Panny Młode 2008 cz. III - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-18, 09:30   #2581
wiiniii
Rozeznanie

Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

róznosci6063_big_zzwc.jpg

Z15a.jpg

look_garnitury_zegna.jpg

83_big_DfbH.jpg
wiiniii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 09:32   #2582
dzasta110
Wtajemniczenie

cześć dziewczaki

byliśmy rano w USC co do nazwiska, będzie po mężu, rozmyślałam chyba z pół nocy i rano jak się obudziłam moja pierwsza myśl, żeby mieć jedno ale nic TŻ nie powiedziałam i żebyście widziały jego minę jak powiedziałam, że nazwisko będzie po mężu jak przyjechaliśmy do domu to się śmiał troszkę, że miały być dwa ale potem powiedział, że się bardzo cieszy i bardzo mi dziękuje za to poświęcenie i baaaardzo mocno się przytulił i to był wystarczający argument, że dobrze zrobiłam

no a teraz mniej przyjemne sprawy, babka w sklepie się chyba pomyliła i dała za dużą koszulę zaraz będę dzwonić czy mam dziś jechać wymienić, czy będzie można jak pojadę po spodnie (bo były do skrócenia)

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 09:32   #2583
kejti85
Raczkowanie

Witajcie szalone Kobitki przebrnęłam powierzchownie (głównie przez piękne zdjętka ) i tak mnie korci żeby swoje dodać żebyście oceniły... Muszę się w końcu dzisiaj bukiet dobrać... pomorzecie jak wkleję fotki bo już głupne

Uśmiałam się z rodzajów kobiet i wieku facetów i oczywiście puściłam po biurze... dzisiaj ogólnie nicnierobienie, przyniosłam weselny kołocz i zanim to obdzieliłam to minęło od 7.00 ale jakbym tak pracowała to z pewnością w kieckę bym się nie zmieściła hihihi

A jeszcze jedno apropo chrupania batonów mój K. ostatnio mnie uświadomił, że po czesku to brzmi TACHAĆ KOCHOTKA (mniej więcej tak to się jakoś mówi) kto by pomyślał że z niego taki poliglota
Stary 2008-07-18, 09:36   #2584
biedronka19876
Rozeznanie

Witam wkoncu przeczytalam wszystko co naskrobalyscie

Milibili, Lulucelo
Straszne są te wasze historie, az mnie ciarki przeszły

Integra
Sliczne fotki i super na nich wyglądacie

LilStar
sukienka poprostu boska

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Dziewczyny popłakałam się ze smiechu

Jakie są rodzaje kobiet?
1. Rusałki - ten mnie rusał, tamten rusał.
2. Damy - temu damy, tamtemu damy.
3. Kotki - ten mnie miał, tamten miał.
4. Pobożne - najchętniej leżą krzyżem.
5. Dziecinne - co do rączki, to do buzi.
6. Chemiczne - rozkładają się w temperaturze pokojowej.
7. Partyjne - przyjmują wszystkich członków.
8. Domatorki - byle komu, aby w domu.

Smutna prawda o mężczyznach; )
20-letni mężczyzna to KELNER - rozleje zanim doniesie;
30-letni mężczyzna to DRWAL - rąbie co popadnie;
40-letni mężczyzna to WIRTUOZ - długo stroi, krótko gra;
50-letni mężczyzna to METEOROLOG - z przodu opad z tyłu wiatry;
60-letni mężczyzna to MŁYNARZ - siedzi na workach i bawi się sznurkiem

dobre :rot fl:

malutka_24
sukienka śliczna

Cytat:
Napisane przez gosiunia22 Pokaż wiadomość
Dziewczęta, przedstawiam Wam Ninę lub Antka
Jak zobaczyłam foto to się az wzruszyłam. Pewnie sa to piekne chwile kiedy widzimy poraz pierwszy swoje dziecko na monitorze USG

agulla.@
Witamy

Cytat:
Napisane przez agulla.@ Pokaż wiadomość
Oto zdjecia mojej sukni Oczywiscie katalogowe, bo ja ciagle jeszcze czekam...
Śliczna

Ogólnie dziewczyny wszystkie macie piękne suknie

daget
śliczne obraczki

Miłego dnia zycze wszystkim
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 09:36   #2585
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewuszki z rana, jak to dobrze, ze dzis piatek i nawet pogoda sie poprawia ... Na prosbe Lilusi wklejam nasze wczorajsze wypocinki... aaaaa i dodam, ze mam bzika na punkcie piorek

Przy okazji dorwania aparatu zrobilam rowniez zdjecia naszych obraczek
No super wypocinki A obrączki cuuuuudo

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
Witam w piękny słoneczny poranek i zapraszam na kawkę do Zasiedmiogórogrodu

w koncu piątek, a ja rano poprztykałam się z moim TŻ-powód: miał przesunąć rozpoczęcie urlopu o 2 dni-ze środy na piątek i miałam w piątek wieczorem po Niego jechać. Dzisiaj dzwoni i mówi: to jesteśmy umówieni?, w środę w południe będziesz?ja nieprzytomna zaspania pytam w jaką środę. A On:przecież mam urlop, co nie chcesz po mnie jechać?to nie-wrócę sam.
ech z Facetem to gorzej czasem niż z Dzieckiem. ale jest już ok. pojadę po NIego po pracy w środę.
Ehhh, faceci, ja wczoraj mniej więcej z tych samych powodów miałam dyskusję poważną (bo kłótnia to nie była) z moim TŻ. Też ma coś zrobić, potem zapomina, a następnie zwala całą winę na mnie. A wczoraj już mnie dobił, ledwo mu zdążyłam powiedzieć, że mi się to nie podoba, że jak coś jet nie tak to zwala to na mnie, nie mineła nawet sekunda jak mi wywalił z tekstem: "Źle zrobiliśmy z zaproszeniami, bo TY NIE WZIĘŁAŚ pliku ode mnie z pulpitu gdzie były adresy dopisane i wysłałiśmy zbiorczo na jeden adres, a można było na kilka."
No trafiło mnie, bo on mi zapomniał w ogóle powiedzieć że ma nowy plik z dopisanymi adresami. Coś mi tylko przebąknął, że tam jest jeden adres poprawiony, jak ja już go miałam dobrze na kopercie zapisanego. I ja się miałam domyśleć, żeby ten plik sprawdzić czy tam nie ma adresów, albo jego dopytać co tam jeszcze jest. Bo przecież to nic że on zapomniał, to ja powinnam o wszystkim pomyśleć. Z pół godziny mi zajęło przetłumaczenie mu że może jednak ma złe myślenie. A w między czasie próbował mi jeszcze wmówić, że on mi powiedział że tam są nowe adresy, po to tylko żeby na końcu stwierdzić że on na pewno czegoś takiego nie twierdził...
Na szczęście na koniec zrozumiał że źle to powiedział i nie powinien tak robić

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Witam

Wypiłam kawkę to teraz mogę nadrobić Wasze wczorajsze <niemałe> wypocinki!
Rozdaliśmy następne 4 zaproszenia, więc jestem happy!
Zaraz napiszę znów jak tylko przebrnę przez ten stos postów!
Nie myślcie, że się mnie pozbędziecie kociaki
Kasiu, ale my ani myślimy się Ciebie pozbywać. Wręcz nam smutno jak Cię dłużej nie ma

Cytat:
Napisane przez agagmm23 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny w ten niezbyt słoneczny poranek i życze miłego dnia.
A u mnie wczoraj było słońce, a dzisiaj już chmury i zimno

Cytat:
Napisane przez agulla.@ Pokaż wiadomość
Witam Was wszystkie bardzo serdecznie
Jeszcze raz dziekuje za serdecznie przyjecie mnie do grona zwariowanych PM 2008
Oczywiscie tempo pisania na forum ani na chwilke nie maleje, wiec juz od wczoraj mam spore zaległości
I nie wiem kiedy to nadrobie, bo dzis po pracy idziemy do ksiedza a potem zapraszac gości.
Trzymajcie kciuki zeby wszystko poszło gładko
Pozdrawiam Was serdecznie i zycze miłego dnia
to ja już ściskam kciuki
Miłego dzionka

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
jeju to Ty masz fajnie...Mój Tż jak założe coś za krótkiego,albo ciut wiekszy dekold to już się awanturuje,że się obnażam przed innymi i ze tylko on może podziwiac moje wdzieki... .Ja co prawda w spodnicach zadko chodzę,a jesli już to też takich w kolanko już trochę za.A co do dekoldów,to on chyba nie widział dużego dekoldu,bo jak już coś zakładam to tylko moze delikatnie jet podkreslone to i owow,a zresztą niby co by mi się miało wylewac z tego dekoldu przy moim 75 B

Mój mi kiedyś wprost powiedział, że krótką spódniczkę to mi wolno zakładać jak z nim gdzieś wychodzę, ale jak idę sama to on nie jest zadowolony Oj uśmiałam się wtedy z niego że zazdrośnik jest

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 09:42   #2586
wiiniii
Rozeznanie

Cytat:
Witajcie Dziewuszki z rana, jak to dobrze, ze dzis piatek i nawet pogoda sie poprawia ... Na prosbe Lilusi wklejam nasze wczorajsze wypocinki... aaaaa i dodam, ze mam bzika na punkcie piorek

Przy okazji dorwania aparatu zrobilam rowniez zdjecia naszych obraczek

Bym zapomnialam ciesze sie zw widze nasza Mo(r)deratorke Martusie i ze wszystko sie wyjasnilo. Uwielbiam, jak ktos pomaga zwiazkowi - niepozytywnym zachowaniem...

obrączki boskie
to czerwone złoto?

ja swoje tez robie biało czerwone tak ostro czerwone:P
Stary 2008-07-18, 09:44   #2587
gosiunia22
Zadomowienie

Izazusia, ależ z Ciebie arytstka

Muszę się trochę pożalić... doła mam, jestem niewyspana i chce mi się płakać. Dobił mnie jeszcze TŻ. Ku...a... prosiłam go od miesiąca, żeby załatwił autobus z MZA na przewóz gości. Oczywiście w końcu to ja musiałam dzisiaj zadzwonić i usłyszeć, że na 23.08 wszystkie autobusy są już zarezerwowane. Teraz zostają nam prywatni przewoźnicy drożsi o jakies 300-500 zł. Ręce mi odpadają

Andre Lhote

Nina, Nina, Nina...
gosiunia22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-18, 09:46   #2588
wiiniii
Rozeznanie

Cytat:

Muszę się trochę pożalić... doła mam, jestem niewyspana i chce mi się płakać. Dobił mnie jeszcze TŻ. Ku...a... prosiłam go od miesiąca, żeby załatwił autobus z MZA na przewóz gości. Oczywiście w końcu to ja musiałam dzisiaj zadzwonić i usłyszeć, że na 23.08 wszystkie autobusy są już zarezerwowane. Teraz zostają nam prywatni przewoźnicy drożsi o jakies 300-500 zł. Ręce mi odpadają
o kurcze
eh te nasze drógie połówki
ale bedzie dobrze nie przejmuj sie
Stary 2008-07-18, 09:50   #2589
biedronka19876
Rozeznanie

Dziewczyny poratujcie

Któras z Was kiedyś wkleiła tutaj stronki z czytaniami i przysiega małżeńska w trakcie Mszy, zapisałam sobie je i cos mi je usunęło,a teraz nie potrafie znalezc
Stary 2008-07-18, 09:50   #2590
agagmm23
Raczkowanie

Cytat:

Spokojnie faceci niestety tak mają oni zawsze na wszystko maja czas tylko my musimy później latać i w ostatnim momecie załatwiać

agagmm23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 09:51   #2591
Integra
Zakorzenienie

Dziękuję Wam za miłe słowa Dostaliśmy w końcu zdjęcia od fotografa i powiem Wam, że jestem zachwycona. Naprawdę nie sądziłam, że wyjdą tak fantastycznie. Oceńcie same małą próbkę...
Monai specjalnie dla Ciebie jeszcze raz bukiecik
Chciałam skromny tort, oblany białą czekoladą i posypany płatkami róż (takimi jak w bukiecie). Nie cierpię rac i wymyśliłam sobie, że będzie oświetlony delikatnie małymi świeczkami...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0507_0093.jpg (86,9 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0507_0079.jpg (70,9 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0507_0360.jpg (73,9 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0507_0394.jpg (41,0 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0507_0427.jpg (89,6 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0507_0648.jpg (86,8 KB, 46 załadowań)

Integra jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-18, 09:52   #2592
agunia82
Zakorzenienie

No kurde kobietki, ledwo zrobiłam jeden wielocytat a już muszę następny

Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość
Ledwo napisalam juz musze od nowa eh wy dajecie czadu dziewczyny . Wiecie co lubie w tym watku ze gadamy o wszystkim ze nikt nie krzyczy ze oftopujemy ze jest swietna atposfera ze jestescie wszystkie skonczone wariatki i ze nie narzekaciie ze gadam o slubie no i ze moge wklejac moja suknie do woli

Ja bym moze i pokazala ale ja nie lubie jak sie mnie od prosiakow wyzywa mimo ze dodalas do tego taki piekny uklon ( wyglada na to ze ze mnie nie jest swieta krowa a swiete prosie )

Masz zdjecie w drodze wyjatku, ale wiecie co wklejam sukienke bukiet i fryza wsztystko w jednym i tezaz prosze "Prosie" o opinie, czy razem to wszystko pasuje ? - wklejam tez buty

Lubie zapach ,ale mdlewac tez lubie no nic zatkam sobie nochal i przetrzymam

albo kupie sobie jedna przed slubem i caly dzien bede ja ze soba nosic
Lulu, bardzo fajnie to sobie wszystko obmyśliłaś, będzie super Zresztą, z Ciebie taka śliczna dziewczyna że i w worku na ziemniaki byś wyglądała uroczo, to zadanie miałaś ułatwione

A mam takie pytanie czysto techniczne- kobieto, jak Ty ten nos chcesz zatkać?

Cytat:
Napisane przez wiiniii Pokaż wiadomość
i jeszcze coś

nie jestem tradycjonalista
lubie inaczej oryginalnie

nie lubie tez koków na głowie - to sa za ciezkie i postarzające fryzury dla Was kobietki
trzecia suknia cuuuuuuuuuuudowna, zakochałam się w tym zdjęciu już dawno

Cytat:
Napisane przez maugosia Pokaż wiadomość

Ja wybrałam (już jakiś czs temu) bukiet nr 1. Zdjęcie z resztą znalazłam na wizażu. Tylko zamiast białych róż będą zielone, a o zapach lilii nie ma co się martwić, bo florystki wyciągaja pręciki i kwiatki przestaja pachnieć i co wążne też Cię nie pobrudzą, bo lilie tak normalnie są okropnie brudzące.

Ale trochę się martwię, bo żadna z Was nie napisała, że bukiet nr 1 jest ładny hm
Kochana moja, to że żadna nie napisała że jej się podobał to o niczym nie świadczy. Może dwa pozostałe bardziej się podobały, ale to nie znaczy że piwerszy nie. A poza tym, bukiet ma pasować do nas, nie raz to co nam się wydaje piękne w połączeniu z innymi elementami traci urok i na odwrót. Więc proszę mi się tu ani trochę nie denerwować

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
cześć dziewczaki

byliśmy rano w USC co do nazwiska, będzie po mężu, rozmyślałam chyba z pół nocy i rano jak się obudziłam moja pierwsza myśl, żeby mieć jedno ale nic TŻ nie powiedziałam i żebyście widziały jego minę jak powiedziałam, że nazwisko będzie po mężu jak przyjechaliśmy do domu to się śmiał troszkę, że miały być dwa ale potem powiedział, że się bardzo cieszy i bardzo mi dziękuje za to poświęcenie i baaaardzo mocno się przytulił i to był wystarczający argument, że dobrze zrobiłam

no a teraz mniej przyjemne sprawy, babka w sklepie się chyba pomyliła i dała za dużą koszulę zaraz będę dzwonić czy mam dziś jechać wymienić, czy będzie można jak pojadę po spodnie (bo były do skrócenia)
To bardzo dobrze o nim świadczy

Myślę, że koszulę na pewno Ci wymieni, żedan problem

Cytat:
Napisane przez kejti85 Pokaż wiadomość
Witajcie szalone Kobitki przebrnęłam powierzchownie (głównie przez piękne zdjętka ) i tak mnie korci żeby swoje dodać żebyście oceniły... Muszę się w końcu dzisiaj bukiet dobrać... pomorzecie jak wkleję fotki bo już głupne
Jeśli chodzi o dobór wiązanki, to polecam wątek:

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...08#post8254708

tam są dwie dziewczyny co się tym profesjonalnie zajmują, jak wkleisz zdjęcie sukni i podasz takie szczegóły jak Twój wygląd, kolor garnituru TŻ itp, to doradzą bezbłędnie

Dziewczyny, tak wczoraj rozmyślałam nad garniturem i przeglądając zdjęcia par młodych naszła mnie pewna refleksja: żaden pan młody na zdjęciach przeze mnie oglądanych nie miał prawidłowo dobranej marynarki. Dlatego chciałam się tym spostrzeżeniem z Wami podzielić, bo mojego TŻ też musiałam uświadomić. Pamiętajcie, że spod rękawu marynarki powinien wystawać rękaw koszuli, tak około pół centymetra, jak są spinki może być więcej. Tak jak na zdjęciu wklejonym już przez winii:

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1216369826

Mojego TŻ już uczuliłam żeby do krawca, jak mu będzie ściągał miarę do dopasowania garnituru, wziął koszulę i dopilnował żeby rękawy odpowiednio skrócił

Biedronka proszę:

http://www.kerygma.pl/main.php?op=4&go=771

Gosiunia z moim TŻ jest tak samo. Raz mi nawet powiedział żebym czasem odpuściła i zostawiła parę rzeczy na jego głowie tylko, on da radę. No, to mu podałam przykłady tego, jak to się skończyło jak parę rzeczy było na jego głowie i nie potrafił tego załatwić. Faceci, po prostu faceci, czasem to gorzej jak dzieci

Integra prześliczne te zdjęcia, a jaka śliczna panna młoda Pięknie wyglądałaś, jeszcze raz gratuluję

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2008-07-18 o 09:57 Powód: dla biedronki i gosiuni i integry
Stary 2008-07-18, 10:01   #2593
kejti85
Raczkowanie

WOW następne cudne zdjęcia...
agunia napisałam już na forum o bukietach, jednak jestem ciekawa Waszej opini Co mi tam załanczam zdjęcia w mojej Kedance (tutaj jeszcze niedopasowanej) no i typów bukietów (zrezygnowałabym z tych różowych róż na rzecz białych i jasnozielonych...)
Kurcze mam troche stresa co powiecie bo tyle tu pięknych dziewczyn w jeszcze piękniejszych sukienkach...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ja kedane.jpg (57,5 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ja kedane2.jpg (41,5 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet!!!.jpg (52,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet!!!2.jpg (99,7 KB, 16 załadowań)
Stary 2008-07-18, 10:01   #2594
katia0117
Zadomowienie

Cytat:

Uuuu to niedobry Tz...też bym się wkurzyła Może jendak uda się jeszcze coś taniej załatwić.A na nieposłusznego Tz'ta proponuję jakiś bacik skręcic

Ech,a mnie już teściowa wkurza,bo chce wybierać ciasto przez telefon...no kurde jak mogę wybrać ciasto nie wiedzac jak ono wyglada i ogólnie co mam do dyspozycji??
Chyba jak sie zamawia cistao to się jedzie do cukierni i sie wtedy wybiera...racje mam co nie??

kejti85 dopiero zauwazyłam....Slicznie wygladasz!!!!!!!!!!!!!!!! !!!Przepiekny gorset jest w tej sukni(uwielbiam takie).Nie widać dołu co prawda,ale skoro góra jest taka cudna to i dół pewnie też...A ramiączka doczepiane są tak??Ślicznie!!
A na głowę coś przewidujesz?
Bukiecik też spoko
Stary 2008-07-18, 10:02   #2595
lulucelo
Raczkowanie

Cytat:
Wooow lulu jak dla mnie bomba.... chociaz Prosie . Zartowalam, ale usmialam sie przy tym ... Wszystko zgrabniutko dopasowane. Ja osobiscie nie znosze zapachu lilii dlatego z pierwowzoru bukietu je wyrzucilam. Co by mnie nie zemdlilo.

A co do piorek, to koncepcje mam podobna do Twojej do bukietow, lecz ja mam caly wor (przyslany poczta od babci ze wsi). Mama sie nabijala, iz dobrze, ze Poczta nie wiedziala co jest w paczce bo by mnie smiechem zabili. Reszta piorek zawisnie na drucikach i bedze zwisala z sufitu w lokalu, jak rowniez bedzie dodana do stroikow na swiecznikach oraz dekoracji koszy (na wodke i cukierki).
Nie no ja sama kupowalam taka malutka paczuszke i w sumie tylko do bukietow na sali bo u mnie restauracja jest stronja w takim ludowym troche stylu a babka tez nie miala nic w jasnym fiolecie to kupilam te swiece fioletowe i piorka tylko ale bardzo mi sie podobaja piorka w buietach slubnych , jesli zwieszasz piorka z sufitu to bym zwiesza la na zylce na zasadzie piorko ( dwa trzy) dalej pusto dalej przezroczysty koralik i znow piorko . My raczej bedziemy stroic troche kosze wstazkami satynowymi

Moja mama pozbierala kartony i kupila 10 rulonow papieru do pakowania i wstazke i beda kartony na balony a tesciowa odebrala butle z helem balony beda fioletowe jasne i biale perlowe i do nich dowieszam karteczke na raffii( taka wstazeczka ze slomy) z cytatem naszymi imionami data slubu adresem strony i adresem poczty e-mailem .Balony sa lateksowe wiec nie beda zanieczyszczac bo lateks sie rozklada kartoniki tez ... no i wstazeczka tym bardziej

Cytat:
Ja wybrałam (już jakiś czs temu) bukiet nr 1. Zdjęcie z resztą znalazłam na wizażu. Tylko zamiast białych róż będą zielone, a o zapach lilii nie ma co się martwić, bo florystki wyciągaja pręciki i kwiatki przestaja pachnieć i co wążne też Cię nie pobrudzą, bo lilie tak normalnie są okropnie brudzące.

Ale trochę się martwię, bo żadna z Was nie napisała, że bukiet nr 1 jest ładny hm

Jesli go wkleilam to dlatego ze mi sie podoba ale zdecydowalam sie na inny , wiesz jego zdjecie znalazlam dopiero niedawno i jak mamie wysylalam zdjecie bukietow to z liliami mialam ten ostatni a ze mama juz zamowila to w sumie wkleilam zeby bylo do kompletu , ale nie dlatego ze kosdzmarnie brzydki, mi sie podoba ale juz mam zamowiony i z tego co dziewczyny pisza pasuje , zreszta to duzo zalezy od zdjecia a to nie jest "najlepsiejsze" wiec nie przejmuje sie jak wkleisz swoj to dziewczyny powiedza ze piekny a i jak sie dolacze

Cytat:
Napisane przez Taska Pokaż wiadomość
Lucucelo jak bedziesz miala mocowany welon?? Pytanie czysto techniczne, bo wszystko mi sie podoba fryzura rewelacja, tylko nie wiem jak w to zamocuja welon. W sumie jeszcze jade na zdjecia i zastanawialam sie, czy moglebym sie w ten sposob uczesac

Suknia i welon po prostu rewelka... dodam, ze moj mial podobne wykonczenie krysztalkami
TAska niewiem ja bardzo chcialabym od gory bo moj welon inaczej sie nie nadaje ale to w ogole jest przegiecie bo to jest tylko taka tiulowa szmatka i nie ma grzebyka ani nic i bedzie pewnie z tym problem , ale chce od gory tylko nie wiem czy bedziepasowac

dziekowac
Cytat:
myślę, że wszystko razem bedzie na prawdę pięknie zgrane, gratuluję !!!
dziekowac raz jeszcze
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 10:04   #2596
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
agunia napisałam już na forum o bukietach, jednak jestem ciekawa Waszej opini Co mi tam załanczam zdjęcia w mojej Kedance (tutaj jeszcze niedopasowanej) no i typów bukietów (zrezygnowałabym z tych różowych róż na rzecz białych i jasnozielonych...)
Kurcze mam troche stresa co powiecie bo tyle tu pięknych dziewczyn w jeszcze piękniejszych sukienkach...

kejti

ślicznie wyglądasz-jak Rusałka-ale nie ta od posta Kinii

katia my wybieraliśmy degustując tak przez telefon raczej się nie da

resztę doczytam potem i zrbię 5 stronnicowy wielocytat
Stary 2008-07-18, 10:08   #2597
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
No i mamy kolejną PIĘKNĄ dziewczynę w PIĘKNEJ sukni. Aż zazdroszczę Ja to nawet już dobrze nie pamiętam jak w mojej sukni wyglądam, bo przymiarka była w styczniu, nie pomyślałyśmy z mamą o fotach, i teraz dopiero 30 sierpnia ją znowu założę Muszę o aparacie pamiętać
Kurcze, Liluś, kolejna nam tu głupoty wymyśla, szykuj tą kopaczkę i jedziemy

Ten drugi bukiet co wkleiłaś to piękności, myślę że spokojnie będzie pasował

Stary 2008-07-18, 10:08   #2598
wiiniii
Rozeznanie

Cytat:

drugi bukiet super
moj bedzie cały zielony i mało białego
mały i okrągły
i butonierka zielona- auto tak przybrane i sala w restauracji
no i oczywiscie kościół tez na zielono
ehhehe
zielony jest najmodniejszy w tym roku
i daje nadzieje i spokuj
Stary 2008-07-18, 10:14   #2599
biedronka19876
Rozeznanie

agunia82
Dziekuje ci bardzo
Stary 2008-07-18, 10:15   #2600
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Integra Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam za miłe słowa Dostaliśmy w końcu zdjęcia od fotografa i powiem Wam, że jestem zachwycona. Naprawdę nie sądziłam, że wyjdą tak fantastycznie. Oceńcie same małą próbkę...
Chciałam skromny tort, oblany białą czekoladą i posypany płatkami róż (takimi jak w bukiecie). Nie cierpię rac i wymyśliłam sobie, że będzie oświetlony delikatnie małymi świeczkami...
piękne zdjęcia, a Ty jesteś ekstra laseczką Kochana
Cytat:
ślicznie wyglądasz i figurka jaka ekstra

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 10:16   #2601
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
No i mamy kolejną PIĘKNĄ dziewczynę w PIĘKNEJ sukni. Aż zazdroszczę Ja to nawet już dobrze nie pamiętam jak w mojej sukni wyglądam, bo przymiarka była w styczniu, nie pomyślałyśmy z mamą o fotach, i teraz dopiero 30 sierpnia ją znowu założę Muszę o aparacie pamiętać
Kurcze, Liluś, kolejna nam tu głupoty wymyśla, szykuj tą kopaczkę i jedziemy

Ten drugi bukiet co wkleiłaś to piękności, myślę że spokojnie będzie pasował

ok-muszęsięchyba zaopatrzyć w taką małą podręczną co by się do torebki mieściła i zabierać ją do pracy
Stary 2008-07-18, 10:23   #2602
Milibili
Zadomowienie

Dziewczyny od wczoraj tyle napisać To nieludzkie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
hehe Mam dla Was niespodziankę- zdjęcie naszej księgi gości

Własnoręcznie zrobiłam (zdjęcie nie księgę)
Śliczna księga... Naprawdę masz talent

Cytat:
Ledwo napisalam juz musze od nowa eh wy dajecie czadu dziewczyny . Wiecie co lubie w tym watku ze gadamy o wszystkim ze nikt nie krzyczy ze oftopujemy ze jest swietna atposfera ze jestescie wszystkie skonczone wariatki i ze nie narzekaciie ze gadam o slubie no i ze moge wklejac moja suknie do woli

Masz zdjecie w drodze wyjatku, ale wiecie co wklejam sukienke bukiet i fryza wsztystko w jednym i tezaz prosze "Prosie" o opinie, czy razem to wszystko pasuje ? - wklejam tez buty
Wszystko pasuje moim skromnym zdaniem... a co więcej nie tylko pasuje a wygląda super!!! Jak tak patrze na te wasze piękne suknie to się zaczynam zastanawiać dlaczego wybrałam taką jak moja... Ale widać coś musiało mnie skłonić do tego i wolę się nad tym nie zastanawiać bo stres złapie

Cytat:

Biedactwo Nie denerwuj się Czasem niestety tak jest... mężczyźni myślą, że na wszystko jest czas. Może Twój zły nastrój spowodowany jest też zmianami hormonalnymi?

Cytat:
Cóż mnożna więcej powiedzieć... Wyglądaliście bosko. A jaki Ty masz cudowne wcięcie w talii

Cytat:
No to widze już z kim rozmawiałam Cóż za śliczną rozmówczynie miałam
Na bukietach się zupełnie nie znam ale mi się podoba 2 A Sukienka i Ty w niej.... Super! Gorset jest przepiękny...

Dziewczyny piszecie o jakimś wątku o sukienkach? Przejrzałam forum i jakoś nie znalazłam...

Ech.. ja się wczoraj wieczorem coś kiepsko czułam... Martwi mnie to trochę 28 idę do kardiologa i mam nadzieję, że nie będzie przeciwskazań dla ciąży

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 10:31   #2603
kejti85
Raczkowanie

Dziękować Dziewczynki dziękować
Odpowiadam: suknia nie ma gorsetu - jest jednoczęściowa z trenem (podpinanym) załanczam ciemne niestety zdjęcie, ale znając was to pewnie wszystko wypatrzycie... dół jest delikatnie wykończony koronką, a zamiast tej klamerki na biuście jest delikatniejsza kokardka...
Fryzurkę będe miała taką jak w załączniku, welon mniej więcej tak upięty, rzadnego stroika tylko z tyłu na koku srebrna cieńka nitka, uważam że takie strojne kolczyki wystarczą...
A co do ramionczek to odepne je zaraz po kościele, nie są zbyt wygodne, ale lepsze to od szala do kościoła...
Zawstydzona jestem zwłaszcza komentarzem na temat mojej figury (ohhhh jakie ja mam skłonności do wystającego brzuszka... boje się że coś zjem i mnie wypcha...)
Ps. zgapie pomysł z oświetleniem tortu superrrrrrrr
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ja kedane3.jpg (43,9 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kok!!!.jpg (4,7 KB, 81 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kok z wel.!!!.jpg (4,4 KB, 82 załadowań)
Stary 2008-07-18, 10:32   #2604
lulucelo
Raczkowanie

Cytat:
Sliczne zdjecia, sliiczny bukiecik, sliczna para ,sliczna milosc .... i super pomysl z tortem chyba zgapie tylko ze moja tesciowka juz mi race kupila , a race plus swiiece to bedzie za duzo ? bo wiecie race sie tak szybko wypalaja a swiece caly czas sa , no nic najwyzej beda same race

Cytat:

Lulu, bardzo fajnie to sobie wszystko obmyśliłaś, będzie super Zresztą, z Ciebie taka śliczna dziewczyna że i w worku na ziemniaki byś wyglądała uroczo, to zadanie miałaś ułatwione

A mam takie pytanie czysto techniczne- kobieto, jak Ty ten nos chcesz zatkać?
ale mi teraz "guuuupio" az sie czerwona zrobilam ( marzenia nigdy nie robie sie czerwona ) a co do worka od ziemniakow to moja psiapsiolka na swoim weselu chciala przewidziec dla tych gosci ktorym by odwalilo, ale chyba zapomniala bo ja mialam na sobie swietna kiecke

Co do ulatwiania zadania to nie wiesz jak bardzo sie mylisz wyobraz sobie jak poszlam na przymiarke i przymierzalam wedlug rad wszystkie typy sukienek to za kazdym razem slyszalam ta ci pasuje najbardziej , wyszlam zdegustowana takie rady nieee no przeciez nie moglam brac wszystkich ....

Wiece co robilam zeby odrzucic sukienki ? jak wybierac, ruszalam ramionami te co mnie drapaly odpadaly bo mam wrazliwe cialko

A nosa to pewnie bede miala zatkanego samego z siebie bom allergik , nie wiem przemecze sie

Cytat:
Kejti sliczna suknia i ten ostatni bukiecik sliczny bardzo , ja lubie biale tudziez zielonkawe bukiety i moj bedzie bialy

Cytat:
drugi bukiet super
moj bedzie cały zielony i mało białego
mały i okrągły
i butonierka zielona- auto tak przybrane i sala w restauracji
no i oczywiscie kościół tez na zielono
ehhehe
zielony jest najmodniejszy w tym roku
i daje nadzieje i spokuj
Szkoda ze zielony taki modny bo ja wygladam w nim tak paskudnie zupelnie zielono .... musze troche ponarzekac bo chcialabym zobaczyc podreczna kopaczke do torebki Lilusia

HELP !!!!! nie mam co na siebie wlozyc a bo to dlatego ze wszystko juz poprane poprasowane i prawie ze w walizce tak mi sie do polski spieszy .... zostala suknia slubna ja i tak bedzie trzeba poprasowac przed slubem...

Zalozylam jedna pare spodni lnianych i byly tak obcisle ze widac bylo tylko moj tylek .... wyciagnelam z szafy rybaczki jeansowe i wciagnelam je na siebie zapiete EEEEh co za rozmiar 36. i 3/4
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 10:41   #2605
wiiniii
Rozeznanie

Cytat:
Sliczne zdjecia, sliiczny bukiecik, sliczna para ,sliczna milosc .... i super pomysl z tortem chyba zgapie tylko ze moja tesciowka juz mi race kupila , a race plus swiiece to bedzie za duzo ? bo wiecie race sie tak szybko wypalaja a swiece caly czas sa , no nic najwyzej beda same race

ale mi teraz "guuuupio" az sie czerwona zrobilam ( marzenia nigdy nie robie sie czerwona ) a co do worka od ziemniakow to moja psiapsiolka na swoim weselu chciala przewidziec dla tych gosci ktorym by odwalilo, ale chyba zapomniala bo ja mialam na sobie swietna kiecke

Co do ulatwiania zadania to nie wiesz jak bardzo sie mylisz wyobraz sobie jak poszlam na przymiarke i przymierzalam wedlug rad wszystkie typy sukienek to za kazdym razem slyszalam ta ci pasuje najbardziej , wyszlam zdegustowana takie rady nieee no przeciez nie moglam brac wszystkich ....

Wiece co robilam zeby odrzucic sukienki ? jak wybierac, ruszalam ramionami te co mnie drapaly odpadaly bo mam wrazliwe cialko

A nosa to pewnie bede miala zatkanego samego z siebie bom allergik , nie wiem przemecze sie

Kejti sliczna suknia i ten ostatni bukiecik sliczny bardzo , ja lubie biale tudziez zielonkawe bukiety i moj bedzie bialy

Szkoda ze zielony taki modny bo ja wygladam w nim tak paskudnie zupelnie zielono .... musze troche ponarzekac bo chcialabym zobaczyc podreczna kopaczke do torebki Lilusia

HELP !!!!! nie mam co na siebie wlozyc a bo to dlatego ze wszystko juz poprane poprasowane i prawie ze w walizce tak mi sie do polski spieszy .... zostala suknia slubna ja i tak bedzie trzeba poprasowac przed slubem...

Zalozylam jedna pare spodni lnianych i byly tak obcisle ze widac bylo tylko moj tylek .... wyciagnelam z szafy rybaczki jeansowe i wciagnelam je na siebie zapiete EEEEh co za rozmiar 36. i 3/4

ale to tylko kwiatki zielone a ciuchy mozna nosićććć w kazdym kolorze
Stary 2008-07-18, 10:55   #2606
dzasta110
Wtajemniczenie

dzwoniłam i wymienią tą koszulę, jeśli będzie rozmiar

Integra piękne fotki, a Ty jeszcze piękniejsza

wszystkie suknie są ŚLICZNE, bo są NASZE a my nawet w worku i prześcieradle wyglądałybyśmy superowo

dziś mam jakiś spóźniony zapłon i nie mogę za Wami zdąrzyć

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 10:59   #2607
daget
Zakorzenienie

GG do daget

zezarlo mi posta ....
Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość
daget
śliczne obraczki
Cytat:
No super wypocinki A obrączki cuuuuudo
Cytat:
obrączki boskie
to czerwone złoto?

ja swoje tez robie biało czerwone tak ostro czerwone:P
nam tez sie bardzo spodobaly nie chcielismy laczonego zlota i przekombinowania, to zolte zloto nasze wlasne w dodatku tylko srodkiem piaskowane... za cale 300 zl

Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość
Dziewczyny poratujcie

Któras z Was kiedyś wkleiła tutaj stronki z czytaniami i przysiega małżeńska w trakcie Mszy, zapisałam sobie je i cos mi je usunęło,a teraz nie potrafie znalezc
To nie ten sam ale pewnie moze tez przydac sie... mnie baaardzo sie przydal http://www.informator-weselny.pl/

Cytat:
slicznie, wygladasz jak nimfa.... A ten drugi bukiecik slicznosci....

Cytat:
Nie no ja sama kupowalam taka malutka paczuszke i w sumie tylko do bukietow na sali bo u mnie restauracja jest stronja w takim ludowym troche stylu a babka tez nie miala nic w jasnym fiolecie to kupilam te swiece fioletowe i piorka tylko ale bardzo mi sie podobaja piorka w buietach slubnych , jesli zwieszasz piorka z sufitu to bym zwiesza la na zylce na zasadzie piorko ( dwa trzy) dalej pusto dalej przezroczysty koralik i znow piorko . My raczej bedziemy stroic troche kosze wstazkami satynowymi

TAska niewiem ja bardzo chcialabym od gory bo moj welon inaczej sie nie nadaje ale to w ogole jest przegiecie bo to jest tylko taka tiulowa szmatka i nie ma grzebyka ani nic i bedzie pewnie z tym problem , ale chce od gory tylko nie wiem czy bedziepasowac
My bedziemy robic takie o piorka ( znalazlam w necie) a te w bukietach sa boskie i oczywiscie sama je bede je miec do tego zielone - bardzo modny kolorek tego roku ... hihihiih

A co do welonu, ja tez bede miec bez grzebyka, tak zadecydowala i moja fryzjerka i krawcowa, gdyz taki bez grzebyka lepiej sie przypina.... i lepiej uklada....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 9212_1.jpg (46,9 KB, 3 załadowań)
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 10:59   #2608
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

Eeee tam, jak to nie, co godzinę byś się w inną przebierała

Ja to jak suknię wybierałam, to kurcze taka byłam uradowana że mogę w końcu te kiece poprzymierzać że to MI się każda podobała W co jednej to zakochiwałam się na nowo. Dobrze że tylko 3 przymierzyłam

A jak dokonałam wyboru?
Pierwsza była cudna, no śliczności, ale- musiałabym do niej mieć bolerko, jak założyłam takie zwykłe to wyglądałam jakoś tak patykowato, a uszycie koronkowego kosztowałoby około tysiąc złoty (suknia była zdobiona cholernie drogą, hiszpańską koronką)
Druga była bardzo nietypowa, pewnie patrząc na zdjęcia każda z Was by ją odrzuciła. Ale do mojej urody pasowała genialnie (mama do tej pory jej nie może odżałować). Została odrzucona bo:
- miała bardzo ciemną koronkę, taki jasny brąz i do tego dużo jej, co do mnie nie do końca przemawiało
- bolerko miała super, takie z kapturem, no genialnie to wyglądało, ale że jak mam bardzo pobliźnione plecy, to bolerko bym musiała mieć na sobie całą noc, a było ono dość grube i z długim rękawem
Wybrałam trzecią, bo: miała zakryte plecy i problem bolerka z głowy. A poza tym tam na przymiarkach była jeszcze jedna dziewczyna z mamą i bratem, i pamiętam dobrze ich wzrok jak założyłam 3 suknię. Widać było że baaaaardzo im się podobało. Stwierdziłam więc, że więcej już nie mierzę i będzie ta. Ale kurde jak widzę Wasze piękne kiecki to zaczynam się zastaniawiać czy dobrze wybrałam

Cytat:

Stary 2008-07-18, 11:00   #2609
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:

Lulu moja śliczna mówisz i masz

możesz wybrać narzędzie torturek
i się zmieszczą wszystkie do torbyśki

agunia Ty nie zaczynaj
jestem pewna, że dokonałaś doskonałego wyboru
ciekawi mnie ta suknia z kapturkiem

i jak wrócę ze swojego wesela to włączam kompa łączę się z wizażem i chcę widzieć zdjęcia z przymiarkibo jak nie to zestaw pójdzie w ruch
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 401036249.jpg (74,4 KB, 3 załadowań)

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2008-07-18 o 11:04 Powód: bo agunia zaczyna......:)
LilStar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 11:03   #2610
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
Lulu moja śliczna mówisz i masz

możesz wybrać narzędzie torturek
i się zmieszczą wszystkie do torbyśki

agunia Ty nie zaczynaj
jestem pewna, że dokonałaś doskonałego wyboru
ciekawi mnie ta suknia z kapturkiem

powiem jedno... wariatka z Ciebie, ale pozytywnie zakrecona
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości