![]() |
#2191 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() zeby nie bylo tylko tak slyszalam ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz mam zakaz wysiadania z auta pierwsza - czekam az moje Serduszko mi otworzy, otwiera przedemna wszystkie drzwi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2193 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Porozmawiaj ze swoim kochaniem o tym co Cię męczy, ja wczoraj mojemu powiedziałam jak się czuję ostatnio i... przyznał mi rację. Także głowa do góry smutasku i rozmawiać, rozmawiać i jeszcze raz rozmawiać. Będzie dobrze! ![]()
![]() |
#2194 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() na wszystkich weselch Pani, która złpała welon oddawała go potem ![]() Cytat:
![]() muszę po prostu ograniczyć spotkania z toksycznymi ludźmi, którzy wysysają ze mnie pozytywną energię dziękuję Króliczku ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() sanetko myśę, że warto zaprosić wujostwo-będzie Im miło, że o Nich pamiętasz, że chcesz by z Wami byli w tym ważnym dniu. Oni zdecydują czy przyjść ![]() Ich rodziny nie zapraszałabym Siostra mojego Taty właśnie dała odpowiedź że nie przyjedzie-na stałe mieszka w Kanadzie-bo cyt.: ma tylko tydzień urlopu i za wysokie koszta...... powodzi im się dobrze, ale cóż potem będę podziwiać zdjęcia na nk z kolejnej podróży na Bali albo jakąś inną Majorkę ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Zakorzenienie
|
Biricchina, a mogę spytać w jaką gierkę internetową grałaś?
![]() ![]()
#2196 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć, kobitki!
Wstałam dziś o 9 (szłam spać po 1 w nocy), dużo wczoraj popracowałam. Zadzwonili wczoraj do mnie z Ikei, że doszedł już panel, na który czekałam od ponad miesiąca ![]() ![]() ![]() ![]() Aktualnie szukam 65 DD ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak mi się skojarzyło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moja psiapsiółka porusza się o kuli. Minie za niedługo rok, odkąd wypadł jej dysk. Nadal ma poważne problemy z równowagą, z czuciem w stopach itp. Mam nadzieję, że bedzie sie dobrze bawić, pomimo swojego stanu. Cytat:
![]() ![]() Co się dzisiaj ze mną dzieje? ![]() Cytat:
![]() Pamiętaj, że mówienie o swoich oczekiwaniach, pragnieniach nie jest oznaką słabości. Czy od razu staniesz się bezbronną kobietką? Też nie lubię taka być, chyba że się zgrywam i robię wtedy maślane oczy ![]() Będzie dobrze, zobaczysz ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2197 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2198 |
Raczkowanie
|
witam Kobitki Kochane
![]() Daget A może Twój wybranek bedzie miał chustkę przy butonierce - nią też można machnąć, tylko że zazwyczaj sa bardzo małe, ale pomysł Listar z rezerwowym musznikiem też jest świetny Przyznam rcję Gosi, że pomysł z winietkami jest na prawde swietny. Zazwyczaj oście siadają posłusznie każdy na swoim miejscu i nie marudzą. Listar - nie wiem czy to jest najpelszy pomysł rozsadzać gości jak już wszyscy sa na sali, zazwyczaj robi sie spore zamieszanie i tłok - pomyslcie dziewczynki jednak nad winietkami, bo to na prawdę pomysł który się się sprawdza ![]() Aha - my też kiedy wybiramy sie na zakupy żeby np. kupić mi buty, to zazwyczaj nie wychodzimy z butami dla mnie, ale ze spodniami albo koszulką dla Kochanego, więc Twoje wczorajsze zakupki w cale mnie nie dziwią ![]() lulu - to bardzo praktyczny pomysł wybrać się do fryzjera ze zdjęciem - łatwiej wszystko obrazowo wytłumaczyć i Tobie i fryzjerowi ![]() milibibli - my nasze obączki mamy od dawna, ale niestety nie widzieliśmy ich jeszcze. zamówiliśmy je w miejscowosci z której pochodzi mój kochany, a to na drugim końcu Polski, więc odebrała je moja przyszła teściowa i przybęda do nas dopiero kilka dni przed ślubem, ale ponoć też sa piękne. wkleją linka, albo zdjęcie A gdzie zdjęcie Twoich?? ![]() marta - no w końcu się odezwałaś, cieszę się, że jakby w lepszym nastroju ![]() życze miłego dnia, bedę Was podczytywać, ale jak zwykle nie wim czy nadążę i czy będę miała czas się odezwać załączam nasze obrączki |
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Wtajemniczenie
|
witajcie Misiaki
![]() ja tylko na chwilkę i spadam do miasta ![]() welon - to zależy od PM, ja sama mam w domu dwa welony, gdyż PM powiedziała, żebym sobei wzięła na pamiątkę ![]() ![]() Kasienko aparat spakowany ![]() ![]() no dobra idę słodki buziak na caluchny dzień ![]()
![]() |
#2200 |
Zakorzenienie
|
hehe, to ja w coś baaaaaardzo podobnego, w traviana
![]()
#2201 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2202 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zastanowię się z tymi winietkami ![]() ![]() może jak będę mieć potwierdzenia i pojadę zobaczyć ustawienia stołów na sali to zrobię tak jak radzicie-jak narazie nawet nie mam siły o tym myśleć ![]() w piątek olejne podejście zakupowe-B się śmieje i pyta z czym tym razem wrócę.... ![]() Agatka nie smutaj się ![]() Dzasta wracaj prędko Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-16 o 09:41 Powód: o zakupkach |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2204 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bom ciekawa okrutnie?? ![]() Łoj Ty mój Boszeeee Toż to Łukasz mnie molestował tą grą kupę czasu!!! Dobrze, że to jego nie poznałaś ![]() Cytat:
![]() Cieszem siem z aparata!!! ![]() Swoją drogą oglądam sobie najbrzydsze suknie ślubne!!! Niektóre sprawiają, że ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2205 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Liluś nie znam tamtych gier i chyba lepiej żebym nie poznawała ![]() Agunia mój eks grał w Traviana i bywał tam rzadziej niż na ogame, bo i w to grał. Ja sama próbowałam grać, ale jakoś nie zaiskrzyło z Travianem tak jak z Ogame, może dlatgo że już wtedy ogame zajmował mi mnóstwo czasu i nie chciało mi się wczuć w tą grę. U Nas też jeden z graczy Ogame był na Naszym Ślubie, on jest w sumie dla Nas jak brat. Fajnie że można poznać bratnie dusze przez tak mało istotne rzeczy jak gry interntowe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2206 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kasieńko ja molestowałam Ogame prawie 3 lata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Wtajemniczenie
|
Jestem już
![]() ![]() ![]() Oczywiście że ja ![]() Asiuk hehe widzę że charakterek mamy podobny ![]() ![]() Bricchina w ogame grał też mój Kamil ale już mu się znudziło ![]() ![]() Kurka ale się cieszę że mam Was ![]() Lecę do biblioteki bo mój Kamil chce wyrzucić jakieś swoje książki. A po co wyrzucać może innym się przydadzą ![]() ![]()
#2209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nie wiesz jak się cieszę, że go nie zidentyfikowałaś! ![]() Oż Wy zboczuszki moje!!!!!!!! Hehehehehehhehe Normalnie nic napisać nie można, bo od razu kosmate myśli mają ... No wiecie co?? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2211 | |
Wtajemniczenie
|
kyodai wciąga bo to ściąganieklocków z tymi samymi motywami
![]() Cytat:
![]() a z oddawaniem ksiązek popieram ![]() a cóż to takiego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2212 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Zakorzenienie
|
![]() Choc szczerze wam powiem, ze wolalabym nauczyc sie jezyka obcego niz tych wszystkich jezykow programowania ... ale co ja Was bede meczyc czrna magia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2214 |
Zakorzenienie
|
Daget!!!
Dziękować za komentarzyka ![]() ![]() ![]() Nie wiem czemu zawsze chcę pisać Widget ![]() ![]() ![]()
#2215 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zgadzam sie z tym calkowicie ale wlasnie nie moge znlezc tego typu fryzury no nic moze mi cos poradzicie wiecie juz jak wygladam bedzie latwiej zalaczam te inne awaryjne fryzury |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2216 |
Zakorzenienie
|
Alez prosze Kasienko... Tak mi sie skojarzylo
![]() Widget??? widac z czyms Ci sie to kojarzy ![]() Lulu - mnie to najbardziej sie podoba nr 1 i 5 Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-07-16 o 10:22 Powód: przez fryzurki Lulu |
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Raczkowanie
|
ok. - powiem tak - właśnie policzyłam, że do naszego slubu, nie liczac dnia dzisiejszego pozostało 23 dni - coś mnie zamrowiło w dołku - kurdę jak ten czas leci, a mi się wciąż wydaje, że to tyle czasu jeszcze - chyba czas zejśc naziemię, bo to przeciez lada dzień
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dasz rade !!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2219 |
Wtajemniczenie
|
maugosia tylko spokojnie!! trzy głębokie wdechy... raz....dwa...trzy
Już lepiej? Stresik przedślubny będzie motywujący! Proszę tylko bez paniki ![]() Daget "widget" faktycznie do Ciebie pasuje i od razu mówi czym się zajmujesz ![]() Dla mnie informatyka to dziedzina tak skomplikowana że masakra. Jak widzę czego mój Kamil sie uczy to go szczerze podziwiam. Hehe i cieszę się że nie muszę tego przyswajac- no a jak komp odmówi posłuszeństwa siłę fachową mam przy sobie ![]() Ale o dziwo jak kazalam informatykowi przeczytać swoją pracę to miał taką minę jaką ja mam przy jego notatkach czyli mniej więcej taką: ![]()
#2220 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy - ale nerwy będą murowane, na pewno się bez nich nie obejdzie,a w dzień slubu to już nie chcę nawet myślęc, ale jak to mam tak, ze jak się bardzo czymś denerwuję, to zaraz jakijś głupawki dostaję - takie odreagowanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.