|
|
#601 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#602 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was kochane już z Polski
Przeczytałam wszyściutkie posty ale już nie mam siły cytować więc napisze co pamiętam: Finlora - > super fotki! Zazdroszczę odwiedzenia takich cudownych miejsc. Porcelainn -> Śliczne fotki! Wyglądasz uroczo Domyślam się że wakacje były udane.Dziękuje wszystkim dziewczynom które trzymały za mnie kciuki i cieszą się moim szczęściem razem ze mną. blonndee -- > NIe załamuj się. Masz jeszcze szanse dostać się na wymarzoną szkołę i życzę Ci tego z całego serduszka ![]() virtual_reality --> mam coś dla ciebie O szczegóły pytaj na PW!A tak w ogóle to muszę wreszcie odpocząć. Nie przespane noce i kilka imprez w ostatnim czasie mnie wykończyły! Niewiem czy już Wam pisałam ale przyjechałam do POlski tylko po to żeby zdjąć aparat (patrz mój podpis) i dokończyć kurs na prawo jazdy... 3majcie kciuki żebym zdała!Miłego dnia
|
|
#603 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#605 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Okna umyte, spacer z mamą po sklepach odbębniony ![]() Cytat:
Ale bardziej ze względu na samodzielność - żeby mi wreszcie przestali mówić co mam robić i jak mam robić. I tak Ci nie wierzę ![]() A proszę bardzo! ![]() Jakbym nie miała Czarnej to sama bym ją sobie wzięła ![]() Szczerze mówiąc gdybym miała 100zł albo i 200 na zbyciu to bym zabrała obie kocurki do weterynarza i westerylizowała, żeby nie musiały się już więcej męczyć Kocur znów zaczął polowania na kocice - nawet jedną słyszałam jak się pruła i zastanawiam się czy to nie była przypadkiem moja Czarna, bo akurat nie było jej w domu Kiedyś uprawiała z nim dziki seks na środku ulicy ![]() Nooo ![]() Cytat:
I to jeszcze z odrostem w kolorze blond przy prawie czarnych włosach ![]() A wory są, są ![]() Siostra marudziła, żebym nie ubrała się znowu cała na czarno więc poszlam na kompromis ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że wypali i po powrocie opowiesz nam co tam się działo ![]() Cytat:
Dobre, pomysły masz faktycznie niesamowite - ale to tak zawsze jest po paru drinkach Ja zawsze chciałam mieć faceta z długimi włosami i udało mi się - tylko, że kiedyś pewnie będzie musiał je zciąć
|
||||
|
|
|
|
#606 | |
|
Zakorzenienie
|
I muszę post pod postem bo emotek znów za dużo
![]() Cytat:
![]() To faktycznie niezbyt ciekawa sytuacja ![]() Trzymam kciuki i powodzenia życzę Blondee Gratuluję dostania się na umk i trzymam kciuki za pg - tak jak napisała Kasia, jeszcze nie wszystko stracone Atsenka Trzymamy Zdasz na pewno |
|
|
|
|
|
#607 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() atsenka, zdasz zdasz! a gdzie zdajesz? tj w jakim miescie? ![]() ale mi glowa peka... czy tylko mi czy to cos z cisnieniem dzis?
|
|
|
|
#608 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciężko coś napisać, jak się nie zna szczegółów, ale na pewno mocno trzymam kciuki, aby ułożyło Ci się po Twojej myśli (a najlepiej żebyście doszły do jakiegoś porozumienia) Cytat:
Cytat:
![]() No wiesz pfffff ![]() Serio, serio ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#609 | |
|
Zakorzenienie
|
A bo ja niedowiarek jestem
![]() Wiesz, jakbym tak zobaczyła na własnie ślepia to może i bym uwierzyła ![]() I to jeszcze jak! ![]() No i jaka przyjemność Cytat:
![]() Może lepiej zostawię to fryzjerce bo jeszcze będzie wyglądal jak... nie powiem co
|
|
|
|
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałyście to macie
![]() Moje pierwsze decu, tylko proszę się za głośno nie śmiać, bo to pierwszy raz ![]() Dodam, że to komplet do pokoju córci . Sama wybierała papier z pieskami i już czuje się z nimi emocjonalnie związana Do decu poszła zwykła biała doniczka za 2 zł i pudełko po butach ![]() Dodam jeszcze, że wciąga to strasznie i już zabieram się za przeróbkę starego zegara
|
|
#611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śmiac się?? A w zyciu! ![]() Strasznie mi się podoba, szczególnie ta doniczka - jest naprawdę sliczna ![]() Od razu widać, ze nasza Marzenka ma talent ![]() To teraz z niecierpliwością czekamy na zegar |
|
|
|
|
|
#612 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba, że jakimś cudem uda nam się spotkać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Strasznie się cieszę, że się komuś spodobało (oprócz mojej córci - ale tutaj o obiektywizm ciężko ) Jeszcze raz pięknie Ci dziękuję Zegar jak zrobię, na pewno pokażę
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
tak jest
![]() edit: ojeju przegapiłam zdjęcia decu. Marzenko- miałam rację- szczena w dół. Piękności
|
|
#614 | ||||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale niestety biżuteria pochłania cały mój wolny czas [no może połowę, bo drugą siedzę na wizażu Ale Twoje dzieło śliczne, dopracowane w każdym calu, cuuuudne po prostu i kropka Cytat:
potem będą narzekać na loki i niszczyć włosy prostownicą ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
|
#615 | |||
|
Rozeznanie
|
a jak
juz rozpoczelam poszukiwania ![]() Agusia-mam nadzieje, ze jak sie wyprowadzisz to sytuacja zmieni sie na lepsze dla Ciebie Cytat:
oooj Johny...chociaz ja go wolalam jako Sweeney Todd, po prostu swietna kreacja ostatnio czytam Sienkiewicza(rodzicielka ma odkryla ze czegos tam nie wiem i zostalam publicznie zlinczowana)i powiem, ze bym kochala Bohuna wczoraj jeszcze obejrzalam filmowa wersje Hoffmana-aaaach Domagorow ![]() blonndee-jeszcze nic nie wiadomo, nie martw sie, poczekaj spokojnie do konca rekrutacji no i nie rezygnuj ze swoich marzen, pamietaj, ze zawsze jest inna sciezka. moze jest bardziej niewidoczna i trudniejsza, albo bardziej z boku, ale zawsze istnieje ![]() Cytat:
i zdalam za 2![]() Cytat:
nie musza byc dlugie....nie daj Boze zeby mial ladniejsze i dluzsze ode mnie wystarcza tylko ladne loczki. zreszta widzialyscie kiedys faceta w dlugich lokach? zazwyczaj maja jakos sciete do ucha albo max do ramion.a ja sie dowiedzialam dzisiaj u lekarza, ze jestem 'na skraju' anemi i mam zmienic diete. z tego co wiem to wlosy moga nadmierniej wypadac wlasnie przez brak zelaza? moze ktos mnie poprawi? bo jesli tak to by sie znalazlo wytlumaczenie na to czemu mi tak lecialy. virka-a nie chcesz moze nowej corci przygarnac? ja tez bym chciala takie doniczki sa super!
Edytowane przez noell88 Czas edycji: 2008-07-17 o 17:16 Powód: dopisek |
|||
|
|
|
|
#616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Ci ślicznie Dobrze widzisz - jakieś pierwsze cieniowania - wykonywane drżącą ręką, przy szybszym biciu serca Tło też malowane/cieniowane...Starałam się jak mogłam ![]() Co do dopracowania, ja widzę kilka niedociągnięć...:rolleyes : ale córcia już nie pozwoliła mi ich poprawiać, bo już chce mieć piesie w pokoju ![]() Asiu a co do decu, to zabierz się za nie, bo jest super Aaaa znowu mi wcześniej nie zacytowało postu atsenki... Więc dodam, że ja również oczywiście trzymam kciuki ![]() Cytat:
Będzie więcej na pewno, bo wpadłam w nałóg
|
|
|
#617 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie wiadomo tylko czy TZ będzie chciał poddac się zabiegom fryzjerskim w moim wykonaniu Cytat:
![]() Ja też i dlatego ciągle je robię Mój brat jest jeszcze lepszy - jego pies ma już chyba ok 500 zdjęć ![]() Nie wspomnę już o tym ile zdjęć zrobił w ciągu 2 lat swojej córeczce ![]() Staram się, hehe ![]() Cytat:
![]() Zamienilismy się rolami - ona ma długie a ja krótkie ![]() Cytat:
Ale jaki przyjemny nałóg
|
|||||
|
|
|
|
#618 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle mam manie na zamki i chciałabym wszystkie pozwiedzać![]() Cytat:
Cuuuuuudo Ja też takie chce Chyba też się za to zabiore, bo mam pełno takich pudeł, tylko że nieobklejone to brzydkie Doniczki tez bo są w kolorze oczo#$^$@ pomarańczu Cytat:
I tak dobrze, bo dostałaś na na ten kierunek co chciałaś, a niektórzy nie mają tyle szczęscia.Edit: Noel bardzo możliwe z tą anemią. Ja też jak ostatnio robiłam badania, to byłam na pograniczu, teraz może juz mam tą anemie, bo czuje się jak trup, włosy mi troche lecą i mam pełno białych plamek na paznokciach ![]() Virka, teraz będziesz miała juz 3 córeczki Julkę, Noel i mnie I dla wszystkich będziesz robic takie cuda
|
|||
|
|
|
|
#619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale one naprawdę tak wyglądają
![]() Jakby sie własnie ze spotkania Ku Klux Klanu urwały Cytat:
A zamek w Malborku jedynie w tv widziałam ![]() Cytat:
![]() Prosze mi się tu wziąć za siebie i bardziej o swoje zdrówko zadbać - kto będzie posty pisał, jesli tak osłabniecie, ze nie będziecie miały siły w klawiature stukać? ![]() A co plamek na paznokciach to ja też mam i nie wiem od czego
|
||
|
|
|
|
#620 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
slicznosci!!Cytat:
Cytat:
takze... nic mi innego nie pozostalo tylko czekac i liczyc na szczescie Cytat:
bedzie co ma byc... jestem pozytywnej mysli!dziewczyny, jedna lekarka mi powiedziala, ze te biale plamki to z niedoboru witaminy c. i rzeczywiscie, odkad jem duzo owocow i warzyw to juz ich nie mam tak wiec... do warzywniaka!
|
|
|
|
#621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powinnaś jeszcze powiedzieć "do warzywniaka marsz!" Jak w wojsku Kolejne fotki zwierzaków ![]() Tym razem suczka, którą widziałam pod Grunwaldem - byla tak pocieszna, ze nie mogłam się powstrzymac i zapytałam czy mogę zrobić jej zdjęcie ![]() A wabi się Mysza - to przez te uszy ![]() I psiak, którego spotkalismy w miejscu gdzie nocowalismy - Mielno, 14 km od Olsztynka. Właścicielka powiedziała nam, ze przybłąkał się do nich w zeszłym roku, taki chudziutki i zabiedzony więc go przygarnęła ![]() Psiak naprawdę słodki - wystarczyło do niego podejść i pogłaskać a od razu przewracał się na grzbiet i domagał się pieszczot
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 17:32 |
|
|
|
|
|
#622 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
gdzie w gdansku oryginal wymagaja? na pg? |
|
|
|
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
Finlora, ja mam chyba anemie w genach
I nadodatek nie jem mięsa, więc jest du*a Ale biore żelazo i staram się duzo jesc więc jest nadzieja![]() Rozkoszne te zwierzaki Blonndee, no to trzymamy mocno kciuki
|
|
|
|
|
#624 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie wiedziałam, że to decu powoduje tak szybkie powiększenie rodziny ![]() Dziękuję Wam pięknie Podeślijcie doniczki to Wam zrobię ![]() A i moje córeczki anemiczki, proszę o siebie dbać, bo Mamusia nie zrobi doniczek ![]() Fantastycznie nawet ![]() Ile my to km od siebie mieszkamy ??Cytat:
![]() Oj bardzo Cytat:
To zabieraj się i działaj, pędzle w dłoń i malujemy ![]() Wolisz z kotkami ? Ostatnio kupiłam sobie papier z kotkami (z myślą o męża siostrzenicy - kociarze )Dziękuję Tu nie trzeba dużego talentu, bo to nie jest takie trudne ![]() Śliczne, ten drugi niezwykły
|
|
|
#625 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
Virka to ja tez będe twoją córeczką i tez mi zrób
![]()
|
|
|
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
No i patrz jak od razu "zaoszczędziłas" na porodach
![]() Nie mam zielonego pojęcia ![]() Ale ponad 200 pewnie będzie ![]() Czyli muszę go wysłac do najgorszej jaką znam? Zebyśmy tylko takie nałogi miały ![]() |
|
|
|
|
#628 | |
|
Zakorzenienie
|
Virka, szczerze powiedziawszy to wolę w misie
![]() Zaraz biore się za czytanie Co do Twojej propozycji to dziękuje Kochana, ale nie chce Ci zawracać głowy i zabierać czasu Narazie spróbuje sama, a jak się okaże że jestem kompletnym beztalenciem to zamówie sobie taką doniczke u Ciebie![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#629 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czyżby to pierwsza oficjalna wizyta? Ja bym była baaardzo chętna na spotkanie, ale prawdopodobnie w niedziele wieczorem wyjeżdżam z krk na jakiś czas ![]() Cytat:
I czuję, że się dostaniesz A jak nie, to i tak wszystko się ułozy![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Virkuś - po Twoim podpisie widzę, że niedługo czeka nas impreza wątkowa
|
||||||
|
|
|
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
Fotek z Grunwaldu ciag dalszy
![]() 4 pierwsze z bitwy a 2 ostatnie z turnieju konnego na kopie. Tzn z turnieju zdjęć nie mam bo po pierwsze było juz bardzo ciemno a po drugie to wszystko dziło się tak szybko, kiedy dwóch rycerzy najeżdżało na siebie a potem trafiali się kopiami (często obupólnie), że nie dało się zrobić żadnej fotki ![]() Ale warto było to zobaczyć To był już III Turniej Konny na kopie ale bylismy na nim po raz pierwszy - zaczął się przed 21 a skończył po 23 i potem wracaliśmy z TZ ponad 8 km na piechote do Mielna Dobrze, ze TZ ma latarkę w telefonie bo nie wiem jak byśmy szli ![]() A jak mi się podobały te dziewczyny na koniach... też bym tak chciała... Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 17:32 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.

z ug wynikow jeszcze nie mam, czekam do 24.

)

)

jesli mozna zapytac-jestes oblatana w skladach itp i zawsze mnie interesowalo kim jestes z wyksztalcenia
Ja też takie chce
slicznosci!!