|
|
#121 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bridezillas 2009 - PART IV :)
Cytat:
Cytat:
![]() Ja wirtam po weekendzie. Ostatni egzmain w tej durnej sesji za mną, a czy zdany sie dowiem w piątek ![]() Test był przegięrty, chć niby łatwy, to się na pewno rąvbnęłam na 2-3 pytaniach. ![]() Kodeks Cywilny taki obszerny a ta dała połowę ze spadków - no bez jaj. Myślę, że mogę opijać - choć bez zapeszania Cytat:
I teraz chcę na nie odp. ![]() Otóż jak już mieliśmy ustaloną datę zaczęłąm szukać różnych zreczy ze śłubem związanych. ![]() W gorącej wodzie kąpana jestem i wszytsko chcę już zobaczyć i zaplanować przynajmjiej.![]() I tak szukając pomysłu na suknie, wyskoczył mi wizaż, no to weszłam - przez tydzień przeglądałam wątek z sukniani ślubnymi. Jak zobaczyłam, że jest tego więcej - nie wychodziłam po za dział ślubny bo się bałam, i gubiłam we wszystkim. Ale jakoś samo poszło Moja mama zdfziwaczała trochę, będąc sama z psem w domu Masakra, do tego powiedziała mi że jej się sutki wciągają Choć ostatnio robiła mammografię i jest ok Ale już ją posłałam do lekarza! :d Moja siora przyjeżdża z UK za 2 tygodnie na wakacje w PL z córeczką [załącznik ]martuśka super ta suknia! fajnych masz przyjaciół, zazdroszczę
|
|||
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
nie jestem zazdrosna bo on i tak cały dzień siedzi w domu tylko na weekend gdzies pojedzie a tak robi to samo co ja tylko, że zdala ode mnie
najgorsze jest to, że ja wyskoczyłam z pomysłem, żeby jechał i pojechał mi go brakuje nie mam się do kogo przytulić z kim pogadać o "naszych sprawach" pożalić się jak mnie rodzinka wkurzy. Wiesz wyobraź sobie jaki to "szok" jak miałam go codziennie od 8:00 do 22:00 non stop i się nie kłóciliśmy a teraz go nie ma ja chyba z tej tęsknoty mam takie humorki bo złości mnie ro, że go widze na monitorze ale jest daleko beczeć mi się chce idę
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Kaśka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
wywal misia, wróc do poprzedniego awa, tak się fajnie usmiechałaś z tej trawy !! optymistycznie Nie kłócić mi się tu!!
|
|
|
|
#124 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
ale nawet jak coś robię to myślę o TZ
bo my wszystko razem robiliśmy![]() ale ok juz nie będe marudzić a avek wróci jak będe szczęśliwa bo póki co mam dołą i będzie misio, bo ja na TZ mówię Misia
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam do Piły
![]() na oddołowanie
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
jutro wraca moja przyjaciółka i może pojedziemy do opola do tej drugiej koleżanki
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
Kliwio, śliczna siostrzenica!!
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękować
![]() zaparzyłam sobie własnie ziółka z pokrzywy ![]() lekko śmierdzą ![]() dziś dodatkowo sobie takim naparem włosy będę płukać
|
|
|
|
#130 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyynki
Kasiula mam nadzieje, ze dzisiejszy dzien juz bedzie u ciebie pgodniejszy...tak jak powiedzialam oprzedniczka zajmij sie czyms...wiem,ze ci trudno ale szkoda czasu marnowac na smutki i przede wszystkim klotnie..przeciez oboje sie kochacie i szalenie tesknicie za soba wiec razem zabijajcie ta tesknote i wypelniajcie ja kontaktem jesli macie mozliwosc..zobaczysz za pare tyg bedziesz sie smiac z calej tej sytuacji i powiadac Tzowi jak to bylo ![]() ![]() dasz rade napewno...mala 3mam kciuki za ciebie...i jestem z toab myslami..wierze ze jdank wszystko pojdzie pomyslnie i to co teraz jest za chwile bedzie juz tylko niezbyt mila przyszloscia a ja jestm pierwzy z 3 ostatnich dni w pracy przed wakacjami..normalnie dluzy mi sie strasznie a male okuczaja hehe ale i tak sa kochane....
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sas a jak będzieszx na wakacjach to do nas zaglądniesz czasem?
|
|
#132 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jakzebym mogla oposcic na tak dlugo was bo wakacje mam przez m-ac a nawet 6 tyg hehe
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Ty znacznie krócej ode mnie
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
ale rownie bardzo jak ty ![]() ![]() ![]() a teraz zmykam musze sprobowac polozyc mala spac...odezwe sie psoniej albo dopiero jutro bo jeszcze zjezdzaja dzis do nas moje dwie kumpele..mowie wam mam urwanie glowy..ale mamcia w domku robi pyszny rosolek dla nas hehe ![]() ![]() ![]() fajnie ze jest buziaki i milego dzionka
|
|
|
#135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem w niej zakochana, ciagle moge sie w nia gapic![]() Cytat:
![]() ![]() a siosrzenica zarabista ![]() aaaa i wiesz co ja tez jestemw goracej wodzie kapana, jakbym mogla to bym juz wsyztklo zalatwila ![]() uciekam na zakupy z mama moze kupie jakas sukienke na wesele wlasnie do tychprzyjaciol, ktora spelni role swiadka i 2 dnia u mnie... trzymajcie kciiuki- nienawidze zakupow
|
|
|
#136 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Siostrzenica boska, śliczna dziewczyna Cytat:
Cytat:
no i dobrze, bo się należą Ci takie wakacje![]() martucha powodzenia w szukaniu kiecki Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2008-07-14 o 12:23 Powód: literówka |
||||||
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
bajeczko dziś wypiłam pierwszy kubek tej herbatki.
![]() Powuem tak: podczas zaparzania śmierdzi, ale w smaku całkiem bezsmakowa bym rzekła Kupiłam ekspresową pokrzywę w kauflandzie za 2-3zł z pieknym znaczkiem PRODUKT POLSKI, więc się chyba nie potruję Słyszałam włąsnie że ma działanie na włosy i skórę, ponoć można też przemywać twarz, a'la tonikiem. Tylko nie wiem jak często mam ja pić? ![]() W ogole to jest też dobra na wątrobę i nerki, jest moczopędna. Bo my z Tż ostantio w ogóle eksperymentujemy z ziółkami. Już się zachwyciliśmy koprem włoskim [podaje się go niemowlakom jak maja kolki] - bo reguluje procesy trawienne. Pachnie anyżem lekko. Ciąglę poszukuję herbatki lipy [też się dzieciom podaje, ale nei wiem na co], a do apteki mi nie po drodze jakoś. ![]() Melisy i mięty nie cierpię. CHociaż to drugie tż lubi soie zaparzać prosto z trawnika ![]() Jeszcze się zastanawiam jak smakuje rumianek, bo pełno go na pókłach oobok mięty i pokrzywy
|
|
|
|
#138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No i z tymi zarobkami na budowach to nic nie mow. Moj tez po budowlance bez matury. Pracuje na budowie i co tydzien nie mniej jak 1000 zl przynosi... I to tez przewaznie sa dwa tygonie w miesiacu, gdzie po tego tysiaka przynosci, bo przynosi tez i wiecej. Tylko, ze z ojcem prowadzi firme budowlana i w sumie temu ma tak dobrze. Niemniej i tak go namawiam do zrobienia matury i do pojscia na studia na polibude by zrobil studia. Przezciez cale zycie przy lopacie nie bedzie stal. A ja? 1400 max przynosci bede.
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam o walorach rumianku.
http://zielnik.herbs2000.com/ziola/rumianek.htm też na kolki i jelitka, można przemywac buzię i włosy a nawet na nerwy ![]() tylko jak to smakuje? chyba kupię i się przekonam
|
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rumianek/ szałwia jedynie do celów kosmetycznych, nigdy nie piłam więc nie powiem jak smakuje. Melisa dla mnie smaku nie ma, mam w domu melisę z pomarańczą, ale to też ma smak nieokreślony. Ale na ta pokrzywę może się skusze, ciekawa jestem czy ta płukanka faktycznie zmniejszy przetłuczaszanie włosów.A herbatki z lipy piłam w dzieciństwie, zdaje się, że to na przeziębienie czy grypę działało, ale już nie pamiętam dokładnie. |
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha --- WOW wygladasz ślicznie
kolor włosów piekny w całości poprostu księżniczka !!! A co do mojej sytuacji mnie to przeraża dlatego że z tż mało kiedy sie kłócimy - zawsze dochodzimy do kompromisu , nie ma takich spięć . Jednak teraz teściowie przeginają i to mnie wkurza , moja mama nawet teściowi przygadała bo nie wytrzymała hehe.. Oni maja cięzkie charaktery ty powiesz swoje a oni i tak to mają w d... , tak przysiegali że ich slub guzik obchodzi , ze oni nie beda pomagać , kasy nie dadza itp a teraz wszedzie wpychaja nosy - gdzie nie trzeba. Wczoraj sie pogodzilismy i jest juz oki - musimy jak najszybciej zalatwic najwazniejsze sprawy zeby nie mogli sie juz wtracac to chyba jedyne rozwiazanie.
|
|
|
|
#142 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A co to tak się stało, że eksperymentujesz z herbatkami? Ja dzisiaj mam wolne, może jak się pogoda utrzyma to zrobimy jakiegoś grilla. |
|||
|
|
|
#143 |
|
Wtajemniczenie
|
Anula, właśnie mam smaka na jakąś kiełbę, albo coś takiego
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi sie nudzi dzisiaj
pogoda do dupci i nic mi sie nie chce Tż dzis poszedl 1 dzien do pracy, a ja siedze sama w moim domku i nie wiem co z soba zrobic caly dzien tylko cos podzeram ogladalam suknie slubne na allegro ale nic mnie nie powalilo teraz ogladam zaproszenia i zastanawiam sie czy by samemu nie zrobic i czy by to taniej nie wyszlo wczesniej myslalam ze kupimy takie najtansze za 1 zl ale teraz ogladam i niektore sa sliczne i chyba nie takie trudne do zrobienia tylko ciekawa jestem ile by kosztowaly wszystkie materialy i czy ladnie by mi to wyszlo bo zbyt wielkiego talentu to nie mam hehe te zaproszenia mi sie strasznie podobaja z zielonym srodkiem i wstazeczka nie wygladaja zbyt skomplikowanie musze pogadac z tz ![]() http://www.allegro.pl/item393853635_...nalizacja.html |
|
|
|
#145 | ||
|
Rozeznanie
|
kliwia słodka ta twoja siostrzenica
![]() Cytat:
i wogóle cały film.. nie spodziewałam się aż takich skutków..Cytat:
a ten koper włoski to naprawde dobry na trawienie? Pierwszy raz o nim słysze..
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no też myślałam o zaproszeniach tych najtańszych, ale z drugiej strony chciałabym pobawic się i zrobic samemu tylko czy materiały mnie nie wyjdą drożej, nie wiem
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzisiaj dupowaty dzień. Nic mi się nie chce. Siedzę i też kombinuję ciągle co by tu zjeść I chyba zrezygnuje dzisiaj z joggingu a zjem caaaaałą górę fryyyyyyyyyyyytek. Jami jami! |
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Samba, rzeczywiscie sliczne te zaproszenia. Mysle, ze koszt to ok 0,70 gr, nie wiecej jesli samabys je robila.
Jak moje t 40 gr juz koperta, to te z racji wstazeczki beda ciut drozsze, no i podojny papier. Papier kupuj na allegro, bo taniej. No i najpierw kup koperty a pod nie rob zaproszenia, bo pozniej mozesz miec problem. ![]() A propos zaproszen. Poszukuje takich stylowych, przede wszystkim polskich fontow... Na necie nic ciekawego nie widzialama przeszukalam juz wszystko. ![]() Wy tu o zarciu, a ja od dzis jestem na diecie.
|
#149 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ten glutaminian sodu zawsze będzie mnie, i mojego TŻta przede wszystkim, ciągnął do takiego maka. Raz na jakiś czas można sobie pozwolić. Jeśli chodzi o ziółka to swego czasy pijałam bratka. Ale teraz jak biorę hormony to nie mogę czegoś tam pić. Zapomniałam czego i dlatego nie wiem co mogę pić i dlatego nie piję już ziółek ![]() Mnie te na maksa urzekły: http://www.allegro.pl/item392217219_...ub_wesele.html Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-07-14 o 14:21 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i tez raczej proste w wykonaniu tylko ja tez mam taki problem ze nie wiem czy w efekcie bedzie mi sie chcialo to robic samej ja juz sie zbieram do robienia zawieszek na wodke od lutego myslalam ze bede je robic zeby zabic czyms wolny czas jak tz wyjedzie ale w koncu stwierdzilam ze jeszcze jest strasznie duzo czasu i nie ma sie po co tak spieszyc a poza tym nie wiem jeszcze w jakiej kolorystyce bedzie ustrojona sala (sale stroja jej wlasciciele, co sezon jest inna dekoracja, ale taka ladna bez balonow wiec mam nadzieje ze ladnie bedzie) no ale zawieszki bym chciala miec pod kolor no i jeszcze zawieszek nie zrobilam a dzis widzialam na allegro jakies w promocji za 5 zl 20 zawieszek i stwierdzilam ze nie wiem czy jest sens sie meczyc skoro tak tanio mozna kupic jak sie ma fuksa ![]() Bratka tez kiedys pilam dobrze robi ponoc na cere chociaz osobiscie nie zauwazylam wiekszych zmian Koper wloski zaparzyla mi wspollokatorka ze Slowenii i jak to wypilam to cala noc bylo mi tak niedobrze ze myslalam ze padne Ale oni w tej Slowenii to pija same jakies takie owocowe herbatki i ziolka bleeee A co z ta pokrzywa?? Tym trzeba plukac wlosy czy to pic?? I czy to powstrzymuje wypadanie? Bo mi strasznie wypadaja ![]() Popscenejak tam nauka rachunkowosci?? |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

Choć ostatnio robiła mammografię i jest ok

najgorsze jest to, że ja wyskoczyłam z pomysłem, żeby jechał i pojechał

ale Ty znacznie krócej ode mnie

a ten koper włoski to naprawde dobry na trawienie? Pierwszy raz o nim słysze..