w miarę daleko...
niż tż się odezwie to ja tu sobie poczytam co piszecie... aż mnie w gardle dławi,że tż pojechał...ale może wyjątkowo przyjedzie w czwartek lub piątek... nie będę już Wam smęciła,dobrej nocy
#2562 |
Rozeznanie
|
dygotko nie smuć się, tak czasem bywa , ale za to będziesz mogla się na stepperku powyżywać
![]() 10min to ogólnie malo ale jak na początek to dobrze ![]() Jak poćwiczysz 30 min to na pewno poczujesz, no to od jutra zabieramy się ostro do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2563 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem że ciężko ale może w czwartek znowu się zobaczycie, jeszcze 4 dni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2564 |
Zadomowienie
|
dygotka no nareszcie jestes szczesliwa posiadaczką stepperka.Nie patrz na kroczki ,na początek.Probuj jak najdłuzej wytrzymac ,chociaz po 30 min.cwicz. Z laskami kiedys patrzyłysmy to mniejwiecej 2300kroczkow w ciagu 30 min. to jest wystarczajace tempo wiekszego nie trzeba.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2565 |
Rozeznanie
|
dygotko z tym gardlem to też tak mam jak się wzruszę i na placz Mi się zbiera, to wydaje Mi się że wielka gula w gardle stanela i wtedy wiem że za chwile będzie kiepsko. Wspólczuję, ale nie stety czasami pewnych spraw nie da się przeskoczyć
![]() Ale nie będziemy się smucić, pamiętasz jak pisalyśmy że są i plusy, ja codziennie muszę znosić szyderczy uśmieszek mojego pana, normalnie żadnego wsparcia ![]() Tak jak neska napisala uszka do góry ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2566 |
Zadomowienie
|
dygotka witaj w klubie samotnych ,Ty masz takie pocieszenie ,że niedługo przyjedzie 4 dni przeżyjesz,a ja jeszcze 55 dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2567 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeszcze przez 55dni nie musisz sprzatać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Zadomowienie
|
no mi by sie przydał chociaz jeden do pilnowania,szkoda że wszystkie jestesmy tak daleko od siebie ,poszły bysmy sie nachlac piwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Zakorzenienie
|
moja kondycja ma wiele do zarzucenia jednak...przeszłam 5 minut i już jestem zmęczona,ale prawdę powiedziawszy to nie chce mi sie dziś nic robić...mam nadzieję,że wytrwam dzięki Wam...ćwicząc wg rozpiski tylna str ud to czuję jednak przednią ich część...
jakoś nie było okazji i nie mam żadnego aktualnego zdj które mogłabym wrzucić na nk,ale mam jakieś z zeszłego roku,a ja sie właściwie nie zmieniłam...
#2570 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2571 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No to wrzuć obcenimy czy rzeczywiście masz co zrzucać z tych ud, bo szczerze to na tych fotkach nie widać żebyś miala grubaśne udka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Zadomowienie
|
a wiesz ze to pocieszenie ze nie musze przez 55 dni sprzatac
![]() dzisiaj nadrobiłam braki był burdel jakbym piatke dzieci miała moze byc na wodke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Zadomowienie
|
na zdjeciach to wogole udek nie widac wrzuc całej sylwetki fotki
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2574 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Zadomowienie
|
no,to chyba dlatego,ze jestem sama ,normalnie jak jest TŻ to morde wydzieram na niego ,że ma być porządek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2576 |
Zadomowienie
|
dygotka WRZUCAJ FOTE
|
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Rozeznanie
|
dygotko i co z tymi fotakami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Wtajemniczenie
|
Ojej, aleście się rozszalały z tymi postami
![]() ![]() ![]() A ja to tak mogę do Was dołączyć, czy mnie nie chcecie? ![]()
![]() |
#2580 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.