|
|
#4861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Dzien dobry
![]() Coś faktycznie tu pustki...ALe rozumiem. W sumie ostatnio u mnie taka bieganina ze tez nie pisałam bo nawet czasu nie bylo na kilka słow Dzis byłam sobie kupic stroj kapielowy i stwierdzilam ze cierpie na ABC (czyt.absolutny braK cyckow). Jak nigdy na to nie narzekałam to dzis jestem zła. ZNiknely prawie doszczetnie ![]() A jutro jade juz do Francji ![]() I sesje zdjeciowa sobie porobilam ^^ Cytat:
Co do prezentu to nie podpowiem bo wielkiego stazu z facetami jeszcze nie miałaam Ale gratuluje rocznicy Hehe ![]() Cytat:
No coz baw się dobrze w tym ładnym miescie Agolku : Marze o takiej sukni za jakies 10 lat przesliczna ![]() Tamo : Gratuluje okresu Milego dnia |
||
|
|
|
#4862 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko linka do strony dalam.. akle wszystkie sa piekne tak czy inaczej
|
|
#4863 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4864 | |||||||||||||
|
Zadomowienie
|
heloooo
![]() Cytat:
![]() Tadaaaam, a ja przedwczoraj zrobiłam sobie jeszcze dwie dziurki i tym sposobem w jednym uchu mam 3, a w drugim 4 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pamiętaj, że tu zawsze możesz się zwierzyć ![]() Trzymaj się tak dzielnie jak do tej pory i nie poddawaj, na pewno wszystko się ułoży, nie ma innej opcji! Cytat:
po pierwsze dobrze, ze masz prace, wiadomo ![]() A po drugie podroznik z Ciebie niezły bedzie w listopadzie wiec dobrze jest :S też sie nad tym ostatnio zastanawialam... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
co do slubu podzielam zdanie dziewczyn - lepiej,ze nie czujesz i sie nie stresujesz (ale mi sie zrymowało )Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki za pozytywny rozwoj sytuacji! Cytat:
az sie chce brac slub!Cytat:
![]() Baw sie dobrze! ![]() Cytat:
![]() Baw sie dobrze we Francji, zazdroszcze ![]() Pokaż efekty sesji zdjeciowej ![]() A u mnie to co zwykle w sumie, ale ogolnie dosc dobrze ![]() Wczoraj wieczorem w pracy byl maly ruch, zamknelismy o 23 i myk na urodzinki do kolegi W ogole jestem niezla bo najpierw wrocilam do domu ok.2, potem zadzwonila kolezanka z wyrzutem "czemu tak szybko poszlas?" i w sumie stwierdzilam,ze... moge wrocic No i wrocilam jeszcze i zostalam do 4 Bawilam sie dobrze ![]() Dzis do pracy na 17 mam nadzieje,ze znow nie bedzie ruchu bom ospała lekko ![]() Milego dnia kochane ![]() PS. Dostalam się na 2gi kierunek, i to na 7 miejscu
|
|
#4865 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
jabłuszko : Ma sie rozumiec ,ze sama sobie ucho przebilas?
czym? A i gratulejszyn CO do push-up to zastosowałam ta metode ![]() Mercy: Na pewno nie jest z tym ABC u Ciebie tak zle Pokaz mi sie bo CIe przenigdy nie widziałam ![]() Prosze o e-maile dziewczynki jak chcecie zdjecia wysyłam ttylko dzis bo jutro nie bedzie kiedy.
|
|
|
|
#4867 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
maczupikczu89@o2.pl Mam Ci się bez stanika pokazać? ![]() /.<joke>Dawaju meila to Ci zaraz wysle.
|
|
|
#4868 |
|
Zakorzenienie
|
Mercy : No tak to juz sie nie musisz przy mnie obnazac
![]() Zaraz wysele
|
|
|
|
#4869 |
|
Zadomowienie
|
Agolek- sukienka boska *______*
Madame-Gratulacje propos dostania się na 2gi kierunek studiów {Ja tam poprzestanę jednak na WSB,za rok [nie wiem jak,ale jakoś B) ] ,zastartuję na medycynę, generalnie jedyna rzecz,której chciałoby mi sie kuć godzinami }Po krótce napiszę co u mnie. Wczoraj o nieludzkiej godzinie szóstą rano zwanej wybyłam z matką i wujem do miasta stołecznego. Około południa byliśmy na miejscu. Dopijając resztki latte z karmelem, przy wejściu do gmachu tego cudnego budynku, za***iście mnie zemdliło. Prawie bym pokazała co na ten temat myślę,dosłownie i w przenośni ![]() Wjechaliśmy na piętro oddziału,akurat doktorek był wraz z kierownikiem w pobliżu. 'Zaprosili'mnie do gabinetu, prowadzący jak zwykle żartował ze mnie (nic nie przytyłaś,w dodatku obgryzasz pomalowane paznokcie,nie jestem twoim ojcem,ale jakbym był dawno byś dostała lanie' Oczywiście wspomniał,że w tym stanie rzeczy przytyć muszę, bo z 43kg nie mam jak chudnąć, tak więc mam się tuczyć i jeszcze raz tuczyć. Finalnie wszystko ma być wiadomo w najbliższy poniedziałek,ale jak będzie w praktyce, kij raczy wiedzieć.Z cieniem nadziei i dezorientacji pojechaliśmy do centrum, Złotych Tarasów of course Zwieńczeniem dzieła były pyszne naleśniczki z lodami itd (co jak co,ale ostatnio wreszcie zaczęłam normalnie jeść, a raczej jak prośna maciorka W domu z lądowałam tego samego dnia ok.23, bez sił padając na łóżko ;P Dziś prócz snu do 12,poszłam na spacer zażyć deszczu xD Mimo wszystko jest pozytywnie ;] pzdr. |
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
kurde nie chce mi wysłac ;/
sprobuje pozniej. |
|
|
|
#4871 |
|
Zadomowienie
|
Dobra tylko nie zapomnij
![]() Schism jak ja lubie czytać Twoje relacje-"sprośna maciorka"
|
|
#4872 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobry wieczor ![]() pragnac rozwiazac pewne niescisllosci w zwiazku z suknia slubna oglaszam wszem i wobec, numer sukni to 1497 z Kolekcji 3 na www.suknieagnes.pl chociaz numer 1558 jaki podala Marcy jest w sumie taki sam prawie tyle,ze moja bez tej rozyczki z boku i kolor szmapanski szkoda,ze ta modelka na zdjeciu krzywo stoi bo ta suknia nie wyglada az tak ladnie jak jest naprawde..Ta koronka na niej jest przepiekna...Nie bede srzedawala raczej..do tego mam szal na ramiona w z tkaniny jakiej jest sukienka. fajnie,ze juz piateczek ![]() sciskam was mocno!
|
|
#4873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4874 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hhahah Mercy narobiła propagandy Ta sukienka tez mi się podoba-ale czekam az Ciebie w niej zobaczeMadamme własnie jaki tek kierunek? Jejku!Ale mi się spac chce-idę papapa
|
|
|
#4875 |
|
Wtajemniczenie
|
tak,bez welonu, male perelki we wlosach chyba tylko. Jeszcze nie mam fryzury
![]() dzien dobry ![]() mam pytanko, czy u was tez tak leje cigale? Jejku, jaka u mnie pogoda dzis rano...Dobrze,ze piatek,to pociesza troche. ![]() co planujecie? milego dzionka
|
#4876 |
|
Zakorzenienie
|
Oj pada
Kompletnie mi to plany pokrzyżowało![]() Oj Agolku jak ten czas leci Już niedługo nam się zaobrączkujesz Niestety nie mogę looknąć na suknie, bo coś stronka szwankuje![]() Madame jaka imprezowiczka się z Ciebie zrobiła Gratuluje drugiego kierunku![]() Schim zazdroszcze optymizmu Jedz Kochana, bo w Twojej sytuacji waga ma ogromne znaczenie Ale chyba tego nie trzeba Ci pisać![]() Oj Baby Frnacja Karolciu ja się ostatnio wciągnęłam w projektowanie strony internetowej. Tak mnie to zafascynowało, że zapomniałam o Bożym świecie Poza tym idę dziś na wernisaż kolegi ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#4877 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam kochane
Cytat:
![]() Agolku suknia booska A u mnie ostatnio się tyle dzieje, że hoho, ale to dobrze, bo lubię jak się coś dzieje, a nie, taka monotonia codzienności odkąd pojechałam odwiedzić koleżanke na wioske i poznałam wiele osób, wiele się zmieniło. Podobno spodobałam się dwóm, czy tam trzem chłopakom, na dodatek wszyscy trzej to braci i z wszystkimi piszę . Wczoraj zagadałam do jednego z nich sama, bo on myślał, że mam chłopaka i nie pisał, a teraz mam wrażenie, że on myśli (niesłusznie), że się mi podoba a co tam- raz się żyje I wakacje jakoś lecą, a w sobote przyjeżdża rodzinka na urodziny i trza będzie z nimi siedzieć i się nudzić ale jest plus, bo kasę dostanę ![]() To się rozpisałam troszku. Miłego dzionka dziewczynki życzę (;
|
|
#4878 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry i miłego dnia kochane
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#4879 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Dziewczyny!
wróciłam jak zwykle jestem zabiegana, więc teraz nie napiszę jak było. Ale ale ale czytałam trochę co u Was i ... Agolku, super suknia! przepiękna! pewnie jesteś strasznie szczęśliwa, że to już tuż tuż ![]() Ewelka, o kurczę, to super zazdroszczę powodzenia u facetów...Madame, no właśnie... jaki kierunek? jak tak czytam o Twoich imprezach, dochodzę do wniosku, że chyba nie jestem jednak aż tak zabiegana ![]() ![]() Mercy Baby we Francji podobno są strasznie mili ludzie, moja siostra była w tym roku i wróciła z przekonaniem, że jej mąż MUSI być Francuzem! pozdrawiam i miłego dnia!
|
|
#4880 | |||
|
Zakorzenienie
|
oby
![]() oj rządzi na Polibudzie Sl też są fajne imprezy czemu ja jestem humanistką? ![]() gratulacje zdolniacho Cytat:
Cytat:
Cytat:
super że się odezwałaś do nas w końcu ja oczywiście mam mega kaca, wczoraj zupełnie nie miałam kondycji do spożywania alkoholu a tempo agh-owskie jest straszne ale mimo to że odpadłam z imprezy w miarę wcześnie to uważam ja za bardzo udaną wróciłam dziś koło południa, po licznych sensacjach spowodowanych tym ze uciekł nam pociąg i musieliśmy iszukać busa no ale znaleźliśmy w domu się ogarnęłam, pojechałam jeszcze załatwić kilka spraw na mieście i bzium do Katowic, bo przecież dawno na imprezie nie byłam nie mam siły w prawdzie na imprezę kolejną, ale nie można się poddawać do wieczora się poskładam ![]() udanego piąteczku Skarby
|
|||
|
|
|
#4881 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tez bym czasem poszalala ale w piatek jestem po calym tygodniu wykonczona a w sobote mi sie nie chce bo wiem,ze caoa niedziele bede odsypiac a w poniedz do pracy i caly weekend do bani..ja juz po pracy,oddalam auto do warsztatu po raz 4ty!ciagle to sami i nie moga mi jednej rzeczy poprawic potem KFC teraz sofka i drzemka mala a potem filmmilego wieczorka
|
|
#4882 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Na kaca najlepszy jest kefirek chyba nie? No ale grunt ze impreza udana i ze juz sie składasz na następnaAgolek to wy juz 9 lat razem jesteście? ![]() Fajnie ee to spokojnie mozesz wyjsc za maż![]() Ja własnie wróciłam z rowera,zaraz idę pod prysznic i spać ![]() Dobranoc!
|
|
|
#4883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby każda praca była taka przyjemna ![]() Imprezki na agh - skąd ja to znam. Przy studentach z agh czuje się jak ułożona i grzeczna dziewczynka - w całym swoim życiu tyle nie wypiłam ile oni potrafią w ciągu jednej nocy Dobranoc |
|
|
|
|
#4884 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego korzystam póki mogę ( w sumie już tylko rok mi został Cytat:
i mam wtedy smaki na różne dziwne jedzenie ![]() ale teraz po dwóch piwkach i pizzy ze szpinakiem całkiem sie już dobrze czuję ![]() Cytat:
zwłaszcza ze ja odpadłam i poszłam spać a oni jeszcze imprezowali nieźle a rano spokojnie sie pozbierali i poszli na praktyki ![]() Imprezka dzisiejsza krótka acz treściwa w babski gronie śmigam do wanny i do łóżeczka odespać reszcie co nieco ![]() miłych snów
|
|||
|
|
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
Hallo
![]() Witam w ten jeszcze zachmurzony dzień ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#4886 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ojejej Milkus a co ty tobisz na nogach w sobote o 5 rano? juz si espisz czy jeszcze nie spisz?![]() dzien dobry, ja jeszcze spie, tylko tak jednym okiem..........
|
|
#4887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja za to zupełnie nie wstałam o 9.30 i właśnie kończę pić kawkę ![]() zbieram się, bo wracam do rodziców. Dziś idę z TŻ-em i może jeszcze jakąś ekipą na imprezę plenerową nie wiem co tam się niby ma dziać, ale może fajnie będzie ![]() miłego dnia Kochane
|
|
|
|
|
#4888 |
|
Zakorzenienie
|
Agolu przecudna sukienka,gratuluję dobrego gustu!
.Emilko ![]() Ewusiu ,a Ty tylko baluj planuję pod koniec przyszłego tyg wybrać się do spiża z Tż-etem,może się gdzieś zobaczymy
|
#4889 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chociaż 9.30 to wcale nie tak późno, ja ostatnio do 12 śpię ![]() Agolku oni wiedzą..w sumie, sama już w tym wszystkim się pogubiłam. I niby podobam się trzem, ale jeden zaznaczył, żeby nie było, że do mnie się przystawia. Nie dziwie się mu, chodził z moją przyjaciółką, być może dalej coś tam z nią planuje, a ja nie zrobiłabym jej tego. Mercy, no ba ! kto nie lubi poszaleć A ja niedawno wstałam i znów muszę się budzić dziś imprezka urodzinowaa, spóźniona bo spóźniona, ale fakt, że jest i pewnie jak zwykle kaski trochę wpadnie od ciotki i chrzestnego wcale bym się nie obraziła, ha ![]()
|
|
#4890 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Miłego dnia kochane U mnie w planach dzisiaj ... TŻ-et
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

Dzis byłam sobie kupic stroj kapielowy i stwierdzilam ze cierpie na ABC (czyt.absolutny braK cyckow). Jak nigdy na to nie narzekałam to dzis jestem zła. ZNiknely prawie doszczetnie 

tylko linka do strony dalam.. 

ale to było akurat w trakcie tej historii z Lolcią wiec słaba okazja do chwalenia się była

Oczywiście wspomniał,że w tym stanie rzeczy przytyć muszę, bo z 43kg nie mam jak chudnąć, tak więc mam się tuczyć i jeszcze raz tuczyć. 

Kompletnie mi to plany pokrzyżowało
potem KFC