![]() |
#4861 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Dzien dobry
![]() ![]() Coś faktycznie tu pustki...ALe rozumiem. W sumie ostatnio u mnie taka bieganina ze tez nie pisałam bo nawet czasu nie bylo na kilka słow ![]() ![]() A jutro jade juz do Francji ![]() ![]() I sesje zdjeciowa sobie porobilam ^^ Cytat:
![]() ![]() Ale gratuluje rocznicy ![]() ![]() Hehe ![]() Cytat:
![]() ![]() Agolku : Marze o takiej sukni za jakies 10 lat ![]() ![]() ![]() Tamo : Gratuluje okresu ![]() Milego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4862 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4863 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4864 | |||||||||||||
Zadomowienie
|
heloooo
![]() Cytat:
![]() Tadaaaam, a ja przedwczoraj zrobiłam sobie jeszcze dwie dziurki i tym sposobem w jednym uchu mam 3, a w drugim 4 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pamiętaj, że tu zawsze możesz się zwierzyć ![]() Trzymaj się tak dzielnie jak do tej pory i nie poddawaj, na pewno wszystko się ułoży, nie ma innej opcji! ![]() Cytat:
po pierwsze dobrze, ze masz prace, wiadomo ![]() A po drugie podroznik z Ciebie niezły bedzie w listopadzie wiec dobrze jest :S też sie nad tym ostatnio zastanawialam... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
co do slubu podzielam zdanie dziewczyn - lepiej,ze nie czujesz i sie nie stresujesz (ale mi sie zrymowało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki za pozytywny rozwoj sytuacji! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Baw sie dobrze! ![]() Cytat:
![]() Baw sie dobrze we Francji, zazdroszcze ![]() Pokaż efekty sesji zdjeciowej ![]() A u mnie to co zwykle w sumie, ale ogolnie dosc dobrze ![]() Wczoraj wieczorem w pracy byl maly ruch, zamknelismy o 23 i myk na urodzinki do kolegi ![]() ![]() ![]() ![]() Dzis do pracy na 17 mam nadzieje,ze znow nie bedzie ruchu bom ospała lekko ![]() Milego dnia kochane ![]() PS. Dostalam się na 2gi kierunek, i to na 7 miejscu ![]()
![]() |
#4865 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4866 |
Zakorzenienie
|
jabłuszko : Ma sie rozumiec ,ze sama sobie ucho przebilas?
![]() A i gratulejszyn ![]() ![]() Mercy: Na pewno nie jest z tym ABC u Ciebie tak zle ![]() Pokaz mi sie bo CIe przenigdy nie widziałam ![]() Prosze o e-maile dziewczynki jak chcecie zdjecia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4867 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
maczupikczu89@o2.pl Mam Ci się bez stanika pokazać? ![]() ![]() ![]() Dawaju meila to Ci zaraz wysle.
![]() |
#4868 |
Zakorzenienie
|
Mercy : No tak to juz sie nie musisz przy mnie obnazac
![]() Zaraz wysele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4869 |
Zadomowienie
|
Agolek- sukienka boska *______*
Madame-Gratulacje propos dostania się na 2gi kierunek studiów ![]() {Ja tam poprzestanę jednak na WSB,za rok [nie wiem jak,ale jakoś B) ] ,zastartuję na medycynę, generalnie jedyna rzecz,której chciałoby mi sie kuć godzinami ![]() Po krótce napiszę co u mnie. Wczoraj o nieludzkiej godzinie szóstą rano zwanej wybyłam z matką i wujem do miasta stołecznego. Około południa byliśmy na miejscu. Dopijając resztki latte z karmelem, przy wejściu do gmachu tego cudnego budynku, za***iście mnie zemdliło. Prawie bym pokazała co na ten temat myślę,dosłownie i w przenośni ![]() Wjechaliśmy na piętro oddziału,akurat doktorek był wraz z kierownikiem w pobliżu. 'Zaprosili'mnie do gabinetu, prowadzący jak zwykle żartował ze mnie (nic nie przytyłaś,w dodatku obgryzasz pomalowane paznokcie,nie jestem twoim ojcem,ale jakbym był dawno byś dostała lanie' ![]() ![]() ![]() Z cieniem nadziei i dezorientacji pojechaliśmy do centrum, Złotych Tarasów of course ![]() Zwieńczeniem dzieła były pyszne naleśniczki z lodami itd (co jak co,ale ostatnio wreszcie zaczęłam normalnie jeść, a raczej jak prośna maciorka ![]() W domu z lądowałam tego samego dnia ok.23, bez sił padając na łóżko ;P Dziś prócz snu do 12,poszłam na spacer zażyć deszczu xD Mimo wszystko jest pozytywnie ;] pzdr. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Zakorzenienie
|
kurde nie chce mi wysłac ;/
sprobuje pozniej. |
![]() ![]() |
![]() |
#4871 |
Zadomowienie
|
Dobra tylko nie zapomnij
![]() Schism jak ja lubie czytać Twoje relacje-"sprośna maciorka" ![]() ![]()
![]() |
#4872 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobry wieczor ![]() pragnac rozwiazac pewne niescisllosci w zwiazku z suknia slubna oglaszam wszem i wobec, numer sukni to 1497 z Kolekcji 3 na www.suknieagnes.pl chociaz numer 1558 jaki podala Marcy jest w sumie taki sam prawie ![]() ![]() do tego mam szal na ramiona w z tkaniny jakiej jest sukienka. fajnie,ze juz piateczek ![]() ![]() sciskam was mocno!
![]() |
#4873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4874 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hhahah Mercy narobiła propagandy ![]() ![]() ![]() Madamme własnie jaki tek kierunek? Jejku!Ale mi się spac chce-idę papapa ![]()
![]() |
#4875 |
Wtajemniczenie
|
tak,bez welonu, male perelki we wlosach chyba tylko. Jeszcze nie mam fryzury
![]() dzien dobry ![]() mam pytanko, czy u was tez tak leje cigale? Jejku, jaka u mnie pogoda dzis rano...Dobrze,ze piatek,to pociesza troche. ![]() co planujecie? milego dzionka ![]()
#4876 |
Zakorzenienie
|
![]()
Oj pada
![]() ![]() ![]() Oj Agolku jak ten czas leci ![]() ![]() ![]() Madame jaka imprezowiczka się z Ciebie zrobiła ![]() ![]() ![]() Schim zazdroszcze optymizmu ![]() ![]() ![]() ![]() Oj Baby Frnacja ![]() Karolciu ja się ostatnio wciągnęłam w projektowanie strony internetowej. Tak mnie to zafascynowało, że zapomniałam o Bożym świecie ![]() Poza tym idę dziś na wernisaż kolegi ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4877 | |
Wtajemniczenie
|
Witam kochane
![]() Cytat:
![]() Agolku suknia booska ![]() A u mnie ostatnio się tyle dzieje, że hoho, ale to dobrze, bo lubię jak się coś dzieje, a nie, taka monotonia codzienności ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To się rozpisałam troszku. Miłego dzionka dziewczynki życzę (;
![]() |
#4878 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry i miłego dnia kochane
![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4879 |
Zakorzenienie
|
cześć Dziewczyny!
![]() wróciłam ![]() ![]() Ewelka, o kurczę, to super ![]() Madame, no właśnie... jaki kierunek? jak tak czytam o Twoich imprezach, dochodzę do wniosku, że chyba nie jestem jednak aż tak zabiegana ![]() ![]() Mercy ![]() ![]() ![]() ![]() Baby we Francji podobno są strasznie mili ludzie, moja siostra była w tym roku i wróciła z przekonaniem, że jej mąż MUSI być Francuzem! ![]() pozdrawiam i miłego dnia! ![]()
![]() |
#4880 | |||
Zakorzenienie
|
oby
![]() oj rządzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gratulacje zdolniacho ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() super że się odezwałaś do nas w końcu ![]() ja oczywiście mam mega kaca, wczoraj zupełnie nie miałam kondycji do spożywania alkoholu a tempo agh-owskie jest straszne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() udanego piąteczku Skarby ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4881 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja juz po pracy,oddalam auto do warsztatu po raz 4ty!ciagle to sami i nie moga mi jednej rzeczy poprawic ![]() ![]() milego wieczorka ![]()
![]() |
#4882 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na kaca najlepszy jest kefirek chyba nie? ![]() ![]() Agolek to wy juz 9 lat razem jesteście? ![]() ![]() ![]() ![]() Ja własnie wróciłam z rowera,zaraz idę pod prysznic i spać ![]() Dobranoc! ![]()
![]() |
#4883 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Żeby każda praca była taka przyjemna ![]() Imprezki na agh - skąd ja to znam. Przy studentach z agh czuje się jak ułożona i grzeczna dziewczynka - w całym swoim życiu tyle nie wypiłam ile oni potrafią w ciągu jednej nocy ![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4884 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale teraz po dwóch piwkach i pizzy ze szpinakiem całkiem sie już dobrze czuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Imprezka dzisiejsza krótka acz treściwa ![]() ![]() ![]() miłych snów ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4885 |
Zakorzenienie
|
![]()
Hallo
![]() Witam w ten jeszcze zachmurzony dzień ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4886 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ojejej Milkus a co ty tobisz na nogach w sobote o 5 rano? ![]() ![]() dzien dobry, ja jeszcze spie, tylko tak jednym okiem.......... ![]()
![]() |
#4887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja za to zupełnie nie ![]() ![]() zbieram się, bo wracam do rodziców. Dziś idę z TŻ-em i może jeszcze jakąś ekipą na imprezę plenerową ![]() ![]() miłego dnia Kochane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4888 |
Zakorzenienie
|
Agolu przecudna sukienka,gratuluję dobrego gustu!
![]() Emilko ![]() ![]() ![]() Ewusiu ,a Ty tylko baluj ![]() ![]()
#4889 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Agolku oni wiedzą..w sumie, sama już w tym wszystkim się pogubiłam. I niby podobam się trzem, ale jeden zaznaczył, żeby nie było, że do mnie się przystawia. Nie dziwie się mu, chodził z moją przyjaciółką, być może dalej coś tam z nią planuje, a ja nie zrobiłabym jej tego. Mercy, no ba ! ![]() ![]() A ja niedawno wstałam i znów muszę się budzić ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4890 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Miłego dnia kochane ![]() U mnie w planach dzisiaj ... TŻ-et ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.