Panny Młode 2008 cz. III - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-15, 08:46   #2011
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez Lewka87 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie panny młode 2008. Ja też się przyłączam. Termin 25 październik. Teraz zastanawiam się nad krojem sukienki bo po urodzeniu dziecka mam okropny brzuch szerokie biodra i duży biust. Może nie jest aż tak źle ale ten brzuch to bym chciała jakoś zakryć a biust podkreślić. Buziaki dla was.
WITAMY

Kiedy slubujesz??
co do sukni to teraz szyja takie ze bez obaw zlapie Ci to i tamto gdzie trzeba i widac nie bedzie a cycuchy do gory podniesie
a kroje sa rozne - obcisle lub a ksztalcie litery A z szerokim dolem a wzorow jeszcze wiecej
duzo zalezy jaka masz sulwetke i co Ci sie podoba
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 08:47   #2012
LilStar
Wtajemniczenie

Agatka

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Sprawdzałam w Izydzie i już nie mają Chyba trafiłaś na ostatki A kto używa ostatki ten piekny i gładki A ja bede miała stopy obdarte Chociaż ostatnio wpadłam na pomysł i posmarowałam stopy antypespirantem- mialam taka mala próbkę rexonny- najpierw wymazalam tym rece a potem rękami stopy. I nie zrobił mi sie ani jeden odcisk:confused :
sprawdzę jeszcze u mnie w aptece bo wczoraj zamawiałam
a jak nie będzie to poratuję Cię swoim-mam 2tylko prześlesz mi namiary na PW.

Cytat:
Witam wszystkie panny młode 2008. Ja też się przyłączam. Termin 25 październik. Teraz zastanawiam się nad krojem sukienki bo po urodzeniu dziecka mam okropny brzuch szerokie biodra i duży biust. Może nie jest aż tak źle ale ten brzuch to bym chciała jakoś zakryć a biust podkreślić. Buziaki dla was.
witam

a myślałam może nad taką jak w kolekcji agnes 1709?

lulu da radę
a koszmarów ostatnio nie mam-przezornie po przebudzeniu patrzę w okno

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2008-07-15 o 08:49 Powód: dla Lulu:)
LilStar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 08:50   #2013
lulucelo
Raczkowanie

izazusia ja tez spojrze a jak nie to wymyslilam najwyzej opcje taka zeby ci ukroic kawalek pomiedzy dwie kartki plastikowe i poczta, tylko ze na musze nowy kupic zeby sie dalo bo wydlubuje z mojego Tego tak malo potrzeba ze taka opcja jest dosc mozliwa
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 08:51   #2014
wiiniii
Rozeznanie

Thumbs up Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
hejo
ja po porodzie nosiłam obciskajace majtochy takie po pachy jestem po drugim dziecku i teraz mam płasciutki brzuch moja druga pociecha ma 9 miesiecy
a wychodze za maz 27 wrzesnia takze jeszcze mam nadzieje mi ubedzie brzuszka chodz juz jest całkiem w porzaDKU
pozdrawiam
wiiniii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 08:53   #2015
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez wiiniii Pokaż wiadomość
hejo
ja po porodzie nosiłam obciskajace majtochy takie po pachy jestem po drugim dziecku i teraz mam płasciutki brzuch moja druga pociecha ma 9 miesiecy
a wychodze za maz 27 wrzesnia takze jeszcze mam nadzieje mi ubedzie brzuszka
pozdrawiam
To same te uciskajace majtochy splaszczyly brzuch?? Czy cwiczenia?? bo mi sie przeokrutnie cwiczyc nie chce a spyrka jest
Stary 2008-07-15, 08:56   #2016
wiiniii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agata r Pokaż wiadomość
to same te uciskajace majtochy splaszczyly brzuch?? Czy cwiczenia?? Bo mi sie przeokrutnie cwiczyc nie chce a spyrka jest :d
mi poleciła te majtochy połozna naprawde sie sprawdziły
spłaszczały brzuch i łatwiej skorce wrocic do formY
rob tez masaze wodne Prysznicem raz zimna raz ciepła woda
i uprawiej seks heheh najlepsze na brzuszek!!!!!!!!!!
Stary 2008-07-15, 08:57   #2017
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
To same te uciskajace majtochy splaszczyly brzuch?? Czy cwiczenia?? bo mi sie przeokrutnie cwiczyc nie chce a spyrka jest
spyrka
Stary 2008-07-15, 09:00   #2018
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
aha to juz dzisiaj sie bore do roboty a teraz siedzac przed kompem bede cwiczyc go sciagajac i napinajac... egh... nawet nie wiem kiedy sie to paskudztwo zrobilo
Stary 2008-07-15, 09:01   #2019
wiiniii
Rozeznanie

Cytat:
aha to juz dzisiaj sie bore do roboty a teraz siedzac przed kompem bede cwiczyc go sciagajac i napinajac... egh... nawet nie wiem kiedy sie to paskudztwo zrobilo

Bywa po dzieciach
co niektore kobietki to nawet po 3 dzieci nie widac u nich brzuszka
to zalezy od elastycznosci skórki
no i nie mozna sie obajdac hhehe
Stary 2008-07-15, 09:02   #2020
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
dokladnie z tym makijazem... slicznosci... delikatne tez sa slicznosci ale na fotkach nic a nic nie widac

dzizus dziewczyny chce mi rozerwac jajanika...ja pitole takie owulacje...
Hehe jestem w trakcie przesuwania sobie okresu i mi z kolei biust chce rozerwać Łączę się w bólu

Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość
Za to sie pochwale ze uczy sie juzprzysiegi po polsku na pamiec ( mimo ze bedzie powtarzal za ksiedzem ale wolimy zeby umial w razie gdyby ksiedzia nie doslyszal i idzie mu tak

Ja fabien biore ciebie Magdaleno za zone i slubuje ci ...... ( tu cisza bo nigdy nie pamieta ) milosc , (na drugiem miejscu albo : wiernosc choc czasem mowi wieczorem) i uczi malzenska ( jakos nie moze zapamietac ucziwosc w calosci) wszechogacy mu jeszcze sprawia problem i wszyscy swieci

ale najlepsze bylo jak pierwszy razpowiedzial .... i cie nie opuszcze az do SMIERDZI za miast az do smierci, parsknelam smiechem ale teraz to ja sie boje bo mu siemyli
No to fajnie możecie mieć na tej przysiędze...

Cytat:
hejo
a wychodze za maz 27 wrzesnia takze jeszcze mam nadzieje mi ubedzie brzuszka chodz juz jest całkiem w porzaDKU
pozdrawiam
27 września też będę się bawiła u mojej przyjaciółki. Tak właściwie to mam tego dnia trzy wesela, ale wybraliśmy to u Kachy

Cytat:
Hmmm to sex taki dobry na brzuszek Jak tylko wróce do formy po tym całym przesuwaniu to zaraz zaczynam ćwiczyć
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 09:04   #2021
wiiniii
Rozeznanie

Thumbs up Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Hehe jestem w trakcie przesuwania sobie okresu i mi z kolei biust chce rozerwać Łączę się w bólu

No to fajnie możecie mieć na tej przysiędze...

27 września też będę się bawiła u mojej przyjaciółki. Tak właściwie to mam tego dnia trzy wesela, ale wybraliśmy to u Kachy

Hmmm to sex taki dobry na brzuszek Jak tylko wróce do formy po tym całym przesuwaniu to zaraz zaczynam ćwiczyć

mi pomaga seks na bol głowy nawet - sprawdzone i działa na 100%

martwie sie tylko co z pogoda bedzie 27 wrzesnia mam nadzije ze bedzie w miare cielpo
Stary 2008-07-15, 09:06   #2022
asiuk
Zakorzenienie

Cześć, kobietki kochane!
Nadążyć za Wami nie sposób - przyznaję bez bicia, że czytałam wyrywkowo. Remontujemy z TŻ kuchnię, wczoraj zdzierałam starą farbę ze ścian i gipsowałam miejsce po wykutej przez hydraulika dziurze Mój T. chciałby za niedługo wybrać się po garnitur, choć mówię mu, że ma jeszcze czas (chciałby trochę schudnąć, ale sama w to nie wierzę ). Był w Bytomiu w "Bytomiu" ( ), w salonie obok fabryki, gdzie chyba jest nieco taniej. Pani poradziła mu, że na ślub, do białej sukni, najlepszy jest czarny garniak. Zobaczymy, jak T. będzie wyglądać.

Za niecałe dwa tygodnie będziemy obchodzić ósmą rocznicę. Zamówiłam dla TŻ spinki do mankietów - nie wiedziałam, co mogłabym mu kupić, nie rujnując jednocześnie mojego maciupkiego budżetu

Gosiu, śliczną sukienkę miała Twoja świadkowa Gdzie ją kupiła?

Martuś, mam nadzieję, że już jest lepiej. Zawsze możesz się tutaj wygadać

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 09:06   #2023
wiiniii
Rozeznanie

mamy znajomego młodego ksiedza bedzia nam udzielał slubu
chcemy wymyslec inna przysiege tzn jaks tam udziwniona
słyszałyscie jakies inne teksty moze gdzies cos????????
Stary 2008-07-15, 09:07   #2024
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dziewczynki boże jesteście wielkie lulu, Lilstar
Serdeczne dzięki za chęć pomocy!!!
ja nie wiem co mam z tymi stopami że nawet trzyletnie buty mnie obgryzają
Stary 2008-07-15, 09:09   #2025
wiiniii
Rozeznanie

Cytat:

widziałam te plasterki w rossmanie
Stary 2008-07-15, 09:10   #2026
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Witamy wsrod nas

No przebrnelam przez wasze dialogi dziewuszki, jednym okiem dzis bo normalnie mam nawal pracy. Przez 2 tygodnie jestem sama na polu bitwy, bo moja kolezanka a zarazem przelozona na urlopie, a sprawy na cito jak zwykle... uwielbiam ta moja ksiegowosc

Martus bedzie dobrze zobaczysz... Moze myslisz ze to jakies tam frazesy, ale nic nie dzieje sie przez przypaek, a kazde wydarzenie przynosi swoje owoce, tylko niestety na nie trzeba troszke poczekac. . Wielki przytulas, a jak bedzie Ci nosic to sie wyladuj

Widze, ze bielizniarski temacik podjelyscie.... No ja z bielizny to mam ponczoszki hihiih, i pas do ponczoh, z ktorego pewnie zrezygnuje bo jest wysoko zapinany. A niesety do kreacji slubnej musze miec niskie biodroweczki ze wzgledu na moj gleboki dekoldzik na pleckach . Staniczek mam wszyty do sukienki i doszyte do niego wkladki, dzieki czemu dorobilam sie ekstra biusciku i super szparki... Nie sadzilam, ze te moje wypierdki o ktorych juz wspominalam, moga tak fajofsio wygladac

Mam nadzieje, ze Kasienka ma lepszy humorek niz wczoraj i przestala juz sie dolowac. Wszelkie mankamenty nalezy zamieniac w atuty!!!! Wiec prosze mnie sie tu nie roztkliwic nad soba.... Ekstra dziolcha z Ciebie
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 09:16   #2027
agunia82
Zakorzenienie

Dzień dobry moje słoneczka

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki już jestem z Wami.

Nie wiem od czego zacząć...jest mi cholernie źle i mam ochotę wystrzelić siebie bądź co poniektóre osoby w kosmos. Czuje się strasznie, mam w sobie złość, gniew a najchętniej to bym drugą szklankę roztrzaskała o podłogę. Strasznie się zawiodłam na czymś, na kimś. Przepraszam nie chce mówić o szczegółach, ale choć trochę chce z siebie to wyrzucić.

Nie jestem w stanie cieszyć się przygotowaniami, uśmiecham się z wielką trudnością do mamy, która tak bardzo nie może doczekać się naszego ślubu. A ja? A ja najchętniej teraz bym się spakowała i pomknęła daleko stąd.

Nie śpię od 20 h, zjadłam dzisiaj zaledwie plasterek sera wędzonego, wypiłam kilka kaw. Jestem strzępkiem nerwów, które duszę w sobie i nie pozwalam, by ktokolwiek zauważył, że mi źle. Nie lubię martwić sobą innych, taki mój charakter.

Kładę się spać, może jak wstanę zrobi mi się lepiej, zachce mi się żyć, normalnie żyć tak jak miało to miejsce do zeszłej niedzieli, która nieodwracalnie zmieniła moje życie o 360 stopni...
Martusia, strasznie mi przykro że tak cierpisz Może jednak spróbuj z siebie to wyrzucić, jak nie nam, to napisz to co siedzi w Tobie na jakiejś kartce a potem ją spal. Najgorsze co można zrobić to dusić w sobie i udawać przed wszystkimi że jest ok. Zjada to od środka wtedy. Wypłacz to wykrzycz, zrób cokolwiek. Mam nadzieję, że szybciutko dojdziesz do siebie. A tymczasem wysyłam Ci wirtualne pocieszenie, ściskam bardzo mocno i jestem z Tobą myślami

Cytat:
Cześć laski Mało sie ostatnio udzielam bo już jestem po, a poza tym intensywnie szukam wczasów i jak tylko mam wolną chwilę w pracy to studiuje biura podróży W każdym razie wklejam jeszcze kilka zdjęć tak jak obiecałam.
Gosia naprawdę wyglądałaś zjawiskowo, aż się napatrzeć nie mogę

Cytat:

A u mnie slub za 17 dni !!!!!!!!!!! i chodze cala polamana bo mam @ ( no w ciazy nie jestem ha ) za dwa tygodnie (nie cale bo w piatek 25) wyjazd do polski wiec zaczynam sie powoli pakowac a tu jeszcze masa rzeczy do zrobienia zalatwienia przed. W sumie nie bedzie mnie trzy tygodnie wiec relacje zdam pozniej i zdjecia beda opoznione wytrzymacie ????
lulu, no nie wiem czy wytrzymamy, nie wiem Pewnie z niecierpliwości aż nas skręcać będzie

Cytat:
Witamy A co do mankamentów urody- kochana, suknia zrobi z nią cuda, tylko musisz bardzo starannie wybrać odpowiednią dla Ciebie

Cytat:
ah zapomnialam wam powiedziec ze moje szczescie wlasnie mialo koszmar slubny pierwszy , ja tez tej samej nocy mi sie snilo ze byla juz 13 w dniu slubu a ja wlasnie sie skapnelam ze na 9 rano bylam umowiona u fryzjera a na 13 mialam makijazystke mama wyciagnela zates swoja lokowke i zaczela dzialac, wiecie co obudzialam sie z ulga ze mimo wszystko to byl sen i ze jednak na umowioneno fryzjera zdaze,

A co sie Fabienkowi snilo nie wiem nie chcial powiedziec

Za to sie pochwale ze uczy sie juzprzysiegi po polsku na pamiec ( mimo ze bedzie powtarzal za ksiedzem ale wolimy zeby umial w razie gdyby ksiedzia nie doslyszal i idzie mu tak

Ja fabien biore ciebie Magdaleno za zone i slubuje ci ...... ( tu cisza bo nigdy nie pamieta ) milosc , (na drugiem miejscu albo : wiernosc choc czasem mowi wieczorem) i uczi malzenska ( jakos nie moze zapamietac ucziwosc w calosci) wszechogacy mu jeszcze sprawia problem i wszyscy swieci

ale najlepsze bylo jak pierwszy razpowiedzial .... i cie nie opuszcze az do SMIERDZI za miast az do smierci, parsknelam smiechem ale teraz to ja sie boje bo mu siemyli
hehe, taki koszmarek ze spóźnieniem do fryzjera też miałam Oj też się cieszyłam że się obudziłam.
A co do nauki przysięgi, to jak to czytałam to Oj popracuj nad nim, bo jak Ci tak w kościele powie A tak naprawdę to jestem pewna że da radę i dzielnie bez pomyłek wygłosi całą przysięgę

Wini, obawiam się że ze zmianą przysięgi nic Wam nie wyjdzie. Żeby małżeństwo było uważane za ważne należy wygłosić tą formułkę słowo w słowo. Każda zmiana w niej może skutkować unieważnieniem małżeństwa. Co mi przychodzi do głowy, to przed przysięgą, tak jak w Stanach robią, każde z Was mówi parę słów swojej drugiej polowce od siebie, to jest w momencie jak już stoicie przy księdzu ale jeszcze nie wypowiedzieliście przysięgi

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2008-07-15 o 09:22 Powód: dla wini
agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 09:19   #2028
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Bywa po dzieciach
co niektore kobietki to nawet po 3 dzieci nie widac u nich brzuszka
to zalezy od elastycznosci skórki
no i nie mozna sie obajdac hhehe
nie mam dzieci a spyrka urosla... ahh te pizze z cleopatry... dobrze ze na drugi dzien mam luzna kiece w tych okolicach

Cytat:

Cytat:
to ile razy dziennie ten seks trzeba zeby brzuchol zszedl???

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć, kobietki kochane!
Nadążyć za Wami nie sposób - przyznaję bez bicia, że czytałam wyrywkowo. Remontujemy z TŻ kuchnię, wczoraj zdzierałam starą farbę ze ścian i gipsowałam miejsce po wykutej przez hydraulika dziurze Mój T. chciałby za niedługo wybrać się po garnitur, choć mówię mu, że ma jeszcze czas (chciałby trochę schudnąć, ale sama w to nie wierzę ). Był w Bytomiu w "Bytomiu" ( ), w salonie obok fabryki, gdzie chyba jest nieco taniej. Pani poradziła mu, że na ślub, do białej sukni, najlepszy jest czarny garniak. Zobaczymy, jak T. będzie wyglądać.

Za niecałe dwa tygodnie będziemy obchodzić ósmą rocznicę. Zamówiłam dla TŻ spinki do mankietów - nie wiedziałam, co mogłabym mu kupić, nie rujnując jednocześnie mojego maciupkiego budżetu
to zdolniacha z Ciebie
moj TZ ma szary garniar do smietankowej mojej kiecy tez kupowal w bytomiu

Moj brat wlasnie dzwonil ze ma podechac do mnie do sklepu facet z autem na slub nasz zebym zweryfikowala pewnie jakich merchol to bedzie... mam nadzieje ze czarny
Stary 2008-07-15, 09:21   #2029
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:

martwie sie tylko co z pogoda bedzie 27 wrzesnia mam nadzije ze bedzie w miare cielpo
twój nastrój "zrobi" piekną pogodę (nawet jak będzie padało i tak będzie pieknie)

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć, kobietki kochane!

Gosiu, śliczną sukienkę miała Twoja świadkowa Gdzie ją kupiła?

Martuś, mam nadzieję, że już jest lepiej. Zawsze możesz się tutaj wygadać
Mój mąż też ubrał sie w "Bytomiu"
Moja siostra często w Anglii bywa i tam też sukienkę kupiła

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Dzień dobry moje słoneczka

Gosia naprawdę wyglądałaś zjawiskowo, aż się napatrzeć nie mogę

Dzieki wielkie
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-15, 09:28   #2030
katia0117
Zadomowienie

gosia1007 pieknie makijaż rewelacja

m.a.r.t.a. przede wszytskim dzieki za dopisanie do kalendarza A po drugie to niezależnie od tego co się stało,pamiętaj,że możesz się nam wygadać,może będzie Ci wtedy lżej,lepiej...Mimo,że nie wiem co się takiego stało,to wierzę,że wkrótce zaświeci u Ciebie Słoneczko
Stary 2008-07-15, 09:30   #2031
lulucelo
Raczkowanie

Cytat:
mamy znajomego młodego ksiedza bedzia nam udzielał slubu
chcemy wymyslec inna przysiege tzn jaks tam udziwniona
słyszałyscie jakies inne teksty moze gdzies cos????????

tak jak juz agunia 82 powiedziala nie da sie nic w przysiedze zmienic ale my na przyklad potem powiemy swoja po francusku raz jeszcze

Moze wlasnie pomyslcie nad wersja przed i po
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 09:30   #2032
wiiniii
Rozeznanie

Thumbs up

Cytat:
nie mam dzieci a spyrka urosla... ahh te pizze z cleopatry... dobrze ze na drugi dzien mam luzna kiece w tych okolicach

to ile razy dziennie ten seks trzeba zeby brzuchol zszedl???

to zdolniacha z Ciebie

Moj brat wlasnie dzwonil ze ma podechac do mnie do sklepu facet z autem na slub nasz zebym zweryfikowala pewnie jakich merchol to bedzie... mam nadzieje ze czarny

kochana przynajmniej raz dziennie a weekend ze 3 razy
co Ty zartuje obys sie kochała intensywnie szczegolnie na jeżdźcca!!!

Cytat:
tak jak juz agunia 82 powiedziala nie da sie nic w przysiedze zmienic ale my na przyklad potem powiemy swoja po francusku raz jeszcze

Moze wlasnie pomyslcie nad wersja przed i po

dobra myśl
wielkie dziekuje

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-07-15 o 19:38 Powód: post pod postem
Stary 2008-07-15, 09:32   #2033
dzasta110
Wtajemniczenie

cześć dziewuszki

m.a.r.t.a kochana aż mi ciarki przeszły, musiało się naprawdę coś złego stać Aż nie wiem co Ci powiedzieć, ale słowa izazusi są bardzo optymistyczne

mówicie, żeby mocniej się malnąć?? to jak coś wymyślę to się pochwalę

Gosia ślicznie wyglądałaś no i nawet bardzo ładniutki makijażyk widać na zdjęciu

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 09:39   #2034
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
to zdolniacha z Ciebie

W życiu nie robiłam tego typu "prac domowych" Jedynie zdzierałam tapetę
TŻ bedzie miał na pewno coś ciemnego, raczej ciemny grafit, ale jesli będzie super wyglądał w carnym, to będę go przekonywać Pojedziemy do salonu na pewno z jego mamą, też coś doradzi

Moje ślubne audi miało być czarne Po jakimś czasie okazało się, że kolega mojego taty się pomylił (bo załatwiamy wóz po znajomości) i auto jest jednak granatowe

Cytat:
Mój mąż też ubrał sie w "Bytomiu"
Moja siostra często w Anglii bywa i tam też sukienkę kupiła
Siostra bardzo podobna do Ciebie Czekają mnie chyba dwa wesela (oprócz mojego własnego ), więc szukam kreacji. Myślę jednak, że zaopatrzę się w spódniczkę i coś na górę, bo ja i tak potem w sukienkach nie chodzę

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 09:46   #2035
sanetka
Zakorzenienie

zaczynam watpic w sens istnienia hurtowni alkoholi i napojow
w hurtowni wodka polonaise po 17,50-18,50. a dzis w sklepie sieciowym wdzialam po 15,90 tak samo napoje. np robia promocje i taki garden czy cappy 2 litrowy kosztuje 2,90-watpie ze w hurtowni bedzie taniej.

tylko problem jest taki ze w tych slepach nie sprzedaja hurtowych ilosci-tylko 10 sztuk na glowe. ale chyba jak bedzie trzeba to z TZem alkohol i napoje "na raty" bedziemy kupowac. mamy 3 sklepy wiec nas nie pogonia

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 09:52   #2036
wiiniii
Rozeznanie

Smile Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
zaczynam watpic w sens istnienia hurtowni alkoholi i napojow
W hurtowni wodka polonaise po 17,50-18,50. A dzis w sklepie sieciowym wdzialam po 15,90 Tak samo napoje. Np robia promocje i taki garden czy cappy 2 litrowy kosztuje 2,90-watpie ze w hurtowni bedzie taniej.

Tylko problem jest taki ze w tych slepach nie sprzedaja hurtowych ilosci-tylko 10 sztuk na glowe. Ale chyba jak bedzie trzeba to z tzem alkohol i napoje "na raty" bedziemy kupowac. Mamy 3 sklepy wiec nas nie pogonia

my tez ślubujemy 27 wrzesnia
Stary 2008-07-15, 09:52   #2037
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
w końcu jesteśmy po to by sobie pomagać

Cytat:
widziałam te plasterki w rossmanie
to nie chodzi o plasterki tylko o sztyft przeciw powstawaniu pęcherzy

asiuk-jesteś zdolniacha jak Bob Budowniczy-w pozytywnym tego słowa znaczeniu
ja tam wolę wszelkie prace ogródkowe
Stary 2008-07-15, 09:54   #2038
agagmm23
Raczkowanie

Cytat:

Witamy

agagmm23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 09:56   #2039
daget
Zakorzenienie

GG do daget

No koszmarki koszmarkami.... dzis mojemu Skarbkowi snilo sie, ze w sutannie biegal razem z moim bratem... Jej..

Gosiu bardzo delikatnie i zjawiskowo wygladalas, super

Dzasta przylacze sie do rad dziewczyn, zaakcentuj oczeta ... ach te nasze oczyska, to one sa zwierciadlem duszy , makijaz powinien wydobyc te glebie.... tym bardziej ze masz zielone tak jak ja....

U nas tez walka z alkoholem, juz mam dosc - nie znam sie na tym zupelnie.... A ceny straszliwe.... W dodatku moj brat wczoraj przedluzyl sobie niedzielne urodziny w zwiazku z tym, ze mnie nie bylo w niedziele i uraczyl mnie "wscieklym psem"... szaleniec, normalnie szaleniec... I wybralismy go na swiadka....
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 10:00   #2040
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
my tez ślubujemy 27 wrzesnia
fajnie. my o 17. jak przygotowania? u nas na razie przestoj ale tylko do przyszlego tygodnia. potem ruszymy pelna para

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość

U nas tez walka z alkoholem, juz mam dosc - nie znam sie na tym zupelnie.... A ceny straszliwe.... W dodatku moj brat wczoraj przedluzyl sobie niedzielne urodziny w zwiazku z tym, ze mnie nie bylo w niedziele i uraczyl mnie "wscieklym psem"... szaleniec, normalnie szaleniec... I wybralismy go na swiadka....
my doszlismy do wniosku ze wymagamy tylko jednego: ma byc dobrze schlodzona wodka. a marka niewazna. polonaise nam smakowal, kaca nie bylo. a na kolejnym weselu byl absolwent i nei dalo sie tego pic

wina kupimy tylko 10 butelek a i tak zostanie (pewnie varne). a szampan do toastu- ruski najtanszy

wczoraj bardzo przykrej rzeczy sie dowiedzielismy. jeszcze jestem w szoku, neistety posrednio nas i naszego slubu ona dotknela

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości