![]() |
#2851 | |
Wtajemniczenie
|
Mamy wrześniowe 2018 ❤
Cytat:
Ja miałam podobnie jak ty dla dziewczynki z tym Adasiem - dosłownie żadne inne imię chłopięce mi się obecnie nie podoba, więc samo rozważanie innych propozycji już było dla mnie ostatnio męczące :P Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2852 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy wrześniowe 2018 ❤
Cytat:
![]() U mnie jeśli chodzi o imiona jak ktoś ze znajomych bądź rodziny pyta to drażnią teksty w stylu " no weś nie dawaj takiego weź inne imię". No ludzie to mi i mężowi ma pasować a nie koleżankom itp. One już nazwały swoje dzieci a teraz nasza kolej ![]()
![]() |
#2853 |
Zakorzenienie
|
Anais to nie dyskutuj znimi
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2854 |
Zakorzenienie
|
moje małe marzenia: poznać płeć i rzucić się na ciucholandy
![]() -wczoraj brat do mnie mówi "wogóle nie widać,że TY w ciąży" a moim zdaniem bylam wzdęta -Dziewczyny tak się cieszę,że po 3 tygodniach dziecko poszło mi do przedszkola ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2855 |
Zakorzenienie
|
Ja się trochę pożal tu...dostałam do działu, na swoje miejsce "asystenta", który ma przejąć moje obowiązki podczas mojej nieobecności. Niestety po tygodniu już wiem, że ta osoba a) nie ma pojęcia o tym, co ma robić b) nie chce się uczyć. Niestety jest to rodzina właściciela mojej firmy.
Jestem lekko zdezorientowana, z jednej strony chciałabym go nauczyć wszystkiego i mieć gdzie wracać, a z drugiej strony szkoda mi oddawać moją wiedzę, zdobytą przez lata "za darmo". Facet olał plan na cały rok, nie mając doświadczenia w mojej branży, nie ma smykałki,a myśli że pozjadał rozumy...Serio wymiękam na maxa... Ps. Rozumiecie coś z tego, co napisałam czy bełkoczę?
![]() |
#2856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olej to ![]() ![]() Ale sie wkurzylam... Odwolali mi usg, ciekawe na kiedy podadza nastepny termin ![]() ![]() PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2857 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem. Nie raz szkolilam nowych pracowników i wiem jak różnie ludzie podchodzą do pracy. Jest niezainteresowany ale wkrótce będzie sam i będą od niego wymagać. Nawet jeśli to rodzina. Ważne aby nie pomyśleli że nie chciałaś go nauczyć. Niestety staraj się go uczyć na siłę i rób koło tego szum aby nikt nie miał wątpliwości. Dobrze byłoby przygotować np. foldery informacyjne co i jak ma robić.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2858 |
Raczkowanie
|
Drocia, ostatnio też miałam taką sytuację, pisałam tu rozżalona. Efektem był powrót do mojego dawnego ginekologa, który przyjął mnie serdecznie i jestem z tego obrotu sprawy mega zadowolona
![]() W czwartek jedziemy z mężem na badania prenatalne ![]() ![]() ![]() Co do imion to moje koleżanki pytały o typy imion i powiedziałam, że podoba mi się dla chłopca Julian, to usłyszałam, że "nieeee, co Ty, Julekkk, weź wymyśl coś innego". Ale przepraszam, czyje to dziecko? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2859 |
Zakorzenienie
|
Julian to mi sie kojarzy z... krolem Julianem
![]() ![]() No ja gina nie zmieniam z tego powodu, ale w medicoverze tak jest ze zawsze usg robi inny lekarz i srednio mam nawet wplyw na to, ktory lekarz bedzie mi je robil. Tylko ze no kurdemogli tego smsa wczoraj np wyslac a nie na dwie godziny przed wizyta :[ PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2860 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie tez młoda w żłobku nadal będzie ![]() ![]() Jakie argumenty u was podają ? Cytat:
Adaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Nie, nie chce nawet by mi ktoś pomagał (w sensie rodzice czy teściowa ) bo mamy małe mieszkanie i musieliby tu nocować ,dam sobie rade sama. Sara od wczoraj gorączkuje, dobiła nawet do 41,5. Także wybaczcie ze mało jestem ale nie mam siły - myślałam ze mi lepiej a tu mdlosci nadal i zatoki znów mnie bolą mocniej. Miałam dziś do pracy wracać ale No jak:/ rezygnuje całkiem :/ idę na L4 o już nie wracam w ogóle bo nie wiem kiedy ja się w końcu poczuje lepiej :/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#2861 |
Zakorzenienie
|
Polinezyjka- ja pogotowie wzywałam jak dziecko miało wysoką gorączkę pod 42 C, to przyjechali i powiedzieli jechać na Izbę Przyjęć, ja dałam dodatkowo IBUM i zimne okłady na czoło i kark dziecka.
mój, aż majaczył i bredził przez sen wtedy ![]() TRZYMAJ SIĘ DZIELNIE, zdrowia!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2862 |
Zadomowienie
|
Nikt mi nie pomagał.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2863 |
Zakorzenienie
|
Był jakiś czas temu temat wózków. Natrafiłam własnie na filmik idiot-friendly
![]() Ale polecam też część 1 o gondolach. Dla takiego laika jak ja super wytłumaczone co z czym. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja zawsze gorączkuje koło 40, ja nawet nie zauwazylam po jej zachowaniu ze ma 40, jak sprawdziłam termometrem to potem sprawdziłam jeszcze drugim bo nie wyglądała na wysoka gorączkę. No ale to nie pierwszy raz , już naprawdę kolejny Wiec nie panikuje i wiem ze u niej to normalne, zbijam dopiero jak ma ponad 39,5 ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Zadomowienie
|
Passionfruit - rozumiem, niefajna sytyacja, ale co mozesz zrobic, tak jak napisala Heledore, pokaz ze ze swojej strony dalas 100%, udokumentuj, ze wiedza byla przekazywana, a co on z tym zrobi to juz nie do konca masz na to wplyw... tak samo jak na to co zastaniesz po powrocie
![]() Heledore - dzieki za filmik. Zapisalam sobie i obejrze pozniej, po pracy. No ja z tych wozkowych laikow wiec co do tego tematu bede musiala zaczac od podstaw ![]() Poli - trzymajcie sie, duzo zdrowka dla Ciebie i coreczki... mnie co prawda od poczatku trzyma tylko katar, ale tez za nic nie chce odpuscic :/ W sprawie ciazowych rajstop - zakupilam, wyprobowalam, sa okej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2866 |
Zakorzenienie
|
DZiewczyny, ja w środę będę w 16 tyg. i czuję delikatne ruchy? albo się wkręcam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W 16 tyg to ja w 1 ciąży czułam, to wedlug mnie na bank czujesz ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#2868 |
na przekór do celu
|
Dziewczyny opuszczam Was. Nie będę ani wrześniówką, ani październikówką. Jutro szpital.
Bardzo mocno trzymam za Was kciuki, żebym była ostatnią, która stąd odchodzi ![]()
![]() |
#2869 |
Zakorzenienie
|
Ja juz po wizycie - mialo byc wizytach, ale coz
![]() ![]() Poza tym wszystko ok - az za bardzo. Dostalam kawalek l4 na odpoczynek ale tak nie za bardzo lekarka miala humor, jeszcze robila wyrzuty ze ona na antybiotyku musiala przyjsc a mi dobrze ze moglam sobie podespac dzisiaj do 9 i ze bralam wolny dzien na wizyte... Ehh... To co zrobic zeby popsuc wyniki na nastepna wizyte? Oglaszam burze mozgow ![]() A i na razie plus 3 kg na plusie, ale to niepelne bo w domu waze sie nago zazwyczaj po kapieli a tu jednak w ciuchach ![]() PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja... ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2870 |
Zakorzenienie
|
Jezu Viva co się dzieje? Może jeszcze będzie dobrze.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2871 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Ja wczoraj byłam z mężem na spacerze zjadłam pizze w knajpie czułam się "normalnie" było super.... myślałam, że już tak będzie dziś znów siedzę nad kiblem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2872 |
Raczkowanie
|
Passionfruit - zrób to co konieczne czyli przekaż mu te informacje podstawowe które powinien otrzymać i nie bierz do głowy że on olewa, Ty zrobisz wszystko co trzeba a co on z tą wiedzą zrobi to już nie masz na to wpływu niestety...
Polinezyjka - zdrówka życzę dla Ciebie i dla Saruni, mam nadzieję że te Twoje nieszczęsne zatoki w końcu Ci odpuszczą i poczujesz ulgę ![]() Drocia - do środy czas szybko zleci i zobaczysz bobaska ![]() Iwona - ja mam 15tc i liczę że już niedługo też poczuję ruchy bobaska ![]() Viva - trzymaj się kochana dzielnie... ![]()
#2873 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie, Viva
![]() ![]() PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2875 |
Zadomowienie
|
Viva - myslami jestesmy z Toba... Jest mi tak przykro, ze nie umiem znalezc slow... mysle, ze na takie sytuacje po prostu nie ma odpowiednich slow. Zycze Ci duzo sily i wiary, ze jeszcze bedzie dobrze.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja siostra zakończyła szybko ten atak mówiąc, że jak wróci do domu to później po paru miesiącach będzie jej się ciężko znów do żłobka przyzwyczaić. A atak był od osoby, która sama ma 8letnia córkę i każe jej nadal spać że sobą w łóżku (twierdzi, że gdyby ts młoda sama spała to by się bała), nie wyraziła zgody żeby dziecko nawet jechało na zieloną szkołę... I tak czyni z niej niestety kaleke życiową. Ja mam zupełnie inne podejście w tej kwestii... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2877 |
Zakorzenienie
|
Viva
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2878 | |
Zakorzenienie
|
Poli, zdrówka dla Sary!!! Daj znać czy gorączka zejdzie! 41,5 to już poważna sprawa!
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2879 |
Zakorzenienie
|
viva czytałam na pazdziernikówkach...
moze sprawdz jeszcze u innego ginekologa, bo jak to mozliwe ze jest pusto skoro zero objawów??? u moich znajomych w zeszłym roku w 3 miesiacu stwierdzili nagle ze serce nie bije i trzeba 'usuwac', a poszli do innych 2 gin i sie okazalo ze wszystko w porządku i wczoraj minal termin porodu wlasnie. Moze nie wszystko stracone <przytul> weszłam na jeszcze inne fora... Viva umow sie na wizytę raz jeszcze, ale do innego gin, dla pewnosci. W większosci przypadków "puste jaja plodowe" teraz biegają i mają sie dobrze, dla pewnosci potwierdz to raz jeszcze, ebys miala pewnosc. Edytowane przez kruella_de_mon Czas edycji: 2018-03-12 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2880 |
Zakorzenienie
|
No właśnie, tez to mi się wydaje niemożliwe, no bo jak to - było i nagle tak pusto?
A i u mnie tez zero objawów i jeszcze muszę teraz czekać.. Aaaa... ![]() ------- To nie literówki... to słownik w telefonie zawsze wie lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.