|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Hiszpania Lloret de mar.. kto był?:>
na moim obozie jest taka wycieczka do Barcelony. czy tam jest mozliwosc ze puszczaja wolno? np mozna pochodzic po sklepach? czy raczej nie mam na co liczyc?
![]() bo nie wiem czy lkepiej zostawic sobie kase na Barcelone czy kupowac w Lloret?! ;D
|
#542 |
|
Przyczajenie
|
Z tego co wiem to jest czas wolny na Las Ramblas, gdzie w okolicy jest pełno sklepów
|
|
|
|
#543 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś wysoka? To ile masz wzrostu?
|
#544 |
|
Raczkowanie
|
ponad 180 ;P co to jak, jest ten h&m ?
|
|
|
|
#545 |
|
Przyczajenie
|
hmmm... dzieki
a wiecie gdzie jest lepiej? w Barcelonie kupic czy w Lloret? gdzie sie bardziej opłaca? ;D
|
#546 |
|
Przyczajenie
|
H&M jest w Barcelonie, ale Kappahla nie ma w całej Hiszpanii
|
|
|
|
#547 |
|
Przyczajenie
|
a Zara jest ??
|
#548 |
|
Raczkowanie
|
no to dobrze ze jest h&m bo ja kocham ten sklep
a może ktoś wie jakie są tam rozmiary ciuchów? tak jak u nas np. w orsay czy takie od naszego 36 do nie wiem, np. 5? ileś tam...?
|
|
|
|
#549 |
|
Przyczajenie
|
A weiecie ile kosztuje koszulka w barcelonie barcy?na camp now albo gdzies tam??
A po ile sa gdzies takie bluzy i koszulki NIke adiadas i takie tam sportowe? |
|
|
|
#550 |
|
Raczkowanie
|
|
#551 | |||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Jade z Lublina, a Ty? Cytat:
To się położysz po przekątnej Cytat:
![]() Jest
|
|||
|
|
|
#552 |
|
Raczkowanie
|
Zara to hiszpanska firma
|
|
|
|
#553 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#554 |
|
Raczkowanie
|
SwIaDeK coś Ty taki ciekawski?:P
|
|
|
|
#555 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
od paru euro do droższych rzeczy na pewno coś znajdziesz ja kupiłam pare rzeczy i wyszło nawet taniej niż w Polsce![]() W Lloret między uliczkami nie widziałam ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#556 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja jadę 2-13.08 z dwoma moimi świrami, no nawet z trzema w sumie i już nie mogę się doczekać ;P
|
|
#557 |
|
Raczkowanie
|
[quote=chfast;8247518] Biżuteria bardzo różnie, jak wszędzie
od paru euro do droższych rzeczy na pewno coś znajdziesz ja kupiłam pare rzeczy i wyszło nawet taniej niż w Polsce![]() dzieki, ale mam jeszcze pytanko xD co do wody ile tam kosztuja napoje ? powyzej 3 eu. ? Ah. no i PytaNko ! Kto jedzie do hotelu VILA GARBI 08.08-18.08.2008 xD z ALMATURA/JuVentuRa ? Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2008-07-17 o 08:30 Powód: post pod postem, prosze korzystac z edycji |
|
|
|
#558 |
|
Raczkowanie
|
Wilka mogłaś napisać , a nie
Napisz ile masz wzrostu.
|
#559 |
|
Raczkowanie
|
Ja już dzisiaj jadę do kuzyna,a jutro z kuzynem do Poznania,a z Poznania do Wrocławia,a z Wrocławia do Lloret De Mar;] Więc CYA,jak przyjadę to napiszę.
|
#560 | |
|
Zadomowienie
|
W hotelu, a jak się później okazało pensjonacie, GOYA.
Cytat:
ponad 40, 50 euro koszulki NIKE, ale dokładnie naprawdę nie wiem, bo mnie to nie interesowało. ale w megastorze Barcelony koło Camp nou da się znaleźć praktycznie wszystko. począwszy od zabawkowej piłki dla dzieci za 2,50 euro, małej piłki z NIKE za 10 euro, przez zdjęcie z wybranym zawodnikiem za 13 euro, do ubranka, czy jedzenia dla naszego czworonożnego pupila. ;P. ale najtańszą pamiątką jaką tam znalazłam był słonecznik. ^^ Hiszpański słonecznik, /pipas, pipes/ kosztował 0,50 euro. ale to nie był zwykły słonecznik! miał na sobie logos Barcy. xdd no i lizak, barceloński, za 0,30 euro.
i love london! ps. mów mi - asia aka kalwas. ![]() 23.07-03.08, lloret, hotel ancla! *** Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2008-07-17 o 13:08 Powód: post pod postem, prosze korzystac z edycji |
|
|
|
|
#561 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nestea 0.5l - 1 e Sprite 1l - prawie 2e więcej rzeczy nie pamiętam:P |
|
|
|
|
#562 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#563 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przed wejściem na dyskotekę stoją bramkarze i na ogół, nawet przy bardzo długiej kolejce sprawdzają paszporty. najlepszy sposób na ich przechytrzenie polega na pożyczeniu paszportu od kogoś starszego, byle, by jego zdjęcie pochodziło z dzieciństwa. wtedy najtrudniej jest udowodnić małe kłamstewko. ;} miasto Lloret de Mar to naprawdę miasto. wszędzie są sklepy i nie można go za chiny ludowe porównywać do wsi! a ja nie mówię tylko o centrum, gdzie znajdują się nie tylko butiki z pamiątkami i regionalną odzieżą, ale także sklepy całkiem firmowe, znane na całym świecie. no bo od kiedy na wsi zabitej dechami znajdują się dwa McDonaldy, dwa BurgerKingi, czy kilkanaście kafejek internetowych? lloret to naprawdę wieelkie miasto tętniące życiem całą dobę. wszędzie pełno dyskotek, klubów i innych interesujących miejsc. tam naprawdę nie ma się jak nudzić. gorzej jak się nie ma pieniędzy. ^^
|
|
|
#564 | |
|
Przyczajenie
|
....widziałam dużo znanych marek, jednak więcej było 'regionalnych' butików. można było sobie kupić wiele stylowych dodatków i ubrań.
dla ciekawych: nie mówi się Lloret, tyklo Joret. ;P... jakich np marek?? .Cytat:
jakich marek ?? ![]() Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2008-07-17 o 13:08 Powód: post pod postem, prosze korzystac z edycji |
|
|
|
|
#565 |
|
Zadomowienie
|
np. Diesel. ^^
albo dodatki z D&G. ;d
|
|
#566 |
|
Raczkowanie
|
serio D&G ?
ale mi chodzi o prawdziwe, a nie podróba, tylko oni mogą mieć podróby za cenę orginału
|
|
|
|
#567 |
|
Raczkowanie
|
Hehe w Tunezji też miały być oryginalne rzeczy D&G, a były same podróby ;p
A co do czasu wolnego, to np. kiedy wszyscy są w hotelu to można samemu albo w małej grupce wyjść sobie na miasto (powiedzmy, że w dzień) ? Wiem, że w szczególności zależy to od opiekunów, ale jak miały te osoby, które już były w Lloret ? A i jak idzie się na dyskotekę to opiekunowie idą z nami do klubu ? Czy puszczają na luzie tam gdzie chcesz iść, nawet poszwędać się po mieście w nocy ? ;p
|
#568 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ok ok. wielkie dzieki jeszcze mi zostalo 22 dni do wyjazdu ! juz sie nie moge doczekac... xD ktos jeszcze jedzie z BIURA ALMATUR/JUVENTUR HOTEL VILA GARBI OD 08-18.08.2008 ?? ;P Cytat:
Dzieki za odpowiedz xD jeja ja juz chce wyjazd xD a czy pamiatki sa drogie? xD Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2008-07-17 o 13:57 Powód: post pod postem, prosze korzystac z edycji |
||
|
|
|
#569 |
|
Raczkowanie
|
UWAGA! ACHTUNG!ACHTUNG!UWAGA!:co ol:
Jadę z przyjaciółką do Lloret de Mar w terminia 30lipca-12 sierpnia 2008 of kOors z biurem WATRA TRAVEL( biuro z Lublina, my z Wrocławia) ... Czyyy jest ktoś kto również tam jedzie? do Lloret? Myy do hotelu Castella bo w lepszym miejsc nie było x) ale pewnie nie będzie tak źle...Może ktoś tam był? Może miałby ochotę podzielić sie jakimikolwiek informacjami?Chciałabym się odnieść również do przedostatniego postu o dyskotekach... Czy ktoś był na obozie za granicą? i jak to wyglądało np z dyskotekami? Dyskoteki są od 16 lat podobno iii co opiekunowie nas puszczą do 22 czy na całą noc ![]() czy jak?liczę na odpowiedzi! =) |
|
|
|
#570 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

a wiecie gdzie jest lepiej? w Barcelonie kupic czy w Lloret? gdzie sie bardziej opłaca? ;D

;P. Mam jeszcze pytanko co do dyskoteki TroPicS czy jakos tak xD czy sprawdzaja tam wszystkim paszporty ? Czy LLorent de Mar to wies gnie nie ma nic xD czy miastko w ktorym sa jakies sklepy xD. z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi o ile jakies beda xD
ale pewnie nie będzie tak źle...Może ktoś tam był? Może miałby ochotę podzielić sie jakimikolwiek informacjami?
czy jak?