|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .
Cytat:
I WIZYTA: gin: ok... nie będę Cię męczyć na razie, dopóki nie zrobisz badania krwi na prolaktynę. II WIZYTA: prolaktyna w porządku. Mówisz, że juz jesz normalnie, ale trenujesz, tak?? zrób badania krwi na hormony tarczycy i h. luteinizujący III WIZYTA: też w porządku. skierowanie na USG ginekologiczne. i w oczekiwaniu na wizytę czwartą okres wrócił. Ale zapewne skończyłoby się hormonami bądź tabletkami anty. nie dziw się, że schudłaś, przecież zawsze jadłaś tak z 1200 kcal... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4682 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam już 1 raz u ginekologa.
Nie miałam wtedy na przy tej wizycie okresu...chyba 5 miesięcy. Może 4. To się spytała jak się czuję itp. Od kiedy miesiączkuje, kiedy przestałam. Czy moge podejrzewać od czego. To ja mówię, że sie odchudzałam. Ona mówi, ze pewnie to od tego. Zrobiła mi USG. Powiedziała, że wszystkie narządy są na swoim miejscu, ale są maleńkie. Dlatego nie mogę się już odchudzać. Przepisała mi ziołowe tabletki Castagnus. Niestety nie pomogły ![]() Teraz obawiam się hormonów, ale mam nadzieje, ze jeszcze da mi czas, bo teraz przeciez staram sie jesc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4683 |
Wtajemniczenie
|
Wiosenko, wcale się nie dziwię, że schudłam.
Na początku jadłam normalnie- ale i tak mało, jak zresztą to u mnie codziennie wygląda. Później? Redukcja ![]() We wtorek miałam urodziny to kupiłam sobie czekoladę i całą bez wyrzutów zjadłam, a co ! ; DD a dziś koleżanka do mnie w sklepie - ' kupuj tylko te tuczące ciastka bo wyglądasz jak kościotrup i ciebie trzeba utuczyć' haha, oczywiście nie zgryźliwie, tylko z żartem, ale mówiła szczerze. Kurczę, ale w mym życiu namieszało się trochę też przez to, że spodobałam się pewnym chłopakom..i myślałam (głupia), że gdy będę jadła więcej, lub gdy będę jadła słodycze to przytyję i oni nie będą chcieli takiej dziewczyny .. i tłumaczyłam sobie, że przecież nawet schudłam te 2 kg odkąd się ostatni raz z nimi widziałam i wcale nie przytyję bo podobam się im taka jaka jestem, ale nie docierało. Wiem, że to chore, ale .. ![]() Dziś zjadłam dużo, ale jestem zadowolona. Koleżanki motywują, cholernie motywują do jedzenia i za to mogę im podziękować.
#4684 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem co wy takiego stracha macie z tymi anty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4685 |
Zakorzenienie
|
Ewelko...przepraszam, ale chyba Cię nie kojarzę
![]() Tzn. sama nie wiem, bo coś tam świta w główce :P Przypomnisz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4686 |
Wtajemniczenie
|
Enex boję się, bo tyle się mówi, że od nich się tyje, nie dziw mi się, proszę. Ale pocieszające to, co mówisz
![]() Aralko napiszę na PW.
#4687 |
Zakorzenienie
|
Nick tak, ale ja mam sklerozę i zapomniałam ską :-(
Aż wstyd |
![]() ![]() |
![]() |
#4688 |
Zakorzenienie
|
Enex ma rację, nie ma co się bać tabletek anty. Kiedyś owszem powodowały tycie - ale nie u wszystkich- - a teraz niemal każde mają na opakowaniu napisane, że nie powodują tycia
![]() ![]()
![]() |
#4689 |
Zakorzenienie
|
To te hormony nie powodują tycia?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4690 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś zaczęłam kręcić hula hop ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do anty to nie każdy tyje po nich, ale tak się też zdarza, moja mama od x lat bierze "dianę35" i nie tyje po niej, natomiast koleżanka zaledwie po mscu stwierdziła, że nie będzie tego brała bo tyje po takich tabsach, to chyba zależy od organizmu ![]() ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
Rozeznanie
|
Ja brałam luteinę, Duphaston. Nic nie przytyłam. Teraz lecę 2. miesiąc z anty - Yasmin. I nie tyję.
![]() ![]()
#4692 |
Zakorzenienie
|
U niektórych czasami podobno może pojawić się wzmożony apetyt, ale nie znam osobiście takiej dziewczyny co by po anty zaczęła wymiatać lodówkę - same w sobie tycia więc nie powodują, a o ile się pojawi więkzy apetyt to zależy tylko od danej osoby czy ulegnie czy dalej będzie jeść normę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4693 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja też nie umiem hulahopować, co więcej, wydaje mi się to strasznie nudne, zatem nie mam motywacji. Wolę skakankę, a najbardziej to - gumę do skakania. ;D
![]() |
#4694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ufff...to mnie uspokoiłaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4695 |
Zakorzenienie
|
też nie umiem kręcić HH
![]() ![]() cześć, Monochrome ![]() ![]()
![]() |
#4696 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4697 |
Zakorzenienie
|
Taaak! zjedz śniadanko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dobranoc ![]() ![]()
![]() |
#4698 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() A ja idę sobie poćwiczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4699 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, jaka jest dobra zawartość % tk. tłuszczowej w org. dla kobiet? koleżanka miała 15% (od pasa w dół) i było to 'za dużo'...
![]() |
#4700 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bo to dość trudne zajęcie jest ![]() ![]() co do tkanki tłuszczowej to popatrz tutaj http://www.manta.info.pl/screens/MM443/MM443.html aczkolwiek coś mi się tam nie podoba.. ![]() Aralka dobranoc ![]() ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4701 |
Raczkowanie
|
Rozumiem że 47-8 chciałabyś?
![]() A ile ważysz jak mogę zapytać?
#4702 |
Zakorzenienie
|
Jutro na obiad zjem sobie znowu tortille na kukurydzianym cieście.
A na kolacje zrobię sałatkę z zupek chińskich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4703 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4704 |
Zadomowienie
|
Izus_wiosenna wróciła widze-a na plotkowym to sie nie przywitała
![]() ![]() ![]() Mam do Was sprawe-na początku miałam nie pisac na ogolnym forum ale pomyslałam a co mi tam szkodzi-wybrałam ten wątek ponieważ jestescie po EDkowych przejsciach.. Otóz mam problem-bardzo martwie się o moją kolezanke-bardzo bliską mi osobe-zaczeła się odchudzac-schudła juz dość duzo-chociaz nie miała ani nadwagi, i zawsze była szczupła.Próbowałam z nia rozmawaic na ten temat ale ona do niczego sie nie przyznaje, mowi ze się nie odchudza, ze coś mi się wydaje.Ale ja przeciez widze-jak spodnie na niej wiszą, jak mało je a co njwazniejsze przypadkiem zobaczyłam u niej mała karteczke i tam było zapisane ile juz straciła cm w udzie, na brzuchu itd....próbowałam jej przemówic do rozumu ale nie wiem czy to cos da bo ona na to odpaowiada tylko zebym się nie przejmowała i zakonczyła temat. Jak mam na to zareagować?Co robić?Boje sie ze wpadnie w chorobę... ![]()
#4705 |
Wtajemniczenie
|
Większość kobiet przy 18-19% tłuszczu traci już okres. Norma to 20-30%
![]() U mnie w sumie nic się nie stało, ja nie wiem co się dzieje. Humor po prostu w dół, nikt nie pilnuje cały dzień to można z jedzeniem pokombinować. |
![]() ![]() |
![]() |
#4706 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Annnie1441, widzisz i tu jest problem. Pokombinować z jedzeniem ![]() Nie, nie, musisz jeść, dla siebie, a nie bo np. mama patrzy. A jak nie patrzy, to wywalasz. Musisz się przemóc w sobie, dla samej siebie zacząć normalnie jeść. Trzymam kciuki ![]()
![]() |
#4707 |
Raczkowanie
|
wiecie, chyba nic tu po mnie..
![]() nie pasuję do wątku "szukam.... (..) i chcą z tego wyjść". Widocznie ja nie chcę. Nie, nie ograniczam jedzenia, za to z jednego bieguna na drugi- wymioty. Wczoraj było już tylko gorzej, wieczorem zaczęły dręczyć mnie wyrzuty sumienia że w sumie jeśli to co zwymiotowałam to wydaliło się z organizmu to zjadłam mało. więc na kolację zjadłam małą paczkę herbatników (50 g ), jogurt naturalny activia i porcję musli (50 g ) pomarańczowo-czekoladowych ![]() ![]() a później gdzieś do około 1 w nocy nie mogłam spać, płakałam.. ;] czułam małe wyrzuty sumienia. Boję się odrobinę, że wrócą takie jak za dawnych czasów (czyt. przed szpitalem). Z perspektywy czasu widzę, że te wyrzuty były PRZEOLBRZYMIE i OKROPNIE dołujące ![]() noo, to się popisałam.. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4708 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4709 |
Zakorzenienie
|
Zjadłam te 3 kromki pieczywa chrupkiego i kubek mleka sojowego z 3 łyżkami frutiny i morelkę.
Boże, jestem pełna X_X |
![]() ![]() |
![]() |
#4710 |
Raczkowanie
|
czasem mysle ze wtedy moje problemy by zniknęły. ale to chyba nie prawda..
wczoraj w nocy o wszystkim myślałam- o tym, jak ciągle łapałam infekcje, jak czekałam na mamę zmarznięta na kość na przystanku a później od razu wskoczyłam pod kołdrę i kilka koców. Ona przygotowała mi obiad. Zjadłam, a potem poprosiłam ją czy mlgłaby pojechać do biblioteki po jakieś książki. Ona oczywiście pojechała. Biblioteka była tylko pretekstem bo chciałam zostać sama w domu żeby zwrócić to co zjadłam. Stawałam na wadze po kilka razy, mimo ze nie widziałam ile wyskoczyło to płakałam. ![]() albo te lipcowe & sierpniowe noce. Głodówka + przeczyszczacz. Okropne bóle, niewytlumaczone wyrzuty sumienia i "Polowanie na wielbląda" Myslovitz. Gdy słucham tej piosenki, zalewam się łzami. ![]() a przed szpitalem to już spać nie mogłam, po 2 godzinach snu byłam NIBY wypoczęta.. w sumie to ciężko trochę było mi chodzić. A gdy.. bla bla bla koniec wspomnień ;] to nie wątek zwierzeniowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.