|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .
A ja się czuję potwornie. Grubo,i to straaasznie grubo. Chce mi się ryczeć jak patrzę w lustro na ten odstający brzuch,monstrualne uda. Nienawidzę swojego ciała,odechciewa mi się już nawet patrzeć w to lustro. Dziś zjadłam jakieś 1300kcal,bo chciałam redukcję. Jednak jakościowo to tak nie bardzo wyszło. Poddaję się po prostu. Nie mam siły teraz nawet wstać z fotela,a mam w planach zrobić brzuszki.
Nie odpisujcie,po prostu chciałam się wygadać.
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4652 | |
♥
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
Zakorzenienie
|
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4654 |
♥
|
Mam kuzynke które miała ed . Nie jadła nic albo bardzo mało. Cały czas widziałą siebie jako gruba osobe ( nie mówiła tego wprost ale przy rozmowie dało sie to wyczuc ) mimo ze była chuda , bardzo chuda. moja ciocia cały czas namawiała ja aby poszła do psychologa( chciała isc z nia ) ile było krzyku ale jednak sie zdecydowało mineło juz wiele lat od tamtej pory wyleczyła sie i dzisiaj jest szczesliwa dziewczyna której nie w głowie juz jedzenie. wiec i tobie na pewno sie uda tylko zrob ten jeden krok do przodu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4655 |
Zakorzenienie
|
Kompuls
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4657 |
Zakorzenienie
|
![]() Gryzie mnie fakt, że jutro mam od 5:45 do 18:00 praktyki...jak mi znowu będzie jak zwykle po kompusie źle to się chyba pokroję z rozpaczy, bo tam nie ma jak sobie pomóc, będzie trzeba przecierpieć głupotę jakoś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4658 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4659 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() O tym filmie słyszałam, że jest bardzo fajny i warto go obejrzeć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym u mnie jakos tak "dziwnie"...wiecie wspominałam niedawno, że przytyłam 0,5kg ale po 2 dniach to "wyparowało", dziś i wczoraj jest znowu +0,5 i nie wiem już co o tym myśleć...ja już chciałam go na stałe, a nie tak "na chwilę"... ![]() ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4660 |
Zakorzenienie
|
Kika, a Ty jesteś na P, tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4661 |
Zakorzenienie
|
Enex -
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4662 |
Zakorzenienie
|
A wiecie, że jak byłam wczoraj u lekarki (pulmonolog) to powiedziała, że moja waga jest dobra i, że bardzo dobrze w niej wyglądam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4663 |
Raczkowanie
|
Aralka a jak mogę zapytać to ile ważysz i ile masz wzrostu?
![]()
#4664 |
Zakorzenienie
|
157-158. Wczoraj mnie wazyli i wyszło 44,300, ale byłam w dżinsach, 2 bluzkach, koralach i po jedzeniu. W domu ważę jakieś 43-44.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4665 |
Zadomowienie
|
jak na razie to między U a P, na P jeszcze jem za mało...ale powoli się staram zwiększać porcje
![]() ![]() a mogę spytać ile masz lat? ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
![]() ![]() |
![]() |
#4666 |
Zakorzenienie
|
U. Chcę utrzymać wagę między 43-44.
P napewno nie chcę, nawet lekarze mi mówią, że teraz jest idealnie ![]() 15 lat. Kika, 3mam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4667 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4668 |
Wtajemniczenie
|
Witam. U mnie... różnie. Codziennie jeżdżę na rowerze, np. dzisiaj spaliłam na nim prawie 1200 kcal. Mam straszne opory przed jedzeniem. Ech, kiepsko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4669 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4670 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://www.winiary.pl/przepisy_przep...&recipeID=2010 Oby wyszedł, bo ja nie mam doświadczenia z ciastami, sama tylko jakieś z paczek robiłam. ![]() Mnie też tak ciągle się waha waga, nic nie jest na stałe na tym świecie, ech. ;] Cytat:
![]() Byłam u lekarki mojej, wysłała mnie na kolejne badania, bo ciągle chudnę. Uważa, że w laboratorium się pomylili oznaczając mi hormony tarczycy. Ech. ;]
![]() |
#4671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nio nie było najgorzej a w sumie fajnie, zawsze tak co drugi dzień. Chodzę na praktyki 12godzinne z tym, że muszę już być w szpitalu 5:45 a kończę zazwyczaj kwadrans po 18...dziś szalony dzień, bo lała się krew strumieniami, jakoś nie udało mi się sprawnie kroplówki przerwać i cofnęło krwią, byłam jak hrabina Dracula a jeszcze przedtem ukłułam się w palec, bogu dzięki, że była to igła sterylna ![]() A takl btw.to jutro już koniec, ale umówiłam się jeszcze ze stacjową. że będę tam póki ona ma służby chodzić wczesnym rankiem na pobieranie krwi i może jakie zastrzyki żeby się podszkolić conieco ![]() Z jedzeniem chyba zamknę na 2000kcal, jadłospis traszny, narazie w planie próbować jeść do 2500kcal maks, powoli chyba dopiłuję jakość... ![]() Monochrome - żeby aż tak ci się metabolizm rozkręcił ![]() Agness-dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4672 |
Rozeznanie
|
Ale Ty jesteś pracowita.
![]() Ten mój metabolizm chyba jest chory - coś jest z tarczycą niby. Mam objawy nadczynności, ale ostatnio TSH, FT3 i FT4 wyszły w normie. Blisko granic, lecz w normie. Hmmm. Ostatnio było już prawie 52 kg, a teraz znów się cofnęło. Pani dr też mnie zważyła, bo już myślałam, że mam zepsutą wagę w domu. ;]
#4673 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj szkoda, że ci nie idzie z tyciem ![]() ![]() ![]() ![]() Toffie - niedoczynności jako taka nie jest dziedziczna - są pewne choroby tarczycy, w większości autoimunologiczne, które wiązane są na pewne HLA typy, wtedy jest jakieś x-procentowe prawdopodobieństwo, że się naprawdę ta choroba pojawi, ale jako takie niedoczynności dziedziczone nie są ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4675 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, skoro 3-3.5 tys na przytycie, to ile jest na utrzymanie?
Wiem, wiem,że to się wylicza jakoś, ale tak waszym zdaniem. 2tys.? Przy małej aktywności. Czy mniej?
#4676 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, jedzenia. A o P nikt Cię tu nie podejrzewa, patrząc na ten jadłospis. To za mało na U. Mniej niż 1000 kcal, chrupkie pieczywo, wafle ryżowe... Zrujnujesz sobie metabolizm, wiesz? Cytat:
![]() Wróciłam tak w ogóle. Mam mega zaległości zapewne, ale postaram się jakoś wkręcić. U mnie dobrze. W miarę. Na obozie było bardzo fajnie, oczywiście, kiedy miałam przed sobą 5...6...7... dni do końca, chciałam jak najszybciej wracać, ale dziś i wczoraj zrobiło się naprawdę super, aż żal wyjeżdżać ![]() ![]() ![]() ![]() no, to idę poczytać, co tam u Was ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4677 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale momencik, bo może ja źle liczę: Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4678 |
Zakorzenienie
|
hmmm niech będzie, jest 1200
![]()
![]() |
#4679 |
Wtajemniczenie
|
Dosyć długo mnie tu nie było, dosyć dużo się przez ten czas w mym życiu wydarzyło. Wiele spraw dotyczyło też ed.. nie będę pisać co wyprawiałam z jedzeniem, acz w ciągu dwóch ostatnich tygodni schudłam 2 kg . I w sumie, nawet nie miałam tego na celu, ekheem ...
W poniedziałek mam wizytę i ginekologa. Boję się. Mogłaby któraś napisać, jak taka wizyta dotycząca zniknięcia okresu może wyglądać ? Mniej więcej. Mama myśli, że nie mam go 2 m-ce, tak więc powiedziałam, że wchodzę do gabinetu sama..nie chcę się przyznać ani mamie, ani ginekoloszce, że to już 5,5 miesiąca, ale co zrobić..gienkolog musi wiedzieć. Boję się, żeby nie przypisała też hornomów. Założyłam mamie z góry, że nie będę ich brała i tyle. Dziękuję za miłe słowa dotyczące mej figury i Plameczko- że byłam wychudzona ? Uda nie były aż tak przerażająco chude, ale od pasa w górę..koszmar. Przepraszam, że nie poczytam waszych postów, ale dosyć dużo tego, a mam trochę do nadrobienia gdy mnie tyle tutaj ( wogóle w siebie i instalowanie progamów i reszta ![]() I fotek też już nie wyślę, bo musiałam mieć formata i wszystkie się skasowały. I tak były kiepskie, ale wysyłałam je ze względu na to, że widać mą figurę..obiecuję, że gdy będę miała lepsze- wyślę ![]() A teraz pozdrawiam wszystkie i życzę miłego wieczorka ![]() Aralko- wiedziałam, że cię skądś kojarzę ![]()
#4680 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Możesz sobie zrobić badanie TSH (to zlecają na początek lekarze, jedyne co mi byli łaskawi przyznać z NFZ ;p) i się przekonać, jeśli się martwisz. Ale naczytałam się w necie, że raczej nie dziedziczne to. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Super, że obóz udany i równie super, że powróciłaś do nas! ^^ 2%, masakra. ;p Cytat:
![]() Co do tej wizyty to pewnie ginekolog zapyta o dokładną datę ostatniej miesiączki + czy możliwe że jesteś w ciąży. ;] Zapewne zrobi USG (jeżeli dopochwowe nie wchodzi w grę, to dobrze jest iść na wizytę z pełnym pęcherzem ![]() A jak już by dawała hormony, to na krótko raczej, więc w sumie nie ma się czego bać. Luteina na 5 dni np. niewiele zdąży namieszać w organizmie. ;] Powodzenia!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.