Mamusie lipcowe 2018 cz.III - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-03-24, 16:50   #3811
ane3kaa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.III

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
Bursztynku.mój też dobrze gotuje,powiedziałabym,że lepiej ode.mnie.

Camelitos im.nizej ,tym.ladniej.Bardziej egzotycznie i mniej Polaków,bo to.już za daleko.

mój to zdecydowanie lepiej gotuje niz ja

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Dziewczyny, chyba zaraz dostanę wlewu z nerwów,no zaraz padne.

Zmieniłam sobie profilowe na nakładkę, że nie popieram zaostrzenia ustawy antyaborcyjnej..

Właśnie wrzuciłam z podwórka sąsiada, a dokładnie mój tata go wyrzucił..
Wiedziałam, że jest on jaki jest, ale teraz to po prostu pokazał jakim jest kretynem.

Zadzwonił do drzwi, otworzyłam a ten do mnie z ryjem, że mam w tej chwili zmienić te profilowe odszczekac to, że popieram czarny protest, że będę się smażyć za to w piekle (on i jego rodzina są bardzo bardzo wierzący wręcz chyba fanatycznie) że mam się nie zbliżać do jego dzieci 😂 że ciekawe ile przed tą obecną ciąża wyszkrobalam chorych albo niechcianych dzieci, bo się pewnie dupcze od 16 roku życia (no tutaj z wiekiem trafił &#128514
I tutaj wkroczył mój tata bo akurat wrócił z piwnicy zwabiony krzykami.. No co za czubek..
Nawet nie miałam szans mu czegoś odpowiedzieć bo nie zdążyłam
Ale normalnie jestem wściekła, ale też rozbawiona cała sytuacja w pewnym sensie...

On ma szczęście, że M. Pojechał w trasę i go w domu nie ma..

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

buahaha co za typ!!!! też mam tą nakładke na fb, ja nie popieram aborcji na życzenie ale te 3 wypadki które aktualnie są powinny zostać!
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-24, 16:52   #3812
Elaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emma90 Pokaż wiadomość
Ja dziś w nich śmigam cały dzień polecam! Mam dwa kolory i teraz do wysokich kozaków i swetra dały radę
super są! już robiłam do nich podejście, ale ostatnim razem były tylko najmniejsze rozmiary. Dziś już trafiłam na swój i jak je przymierzyłam to stwierdziłam nie ma opcji, biorę choć nie narzekam bo h&m spodnie też ma super, mam ze trzy pary i też mega wygodne

a wiesz ile mnie kosztowało przejście obok działu dziecięcego?
mąż mnie strofował, a chciałam wziąć choć skarpeteczki
Stary 2018-03-24, 16:59   #3813
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elaaaa Pokaż wiadomość
super są! już robiłam do nich podejście, ale ostatnim razem były tylko najmniejsze rozmiary. Dziś już trafiłam na swój i jak je przymierzyłam to stwierdziłam nie ma opcji, biorę choć nie narzekam bo h&m spodnie też ma super, mam ze trzy pary i też mega wygodne

a wiesz ile mnie kosztowało przejście obok działu dziecięcego?
mąż mnie strofował, a chciałam wziąć choć skarpeteczki
Hehe pewnie były spore zakupy
Też mam 3 pary spodni ciazowych hm i chwałę sobie, choć w dżinsach jeszcze za dużo nie pochodzilam czekam aż będzie cieplej
emma90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-24, 17:07   #3814
Elaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emma90 Pokaż wiadomość
Hehe pewnie były spore zakupy
Też mam 3 pary spodni ciazowych hm i chwałę sobie, choć w dżinsach jeszcze za dużo nie pochodzilam czekam aż będzie cieplej
taaa ostatnio właśnie były

ja znowu ciągle w dżinsach chciałabym już na tym zakończyć ciążowe zakupy, jako że nie lubię sukienek, jak lato przyjdzie szybko to przydałyby się jeszcze krótkie spodenki ciążowe ale to kurcze na miesiąc.. szkoda będzie
Stary 2018-03-24, 17:32   #3815
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny! Ja mialam dzisiaj troche zakrecona sobote. Bylam w lidlu, to zostalo duzo body i sweterkow, kilka pajacow. Ogladalam, fajne ale jednak nie skusilam sie na zakup..
Polecam leginsy i jeansy ciazowe z hm- smugam w nich prawie od poczatku i nie oddam za zadne skarby. Co do krotkich spodenek, to czasem na wyprzedazy mozna znalezc. Ja zamowilam sobie za 30zl, ale nogawki okazaly sie ciasne i oddalam ...

Uczę się cierpliwości
kropka_nad_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-24, 17:42   #3816
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Chyba mi się syndrom wicia gniazda uaktywnil, wysprzatalam i zwolniłam komode, a teraz biorę się za worki z ubrankami, muszę je rozmiarowo posegregować i już wrzucę do komody

xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-24, 17:47   #3817
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Cytat:
Chyba mi się syndrom wicia gniazda uaktywnil, wysprzatalam i zwolniłam komode, a teraz biorę się za worki z ubrankami, muszę je rozmiarowo posegregować i już wrzucę do komody

Zazdro, ja musze najpierw komode kupic 😅

Uczę się cierpliwości
kropka_nad_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-24, 18:57   #3818
ovejita
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kropka_nad_i Pokaż wiadomość
Zazdro, ja musze najpierw komode kupic 😅

A ja ubranka

Ale tu dziś cisza na wątku
My właśnie wróciliśmy że spaceru i układamy puzzle

ovejita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-24, 19:24   #3819
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ovejita Pokaż wiadomość
A ja ubranka

Ale tu dziś cisza na wątku
My właśnie wróciliśmy że spaceru i układamy puzzle

My też ukladalismy ale to puzzle nazwane impossible

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Camelitos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-24, 19:49   #3820
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Dziewczyny jakie ubranka planujecie na wyjście ze szpitala?

Stary 2018-03-24, 20:08   #3821
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:

Jeszcze o tym nie myślałam adekwatnie do pogody, to na pewno i raczej bez wielu warstw, tylko z kocykiem mgiełką czy pieluszką na foteliku
Stary 2018-03-24, 20:09   #3822
norka93
Wtajemniczenie

Ach Dziewczyny, głupia sytuacja, bo obudziłam się przed 5tą, nie mogłam spać i jak zawsze, jak na złość zasnęłam jakąś godzinę przed wstaniem. Po takiej akcji czuję się jak trup, niesamowicie ciężko się wybudzić. Mąż mnie obudził przed wyjściem z pracy, po jakimś czasie znów, bo zasnęłam z sekundę, a ja ledwie przytomna, wybełkotałam "oj, daj jeszcze pospać" i przewróciłam się na drugi bok. Gdy obudziłam się jakieś 20 minut później, to napisałam wiadomość, że obrażam się za brak buziaczka, ale pisałam to w sposób raczej żartobliwy (dla siebie), a ten jak nie fuknął, to aż skarpetki mi spadły. W sensie, że wcześniej wysapałam do niego, a on był już spóźniony, że nie będzie prosił o normalne pożegnanie, że swoje poczuł, itd. Wiecie, dla mnie to było jak kubeł zimnej wody! W życiu nie sądziłam, że taka błahostka narobi takiego zamieszania, dla mnie to śmieszne, no. Ale niedługo potem było już w porządku. Czuję się głupio pisząc Wam o tym, bo to takie trochę śmiechaśne.
Odzywam się dopiero teraz, bo miałam drzemeczkę po powrocie do domu. W lumpeksie kupiłam dwie rzeczy dla małej i dłuższą koszulę dla siebie, będzie na lato do legginsów. W poniedziałek mam nadzieję wrócić po kilka rzeczy jak będzie -50%.
Po zakupach poszłam ze znajomą i jej córką do restauracji, gdzie pracuje mąż. Zamówiłyśmy sobie obiady-porcje dla dzieci, czyli kotlet panierowany z piersi kurczaka, zestaw surówek i frytki, objadłam się niesamowicie, do tego pyszny kompocik za free (od kelnerki tam, niesamowicie miła). Mąż dał mi podwójną porcję kotleta, w efekcie miałam dwa na talerzu i zamiast normalnie ukrojonej rzodkiewki do dekoracji, pokroił mi w różyczkę. Jak ja go kocham. Takie małe gesty, a tak cieszą! Gdybym nie żałowała pieniążków, to zamówiłabym jaką kaczkę z pomarańczą, itd. czy pierś grilowaną z przepyszną emulsją.
Kupiłam też buty sportowe mężowi, bo obecne już mu się zaczynają rozwalać. Zaszłam do Deichmana popatrzeć na buty, znalazłam dział z końcówkami numerów, a tam buty przecenione ze 180 zł na 89., w numerze męża. Idealnie. Sobie również muszę kupić buty sportowe, bo z dużym brzuchem i dodatkowymi kilogramami, moje pięty zdzierżą tylko sportowe. Was też tak bolą pięty od chodzenia?
Żem się rozpisała.
Karolinka, jesteś zadowolona z otoczenia? Jak tam idzie asymilowanie się?
A propos legginsów - ja mam jedną parę, ale wszystko do nich się przyczepia. O jakich mówicie?
Blanko, jak segregowanie ubranek idzie? Również nie myślałam jeszcze o ubrankach na wyjście, ale to zależy od pogody. Najwyżej już wcześniej przygotuję dwa komplety - jeden cieplejszy, drugi lżejszy, żeby mąż wiedział co zabrać.

Edytowane przez norka93
Czas edycji: 2018-03-24 o 20:11
norka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-24, 20:21   #3823
KarolinaK
Zakorzenienie

Norka nieporozumienie z mężem to pewnie przez to ze SMS ciezko sie czasem zrozumieć dokładnie. Ale maz zrobił Ci ładna niespodziankę w restauracji!

Cisza i spokój ale od sąsiadów obok dostalismy piękna kartkę z powitaniem. Nie spodziewałam sie. Bardzo miło.
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-24, 20:21   #3824
Radena
Zadomowienie

Norka 😂 i takie kłótnie sie zdarzają ;-)
Ja miałam w poprzedniej ciąży takie bawełniane legginsy czarne, gładkie,to może mówisz o jakichś bardziej melanzowych domowych? Wydaje mi sie,ze takie widzialam i ze moga byc bardziej czepliwe 😀
Mój tż miał dzis delegacje, a wczoraj się na mnie fochnal,ze sie nie domyśliłam,ze on chciał odpocząć. W sumie też mi sie zachciało śmiać i mu od razu odpalilam, ze może mi powiedzieć jak coś chce, a nie kazać sie domyślać jak w zwiazku w podstawówce przeszło mu a ja dziś,zeby mógł odpocząć posiedzialam dłużej z Młoda u rodziców. Zapytalam po powrocie czy odpoczął to mi powiedział,ze zrobil pare rzeczy koło domu. Także sobie odpoczął bardzo 😝
Ja od paru dni walcze z ciśnieniem i mega bólem głowy, kawa nie pomaga, teraz dosłownie na chwile przymknelam oczy w sypialni i juz mnie nie boli niestety tak na codzień nie mam jak odpocząć przy Młodej.
Siostra mi dziś przywiozła ciuszki,nie zrobilam zdjęć,bo szybko schowalam do komody zeby mi B.nie rozniosła po domu. I tak przymierzylam do innych ubranek i ten rozmiar 62/68 jest nawet wiekszy od 74. Zatem finalnie mam najmniej ubranek na 62,buuu

Radena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-24, 20:28   #3825
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez norka93 Pokaż wiadomość
Ach Dziewczyny, głupia sytuacja, bo obudziłam się przed 5tą, nie mogłam spać i jak zawsze, jak na złość zasnęłam jakąś godzinę przed wstaniem. Po takiej akcji czuję się jak trup, niesamowicie ciężko się wybudzić. Mąż mnie obudził przed wyjściem z pracy, po jakimś czasie znów, bo zasnęłam z sekundę, a ja ledwie przytomna, wybełkotałam "oj, daj jeszcze pospać" i przewróciłam się na drugi bok. Gdy obudziłam się jakieś 20 minut później, to napisałam wiadomość, że obrażam się za brak buziaczka, ale pisałam to w sposób raczej żartobliwy (dla siebie), a ten jak nie fuknął, to aż skarpetki mi spadły. W sensie, że wcześniej wysapałam do niego, a on był już spóźniony, że nie będzie prosił o normalne pożegnanie, że swoje poczuł, itd. Wiecie, dla mnie to było jak kubeł zimnej wody! W życiu nie sądziłam, że taka błahostka narobi takiego zamieszania, dla mnie to śmieszne, no. Ale niedługo potem było już w porządku. Czuję się głupio pisząc Wam o tym, bo to takie trochę śmiechaśne.
Odzywam się dopiero teraz, bo miałam drzemeczkę po powrocie do domu. W lumpeksie kupiłam dwie rzeczy dla małej i dłuższą koszulę dla siebie, będzie na lato do legginsów. W poniedziałek mam nadzieję wrócić po kilka rzeczy jak będzie -50%.
Po zakupach poszłam ze znajomą i jej córką do restauracji, gdzie pracuje mąż. Zamówiłyśmy sobie obiady-porcje dla dzieci, czyli kotlet panierowany z piersi kurczaka, zestaw surówek i frytki, objadłam się niesamowicie, do tego pyszny kompocik za free (od kelnerki tam, niesamowicie miła). Mąż dał mi podwójną porcję kotleta, w efekcie miałam dwa na talerzu i zamiast normalnie ukrojonej rzodkiewki do dekoracji, pokroił mi w różyczkę. Jak ja go kocham. Takie małe gesty, a tak cieszą! Gdybym nie żałowała pieniążków, to zamówiłabym jaką kaczkę z pomarańczą, itd. czy pierś grilowaną z przepyszną emulsją.
Kupiłam też buty sportowe mężowi, bo obecne już mu się zaczynają rozwalać. Zaszłam do Deichmana popatrzeć na buty, znalazłam dział z końcówkami numerów, a tam buty przecenione ze 180 zł na 89., w numerze męża. Idealnie. Sobie również muszę kupić buty sportowe, bo z dużym brzuchem i dodatkowymi kilogramami, moje pięty zdzierżą tylko sportowe. Was też tak bolą pięty od chodzenia?
Żem się rozpisała.
Karolinka, jesteś zadowolona z otoczenia? Jak tam idzie asymilowanie się?
A propos legginsów - ja mam jedną parę, ale wszystko do nich się przyczepia. O jakich mówicie?
Blanko, jak segregowanie ubranek idzie? Również nie myślałam jeszcze o ubrankach na wyjście, ale to zależy od pogody. Najwyżej już wcześniej przygotuję dwa komplety - jeden cieplejszy, drugi lżejszy, żeby mąż wiedział co zabrać.
Oj tam mój też czasem nie rozróżnia kiedy piszę żartobliwie
Moj to mnie nawet nie całuje na do widzenia, bo ja zawsze fucze, że mnie budzi 😂

Fajna przecena na butach ja w listopadzie kupiłam sportowe pumy za 70 zł taka przecena była..
Jutro albo w poniedzialek musimy jechać kupić buty dla M. I spodnie...
A ja sobie Musze jakieś wiosenne botki kupić bo po prostu nie mam nic na płaskim obcasie...

Norka, wrzuciłam fotki z segregowania na grupę na fb

Teraz w końcu leżę z herbatka miętowa i kanapkami z szynka, twarozkiem ogórkiem i pomidorkiem

Stary 2018-03-24, 21:06   #3826
Radena
Zadomowienie

Cytat:

Blanka, ja na razie myślałam o jakimś dresie,ale chetnie poczytam, co inne Dziewczyny wymyśliły

Radena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-24, 21:21   #3827
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość
Blanka, ja na razie myślałam o jakimś dresie,ale chetnie poczytam, co inne Dziewczyny wymyśliły

Ja na wyjście planuje body krótki albo długi rękaw + polspiochy..
Jak będzie wiało to czapeczka

A jak będzie zimno to dodatkowo jakas bluza... Czas pokaże, jaką będzie pogoda.

Stary 2018-03-24, 22:01   #3828
pola25
Zakorzenienie

Chyba trzeba jedna warstwę niż my.Ubralabym z dlugim rekawem i.nogawkami i coś na stopki,czapeczka leciutka.
Mam.nadzieję,że położone w szpitalu doradzą,a my na forum bedziemy.się dzielimy informacjami.
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-24, 22:05   #3829
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Mi się taki komplet na wyjście spodobał FB_IMG_1521925499730.jpg

Stary 2018-03-24, 22:07   #3830
pola25
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się taki komplet na wyjście spodobał Załącznik 7485851

Myślę,że to.dobry pomysł.Jeśli nawet byłby upal,to nie można ubrać na krótko.
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-24, 22:08   #3831
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
Myślę,że to.dobry pomysł.Jeśli nawet byłby upal,to nie można ubrać na krótko.
Ja wtedy zrezygnuje z polspiochow i czapeczki zostanie w body i skarpetkach

Stary 2018-03-24, 22:27   #3832
norka93
Wtajemniczenie

Ach, ci mężczyźni.. I tak ich kochamy.
Blanko, a gdzież taki piękny komplecik wyhaczyłaś?

Stary 2018-03-24, 22:28   #3833
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez norka93 Pokaż wiadomość
Ach, ci mężczyźni.. I tak ich kochamy.
Blanko, a gdzież taki piękny komplecik wyhaczyłaś?
Fb "Polskie ubranka dla niemowląt" 45zl chyba kosztuje.

Stary 2018-03-24, 23:30   #3834
norka93
Wtajemniczenie

Dziękuję Blanka!

Ale jestem ciapa.. Kupiłam filtr do twarzy na ebayu, a nie mogę opłacić, bo sprzedawca nie określił kosztów wysyłki, a ja gapa nie zawróciłam na to uwagi.. Teraz czekam na informacje od niego, mam nadzieję, że będzie darmowa, skoro to z Japonii.

Stary 2018-03-24, 23:45   #3835
folinka
Zadomowienie

Hejka!
Faktycznie musiałyście mieć dziś super słoneczko, bo cisza tu straszna, nie mam co poczytać po całym dniu
U mnie było pochmurno, ale dość ciepło na szczęście, a ja sobotnio-zakupowo-imprezo Byliśmy na urodzinach synka znajomych, tego 2latka co go niedawno odwiedzaliśmy. Lidka wyszalała się z dziećmi, to nic że była najmłodsza, biegała na równi z innymi.
Chłopcy zaczęli ferie i od wczoraj są u babci. Ranyyy, jak pusto w domu, jaki luz jak tylko jedno dziecko jest
Ja wskoczyłam dziś w sukienkę i powiem Wam, że tak się fajnie wygodnie i ładnie czułam A propos ubrań ciążowych myślę, że sobie kilku sukienek na wiosnę nie odmówię, choć wcale nie jestem fanką, ale takie bawełniane, lekkie, marszczone nad brzuszkiem będą super, bo i po ciąży na lato się przydadzą zanim te pierwsze kg spadną

Spokojnej nocki i miłej niedzieli hurtem życzę
folinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-25, 08:19   #3836
Elaaaa
Wtajemniczenie

Norciu ja kupiłam wczoraj takie o
https://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0120129001.html.
Wyglądają w miare i zależało mi na takich cieniutkich właśnie jak będzie ciepło. Wygodne mega

Ja też planuje jakiś komplecik z krótkim lub z długim rękawem body i cienkie spodenki, czapeczka jak będzie wiać, skarpetki chyba taki standard

Stary 2018-03-25, 09:06   #3837
emma90
Wtajemniczenie

Norka mam te same leginsy co Elaa i tak jak pisałam, polecam i czarne i szare
A w temacie kosmetyków zamówiłam ostatnio 3 próbki kremów BB z skin79, one też są jakieś azjatyckie i nawet z filtrem 50 użyłam na razie kilka razy i bardzo sobie chwalę

Witam w niedziele czekam właśnie na jajecznice
Stary 2018-03-25, 10:17   #3838
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Witam się dziewczyny w niedzielny poranek 😃 ( już bliżej przedpołudnie ).
Faktycznie nie było mnie wczoraj na wątku i nie było za dużo do nadrabiania, spokojnie weekendowo 😉

Wczoraj byłam u tej koleżanki na baby shower, było bardzo fajnie, wróciłam o 22 i w sumie niedługo potem poszłam spać.

Teraz jest kilka minut po 10 a ja jeszcze w łóżku, bez większych planów. Tż robi właśnie śniadanko 😃

Ogólnie nie mam na dzisiaj planów, Tż idzie do pracy o 17 więc nie wiem co będziemy robić.

Życzę wam miłej niedzieli kobietki 😘

xxxbursztynekxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-25, 10:45   #3839
aniama6
Zadomowienie

Witam z glukozy. 15 min temu wypiłam i już mi się dłuży. Ale nie wiem czy to kwestia glukozy cytrynowej czy to ze ja tak uwielbiam słodycze, ale dla mnie to było pyszne.moze mnie zmyli za jakiś czas ale narazie ok, tak ze po tych historiach co słyszałam miłe zaskoczenie. Może z porodem będzie tak samoo. Wczoraj i u mnie w końcu wiosna się pojawiła wiec wzięłam się za porządki, nawet trochę okna pomykam ale mam myjkę wiec spoko. Potem fryzjer, wizyta u koleżanki i zleciało. Miłej niedzieli dziewczyny, jakie plany na dziś?
aniama6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-25, 10:49   #3840
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniama6 Pokaż wiadomość
Witam z glukozy. 15 min temu wypiłam i już mi się dłuży. Ale nie wiem czy to kwestia glukozy cytrynowej czy to ze ja tak uwielbiam słodycze, ale dla mnie to było pyszne.moze mnie zmyli za jakiś czas ale narazie ok, tak ze po tych historiach co słyszałam miłe zaskoczenie. Może z porodem będzie tak samoo. Wczoraj i u mnie w końcu wiosna się pojawiła wiec wzięłam się za porządki, nawet trochę okna pomykam ale mam myjkę wiec spoko. Potem fryzjer, wizyta u koleżanki i zleciało. Miłej niedzieli dziewczyny, jakie plany na dziś?
My nadal się gościmy w Kielcach daj znać jak będzie po glukozie ja też piłam cytrynowa i wydawało mi się że jest ok ale później w domu nią zwymitowalam

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Camelitos jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości