..::Dieta Plaż Południowych - część V ::.. - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-14, 23:29   #871
k_asiaczek
Zadomowienie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..

Cytat:
Napisane przez Domi22 Pokaż wiadomość
Ciesze sie Kasiu, ze u Ciebie OK z dieta, bo u mnie kleska...mam jakies zalamanie dzisiaj...buuu Ale postanowilam jesc poki co I fazowo z polaczeniem owocow. W poniedzialek jade na Slowacje na 4 dni, a potem wskakuje na bank na I faze, tuz przed weselem Oby sie udalo.
Domi ja nie mówię, że obyło się bez grzeszków dlatego przedłużam I fazę

k_asiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 23:35   #872
Marzeniatko
Zakorzenienie

cześć Dzióbaski!
wróciła Wasza (kochana) Marzenka jestem półtora dnia wcześniej, ze względu na przechodzące burze nad Polską, więc jak się mówi, wszędzie dobrze, ale w domciu najlepiej dlatego, też dopiero co wróciłam, co wróciłam, rozpakowałam się, rozłożyłam kosmetyki, (zważyłam się, hihi) i od razu: www.wizaz.pl wniosek? uzależnienie wizażowe zaraz się wczytam co i jak, bo jestem niesamowicie ciekawa co się u Was dzieje. komu kilogramy spadły itd. od razu gratuluje z góry

a jak wyjazd? cudownie, trafiłam chyba na pogodę jedną z najlepszych w lipcu. Jestem ślicznie /ahh, narcyzm/ opalona, na brązowo, o dziwo bo zazwyczaj spalam się na raczka. Ale cóż, oprócz chwil triumfu, były oczywiście załamania, dlategóż, że cały czas żyłam w przeświadczeniu, iż przytyłam. Widziałam, w sobie normalnie +10 kg, ale wróciłam, zważyłam się i 69, mam nadzieję, że to nie jest kilogram na plusie, ale tylko dlatego, że po całym dniu
co racja, to racja.. pofolgowało się troszkę. Jedyne wykroczenia jakich się dopuściłam, to lody, dzisiaj tylko parę herbatników, kisiel i czasami paluszki, a takto bezgrzesznie często serek wiejski, obiady sb /chili con carne, królowało na stole i już rozdawałam przepisy/, ciemny chlebek, cały czas czerwona herbatka, no ale jak to sobie ktoś coś ubzdura, to tak jest, że się przytyło i tak dalej.. i tak dalej..

zdjęcia wkleję Wam jutro, bo dzisiaj już nie mam siły szukać kabelka od aparatu jednak jestem z nich zadowolona, bo sukcesywnie przybliżałam i oddalałam je w aparacie, kierując wzrok przede wszystkim na brzuszek

teraz jeszcze tylko jedna misja, dłuuuuga misja:
a. wczytać się w wątki, w których się udzielam
b. dieta, ahh dieta. bezprecedensowo o wiele łatwiej trzymać mi ją w domu. Jutro dzień oczyszczania, tzn. jakieś tam warzywka i same płyny, a od środy 2 tyg I fazy potrzebne mi to jak zbawienie, bo za bardzo bądź, co bądź rozbestwiłam się na wyjeździe

i co więcej? jedno: zawsze jak usypiałam, to myślałam o Was co u moich dzióbasków.. pokochałam Was, tak po przyjacielsku.. wirtualnie i mam nadzieje, że o mnie pamiętacie i znowu grzecznie przyjmiecie

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 00:25   #873
Marzeniatko
Zakorzenienie

i tak! i zrobię offtopa /chyba, bo ja to tyle czasu piszę, że może ktoś się wcześciej odezwał / , a co musicie poczuć, że jestem przeczytałam 13 stron! więc mi się należy haha, zamiast się wykąpać, to ja czytam co tam u Was

więc zaczynamy...
1. witam nowe siostrzyczki
balti;addda

2. gratuluje spadku wagi:
eweelinaa91;k_asiaczek;fruity;kaska87

i daleeeeej...
Cytat:
Napisane przez Inalcanzable99 Pokaż wiadomość
zastanawiam się nad tym całym SB
co prawda cieszy sie sporą sławą, ale ile osób tak naprawde osiagneło (i utrzymało) swój cel na tej diecie?
co prawda, ja nie skończyłam jeszcze tej diety, ale, ale święta to nie jestem często grzeszę, jakimiś pierdułkami, co prawda, ale grzeszę, a waga spada, wolno bo wolno, ale skutecznie na żadnej diecie nie wytrwałam tyle i nie schudłam tyle! a właściwie nigdy nie schudłam i już 10 kg lżejsza jestem a przecież dopiero, co zaczęłam sie odchudzać...

Cytat:
Hello
Dziewczyny, dzisiaj mija 100 dni SB Jeju tak szybko to minelo...
oj, zleciało, zleciało.. mi też.. gratuluje dzisiaj to już chyba 100któryś

Cytat:
Napisane przez SZARANAGAJAMA Pokaż wiadomość
A ja jestem tą dieta ogromnie rozczarowana i zła na siebie, że ją w ogóle zaczynałam Poddałam się po 3 dniach, schudłam niby 2 kg(woda!!!), a przytyłam 3...
jak dla mnie, to po tych 3 dniach, mhm.. zaczęłaś jeść wszystko normalnie, włączając dużo niezdrowo węgli. jeżeli nie możesz dobrać diety dla siebie, to może dobrym wyjściem będzie dietetyk?

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Witajcie moje kochane. Niestety odeszlam od SB Ale schudlam juz, bo pracuje W Weekend obslugiwalam wyscigi F1. Nie mam na stale neta, wiec wpadlam sie tylko przywitac. Waze 53 kg. Jest dobrze, jeszcze tylko 1 kg <juppi>
oj, jak cudnie, że moja carmalova się odezwała (za to ahcaczka nie widziałam...) gratuluje, że do celu tylko 1 kg ja też tak chcę! i oczywiście na listę wpisze, że kg mniej co tam , że nie jesteś już na sb ale my sióstr, od tak nie wyrzucamy , hihi

Cytat:
Napisane przez Kaszkiecik Lover Pokaż wiadomość
[...]
Ale jestem optymistycznie nastawiona! (albo staram się nie myśleć o bieżących problemach) Mój brzusio wyraźnie się zmniejsza, coraz więcej osób to zauważa (w domu nawet krzyczą, że już wystarczy odchudzania)
ah, nic tak nie cieszy, jak mniejszy brzusio ja musze się przyznać, że po plaży, paradowałam, w kostiumie, 2 częściowym i czułam sie jak modelka na wybiegu

Cytat:
Napisane przez Ska Pokaż wiadomość
dziewczyny, jak często się ważycie?
mhm, zależy jak humor ;P staram sie co niedzielę, ale czasami też 2 razy w tyg: środa + niedziela, ale mierzę się tylko w ndz

Cytat:
Napisane przez asi_ula Pokaż wiadomość
A ja nie schudłam nawet pół kilo już 2 raz tak mam na tej diecie, a z resztą pewnie żadna na mnie nie działa... Eh mam doła i z tego wszystkiego zjadłam wafelki 2 kakaowe i pół drożdżówki nie wiem co ze mną nie tak..
kochana, a może Tobie potrzebna indywidualnie dobrana dieta, przez dietetyka? dostosowana, do Twojego trybu życia itp. ;-)

Cytat:
Napisane przez addda Pokaż wiadomość
Przede wszystkim czy jest jakis limit dzienny na kalorie?
nie liczymy kalorii ;D liczy się jakoś, a nie ilość ; )

Cytat:
Napisane przez Inalcanzable99 Pokaż wiadomość
dziewczyny, wracam na plaze....
sama nie wiem co mam robic, na jakiej byc diecie sprobuje jeszcze raz z SB, ale boje sie, ze to wcale nei jest takie łatwe i zdrowe, na jakie wygląda, ale cóż..od jutra SB
powodzenia ;*

Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk Pokaż wiadomość
Inalcanzable99 nie pamiętam już kiedy ostatnio tak zdrowo jadłam jak na SB...
święte słowa.

Cytat:
Ja kupuję w Lidlu 26% ale nie pamiętam jek sie nazywa... Paczkowany, bardzo smaczny...
a ja kupuję jakiś taki, najzwyklejszy w małym tesco i ma 12 % jednak chwilowo nie podam Wam nazwy, bo moja lodówka świeci pustkami, po przyjeździe

Guska1979 tak jak inne, jestem pełna szacunku do Ciebie! cudnie schudłaś i jak obserwowałam, bardzo urozmaicałaś jadłospisy nie miałaś łatwo.. np. wyjazdy z pracy, jedzenie hotelowe itd. ja mam jednak do Ciebie, jedną nieskromną prośbę. Mogłabyś /oczywiście, jeżeli chcesz/ umieścić zdjęcia z przed i po?

Cytat:
Napisane przez lolly_girl Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny!!

wróciłam z nad morza.. i wróciłam do Was;D pamiętacie mnie jeszcze?
coś tam kojarzę
-------
teraz to już w ogóle się dobiłam. zmęczona jestem bardziej, niż nie wiem kto ale jedną rzecz przemyślałam, jutro bez diety oczyszczającej od razu I faza.

dobranoc

B L O G

Stary 2008-07-15, 01:19   #874
ladygirlss
Przyczajenie

Hej Dziewczyny można się dołączyć?
mam takie pytanko, co sądzicie o białku sojowym w proszku?;>
Powrotów nie będzie...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~

Kocham Cię
ladygirlss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 09:35   #875
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
cześć Dzióbaski!
wróciła Wasza (kochana) Marzenka jestem półtora dnia wcześniej, ze względu na przechodzące burze nad Polską, więc jak się mówi, wszędzie dobrze, ale w domciu najlepiej
Witamy
Stary 2008-07-15, 09:41   #876
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

czesc kochane.

dawno mnie nie bylo bo w ogole malo bywam na necie, ale moj kolega ktory jest na sb tydzien schudl 2 kilo [troche grzeszyl, ale i tak niewiele w porownaniu do mnie hihi]

a dzis zas inny kolega w zlosci [nie na mnie tylko ogolnie byl wkur...] powiedzial ze jestem tlusta jak smalec
Stary 2008-07-15, 10:23   #877
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
czesc kochane.

dawno mnie nie bylo bo w ogole malo bywam na necie, ale moj kolega ktory jest na sb tydzien schudl 2 kilo [troche grzeszyl, ale i tak niewiele w porownaniu do mnie hihi]

a dzis zas inny kolega w zlosci [nie na mnie tylko ogolnie byl wkur...] powiedzial ze jestem tlusta jak smalec
Mój TŻ schudł w 2 tyg. tyle co ja w 5...
Ale faceci tak mają...

A temu koledze mam nadzieję, że odpowiedziałaś co o nim myślisz...
Stary 2008-07-15, 10:34   #878
Ska
Zadomowienie

elffee nir przejmuj się, ludzie w złości różne rzeczy mówią.
a to na pewno nie jest prawda, że jesteś tłusta!
mój Tata się naśmiewa z mojej i Mamy wagi, chociaż sam nie wygląda lepiej :P
Stary 2008-07-15, 10:37   #879
Marzeniatko
Zakorzenienie

dzień doberek
Cytat:
Napisane przez ladygirlss Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny można się dołączyć?
mam takie pytanko, co sądzicie o białku sojowym w proszku?;>
witamy, witamy jeżeli odtłuszczone, to okejo lepiej byłoby jakbyś też podała nam skład i wartość odżywczą tego cuda
Cytat:
czesc kochane.

pf! co za dureń. ja też takiego znałam, który co prawda powiedział to bardziej, mhm delikatnie? ale od tej pory się odchudzam i udowadniam mu coś, na co teraz patrzy z podziwem. Nie powinno Cię coś takiego dołować! Głowa do góry i pokażemy płci brzydkiej, jakie jesteśmy cudne, trzymaj się

B L O G

Stary 2008-07-15, 11:57   #880
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Cytat:
cześć Dzióbaski!
wróciła Wasza (kochana) Marzenka

i co więcej? jedno: zawsze jak usypiałam, to myślałam o Was co u moich dzióbasków.. pokochałam Was, tak po przyjacielsku.. wirtualnie i mam nadzieje, że o mnie pamiętacie i znowu grzecznie przyjmiecie
no ładnie a jakiś buziak dla telika. Ja tu tesknie mysle a marzenka nic
super że jestes

Cytat:
czesc kochane.

myśle że już nie powinnien być Twoim kolegą.

a telik grzeszy codziennie po troche a w niedziele to wogole dzien bez diety a waga ... powolutku spada.Uwierzcie dziewczyny w weglowodany
buziam moje bikiniary
Stary 2008-07-15, 12:07   #881
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

dzieki laski

dzis za to inny kolega powiedzial ze mam duzo sexapilu i ze mam ladne oczy i usta i w ogole kazalam mu to mowic mi czesciej
Stary 2008-07-15, 12:22   #882
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
no ładnie a jakiś buziak dla telika. Ja tu tesknie mysle a marzenka nic
super że jestes
buziak, specjalnie dla telika

ps.
a w załącznikach obiecane, wakacyjne zdjęcia
aaaa i bym zapomniała. poranna waga - 68
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S6301155.JPG (104,6 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S6301187.JPG (122,1 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S6301207.JPG (111,9 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S6301369.JPG (106,6 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S6301494.JPG (103,9 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S6301511.JPG (109,4 KB, 45 załadowań)

B L O G

Stary 2008-07-15, 12:48   #883
fruity
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do fruity GG do fruity

Dziekuje ewelinko! Ciesze sie, ze nie jestem sama.
Ach co ja bym bez Was zrobila?
W czwartek TZ juz jedzie i bede sama dopoki nie pojade do babci. Moze i dobrze, to przynajmniej nie bedzie w domu ani chleba, ani ciastek, ani serow pelnotlustow czy wedlin.
A u babci dam rade. Jestem dobrze nastawiona.
Zwaze sie w niedziele i potem dopiero jak przyjade, to przynajmniej nie popadne w paranoje u babci.

Witaj Marzeniatko! Piekne zdjecia! Super wygladasz i cudowne widoki!
Jak bedziesz zmieniala slim liste, to odejmij mi prosze 1kg, slaba, ale jednak jakas motywacja. Acha, i cel to jednak 55.

Domi co to jest agrafka i twister?
fruity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 12:55   #884
Majka232
Zakorzenienie

Dzień Dobry!

Cytat:
No comments... Ja na szczęście nie mam takich kolegów

Cześć Marzenka! Komu dobrze, na wakacjach się było
PS. Dzięki za zmianę pomyłki na liście.

Dziś na śniadanko zjadłam jak zwykle chlebek razowy z ziarnami i serek homo naturalny, kawałek papryki, 5 śliwek
Na II śniadanko był serniczek SB z borówką amerykańską + jabłko

Teraz popijam czerwoną herbatę i tak się zastanawiam czy w tym tygodniu "odważę się zważyć" ale już powinnam, bo ostatnie ważenie było 5 lipca
Stary 2008-07-15, 13:00   #885
Marzeniatko
Zakorzenienie

Fruity; kochana już zmieniłam i jest kilogram mniej ogólnie dziewczynki proszę piszcie mi ile komu co zleciało, żebym mogła zaktualizować dane, bo takto to ja nie jestem w stanie

co prawda, ja Domi nie jestem, ale Domi chyba właśnie na Słowacji, więc odpowiem za nią:
twisterek to taki przyrząd, na którym stajesz i musisz się swoimi siłami kręcić na boki, dzięki czemu dobre na boczki, a agrafka, vel. motylek to się tak jakby rozciąga i ćwiczy się na tym ramiona i klatkę piersiową. Wpisz sobie te nazwy na allegro, a napewno dowiesz się więcej

B L O G

Stary 2008-07-15, 13:03   #886
fruity
Wtajemniczenie

Dziekuje bardzo!

..::..
Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that´s why it is called the present..::..

Stary 2008-07-15, 13:05   #887
Marzeniatko
Zakorzenienie

A ja bardzo optymistycznie nastawiona, co do I fazy co prawda dopiero 13, a ja już po obiadku, no ale grunt, że nie jest grzesznie za sobą: wiejski;pomidor;naturalny ;kalafior+pierś

kolejne dopiero koło 15, jakieś 2 jajeczka czy cuś takiego i wymyśliłam kolejną koncepcję! jeżeli skończę I fazę, to później jeżeli w ciągu tyg nie zgrzeszę, to w niedzielę, w nagrodę będę mogła zjeść 3 kosteczki gorzkiej czekolady i tak cały czas, grunt to motywacja, no nie?

B L O G

Stary 2008-07-15, 13:15   #888
fruity
Wtajemniczenie

Motywacja jest najwazniejsza! Ja dzisiaj odzyskalam ja na nowo.

Ja jadlam dzisiaj na sniadanko po cwiczeniach na pupe
pol opakowania twarogu chudego (plus lyzka wiesniaka) z papryka, pomidorem i szczypiorkiem.
A teraz jem 2 lyzki owsianki z mlekiem i ciut slodzika.
Mysle, ze zjem jeszcze dzisiaj napewno jablko lub brzoskwinie.
Lepiej zjesc owoce wczesniej w ciagu dnia, czy mozna tez pozniej pod wieczor?
Acha, na obiad bedzie zapiekanka z mielonego miesa, cukini, baklazana i pomidorow plus ser zolty i feta i oliwki.
A nakolacje druga polowa twarogu pewnie albo jajka.

Czy taki jadlospis jest ok na II faze?

Dlaczego wszedzie jest napisane, ze mozna pic czerwone wino-a co z bialym? Ja biale wino wlasnie bardzo lubie i wolalabym, jak juz z mama gdzies w Polsce wyjde, pic wlasnie biale. Moge?

..::..
Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that´s why it is called the present..::..

Stary 2008-07-15, 13:16   #889
Ska
Zadomowienie

czy przy II fazie wskazany jest jogurt owocowy 0% tłuszczu?
a przy I mozna jeść serki homogenizowane? pewnie bez cukru, hmm?
Stary 2008-07-15, 13:23   #890
k_asiaczek
Zadomowienie

cześć dziewczynki

Marzenko super że już wróciłaś, kasiaczek tęsknił nie mniej niż telik

jeśli chodzi o wagę to możesz mi wpisać 69,5

i jeszcze tak zapytam czy któraś z Was to Emilia K. i wysłała mi zaproszenie na nk

k_asiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 13:24   #891
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Marzeniątko ślicznie wyglądasz.
Stary 2008-07-15, 13:33   #892
Domi22
Rozeznanie

Cytat:
Fruity; kochana już zmieniłam i jest kilogram mniej ogólnie dziewczynki proszę piszcie mi ile komu co zleciało, żebym mogła zaktualizować dane, bo takto to ja nie jestem w stanie

co prawda, ja Domi nie jestem, ale Domi chyba właśnie na Słowacji, więc odpowiem za nią:
twisterek to taki przyrząd, na którym stajesz i musisz się swoimi siłami kręcić na boki, dzięki czemu dobre na boczki, a agrafka, vel. motylek to się tak jakby rozciąga i ćwiczy się na tym ramiona i klatkę piersiową. Wpisz sobie te nazwy na allegro, a napewno dowiesz się więcej
Cytat:
Napisane przez fruity Pokaż wiadomość

Domi co to jest agrafka i twister?
No Marzenka juz mnie uprzedila agrafka na nogi tez dziala - szczegolnie na uda Wpisz na allegro i mysle, ze wszystko bedzie jasne

A na Slowacje jade prawdopodobnie w poniedzialek, wiec jeszcze jestem

Swoja droga, Marzenko super zdjecia, a te Twoje udka - tylko pozazdroscic

Ja wlasnie na 30 min skakanki, a teraz wskakuje na twisterka

Zaręczyny - 1.05.2009
Ślub - 05
.06.2010
Domi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 13:52   #893
Majka232
Zakorzenienie

Popijam sobie właśnie sok pomidorowy Tymbark pikantny i powiem Wam, że to świetny produkt na SB, nie zawiera cukru, a węgli ma jedynie 2,2 g/ 100 ml (13 kcal/100ml ) i jest w fajnej 250ml buteleczce, a co najważniejsze smaczny i sycący.

Sok pomidorowy Fortuna (butelka 330ml) też nie zawiera cukru, ale ma chyba trochę więcej węgli i 21kcal/100ml.

Dziś mi wyjdzie lekko pomidorowy dzionek bo na obiad będzie pomidorówka ze świeżych pomidorów (sama wczoraj ugotowałam) z brązowym ryżem lub makaronem razowym,pomyśli się

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-15, 14:00   #894
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Z czasów przed SB mam w szafce brązowy makaron z pszenicy durum z pełnego przemiału. Czy takie ewentualnie można zjeść?
Stary 2008-07-15, 14:01   #895
Inalcanzable99
Raczkowanie

dziewczyny nie wiecie czasem czy cynamon jest dozwolony na I fazie?

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14
Inalcanzable99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 14:25   #896
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Z tego co wiem jest dozwolony, jem go z owsianką.
Stary 2008-07-15, 14:27   #897
Inalcanzable99
Raczkowanie

o no to sie ciesze, bo niedawno doprawialam nim serek i tak mnie naszły wyrzuty sumienia na wypadek, gdyby jednak nie był..ale dobrze, ze jest

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-15, 14:29   #898
kaska87
Zakorzenienie

a ja dzisiaj juz 2 razy ćwiczyłam 8minutes abs czy jak to się tam nazywa

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 14:30   #899
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez k_asiaczek Pokaż wiadomość
Marzenko super że już wróciłaś, kasiaczek tęsknił nie mniej niż telik

jeśli chodzi o wagę to możesz mi wpisać 69,5

już wpisuję, już wpisuje. ajj, widzę że "6steczka" z przodu, gratuluje z całego serduuuuuuuuszka

Cytat:
Marzeniątko ślicznie wyglądasz.
dziękuję.

Cytat:
A na Slowacje jade prawdopodobnie w poniedzialek, wiec jeszcze jestem

Swoja droga, Marzenko super zdjecia, a te Twoje udka - tylko pozazdroscic
a za udka dziękuję
aaa, to w przyszły pon? bo ja myślałam, że wczoraj

B L O G

Stary 2008-07-15, 14:32   #900
Inalcanzable99
Raczkowanie

gratki Kasiu
Marzenko ślicznie wyglądasz tak proporcjonalnie i szczupło

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości