Włosomaniaczki :D - część III - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-07-17, 15:16   #601
Jolie2601
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
kurcze, dziewczyny, ale mialam zdjec do ogladania... piekne!

ekhem, moja sytuacja jest z lekka marna. nie wiem jak to sie stalo, ale na umk w toruniu, na ktory w tym roku bylo najwiecej chetnych sie dostalam. chemia, dzienne. ale na pg niestety nie z ug wynikow jeszcze nie mam, czekam do 24.
szczerze? stwierdzilam, ze o marzenia [a moim zawsze bylo pomorze] trzeba walczyc wiec bede walczyc do konca a nie zadowalac sie tym co daja. biore udzial w 2 i 3 rekrutacji na pg, czekam na te wyniki z ug, na ktorym notabene najbardziej mi zalezy i jak bedzie trzeba to nawet napisze jakies odwolania.
cholera, tam jest 220 miejsc... ja sie chyba modlic zaczne. na niczym mi jeszcze tak bardzo nie zalezalo!
a na pg jestem poki co 172 na liscie rezerwowej, zobaczymy co sie do poniedzialku zmieni. swoja droga zabawne, od 3lat prog byl niziutki, wszyscy sie dostawali z braku chetnych a w tym roku na 120 miejsc bylo ponad 600 kandydatow.

tak w ogole to witam i przepraszam za nieobecnosc, ale musialam sie pozbierac, wszystko przemyslec i dojsc do pewnych wnioskow i postanowien
Gratuluje dostania się na umk. Co do pg to jeszcze nic straconego- trzymam kciuki- będzie sexy
Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Żoli, bo się zawstydziłam Dziękuję. Ale... na naszym wątku nie ma nieładnych dziewczyn
Święta prawda
Cytat:
Ja bym po czymś takim miała fryzurę jak Edward Nożycoręki (są tu jakieś fanki Deppa?)
kocham ten film
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-17, 15:24   #602
atsenka
Zadomowienie

Witam Was kochane już z Polski

Przeczytałam wszyściutkie posty ale już nie mam siły cytować więc napisze co pamiętam:

Finlora - > super fotki! Zazdroszczę odwiedzenia takich cudownych miejsc.

Porcelainn -> Śliczne fotki! Wyglądasz uroczo Domyślam się że wakacje były udane.

Dziękuje wszystkim dziewczynom które trzymały za mnie kciuki i cieszą się moim szczęściem razem ze mną.

blonndee -- > NIe załamuj się. Masz jeszcze szanse dostać się na wymarzoną szkołę i życzę Ci tego z całego serduszka

virtual_reality --> mam coś dla ciebie O szczegóły pytaj na PW!

A tak w ogóle to muszę wreszcie odpocząć. Nie przespane noce i kilka imprez w ostatnim czasie mnie wykończyły!
Niewiem czy już Wam pisałam ale przyjechałam do POlski tylko po to żeby zdjąć aparat (patrz mój podpis) i dokończyć kurs na prawo jazdy... 3majcie kciuki żebym zdała!

Miłego dnia

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-17, 15:31   #603
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agusia007 Pokaż wiadomość
Płacz, telefony, zgrzyt, wyzwiska, ogólnie zrobila "niezły" jazz i pwoiedziała że najpeirw mój ojciec odzszedł a teraz ja.

Muszę się 2-3 miesiące z nią truć w jednym mieszkaniu, to będzie bardzo toksyczny czas.Zanim ojciec nie znajdzie jakiegoś większego mieszkania(wynajmujemy)

Zareagowała jak wyżej, a zamierzam się wyprowadzić wraz z ojcem i jego towarzyszką(i jej córką)

Bo już nie możemy patrzeć na siebie, wczoraj wyznała mi że żeby na mnie nie patrzeć to wychodzi na rower i do sąsiadów i że jestem wredna
W takim razie decyzja była napewno słuszna. Mam nadzieje że teraz będzie tylko lepiej

Cytat:

ekhem, moja sytuacja jest z lekka marna. nie wiem jak to sie stalo, ale na umk w toruniu, na ktory w tym roku bylo najwiecej chetnych sie dostalam. chemia, dzienne. ale na pg niestety nie z ug wynikow jeszcze nie mam, czekam do 24.
szczerze? stwierdzilam, ze o marzenia [a moim zawsze bylo pomorze] trzeba walczyc wiec bede walczyc do konca a nie zadowalac sie tym co daja. biore udzial w 2 i 3 rekrutacji na pg, czekam na te wyniki z ug, na ktorym notabene najbardziej mi zalezy i jak bedzie trzeba to nawet napisze jakies odwolania.
cholera, tam jest 220 miejsc... ja sie chyba modlic zaczne. na niczym mi jeszcze tak bardzo nie zalezalo!
a na pg jestem poki co 172 na liscie rezerwowej, zobaczymy co sie do poniedzialku zmieni. swoja droga zabawne, od 3lat prog byl niziutki, wszyscy sie dostawali z braku chetnych a w tym roku na 120 miejsc bylo ponad 600 kandydatow.

tak w ogole to witam i przepraszam za nieobecnosc, ale musialam sie pozbierac, wszystko przemyslec i dojsc do pewnych wnioskow i postanowien
Jak włosomaniaczki trzymają mocno kciuki to musi się udać

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość

Przeczytałam wszyściutkie posty ale już nie mam siły cytować więc napisze co pamiętam:

Finlora - > super fotki! Zazdroszczę odwiedzenia takich cudownych miejsc.

Porcelainn -> Śliczne fotki! Wyglądasz uroczo Domyślam się że wakacje były udane.

Dziękuje wszystkim dziewczynom które trzymały za mnie kciuki i cieszą się moim szczęściem razem ze mną.

blonndee -- > NIe załamuj się. Masz jeszcze szanse dostać się na wymarzoną szkołę i życzę Ci tego z całego serduszka

virtual_reality --> mam coś dla ciebie O szczegóły pytaj na PW!

A tak w ogóle to muszę wreszcie odpocząć. Nie przespane noce i kilka imprez w ostatnim czasie mnie wykończyły!
Niewiem czy już Wam pisałam ale przyjechałam do POlski tylko po to żeby zdjąć aparat (patrz mój podpis) i dokończyć kurs na prawo jazdy... 3majcie kciuki żebym zdała!

Miłego dnia
Trzymamy
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-17, 15:33   #604
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Dziękuję. Czytam Twój wątek o skrzypie i chyba dołączę
zapraszam

Agusia dobrze ze podjęłas taka decyzje, zycze powodzenia
tez czekam zebym mogła sie wyprowadzic bo moja mama powiedziała ze tez juz nie moze na mnie patrzec i wychodzi z domu zeby ze mną nie przebywac
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-17, 16:02   #605
Finlora
Zakorzenienie

Wróciłam
Okna umyte, spacer z mamą po sklepach odbębniony

Cytat:
Dzień dobry dziewczyny
Wczoraj coś przełomowego się w moim życiu stało;/
Powiedziałam mojej drogiej rodzicielce że wyprowadzam się.
Też bym chciała
Ale bardziej ze względu na samodzielność - żeby mi wreszcie przestali mówić co mam robić i jak mam robić.

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Uwierz mi, że może
I tak Ci nie wierzę

Cytat:
Przywieź ją do mnie, ja ją przygarnę :
A proszę bardzo!
Jakbym nie miała Czarnej to sama bym ją sobie wzięła
Szczerze mówiąc gdybym miała 100zł albo i 200 na zbyciu to bym zabrała obie kocurki do weterynarza i westerylizowała, żeby nie musiały się już więcej męczyć Kocur znów zaczął polowania na kocice - nawet jedną słyszałam jak się pruła i zastanawiam się czy to nie była przypadkiem moja Czarna, bo akurat nie było jej w domu Kiedyś uprawiała z nim dziki seks na środku ulicy Dzieciaki miały ubaw a ja wolę nie myśleć co by było jakby w tym momencie jechał jakiś samochód

Cytat:
Fajnie
Nooo

Cytat:
Napisane przez noell88 Pokaż wiadomość
musze powiedziec, ze jestem zaskoczona, ze ktos moze dobrze wygladac z odrostem bardzo ciekawie to u Ciebie wygladalo. poza tym gdzie te obiecane wory pod oczami? czuje sie zawiedziona, bo ich nigdzie nie widze no i jeszcze jestes ladnie ubrana-bardzo Ci to wdzianko pasuje
Dziękuję bardzo
I to jeszcze z odrostem w kolorze blond przy prawie czarnych włosach
A wory są, są
Siostra marudziła, żebym nie ubrała się znowu cała na czarno więc poszlam na kompromis

Cytat:
fajna sprawa. a ja sie jutro wybieram na oblezenie Malborka (mam nadzieje, ze dojdzie do skutku, bo brat z ktorym mialam jechac-cos marudzi ze moze sie nie wyrobic z projektem)
Super! Ja jeszcze nigdy nie byłam w Malborku ale bardzo bym chciała pojechac i zobaczyć ten zamek
Mam nadzieję, że wypali i po powrocie opowiesz nam co tam się działo

Cytat:
a po kilku driniaczach wpadlam na pomysl, ze jesli juz bede wychodzic za maz i plodzic dzieci to koniecznie musze sobie wybrac faceta z pieknymi kreconymi wlosami, zeby moja corka/i mialy wieksza genetyczna szanse na piekne lokowane wlosy

Dobre, pomysły masz faktycznie niesamowite - ale to tak zawsze jest po paru drinkach
Ja zawsze chciałam mieć faceta z długimi włosami i udało mi się - tylko, że kiedyś pewnie będzie musiał je zciąć
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-17, 16:05   #606
Finlora
Zakorzenienie

I muszę post pod postem bo emotek znów za dużo

Cytat:
a poza tym to ogralam ich w karty 20 zlociszy do przody

Cytat:
Bo już nie możemy patrzeć na siebie, wczoraj wyznała mi że żeby na mnie nie patrzeć to wychodzi na rower i do sąsiadów i że jestem wredna

To faktycznie niezbyt ciekawa sytuacja
Trzymam kciuki i powodzenia życzę

Blondee
Gratuluję dostania się na umk i trzymam kciuki za pg - tak jak napisała Kasia, jeszcze nie wszystko stracone

Atsenka
Trzymamy
Zdasz na pewno
Stary 2008-07-17, 16:17   #607
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Gratuluje dostania się na umk. Co do pg to jeszcze nic straconego- trzymam kciuki- będzie sexy
Cytat:
Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Jak włosomaniaczki trzymają mocno kciuki to musi się udać

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Blondee
Gratuluję dostania się na umk i trzymam kciuki za pg - tak jak napisała Kasia, jeszcze nie wszystko stracone
dziekuje bardzo mam nadzieje, ze jakos sie uda...
atsenka, zdasz zdasz! a gdzie zdajesz? tj w jakim miescie?
ale mi glowa peka... czy tylko mi czy to cos z cisnieniem dzis?
Stary 2008-07-17, 16:33   #608
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Płacz, telefony, zgrzyt, wyzwiska, ogólnie zrobila "niezły" jazz i pwoiedziała że najpeirw mój ojciec odzszedł a teraz ja.

Sytuacja faktycznie toksyczna...
Ciężko coś napisać, jak się nie zna szczegółów, ale na pewno mocno trzymam kciuki, aby ułożyło Ci się po Twojej myśli (a najlepiej żebyście doszły do jakiegoś porozumienia)

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn;8252348[I
] Xyoko, Viruś- możeby tak w następnym tygodniu spotkanko?[/I]
Jestem chętna, tylko nie wiem w który dzień będę w Krk. Ale na spotkanie jestem bardzo chętna

Cytat:
Gratuluję umk i mocno trzymam kciuki za pg

Cytat:
I tak Ci nie wierzę
No wiesz pfffff
Serio, serio

Cytat:
Kocur znów zaczął polowania na kocice - nawet jedną słyszałam jak się pruła i zastanawiam się czy to nie była przypadkiem moja Czarna, bo akurat nie było jej w domu Kiedyś uprawiała z nim dziki seks na środku ulicy Dzieciaki miały ubaw a ja wolę nie myśleć co by było jakby w tym momencie jechał jakiś samochód
To się kociaki zapomniały...

Cytat:
Ja zawsze chciałam mieć faceta z długimi włosami i udało mi się - tylko, że kiedyś pewnie będzie musiał je zciąć
Skąd ja to znam, wychodziłam, za długowłosego, a teraz sama mu obcinam jak podrosną (odkąd ściął na krótko...)

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-17, 16:44   #609
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
No wiesz pfffff
Serio, serio
A bo ja niedowiarek jestem
Wiesz, jakbym tak zobaczyła na własnie ślepia to może i bym uwierzyła

Cytat:
To się kociaki zapomniały...
I to jeszcze jak!
No i jaka przyjemność

Cytat:
Skąd ja to znam, wychodziłam, za długowłosego, a teraz sama mu obcinam jak podrosną (odkąd ściął na krótko...)
Ciekawe czy tez będę mu podcinać?
Może lepiej zostawię to fryzjerce bo jeszcze będzie wyglądal jak... nie powiem co
Stary 2008-07-17, 16:45   #610
virka
Zakorzenienie

Chciałyście to macie
Moje pierwsze decu, tylko proszę się za głośno nie śmiać, bo to pierwszy raz
Dodam, że to komplet do pokoju córci . Sama wybierała papier z pieskami i już czuje się z nimi emocjonalnie związana ). Chodzi i cmoka do doniczki i pudełka i mówi - moje piesie...A pudełko z pieskami służy za domek dla kolekcji ....dinozaurów
Do decu poszła zwykła biała doniczka za 2 zł i pudełko po butach

Dodam jeszcze, że wciąga to strasznie i już zabieram się za przeróbkę starego zegara
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 016.jpg (105,6 KB, 28 załadowań)

Stary 2008-07-17, 16:53   #611
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałyście to macie
Dodam, że to komplet do pokoju córci . Sama wybierała papier z pieskami i już czuje się z nimi emocjonalnie związana ). Chodzi i cmoka do doniczki i pudełka i mówi - moje piesie...A pudełko z pieskami służy za domek dla kolekcji ....dinozaurów

Dodam jeszcze, że wciąga to strasznie i już zabieram się za przeróbkę starego zegara
Ale super!
Śmiac się?? A w zyciu!
Strasznie mi się podoba, szczególnie ta doniczka - jest naprawdę sliczna I teraz wygląda jak doniczka za 20zł a nie za 2
Od razu widać, ze nasza Marzenka ma talent
To teraz z niecierpliwością czekamy na zegar
Stary 2008-07-17, 17:02   #612
virka
Zakorzenienie

Cytat:
A bo ja niedowiarek jestem
Wiesz, jakbym tak zobaczyła na własnie ślepia to może i bym uwierzyła
No cóż ,musisz mi wierzyć na słowo
Chyba, że jakimś cudem uda nam się spotkać

Cytat:
Ciekawe czy tez będę mu podcinać?
Może lepiej zostawię to fryzjerce bo jeszcze będzie wyglądal jak... nie powiem co
Będziesz, zwłaszcza jak wyjdzie od fryzjerki, która obetnie go nie po Twojej myśli...Wiem, bo to przeszłam, najpierw wysyłałam, do fryzjera, ale jak zobaczyłam efekty, to stwierdziłam, że sama lepiej to zrobię

Cytat:
Ale super!
Śmiac się?? A w zyciu!
Strasznie mi się podoba, szczególnie ta doniczka - jest naprawdę sliczna I teraz wygląda jak doniczka za 20zł a nie za 2
Od razu widać, ze nasza Marzenka ma talent
To teraz z niecierpliwością czekamy na zegar
Ojej Aguś bardzo Ci dziękuję

Strasznie się cieszę, że się komuś spodobało (oprócz mojej córci - ale tutaj o obiektywizm ciężko )
Jeszcze raz pięknie Ci dziękuję
Zegar jak zrobię, na pewno pokażę

Stary 2008-07-17, 17:05   #613
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Atsenka
Trzymamy
Zdasz na pewno
tak jest

edit: ojeju przegapiłam zdjęcia decu. Marzenko- miałam rację- szczena w dół. Piękności czekam na więcej
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-17, 17:06   #614
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
I kolejne fotki wklejam - tym razem zwierzaki
Na dwóch pierwszych moja Czarna, na kolejnym dwie kotki, które dokarmiam (znowu dorobiły się potomstwa) i na ostatnim też Czarna
Jak zwykle cudne , uwielbiam takie fotki...

Cytat:
Przyszedł czas na fotki z Grunwaldu
Najpierw moi ulubieńcy - Krzyżacy i ich konie rodem z Ku Klux Klanu
Nie nooo, co za komentarz

Cytat:
Dzień dobry dziewczyny
Wczoraj coś przełomowego się w moim życiu stało
Powiedziałam mojej drogiej rodzicielce że wyprowadzam się.
Czytając dalsze Twoje posty stwierdzam, że bardzo dobrze się stało i trzymam kciuki, aby wszystko się ułożyło po Twojej myśli. Z mamą ciężka sprawa ale jestem pewna, że to też się z czasem ułoży. Powodzenia!

Cytat:
Nie ma takiej możliwości, przecież to moje pierwsze w życiu popełnione decu (więc wiadomo, że nie ma się czegoś super spodziewać - jednak jak na pierwszy raz w zupełności zadowalające ). I na pewno nie ostatnie
Hehehe, ja jeszcze żadnego nie popełniłam, chociaż intensywnie o tym myślę ale niestety biżuteria pochłania cały mój wolny czas [no może połowę, bo drugą siedzę na wizażu ] a z powodu takiej a nie innej działalności dziubaninka nie ma końca...
Ale Twoje dzieło śliczne, dopracowane w każdym calu, cuuuudne po prostu i kropka Też bym pewnie chodziła dookoła, cmokała i wołała "moje piesie" Pierwsze dzieło, a już jakieś cieniowanie widzę, tło malowane o ile się nie mylę... Pozostajje mi tylko wzdychać do tego dzieła

Cytat:
a po kilku driniaczach wpadlam na pomysl, ze jesli juz bede wychodzic za maz i plodzic dzieci to koniecznie musze sobie wybrac faceta z pieknymi kreconymi wlosami, zeby moja corka/i mialy wieksza genetyczna szanse na piekne lokowane wlosy
Nie rób im tego potem będą narzekać na loki i niszczyć włosy prostownicą bo wiesz jak to jest, trudno docenia się własne atuty

Cytat:
EDIT: Estelle-dzieki za analize na watku skladowym jesli mozna zapytac-jestes oblatana w skladach itp i zawsze mnie interesowalo kim jestes z wyksztalcenia
Nie ma sprawy. Moje wykształcenie nijak się ma do analiz, jestem mgr inż. zarządzania

Cytat:

Iza, gratulacje! Najważniejsze, że się dostałaś i z tego się trzeba cieszyć A potem to już możliwe będą wszelkie kombinacje - od odwołań poprzez transfery lub ew. ponowne zdawanie za rok. A kto wie, może spodoba Ci się na obecnej uczelni? Cokolwiek się stanie, jesteś krok do przodu nie zapominaj o tym i ciesz się życiem

Cytat:

A proszę bardzo!
Jakbym nie miała Czarnej to sama bym ją sobie wzięła
Szczerze mówiąc gdybym miała 100zł albo i 200 na zbyciu to bym zabrała obie kocurki do weterynarza i westerylizowała, żeby nie musiały się już więcej męczyć Kocur znów zaczął polowania na kocice - nawet jedną słyszałam jak się pruła i zastanawiam się czy to nie była przypadkiem moja Czarna, bo akurat nie było jej w domu Kiedyś uprawiała z nim dziki seks na środku ulicy Dzieciaki miały ubaw a ja wolę nie myśleć co by było jakby w tym momencie jechał jakiś samochód
Twoje opisy są niesamowite
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-17, 17:10   #615
noell88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ty to masz pomysły
a jak juz rozpoczelam poszukiwania

Agusia
-mam nadzieje, ze jak sie wyprowadzisz to sytuacja zmieni sie na lepsze dla Ciebie

Cytat:

Witaj Pogrubiłam słowa, z którymi zgadzam się w 100%. Gdyby tak w Polsce zmienić klimat... wszystko od razu wydałoby się łatwiejsze, milsze, ludzie byliby bardziej uśmiechnięci, pozytywnie nastawieni. Eh...

Podziwiam, że sama sobie ścinasz włoski. Ja bym po czymś takim miała fryzurę jak Edward Nożycoręki (są tu jakieś fanki Deppa?) Gratuluję wygranej w karty, a jak wśród znajomych będę miała jakiegoś przystojniaka z piękną kręconą grzywą to dam Ci znać
dzieki oooj Johny...chociaz ja go wolalam jako Sweeney Todd, po prostu swietna kreacja a w ogole ja jestem troche spaczona czasami-pociagaja mnie zli chlopcy ostatnio czytam Sienkiewicza(rodzicielka ma odkryla ze czegos tam nie wiem i zostalam publicznie zlinczowana)i powiem, ze bym kochala Bohuna wczoraj jeszcze obejrzalam filmowa wersje Hoffmana-aaaach Domagorow

blonndee-jeszcze nic nie wiadomo, nie martw sie, poczekaj spokojnie do konca rekrutacji no i nie rezygnuj ze swoich marzen, pamietaj, ze zawsze jest inna sciezka. moze jest bardziej niewidoczna i trudniejsza, albo bardziej z boku, ale zawsze istnieje

Cytat:

Miłego dnia
zdasz, zdasz dobrze jest sie dowiedziec przez co egzaminatorzy najczesciej oblewaja w Twoim miescie. ja zrobilam cala liste, nawet tych bardzo zadkich, pojedynczych przypadkow i staralam sie o tym pamietac i czegos takiego nie zrobic. oczywiscie za pierwszym razem wymyslilam cos swojego nowatorskiego i zdalam za 2

Cytat:
Wróciłam

Dobre, pomysły masz faktycznie niesamowite - ale to tak zawsze jest po paru drinkach
nie musza byc dlugie....nie daj Boze zeby mial ladniejsze i dluzsze ode mnie wystarcza tylko ladne loczki. zreszta widzialyscie kiedys faceta w dlugich lokach? zazwyczaj maja jakos sciete do ucha albo max do ramion.

a ja sie dowiedzialam dzisiaj u lekarza, ze jestem 'na skraju' anemi i mam zmienic diete. z tego co wiem to wlosy moga nadmierniej wypadac wlasnie przez brak zelaza? moze ktos mnie poprawi? bo jesli tak to by sie znalazlo wytlumaczenie na to czemu mi tak lecialy.

virka-a nie chcesz moze nowej corci przygarnac? ja tez bym chciala takie doniczki sa super!

Edytowane przez noell88
Czas edycji: 2008-07-17 o 17:16 Powód: dopisek
noell88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-17, 17:13   #616
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Ale Twoje dzieło śliczne, dopracowane w każdym calu, cuuuudne po prostu i kropka Też bym pewnie chodziła dookoła, cmokała i wołała "moje piesie" Pierwsze dzieło, a już jakieś cieniowanie widzę, tło malowane o ile się nie mylę... Pozostajje mi tylko wzdychać do tego dzieła

Dziękuję Ci ślicznie
Dobrze widzisz - jakieś pierwsze cieniowania - wykonywane drżącą ręką, przy szybszym biciu serca Tło też malowane/cieniowane...Starałam się jak mogłam
Co do dopracowania, ja widzę kilka niedociągnięć...:rolleyes : ale córcia już nie pozwoliła mi ich poprawiać, bo już chce mieć piesie w pokoju
Asiu a co do decu, to zabierz się za nie, bo jest super

Aaaa znowu mi wcześniej nie zacytowało postu atsenki...
Więc dodam, że ja również oczywiście trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez Jolie2601
edit: ojeju przegapiłam zdjęcia decu. Marzenko- miałam rację- szczena w dół. Piękności czekam na więcej
Dziękuję ślicznie Kasiu
Będzie więcej na pewno, bo wpadłam w nałóg

Stary 2008-07-17, 17:19   #617
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
No cóż ,musisz mi wierzyć na słowo
Chyba, że jakimś cudem uda nam się spotkać
Ale byłoby faaajnie!

Cytat:
Będziesz, zwłaszcza jak wyjdzie od fryzjerki, która obetnie go nie po Twojej myśli...Wiem, bo to przeszłam, najpierw wysyłałam, do fryzjera, ale jak zobaczyłam efekty, to stwierdziłam, że sama lepiej to zrobię
Hmm... możesz mieć rację
Nie wiadomo tylko czy TZ będzie chciał poddac się zabiegom fryzjerskim w moim wykonaniu

Cytat:
Ojej Aguś bardzo Ci dziękuję

Strasznie się cieszę, że się komuś spodobało (oprócz mojej córci - ale tutaj o obiektywizm ciężko )
Jeszcze raz pięknie Ci dziękuję
Zegar jak zrobię, na pewno pokażę
Piszę tylko to co widzę

Cytat:
Jak zwykle cudne , uwielbiam takie fotki...
Ja też i dlatego ciągle je robię
Mój brat jest jeszcze lepszy - jego pies ma już chyba ok 500 zdjęć
Nie wspomnę już o tym ile zdjęć zrobił w ciągu 2 lat swojej córeczce

Cytat:

Cytat:
Twoje opisy są niesamowite
Staram się, hehe

Cytat:
a jak juz rozpoczelam poszukiwania

nie musza byc dlugie....nie daj Boze zeby mial ladniejsze i dluzsze ode mnie wystarcza tylko ladne loczki. zreszta widzialyscie kiedys faceta w dlugich lokach? zazwyczaj maja jakos sciete do ucha albo max do ramion.
Mój ma w tym momencie duużo dłuższe ode mnie
Zamienilismy się rolami - ona ma długie a ja krótkie

Cytat:
a ja sie dowiedzialam dzisiaj u lekarza, ze jestem 'na skraju' anemi i mam zmienic diete. z tego co wiem to wlosy moga nadmierniej wypadac wlasnie przez brak zelaza? moze ktos mnie poprawi? bo jesli tak to by sie znalazlo wytlumaczenie na to czemu mi tak lecialy.
Mam nadzieję, ze wszystko bdzie dobrze - dbaj o siebie, z anemią nie ma żartów

Cytat:
Będzie więcej na pewno, bo wpadłam w nałóg
Ale jaki przyjemny nałóg
Stary 2008-07-17, 17:20   #618
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Super! Ja jeszcze nigdy nie byłam w Malborku ale bardzo bym chciała pojechac i zobaczyć ten zamek
Mam nadzieję, że wypali i po powrocie opowiesz nam co tam się działo
Ja tez bym chętnie pojechała Widziałam ten zamek tylko z pociągu, ale wystarczyło żeby się zakochać W ogóle mam manie na zamki i chciałabym wszystkie pozwiedzać

Cytat:
Chciałyście to macie

Cuuuuuudo Ja też takie chce Tylko niekoniecznie z pieskami Chyba też się za to zabiore, bo mam pełno takich pudeł, tylko że nieobklejone to brzydkie Doniczki tez bo są w kolorze oczo#$^$@ pomarańczu

Cytat:
Iza, gratulacje! Najważniejsze, że się dostałaś i z tego się trzeba cieszyć A potem to już możliwe będą wszelkie kombinacje - od odwołań poprzez transfery lub ew. ponowne zdawanie za rok. A kto wie, może spodoba Ci się na obecnej uczelni? Cokolwiek się stanie, jesteś krok do przodu nie zapominaj o tym i ciesz się życiem
No właśnie, może Ci się spodoba I tak dobrze, bo dostałaś na na ten kierunek co chciałaś, a niektórzy nie mają tyle szczęscia.

Edit: Noel bardzo możliwe z tą anemią. Ja też jak ostatnio robiłam badania, to byłam na pograniczu, teraz może juz mam tą anemie, bo czuje się jak trup, włosy mi troche lecą i mam pełno białych plamek na paznokciach

Virka, teraz będziesz miała juz 3 córeczki Julkę, Noel i mnie I dla wszystkich będziesz robic takie cuda
Stary 2008-07-17, 17:30   #619
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ale one naprawdę tak wyglądają
Jakby sie własnie ze spotkania Ku Klux Klanu urwały

Cytat:
Ja tez bym chętnie pojechała Widziałam ten zamek tylko z pociągu, ale wystarczyło żeby się zakochać W ogóle mam manie na zamki i chciałabym wszystkie pozwiedzać
Ja mam tak samo
A zamek w Malborku jedynie w tv widziałam

Cytat:
Ja też jak ostatnio robiłam badania, to byłam na pograniczu, teraz może juz mam tą anemie, bo czuje się jak trup, włosy mi troche lecą i mam pełno białych plamek na paznokciach
Hej dziewczyny, co z Wami?? Takie młode i w anemię wpadają!
Prosze mi się tu wziąć za siebie i bardziej o swoje zdrówko zadbać - kto będzie posty pisał, jesli tak osłabniecie, ze nie będziecie miały siły w klawiature stukać?

A co plamek na paznokciach to ja też mam i nie wiem od czego
Stary 2008-07-17, 18:23   #620
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Chciałyście to macie

no nie... wy wszystkie takie manualne talenty macie? slicznosci!!
Cytat:
ja wiem, traktuje to jako duzy sukces! wiekszosc moich znajomych na zadne panstwowe uczelnie sie nie dostalo a co dopiero na dzienne. ale tak to jest, ktos dostaje palec a chce cala reke...
Cytat:
blonndee-jeszcze nic nie wiadomo, nie martw sie, poczekaj spokojnie do konca rekrutacji no i nie rezygnuj ze swoich marzen, pamietaj, ze zawsze jest inna sciezka. moze jest bardziej niewidoczna i trudniejsza, albo bardziej z boku, ale zawsze istnieje
wiem, juz sie uspokoilam. na poczatku wpadlam w histerie i panike, ale potem na spokojnie obmyslilam plan i podjelam ryzyko, a co! do odwaznych swiat nalezy a o marzenia trzeba walczyc takze... nic mi innego nie pozostalo tylko czekac i liczyc na szczescie
Cytat:
No właśnie, może Ci się spodoba I tak dobrze, bo dostałaś na na ten kierunek co chciałaś, a niektórzy nie mają tyle szczęscia.
w tym wszystkim jest niestety jeden minus. GDYBYM sie zdecydowala, ze jednak torun to musialabym zlozyc tam orginaly dokumentow do poniedzialku, ale wtedy nie moglabym brac udzialu w dodatkowych rekrutacjach w gdansku, bo tam tez wymagaja orginalow. wiec coz, jest ryzyko jest zabawa bedzie co ma byc... jestem pozytywnej mysli!
Cytat:
A co plamek na paznokciach to ja też mam i nie wiem od czego
dziewczyny, jedna lekarka mi powiedziala, ze te biale plamki to z niedoboru witaminy c. i rzeczywiscie, odkad jem duzo owocow i warzyw to juz ich nie mam tak wiec... do warzywniaka!
Stary 2008-07-17, 18:26   #621
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny, jedna lekarka mi powiedziala, ze te biale plamki to z niedoboru witaminy c. i rzeczywiscie, odkad jem duzo owocow i warzyw to juz ich nie mam tak wiec... do warzywniaka!
Hehe, tak jest!
Powinnaś jeszcze powiedzieć "do warzywniaka marsz!" Jak w wojsku

Kolejne fotki zwierzaków
Tym razem suczka, którą widziałam pod Grunwaldem - byla tak pocieszna, ze nie mogłam się powstrzymac i zapytałam czy mogę zrobić jej zdjęcie
A wabi się Mysza - to przez te uszy

I psiak, którego spotkalismy w miejscu gdzie nocowalismy - Mielno, 14 km od Olsztynka.
Właścicielka powiedziała nam, ze przybłąkał się do nich w zeszłym roku, taki chudziutki i zabiedzony więc go przygarnęła
Psiak naprawdę słodki - wystarczyło do niego podejść i pogłaskać a od razu przewracał się na grzbiet i domagał się pieszczot

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2023-12-19 o 17:32
Stary 2008-07-17, 18:36   #622
noell88
Rozeznanie

Cytat:
w tym wszystkim jest niestety jeden minus. GDYBYM sie zdecydowala, ze jednak torun to musialabym zlozyc tam orginaly dokumentow do poniedzialku, ale wtedy nie moglabym brac udzialu w dodatkowych rekrutacjach w gdansku, bo tam tez wymagaja orginalow. wiec coz, jest ryzyko jest zabawa bedzie co ma byc... jestem pozytywnej mysli!

gdzie w gdansku oryginal wymagaja? na pg?
noell88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-17, 18:38   #623
karla_92
Zakorzenienie

Finlora, ja mam chyba anemie w genach I nadodatek nie jem mięsa, więc jest du*a Ale biore żelazo i staram się duzo jesc więc jest nadzieja

Rozkoszne te zwierzaki

Blonndee, no to trzymamy mocno kciuki
Stary 2008-07-17, 18:47   #624
virka
Zakorzenienie

Cytat:
virka-a nie chcesz moze nowej corci przygarnac? ja tez bym chciala takie doniczki sa super!
Cytat:
Virka, teraz będziesz miała juz 3 córeczki Julkę, Noel i mnie I dla wszystkich będziesz robic takie cuda
Ale dałyście czadu
Nie wiedziałam, że to decu powoduje tak szybkie powiększenie rodziny
Dziękuję Wam pięknie
Podeślijcie doniczki to Wam zrobię

A i moje córeczki anemiczki, proszę o siebie dbać, bo Mamusia nie zrobi doniczek

Cytat:
Ale byłoby faaajnie!
Fantastycznie nawet
Ile my to km od siebie mieszkamy ??

Cytat:
Nie wiadomo tylko czy TZ będzie chciał poddac się zabiegom fryzjerskim w moim wykonaniu
Zależy na jaką fryzjerkę by trafił

Cytat:
Ale jaki przyjemny nałóg
Oj bardzo

Cytat:

Cuuuuuudo Ja też takie chce Tylko niekoniecznie z pieskami Chyba też się za to zabiore, bo mam pełno takich pudeł, tylko że nieobklejone to brzydkie Doniczki tez bo są w kolorze oczo#$^$@ pomarańczu
Dziękuję Ci ślicznie
To zabieraj się i działaj, pędzle w dłoń i malujemy
Wolisz z kotkami ? Ostatnio kupiłam sobie papier z kotkami (z myślą o męża siostrzenicy - kociarze )

Cytat:
no nie... wy wszystkie takie manualne talenty macie? slicznosci!!
Dziękuję
Tu nie trzeba dużego talentu, bo to nie jest takie trudne

Cytat:
Kolejne fotki zwierzaków
Śliczne, ten drugi niezwykły

Stary 2008-07-17, 18:51   #625
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
gdzie w gdansku oryginal wymagaja? na pg?
dokladnie tak
Stary 2008-07-17, 18:53   #626
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Virka to ja tez będe twoją córeczką i tez mi zrób
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-17, 18:54   #627
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiedziałam, że to decu powoduje tak szybkie powiększenie rodziny
No i patrz jak od razu "zaoszczędziłas" na porodach

Cytat:
Fantastycznie nawet
Ile my to km od siebie mieszkamy ??
Nie mam zielonego pojęcia
Ale ponad 200 pewnie będzie

Cytat:
Zależy na jaką fryzjerkę by trafił
Czyli muszę go wysłac do najgorszej jaką znam?

Cytat:
Oj bardzo
Zebyśmy tylko takie nałogi miały

Cytat:
Śliczne, ten drugi niezwykły
Stary 2008-07-17, 18:59   #628
karla_92
Zakorzenienie

Virka, szczerze powiedziawszy to wolę w misie Zaraz biore się za czytanie
Co do Twojej propozycji to dziękuje Kochana, ale nie chce Ci zawracać głowy i zabierać czasu Narazie spróbuje sama, a jak się okaże że jestem kompletnym beztalenciem to zamówie sobie taką doniczke u Ciebie

Cytat:
Napisane przez Finlora
No i patrz jak od razu "zaoszczędziłas" na porodach
Stary 2008-07-17, 19:00   #629
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:

Muszę się 2-3 miesiące z nią truć w jednym mieszkaniu, to będzie bardzo toksyczny czas.Zanim ojciec nie znajdzie jakiegoś większego mieszkania(wynajmujemy)

Zareagowała jak wyżej, a zamierzam się wyprowadzić wraz z ojcem i jego towarzyszką(i jej córką)

Agusia trzymam mocno kciuki, żeby wszystko Ci się ułożyło

Cytat:
(Wybrałam te zdjęcia na których jakoś wyszłam, oszczędziłam wam plażowych z półprzymkniętymi oczami i głupawym uśmieszkiem, bobyście jeszcze zabroniły wpisywać mi się w tym wątku )

Od rana sprzątam i pomagam mamie, dziś przychodzą do nas rodzice TŻ no i cały dom na nogi jest postawiony :/

Xyoko, Viruś- możeby tak w następnym tygodniu spotkanko?
Jaka skromnisia

Czyżby to pierwsza oficjalna wizyta?

Ja bym była baaardzo chętna na spotkanie, ale prawdopodobnie w niedziele wieczorem wyjeżdżam z krk na jakiś czas

Cytat:

Przede wszystkim trzymam kciuki za ug I czuję, że się dostaniesz A jak nie, to i tak wszystko się ułozy

Cytat:

Miłego dnia
Trzymam mocno

Cytat:
Chciałyście to macie

Ślicznie Zazdroszczę talentu i cierpliwości do takich manualnych prac

Cytat:
To ja się zapisuje jako 4

Virkuś - po Twoim podpisie widzę, że niedługo czeka nas impreza wątkowa
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-17, 19:21   #630
Finlora
Zakorzenienie

Fotek z Grunwaldu ciag dalszy

4 pierwsze z bitwy a 2 ostatnie z turnieju konnego na kopie. Tzn z turnieju zdjęć nie mam bo po pierwsze było juz bardzo ciemno a po drugie to wszystko dziło się tak szybko, kiedy dwóch rycerzy najeżdżało na siebie a potem trafiali się kopiami (często obupólnie), że nie dało się zrobić żadnej fotki

Ale warto było to zobaczyć
To był już III Turniej Konny na kopie ale bylismy na nim po raz pierwszy - zaczął się przed 21 a skończył po 23 i potem wracaliśmy z TZ ponad 8 km na piechote do Mielna A na całej drodze nie było ani jednej latarni Dobrze, ze TZ ma latarkę w telefonie bo nie wiem jak byśmy szli

A jak mi się podobały te dziewczyny na koniach... też bym tak chciała...

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2023-12-19 o 17:32
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości