Mamusie lipcowe 2018 cz.III - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-03-20, 22:35   #3391
Patrycja28100
Rozeznanie

Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.III

Cytat:
Napisane przez aandra Pokaż wiadomość
Miałam, miałam ale to taka kontrolna więc w sumie nic nowego, poza tym, że pozwolił nam dr jechać po świętach nad morze moja siostra jest tam z synkiem teraz i my dojedziemy do nich na tydzien po świętach. Mój doktorek skomentował: "Z taką szyjką to i na Madagaskar bym pozwolił"
Ale żelazo mi spadło jak i Wam niektórym, mam tylko 10,7 i dostałam receptę Sorbifer, też mam brać z sokiem pomarańczowym.

Fajne są te coming outy ciążowe

Gratki! i zdrowia

Moja pośladkowo, ale liczę, że jeszcze się obróci pewnie dlatego kopniaki czuję tak nisko.

No tak na granicy, mój dr pewnie by już skierował do poradni diabetologicznej, ale może Twój zdecyduje, że nie trzeba.

Super, że wszystko dobrze

Teściowa kupiła bilet na jutro rano!

Ja jutro jadę na aukcję obrazów do liceum mojej zdolnej siostrzenicy, a rano do pracy zawiozę zwolnienie, ciekawe czy spotkam szefową
Gin stwierdzila ze wyniki sa ok

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Patrycja28100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-20, 22:39   #3392
folinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ovejita Pokaż wiadomość

Generalnie szyjka póki co bez zmian - najniższy pomiar 28 mm, największy 36mm, ale twarda jak kamień i zamknięta. Mam sporo odpoczywać, ale nie ma nakazu leżenia
Spoko tekst gina 😀 Czyli będziesz chodzić do tego tylko? To jest ten, który wcześniej był bardziej wyluzowany z tych dwóch?
Wspaniale! Czyli musiałaś po prostu takiego kopa dostać, żeby odpuścić pracę 😉
folinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-20, 22:43   #3393
Kathyyy91
Raczkowanie

Dziewczyny cieszę się z waszych udanych wizyt!
Ela gratuluję UP, super że dziecko zdrowe i nie przejmuj się, że dzieciątko słabo czujesz, ja też tak mam a mała się rusza, kręci tylko ja tak odczuwam a raczej mało czuję i mnie gin stawia do pionu, że mam nie panikować taka nasza uroda (u mnie tłuszcz ) i już
jutro jadę do pracy na śniadanie wielkanocne przy okazji podrzucę im zaproszenie na ślub, ale pewnie będą zdziwieni, nic jak dotąd nie wiedzą, że wychodzę za mąż ja w ogóle w mojej pracy raczej zawsze byłam oszczędna w informacjach o sobie, żeby nie prowokować plotek itp. wiadomo jak jest, a u mnie jest strasznie tam pod tym względem. Dlatego nigdy nie widzieli nawet zdjęcia mojego tż, nie wiedzą gdzie pracuje ani nic (oprócz 2 bliższych mi tam koleżanek), dlatego sądzę, że będę miała dużą delegację z pracy w ramach ciekawości
Dziś zakupiłam wanienkę, kremowy ręcznik z kapturkiem i poduszkę do wózka, pieluszki tetrowe, kocyk ciepły, naprawdę nie powinnam wchodzić do sklepów dziecięcych, jak nie mam w planach nic kupować bo weszłam tylko zobaczyć czy mają dostawę materacyków do łóżeczka 120x60. Materacyków nie było niestety.
Co do wyprawki, to mam na razie ciuszki w rozmiarach 56-62, no może kilka dosłownie sztuk 68. Ubranko na wyjście ze szpitala mam na 62, mam nadzieję, że nie będzie za duże. Kompletuję też powoli koszyk na Gemini i kosmetyki, artykuły higieniczne i różne takie dla mnie i dla dziecka już łącznie 300 zł pokazują a jeszcze nie zaznaczyłam tam wszystkiego

Edytowane przez Kathyyy91
Czas edycji: 2018-03-20 o 22:48
Kathyyy91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-20, 23:18   #3394
aandra
Raczkowanie

Cytat:
Spokojnie, wynik jest w normie może spadek wiąże się z odstawieniem witamin ciążowych? bo z tego co pamiętam wcześniej brałaś
Z tego co kojarzę to Twoja gin. jest bardzo solidna, więc na pewno dobrze Cię pokieruje

Śliczne ciuszki
A na przyszłość to pamiętaj, że zawsze chcemy byś się chwaliła!

Oo proszę, mój gin nie wspominał o braniu witaminy K2.
Co do wapnia, to ja się dziś pytałam, czy można suplementować, jak nie przepadam za produktami mlecznymi i powiedział, żeby sobie kupić calcium i spokojnie przyjmować

Niestety uczucie bezsilności, zawroty głowy, osłabienie to nie tylko wynik słabszej morfologii, ale też całej pracy naszego organizmu, jaką musimy wykonać nosząc pod sercem dzieciątka Ja ostatnio nie mogę wysiedzieć w miejscach publicznych - w poczekalni, kościele, autobusie - od razu mi duszno i słabo

Super, czyli od jutra wieczorem dołączasz do grona na L4?

Ja jeszcze nic praktycznie nie mam, ale nastawiam się na body/ pajacyki. Sweterki kupię, ale pewnie 2 szt i tyle

Super, że wszystko dobrze
Pogrubionego - zazdraszczam

Ja też dziś byłam na wizycie kontrolnej i gin. powitał mnie słowami "nie wiem, czy ma Pani świadomość, co Pani zrobiła po ostatniej wizycie w mojej głowie... Cały czas o Pani myślałem, czy wszystko w porządku z Pani szyjką" Zaczęłam się śmiać i mu powiedziałam, że akurat ja jakoś od ostatniej wizyty trochę wyluzowałam

Generalnie szyjka póki co bez zmian - najniższy pomiar 28 mm, największy 36mm, ale twarda jak kamień i zamknięta. Mam sporo odpoczywać, ale nie ma nakazu leżenia
Dobrze, że zamknięta i twarda

Cytat:
Napisane przez Patrycja28100 Pokaż wiadomość
Gin stwierdzila ze wyniki sa ok

No i git

Jutro muszę wstać jak na mnie baardzo wcześnie bo już o 8 ciekawe czy mi się uda
A dzisiaj dotarły do mnie zamówione tiule - będę robiła pompony do pokoju Małej i chcę też zrobić taką mała spódniczkę tutu na sesję noworodkową
Są miętowe, różowe i szare (wszystkie jasne i ciemne) chociaż te szare wyszły jak fioletowe na tym zdjęciu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 29404501_10216219566071555_902067323_o.jpg (73,9 KB, 53 załadowań)
aandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-20, 23:40   #3395
folinka
Zadomowienie

Cytat:
A dzisiaj dotarły do mnie zamówione tiule - będę robiła pompony do pokoju Małej i chcę też zrobić taką mała spódniczkę tutu na sesję noworodkową
Są miętowe, różowe i szare (wszystkie jasne i ciemne) chociaż te szare wyszły jak fioletowe na tym zdjęciu.
Mistrz drugiego planu!

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

aaska, pola, ane3kaa, monyaa, samych dobrych wieści jutro na wizytach 👍🏻

Ja pojutrze już posłucham mojego serduszka małego. Już się cieszę!
folinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-20, 23:41   #3396
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi
Wizytę mam w poniedzialek, więc wszystkiego się dowiem.

Norka! Przez ciebie mój portfel płacze, właśnie szaleje na tej stronie z ubrankami na fb haha 😂

Boze... Jak jakimś cudem Ninie wyrosna jajka to mnie M. Zabije za typowo babskie ubranka..

xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-20, 23:50   #3397
ovejita
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez folinka Pokaż wiadomość
Spoko tekst gina 😀 Czyli będziesz chodzić do tego tylko? To jest ten, który wcześniej był bardziej wyluzowany z tych dwóch?
Wspaniale! Czyli musiałaś po prostu takiego kopa dostać, żeby odpuścić pracę 😉
Tak, to jest ten bardziej wyluzowany
Jeszcze nie jestem w stanie powiedzieć czy będę chodzić tylko do jednego i czy w razie co jestem zdecydowana na niego w 100%. Za 2 tygodnie idę na kontrolę i zobaczymy co dalej. Na początku kwietnia podskoczę też pewnie do tego pierwszego i pokażę mu usg.

Stety niestety każdy z tych ginów ma swoje plusy i minusy i idealnie się uzupełniają.
Pierwszy - mniej wyluzowany - pracuje na położnictwie, więc potencjalnie mogę liczyć na jego pomoc na oddziale (ale chyba nie robi CC), wszystkie zlecane badania robię w ramach pakietu + jak proszę o posiew to od razu pobiera mi w gabinecie i zanoszę do lab. Ale ma minus że nie robi usg i bazuje na usg wykonanych przez innych lekarzy.

Drugi - u którego byłam dziś - prowadzi ciążę i wykonuje usg, ale pracuje na ginekologii operacyjnej, więc nie wiem czy jakbym trafiła na oddział mogłabym liczyć na pomoc. Chociaż na pewno wykonuje CC i jest w tym b. dobry (jeśli byłaby taka potrzeba).
Cytat:

No i git

Jutro muszę wstać jak na mnie baardzo wcześnie bo już o 8 ciekawe czy mi się uda
Ładne
Dla pocieszenia powiem, że ja codziennie wstaję z Mężem o 7.00, bo śniadania i kolacje jemy razem
ovejita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-21, 00:03   #3398
aandra
Raczkowanie

Cytat:
Mistrz drugiego planu!

No a jak! Pudełko nowe w domu i nie chcą dać kotku biednemu

Cytat:
Tak, to jest ten bardziej wyluzowany
Jeszcze nie jestem w stanie powiedzieć czy będę chodzić tylko do jednego i czy w razie co jestem zdecydowana na niego w 100%. Za 2 tygodnie idę na kontrolę i zobaczymy co dalej. Na początku kwietnia podskoczę też pewnie do tego pierwszego i pokażę mu usg.

Stety niestety każdy z tych ginów ma swoje plusy i minusy i idealnie się uzupełniają.
Pierwszy - mniej wyluzowany - pracuje na położnictwie, więc potencjalnie mogę liczyć na jego pomoc na oddziale (ale chyba nie robi CC), wszystkie zlecane badania robię w ramach pakietu + jak proszę o posiew to od razu pobiera mi w gabinecie i zanoszę do lab. Ale ma minus że nie robi usg i bazuje na usg wykonanych przez innych lekarzy.

Drugi - u którego byłam dziś - prowadzi ciążę i wykonuje usg, ale pracuje na ginekologii operacyjnej, więc nie wiem czy jakbym trafiła na oddział mogłabym liczyć na pomoc. Chociaż na pewno wykonuje CC i jest w tym b. dobry (jeśli byłaby taka potrzeba).

Ładne
Dla pocieszenia powiem, że ja codziennie wstaję z Mężem o 7.00, bo śniadania i kolacje jemy razem
Ale poświęcenie mój śniadanie je w pracy, a moje robi i mi zostawia, żebym miała gotowe jak wstanę <3
Stary 2018-03-21, 06:11   #3399
Elaaaa
Wtajemniczenie

Kathy dziękuję! Powodzenia w takim razie przy przekazywaniu dobrych wieści u mnie było podobnie, o ślubie nikt oprócz jednej koleżanki w pracy nie wiedział, bo zorganizowaliśmy go dość szybko, dowiedzieli się kiedy przyniosłam ciasto dzień przed a i tak pojawiła się delegacja w kościele, było nam bardzo miło może i byli z ciekawości, ale nas to mega ucieszyło bo od męża z pracy przyszło kilkanaście osób, plus moi i mieliśmy naprawdę duży ślub gdzie miało być 25 osób w kościele. A było około 60

Ovejita super, że szyjka się nie skraca!

Aandra kot, kot, kot dopiero jak Folinka napisała to go zauważyłam, prawdziwy mistrz
Pochwal się jak zrobisz dekoracje dla małej

Ja też wstaje z mężem, zwykle już nie śpię od 4-5 więc tylko czekam aż jemu zadzwoni budzik i pędzę robić śniadanie, bo zwykle skręca mnie z głodu

Stary 2018-03-21, 06:13   #3400
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Witam się z rana 😃
Jest właśnie 6.12 a ja już po wypiciu glukozy i pierwszym pobraniu, na razie jest ok 😃 zobaczymy jak będzie dalej.

xxxbursztynekxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-21, 07:40   #3401
ovejita
Wtajemniczenie

Dzień dobry!
Bursztynek, powodzenia!
Ale u Was wcześnie laboratorium otwarte - super!
ovejita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-21, 07:45   #3402
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry!
Bursztynek, powodzenia!
Ale u Was wcześnie laboratorium otwarte - super!
Dziękuję 😃 już za 30 kończę ale nie jest źle. A do labu chodzę w szpitalu jest czynne 24/h a że środy są z promocjami to szybciej przyjechałam żeby ominąć te kolejki

Stary 2018-03-21, 07:45   #3403
aandra
Raczkowanie

Dzień dobry o świcie 😂 ja zaraz do internistki, wypytac czy będzie mogła wypisywać mi recepty na clexane, paski do glukometru itp. bo do mojego dr na nfz to ledwo można się dostać, a jak chodzę prywatnie to on nie może recepty z refundacja dać
Potem jadę do swojej pracy a potem na aukcje obrazów
Miłego dnia Wam życzę

Sent from my PRA-LX1 using Wizaz Forum mobile app
Stary 2018-03-21, 07:46   #3404
dorka24
Rozeznanie

Bursztynek daj znać jak się czujesz☺
My wczoraj kupiliśmy bodziaki z krótkim rękawem w C&A, bo były kupony w gazetce promocyjnej na dwie rzeczy -25%. W sumie za 40 zł mamy 6 sztuk😊. Mam jeszcze kupon -20% na całe zakupy do sklepu online, pewnie coś wybiorę☺. Dużo kupujecie z długim rękawem na 62?

miłość przyjaźń zaufanie ... kocham

dorka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-21, 07:49   #3405
dorka24
Rozeznanie

Takie o, proste 1058411-0-08.jpg1058343-0-08.jpg

Edytowane przez dorka24
Czas edycji: 2018-03-21 o 08:21
Stary 2018-03-21, 07:55   #3406
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Bursztynek to dobrze że poku co badanie idzie gładko!
Dorka fajne te bodziaki. Podobne kupilam ostatnio w tesco. Ja planuje kupic tez z dlugim rekawem- beda na nieco chlodniejsze dni a krotki rekaw pojdzie pod pajacyk.
U mnie w koncu piekne słońce i plusowa temperatura! Nie moglo byc inaczej na pierwszy dzien wiosny!

Uczę się cierpliwości
kropka_nad_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-21, 08:04   #3407
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kropka_nad_i Pokaż wiadomość
Dorka fajne te bodziaki. Podobne kupilam ostatnio w tesco. Ja planuje kupic tez z dlugim rekawem- beda na nieco chlodniejsze dni a krotki rekaw pojdzie pod pajacyk.
U mnie w koncu piekne słońce i plusowa temperatura! Nie moglo byc inaczej na pierwszy dzien wiosny!

A u mnie jak na pierwszy dzień wiosny rano zastałam śnieg 😂 zazdroszczę słonecznej pogody

Stary 2018-03-21, 08:10   #3408
aaska92
Zadomowienie

Ovejita Dokładnie dzis wieczorem dołącze do grona L4. Wizyta planowo o 16 ale pewnie bedzie poślizg juz chce malucha zobaczyć jak tam sie miewa i troche stresuje
aaska92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-21, 08:19   #3409
dorka24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kropka_nad_i Pokaż wiadomość

U mnie też piękne słoneczko i mam nadzieję że koniec z mrozami. Trzeba będzie się wybrać na spacer w poszukiwaniu bazi

Stary 2018-03-21, 08:27   #3410
KarolinaK
Zakorzenienie

Cytat:

No i git

O to pochwał sie jak planujesz to zrobic. Bardzo ciekawe

Cytat:
Mistrz drugiego planu!

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

aaska, pola, ane3kaa, monyaa, samych dobrych wieści jutro na wizytach 🏻

Ja pojutrze już posłucham mojego serduszka małego. Już się cieszę!

Faktycznie kot świetny!
Folinka powodzenia na spotkaniu z midwife!

Cytat:
No a jak! Pudełko nowe w domu i nie chcą dać kotku biednemu

Ale poświęcenie mój śniadanie je w pracy, a moje robi i mi zostawia, żebym miała gotowe jak wstanę <3

Dobry maz

Dzien dobry!
Kawusia, owsianka i sio do pakowania resztek.
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-21, 08:29   #3411
Camelitos
Wtajemniczenie

Witam się w pierwszym dniu słonecznej wiosny my dzisiaj tak świętujemy z koleżanką w pracy, IMG_20180321_082813.jpg

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Camelitos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-21, 08:41   #3412
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cytat:

No i git

Aandra super te tiule !!! Pochwal sie jak juz coś zrobisz ! Moze zaczerpne inspiracji
Cytat:
Napisane przez xxxbursztynekxxx Pokaż wiadomość
Witam się z rana 😃
Jest właśnie 6.12 a ja już po wypiciu glukozy i pierwszym pobraniu, na razie jest ok 😃 zobaczymy jak będzie dalej.

Bursztynku powodzenia na glukozie !!! Juz zaraz bedzie po wszystkim

Rowniez się witam w pierwszym dniu wiosny ! Dzisiaj z mężem wagarujemy, i świętujemy moje urodziny ! Mąż wziął wolne i wlasnie robi mi śniadanie. Potem kino, pizza kawka ciasto szkoda tylko, że za oknem taka pogoda do d.... :/

zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-21, 08:44   #3413
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
Aandra super te tiule !!! Pochwal sie jak juz coś zrobisz ! Moze zaczerpne inspiracji

Rowniez się witam w pierwszym dniu wiosny ! Dzisiaj z mężem wagarujemy, i świętujemy moje urodziny ! Mąż wziął wolne i wlasnie robi mi śniadanie. Potem kino, pizza kawka ciasto szkoda tylko, że za oknem taka pogoda do d.... :/

Zua wszystkiego co najlepsze duzo miłości zdrówka szczęścia no i jak każdemu szczęśliwego szybkiego rozwiązania

Stary 2018-03-21, 08:48   #3414
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Dziewczynki już jestem w domku, jem śniadanko 😃 badanie przebiegło pomyślnie, czuję się bardzo dobrze 😃 najgorsze tylko to siedzenie.

Zua wszystkiego najlepszego bo rozumiem że dzisiaj twoja 18 ? Spełnienia marzeń , szybkiego porodu i czego sobie tylko wymarzysz 🎂💐

Camelitos słodko witacie wiosnę , smacznego 😃

Polu gdzie się podziewasz ......?

Aandra bezwzględnie musisz się nam pochwalić cudami które wykonasz 😃

Stary 2018-03-21, 08:51   #3415
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xxxbursztynekxxx Pokaż wiadomość
Dziewczynki już jestem w domku, jem śniadanko badanie przebiegło pomyślnie, czuję się bardzo dobrze najgorsze tylko to siedzenie.

Zua wszystkiego najlepszego bo rozumiem że dzisiaj twoja 18 ? Spełnienia marzeń , szybkiego porodu i czego sobie tylko wymarzysz

Camelitos słodko witacie wiosnę , smacznego

Polu gdzie się podziewasz ......?

Aandra bezwzględnie musisz się nam pochwalić cudami które wykonasz

Od czasu do czasu trzeba sobie dogodzić heh

Fajnie że masz glukoze za sobą

Stary 2018-03-21, 08:56   #3416
KarolinaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Camelitos Pokaż wiadomość
Witam się w pierwszym dniu słonecznej wiosny my dzisiaj tak świętujemy z koleżanką w pracy, Załącznik 7481171

Ale ciasteczko

Cytat:

Zua spełnienia marzeń kochana. Zycze Ci udanego dnia!
Świetny plan na dzien!!!!
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-21, 09:02   #3417
Sandam13
Rozeznanie

Zua_tysica Wszystkiego co najlepsze i porodu bez bólu!
Camelitos ale mi smaka narobiłaś ciachem!
O 10 lecę po wyniki krwi, moczu i najważniejsze krzywej.. Jak się okaże że wyniki cukru są dobre to też zrobię napad na cukiernie i kupię sobie jakieś ciastka a co! A jak wyniki będą kiepskie to chyba rzucę się pod tira, niewyobrażam sobie życia bez cukru..

Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka
Sandam13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-21, 09:05   #3418
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sandam13 Pokaż wiadomość
O 10 lecę po wyniki krwi, moczu i najważniejsze krzywej.. Jak się okaże że wyniki cukru są dobre to też zrobię napad na cukiernie i kupię sobie jakieś ciastka a co! A jak wyniki będą kiepskie to chyba rzucę się pod tira, niewyobrażam sobie życia bez cukru..

Ja przed ciąża w ogóle nie jadłam słodyczy ani ie używałam cukru a w ciąży... Tak mnie ciągnie i tak się ograniczam jem tylko id czasu do czasu słodkie

Stary 2018-03-21, 09:06   #3419
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sandam13 Pokaż wiadomość

Samdam spoko, nawet jak ktirys wynik będzie lekko zawyżony, to wszystkie potrawy musisz przetestowac na sobie ! Ja np do obiadu czy śniadania spokojnie moge zjeść cos słodkiego (kawalek ciasta, czekolady) i po godzince cukier dobry nie umialabym teraz zrezygnowac ze słodyczy, cos mi sie w tej ciazye zupełnie odwrocilo

zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-21, 09:10   #3420
Sandam13
Rozeznanie

Cytat:
Samdam spoko, nawet jak ktirys wynik będzie lekko zawyżony, to wszystkie potrawy musisz przetestowac na sobie ! Ja np do obiadu czy śniadania spokojnie moge zjeść cos słodkiego (kawalek ciasta, czekolady) i po godzince cukier dobry nie umialabym teraz zrezygnowac ze słodyczy, cos mi sie w tej ciazye zupełnie odwrocilo

A dlaczego mierzy się cukier po godzinie dopiero? Tak się powinno robić? Bo ja nie zwracam uwagi na czas ile minęło od posiłku.. Kompletnie nie znam się na cukrzycy i diecie.. Ale tym kawałkiem ciasta mnie pocieszyłaś..

Sandam13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości