Lubelskie Panny Młode cz. III - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-17, 11:04   #2101
Doro22_10
Raczkowanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka84 Pokaż wiadomość
U nas od 0-3 lat za darmo, a od 3 do 8 za 50%
No właśnie, do 8 a nie do 10 jak wcześniej napisałam. Gwiazdeczka jesteś bardziej na czasie z takimi praktycznymi informacjami, my podpisywaliśmy umowę rok temu

Jesteśmy razem: 13.09.2003

Zaręczyny: 13.05.2007

Nasz ślub: 13.09.2008
Doro22_10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 11:06   #2102
Amira_2007
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Joasia*** Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o zbędne kilogramy, ja mam ich 4-5 Próbuje jeść mało ale to nic nie daje, ćwiczę i nic, biegam i nic... wszystko przez siedzącą pracę
Joasiu, gdzie ty masz te kilogramy - chyba ważyłaś się z kieszeniami pełnymi drobniaków
My dalej nie mamy zespołu, nie potrafię się zdecydować, jakoś nie urzekło mnie w 100% to co widziałam
Amira_2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 11:38   #2103
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Amira_2007 Pokaż wiadomość
Joasiu, gdzie ty masz te kilogramy - chyba ważyłaś się z kieszeniami pełnymi drobniaków
My dalej nie mamy zespołu, nie potrafię się zdecydować, jakoś nie urzekło mnie w 100% to co widziałam
pokażę ci moje zdjęcie jak ważyłam mniej i zobaczysz różnicę
a naprawdę te kg są zbędne, dowodem na to mogą być moje całkiem nowe spodnie którym aż w dwóch miejscach moja zaokrąglona pupa z biodrami pomogła wczoraj sie popruć, po prostu materiał puścił ale wstyd , w pracy na dodatek dopiero to zauważyłam....oraz z 6 par jeansów w szafie w które nie mogę się już zmieścić teraz, a jeszcze wiosna ubiegłego roku latałam w nich bez problemu...
co do zespołu, to ciężka sprawa, a czas leci....potem zostaną same niechciane i nie najlepsze...
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 14:42   #2104
MAGiALENA
Zakorzenienie

mnie by się przydało zrzucić z 5 kg, ale nie tylko z powodu ślubu, ale tak na zawesze, bo źle się czuję taka "większa".:/

Cytat:
w tym moja siostra a ona je więcej ode mnie ze dwa razy i nie wyobrażam sobie żeby je połowa kotleta starczyła he he)
hoho... chyba mamy tą samą siostrę.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011

Edytowane przez MAGiALENA
Czas edycji: 2008-07-17 o 14:43 Powód: dopisek
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 16:09   #2105
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
mnie by się przydało zrzucić z 5 kg, ale nie tylko z powodu ślubu, ale tak na zawesze, bo źle się czuję taka "większa".:/
Ja mam to samo... 5 kg może by i nawet starczyło Niby 5 kg do zrzucenia to nie jest dużo ale im mniej się ma tym trudniej to zrobić . U mnie jest tak: zapowiadam sobie "od dziś!" cały dzień mało jem, zamiast windy - schody, piechotka nie samochód czy autobus... i jest fajnie do czasu aż mój TŻ wróci z pracy i co? i zawsze mnie namówi na coś "złego" i moje starania biorą w łeb . I tak jest od paru miesięcy ale wciąż myśle.... jutro już się nie dam . U mnie problemem jest dysproporcja góra-dół straszna udręka szczególnie przy kupowaniu dopasowanych sukienek. A mi sie zawsze podobała figura chłopczycy no cóż nie było mi dane
Stary 2008-07-17, 16:21   #2106
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Aha jeszcze jedno przepraszam, że tak post pod postem. Bo przyszedł mi do głowy taki pomysł że może każda wkleiłaby jakieś swoje zdjęcie, bo po 1) zupełnie inaczej się pisze jak sie wie jak ktoś wygląda (niż tylko z widoku jego avatara) no i po 2) można się doradzić co pasuje do danej twarzy/ figury - jaki makijaż, sukienka, fryzura (w końcu to wizaż). Jeśli mój pomysł jest totalnie nietrafiony itp. to proszę o wybaczenie
Stary 2008-07-17, 16:47   #2107
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Miira Pokaż wiadomość
Aha jeszcze jedno przepraszam, że tak post pod postem. Bo przyszedł mi do głowy taki pomysł że może każda wkleiłaby jakieś swoje zdjęcie, bo po 1) zupełnie inaczej się pisze jak sie wie jak ktoś wygląda (niż tylko z widoku jego avatara) no i po 2) można się doradzić co pasuje do danej twarzy/ figury - jaki makijaż, sukienka, fryzura (w końcu to wizaż). Jeśli mój pomysł jest totalnie nietrafiony itp. to proszę o wybaczenie
hmm pomysł niby dobry Mirra ale wtedy wszyscy ci z których usług korzystamy na ślubie i weselu a mamy o nich złe zdanie i może się wyrazimy nie za fajnie, z pretensjami i żalami wiedzieliby jak wyglądamy (a założe się że czytaja nas namętnie, zazwyczaj ukrywając się pod nickami, wyjątek P. Zomer, który podpisał sie swoim imieniem i nazwiskiem) a tak jesteśmy anonimowe... jedynie po dacie można nas rozpoznać.....
proponuje po prostu najzwyczajniej w świecie spotkanie w realu, wtedy będziemy wiedzieć jak wyglądamy a i fajniej i milej będzie się nam rozmawiało....
ewentualnie na popularnej Naszej Klasie możemy się odszukać dając namiary na imię i nazwisko w priv.....
ps. avatarek to moje rzeczywiste zdjęcie
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 17:12   #2108
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
hmm pomysł niby dobry Mirra ale wtedy wszyscy ci z których usług korzystamy na ślubie i weselu a mamy o nich złe zdanie i może się wyrazimy nie za fajnie, z pretensjami i żalami wiedzieliby jak wyglądamy (a założe się że czytaja nas namętnie, zazwyczaj ukrywając się pod nickami, wyjątek P. Zomer, który podpisał sie swoim imieniem i nazwiskiem) a tak jesteśmy anonimowe... jedynie po dacie można nas rozpoznać.....
proponuje po prostu najzwyczajniej w świecie spotkanie w realu, wtedy będziemy wiedzieć jak wyglądamy a i fajniej i milej będzie się nam rozmawiało....
ewentualnie na popularnej Naszej Klasie możemy się odszukać dając namiary na imię i nazwisko w priv.....
Apropo opowiem Wam jedną ciekawą sytuację.
Byliśmy u naszego kamerzysty zobaczyć co ma nam do zaoferowania - po obejrzeniu kilku propozycji zdecydowaliśmy się od razu podpisać umowę. On się nas pyta skąd wzieliśmy namiary - czy od znajomych czy z internetu. No i ja mówię, że jest takie forum, gdzie można dużo informacji znaleźć i chyba powiedziałam, że wizaż, a on na to, czy ja czasem nie ukrywam się pod nickiem miss.hot - bo tak mnie skojarzył w trakcie rozmowy i stylu mówienia szok normalnie

A spotkania to rzeczywiście fajny pomysł - polecam Wam szczególnie, że będziecie dużo pisać i "spędzać" na wizażu współnych chwil

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 17:20   #2109
Doro22_10
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam wklejonych parę zdjęć m.in. próbnego makijażu
Cytat:
Ja się tam nie boję, że mnie ktoś rozpozna Konto na NK usunęłam, bo zaczęło mnie wkurzać

Jesteśmy razem: 13.09.2003

Zaręczyny: 13.05.2007

Nasz ślub: 13.09.2008
Doro22_10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 17:21   #2110
Monica80
Raczkowanie

Cytat:
ale wtedy wszyscy ci z których usług korzystamy na ślubie i weselu a mamy o nich złe zdanie i może się wyrazimy nie za fajnie, z pretensjami i żalami wiedzieliby jak wyglądamy (a założe się że czytaja nas namętnie, zazwyczaj ukrywając się pod nickami, wyjątek P. Zomer, który podpisał sie swoim imieniem i nazwiskiem) a tak jesteśmy anonimowe...
Zastanów się nad tym co napisałaś... Czyli pisać o kimś negatywne rzeczy pod nickiem anonimowym jest fajnie, ale to, że czytający Was fotografowie czy kamerzyści nie podpisują się imieniem i nazwiskiem - tylko takim samym nickiem jak Wy- to już nie jest ok?

Jak dla mnie bardzo nie fair.
Monica80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 17:34   #2111
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Apropo opowiem Wam jedną ciekawą sytuację.
Byliśmy u naszego kamerzysty zobaczyć co ma nam do zaoferowania - po obejrzeniu kilku propozycji zdecydowaliśmy się od razu podpisać umowę. On się nas pyta skąd wzieliśmy namiary - czy od znajomych czy z internetu. No i ja mówię, że jest takie forum, gdzie można dużo informacji znaleźć i chyba powiedziałam, że wizaż, a on na to, czy ja czasem nie ukrywam się pod nickiem miss.hot - bo tak mnie skojarzył w trakcie rozmowy i stylu mówienia szok normalnie

A spotkania to rzeczywiście fajny pomysł - polecam Wam szczególnie, że będziecie dużo pisać i "spędzać" na wizażu współnych chwil
Hi,ja tez jak byłam u P.Widło na spotkaniu,to pytał czy go przypadkiem z wizazu nie capnęłam
A co do spotkania,to kiedy cos planowałysmy,ale nie wyszło...

A propo fotografów,kamerzystów ukrywających się pod nickami lub też podczytujacych nas...Ja tam im sie wcale nie dziwię.Też bym was podczytywała na ich miejscu...przecież takie forum to prawdziwa skarbnica wiedzy nie tylko dla par przygotwujacvych się do slubu,ale i dla takich panów fotografów i kamerzystów,których oczywiście seeeerdecznie pozdrawiamy Heloł !!!
Dzieki temu mogą sie dowiedzieć co klienci sadzą na ich temat,jakie są ich wymagania,co chcieliby zmienić w ich usługach itd...Dla mnie nie ma w tym nic dziwnego czy złego.No,a jesli któraś z nas nie chciałaby,zeby ktoś sie o czymś dowiedział,to od czego mamy Priva
Stary 2008-07-17, 19:23   #2112
karolada
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaska-buba Pokaż wiadomość
KAROLADA !!!!!!!!

słuchaj ja znam fajny i nie drogi zespół - nazywa się a-dax mają nawet stronę ale umieszczone tam piosenki nie oddają ich możliwości . Ja ich zamówiłam do siebie bo słyszałam ich u koleżanki potem u następnej i naprawdę wszyscy goście byli zadowoleni. biorą chyba 2100 za jeden dzień za dwa ok 3500. Podam Ci numer Tomek Włoch 606448280
Wielkie dzięki przejrzałam stronke i coż trzeba dzwonic, w nastepnym tygodniu zaczynamy na bank załatwiac, ale kurcze nie moge sie zdecydować żaden nas aż tak nie poruszyl no chyba że ex-solaris ale troche sie martwie bo oni nie wychodza do gosci i by na błogosławieństwie nie byli ale moze to i niepotrzebne.
karolada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 19:31   #2113
AgaOp
Raczkowanie

U nas ma grać Stolat,mi osobiście się podoba i strona i to co widzieliśmy na płycie z wesela na którym grali Strasznie drodzy nie są,bo za jeden dzień płacimy 2600
Stary 2008-07-17, 19:54   #2114
karolada
Raczkowanie

Nawet mi się spodobali ciekawe czy na następny rok taka sama cena
karolada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 20:03   #2115
edytka27101982
Rozeznanie

Hej Dziewczyny
My dziś podpisaliśmy umowę z fotografami
www.zdjęcia.lublin.pl
powiem Wam że:
-przystępna cena 1100zł na nasz termin za rok ( no już nie cały ), bo przeraziły mnie ceny 2000... u znanych fotografów
w tym mamy fotoksiążkę za 100zł, a 1000zł za usługę i zdjęcia full: przygotowania, błogosławieństwo, ślub, wesele do "po torcie", plener, ilość ok 800-1000zdjęć
-na prawdę mili Panowie (bracia), zdjęć dużo pokazali, dobrych,
-jestem zadowolona, ze już to jest załatwione

odbitki mogliśmy wziąć sto sztuk, za te 100zł zamiast książki, ale stwierdziliśmy ze już później zdecydujemy ile i jakie te odbitki, a pamiątka w postaci fotoksiążki będzie bardzo ładna zresztą

idąc za ciosem poszliśmy do kilku jubilerów dziś,
co drugi nie przetapia złota więc szybko zmienialiśmy lokale...
ale w oko wpadło nam parę wzorów, TŻ zmierzył dziś pierwszy raz obrączkę i mówię Wam zrobiło mi się na prawdę miło jak go zobaczyłam z nią na palcu super jest mieć męża... tak mi się wydaje

za to ja mierzyłam wszystko za duże albo wcale bo mam rozmiar 16... brrrrrrr
a te wzorcowe są męskie czyli za duże dla mnie a kobiece maleńkie jak komunijne........ nie wiem jakie ale za malutkie na mnie
tak na prawdę żadna nie była na mnie dobra rozmiarem
więc nie czułam się w żadnej dobrze...
efekt taki że po powrocie Mój TŻ siedział w katalogach namiętnie i na necie oglądał, nawet na wizazu , i tylko o obrączkach..... a ja jakoś nie mam do tego weny, jak się pytał to powiedziałam że chcę taką samą jak On

apel do podczytujących nas jubilerów poproszę o średnie rozmiary obrączek na wystawach!!!!!!!!!!!

edytka27101982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 20:33   #2116
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez edytka27101982 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny
www.zdjęcia.lublin.pl
fajne zdjęcia dobry wybór
Stary 2008-07-17, 20:34   #2117
mkosmi02
Przyczajenie

zapomniałam dodać, że ta stronka chyba w budowie i rzeczywiście nie działa - http://www.tomaszowicezajazd.pl/ :-( myślałam że coś może słyszałyście
Stary 2008-07-17, 20:47   #2118
iwonka861
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolada Pokaż wiadomość
Wielkie dzięki przejrzałam stronke i coż trzeba dzwonic, w nastepnym tygodniu zaczynamy na bank załatwiac, ale kurcze nie moge sie zdecydować żaden nas aż tak nie poruszyl no chyba że ex-solaris ale troche sie martwie bo oni nie wychodza do gosci i by na błogosławieństwie nie byli ale moze to i niepotrzebne.
My mamy ten sam problem, zdolności zespołów,które obejrzeliśmy,albo nas nie zadowalają, albo ich cena, był taki jeden chyba the brox, mają swoją stronkę, bardzo, bardzo fajny, nie wiem jak z ceną, ale ten naprawdę nam się podobał...,ale niestety miał już zajęty nasz termin Weszłam na stronkę tego zespołu a-dax, chyba zespół jest z Czerniejowa?Jak dla mnie umiejętności, które pokazali na stronce są tragiczne, po przesłuchaniu ich stronki nigdy bym się na nich nie zdecydowała. Zazwyczaj pokazuje się w internecie, tak aby się zareklamować, mnie natomiast wystraszyli!Być może w realu grają lepiej...
iwonka861 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 20:48   #2119
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mkosmi02 Pokaż wiadomość
zapomniałam dodać, że ta stronka chyba w budowie i rzeczywiście nie działa - http://www.tomaszowicezajazd.pl/ :-( myślałam że coś może słyszałyście
Ja w Tomaszowicach znam tylko jeden zajazd...mianowicie kasztelański czy jakos tak i z tego co wiem,to jest tam nieźle
Stary 2008-07-17, 20:57   #2120
edytka27101982
Rozeznanie

A KASZTELAńSKI nie jest jeszcze w Płouszowicach? zawsze mi się wydawało ze bliżej Lublina...
nie wiem też co to za zajazd, a trasę przemierzam dość często

Stary 2008-07-17, 21:10   #2121
AgaOp
Raczkowanie

Cytat:
Hej Dziewczyny
www.zdjęcia.lublin.pl
powiem Wam że:
-przystępna cena 1100zł na nasz termin za rok ( no już nie cały ), bo przeraziły mnie ceny 2000... u znanych fotografów
w tym mamy fotoksiążkę za 100zł, a 1000zł za usługę i zdjęcia full: przygotowania, błogosławieństwo, ślub, wesele do "po torcie", plener, ilość ok 800-1000zdjęć
No to rzeczywiście super oferta,ja za 700 zł mam tylko 250 zdjęć i 50 odbitek...No i dlatego mamy jeszzce dwóch innym fotografów,od pleneru wiadomo kogo a od studia Pana Słowika z Parczewa Ale to i tak mniej niż u Ciebie
Stary 2008-07-17, 21:15   #2122
*kaalinaa*
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
Ja w Tomaszowicach znam tylko jeden zajazd...mianowicie kasztelański czy jakos tak i z tego co wiem,to jest tam nieźle
Szczerze odradzam ten zajazd od "kuchni" nie wygląda to dobrze nawet bym rzekła beznadziejnie. Jak kogoś interesuje coś więcej to na priv bo nie chcę ujawniać źródła mej wiedzy :P

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 21:56   #2123
omikrona
Raczkowanie

Szukające zespołu na wesele, zajrzyjcie na tę stronkę:
http://www.sk-1.net.pl/
Słyszałam od kolegi z pracy same ochy i achy na ich temat, do tego stopnia że sam podpisał z nimi umowę na przyszły rok. Cen nie znam ale jak nie zapomnę to jutro się dowiem.

Edytowane przez omikrona
Czas edycji: 2008-07-17 o 22:01 Powód: mała pomyłka
omikrona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 22:02   #2124
gwiazdeczka84
Raczkowanie

Szczerze powiem, ze mnie te lubelskie zespoly tez nie urzekaja. Albo zmieniaja melodie, slowa albo po prostu nie umieja spiewac i to jest tragiczne. Jak ja bym miala wybierac zespol, to musialabym im dac wiele wskazowek, bo np nie lubie piosenek spiewanych w innym jezyku (tych nowych), poza tym lubie polskie przeboje lat 70,80 (Anna Jantar i te sprawy) i chcialabym duzo biesiady, a nie tylko disco polo lub najnowsze szlagiery.No ale ja jestem wybredna

gwiazdeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 22:26   #2125
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka84 Pokaż wiadomość
Szczerze powiem, ze mnie te lubelskie zespoly tez nie urzekaja. Albo zmieniaja melodie, slowa albo po prostu nie umieja spiewac i to jest tragiczne. Jak ja bym miala wybierac zespol, to musialabym im dac wiele wskazowek, bo np nie lubie piosenek spiewanych w innym jezyku (tych nowych), poza tym lubie polskie przeboje lat 70,80 (Anna Jantar i te sprawy) i chcialabym duzo biesiady, a nie tylko disco polo lub najnowsze szlagiery.No ale ja jestem wybredna
Wcale nie jestes wybredna,po prostu szukasz zespołu,który Cie zadowoli...Co do upodobań muzycznych to mam takie samo zdanie jak Ty,bardzo lubię np słuchać Anny Jantar i podoba mi się jej muzyka w wykonaniu mojego zespołu.W maju byłam na weselu u kumpla i tam jakiś zespoł grał własnie kawałek Jantar...Tak fałszowali,że miałam ochotę odstrzelić głowę "wokalistce"...Oczywi ste jest,że teraz na wiekszosci wesel ludzie najlepiej bawią się przy muzie disco polo,ale np potrzebuję jakiegoś urozmaicenia,a juz nie znosze jak zespół gra jakieś disco,gdzie słychać jakies dyskotekowe łubu-dubu ...jako,że mój zespół gra po weselach w całej rodzinnie,więc wiem,że z niczym takim mi nie wyskoczy i ja i moi goście bedziemy się świetnie bawić
Stary 2008-07-17, 22:33   #2126
gwiazdeczka84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
Wcale nie jestes wybredna,po prostu szukasz zespołu,który Cie zadowoli...Co do upodobań muzycznych to mam takie samo zdanie jak Ty,bardzo lubię np słuchać Anny Jantar i podoba mi się jej muzyka w wykonaniu mojego zespołu.W maju byłam na weselu u kumpla i tam jakiś zespoł grał własnie kawałek Jantar...Tak fałszowali,że miałam ochotę odstrzelić głowę "wokalistce"...Oczywi ste jest,że teraz na wiekszosci wesel ludzie najlepiej bawią się przy muzie disco polo,ale np potrzebuję jakiegoś urozmaicenia,a juz nie znosze jak zespół gra jakieś disco,gdzie słychać jakies dyskotekowe łubu-dubu ...jako,że mój zespół gra po weselach w całej rodzinnie,więc wiem,że z niczym takim mi nie wyskoczy i ja i moi goście bedziemy się świetnie bawić
Katia zgadzam sie w 100% z Twoim zdaniem!!! Wesele to wesele a nie łubu-dubu
A jaki zespół gra u Ciebie?

Stary 2008-07-17, 22:53   #2127
Ana844
Raczkowanie

Dziewczynki tak z czystej ciekawości kogo polecacie (jaka fryzjerkę konkretnie) u Ani na Fabrycznej? Tak się zastanawiam

Ana844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 23:25   #2128
gwiazdeczka84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iwonka861 Pokaż wiadomość
My mamy ten sam problem, zdolności zespołów,które obejrzeliśmy,albo nas nie zadowalają, albo ich cena, był taki jeden chyba the brox, mają swoją stronkę, bardzo, bardzo fajny, nie wiem jak z ceną, ale ten naprawdę nam się podobał...,ale niestety miał już zajęty nasz termin Weszłam na stronkę tego zespołu a-dax, chyba zespół jest z Czerniejowa?Jak dla mnie umiejętności, które pokazali na stronce są tragiczne, po przesłuchaniu ich stronki nigdy bym się na nich nie zdecydowała. Zazwyczaj pokazuje się w internecie, tak aby się zareklamować, mnie natomiast wystraszyli!Być może w realu grają lepiej...
Ten The brox jest naprawde fajny mam nadzieje, ze nie graja tylko nowych i zagranicznych piosenek, ale tez duzo starych przebojow, przy ktorych moglabym potanczyc napisalam do nich i zobaczymy...

Stary 2008-07-17, 23:36   #2129
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Cytat:

idąc za ciosem poszliśmy do kilku jubilerów dziś,
co drugi nie przetapia złota więc szybko zmienialiśmy lokale...
ale w oko wpadło nam parę wzorów, TŻ zmierzył dziś pierwszy raz obrączkę i mówię Wam zrobiło mi się na prawdę miło jak go zobaczyłam z nią na palcu super jest mieć męża... tak mi się wydaje

za to ja mierzyłam wszystko za duże albo wcale bo mam rozmiar 16... brrrrrrr
a te wzorcowe są męskie czyli za duże dla mnie a kobiece maleńkie jak komunijne........ nie wiem jakie ale za malutkie na mnie
tak na prawdę żadna nie była na mnie dobra rozmiarem
więc nie czułam się w żadnej dobrze...
efekt taki że po powrocie Mój TŻ siedział w katalogach namiętnie i na necie oglądał, nawet na wizazu , i tylko o obrączkach..... a ja jakoś nie mam do tego weny, jak się pytał to powiedziałam że chcę taką samą jak On

apel do podczytujących nas jubilerów poproszę o średnie rozmiary obrączek na wystawach!!!!!!!!!!!
U mnie też jest problem tylko w drugą stronę ja mam mały rozmiar na serdecznym palcu - 9 . I jak przymierzam to wsztstko dużo za duże i też wtedy ciężko ocenić . Ale my chcemy takie standardowe złote obrączki (zastanawiam się jeszcze nad białym złotem) tylko że ja bym chciała taką b. cieniutką... a dla TŻta grubszą. Niby obrączki powinny być takie same ale trudno

a tak PS. Edytka wy się znacie ze swoim TŻtem od '83r???? wooooooow... ! ja sie wtedy jeszcze nie urodziłam
Stary 2008-07-17, 23:53   #2130
edytka27101982
Rozeznanie

Cytat:
U mnie też jest problem tylko w drugą stronę ja mam mały rozmiar na serdecznym palcu - 9 . I jak przymierzam to wsztstko dużo za duże i też wtedy ciężko ocenić . Ale my chcemy takie standardowe złote obrączki (zastanawiam się jeszcze nad białym złotem) tylko że ja bym chciała taką b. cieniutką... a dla TŻta grubszą. Niby obrączki powinny być takie same ale trudno

a tak PS. Edytka wy się znacie ze swoim TŻtem od '83r???? wooooooow... ! ja sie wtedy jeszcze nie urodziłam
mhm znamy się od pieluchy
nasze Mamy to koleżanki,
ale mamy wyrwę kilkunastoletnią w okresie dorastania
mieszkałam w innym mieście, a i tak się "zeszliśmy"
sobie wykrakały nasze Mamy synową i zięcia

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości