![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie
fotki są na NK ![]() ![]() ![]()
#1082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1083 | |||
BAN stały
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
Zakorzenienie
|
Napisałam do Zanki wiadomośc, była jeszce dośc długo na wizazu, ale mi nie odpisała. I teraz zniknęła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1085 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
paaa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1087 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny dopiero to wszystko czytam i szczerze powiem trafia mnie jasny szlag!!! I tyle. Edytowane przez gabriellao0 Czas edycji: 2008-07-15 o 22:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1088 |
Zakorzenienie
|
wiecie co wlazłam i poczytałam!!!
wyszło na to że z nas wredne suki co to sie czują elitą! nie poinformowałyśmy wszytskich, ze odchodzimy! podczytujemy stary wątek! stek bzur i durnych uwag na nasz temat! jeszcze raz dzięki mischoko, sądze że nikomu nie zrobiłaś dobrze na takie zachowanie jest tylko jedno zdanie "chciałaś dobrze a wyszło jak zwykle"! |
![]() ![]() |
![]() |
#1089 |
Zadomowienie
|
przejedzenie na 100 %, gdzie taką dużą pizzę około 20tej jeść
![]() @ dalej nie ma ![]()
![]() |
#1090 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moze kiedys sie zdarzy ze sie live spotkamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Golabki zostaly dwa ![]() Romantyczny wieczor zaczal sie w lozku jak usypialismy Maxia i.............ja poszlym razem z synem spac a tata wyprowadzil sie do pokoju obokhihi nawet ataku nocnego nie przypuscil wiec chyba cos doterlo do groszka zwanego mozgiem ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Zakorzenienie
|
Kathi śliczna fryzurka
![]() Kurcze nie zamieściłam jeszcze tych zdjęć bo jak na złość nie mam neta ![]() Nie wiem o co chodzi z tym całym zamieszaniem z wątkiem bo nie było mnie w zasadzie od czwartku tak tylko wpadałam się zameldować ![]() Dobrze że dziś środa i do weekendu niedaleko ![]() Tak jak miałam w planach ten miesiąc sobie odpuszczam, luz na maksa. Fakt tempkę mierzę i teściki owu są ale to tak dla kontroli po clo. Powiem wam że czuję się bez takiego wyliczania dużo lepiej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Suer z esie odstresowalas kochana zobaczysz bedzie jak z bicza ![]() ![]() Laseczki ja zmykam i bede dopiero po poludniu bo ladna pogoda wie korzystac trzeba ale wy piszcie iszcie zebym jak wroce miala co czytac Buziaczki Reszta dziewczynek dajcia znac co u was |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Zakorzenienie
|
No to miłego spacerku Kathi , kurcze ale Ci zazdroszczę ladnej pogody u nas masssakra.
O j pisać będę, bo mam lenia okropnego, nie bardzo chce mi się pracować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1094 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jeśli masz jakieś uwagi do mischoko to mogłaś jej PW napisać, a nie tu tak wszystkie żale wylewać, to tylko moje zdanie. I zapewne średnio zadowolona jesteś z mojej obecności...trudno...bo nawet sie nie przywitałaś, na PW na nk tez nie odpowiedziałaś, tak bez powodu usunełas mnie listy znajomych jakbym była najwiekszym intruzem, potem odkryłam ten wątek, jeśli masz jakieś uwagi to napisz PW. I rozumiem że jesli chodzi o lubienie tych samych osób chodzi o mnie, kurcze co ja takiego zrobiłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wstałam, boli mnie brzuch ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Zakorzenienie
|
Zuziu
napisałam do Mischoko na forum, bo wiem, że nie jedna miała na to chęć a tego nie zrobiła. Napisałam NA FORUM BO ONA O NAS TEŻ NA INNYM FORUM NAPISAŁA. Czytałam te bzdury pod tytułem: stary wątek dla nowych a dla starych nowy! I czytałam, że niby żeśmy Mischoko pogoniły itd. Jak mnie coś wkurza to piszę i akurat wybacz Tobie tłumaczyć się z tego nie muszę. A prywatne wiadomości wysyłam do ludzi których szanuję i lubię. Co do nkl, to skoro czytałaś nasz wątek dokładnie to powinnaś doczytać, że napisałam wyraźnie, iż usunęłam wszystkie "koleżanki" ze starego wątku, bo co to za znajomy jak ja się zastanawiam "kto to jest"? Nie mam nic przeciw Twojej obecności tutaj- miejsce publiczne, ale mam żal a raczej jestem zła na Mischoko, bo tak jak pisałam z jakiegoś powodu odeszłyśmy ze starego wątku i gdyby pomyślała ciut, nie byłoby tego rodzaju "kłopotów". Nie może jedna osoba decydować za resztę bez ich zgody! Tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
#1096 |
Zakorzenienie
|
Niestety ale Gabi ma rację
|
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Zakorzenienie
|
Olivka
![]() Dziewczynki rozmawiałam wczoraj z jedną Panią, co jej kuzynka jest gin. Wiecie, że powiedziała mi, że wszyscy gin. odradzają używanie tamponów? Jej stwierdzenie było proste "od tego można się nabawić niedrożności jajowodów, bo to co ma z Ciebie wylecieć, wylecieć powinno, a nie gnije w środku kilka godzin"!!! Powiedziała, że wiele grzybic itp. jest przez tampony właśnie bo jakiś kretyn napisał na nich, że można je do 6 godzin spoko nosić, a CZASEM przy szczególnych wypadkach do 12. I że wiele dziewczyn nie wie jaką sobie krzywdę robią;( . No i ja mam teraz starcha... jeśli to prawda? |
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Zakorzenienie
|
OMG
![]() ![]() może faktycznie w takim razie powinnam mieć to HSG bo mogę mieć zatkane jajowody. No pięknie mam zaburzenia owulacji a teraz jeszcze brakuje zatkanych jajowodów ![]() Tak z innej beczki. Czuję się dziś jakaś taka sierotkowata, włosy związane żadnej konkretnej fryzury, delikatny makijaż- rzadko się mocno maluję. Taka jakaś się sobie wydaję nijaka. Muszę sobie dziś wieczorkiem zrobić wieczór piękności ![]() ![]() Mój mąż się mnie dziś pyta a czemu my się wczoraj nie kochaliśmy przecież powinnaś mieć teraz dni płodne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1100 |
Zakorzenienie
|
Szybko do pracy bo na !0 mam ale GABI, ja chciałam to samo napisać, jak bedziemy miłę i udawały że nic sie nie dzieję to znowu tu bedzie masa osób i dziennie po 10 stron do czytania!!! od osób które wcale nas nie obchodzą!!! Rany dzewczyny nie bójcie sie mówic to co czujecie!!! Zaprzeczać samej sobie, jesli tak robicie tez w zyciu porywatnyn to juz wiem dlaczego nietóre czuja sie pomiatane i nie szanowane!!! Trzeba walic prosto z serca co sie czuje w danej chwili!!!
JA TEZ JESTEM ZłA!!!!! i wcale sie nie obraże jak ten watek pozostanie "naszym elitowym watkiem suk" które uciekły od tamtych płytkich wypowiedzi o wszystkim i niczym przed nawałem nowych twarzy!!! ![]() PS. Tylko nie bić ![]() Kasiu a wsłoski widziałą ale czekałąm wczoraj na gosci i .... przyszłi ale teraz jade juz do pracy i stamtąd sie odezwę!!! papapa
![]() |
#1101 |
Zakorzenienie
|
Olivka
a może Ty jak ja masz owulację i od razu humory ![]() ![]() A dnia szarej myszki nienawidzę, czuję się wtedy brzydsza grubsza itd. od najgorszej maszkary na świecie ![]() A co do tamponów to ja mówię co usłyszałam od Pani. |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam dość wciąż nowych osób które upss wpadły albo starają się pierwszy miesiąc i im się udaje. Cieszę się że niektórym się udaje, ale mnie szlag trafia szczerze mówiąc bo to mój 10 cykl i nie mam ochoty czytać codziennie na dzień dobry o kolejnych 10 II kreskach.My się staramy już długo i musimy się nieźle wysilać by o tym nie myśleć a tu ciągle Cię ktoś dołuje i ciągle ktoś kto dopiero co wejdzie na wątek.
Ja tam mogę być suką, wisi mi to ![]() No właśnie mam dzień szarej myszki, szkoda że jestem w pracy bo bym sobie cały dzień piękności zrobiła, może solarkę uda się zaliczyć zamiast samoopalacza. Ale wymyśliłam że wezmę sobie jakiegoś fajnego ciuszka ze sklepu tak żeby mieć coś nowego i zrobię się na bóstwo. |
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
Zakorzenienie
|
hihiihiiiiii
dobrze że mam Wasze poparcie Dziewczynki, bo bałam się że nikt więcej się nie odezwie ![]() Olivka a może sexi wdzianko na noc, Mąż doceni jak tak bez "powodu" się dla niego wystroisz a Tobie minie też "szaromyszkowanie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do mojej pracy a w zasadzie umowy doszłam z mężem do wniosku, że ich pier****** w czapkę i zostanę na tym zleceniu.To jest różnica około 150 zł a tylko się będę denerwować.hak im w smak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak mam odprowadzane składki na zdrowotny ![]() Edytowane przez alkamor Czas edycji: 2008-07-16 o 10:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Zakorzenienie
|
Olivka co to sie dzieje
![]() Ja sie szykuje bo jade na bezrobocie pewnie 2-3h mi zejdzie ![]() Mi sie ost ciagle snia niemowlaki i to chlopcy.nie wiem czemu ja chce miec dziewczynke nawet imie mam wybrane a tu zawsze chlopiec jest. Gabi z tymi tamponami to raczej prawde bo tez slyszalam podobna opinie.Ja tampony uzylam moze 2-3 w zyciu. A wracajac do sporu i drugi watek ( ten ktory byl pierwszy) to tam jest ładny kołchoz tam tyle osob pisze i codziennie ktos nowy sie dodaje.Nie wiem jak mozna to wszystko ogarnac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1108 | ||
Zakorzenienie
|
dziękuję
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!
Widzę, że rozpętała się kolejna burza, jak mnie nie było. Gabi! Szczerze mówiąc, wiedziałam, że pojedziesz ostro i powiesz co myślisz. I dokładnie wiedziałam, co powiesz. ![]() Dokładnie wiedziałam, o co Wam chodzi dołączając się do wątku, ale najwyraźniej nie wszystkie dziewczyny to zrozumiały... Myślę jednak, że Mischoko zrobiło się strasznie przykro. Fakt, zrobiła źle, nie pomyślała, ale jest przecież jedną z nas! I ja sobie nie wyobrażam wątku bez niej... Domi też chyba nie fajnie robi pisząc do Zanki... ale to tylko moja opinia. Zuziunię witam! Myślałam, że to był Twój wybór, że do nas nie dołączyłaś... Madziwnia! Mów żesz szybko, co to za goście byli, bo ciekawość mnie zżera! ![]() Buziaki! ![]()
#1110 |
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() Troszke się działo od wczoraj. Powiem jedno, że zanim ten wątek założyłysmy z Kathi, to policzyłyśmy, że będzie jakies 6 osób najblizyszch z wątku starego. Mimo ostrch słow Gabi, uważam jednak, że ma racje. Powiem, że ja też sie nieraz wkurzyłam już, jak zobaczyłam kogoś nowego. Zuzie akurat znamy...ale inni? A poza tym drażni mnie, jak już raz pisałam, ciagłe gadanie o objawach ciążowych i @. I nie chodzi mi o nasze laseczki, z którymi załozyłyśmy ten gang. Ale o osoby nowe, które pisza posta dla samego pisania, w nim jedno zdanie o @ lub objawach. Np Gabi, tyle miesięcy sie już stara, ale ja wiem, że @ ma w czwartek, raz o tym wspomniała i nie gada non stop. Nie potrzebuje informować nas, bo znamy sie na tyle, że wiemy, która i kiedy ma mieć @. Zreszta nie wiem po co sie wypowidają jakieś nowe osoby, któe nas NIE ZNAJĄ na starym watku. I wystawiaja nam opinie. Bez przesady!!! A co do tamponów, to ja nie uzywam i praktycznie nie uzywałam. Słyszałam, że są po nich same problemy. Mama pielęgniarka więc troszke sie orientuje w temacie, jak to ludzie gadali ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.