![]() |
#2011 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
![]() ![]() Kiedy slubujesz?? co do sukni to teraz szyja takie ze bez obaw zlapie Ci to i tamto gdzie trzeba i widac nie bedzie ![]() ![]() a kroje sa rozne - obcisle lub a ksztalcie litery A z szerokim dolem a wzorow jeszcze wiecej duzo zalezy jaka masz sulwetke i co Ci sie podoba
![]() |
#2012 | ||
Wtajemniczenie
|
Agatka
![]() Cytat:
![]() a jak nie będzie to poratuję Cię swoim-mam 2 ![]() Cytat:
![]() a myślałam może nad taką jak w kolekcji agnes 1709? lulu da radę ![]() a koszmarów ostatnio nie mam-przezornie po przebudzeniu patrzę w okno ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-15 o 08:49 Powód: dla Lulu:) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2013 |
Raczkowanie
|
izazusia ja tez spojrze a jak nie to wymyslilam najwyzej opcje taka zeby ci ukroic kawalek pomiedzy dwie kartki plastikowe i poczta, tylko ze na musze nowy kupic zeby sie dalo bo wydlubuje z mojego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2014 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
ja po porodzie nosiłam obciskajace majtochy takie po pachy jestem po drugim dziecku i teraz mam płasciutki brzuch moja druga pociecha ma 9 miesiecy a wychodze za maz 27 wrzesnia takze jeszcze mam nadzieje mi ubedzie brzuszka chodz juz jest całkiem w porzaDKU ![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2015 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2016 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
spłaszczały brzuch i łatwiej skorce wrocic do formY rob tez masaze wodne Prysznicem raz zimna raz ciepła woda i uprawiej seks heheh najlepsze na brzuszek!!!!!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2017 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2018 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2019 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Bywa po dzieciach co niektore kobietki to nawet po 3 dzieci nie widac u nich brzuszka to zalezy od elastycznosci skórki no i nie mozna sie obajdac hhehe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2020 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2021 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
mi pomaga seks na bol głowy nawet - sprawdzone i działa na 100% martwie sie tylko co z pogoda bedzie 27 wrzesnia mam nadzije ze bedzie w miare cielpo |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2022 |
Zakorzenienie
|
Cześć, kobietki kochane!
![]() Nadążyć za Wami nie sposób - przyznaję bez bicia, że czytałam wyrywkowo. Remontujemy z TŻ kuchnię, wczoraj zdzierałam starą farbę ze ścian i gipsowałam miejsce po wykutej przez hydraulika dziurze ![]() ![]() ![]() Za niecałe dwa tygodnie będziemy obchodzić ósmą rocznicę. Zamówiłam dla TŻ spinki do mankietów - nie wiedziałam, co mogłabym mu kupić, nie rujnując jednocześnie mojego maciupkiego budżetu ![]() Gosiu, śliczną sukienkę miała Twoja świadkowa ![]() Martuś, mam nadzieję, że już jest lepiej. Zawsze możesz się tutaj wygadać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2023 |
Rozeznanie
|
mamy znajomego młodego ksiedza bedzia nam udzielał slubu
chcemy wymyslec inna przysiege tzn jaks tam udziwniona słyszałyscie jakies inne teksty moze gdzies cos???????? |
![]() ![]() |
![]() |
#2024 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki boże jesteście wielkie lulu, Lilstar
![]() ![]() ![]() Serdeczne dzięki za chęć pomocy!!! ja nie wiem co mam z tymi stopami że nawet trzyletnie buty mnie obgryzają ![]()
#2025 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
widziałam te plasterki w rossmanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No przebrnelam przez wasze dialogi dziewuszki, jednym okiem dzis bo normalnie mam nawal pracy. Przez 2 tygodnie jestem sama na polu bitwy, bo moja kolezanka a zarazem przelozona na urlopie, a sprawy na cito jak zwykle... uwielbiam ta moja ksiegowosc ![]() Martus bedzie dobrze zobaczysz... Moze myslisz ze to jakies tam frazesy, ale nic nie dzieje sie przez przypaek, a kazde wydarzenie przynosi swoje owoce, tylko niestety na nie trzeba troszke poczekac. ![]() ![]() ![]() Widze, ze bielizniarski temacik podjelyscie.... No ja z bielizny to mam ponczoszki hihiih, i pas do ponczoh, z ktorego pewnie zrezygnuje bo jest wysoko zapinany. A niesety do kreacji slubnej musze miec niskie biodroweczki ze wzgledu na moj gleboki dekoldzik na pleckach ![]() ![]() Mam nadzieje, ze Kasienka ma lepszy humorek niz wczoraj i przestala juz sie dolowac. Wszelkie mankamenty nalezy zamieniac w atuty!!!! Wiec prosze mnie sie tu nie roztkliwic nad soba.... Ekstra dziolcha z Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2027 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry moje słoneczka
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do nauki przysięgi, to jak to czytałam to ![]() ![]() ![]() Wini, obawiam się że ze zmianą przysięgi nic Wam nie wyjdzie. Żeby małżeństwo było uważane za ważne należy wygłosić tą formułkę słowo w słowo. Każda zmiana w niej może skutkować unieważnieniem małżeństwa. Co mi przychodzi do głowy, to przed przysięgą, tak jak w Stanach robią, każde z Was mówi parę słów swojej drugiej polowce od siebie, to jest w momencie jak już stoicie przy księdzu ale jeszcze nie wypowiedzieliście przysięgi
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-07-15 o 09:22 Powód: dla wini |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2028 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to ile razy dziennie ten seks trzeba zeby brzuchol zszedl??? ![]() Cytat:
![]() moj TZ ma szary garniar do smietankowej mojej kiecy ![]() ![]() Moj brat wlasnie dzwonil ze ma podechac do mnie do sklepu facet z autem na slub nasz zebym zweryfikowala ![]() ![]()
![]() |
#2029 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Moja siostra często w Anglii bywa i tam też sukienkę kupiła ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2030 |
Zadomowienie
|
gosia1007 pieknie
![]() ![]() m.a.r.t.a. przede wszytskim dzieki za dopisanie do kalendarza ![]() ![]()
#2031 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tak jak juz agunia 82 powiedziala nie da sie nic w przysiedze zmienic ale my na przyklad potem powiemy swoja po francusku raz jeszcze Moze wlasnie pomyslcie nad wersja przed i po |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2032 | ||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
kochana przynajmniej raz dziennie a weekend ze 3 razy co Ty zartuje obys sie kochała intensywnie szczegolnie na jeżdźcca!!! Cytat:
dobra myśl wielkie dziekuje ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-15 o 19:38 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2033 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewuszki
![]() m.a.r.t.a kochana ![]() ![]() ![]() mówicie, żeby mocniej się malnąć?? to jak coś wymyślę to się pochwalę ![]() Gosia ślicznie wyglądałaś ![]() ![]()
![]() |
#2034 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() TŻ bedzie miał na pewno coś ciemnego, raczej ciemny grafit, ale jesli będzie super wyglądał w carnym, to będę go przekonywać ![]() ![]() Moje ślubne audi miało być czarne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2035 |
Zakorzenienie
|
zaczynam watpic w sens istnienia hurtowni alkoholi i napojow
![]() w hurtowni wodka polonaise po 17,50-18,50. a dzis w sklepie sieciowym wdzialam po 15,90 ![]() tylko problem jest taki ze w tych slepach nie sprzedaja hurtowych ilosci-tylko 10 sztuk na glowe. ale chyba jak bedzie trzeba to z TZem alkohol i napoje "na raty" bedziemy kupowac. mamy 3 sklepy wiec nas nie pogonia ![]()
#2036 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
my tez ślubujemy 27 wrzesnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2037 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to nie chodzi o plasterki tylko o sztyft przeciw powstawaniu pęcherzy asiuk-jesteś zdolniacha jak Bob Budowniczy-w pozytywnym tego słowa znaczeniu ![]() ja tam wolę wszelkie prace ogródkowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2038 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witamy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2039 |
Zakorzenienie
|
No koszmarki koszmarkami.... dzis mojemu Skarbkowi snilo sie, ze w sutannie biegal razem z moim bratem... Jej..
Gosiu bardzo delikatnie i zjawiskowo wygladalas, super ![]() Dzasta przylacze sie do rad dziewczyn, zaakcentuj oczeta ... ach te nasze oczyska, to one sa zwierciadlem duszy ![]() U nas tez walka z alkoholem, juz mam dosc - nie znam sie na tym zupelnie.... A ceny straszliwe.... W dodatku moj brat wczoraj przedluzyl sobie niedzielne urodziny w zwiazku z tym, ze mnie nie bylo w niedziele i uraczyl mnie "wscieklym psem"... szaleniec, normalnie szaleniec... I wybralismy go na swiadka.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2040 | |
Zakorzenienie
|
fajnie. my o 17. jak przygotowania? u nas na razie przestoj ale tylko do przyszlego tygodnia. potem ruszymy pelna para
Cytat:
![]() wina kupimy tylko 10 butelek a i tak zostanie (pewnie varne). a szampan do toastu- ruski najtanszy ![]() wczoraj bardzo przykrej rzeczy sie dowiedzielismy. jeszcze jestem w szoku, neistety posrednio nas i naszego slubu ona dotknela ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.