![]() |
#181 |
Konto usunięte
|
Dot.: Bridezillas 2009 - PART IV :)
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
czy do tych nastepnych 2 zaliczam sie ja?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Diete racjonalna to robilam zima i zima znow ja bede robic. Teraz nie, bo jak dla mnie obecnie jest w niej za duzo jedzenia. Kopenhaska na te upaly bardziej mi podchodzi. Bywalo, ze jadalam ostatnio jedna, gora dwie kanapki na dzien, bo wiecej nie dalam rady... ![]() Zdjec nie obrabiam. Za wyjatkiem jednego, zeby mi podbrodka od okresu nie bylo widac. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#184 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
![]() na tańcach dzisiaj mało mi wychodziło - zwłąszcza obroty ale to nieistotne!! Najistotniejsze, że pani pokazała mi katalog z butami !! ![]() różne obcasy, i rożne fasony, za jedyne 180 zł ![]() oto one: http://www.danceshoestango.pl/index.php?opcja=bd ie patrzcie że kolor czy coś, można sobie wziąć co się chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez na to zwrocilam uwage, ciekawe jak im tam leci ![]() ![]() ![]() heheh nooo to tez jest mysl ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja na szczescie troszku ograniczylam dzis jedzenie kochana ale porownujac jak wygladalam a wygladam teraz to masakra....nic tylko plakac...mam wielkiego dola to ja tez ja mam
![]() ![]() |
![]() |
#190 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#191 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() no widziałam właśnie,szkoda, że tu się nie odezwała. Ciekawe jak im tam jest, bo po minach na zdjęciu widać, że całkiem, całkiem ![]() Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja też muszę się troszkę odchudzić. U mnie to jakoś dziwnie tak jest, bo czasami się nie przejmuję tłuszczykiem, ale jak już jestem w jakiejś sukience i na każdym zdjęciu widać ten mój okropny brzuch to mam mega doła. Do wesela brata 2 tygodnie zostały, muszę ograniczyć jedzenie i robić brzuszki, tylko jak tu ćwiczyć, jak w pracy po 10h siedzę i już później nie mam siły. A propos pracy, muszę się Wam wyżalić. Mam już jej dość. Pracuję w bardzo drogim sklepie z obuwiem i galanterią i oczywiście trzeba spełniać jakieś ekstra standardy, praca ciężka, ale nie to mnie wkurza....Pracuję od 2 lipca, czyli to już 2 tygodnie a jeszcze umowy nie dostałam. Ale już się upominałam o nią i w środę będę miała. Ogólnie to warunki pracy są beznadziejne. Grafik szkoda gadać, w prawie każdy weekend pracuję po 10h, akurat TŻ ma wolne weekendy, a jak ja mam wolne w tygodniu to on pracuje. Np. w ostatnią sobotę miałam iść do pracy na 6h, ale dzień wcześniej dowiedziałam się o urodzinach siostry TŻ więc zadzwoniłam czy nie będzie problemu zamienić ten dzień z wolnym w poniedziałek, no i nie było problemu, dostałam wolne, ale przychodzę w niedzielę do pracy i patrzę, a tu w sobotę kierowniczka zrobiła mi za tamto wolne dzień urlopu, szlag mnie trafił. Poza tym jak już dostałam grafik to oczywiście musiałam pozmieniać moje plany, musiałam np. zmienić termin u ortodonty a tu nagle w połowie miesiąca kierowniczka zmieniła grafik cały i teraz znowu chyba będę musiała drugi raz zmieniać dzień wizyty. A dzisiaj siedzę sobie na grillu i dostaję telefon, że jest zmiana grafiku i mam jutro przyjść na 12h a miałam na 9...noo cholera wkurzyłam się. Szef to taki 30 letni nadziany facet, który jak przyjedzie na sklep to brecha z każdej dziewczyny, tzn ma takie chamskie żarty. Zaczynam sobie zdawać sprawę z tego, że ta praca to jakieś nieporozumienie:/ Nie wiem ile ja tam pociągnę dłużej, zastanawiam się nad tym, żeby popracować tam do końca sierpnia a później się zwolnić. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
no ba.
![]() ![]() ![]() ![]()
#194 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
tak na szczęście w granicach normy bo inaczej to już jest CHORA zazdrość
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do gusty to dziekuje... czasem sie uda cos fajnego wypatrzec ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jesli chodzi o rodzicow i prace to trzymam kciuki zeby sie unormowalo... ![]() Cytat:
![]() mam to samo zdanie ![]() tez widzialam.. do nas niewlazla.. a bu... Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() anuulaa ja bym rzuciła. ![]() albo w dni wolne rozejrzała się za czyms innym, tylko ciekawe czy Ci zapłacą za to co już przepracowałaś. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Wtajemniczenie
|
Anula, Kurcze to są właśnie warunki pracy jakie pamiętam z Polski
![]() ![]() ![]() ![]() co do otyłości ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
A ja wczoraj obejrzałam kolejny film z Marilyn Monroe. I teraz jak patrzę w lustro, to normalnie zeszczuplałam.
Jakby przenieść tamtą Marilyn w te czasy, to nie byłaby już taką seks bombą. Miała wyraźnie wystający brzuszek, a jej ramię czasem wyglądało jak moje dwa razem wzięte. Ale i tak była zarąbista na maksa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
a własnie siedzę z rospiętym rozporkiem
![]() ![]() Ważę 75 ![]() ![]() Aż zaczynam myśleć czy aby na pewno ja w tej ciąży nie jestem ![]() Dziś jak dobrze pójdzie na 2h pojedziemy pomoczyc kije z Tż i jego tatą ![]() ![]() ciekawe czy coś złowią ![]() A ja porobię zdjęcia sa sa sa ![]() ![]() A wczoraj po umyciu głowy szamponem [jeszcze Nivea] przepłukałam je naparem z pokrzywy ![]() Kubek naparu + 3 kubki letniej wody ![]() ![]() Fajny chłodek oczułam, i włosy jhakies fajne po tym takie miękkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Zdjęcia super, też chce nad morze... ![]() Ja wczoraj po pierwszym dniu szkolenia. W sumie temat był taki sobie (motywacja w biznesie) bo już wszystko znałam mniej więcej z wykładów ale robiliśmy prawdziwe testy psychologiczne (takie jak przy profesjonalnej rekrutacji) i to mi się bardzo podobało ![]() ![]() ![]() Dziś pisanie wniosków unijnych czyli to na czym mi bardziej zależy ![]()
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Anuulaa dziękuję za komplement.
Uważam, że powinnaś zacząć rozglądać się za inną pracą, bo to jest normalnie wyzysk. Rozumiem, praca jest ważna, ale jak zyski są mniejsze niż koszty to chyba nie warto się męczyć. Z drugiej strony wydaje mi się, że jest to pewien "urok" pracy w galeriach handlowych i tego typu sklepach. A w ogóle to mój brat miał bardzo fajną piosenkę na pierwszy taniec - Poranna nostalgia K. Kiljańskiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.