Mamusie lipcowe 2018 cz.III - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-03-19, 17:56   #3241
Camelitos
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.III

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
Ooooo wlasnie taki sam ekspres ma kuzynka i nardzo go sobie chwali !
Camelitos a Ty to masz machine w domu że hoho

Blanka te normy ktore masz w nawiasie są inne dla kobiet w ciąży, więc trzeba pogadac z lekarzem, czy to bedzie ok. Dziwne z tym drugim wynikiem.... dzwon sie dopytać !

Patrycja ale śliczne łowy ale Ty zamiast biegac po sklepach to w domu odpoczywaj i sie kuruj !!

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kochana pracuje w branży wodno kawowej to wiesz ekspres jest porządny

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Patrycja28100 Pokaż wiadomość
Ja mimo zlego samopoczucia pojechalam do rosmana po syrop dla kobiet w ciazy i tab na gardlo do ssania prenalen i kupilam jeszcze podklady poporodowe za 5 zl zapaczke.
Po drodze poszlam do pepco bo nie moglam sie powstrzymac i kupilam takie cuda.
I w lidlu juz paczke pieluch dokupilam

Pati dwa pierwsze zestawy dostałam od mamy są super

Camelitos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-19, 18:00   #3242
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Camelitos Pokaż wiadomość
Kochana pracuje w branży wodno kawowej to wiesz ekspres jest porządny

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

Pati dwa pierwsze zestawy dostałam od mamy są super

Czyli jestes wyjątkiem od reguły pt. "Szewc bez butów chodzi "

zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-19, 18:12   #3243
Sandam13
Rozeznanie

A ja właśnie byłam po buty ślubne i jestem bardzo zadowolona, jeszcze raz dzięki za polecenie sklepu Camelitos! do tego kupiłam jeszcze biżuterię ślubną i jestem usatysfakcjonowana zakupami. Trochę się odstresowałam po stresie z cukrem

Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka
Sandam13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-19, 18:19   #3244
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Czyli jestes wyjątkiem od reguły pt. "Szewc bez butów chodzi "

Dokładnie ekspres jak i dystrybutor z wodą w domu stoją

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Sandam13 Pokaż wiadomość
A ja właśnie byłam po buty ślubne i jestem bardzo zadowolona, jeszcze raz dzięki za polecenie sklepu Camelitos! do tego kupiłam jeszcze biżuterię ślubną i jestem usatysfakcjonowana zakupami. Trochę się odstresowałam po stresie z cukrem

Super cieszę się podeślij na priv jakie wybrałaś

Stary 2018-03-19, 18:32   #3245
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Dziewczyny zrobiłam przed chwilą na lokalnej grupie zakup ciuszkow rozmiar 62/68 za 30 zł. A za 25 nowy biały kombinezon, kurtkę i spodnie sztruksowe na szelkach 😃FB_IMG_1521479711856.jpgFB_IMG_1521479707355.jpgFB_IMG_1521479715838.jpg

xxxbursztynekxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-19, 19:07   #3246
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xxxbursztynekxxx Pokaż wiadomość
Dziewczyny zrobiłam przed chwilą na lokalnej grupie zakup ciuszkow rozmiar 62/68 za 30 zł. A za 25 nowy biały kombinezon, kurtkę i spodnie sztruksowe na szelkach Załącznik 7478476Załącznik 7478481Załącznik 7478486

Cudne

Stary 2018-03-19, 19:08   #3247
KarolinaK
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam taki ekspress w domu

Tylko to już ekspres przeznaczony do biur lub restauracji

Folinko mam pytanie bo wydaje mi się że to Ty pisałaś o krewetkach można w ciąży czy nie można? kurde kiedyś ktoś mi powiedział że nie wolno i ja odrzuciła na czas ciąży a tak uwielbiam Załącznik 7477856

Caffee maker pierwsza klasa!
Co do krewetek to jesli sa różowe to sa juz ugotowane czyli mozesz. Jelsi sa szare to sa przed gotowaniem.
Wszytskie różowe jem bez obróbki termicznej. Szare gotuje.

Cytat:
Ja się dzisiaj relaksuje u fryzjera

Tydzień temu byłam na warsztatach bezpieczny maluch dla każdego kto ma możliwość polecam żeby się na takie przejść ratownicy super prowadzą zajęcia z pierwszej pomocy, u mnie mimo że byli przedstawiciele różnych firm nie reklamowali się tak strasznie z naciskiem że ich produkty są super i żeby tylko takie kupować każdy z uczestników miał do dyspozycji lalkę na której mógł ćwiczyć pierwsza pomoc każdy też dostawał nagrody gwarantowane za uczestnictwo, wklejam foty smoczek NUK, książeczka dotyczącą pierwszej pomocy, próbki Palmersa, krem i kosmetyczka z Bepanthen, próbka materacyka ale wymyśliłam, że jak odpruje wkład że środka to będzie czapeczka w motylki skarpetki i modeline do odciski stopki lub rączki dodatkowo był rabat 20% na produkty maxi cosi i Quinny a że akurat my i tak chcemy fotek i bazę z maxi cosi to z tym rabatem wychodzi super cena, nigdzie indziej nie znalazłam takiej

Można było też wygrać fajne rzeczy ale mi się niestety nie udało Załącznik 7478226Załącznik 7478231Załącznik 7478236Załącznik 7478241Załącznik 7478246Załącznik 7478251Załącznik 7478256

Co robisz z włosami? Ja za tydzien mam fryzjera.

Cytat:
Ja mimo zlego samopoczucia pojechalam do rosmana po syrop dla kobiet w ciazy i tab na gardlo do ssania prenalen i kupilam jeszcze podklady poporodowe za 5 zl zapaczke.

Piekne ciuszki! Ja tez sie kuruje. Czosnek juz u mnie aktywnie. Gardło w ciagu dnia lepiej. Pospalam.
Na katar polecam naparowki z Visc VapoRub. Autentycznie nie spodziewałam sie ze tak mi pomoże. Zrobiłam dwie wczoraj i nie mam juz kataru.

Cytat:
Dziewczyny zrobiłam przed chwilą na lokalnej grupie zakup ciuszkow rozmiar 62/68 za 30 zł. A za 25 nowy biały kombinezon, kurtkę i spodnie sztruksowe na szelkach Załącznik 7478476Załącznik 7478481Załącznik 7478486

Ładne!

Co do kawy ja mam nespresso juz od 7 lat i uwielbiam. Sama maszyna nie jest droga ale kapsułki troche kosztuja. My zamawiamy oryginalne ale tesiowa z Lidla jakies wypatrzyła co pasuja i ich uzywa. Jednak różnica w kawie jest znaczna!
Nespresso nauczyło mnie ze dobra kawa najlepiej smakuje bez cukru i bez mleka. Jak widze jak znajomi proszą o mleko kiedy im serwuje kawe toz to dla mnie barbarzyństwo. Mleko całkowicie maskuje smak kawy. Ja uwielbiam czarna ona zawsze dorabia taka piankę biała mimo ze mleka nie ma.
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-19, 19:26   #3248
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
Wyniki Blanki są ok,tylko domagaj się tego jeszcze jednego wyniku.
Na czczo masz niżej,ale to normalne,ewentalnie tych spadków cukru trzeba pilnować.
Dzwoniłam do gin w sprawie wyniku, mamy nowe laboratorium od pobrań i u nich najwidoczniej jest pobranie dwu punktowecy czy jakoś tak.... Tylko wynik na czczo i po 2godz.
A babeczka pobrala 3 razy krew bo tak było w poprzednim laboratorium...

Co do mojego wyniku powiedziała, że jest za niski, ale narazie mam się nie przejmować i będziemy rozmawiać na wizycie za tydzień. Więc nadal nie wiem co mnie czeka..
A ja ogólnie zaczynam się coraz gorzej czuć od 2godz.
Zaczyna mi być niedobrze, mam wrażenie, że mi flaki w brzuchu drgaja,ogólnie ciężko mi na żołądku... I jestem bez życia.

Edytowane przez xXBlankaXx
Czas edycji: 2018-03-19 o 19:28
xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-19, 19:26   #3249
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KarolinaK Pokaż wiadomość
Caffee maker pierwsza klasa!
Co do krewetek to jesli sa różowe to sa juz ugotowane czyli mozesz. Jelsi sa szare to sa przed gotowaniem.
Wszytskie różowe jem bez obróbki termicznej. Szare gotuje.

Co robisz z włosami? Ja za tydzien mam fryzjera.

Piekne ciuszki! Ja tez sie kuruje. Czosnek juz u mnie aktywnie. Gardło w ciagu dnia lepiej. Pospalam.
Na katar polecam naparowki z Visc VapoRub. Autentycznie nie spodziewałam sie ze tak mi pomoże. Zrobiłam dwie wczoraj i nie mam juz kataru.

Ładne!

Co do kawy ja mam nespresso juz od 7 lat i uwielbiam. Sama maszyna nie jest droga ale kapsułki troche kosztuja. My zamawiamy oryginalne ale tesiowa z Lidla jakies wypatrzyła co pasuja i ich uzywa. Jednak różnica w kawie jest znaczna!
Nespresso nauczyło mnie ze dobra kawa najlepiej smakuje bez cukru i bez mleka. Jak widze jak znajomi proszą o mleko kiedy im serwuje kawe toz to dla mnie barbarzyństwo. Mleko całkowicie maskuje smak kawy. Ja uwielbiam czarna ona zawsze dorabia taka piankę biała mimo ze mleka nie ma.
Karolina teraz rozjaśnilam końce i górę farbę na jak najbardziej naturalny zbliżony do mojego pokażę CI foto tylko mam na 2 telefonie

Stary 2018-03-19, 19:41   #3250
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny po glukozie,piszcie jak było?jak samopoczucie?

Bursztynku, Andra co u Was?
Ja w sumie oprocz lekkiego spadku energii ok. 12 (zrobilam sie senna, ale nie spalam) czuje sie normalnie. Podczas badania bylo mi duszno i lekko krecilo mi sie w glowie, ale swieze powietrze pomoglo. Bylam na zakupach, prowadzilam samochod, jest normalnie.

Cytat:

Piekne ciuszki! Mam nadzieje, że szybko sie wykurujesz!
Cytat:

Poka buty! Albo tutaj albo wyslij na priv 😊

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Dzwoniłam do gin w sprawie wyniku, mamy nowe laboratorium od pobrań i u nich najwidoczniej jest pobranie dwu punktowecy czy jakoś tak.... Tylko wynik na czczo i po 2godz.

Co do mojego wyniku powiedziała, że jest za niski, ale narazie mam się nie przejmować i będziemy rozmawiać na wizycie za tydzień. Więc nadal nie wiem co mnie czeka..
Zaczyna mi być niedobrze, mam wrażenie, że mi flaki w brzuchu drgaja,ogólnie ciężko mi na żołądku... I jestem bez życia.

Dziwne z tym labem- przeciez mialas skierowanie na 3punktowa krzywą...
Odpocznij teraz, może taka dawka cukru akurat tak na ciebie wplywa. Jadlas cos w miedzyczasie? Zjedz cos lekkiego, pij duzo wody 😘

No ja wyniki zobacze dopiero za tydzień... no chyba ze bedzie cos bardzo nie tak, to pewnie zadzwonia.

Uczę się cierpliwości
kropka_nad_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-19, 19:50   #3251
Sandam13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kropka_nad_i Pokaż wiadomość
Ja w sumie oprocz lekkiego spadku energii ok. 12 (zrobilam sie senna, ale nie spalam) czuje sie normalnie. Podczas badania bylo mi duszno i lekko krecilo mi sie w glowie, ale swieze powietrze pomoglo. Bylam na zakupach, prowadzilam samochod, jest normalnie.

Piekne ciuszki! Mam nadzieje, że szybko sie wykurujesz!

Poka buty! Albo tutaj albo wyslij na priv

Dziwne z tym labem- przeciez mialas skierowanie na 3punktowa krzywą...
Odpocznij teraz, może taka dawka cukru akurat tak na ciebie wplywa. Jadlas cos w miedzyczasie? Zjedz cos lekkiego, pij duzo wody

No ja wyniki zobacze dopiero za tydzień... no chyba ze bedzie cos bardzo nie tak, to pewnie zadzwonia.

Mam takie tylko trochę niższy obcas. Niestety z rozmiaru 34 miałam tylko dwie pary do wyboru, drugie były takie wysokie jak na zdjęciu ale miałam obawy że nie dam rady przetańczyć w nich tyle czasu, tym bardziej z przesuniętym środkiem ciężkości. _DSC2393.jpg

Stary 2018-03-19, 19:51   #3252
asiaczek
Zakorzenienie

Blanka,ciekawe czy to złe samopoczucie to wynik dzisiejszego badania czy jakiś wirus:/

mówiłam przy teściowej, że muszę chyba wszystkie okna przetrzeć ponownie,bo znowu są brudne od łapek synka, na co ona wspomniała,że miała mi okna umyć, że obiecała. Odpowiedziałam,że sobie przetre sama,bo nigdy ja jej nie pomagałam to nie chcę pomocy. Teściowa już miała łzy w oczach,mąż stwierdził, że chyba mam nią alergię, a ja po prostu nie lubię jak ktoś mi sprzata, zwłaszcza, że moja mama w ogóle nie kwapi się do pomocy czy to w porządkach czy przy dziecku.. ehh

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
Mam takie tylko trochę niższy obcas. Niestety z rozmiaru 34 miałam tylko dwie pary do wyboru, drugie były takie wysokie jak na zdjęciu ale miałam obawy że nie dam rady przetańczyć w nich tyle czasu, tym bardziej z przesuniętym środkiem ciężkości. Załącznik 7478726

Śliczne

Stary 2018-03-19, 20:10   #3253
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mam wyniki glukozy.. Nie wiem jak je odczytać. Widzę, że naczczo jest za niska.

No i druga sprawa, pobierala mi krew 3razy, na czczo, po godzinie i po 2godzinach.
A na wynikach mam coś takiego... :/

Załącznik 7478191

Cukier na czczo masz ok ale w ogóle nie masz wyniku po 60 minutach?!
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-19, 20:10   #3254
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam takie tylko trochę niższy obcas. Niestety z rozmiaru 34 miałam tylko dwie pary do wyboru, drugie były takie wysokie jak na zdjęciu ale miałam obawy że nie dam rady przetańczyć w nich tyle czasu, tym bardziej z przesuniętym środkiem ciężkości. Załącznik 7478726

Cudowne! No i model taki uniwersalny! Kolejny punkt z listy odhaczony! A jak poradnia przedmalzenska? Bo kojarze, ze miałaś jakieś problemy z terminami...
Cytat:
Napisane przez asiaczek Pokaż wiadomość
Blanka,ciekawe czy to złe samopoczucie to wynik dzisiejszego badania czy jakiś wirus:/

mówiłam przy teściowej, że muszę chyba wszystkie okna przetrzeć ponownie,bo znowu są brudne od łapek synka, na co ona wspomniała,że miała mi okna umyć, że obiecała. Odpowiedziałam,że sobie przetre sama,bo nigdy ja jej nie pomagałam to nie chcę pomocy. Teściowa już miała łzy w oczach,mąż stwierdził, że chyba mam nią alergię, a ja po prostu nie lubię jak ktoś mi sprzata, zwłaszcza, że moja mama w ogóle nie kwapi się do pomocy czy to w porządkach czy przy dziecku.. ehh

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Śliczne

Wiesz co, czasem czlowiek chce cos przekazac a wszyscy dookola odbierają to w odwrotny sposob. Moze zaargumentuj to pod nia, tzn. Że Cie to duzo wysilku nie kosztuje a troche ruchu zawsze Ci sie przyda.
Moja mama ma tak, ze jak jej podziekuje za pomoc to czuje sie niepotrzebna i czasami wrecz popada w taka niepotrzebna rozpacz. Wiec ja juz nauczylam die tak formulowac, zeby jej nie urazic. A czasem chetnie przyjme jej pomoc w czyms mniejszym, np. ze ugotuje nam obiad (bo sama przeviez i tak gotowalaby).

Uczę się cierpliwości
Stary 2018-03-19, 20:11   #3255
Patrycja28100
Rozeznanie

Cytat:

Ja jak wypilam glukoze to myslalam ze ja zwroce i pielegniarka poleciala po odrobine wody zebym mogla sobie buzie przeplukac, potem bylo mi niedobrze przy kazdym odbiciu bo czulam ta glukoze. Po zjadlam banana i bylo ok. A wieczorem dostalam strasznej biegunki i tylko stawiam na ta glukoze.
Jak masz za niski cukier to pewnie bedziesz musiala czesciej jesc. Moze nawet w nocy bedziesz musiala wstac i zjesc zeby niedopuscic do duzego spadku cukru.

Patrycja28100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-19, 20:13   #3256
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Cukier na czczo masz ok ale w ogóle nie masz wyniku po 60 minutach?!
No nie jest w normie, jest za niski
Podobno niski cukier też się kwalifikuje pod wizyty u diabetologa. Szczegolnie, że zdarzył mi się odczuwalny spadek cukru.

Tak, nie robi to laboratorium po 60 min. Robi tylko dwu punktowe pobranie czy jakoś tak..
Moja gin też szczęśliwa nie była, jak się dowiedziała, że są tylko dwa pobrania. Wcześniesze labo robiło 3..
No ale nie będzie mi kazała tego powtarzać,bo to za duże obciążenie.

Edytowane przez xXBlankaXx
Czas edycji: 2018-03-19 o 20:18
Stary 2018-03-19, 20:13   #3257
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się dzisiaj relaksuje u fryzjera

Tydzień temu byłam na warsztatach bezpieczny maluch dla każdego kto ma możliwość polecam żeby się na takie przejść ratownicy super prowadzą zajęcia z pierwszej pomocy, u mnie mimo że byli przedstawiciele różnych firm nie reklamowali się tak strasznie z naciskiem że ich produkty są super i żeby tylko takie kupować każdy z uczestników miał do dyspozycji lalkę na której mógł ćwiczyć pierwsza pomoc każdy też dostawał nagrody gwarantowane za uczestnictwo, wklejam foty smoczek NUK, książeczka dotyczącą pierwszej pomocy, próbki Palmersa, krem i kosmetyczka z Bepanthen, próbka materacyka ale wymyśliłam, że jak odpruje wkład że środka to będzie czapeczka w motylki skarpetki i modeline do odciski stopki lub rączki dodatkowo był rabat 20% na produkty maxi cosi i Quinny a że akurat my i tak chcemy fotek i bazę z maxi cosi to z tym rabatem wychodzi super cena, nigdzie indziej nie znalazłam takiej

Można było też wygrać fajne rzeczy ale mi się niestety nie udało Załącznik 7478226Załącznik 7478231Załącznik 7478236Załącznik 7478241Załącznik 7478246Załącznik 7478251Załącznik 7478256

A to 20% było tylko wtedy kiedy kupisz na targach czy dostawałaś jakiś bon i idziesz do sklepu ?
Stary 2018-03-19, 20:17   #3258
pozytywnaj
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez folinka Pokaż wiadomość
To masz taki bezpieczny margines błędu w obie strony To którą tą datę masz wpisaną w kartę - 3.07 tak jak u nas na liście? To mamy oficjalnie ten sam termin

A co to nasza rozmowa tak wygoniła wszystkich z wątku?
A ja akurat dziś drzemkę Lidki typowo relaksacyjnie spędzam!

Wow, nie patrzyłam od kilku dni na listę... Chłopaki jednak górą , choć tak długo dziewczyny prowadziły. I tylko jedna niespodzianka!
pozytywna, jak to było u Ciebie? Kto to chciał wiedzieć, a kto nie? Mówiłaś, że Ty wiesz, ale nikomu nie mówisz? Czyli wyprawkę przygotowujesz neutralną?
Z ciuchami zrobię tak, że wypiorę te neutralne bo mam i takie i takie 😂 Albo dokupie potajemnie jakąś rzecz 😂

pozytywnaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-19, 20:17   #3259
pola25
Zakorzenienie

Blanka ten po 2-h zły??
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-19, 20:19   #3260
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Blanka ten po 2-h zły??
Ten pierwszy naczczo jest zły, drugi też szału nie robi ale w normie się miesci.. Będę wszystko dokładnie wiedzieć za tydzień.

Stary 2018-03-19, 20:20   #3261
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
A to 20% było tylko wtedy kiedy kupisz na targach czy dostawałaś jakiś bon i idziesz do sklepu ?
Idę do sklepu tam się nie dało kupić

Stary 2018-03-19, 20:23   #3262
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Karolina teraz rozjaśnilam końce i górę farbę na jak najbardziej naturalny zbliżony do mojego pokażę CI foto tylko mam na 2 telefonie

Karolina to zdjęcie z listopada co prawda ale nadal robię ten sam kolor received_131401577696066.jpeg

Stary 2018-03-19, 20:23   #3263
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny zrobiłam przed chwilą na lokalnej grupie zakup ciuszkow rozmiar 62/68 za 30 zł. A za 25 nowy biały kombinezon, kurtkę i spodnie sztruksowe na szelkach 😃Załącznik 7478476Załącznik 7478481Załącznik 7478486

Wooooow bursztynku ile ciuszkow !!!! Ekstra łowy
Cytat:

Kochana buty piękne ! Ale to jest urocze, że masz taką małą stopke

Karolinko - ja to jakos sceptycznie podchodze do tych kapsułek.... co w nich jest tak w ogóle ? Idealny ekspres dla mnie to taki tradycyjny na mielona kawę

zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-19, 20:23   #3264
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
Ten pierwszy naczczo jest zły, drugi też szału nie robi ale w normie się miesci.. Będę wszystko dokładnie wiedzieć za tydzień.

Szkoda, że nie ma tego środkowego wyniku, ale możliwe Blanka, że wszystko było tam w normie szkoda tylko, że mimo to Cię kuła :/ jak robią 2pkt to niech tylko 2 razy męczą
A niski wynik to rzeczywiście pewnie jedz częściej, nie jest też jakoś strasznie zaniżony, tylko trochę pod kreską
emma90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-19, 20:46   #3265
Sandam13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kropka_nad_i Pokaż wiadomość
Cudowne! No i model taki uniwersalny! Kolejny punkt z listy odhaczony! A jak poradnia przedmalzenska? Bo kojarze, ze miałaś jakieś problemy z terminami...

Wiesz co, czasem czlowiek chce cos przekazac a wszyscy dookola odbierają to w odwrotny sposob. Moze zaargumentuj to pod nia, tzn. Że Cie to duzo wysilku nie kosztuje a troche ruchu zawsze Ci sie przyda.
Moja mama ma tak, ze jak jej podziekuje za pomoc to czuje sie niepotrzebna i czasami wrecz popada w taka niepotrzebna rozpacz. Wiec ja juz nauczylam die tak formulowac, zeby jej nie urazic. A czasem chetnie przyjme jej pomoc w czyms mniejszym, np. ze ugotuje nam obiad (bo sama przeviez i tak gotowalaby).

A poradnia życia to kompletna porażka, babka nieźle nawiedzona.. Pytała po co tam przyszliśmy skoro nie mamy problemów, powiedziałam że potrzebny nam podpis i tyle i zaczęło się kazanie jak dla dzieci.. Ze to nie na tym ma polegać, że do niej przychodzi się z problemami a nie pogadać o pogodzie, pretensje że nie chodziliśmy na jakieś misje do kościoła, bo wtedy napewno by nam się nasuneły jakieś pytania.. Jak dowiedziała się że jestem w ciąży to zadała mi pytanie a co pani powie swojemu dziecku za 20 lat jak będzie chciało zamieszkać z dziewczyną, to powiedziałam że nie będę miała nic przeciwko, to już wogole nie chciała z nami gadać. a no i jakże mądrze nam wytłumaczyła na czym polega małżeństwo, bo teraz jesteśmy tylko znajomymi i patrzymy na życie przez różowe okulary i tylko przez pryzmat seksualności, a po ślubie wszystko się odmieni i zaczną się problemy. żałosna kobieta, mam nadzieję że nie będzie potrzeby iść tam jeszcze raz..
Cytat:
Wooooow bursztynku ile ciuszkow !!!! Ekstra łowy

Kochana buty piękne ! Ale to jest urocze, że masz taką małą stopke

Karolinko - ja to jakos sceptycznie podchodze do tych kapsułek.... co w nich jest tak w ogóle ? Idealny ekspres dla mnie to taki tradycyjny na mielona kawę

Dla mnie moje mikroskopijne stopy są tylko problem, nie ma w nich nic uroczego gwarantuje Ci.

Stary 2018-03-19, 20:55   #3266
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Idę do sklepu tam się nie dało kupić

i każdy dostawał taki bon czy tylko jakieś losowanie było ?
Stary 2018-03-19, 20:57   #3267
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
i każdy dostawał taki bon czy tylko jakieś losowanie było ?
Chyba każdy bo dziewczyna która siedziała obok mnie też taki miała

Stary 2018-03-19, 21:06   #3268
emma90
Wtajemniczenie

Siedzę i wyjadam masło orzechowe ze słoika
emma90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-19, 21:07   #3269
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Sandam to niezły wykład wam dała, straszna służbistka z tej kobitki. A macie ten podpis wogole ?

xxxbursztynekxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-19, 21:08   #3270
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Cytat:
Chyba każdy bo dziewczyna która siedziała obok mnie też taki miała

Ja byłam na spotkaniu na początku marca, i większość gratisów była taka sama. Ale u nas firmą fotelikową było besafe i anex. Na fotelik maxi cosi przydałąby się taka zniżka Ogólnie widzę, że Twoje były bardziej "bogate" niż te, na których ja byłam- więcej gratisów dostaliście.

Dziewczyny czy wybierając fotelik i bazę isofix patrzycie też pod kątem kolejnych fotelików? Bo nie każdy fotelik pasuje do danej bazy isofix... Więc mamy z mężem rozkminę Zastanawiamy się nad Maxi Cosi Cabriofix a Pebble, gdzie Pebble pasuje do tej samej bazy to kolejny fotelik...

Uczę się cierpliwości
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości