|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.III
Wracam do Was w końcu 😄
Nie dam rady nadrobić wątku, nawet nie próbuję. Przede wszystkim gratuluję udanych wizyt, poznania płci i dobrych wyników. Princess bardzo mi przykro, nawet nie wiem co napisać. U nas dalej pod górkę, mama już w domu ale dalej na l4, mąż na przełomie lutego i marca tydzień teraz znowu dostał, bo coś trzasło mu w stopie, właśnie czekamy do chirurga. Ja ogółem dobrze, najgorzej czuję się wieczorami po całym dniu latania za małym szogunem. Trochę strachu się najadłam o małego, bo pod wpływem stresu bardzo mało się ruszał ale lekarz twierdzi, że to normalne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2822 |
|
Raczkowanie
|
Blanka proszę o dopisanie Synka na pierwszej stronie.
Czy którejś wyszły na piersiach rozstępy? Mi strasznie, pomimo smarowania Palmersem i Perfecta, chyba czas kupić coś mocniejszego
|
#2823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Znośnie" to dobre słowo ![]() Zapomniałabym, że ten mój Mały z tych leniwych... Już 4 dzień cisza... Swoją drogą, że nie kopał jak dotąd mocno bardziej czułam ruchy niż kopniaki, ale teraz już się w ogóle zamknął w sobie
Jestem mamą! Edytowane przez MalaGosia88 Czas edycji: 2018-03-16 o 10:10 |
|
|
|
|
#2824 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze 12 dni i sudniowka
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2825 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
gratuluję pozytywnych wieści z up, super te wasze dziewczyny i chłopki na zdjęciach Wczoraj byliśmy na wykładzie o kotach i kulturze Japonii - ależ się naszej Młodej podobało - kopała jak szalona więc chyba kociara po mamie będzie za nami intensywny tydzień i czekamy już na weekend bo jedziemy na urodziny naszej chrześnicy |
|
|
|
#2826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2827 |
|
Raczkowanie
|
Co do słoniowatego poczucia, zadyszek i niezgrabności to ja się tak czuję już od jakiegoś czasu. Niestety ale mam już 10 kg na plusie i ciągle rosnę więc naprawdę ciężko mi się z tym pogodzić i przyzwyczaić to ograniczeń jakie mi serwuje brzunio
mam krótkie ręce więc jak zakładam buty to muszę posadzić tyłek i później ciężko mi się podnieść, nie mogę tak szybko chodzić jak zawsze a ostatnio na basenie po dwóch rundkach byłam tak zmachana, że musiałam zrobić sobie przerwę mój mąż mnie pociesza że skoro można mnie jeszcze obejść to nie jest tak źle co tydzień robimy sobie zdjęcia a wczoraj zaczęłam 25 tydzień i już widzę że brzucho się powiększył w ogóle Dziewczyny ciągnie was skóra na brzuchu? i czy pępki po ciąży wyglądają normalnie? bo ja mam teraz najbrzydszy pępek na świecie |
|
|
|
#2828 |
|
Wtajemniczenie
|
Emma, jakby co to służę radą bo z IO żyje. Ale myślę, że u Ciebie to zupełnie nie to
![]() Norciu wczoraj cały dzień u siostry, a jak wróciłam wzięliśmy się z mężem za przemeblowanie naszego mieszkania. Teraz już nic nie jest na swoim miejscu ale co za tym idzie, musiałam szafę opróżnić żeby ją przesunąć i żałowałam jak tylko ruszyłam jedno skrzydło.. już po wszystkim to upychałam do niej żeby weszło i już tylko to skończyć. Będę układać raz jeszcze ale padlam wczoraj jak mucha, na nowym jakby miejscu, bo łóżko na innej ścianie mkze będę lepiej spać? : ech teraz trzeba przywyknąć, ale kącik na łóżeczko i komodę się fajny zrobił ![]() Polu buziak! ![]() Zua aaaa ale Ci się udało z tym piwkiem szkoda, że nie możesz się napić.Norciu gratuluję 20tc ale ten za leci! Kocie super pchacz to na roczek?Pozamawiałam troszkę ciuszkow dla małego na grupach fb, na olx i czekam teraz zna paczki myślę, że zakupy ubraniowe dla małego powinnam zakończyć jak najszybciej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2829 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
też chciałabym mieć jakąś koleżankę z wózkiem jedną fajną dziewczynę poznałam w szpitalu w styczniu, tp ma podobny jak ja, ale mieszka po drugiej stronie miasta---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
a to kusi strasznie wczoraj przyszła przesyłka z kapphal, pojechała jedne spodenki wymienić i kolejne rzeczy dokupiłam
|
|||
|
|
|
#2830 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2832 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Skóra na brzuchu ciągnie mnie najbardziej po obiedzie, kiedy się bardzo najem a tak to nie. A o pępek miałam się Was pytać - dalej mam wklęsły, ale już taki mocno napięty obawiam się, że w tym miejscu w późniejszym czasie mogą pojawić się rozstępy..
|
|
|
|
|
#2833 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Prezent super 😊 Cytat:
U mnie znów kolejny 1kg w dół. Pierwszy raz w życiu martwi mnie spadająca waga ![]() Ale talię mam szerszą mimo niższej wagi, wczoraj ledwo zapielam spódnice ![]() No a teraz wracam z zakupów, niestety poplynelam w sephorze... Jedyne co mnie ratuje, to że połowa zakupów dla mojej mamy, inaczej mąż by dostał zawału jakby zobaczył historie konta kupiłam też sobie w końcu, po długich poszukiwaniach wyższe trampki, takie za kostkę, na suwak. Sent from my PRA-LX1 using Wizaz Forum mobile app |
||
|
|
|
#2834 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2835 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak, jakiś czas po ciąży pępek wraca do normalnego kształtu Jest śliczny brzunio! Ale wydaje mi się nieduży Cytat:
|
|
#2836 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mała na pewno sie ucieszy !A Twój brzuszek jest śliczny ! Ja za to dzisiaj ide na miasto, szok!!!!! Słoń rusza na podbój ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
|
|
|
#2837 | ||
|
Raczkowanie
|
O już wróciło do normy
Dziewczyny dzięki za miłe słowa ![]() Cytat:
A brzunio "wydaje się" ale jest już spory wczoraj pierwszy raz ktoś mnie przepuścił w kolejce do kasy Cytat:
no czyż można lepiej uczcić narodziny córy niż własnym piwem
|
||
|
|
|
#2838 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2839 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2840 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2841 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2842 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2843 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przyznaj się, Gosiu.. Zjadłaś coś, co mu nie posmakowało i już taki obrażony 4ty dzień. ![]() Cytat:
![]() Prezencik.. aż zrobiłam takie ŁAŁ, świetny! Sama bym takim popykała i pobawiła się. ![]() Cytat:
Nikoś będzie miał swój kącik, chyba że imię się zmieniło, bo coś wspominałaś, prawda? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie no, żartuję sobie, po prostu zastanawiam się jak będzie wyglądał pod koniec ciąży.Widzisz Gosia? ![]() Cytat:
![]() ![]() Czekaj nu, a ostatnio nie było coś aby o mamucie i jaskiniowcu?
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-03-16 o 11:52 |
||||||
|
|
|
#2844 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2845 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#2846 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2847 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja do porodu planuję taką koszulę/ koszulkę
ona przy odpowiednim rozmiarze sięga do połowy uda, a przygotowuję się na mega upały, i tak kupię kilka takich do spania czy właśnie do szpitala
|
|
|
|
#2848 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2849 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki Emma!
|
|
#2850 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie mi się wyświetlił nad moim postem, sójrzcie na datę..
IMG_20180316_120144.JPG
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.

obawiam się, że w tym miejscu w późniejszym czasie mogą pojawić się rozstępy..

Nie no, żartuję sobie, po prostu zastanawiam się jak będzie wyglądał pod koniec ciąży.
gdzie te twoje 10 kilo? Musiałaś się chyba ważyć z kotem na rękach bo jakoś tego nie widać, brzusio super