|
|
#1891 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
Cytat:
Oj tak jeszcze ta pogoda wczoraj...bleh... Cytat:
|
|
|
#1892 |
|
Zadomowienie
|
Witam po weeknedzie
Co do mojego psiaka to jest nienajlepiej,ale jakos już oswoiłam sie z myslą,że lepiej go uspić niż miałby się męczyć... czekoladka79 uwielbiam tą piosenkę ![]() Wczoraj byliśmy na skupieniu.Trwało krótko bo tylko 1,5 godziny,ale ksiądz sie nie popisał swoją mową...najwazniejsze,ze mamy to juz z bańki,bo juz mnie dobijają te skupienia,poradnie i inne tego typu sprawy
|
#1893 |
|
Zadomowienie
|
No widać, że tydzień rozpoczęty bo Was pełno
![]() Kasieńka znajdź sobie jakieś zdjęcia gwiazd w bikini zrobione przez paparazzi -> prawie każda ma rezstępy i cellulit, ostatnio widziałam Eve Longoria, mała, szczupła, bezdzietna i co też ma! Niestety nikt nie jest idealny... Poza tym założe się że nie jest tak źle! Katia szczęściarze z Was u nas Skupienia trwał 2h plus 1h msza Uspanie psa to trudna decyzja, współczuje
|
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
Kasieńko Kochana
|
|
|
|
#1895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorsze jest to, że ja zdaje sobie sprawę z tego, że są dziewczyny które mają większy problem niż mój... Bo są większe... A nawet nie wyobrażasz sobie jak ja je podziwiam za tą akceptację!!!! Bo ja nigdy nie potrafiłam się zaakceptować... I nie wiem co zrobić żeby tak się stało... I co najlepsze- wszyscy w koło mi mówią, że wszystko jest ze mną ok- a to mnie wkurza jeszcze bardziej!!!!!!!!!!!! Bo dla mnie nie jest ok!!! A to dziadostwo siedzi w mojej głowie ![]() Nie wiem... czy któraś z Was tez ma taki problem, czy tylko ja jestem taka zryta???? Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
#1896 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie tylko ty, kompleksy siedzą głęboko w głowie- zwłaszcza u nas. Wiele dziewcząt stwierdziło że dopiero po wyjeździe do Anglii czują się piękne. Moje odczucia estetyczne wobec siebie znasz. Twojego Łukasza również.
Poza tym Kasik czym ty się przejmujesz? Jesteś jaka jesteś Na pewno lubiana A między mną i Kamem też są sprzeczki, zwłaszcza że jesteśmy zupełnie różni A każde z nas trochę uparte ( ja mniej). Wiem że czasami jestem nie do zniesienia, sama najchętniej wtedy zamknęłabym się w piwnicy![]() Buziak Kasiku . Ps. Dzięki dziewczyny za komentarze na nk
|
#1897 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
cellulit jest choroba genetyczna (wiec nie mamy na nia wplywu) i cellulit moze wystepowac nawet u noworodkow... mozna leczyc obiawy ale przy zaawansowanym stadium nic sie nie zrobi... a to tylko pupa wiec do pupy z cellulitem ![]() Glowa do gory
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki, choć wiem że to wiele nie pomoże....
Mam dziś ogólnie podły nastrój, dlatego Wam tak smęcę... Napisałam esesmana do Ukaszka i mi menda jedna nie odpisuje ![]() Dałabym bardzo dużo żeby mi się w głowie poprzestawiało Ale mam za słabą psychikę żeby sobie z tym poradzić ![]() No cóż... życie... Dzięki Wam za dobre słowo Mam nadzieję, że ten okres załamki szybko minie
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
dziewuszki moja przyjaciółka wysłała mi esemesa, że zaczęła rodzić
|
|
|
|
#1900 | ||
|
Raczkowanie
|
wróciłam z praktyk właśnie, juz nie miałam chęci siedzieć dłużej
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
in jakos nie moge sie go pozbyć......![]()
|
|
#1901 | ||
|
Rozeznanie
|
ja tez skladam wielkie dzieki za przemile komentarze na nk
![]() Cytat:
ale najlepsze jest godzenieGlowa do gory wszystko bedzie ok a co do rozstepow - jesli sa czerwone to je zlikwidujesz bez sladu kremami na rozstepy a jasli masz tak jak ja blade to juz nic sie nie zrobi trza pokochac ![]() a na cellulit dobry jest krem AA - kosztuje grosze. Wazne zeby jako skladnik mial kofeinke bo ona dziala na cellulit najbardziej ![]() Cytat:
i za szybki porod dla mamy. Daj znac co "wyszlo"
|
|
|
#1902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki za kciuki |
|
|
|
|
#1903 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i świadkowa na miejscua ta druga kreacja to musi być ![]() Cytat:
Cytat:
a z fixem dojdziesz do wprawy Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam teraz problem z najlepszym kumplem i jego Dziewczyną-ona jest o niego tak zazdrosna, że skasowała mu mój nr telefonu ![]() Cytat:
![]() widzę ,że ciekawie weekend spędziliście ![]() co do rodziny...tłumaczenia, że ktoś się pokłocił to troszkę nie na miejscu a żałoba...nie wiem co bym zrobiła w takiej sytuacji-to już chyba indywidualna sprawa. Cytat:
a Twój Uki z pewnością nie zwraca uwagi-z doświadczenia wiem, że dopóki się nie mówi o naszych słabostkach to otoczenie ich nie zauważa, gorzej jak zaczznie się o tym mówić-każdy z zaciekawieniem się przygląda i stwierdza: oooo faktycznie. także grunt to pozytywne myślenie i wibracje, których przesyłam Ci całą moc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Uśmiechnięta Kobieta jest Piękna milibili
|
||||||||||
|
|
|
#1904 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Kobietki
Normalnie nie zaglądałam od czwartku ale byłam w warmińsko-mazurksim z zaproszeniami i muszę Wam się przyznać, że było tak fajnie, że zapomniałam o wizażu na 2 dni! szok... ![]() a więc w piątek były zakupy w warszawie najpierw... Marcin kupił buty do ślubu... przepiękne w ogóle nie te i nie takie o których myśleliśmy wcześniej za to takie które przyniosła sprzedawczyni żeby porównać rozmiar ahahah normalnie ale splot wydarzeń zakończony pomyślnie. No i mamy cudny aparat i masę zdjęć ale na razie są u Marcina, liczę że jak wróci z pracy to mi wyśle ![]() zaproszenia rozdaliśmy w sumie babciom i chrzestnym tylko - nie dużo pracy ale było naprawdę uroczo... pogoda piękna, krajobrazy cudne, wszyscy tacy mili. Babcie się wzruszyły, "dzieci to powinny zostawać z rodzicami do śmierci" a druga zaczęła opowiadać jak że "w tym pokoju uczyłam ją chodzić, bujałam w wózku" i takie tam i się popłakała i tata tez śmiesznie było ![]() Wczoraj wróciłam pociągiem - 7 godzin podróży a potem weszłam na wizaż a jak! no ale przyszła burza i następna.. poszłam spać ![]() to teraz bedzie pare słów odpowiedzi (6 stron to nie tak dużo |
|
|
|
#1905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do tej drugiej rodzinki, to ja wiem że żałoba to tylko pretekst. Oni odkąd zaczęli zarabiać duże pieniądze to strasznie zaczęli się wywyższać i uważać mojego ojca za gorszego itp. Szkoda się nawet rozpisywać, bo głupota ludzka często nie zna granic. Stwierdziłam że jak mi dużo osób odmówi to się zapytam, czy mam zatrudnić statystów żeby udawali że mam rodzinę. A niech im się zrobi głupio
|
|
#1906 |
|
Raczkowanie
|
oj jestem w koncu bo przez te okropne burze nie moglam kompa wlaczyc...balam sie ze piorun w niego strzeli
![]() ale widze ze ktos nam tu sie zamartwia...Kasienko..... .trzymaj sie kochana...popatrz jak to jest zly dzien ma kazdy a Ciebie dzis sie dostal taki....nie czytalam wczesniejszych stron ale chyba cos nazrekasz na figurke tak?????oj ty gluptasku przeciez masz wspaniala figure a do tego karnacje o jakiej niektore z nas moga pomarzyc......3maj sie misiolku cieploja bylam wczora z moim tomciem na slowacji i bylo wspaniale...wrocilismy spoceni zmeczeni ale zadowoleni |
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
Achhhh
Chciałabym mieć Wasz optymizm... ![]() Zapomniałam dodać, że kupiliśmy garnitur... Nawet nie wiem jaki to kolor... niby coś z brązem. Nie wkleję fotki, bo nie mam. W przyszłym tygodniu go odbierzemy, bo trzeba spodnie poszerzyć, to zrobię mu i wkleję. Nie daliśmy dużo,a to dlatego że kupiliśmy go w Factory we Wrocławiu. W Bytomiu. Kosztował chyba 599 zł. Czy jakoś tak... Wełniany- bez poliestrów żadnych. Tyle, że to nie ta najlepsza wełna tylko normalna. Łukasz był przekonany do innego <z tej lepszej wełny> kosztował 1200 niecałe, ale był w prążki ... i mi się nie podobał. Znaczy sam garnitur był ok, ale nie wiem czemu nie pasowały mi te prążki do mojej sukni. Ale żebym była na 100% przekonana że to ten wyjątkowy garnitur... to też nie jestem. Mówię, przez ten mój podły nastrój nic mi się nie podoba! ![]() Na poprawę nastroju kupiłam sobie kilka rzeczy na wyprzedażach. Kupiłam spodnie, spódniczkę i 4 bluzki za 160 zł niecałe.
|
#1908 |
|
Rozeznanie
|
kejti85 gratuluję obrony
AgataR na pcozątku ucieszyłam się, że wrócił Twój TŻt, ale dopiero co wyszło, że znowu choruje? trzymam kciuki dalej i wogole Powodzenia na kursie tańca A co do obrączek to może ieliscie źle dobrany wcześniej rozmiar faktycznie albo facet źle zrobił - bo ja ostatnio sprawdzałam w upalny dzień to moja obrączka wchodzi w miarę na palec ale z zejściem to już gorzej a normalnie też jest dopasowana mocno - mam te kłykcie grubsze od palca to tak łatwo nigdy nie schodzi Kasieńka nie mam fotki zębów niestety no ale odszorowałam uff zaproszenia bardzo ładne hihihihiA wogóle to jesteś maruda bo @ Ci się zbliża i o... hormony więc przeczekaj to a potem znowu będzie pięknie i kolorowo nie ![]() Co do mówienia "mamo tato" do teściów to jakoś tez ciężko było mi o tym myśleć, ale ostatnio przy tych przygotowaniach to się chyba zbliżylismy wszyscy i tak milej i prościej może będzie powiedzieć? na tą chwilę myślę, że chcę mówić "mamo tato". Wogole zaczynam czuć mały stresik a w czwartek to miałam mega koszmar! brrrr taki ślubny nie pamiętam dobrze, coś tam z suknią było nie tak z miejscem, z fryzjerką itp ![]() soffera super że udało Ci się znaleźć świadkową - i to taką jak powinna być cała radość wraca, co? ![]() ava80 ale masz przeboje z tymi gośćmi przecież to Wy jesteście najważniejsi nie goście... a tu jakieś warunki jak dla jaśniepaństwa ;/i jeszcze te teksty o ślubie.. do kościoła może i chodzą ale wzorowymi chrześcijanami to nie są, kiedy tak się zachowują phi. Ciężko się z takimi ludźmi dogadać na pewno... a próbowaliście im wytłumaczyć dlaczego tak a nie inaczej zorganizowaliście swój ślub? Przytulam i mam nadzieję, że garstce marnych ludzi nie uda się popsuć Wam tego dnia ![]() dzasta wróciła (po Polsku to pewnie-prawie jak byś była) ![]() katia szczerze współczuję z powodu pieska sama przechodziłam pare lat temu przez podobne wydarzenia taki zwierzak to jak członek rodziny i zawsze wielka strata w serduszku przykro mi ![]() czekoladka79 a ksiądz się bardzo fer zachował LilStar dzięki za namiar a z tymi zakupami w Czechach to macie boossssko takie trunki po cenie ach ![]() kina trzymam kciuki za dzidziusia koleżanki!!! będzie znowu powód do |
|
|
|
#1909 |
|
Raczkowanie
|
kasienko to moze przez te burze.....ja mialam taki nastroj w piatek poklocilam sie z jedna dziewczyna i ona jak sie klocilysmy to sie zywcem do mne wykrzywiala...normalnie jak dziecko w przedszkolu.i przyszlam do domu i analizowalam slowo po slowie co mi mowila ze np jestem beszczelna
i doszlam do wniosku ze chyba faktycznie taka jestem....![]() kasienko a ja nawet nie wiem jakiego koloru jest mohego Tomka garnitur i z jakiego materialu bo co mi to da jak bede wiedziala???????ale jest ladny on mowi ze czuje sie w nim swietnie.a ja nawet nie zwrocilam uwagi zeby byl dopasowany do mojej sukni......... kochana bedzie dobrze.......... |
|
|
|
#1910 |
|
Rozeznanie
|
ps. dziewczyny teraz mogę już polecić tabletki Silicea (jakoś tak chyba) - sąt o ziołowe tabletki z witaminami na cerę, paznokcie i włosy. W tym tygodniu zaczęłam dochodzić skąd u mnie taka koloslna poprawa w cerze i paznokciach aż przypomniało mi się, że biorę codziennie jedną tabletkę silicea
od ponad miesiąca. Kosztuje w granicach 20zł na pewno (nie wiem czy płaciłam 14 czy 19 w aptece) i jest tego 100 sztuk - można brać tylko jedną tabletkę - więc bardzo wydajne. Buziam i idę coś porobić ![]() AAAAAAAAAAAA wróciłam szybko bo znalazłam opakowanie na którym jest napisane: SILICA i cena 27,90 więc jak widać,, na skórę i paznokcie owszem pomaga, ale na sklerozę ani trochę
|
|
|
|
#1911 |
|
Wtajemniczenie
|
Skoro Kasieńka narzeka to ja też
Jutro dostane prawdopodobnie @ i na samą myśl jest mi źleDziś muszę się pouczyć białek i cukrów bo nic nie pamiętam Zaraz mam korepetycje a dziś czuję się głupia jak mało kto ![]() Pogoda się waha a wraz z nią mój humor- jak pomyślę że wczoraj tak miło czas z TZ spędziłam a dziś trzeba będzie z McMurrym posiedzieć to mi sie płakać chce. Muszę iść po jakieś zakupy ale wiem że jak wyjdę to zmarnuję cenny czas na naukę ![]() Kasik ja nawet nie mam garnituru dla TZ, nawet nie wiem jak moja sukienka będzie wyglądała ![]() Nie znalazłam sztyftu compeed i to mi spędza sen z powiek ![]() Jutro przyjeżdża brat Kamila , którego myślałam że nie będę widzieć aż do września Koniec latania po mieszkaniu w majtkach i staniku. Eh wiecie on z nami mieszka w roku szkolnym bo studiuje we Wrocku. Czasem nie mam już do niego siły, nie ufam mu. Poza tym to taki wstrętny pasożyt![]() Dobra koniec marudzenia
|
#1912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie czuję się już osamotniona z moim NPM!!! Zjadłam właśnie 3 dzisiejszy posiłek z 5 który zawsze jadam <garstka płatków fitness z mlekiem>. Dobre było. ![]() Mam dziś trochę pracy i kompletnie nic mi się nie chce!!!!!!!!!!! ![]() I wiem dlaczego tak źle nam dzisiaj!!! Dziś jest......... poniedziałek
|
|
#1913 |
|
Raczkowanie
|
marudy
![]() izazusia nie martw sie dasz rade...a Ty masz egzamin jeszcze jakis tak?bede trzymac kciuki....a jak @ przyjdzie to nawet lepiej......ni etrzeba sie martwic ![]() kasienko zeby Ci bylo lepiej to powiem Ci cos toz moj tato jak widzi mnie i Tomka razem to mowi ze wygladamy jak dwa czolgi.ja jestem pysiata i okragla i do tego niska....Tomek tez wzrostem nei grzeszy...celluit mam.mama mi kupuje balsamy a ja ich i tak nie uzywam....do tego dochodzi tesciowa-ktora pyta mnie wczoraj:ile ci brakuje alkoholu do barku na wesele?ja mowie ze jeszcze drugie tyle co jest.a ona:czyli juz wystarczy nie kupuj wiecej po co tyle masz kupowac....czyli co????????w barku ma byc 5 rodzajow alkoholu????????????no trzymajcie mnie bo nie wytrzymam................ ..
|
|
|
|
#1914 |
|
Raczkowanie
|
Rany Boskie, ja wiedziałam, zę Wy się tu aktywnie udzielacie na forum, ale nie wiedziałam, że aż tak. Nie było mnie tu od piątku po południu i jakbym chciałam wszystkie posty dokładnie przeczytać, to musiałabym na to dobrą godzinę poświęcić
![]() ale tak w skrócie, co zapamiętałam: Listar - nie mieszkam w Wiśle. Tam bierzemy ślub i tam mamy wesele. Aktualnie mieszkamy w Katowicach, ale nie pochodzimy ze śląska i na pewno nasze serca pozostały gdzie indziej ![]() Katia - co tam u pieska słychać?? Zwierzę, to czasem leprzy przyjaciel, niż człowiek, a na pewno zawsze wierny. Nic dziwnego więc że się tak bardzo do niego przywiązałaś - to naturalne i myślę, że nikogo tu nie dziwi, że tak to przezywasz. Trzymamy kciuki!!! ava80 - Twoja historia na prawdę i wkurza i zadziwia. Ciężko jest wszystkim dogodzić, ale podobnie jak Kasieńka uważam, że osoby zaproszone przez Was bez osób towarzyszących które maja 20-23 lata miały jak najbardziej prawo się zdziwić i poczuć urażone. sama nie raz byłam zapraszana na wesela będąc w takim wieku i nie wyobrażam sobie, żebym miała jechać na wesele sama. To oczywiście kwestia podejścia do sprawy, ale nie ważne czy ktoś ma stałego partnera, czy nie - to jego sprawa. Można nie mieć stałego partnera w wieku 30-stu lat też. agata r - bardzo chciałam zaciągnąć mojego Kochanego na kurs tańca, ale On tak niecierpi tańczyć, że dla Niego to byłoby jak za karę, więc nie mam szans. Tez zastanawiam się nat tym utworem na pierwszy taniec - jest cudowny, ale mam jeszcze jednego faworyta, a raczej dwa > Piosenkę z filmu "Ojciec Chrzestny" (oboje uwielbiamy ten film), albo "Perl Harlbor". Jeszcze nie zdecydowałam. Ale i tak największy problem będe miała nie z decyzją jaka piosenka, tylk ojak nauczyć mojego faceta tańczyć - a czasu coraz mniej ![]() Kasieńka - chyba masz normalnie depresję. Lepiej zrób coś, co Cię zwykle wyciąga z depresji i zamiast się nerwicować nawzajem z Łukaszem, to może po prostu porozmawiajecie sobie spokojnie i szczerze. Myślę, że rozmowa by Ci pogła. I nie mówię, żebyć cokolwiek mu obiecała - po prostu djalog oczyszcza. A co do kompleksów, to kobieto daj spokój !!! - kto ma idealną figurę, zero celulitu i rozstępów - NIKT!!! Ja trenuję dość intensywnie od dawna i też się tego cholerstwa nie moge pozbyć - po prostu się nie da i już. Mam znikome ilości, ale mam. Głowa do góry!!! Jak znajdę chwilkę, to napiszę trochę o moich przygotowaniach, bo są dość zaawansowane - w końcu muszą być - do slubu został nie cały miesiąc, a dziś idę na pierwszą przymiarkę mojej kiecki
|
|
|
|
#1915 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a obraczki sa od tego zeby weszly ale juz nie schodzily zobaczymy jak to bedzie u nas przy odbiorze
|
|
|
#1916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Martwię się też tym, żę wzięłam sobie za dużo na ten mój pusty łeb!!! ![]() Ślub wymaga kupe energi, w szkole mam egzamin do tyłu i trzeba będzie w końcu trochę posiedzieć!!! Prawo jazdy!!!!!!!!! to już istna tragedia!!! po 1.-nie mam kasy na to, po 2 wyjezdzilam 4 godziny tylko i mam dość!!! brak czasu i ochoty!! te cholerne zaproszenia ktore w koncu jakims cudem musze skonczyc ![]() i jaki strój mam zakupić zeby nie czuć się jak słoń trąbalski??? widziałyście gdzieś skafandry dla nurków??? wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rr ![]() dziś chyba będę gryzła!
|
|
#1917 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja wczoraj spędziłam cudowny dzień z moim kochaniem, w końcu bo niedługo doszłoby do tego że zapomniałabym jak wygląda ![]() Dobrze, że w ten weekend żadna PM nie miała ślubu bo u mnie pogoda była paskudna, burza za burzą. Jejku mam nadzieję, że to się nie powtórzy, bynajmniej nie w żadną sobotę ![]() Właśnie w sobotę byłam też an swojej sali i jest cudnie Już nie mogę się doczekać 2 sierpnia to tylko 18 dni ![]() ![]() Wczoraj mój skarb przymierzył gajer po poprawkach i leży idealnie Teraz tylko musimy poświęcić jeden dzień na znalezienie koszuli, krawata i butów ![]() RATUNKU!! Nie wiem co się stało ale wyskoczyły mi takie malutkie krosteczki na całym ciele Troszkę od czasu do czasu swędzą i najwięcej ich jest tak po bokach brzuszka trochę na przedramieniu i na łydkach kilka. Masakra nie mam pojęcia co to może być. Piję calcium ale nic mi nie pomaga. Najgorsze, że na dekolcie są najbardziej widoczne. Dziewczyny może wy macie sprawdzony sposób na takie uczulenie buuu
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#1918 |
|
Wtajemniczenie
|
łooo matko, a co to dzisiaj takie smęty i smuty
![]() mój humor dziś też nie najlepszy ![]() właśnie przyszły moje zamówione kosmetyki a tak w ogóle to ciekawe czy ktoś przebrnął przez mój mega post piątkowy Kina no i jak tam koleżanka ja chyba padnę jak moją sis powiozą na porodówkę ![]() monai kasienka ale jesteś zakomlpeksiona, prawie tak jak ja ![]() a o garniturach to lepiej nic nie mówcie, mój TŻ jeszcze nie ma w ogóle wszystko sobie olewa, nawet jeszcze w USC nie byliśmy (no i o to poszło w sobotę)
|
|
#1919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To pewnie jakaś alergiczna wysypka, a wapno nie na wszystkich działa. Czasem trzeba brać nawet antybiotyk, mówię Ci kobitko idź do lekarza.
|
|
#1920 |
|
Raczkowanie
|
Kąsać mozesz, tylko nie gryź
![]() Skoro masz tyle na głowie, to najlepiej znajdź chwilę i postaraj sie wszystko uporządkowć. Przemyśl sobie i przeznacz daną ilość czasu na kazdą sprawę do załatwienia. Prawko nie zając- nie uciekie, a egzamin oblany to już trudna sprawa i tego nie odpuszczaj. Zaproszenia, może by Ci ktoś pomógł robić?? Facet, mam, siostra, koleżanka, przyjaciółka, ktokolwiek. Na pewno nie rób ich kiedy masz nerwa, bo na bank nic ładnego z nich nie wyjdzie. Jesli na prawde masz taki kompleks na punkcie stroju kompielowego, to moze kup se jednoczęściowy? Jeśli masz czas, to najlepiej żebyś se pochodziła i pomierzyła różne, ale chyba z czasem u ciebie kiepsko jesli dobrze rozumiem. Przede wszystkim wycisz się choc na chwile, bo mam wrażenie, że zaraz bedzie z Ciebie Wezuwiusz i lawa wulkaniczna zaleje nas tu zupełnie jak kiedyś Pompeje. Wykopią nas za 2000 lat i będziemy pięknymi eksponatami w muzeum, a pod nami podpis "niedoszłe Panny Młode 2008" ![]() Niuniuniau - Ty masz problem z wysypką, a ja dostałam ostatnio jak na złość pryszczy na plecach, podczas kiedy nic takiego w życiu mi się nie zdazyło, ale teraz oczywiście musiało, bo przecież mam niedługo slub i musz epieć piękne plecy, bo mi suknia odsłania, ale nieeeee - musiały mi teraz ku... wyskoczyć te pryszczole - nerw!!! ale to prawda, jeśli Ci w ciągu 2-3 dnie nie przejdzie - lekarz bardzo wskazany |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.

jednak jest mały plus, że dostałam teraz, bo na 99% nie będę miała na ślubie 

Uspanie psa to trudna decyzja, współczuje 

i za szybki porod dla mamy. Daj znac co "wyszlo"
wyobrazcie sobie jej reakcje hehhehe . Najwazniejsze ze jest juz z nami. Oblookalam juz jej kreacje slubne i powiem wam ze mam problem... Kupila dwie i obie mi sie podobaja. Jedna jest typowo hiszpanska, taka do tanca flamenco (smietanowa w czerwone kola) a druga do pol lydki w kolorze fioleowo, zielono, pomaranczowo, bakłazanowym na ramiaczkach
. Dostala zaproszenie i poinformowalismy ja o planach wzgledem jej ... teraz juz odwrotu nie ma 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)