Koziorożce, łączmy się część 3 :) - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-15, 19:10   #211
biiibiii
Zakorzenienie

Dot.: Koziorożce, łączmy się część 3 :)

agusiu, moniu no właśnie chodziło mi o to, że nie znamy się kilka mcy ale już bardzo długo jesteśmy ze sobą. Para młoda o tym doskonale wie, bo zdarzało się, że jezziliśmy razem na jakieś koncery czy nad jezioro... oczywiście przy najbliższym spotkaniu nie odpuszczę sobie skomentowania tego faktu

moniu ty taka drobina jak ja

niebe a długo byś jechała do pracy z opcji 1 ?
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 19:22   #212
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez biiibiii Pokaż wiadomość
moniu ty taka drobina jak ja
No taki maluszek ze mnie
m0nia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 19:24   #213
Allicja
Wtajemniczenie

To że te piękne gwiazdy mają dupke kiedyś przyuważyłam w jakiejś gazecie podawali na ich przykładach wskazówki czego unikac itp. żle dobrany strój potrafi zrobic krzywde

Cytat:
Napisane przez Kodeina
Alicjo odpoczniesz od pracy ...8 dni to sporo
będziesz leżec w łóżku czy coś robić ...np. szyć?
Cytat:
Napisane przez Niebie
Ale sobie poleniuchujesz. )
Mam w planach sie wysypiac, posprzątac!!!!!! w szafach i przy okazji może coś uszyc

Biiibiii to faktycznie, nie fajnie. Nie wiem czym tłumaczyc takie wpadki NIEDOPUSZCZALNE
Allicja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 19:25   #214
-agniesia-
Wtajemniczenie

Zazdroszczę Wam Drobinki, ze mnie to zawsze kawał baby był Grubokoścista jestem Zawsze M i nigdy nie chciało być mniej
-agniesia- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 19:34   #215
Allicja
Wtajemniczenie

U mnie był taki piękny czas nawet XS za duzy był ale to pewnie nie wróci....eh
Dobrze że mnie MK jako "Szyneczke" poznał bo wiem że w każdej formie mu sie podobam, teraz mam tą pośrednią
Allicja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 21:15   #216
puchatkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez -agniesia- Pokaż wiadomość
Mnie przeraża całe to wykańczanie, jeszcze na oczy mieszkania nie widzieliśmy, a już trzeba ekipę rezerwować
Wykańczanie mieszkania/domu potrafi nieźle wykończyć człowieka

Cytat:
Napisane przez NiEBiE Pokaż wiadomość
Ale wiecie co? Nieźle ją retuszują na teledyskach.
Bo biodra, pupę i uda, to ona ma konkretne.
Fajnie, że nie tylko ja mam wielki tyłek. ;D
No proszę Jaka to miła wiadomość dla nas

Cytat:
Napisane przez NiEBiE Pokaż wiadomość
Ale rzeczywista figura Nelly baaardzo odbiega od tej, którą oglądaliśmy choćby w teledysku do Promiscuous girl.
A przecież w tym teledysku wygląda świetnie (mam go na kompie i często oglądam).

NiEBiE, co do opcji mieszkania, to ja chyba wybrałambym tą 1. No chyba, że naprawdę daleko miałabyś z niej do pracy. Bo co innego podjechać dalej w weekend na imprezę, ale co innego codziennie z rana drałować kawał drogi...

Cytat:
Napisane przez Allicja Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam od lekarza i mam całe 8 dni chorobowego wolnego!!!! Szefowa jak zawsze nie była zadowolona ale cóż, niech sobie zda sprawde z sytuacji
To dobrze, że masz zwolnienie Allicjo Porządnie się wyleczysz i porobisz sobie co tylko będziesz chciała

Cytat:
Kurde, dziewczyny.
W sierpniu idziemy z tżtem na wesele.
Dostał dziś zaproszenie (bardzo szybko...) i na zaproszczeniu jest napisane mój tż z osobą towarzyszącą.
Zezłościłam się strasznie! do cholery jesteśmy ze sobą 7 lat!
może to drobnostka, ale się zezłościłam. Tż dzowni do mnie i mówi i odrazu uprzedza 'spokojnie, nie denerwuj się, bo wiesz, zaproszenia zamawiali dawno..' Dawno to znaczy 7 lat temu, zanim się poznaliśmy?
biiibiii, fakt można się wkurzyć. Ale z drugiej strony znajoma dostała zaproszenie imienne na ślub na siebie i partnera (5 lat razem). No a miesiąc później się zakochała na zabój i teraz jest z innym... No i co teraz z zaproszeniem

Cytat:
Napisane przez kodeina Pokaż wiadomość
tak
w weekend przyjeżdza do nas para znajomych z psem
ale będę miała do sprzatania po tym psiaku..moja mama ma fioła na punkcie czystości
mam nadzieje że pogoda sie poprawi bo chcemy grila zrobić
kode, liczymy na zdjęcia

Cytat:
Napisane przez -agniesia- Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Wam Drobinki, ze mnie to zawsze kawał baby był Grubokoścista jestem Zawsze M i nigdy nie chciało być mniej
agniesiu, jak sama nazwa wskazuje M - medium - rozmiar średni. Nie żaden grubokościsty Proszę mnie tu nie dołować

Ząbki
puchatkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 21:19   #217
matallewar
Zakorzenienie

Hej

przyłączam się do Was, kochane koziorożce

znalazłam to forum, bo chciałam schudnąć i tak mnie wciągnęło, że codziennie zaglądam po motywację i na pogaduchy

ja też noszę głównie M... co prawda było już L (ale czułam się wtedy fatalnie) i było też S (chciałabym znów do niego zejść), ale przez większość życia M

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-15, 21:20   #218
kodeina
Zakorzenienie

witajcie późnym wieczorem
jest tu ktoś?
kodeina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 21:27   #219
biiibiii
Zakorzenienie

Allicjo na mnie kiedyś XS też był za duży, jaka wielka była moja radość kiedy okazał się za mały
Teraz mam S a czasami nawet M, ale żadko. Tż tylko jak jesteśmy na zakupach to chodzi za mną i ryczy na cały sklep "eeeeeeMkaaaa jesteś już, zapomnij o eSSSSSceeeee"

Puchatko dobra historia. wśród swoich znajomych właśnie niedawno miała miejsce identyczna, slub miał być na początku września.. no ale nici..
Stary 2008-07-15, 22:16   #220
puchatkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Hej

przyłączam się do Was, kochane koziorożce

znalazłam to forum, bo chciałam schudnąć i tak mnie wciągnęło, że codziennie zaglądam po motywację i na pogaduchy

ja też noszę głównie M... co prawda było już L (ale czułam się wtedy fatalnie) i było też S (chciałabym znów do niego zejść), ale przez większość życia M
Witaj matallewar

Cytat:
jest tu ktoś?
Ja jestem kode No powiedz, że się cieszysz

Cytat:
Allicjo na mnie kiedyś XS też był za duży, jaka wielka była moja radość kiedy okazał się za mały
Teraz mam S a czasami nawet M, ale żadko. Tż tylko jak jesteśmy na zakupach to chodzi za mną i ryczy na cały sklep "eeeeeeMkaaaa jesteś już, zapomnij o eSSSSSceeeee"
A ja dokładnie odwrotnie - głównie M, czasem S
Najlepsze jest to, że mój TŻ to nie może pojąć kolejności tych rozmiarów i cały czas mi pokazuje rzeczy S

Ząbki
Stary 2008-07-15, 22:31   #221
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
jest tu ktoś?
i ja

ze skrzatem

heeej matallewar

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-15, 22:35   #222
Yovitka21
Zakorzenienie

GG do Yovitka21

Cytat:
i ja

ze skrzatem

heeej matallewar
ja tez jestem... niestety sama....

i totalnie wkurzona...

http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png

"Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?"
H. Opfer

Yovitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 22:39   #223
biiibiii
Zakorzenienie

Yovi why ?

Na mne już czas. Zabieram skrzata i idziemy spać
dobranoc
Stary 2008-07-15, 22:49   #224
Yovitka21
Zakorzenienie

GG do Yovitka21

ex dupek znow probuje owinac sobie mnie wokol palca

"Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?"
H. Opfer

Stary 2008-07-15, 23:01   #225
puchatkowa
Zakorzenienie

Nie daj mu się Yovi! Najlepiej w ogóle z nim nie rozmawiaj! Niech wie, co stracił i niech żałuje, ale niech sobie nie robi nadziei.

Ja też już idę spać

Ząbki
Stary 2008-07-15, 23:03   #226
Yovitka21
Zakorzenienie

GG do Yovitka21

Cytat:
Napisane przez puchatkowa Pokaż wiadomość
Nie daj mu się Yovi! Najlepiej w ogóle z nim nie rozmawiaj! Niech wie, co stracił i niech żałuje, ale niech sobie nie robi nadziei.
oj nie dam... juz sie poklocilismy

H. Opfer

Stary 2008-07-15, 23:56   #227
architekt80
Zakorzenienie

Biiibiii wiem co czujesz myśmy dostali takie zaproszenie już po naszym ślubiei skończyło się tak ze nie poszliśmy. Nie polecam tego rozwiązania ale wkurzyłam się po prostu okropnie.

Nie wyspałam się przez upał.

Wsiadajcie w samolotwyjade po Was na lotnisko.:ehe m:

Alicjo jakie masz plany na chorobowe?

Yovi nie przejmuj sie i nie daj się.

Edytowane przez architekt80
Czas edycji: 2008-07-16 o 00:17
architekt80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 00:06   #228
saslycek
Zakorzenienie

Cześć Koziołki, jestem załamana musiałam zwolnić się z pracy w trybie natychmiastowym w poniedziałek po pracy zostałam z szefową i jej 3ma kolegami na afterze, troche popiliśmy.. rozładował mi się telefon i ostatniego smsa napisałam o 2 do Tżeta, że niedługo wracam do domu. Jednak plany się zmieniły, ja nie miałam jak mu dac znać... tzn. miałam ale zupełnie o tym nie pomyślałam on był w pracy i 4 godziny nie wiedział co się ze mna dzieje, układał takie scenariusze, że to się w głowie nie mieści. Tak bardzo się martwił i był zły. A ja co? siedziałam i piłam sobie w najlepsze i niczym się nie przejmowałam :| oczywiście upiłam się bardzoo, o 6 Tż obudził mojego brata, który stwierdził że mnie nie ma i poszedł mnie szukać do mojej pracy ... zabrał mnie stamtąd a pod moja klatka czekał już Tż, strasznie zły.. cały się trząsł nie wiedział się dzieje.. pomógł mi sie wczłapać do domu... położył mnie spać i pojechał znowu do pracy bo wyszedł ryzykując zwolnienie, ale tak bardzo sie martwił ze wszytsko było mu jedno... po pracy przyjechał do mnie jeszcze raz ale juz spałam.. przytulił sie poleżał chwile i pojechał do domu.. wstałam po 14 i od razu przyjechał... długa rozmowa się odbyła.. i dostałam warunek.. albo on albo moja praca... pracować i tak nie miałam tam zamiaru długo, ale jest mi strasznie przykro ... przez cała ta sytuacje zrozumiałam jak bardzo Tż mnie kocha i mu zalezy, zaryzykował i wyszedł z pracy żeby sprawdzić co się ze mną dzieje... czuje się jak świnia

Będzie im miło za odwiedziny
saslycek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 00:15   #229
architekt80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez saslycek Pokaż wiadomość
Cześć Koziołki, jestem załamana musiałam zwolnić się z pracy w trybie natychmiastowym w poniedziałek po pracy zostałam z szefową i jej 3ma kolegami na afterze, troche popiliśmy.. rozładował mi się telefon i ostatniego smsa napisałam o 2 do Tżeta, że niedługo wracam do domu. Jednak plany się zmieniły, ja nie miałam jak mu dac znać... tzn. miałam ale zupełnie o tym nie pomyślałam on był w pracy i 4 godziny nie wiedział co się ze mna dzieje, układał takie scenariusze, że to się w głowie nie mieści. Tak bardzo się martwił i był zły. A ja co? siedziałam i piłam sobie w najlepsze i niczym się nie przejmowałam :| oczywiście upiłam się bardzoo, o 6 Tż obudził mojego brata, który stwierdził że mnie nie ma i poszedł mnie szukać do mojej pracy ... zabrał mnie stamtąd a pod moja klatka czekał już Tż, strasznie zły.. cały się trząsł nie wiedział się dzieje.. pomógł mi sie wczłapać do domu... położył mnie spać i pojechał znowu do pracy bo wyszedł ryzykując zwolnienie, ale tak bardzo sie martwił ze wszytsko było mu jedno... po pracy przyjechał do mnie jeszcze raz ale juz spałam.. przytulił sie poleżał chwile i pojechał do domu.. wstałam po 14 i od razu przyjechał... długa rozmowa się odbyła.. i dostałam warunek.. albo on albo moja praca... pracować i tak nie miałam tam zamiaru długo, ale jest mi strasznie przykro ... przez cała ta sytuacje zrozumiałam jak bardzo Tż mnie kocha i mu zalezy, zaryzykował i wyszedł z pracy żeby sprawdzić co się ze mną dzieje... czuje się jak świnia

Ojejej , nie czuj się . Nie wyszło zbyt dobrze ale nie ma sensu się obwiniać. Picie w pracy niesie za sobą zagrożenie że coś się powie czego lepiej nie mowić i dlatego lepiej tego nie robić. TZ wybaczy teraz jest zły bo się bał że coś Ci się stanie ale szybko mu przejdzie napewno.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-16, 00:25   #230
saslycek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez architekt80 Pokaż wiadomość
Ojejej , nie czuj się . Nie wyszło zbyt dobrze ale nie ma sensu się obwiniać. Picie w pracy niesie za sobą zagrożenie że coś się powie czego lepiej nie mowić i dlatego lepiej tego nie robić. TZ wybaczy teraz jest zły bo się bał że coś Ci się stanie ale szybko mu przejdzie napewno.

Moje szefowa to spoko, obie sie upiłysmy, dobrze sie bawiłysmy... nie chce żebym odchodziła, polubiła mnie i jestem dobrym pracownikiem... ale Tż.. on jest ważniejszy niż praca więc... musiałam z niej zrezygnować.

Stary 2008-07-16, 00:26   #231
architekt80
Zakorzenienie

Cytat:
Moje szefowa to spoko, obie sie upiłysmy, dobrze sie bawiłysmy... nie chce żebym odchodziła, polubiła mnie i jestem dobrym pracownikiem... ale Tż.. on jest ważniejszy niż praca więc... musiałam z niej zrezygnować.

A lubisz tą prace?Bo jak tak to pogadaj z TZ ochłonie i mu przejdzie. Tylko odczekaj pare dni

Stary 2008-07-16, 00:33   #232
saslycek
Zakorzenienie

Lubię, praca za barem zawsze mi się podobała... ale nie da rady z nim nic wynegocjować (to koziołek, jest uparty, zawzięty, jak powie jedno to już tego nie zmieni)... szefowa powiedziała że mogę cały czas pracować na rano od 11 do 18... ale nawet tego nie dało się z nim wynegocjować, strasznie się zdenerwował całą sytuacją... nie dziwie się nawet, nie lubił mojej pracy od początku i czekał tylko na pretekst... ehhh . Life isn't simple

I tak chciałam zrezygnować, tylko szkoda że to wszystko się tak skończyło :|

Stary 2008-07-16, 00:39   #233
architekt80
Zakorzenienie

Cytat:
Lubię, praca za barem zawsze mi się podobała... ale nie da rady z nim nic wynegocjować (to koziołek, jest uparty, zawzięty, jak powie jedno to już tego nie zmieni)... szefowa powiedziała że mogę cały czas pracować na rano od 11 do 18... ale nawet tego nie dało się z nim wynegocjować, strasznie się zdenerwował całą sytuacją... nie dziwie się nawet, nie lubił mojej pracy od początku i czekał tylko na pretekst... ehhh . Life isn't simple

Ja myśle że ochłonie poczekaj jakiś czas , powiedzmy do końca tygodnia. Przejdzie mua pomysl z pracą od 11 do 18 jest dobry.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-16, 00:53   #234
saslycek
Zakorzenienie

Tylko, że ja juz praktycznie zrezygnowałam... jest za późno... nie da się nic zrobić. Ehh nevermind... czuje się teraz jakby mi było wszystko jedno.

Strasznie mi smutno, czuję się fatalnie. I tak w sumie to nie potrafie wyjasnić czemu niby sprawa załatwiona, nie pracuje, Tż miał co chciał... ale jednak jest mi strasznie przykro z jakiegoś powodu.

Stary 2008-07-16, 06:56   #235
kodeina
Zakorzenienie

witajcie
ale dziś wcześnie dotarłam do pracy

Cytat:
Ja jestem kode No powiedz, że się cieszysz
"umieeeeram" z radości

Cytat:
A ja dokładnie odwrotnie - głównie M, czasem S
Najlepsze jest to, że mój TŻ to nie może pojąć kolejności tych rozmiarów i cały czas mi pokazuje rzeczy S
hehe skąd ja to znam
tak samo długo mu tłumaczyłam czym się różni spódnica od sukienki
Cytat:
i ja
Cytat:
Napisane przez Yovitka21 Pokaż wiadomość
ja tez jestem... niestety sama....
no i na moje "wezwanie" koziolłki sie zameldowały a ja zwiałam

Cytat:
Napisane przez Yovitka21 Pokaż wiadomość
... juz sie poklocilismy
i bardzo dobrze!!!
najlepiej będzie jak nie będziesz z nim wchodzić w te durne dyskusje!
To go najbardziej zaboli. Nie masz zamiaru do niego wracać, skrzywdził Cię - ma teraz za swoje. Ja bym na Twoim miejscu wogóle nie reagowała na jego zaczepki.
Yovi ja nie jestem pewna czy on zachowuje się tak bo chce abyś z nim była czy po prostu sprawdza Cię i bawi się Tobą...dlatego OLEJ GO SIKIEM PROSTYM ( sorry za określenie)

Cytat:
Tylko, że ja juz praktycznie zrezygnowałam... jest za późno... nie da się nic zrobić. Ehh nevermind... czuje się teraz jakby mi było wszystko jedno.
Strasznie mi smutno, czuję się fatalnie. I tak w sumie to nie potrafie wyjasnić czemu niby sprawa załatwiona, nie pracuje, Tż miał co chciał... ale jednak jest mi strasznie przykro z jakiegoś powodu.
saslycek rzeczywiście "zaszalałaś"
Nie dziwię się reakcji Twojego TŻ ..mój by zareagował podobne albo i gorzej.Ale to świadczy o tym jak bardzo mu na Tobie zależy więc gorzej by było jakby wogóle nie zareagował na to zdarzenie.
To zrozumiałe że pomimo wyjaśnienia sprawy czujesz się fatalnie.
Zrezygnowałaś z pracy którą lubisz.
Zawiodłaś zaufanie TŻ.
Troche przesadziłaś z piciem
Ale nie zadręczaj się tym, było minelo, następnym razem będziesz pamiętać o tym jak rozegrać taką sytuację , będziesz pamiętać o tym aby poinformować TŻ gdzie jesteś i o której wrócisz.
Masz ciekawą pracę którą lubisz szkoda że musiałaś z niej zrezygnować Ten jeden raz TŻ powinien Ci wybaczyć ( no chyba że to nie był pierwszy raz ).
Twój TŻ nie przepada za Twoją pracą bo Cię kocha i jest zazdrosny. W barze spotykasz dużo ludzi, niektórzy zagadują, podrywają itp
Na pocieszenie mogę Ci napisać że gdybym to ja była w takiej sytuacji to mój TŻ zrobiłby tak samo bo wiem że też czekał by na pretekst abym żuciła tą pracę
Sasly co teraz zrobisz? będiesz szukać innej pracy?
Stary 2008-07-16, 07:27   #236
meteorites
Raczkowanie

cześć Koziołki.

nie miałam ostatnio czasu, bo siedziałam w kancelarii i przepisywałam tony pism.

dzisiaj do południa mam wolne, ale zamiast tego dostałam w prezencie dramat egzystencjalny. dostałam się bez problemu na drugi kierunek i chyba mam problem z moją decyzyjnością... jestem, jak to brzydko acz dosłownie mówią,
w tzw. "czarnej dupie", bo nie wiem kompletnie co zrobić...
meteorites jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 07:32   #237
architekt80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meteorites Pokaż wiadomość
cześć Koziołki.

nie miałam ostatnio czasu, bo siedziałam w kancelarii i przepisywałam tony pism.

dzisiaj do południa mam wolne, ale zamiast tego dostałam w prezencie dramat egzystencjalny. dostałam się bez problemu na drugi kierunek i chyba mam problem z moją decyzyjnością... jestem, jak to brzydko acz dosłownie mówią,
w tzw. "czarnej dupie", bo nie wiem kompletnie co zrobić...

A jaki to kierunek?I czemu problem , nie dasz rady studiować dwóch?

Dzień dobry

Kode widzę że jesteś .Co u Ciebie?

Stary 2008-07-16, 07:34   #238
meteorites
Raczkowanie

Cytat:
A jaki to kierunek?I czemu problem , nie dasz rady studiować dwóch?

europeistyka. prawo jest bardzo obszerne i nie wiem czy da się to połączyć, bo w sesji miałabym przynajmniej po 8 egzaminów, a prawo już mi pokazało, że nie są to książki, a "kobyły"...
meteorites jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 08:07   #239
kodeina
Zakorzenienie

Cytat:

Kode widzę że jesteś .Co u Ciebie?
wszystko po staremu
staram się pracować
Archi Ty też teraz jesteś w pracy?

meteo rzeczywiście ciągnąć dwa trudne kierunki to byłby wyczyn
Stary 2008-07-16, 08:37   #240
Yovitka21
Zakorzenienie

GG do Yovitka21

Hej melduje sie niewyspany koziołek...

jejku strasznie sie czuje... nie mogłam spać... byłam taka wkurzona... musiałam sobie popłakać zeby rozładować nerwy....

od samego rana pracownicy wierca jakieś dziury w dach... masakra... nie lubie remontow...

Cytat:
Yovi nie przejmuj sie i nie daj się.
nie mam zamiaru... ale wkurza mnie jego głupota... jest z inna a nie może sie opanować przy innej... podobno wszytsko jej powadział ze wypiał ze mna kiedy był z nia a ona mu wybaczyła... i to sa szczerze uczucia? wybaczyc taką zdrade?
ale niebawem może sie to skonczyc bo wyleją go z pracy... kasa sie skonzy i ciekwe czy bedzie tak kolorowo... mam nadzieje ze znow dostanie po tylku

Cytat:
oj no nieciekawa sytuacja...
ale wydaje mi sie ze podjełaś właściwa decyzje...
widać ze cie kocha i miu zelezy a praca nie jest warta milosci...

Cytat:
i bardzo dobrze!!!
najlepiej będzie jak nie będziesz z nim wchodzić w te durne dyskusje!
To go najbardziej zaboli. Nie masz zamiaru do niego wracać, skrzywdził Cię - ma teraz za swoje. Ja bym na Twoim miejscu wogóle nie reagowała na jego zaczepki.
Yovi ja nie jestem pewna czy on zachowuje się tak bo chce abyś z nim była czy po prostu sprawdza Cię i bawi się Tobą...dlatego OLEJ GO SIKIEM PROSTYM ( sorry za określenie)
kochana to jest bardzo dobre okreslenie

H. Opfer

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości