|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Która z Was jeździ konno?
Chocolate - dlaczego zrezygnowałaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#902 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pan Roman Opiela mi wyslal juz miesiac temu email o tych zawodach z zaproszeniem. darmowe wejscie? a ile kosztuje taki los ?? hehe chetnie bym wygrala konia ![]() Cytat:
pisz nam tu szybko
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wejście na zawody zawsze jest darmowe. Początek - coś około 11 - zarówno w sobotę jak i w niedzielę. A losy w tamtym roku kosztowały 5 zł. Dwa albo trzy lata temu do wygrania była klaczka ze źrebakiem i w dodatku jeszcze zaźrebiona - szczęściara wygrała na raz 3 konie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasami owce albo świnie ale nie konia ....zobaczymy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Zakorzenienie
|
jeszcze pare foteczek dla Was
![]() ja też nie wiem kiedy wsiądę w ogóle na konia...
![]() |
#907 |
Zakorzenienie
|
Właśnie największą przeszkodą w systematycznej jeździe konnej są finanse
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
Marwari zdjecia cudne...az dalam sobie na tapete
![]() ![]() a do finansow...to dlatego w tym miesiacu jeszcze nie jezdzilam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Wczoraj wróciłam z obozu. Martwiłam się że nie będę juz widziec koni a tu co? Na kazdym kroku była stadnina! Dwie najblizsze były tylko 3300m od mojego osrodka. Ale niestety nie mogłam tam iść. Za to bylismy na jakiejś imprezie co były puszczone konie to cały czas z nimi siedziałam ![]() Już nie mogę się doczekać kiedy pojade do kuzyna..
![]() |
![]() |
#910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze ze chociaz troszku mialas konie ![]() ja na razie mam tylko w komputerze ehh
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#911 |
Raczkowanie
|
próbuję kłusa na innych koniach, jest trudno ale staram sie. jednak moim powodem rezygnacji jest to,że po paru minutach kłusa w głowie mi się kręci i nie mogę złapać tchu i czuje ogromny ból w klatce piersiowej. starałam się nie poddawać, jednak wczoraj zrobiło mi się ciemno przed oczami i mało nie spadłam. mam tak zawsze przy jakims wiekszym wysilku fizycznym i nie wiem co robić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#912 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
"Ja nie chcę pływać w morzu nieczułości Nie chcę uprawiać wirtualnej miłości Nie będę nosić sukienek z plastiku Nie kupię sobie ziemi na Księżycu" Matuś ![]() ![]() life is a passion. passion is a life. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Zakorzenienie
|
Chocolate - masz może na tym tle zdiagnozowaną jakąś chorobę? Z takimi objawami warto się przejśc do lekarza. Może to nic groźnego i za jakiś czas będziesz mogła się w pełni cieszyc jazdą konną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#914 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Raczkowanie
|
i wiesz co, zastanawiam sie na zatokami bo glownie tu mnie glowa boli, a te bole w klatce moga przeciez byc zwiazane z trudnosciami w oddychaniu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
Raczkowanie
|
Koniecznie do lekarza! Oby to nie było nic powaznego,bo takie objawy nie są normalne. Tylko nie daj się zbyć "nie przemęczać się,nie jeździć konno,łykać witaminki" bo tak to najłatwiej powiedziec,idz do dobrego lekarza,najlepiej prywatnego i niech Cie skieruje na wszystkie możliwe badania.
A ja mam jutro zawodyyy .. Troche sie boje..znaczy w sumie tego ze programy powmyle,chyba mi sie beda śniły dzisiaj te wszystkie literki :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciezko powiedziec co Ci moze byc....lekarz bedzie wiedzial lepiej. ja za to mam problem ze jak jezdze to mnie strasznie nogi bola...a najbardziej kostki i czasami bol jest bardzo silny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
idź do lekarza koniecznie! a może po prostu tak sie czujsz bo za mocno sie na koniu usztywniasz?
ja tak miałam jak nie mogłam kłusa załapać. Jak sie usztywniłam to zaraz kręgosłup bolał i miałam kolke... zaraz Wam jeszcze powrzucam fotki ![]() ale i tak ubolewam, że moją ukochana klaczusie sprzedali ![]() ![]() ![]()
![]() |
#919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozniej tak mialam w klusie anglezowanym bez strzemion ale przeszlo jak zaczelam skakac na skakance i wchodzic po schodach ! kondycji mialam malo czekam na fotki oj wspolczuje ze sprzedali ja ja nie wiem jak bym przezyla jakby sprzedali Kamcie na ktorej jezdze w stajni 100 km ode mnie.... to na niej nauczylam sie jezdzic na lonzy..pozniej klusa... figurek i galopu...bardzo ja kocham
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
no to lece z fotkami
![]()
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
i ciąg dalszy
![]()
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze pare
![]()
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
boze jakie piekne konisie ...no cudooo
zdjecia profesjonalne ![]()
![]() |
![]() |
#924 |
Raczkowanie
|
wróciłam od lekarza.mam bardzo niskie cisnienie. i dostalam skierowanie na setki badan. moze co z tego bedzie. Ewuska - powodzonka na zawodach. bd dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez mam strasznie niskie cisnienie raz to nie chcieli mnie po wypadku ze szpitala wypisac bo mysleli ze mam takie cisnienie przez wypadek ![]() ale czasami to przerabane... ostatnio bylismy w sztolni i jak tylko troszke zeszlismy pod poziom ziemi by zwiedzac korytarz kopalni to nogi mialam jak z waty...oczywiscie sie nie przyznalam...ale przez 30 min walczylam z tym by nie zemdlec ...na szczescie po scianach kopalni leciala woda to sie nie ochlapywalam a jak wjade szybko do gory to mi krew z nosa leci wiec z tym niskim cisnieniem same problemy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
Raczkowanie
|
Marwari ładniusie fotencje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#927 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() baaaardzo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Raczkowanie
|
Ewuska i jak poszło na zawodach?
Chocolate to okropne, że musiałaś zrezygnować, ale zdrowie jest najważniejsze! Mam nadzieję, że wyniki wyjdą pozytywnie, a Twoje problemy okażą się chwilową niedyspozycją. Strippi niestety tak już jest, że jazda konna tak droga. Szczęka mi opada jak niektórzy umawiają się na kilka godzin w tygodniu. Też bym tak chciała, ![]() Dziś na jeździe mój konik zaczął wydawać z siebie dziwne odgłosy. Hm... nie wiem jak określić ten dźwięk. Coś w rodzaju rzężenia starego samochodu. Chwilę później prychnął i wszystko było okej. Co to mogło być Pytam się, bo może to z mojej winy rzęził. Może miałam zbyt napięte wodze, a dodatkowo miał wypinacze. A co do samej jazdy było całkiem dobrze. Normalnie na lekcji chodzi kilka koni (6 albo 7), ale dziś byłam tylko ja i wnuczka sąsiadki. Swoją drogą rośnie z niej panna pokroju co to ja nie jestem. Nawet dzień dobry nie powie. Zagalopowałam, co prawda po wielu trudach, a konik sobie bryknął i poszedł. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.