![]() |
#1861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
wlasnie poszlo o to ze nie chcialam do niego na wies jechac. i nie rozumie ze musialam przyjsc do mnie robic sciagi bo mam 4 egzaminy, ze przetarly mi sie spodnie na rower a w dzinsach jest za goraco (duchota straszna). jak powiedzialam ze mozemy spacerem isc to uslyszalam ze nie musze mu łaski robic. i owszem nie musze- zabralam sie do domu pisac sciagi a jego zostawilam ![]() a jeszcze lepsze ze przy okazji wypomnial mi ze w nastepna niedziele tez nie pojedziemy bo bede chciala do swojej rodziny jechac. owszem rzucilam pomysl zeby jechac prosic czesc mojej rodziny bo wszyscy maja urlop i siedza w jednym domu, nie trzeba bedzie jezdzic w 4 miejsca. dodam ze ostatnio 2-3 razy w tygodniu na wies jezdzimy wie ze ostatni tydzien wkuwania do egzaminow, nie mam czasu na nic to ugadal sie z siostra ze jutro ida po garnitur. i zdziwiony ze ja sie z nimi nie wybieram i pretensja a wczoraj rodzice pojechali rownac droge na budowie i dowiedzieli sie ze moze uda sie z gminy zalatwic kopare do wyrowniania (sasiadka dziala w tym temacie). powiedzialam mu to i uslyszalam ze glupia jestem skoro wierze ze to z urzedu przyjada kopara i zrobia. juz mu slowa na temat budowy nie powiem a z takimi tekstami to niech do mojej matki wyjezdza jak taki odwazny ![]() no to sie wyzalilam ![]()
![]() |
#1862 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
z mojej strony tylko jedna uwaga - może zapytaj go dlaczego nie chciał isc na piechote i dlaczego tak mu zależy żeby tak często jeździc na wieś/ na budowe razem? Może ma jakiś powód? Uświadom, że pojedziesz jka tylko się terminy uspokoją. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1863 |
Zakorzenienie
|
Cześć, dziewczynki!
Byłam wczoraj na ślubie mojej kumpeli z podstawówki. Denerwowałam się za nią ![]() ![]() Wczoraj też świętowaliśmy urodziny mojej mamy. Opiłam się winem, ale kaca nie mam ![]() Pozdrawiam wszystkie! |
![]() ![]() |
![]() |
#1864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zalezy mi na tym zeby jechac bo siostry nie widzialam...5 lat. zawsze sie tak skladalo ze jak byla okazja sie z nia spotkac (np. grill rodzinny) to ja bylam u TZa siostry na weselu lub na chrzcinach jego siostrzenca ![]() tak sie sklada ze na wies to on czesto jezdzi a na budowe juz nie. wczoraj mial byc sasiad od ktorego mamy prad tymczasowo ciagnac. prosze go zeby pojechal, w koncu faceci sie szybciej dogadaja a sa w tym samym wieku. to nie, na wies pojechal chociaz nic tam nie robil, posiedzial i wrocil. ![]() nie mam do niego cierpliwosci. dobra nie narzekam juz bo ile mozna. przynajmniej obiad w domu zjem a on niech sobie gloduje albo sloik odgrzewa skoro taki uparty ![]()
![]() |
#1865 |
Rozeznanie
|
buhahaha
jak odgrzeje o jeden za dużo to zaraz zmieknie i wróci ;D
![]() |
#1866 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Byłam dziś z TZ w Zoo i ogrodzie japońskim ![]() ![]() ![]() Ava pozwoliłam sobie skomentować notkę na Twoim blogu pod tą pretensją rodziny ![]() Dżasta wierszyk poleciał jak coś nie pasuje to daj znać ![]() ![]() Hmm ale mieliśmy ulewę ,zacinało tak, że na balkonie mamy wielką kałużę- już dawno nie widziałam takiej wody ![]()
#1867 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1868 |
Wtajemniczenie
|
Naprawdę pogoda jest nieprzewidywalna!! Współczuję że u Was mokro. Jestem Raciborzanką i gdy widzę takie ulewy przypomina się pamiętny rok 1997 i wielka woda. Powódź stulecia. Minęło tyle lat a starsi ludzie z zalanych terenów na każdy większy deszcz reagują alergicznie.
Hmm mój TZ jest jedyny w swoim rodzaju ![]() ![]()
#1869 |
Zadomowienie
|
Melduję się po dłuuugiej nieobecności i pozdrwaiam Was wszystkie kochaniutkie PM 2008 (nawet nie biorę się za multicytowanie bo by mi kilka stron wyszło).
Wałśnie jesteśmy po dwóch dniach rozwożenia zaproszeń.....na kawę i ciastka nie spojrzę przez najbliższy miesiąc ![]() Nie udzialałam się na wizazu, bo jesteśmy na etapie kupowana mieszkania (znaleźliśmy bardzo przytulne do drobnego remony i udało nam się nieźle wynegocjować cenę ![]() ![]() ![]() Wczoraj byliśmy już u księdza, protokół spisany, ale niestety tego dnia tylko my ślubujemy i za kwiaty (1200 zł) musimy sami sobie zapłacić ![]() ![]() Dzisiaj spadliśmy po raz pierwszy z ambony i mój proboszcz stwierdził że mamy teraz oszczędzać na to mieszkanie i nic nie płacić za zapowiedzi ![]() Ten utwór jako przedostatni będzie zgrany na naszym ślubie (tuż przed Marszem Medelhssona) http://www.wrzuta.pl/audio/2Wt0d0WKa...nfary_i_organy Bardzo mi się on podoba, bo jest baaaaardzo radosny i podniosły - właśnie zawieźliśmy nuty naszemu organiście aby się tego nauczył ![]() I wymysliłam piosenkę dla rodziców aby nie było tego oklepanego "Cudownych rodziców mam" Proponuję ten utwór jako podziekowanie za najpiękniesze lata beztroskiego dzieciństwa i szalonej młodości jakie dane nam było spędzić u boku naszych rodziców http://haneczka84.wrzuta.pl/audio/qx...kniejszych_lat I co wy na to ??? - najbardziej podoba mi się w tej własnie wersji |
![]() ![]() |
![]() |
#1870 |
Wtajemniczenie
|
witam moje "nieobecne skarbki"
![]() ![]() właśnie jest burza, a TŻ oczywiście pojechał w trasę ![]() a tak w ogóle to wczoraj mieliśmy "cichy wieczór" ![]() ![]() Izazusia wierszyki mi odpowiadają, więc żadnych skarg i zażaleń nie będę wypisywać ![]() ![]() ![]() edit: juz nie jestem jedyna :-P
![]() |
#1871 |
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry!
Bałam się do Was wrócić po 2 dniach nieczytania,a tu tylko 2,5 strony ![]() A my jesteśmy już po weselu szwagra (no prawie ![]() Fajnie było, wybawiliśmy się za wszystkie czasy, a to dlatego, że siedzieliśmy koło fajnych kuzynów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja już chcę swój ślub i wesele ![]() A zostało jeszcze 34 dni ![]() PS. Fotki wkleję później, muszę odsapnąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1872 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() u mnie też cały czas pada i po pamiętnej powodzi 97 dzisiaj tłumy odwiedziły tamę nad jesiorem retencyjnym które nas zalało-niestety . Były już 4 burze. byłam dzisiaj w Czechach z mamą i Sis na zakupach alkoholowych-tzn kupiłyśmy gin, koniaki, whiski, malibu i mataxę ![]() ![]() ![]() ![]() czekoladka gratulacje i trzymam kciuki za kredyt i nowe mieszkanko, a nutki piękne ![]() izazusia czy Ty dzisiaj byłaś we Wrocku? ![]() buziaki dla Niebecnych ![]() jutro wróci gwar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1873 |
Wtajemniczenie
|
Cześć czekoladka
![]() Współczuję ale satysfakcja podwójna. Ale co do strojenia Kościoła to dużo sobie zażyczyli... Dżasta cieszę się że się podobało. A ciche wieczory są czasem potrzebne, pod warunkiem że nie przedłużaja się zanadto ![]() Malutka czekamy na fotorelację ![]()
#1874 | |
Wtajemniczenie
|
oby
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1875 |
Wtajemniczenie
|
Tak Listar byłam we Wrocławiu w Japońskim i zoo
![]() My też po kolorowce wybierzemy się do Czech ![]() ![]() Jutro będzie tłok a dziś kazdy korzysta z weekendu ![]()
#1876 |
Raczkowanie
|
dzień dobry Dziewczynki
![]() wczoraj jak napisałam rano to później nie zaglądałam na wątek, dopiero teraz mam czas i myślałam że tu pełno stron napisanych a tu tak malutko (i tak musze wcześniejsze zaległości nadrobić ![]() Szykuje się na praktyki, a tak spać mi się chce.. ![]() miłego dnia Kochane ![]() ![]()
#1877 |
Wtajemniczenie
|
Brawurkaaa no no no wczesnie rano sie z nami przywitałaś. Senność sennością na wizaż trzeba zajrzeć. To już uzależnienie
![]()
#1878 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki, w końcu jestem z powrotem, tęskniłam za Wami okrutnie.
Wpadłam się teraz przywitać tylko, zaproszenia u mnie rozwiezione, później opowiem co i jak Aha, dzasta, witamy z powrotem ![]() To do później
#1879 |
Wtajemniczenie
|
witam Dziewczyny
![]() do poźniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1880 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczęta witam po weekendziku... Siedze w pracy i nadrabiam was, ale widze, ze wcale duzo nie popisalyscie.
![]() Jestem padnieta... Nie cierpię poniedzialków.. a jeszcze bardziej PKS-u mam juz dosc tych podrozy w te i we wte.... ![]() Czekoladka ![]() Rozwiezlismy znowu kilka zaproszen, zostaly nam juz tylko 3 sztuki ![]() No a my w sobote o 22:15 odebralismy nasza swiadkowa z lotniska.. Oczywscie zrobilismy jej siare na lotnisku hihih... wzielismy 5 kartek A4 skelilismy je poziomo i czerwonym mazakiem napialismy jej imie i nazwisko... I stanelismy z boku aby musiala nas szukac... ![]() ![]() ![]() ![]() W niedziele poszlismy na spacerek po parku, oczywiscie z aparatem ![]() ![]() No a dzis o 4 rano zrobilysmy wielkie come back do domku hihih... Nikt sie nie spodziewal, ze wroce w liczbie mnogiej, w dodatku my 2 i 3 walizki. Nawet taksowkarz sakomentowal ten ogromny ladunek, ze pewnie z samolotu i w dodatku zaplacila za nadbagaz. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1881 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
Ostatnio mało się udzielałam na forum bo czasu coraz mniej. Ale tym razem musze sie pochwalić moja swiatkowa z moimi koleżankami w sobote zorganizowały mi wieczór panieński. Przebrały mnie za Dode dały peruke z długimi bląd włosami i szalałysmy do 4 nad ranem. Przygotowały dla mnie pytania (na które w wczesciej mój Marcinek dawał odpowiedzi )miał to być test czy dobrze go znam i zadania do wykonania np. musiałam wyprac skarpetki w ciagu 30 sekund uzywajac szarego mydła, zawiązać krawat. Ubawiłam sie świetnie!!! ![]() Tylko w niedziele cięzko było jakoś funkcjonowac ...ale tylko raz sie ma taki wieczów więc warto było zaszaleć. A teraz tylko 12 dni i znowu poszalejemy z dziewczynami na nastepnej imprezie. Dziewczyny Miłego dnia życzę ![]()
#1882 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
![]() powracam do Was po weekendzie ![]() tak mi się dziś nie chciało wstawać do pracy ![]() ![]() Dżasta super, że już jesteś ![]() ![]() Liluś dostałam już swój fixator i w sobotę go wypróbowałam, fajnie wszystko trzyma, ale dałam go troszkę za dużo i będę jeszcze próbować, żeby nauczyć się go odpowiednio dozować ![]() Buziolki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1883 | |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() znowu za dużo cytowania by wyszło... przeleciałam szybciutko wizażowe zaległości i wyłapałam: śliczne zaproszonka (zdolniachy z Was ![]() nową PM (witamy witamy ![]() nieprzyjemną sytuację blogowo- komentarzową (szkoda gadać, nie przejmuj się kochana, nic nie zepsuje tego pięknego dnia) ludzie są niestety różni... my dawaliśmy do zaproszeń wkładkę z wierszykiem o pieniążki i widziałam różne reakcje... ![]() ![]() no i.... sąsiadka skrzywiła się jak to usłyszała po czym wypaliła, że jak kwiatów nie chcemy to możemy je w kościele zostawić ![]() Cytat:
![]() ![]() Też jesteśmy za etapie załatwiania kredytu na mieszkanie i cała ta machina ruszy... Masz jakieś cenne rady? na co zwrócić uwagę? o co pytać? Boje się że o czymś zapomnę, a również wszystko na mojej głowie...
![]() |
#1884 |
Rozeznanie
|
czesc
ja dzisiaj jestem niepytomna... spalam 2 godziny... TŻ zlapal jakas jelitowke i o 1 musialam jechac do niego bo nie byl w stanie zrobic sobie nawet cherbaty (tesciow nie bylo) i tak siedzialam przy nimdo 6... mmm idem kupic sobie kawke bo ledwo na oczyska patrze ![]()
#1885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1886 |
Wtajemniczenie
|
witajcie dziewuszki
![]() ![]() pogoda paskudna, do tego dostałam @ i wszystko mnie boli ![]() ![]() Agatko ty to się masz z tym swoim TŻ, powinien Cię na rękach nosić ![]() reakcje ludzi są naprawdę nieprzewidywalne, u nas koleżanka ma na nas focha, że daliśmy zaproszenie koledze z osobą towarzyszącą (oczywiście ona jest tą osobą). Jednak po pierwsze zapraszamy tego kolegę, skąd my możemy wiedzieć, że oni będą jeszcze razem pod koniec sierpnia, jeśli rozchodzą się raz na dwa tygodnie, po drugie jeśli ma pretensje niech nie przychodzi, nikt nie będzie płakał z tego powodu, a po trzecie olać wszystkich którym coś nie pasuje ![]()
![]() |
#1887 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chętnie bym posłuchała, ale niestety nie mam głosu w komputerze ![]() zostalo /40 dni/
![]() |
#1888 |
Wtajemniczenie
|
Agata to się nazywa miłość. Dobrze że przy nim jesteś, wspierasz i pomagasz. Kawke wypij a po powrocie odpocznij!!!
kejty85 co do kredytów odradzam EUROBANK. Mało kompetentna obsługa, na początku nic nie chcą a potem wymagają od Ciebie tony papierów i to na gwałt, na już! My w końcu po perturbacjach uruchomiliśmy wszelkie możliwe kwoty, nie wizęliśmy hipotecznego. Ale kuzyn Kamila kupił mieszkanie w Warszawie za naprawdę straszne pieniądze i kredyt brał w mbanku. Razem z żoną są ekonomistami więc chyba nie daliby się wpuścić w maliny
#1889 |
Zakorzenienie
|
No to teraz mogę poopowiadać co to się działo u mnie w weekend
![]() Zaproszenia jak już napisałam rozwiezione po mojej rodzinie, ale nie obyło się bez przygód. Jak w piątek przyjechaliśmy do rodziców to okazało się że mój braciszek grilla urządza. Poszliśmy więc na ogródeczek na tego grilla. Brat stwierdził, że skoro szwagier przyjechał to muszą się napić. A moje kochanie chciało się wyluzować więc też sobie nie szczędził. Popili sobie troszkę, humorki im się zrobiły, braciszek lał kolejkę za kolejką a ja się coraz bardziej denerwowałam bo o 8 rano mieliśmy iść do księdza. Mówiłam mojemu skarbkowi żeby przestał pić, ale ten jakoś nie mógł się oprzeć namowom brata. Koło 1 ja już byłam zmęczona i poszłam spać, a tamci jeszcze zostali. I w pewnym momencie zachciało im się sparingi robić. Tu się moje kochanie mądrością nie popisało, bo mu tłumaczyłam nie raz, że mój brat to taki typ co najpierw robi potem myśli, a do tego kawał silnego chłopa z niego. To jeszcze jak podpity to wiadomo że rozum tym bardziej ucieka. Miał udawać że mojego TŻ kopie, a zamiast tego wymierzył mu cios prosto w oko. Do domu wrócili dopiero koło 4 nad ranem. Już o to byłam zła, bo wiedziałam że nie wstaniemy żeby iść do księdza. A jak jeszcze mój TŻ obudził się z limem to myślałam że go uduszę. Oko miał strasznie napuchnięte. Wściekłam się jak nie wiem co i powiedziałam, że ja z nim takim nigdzie nie ide i w ogóle to będziemy musieli jechać tam znowu za tydzień żeby dać zaproszenia i iść do księdza. No ale wieczorkiem opuchlizna troszkę zeszła a zza okularów siniaka nie było za bardzo widać to nam się udało pójść do księdza (dobrze że był wieczorem) i cioteczek. Na następny dzień jechaliśmy do babci więc mu to korektorem zamazałam trochę i pojechaliśmy. Mam nadzieję, że wiecej już moje kochanie takich głupot nie zrobi, bo głowę mu równo zmyłam za to durne zachowanie. Zresztą w niedzielę się zrehabilitował na szczęście. Poza tym wkurzać mnie zaczyna moja rodzinka, nie dość, że mało osób zapraszam bo koszty muszę ograniczać, proszę tylko najbliższą rodzinę, to dużo osób mi mówi że ich nie będzie. Żeby to jeszcze jakieś poważne powody były. Ale np jedna ciotka nie chce przyjść, bo się pokłóciła z inną. A inni przyjdą na tylko na ślub bo mieli pogrzeb w rodzinie. Ok, mieli, ale w dniu mojego ślubu od tego wydarzenia minie ponad rok, fakt była to strata ogromna, bo to dziecko mojej siostry ciotecznej, jedynak, ale co im szkodzi posiedzieć chociaż do północy, nikt im nie każe tańczyć, a żałoba (a tym się migają) już im się skończy. Wściekła jestem bo wyjdzie na koniec że z mojej rodziny będzie może ze 20 osób jak dobrze pójdzie... I chyba jak będę obdzwaniać i mi będą odmawiać, to powiem kilka słów prawdy co o tym sądzę... hehe, no to się rozpisałam :p
#1890 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() U mnie jak na razie w miarę ok... Choć mogłoby być lepiej... ![]() Nie możemy się coś ostatnio dogadać z Ukim... Smutno mi... ![]() Jeszcze dziś miałam koszmar ślubny!!! ![]() Tylko już nie pamiętam o co chodziło... ![]() Rozdaliśmy na razie <szaleństwo> 4 zaproszenia ![]() Trochę materiałów mi się pokończyło nieprzewidywalnie... i muszę dokupić... Wrrrrrrrrrrrr.... zła jestem na te zaproszenia okrutnie ![]() Zbliża mi się @ i powoli coś mi na główkę uderza... ![]() Piję właśnie herbatkę cytrynkową i zjadłam przed chwilką kanapkę z szynką ![]() A nie powinnam nic jeść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! Wczoraj mierzyłam stroje kąpielowe i jestem załamana... Swoim wyglądem ![]() Celulit i rozstępy.... mniam- jestem apetyczna jak cholera!!! ![]() Czuję się straszliwie przybita! Przepraszam, że truję... ale nie mam się nawet komu wygadać... Buziaki ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.